38447
  • twi452
    na meg 1:20nál az WTF? :D
    valaki magyarázza el nekem :) dobott egy tigrisbukfencet a levegőben aztán simán ment tovább és végül erőből még rám is húzta a gépet felfelé xD
    ezek az oroszok azért valamit tudnak :D
  • twi452
    Tudom, hogy nagyon hiányoltátok..:D

azért 1:29nél szép az a műrepülő figura a kötelékben :)
    kár, hogy én nem önszántamból vettem részt benne :D
  • twi452
    Én is repültem ma újra egy-két frb-t, nem is hazudtoltam meg magam...:D
    Simán kinéztem magamnak egy yak-ot csak az volt a gond vele, hogy a másik 3 klántársa is ott legyeskedett xD
    Kettőbe azért belelőttem összesen 6 találatot regisztrált a rendszer a végén de hát a jó orosz faroston nem fog a golyó aztán leradíroztak természetesen izomból :)
    Utána pedig a szanaszét kolbászoló csapatomat is lerendezték
    Tiszta öröm és boldogság volt az egész kör :D
  • Amaymon
    Az a baj, hogy ilyen lenne az alap, de a vegas után bármit csinálok kockás lesz, mint egy sakktábla.
  • Coral Springs
    Nem értem mit problémázol, hova akarsz ennél jobb minőséget ? Az nem baj ha nem látszik minden porszem, amúgy is mindenki a lényeget nézi.
  • Amaymon
    Tegnap RB-n valaki nagyon vicces kedvében volt:

Csak egy pár mp-es HD teszt, mennyire töri szét a tyúb.

• Coral Springs
    Na megyek rendet teszek én, úgy hallottam elszaporodtak a bomber -ek.
  • Ninju
    Ez érdekes volt, a napi GF eventet farmoltam HB Operations-ben és 10 kill kellett, hogy meglegyen. Szépen számolta az összeset, de mintha arcade-ben mentem volna. :(
  • gezu1025
    Akkor mi egyből 1.37-et kapunk?

Amúgy még több ilyen csata kéne:
  • sulouos
    De igen.
  • gezu1025
    Jelenleg 1.35 van PC-n, nem?
  • Paladin
    Megcsúsztak és szétcsúsztak :)
  • twi452
    a gyakorlat azt mutatja hogy a .36ban vannak benne már ezek a dolgok, te is láthatod :)

biztos van azért ott most nyüzsgés náluk, észak amerikában pl nincs fent a ps store-ban a játék mert valamit kötözködik az ottani sony képviselet :D

csak úgy tudják leszedni, hogy regelnek eu-s psn accountot azzal belépnek letöltik a játékot utána meg már tudnak a sajátjukkal is játszani.. :)

aztán ugye a tankok is a nyakukon
    a félkész ps4 kliens :D

van mit dolgozniuk :)
  • sulouos
    Elég valószínű hogy ez lesz, mivel december 4-re ígérték a ZÁRT bétát a tankokhoz. Nehezen jöhetnének ki 1-2 héten belül, nemde? :)
  • Paladin
    A mostani Gaijin kommunikációból nekem az jön le, hogy az 1.37 az még nem a GF, de kb előkészíti - a fejlődési modell, plussz repülők, stb, aztán majd a closed beta után jönnek a tankok is (az, hogy bekerülnek most a modellek, az ugye semmit nem jelent.)
  • twi452
    jelenleg két beállítás van a dualshockra
    egy arcade ez amivel most is játszanak ami az egeres irányítás csak a controllerrel és egy "simulator" mód ahol direkt control van :)

ők azzal a patchel indítottak amit mi nemsoká kapunk az új fejlődéssel stb stb :)

aztán 1.37ről beszéltek anno h arra tervezik a tankokat
  • vajakos21
    Nat geon épp a WG Wot és Wowp van...
  • Paladin
    Ja, de pont azt írták, h azért nem lesz egyelőre cross-platform, mert a ps4-esek már eleve 1.37-et kapnak (ahogy mondtam, makes sense)

