War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a tankbelsõ lemodellezése elég sok munkát/problémát von maga után. A sérülés modellt is meg kellene csinálni, a legénységet és a mozgásukat/sebesülésüket. PL: A Red-Orchestra 2-ben is befürdött egy kicsit a TWI a tank belsejével és ott csak 2 volt nem 200.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Például a Steel Furyban és a Blaze of Warban van tank interior, de elõbbiben csak három, utóbbiban csak két tank játszható. Ez jól mutatja mekkora munka is ez. Tudható volt hogy a Gaijin nem fogja felvállalni ezt 200 tankra.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
azért volt ez nagyon bosszantó mert semmi baja sem volt a japán gépnek én kezdtem el elõbb üldözni úgyhogy nem értem mibõl gondolta hogy azaz övé, komolyan mint a kutyám. ma már ez volt a második hogy csapattárs lõtt le de az elsõt még valamennyire jogosnak találtam.
Ha megnézed a tanktest orrészén és a futógörgõrendszeren kívül minden nagyjából a helyén van. Nyilván az olyan dolgokkal, mint a toronygyûrû(és így a torony) elhelyezkedése, nem lehetett mit kezdeni.
Szerintem nem is lehetne ennél jobban T-34/85öst Tigerré maszkírozni.
És mindezt ugyebár a hatvanas évek végének Jugoszláviájában hozták össze.
A kedvencem volt az afganisztános film az oroszokról, ahol a kemény orosz katona a virágzó pipacsföldön siratta el a bajtársát. Majdnem giccs-rohamot kaptam a trélertõl 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ebben van CGI HE111 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ez azért csak felvidít 😊
ja és halomra lõheted vele a vörösöket 😊
Olyanok, mintha nekimentek volna valaminek, és a tornyuk elõrecsúszott volna, vagy levágta volna a kombájn a tank orrát 😄
Amúgy ezek szerintem Pz IV-nek akarnak kinézni (kötényezés, a tornyon is látszik a kötény szembõl, stb)
Ezek a lapos izék meg nagyon furák ezt lássuk be 😊
A négy páncélos és a kutyában is érdekesek a német tankok de azért ennyire nem tré mint itt pedig az nem mai sorozat ugye 😄
nem war thunder meg nem is repülõs de gondoltam hátha érdekli a társaságot.