War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://en.wikipedia.org/wiki/Supermarine_Spitfire_(early_Merlin-powered_variants)#Mk_II_.28Type_329.29
"Due to all of the weight increases maximum speed performance was still lower than that of early Mk Is, but combat capability was far better."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
tényleg volt energiája amikor még fent volt és zuhangatott lefelé 😊 aztán már csak a töredékével küzdött a végén és csodálkozik, hogy lelövik 😄
Ajánlom másoknak is! 😉
Ez meg a reakció. <#nevetes2>#nevetes2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha jól be van állítva az érzékenység ihmo olyan pontos vagy pontosabb, mint a TR5. Elég egyszer centert nyomi az elején aztán enyhe jobbra-balra helyezkedéssel középre lehet tenni úgy hogy nem kényelmetlen. Y-t bólintással vagy szintén enyhe fel-le emelkedéssel irányba lehet igazítani célzás közben.
Tudom rengeteget szívtam ezzel a sapival mire ft-ben jók lettek a méretek.
És itt egy hatalmas elõnye a facetracknek 😊 Ott nem kell mert van automata beállító csak csavargatni kell fejed és beállítja magától 😊
Én is azért szeretem a 4 pont modell-t, mert a sapka elején van egy pont és 8-10cm-re a tetején a centerben jóval egy másik kiemelkedik.
Nem ilyen hülyegyerek sapisra terveztem 😄
Csak engem igazából zavart, hogy ha forgattam a fejem mindig elcsúszkált minden irányba (tudom, finomhangolni kellett volna), pedig csak sima körbeleskelõdésre kellene. De az is lehet, hogy fogom aztán az X-Y tengelyen kívül mindent lehúzok a kenyába, és marad a 3 pontos fülesre csíptetõs megoldás 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én sapka elejére raktam régen, ott mûködött szépen 😊
A-20 elég gyors gép volt, hogy utol se értem a Me-110-el.
Tegnap ezen a flying tigers eventen P-40-el elég sok xp-t és liont gyûjtöttem a földi célpontokkal. Kifizetõdõ.
Lybia, három észak afrikai küldetés.
Csak valahogy kevés volt a küldi, singleplayer only és nehézkes a kidolgozás.
És ennyi kb szerintem elég is lenne (csak ahogy most kinéz a helyzet nem lesz elég... de várjuk ki a végét én még mindig azt mondom)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A repülõgépeknél van értelme, mert ott a lényeg a FOV-on van.
De elmondtuk már elégszer, ha nem tudod megérteni, hát nem.
Azt gondolnád hogy a remek grafika és a három irányítható, teljesen kidolgozott tank(Pz-4F2,T-34/76 és lend lease Matilda) elég egy jó játékhoz, de nem. Ha szar a menü, nincs editor, kevés a küldetés, nehézkes az egész, akkor nem lesz jó a program.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/