Autoaimnek - Titkon abban bíztam régebben, hogy mivel a controlleresek is direct controlt kapnak, ezért a joystickesekkel lesznek egy szinten eredményességben, és így már lesz elég sok ember esetleg HB-ben szeparálni az egeresektől.
    De azóta már szinte csak RB-zek, szóval kit érdekel :)
  • Amaymon
    Rondább, mint a PC-s nem csak részegen láttam úgy tegnap. Lehet az avermedia átalakító miatt, de ha egymás mellé rakom a két streamet, PS4 fakóbb.
  • twi452
    ezért sincsenek még összeeresztve sem a népek :)
    meg a ps4 verzió inkább egy "valamit ki kell adni ha már megígértük" dolognak tűnik :)
    csak arcade van jelenleg, az egér+bill működőképes viszont nem lehet beállítani semmit :D
    a srác tegnap pl lőni nem tudott egérrel mert nem volt rá beállítva és nem lehet semmit állítani :)
    az érzékenysége is hatalmas volt, valószínűleg a dualshock touchpadjához igazodott az egér úgyhogy kis mozdulatra is hatalmasat mozgott :D

viszont van autoaim szerű dolog a kamerakövetés helyett oda is vezeti a gépedet
    persze célozni nem lehet vele mert nem tart elé hanem mindig a gépre megy pontosan :D
  • Paladin
    Basszus, látom én is, tényleg :D
  • Paladin
    Biztos? Láttad a verziószámot?
    Ez meglep, tényleg azt mondták, h 1.37-tel indul (ami ugye logikus lenne, mert minek összezavarni egy másik fejlődési, meg tier rendszerrel a konzolosokat pár napra :) ).
  • twi452
    amúgy most is twitch-en nyomatják páran a ps4 verziót ha nagyon kíváncsi rá valaki :)

• Glo
    Dx9-et. Vagy az intergalaktikus kozmoszból valami drivert.
  • sulouos
    Gondolom korábbi verziót?
  • twi452
    rosszul tudod mert 1.36 van ps4-en :)

ott dumáltam a stream-elő sráccal és elmutogatott mindent amit kérdeztünk tőle :)
  • JethroHUN
    Ha csak most került be a Dx11 támogatás akkor eddig mit használt a játék?
  • Paladin
    "viszont az látszik, hogy ps4-en 1.36 van szóval még ott sincs tank :)"

Namost. PS4-en tudtommal eleve 1.37-tel indul, nem lehet korábbi.
    A GF és az 1.37 nem ugyanaz legjobb tudomásom szerint.
  • gezu1025
    "Felszerelhető M10 cannon P-39, P-51D, P-47D és az A-20G repülőkre."

Micsoda? :O
  • darki81
    na szerintem nem lesz rossz az 1.37-es patch ...
    új repülők új pályák .. :)
  • Torzonborz
    Jahogy ...nekem az jött le amit Vaktermesz is írt azaz a gunner AI-nak kell leszednie az ellenséges gépet.
    Így már okés.
  • twi452
    blenheim-el gyorsan összejön egy kis szerencsével :) orosz biplánokat lehet kaszálni :)

3 kör alatt megvolt a 4 kill hb-ben
  • Nazarov77
    3 kör 2 kill, hosszú lesz ez így :(
    1. körben D3A1el mákoltam be 1 killt, 3. körre meg a h6kval.
  • twi452
    én a-20al is lekaptam már egyet hb-ben :D
    igaz a mi csapatunk 90% a-20 volt :D
  • Glo
    Pedig nem vészes. Menj SB-vel, Beauforttal, Blenheimmel, H6K-val, aztán várd a hátsó lövésszel a delikvenseket.

Persze ha így se megy akkor lehet nem is Neked való az ECBT jog ;)
  • Vaktermesz
    Éljen a sírás ezerrel, vegyél egy H6K-t és menj be AB-ba, 3 killnél járok és csak 1 meccset mentem, sírás helyett inkább gondolkodni kéne.
  • JethroHUN
    Ezt a hülye feladatot, meg sem lehet csinálni... AB biztos nem. Most kilőttem egy aircobárt szemből B25J-vel, de az nem számított, mert nem turret. Hb meg egy lövés kb bármely tier7 ágyúnak a Mitchel, több 10 ezer lion meg nem fogok erre elbaszni.
  • vajakos21
    Japó rus kis tieren.Tehén vagy sb2 pl.
  • Vaktermesz
    Értem is meg nem is, nem a pilóta által vezérelt géppuska az nekem az ai, de mégis a pilótának kell kilőni a gépet vagyis nekem, nem ragozom tovább, az lesz, bemegyek kis tierben aztán meglátom. Köszönöm a segítséget.
  • twi452
    én tutira bemegyek a g8n-el és beküldöm középre a buliba..
    4 embert azért pár kör alatt csak leerőszakolnak a 20milisekkel :D