38447
  • twi452
    De rühellem a bombázókat :D
    Sikerült most is betalálnom a megfelelő célpontot.. 2 fős PBY kötelék én meg he 112-ben :D
    Szépen le is amortizáltam az egyiket igaz nem nagyon hatotta meg csak valamilyen critialt adott be :)
    Tartottam hazafelé újratölteni mert beleküldtem rácsapásonként az összes 20 milist erre az egyik ai biplánunk lelőtte a megymagköpővel.
    Mondom szééép és ezt meg hogy? :D
  • sulouos
    Az általad leírt példa arcade csatában simán lehetséges, egy 300-nál bukdácsoló gépnek is fel lehet emelni az orrát és néha másodpercekig pontosan célozni vele, mire elkezd átesni. HB-n már kicsit komplikáltabb, de pár géppel ott is megoldható.
  • Susarc
    mikor jön 137?
  • Susarc
    én tavasz óta játsszom és 101%-ig biztos vagyok benne,hogy VAN működő cheat a játékhoz! annak ellenére,hogy a fejlesztők azt hajtogatjék,hogy "ááááá nincs"!ez csak marketing duma! Amióta játékok léteznek VAN CHEAT! más kérdés,hogy szerencsére megoszlik a használók aránya és ez a játék valóban jól teljesít,,,értem ezalatt,hogy kevés a cheater. szerintem még olyan is van ami a fizikát manipulálja! egyik kedvencem mikor 3-4000 méteres magasságból csapsz le valakire aki épp forduló harcot vív majd nyugodtan húzod a gépet hiszen akár 7-800-al is közlekedsz ilyenkor kb. 3x-os speed mint egy földközeli fordulózónak és megesik,hogy utánnad tudják húzni a gépet és lelőnek! ez elméletileg lehetetlen ugye,de előfordul ritkán!

Annyi még lehet,hogy a rengeteg pilot kill a gyenge személyzet miatt is előfordulhat....mondjuk nálam ez nem állja meg a helyét ,mert 90% ban maxos az összes pilótám a maradék meg olyan 75-80% os:) mégis hetente 1x1x belaszaladok ilyen "csodagyerekekbe"
  • vajakos21
    Ha valakinek nem volt:
    imgur.com/a/rctDK
  • schossow
    HB-n is elég ritkán találkozok 5-7 K-s meccsekkel, pláne mikor amcsiban nyomatom, mindegyik ott dogfightol 1000m-en. Pedig tegnap az egyik meccsen ketten maradtunk egy sráccal 7 ruszki ellen, felmentünk 7k-ra és aktív csapatmunkával majdnem megnyertük a meccset. Az üzemanyag hiány vetett véget a meccsnek, meg, hogy srác corsairjéből kifogyott a lőszer. Így is 3 ruszkit szedtünk le, kettő összeütközött mikor üldöztek minket, a 6. gépük már criticallal repült . Aztán kifogytunk és a 7.-nek az uccsó yak-9 is befutott. Ettől eltekintve baromi jó meccs volt.
  • JethroHUN
    ááá nincs tele kibaszott aimbotossal a játék... ááá Ez mi a franc? 12 - 0 stattal végezte kört, kilométerről 1-hitelt a francba.

Erre nekem senki nem mondja már, hogy nem csít. Ez biztos hogy az. Nézzétek már meg a profilját. Kurva nagy kamu az a KDR. 10-15x-os. 36 óra játék után. Hagyjuk már...

kep1 kep2
  • gezu1025
    Hát ~9k-n lőttem ki egyett, szenvedett rendesen. De a Tempest vígan elvolt.
  • Coral Springs
    Én totál leszarom a neveket, éppen ezért a sajátomat sem maszkolgatom. Mi van akkor ha valaki lát egy-két nicknevet ? Semmi. Nem fognak ráállni a hackerek hogy feltörjék, nem rakják bele különböző listákba, a legrosszabb esetben felvesz valaki barátnak, vagy megnézi a statodat, ennyi. Az én nickemet is sokan ismerik, de szerintem egy fél gondolatnál nem volt több senkinek se, és a játékban sem zaklat senki.

Az mondjuk megint más, hogy valaki ferdít az eredményeivel kapcsolatban, és ezért maszkol.
  • Susarc
    a spitek motorja nem hal le 7-8k körül? még vagy egy hónapja kergettem egy fókát és bekajoltam a nagy magasságot...aztán egyszercsak világos piros-piros majd fekete engine:P

azokon valami hülye karburátor volt vagy a hűtés volt szar már nemtudom és real lifeban is belehetett szopatni a spiteket ilyesmivel
  • Amaymon
    Az szép ha d-13-al sikeres voltál. Btw értékelem hogy kihúztad a player neveket. Mindenkinek lehet rossz napja én is azért maszkolom a videokban, ne az alapján ítéljék meg, mert volt egy jó alkalmam és pont azt az akárkit lőttem ki.
  • gezu1025
    Na ilyet sem látok mindennap. Megkerülték az angolok a mapot és felbukkantak mögöttünk. Ezért szükség volt egy kellemesebb magaságot elérni.

A végén 2 killel a zsebemben kergetem az utolsó spitet egy k4 társaságában. Zuhanunk rá, ahogy kell, majd felhúzzuk mindeketten amikor kell. Na ekkor mentünk egymásnak.
  • Paladin
    Sehol sem találtam részletes infot erről a joyról. Ha 4 axis-os, akkor nem rossz vétel szvsz.
  • Amaymon
    Nekem Saitek X52 pro joy-om van, középkategóriás átlag joy (nem egy pro thrustmaster), az már bőven megfelelő ehhez a játékhoz, CloD és RoF-hoz is ok. Elég pontos benne 3D. Nem rossz, de az nekem kevés, nem elégíti ki az igényeim. Ha RB-n akarsz menni pedál is kell. Lehet anélkül is, de a "nyomorékoknak" mint én a rudder pedál felér egy cheat-el a precízsége okán :)

HB-ra feledd el a joy-t.
  • JethroHUN
    Mi a véleményetek erről a joystickról? Kb 5000-ért tudnék egyet venni, bontatlant. 8000 az ára kb boltból.
  • bardocz
    Én nagyon nem tudok ebben segíteni. De szerintem is ezekkel a sisakokkal lenne nagyon ütős.
  • Amaymon
    Ok, benne vagyok csináljuk meg, ha megjelenik a VR (OVR vagy a Steam) sisak, addig nincs értelme.
  • bardocz
    Azon kívül, hogy több hely kell hozzá, mint az autós cuccokhoz, a mozgás nem bonyolultabb, sőt. Itt semmilyen erőket nem kell figyelembe venni, csak a gép helyzetét a térben, míg autósnál erőkből vannak számolva a mozgások irányai, és gyorsaságai. Szerintem itt az sg-n is vannak olyan emberek, akik ezt össze tudnák rakni.
  • Amaymon
    Ezek newbiek egyik sem használja a ruddert. :D
  • Amaymon
    Ezt megcsinálni már nagyobb kihívás lenne, de VR sisak mellé ilyen dukálna :))))
  • Ahet
  • Amaymon
    Nemrég raktam be egy cikket az indexről, hogy carmack papa totál ráállt az OVR-re. Annyira, hogy a legendás id-t otthagyta. Nagyon-nagyon nagy realitás, hogy ilyennel a fejünkön fogunk repkedni. Olyan tartó szerkezetet, amin ül a csóka kis tervezéssel nem lehetetlen akár saját kútfőből megcsinálni, kevés időbefektetés kérdése.
  • twi452
    ez az opentrack-er érdekes cucc
    ötvözi a freetrack és a facetrack előnyeit a hátrányaik pedig nincsenek benne így első ránézésre :)
  • Susarc
    AZTAROHADTÉLET!!!:))

NEED!!!!!!
  • Amaymon
    Én már zuhantam amiatt le. Zoomolgattam jobbra-balra már vagy 20 perce repültem, hirtelen váratlanul rám lőttek és olyan szinten beijedtem, hogy nekivágtam magam a talajnak pedig meg sem karcolt :)
  • Glo
    Dehogynem, mikor meglepnek a nyugis repülés közben, és a becsapódó lövedék olyat szól hogy felugrok :D
  • twi452
    Szerintem itt élesben amit mondtam időpontnál jobban érzékelhető hiszen már 4 perce játszik és benne van aztán egyszer csak szembejön pár gép és összetojja magát ahogy elhúznak közel mellette :D
    Ilyet monitor előtt nem csinálsz :D
  • Glo
    1:10-től :D

Ezt az Oculust tuti csak székben lehetne nyomni. Néha még a monitor előtt is bedőlök a fejemmel a kanyarban.. hát ott mi lenne :D
  • twi452
    5:20 körül látszik a pasin a rift ereje xD
  • Glo
    HA ilyet lehetne kérni egy magánzárkába akkor mennék is bankot rabolni. Ha elkapnak az is jó, ha nem, az is :D
  • Glo
    Lehet nem is neked volt packet loss, hanem neki. Neked csak azt mutatta a szerver, amit a szerver látott. :)
  • twi452
    vissza kéne keresni replay-ből de most ezért nem fogom végigzongorázni :D
    én elhiszem h packet loss volt :D

viszont ez nagyon kis baba cucc..:)
  • vajakos21
    Lehet ilyen videókkal kellene bombàzni a deveket.
    Melyik team volt? a jakos.
  • Amaymon
    "gép is nyomtalanul eltűnt"

Pontosítok nem tűnt el nyomtalanul, mert végig néztem amíg a vízbe hullik szétesve, csak a szerver nem látta. Még egy crash-t sem, de nem is az volt.
  • Amaymon
    Ma bugos nagyon a szerver. Élőben akartam csinálni a video rögzítést teszt képp és pont egy bugot vettem fel. Nem látványos alap BnZ. 2 fordulóból, szitává lőttem egy Zero-t Corsair C-vel. Első kör után füstölt, mondom nyomok egy recordot, mert ez tuti halott lesz. Rommá is lőttem tört, fröcskölt, szétszakadt. Már az fura volt hogy törik, de nem ír kritet. Hát a killt se adta meg és a gép is nyomtalanul eltűnt. Semmi felirat crash egyebek. Ez mind fel van véve, de a nevek miatt nem akarom kitenni. Szerkesztgetni most nem szeretném.
  • Amaymon
    Haha nagyon ott van :) Közben látom téged is érdekelt, nem olvastam, mert sorban nyomom a válaszokat. Lentről-fel.
  • Amaymon
    WoW mit csinált az ellenfeled olyan 1:17-1:20 körül? Még életemben nem láttam olyan megpördülést mióta RB-zem. LoL :)
  • twi452
    Érdekesnek érdekes volt :) Csak a replay-en tűnt fel, hogy itt trükköznek is a srácok :D
  • Glo
    PAcket loss, egy ideig a szerver elvesztette, hogy merre lehet a gépe, de aztán helyre rakta. Onnan ez a RedTails-es manőver :))
  • twi452
    Megnéztem közelebbről.. hát ezt látva Besenyei is csettintene egyet, hogy ez igen :D
    egy picit úgy érzem túllépet a fizika korlátain egy pillanatra bár lehet tévedek :)