War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AIexx
belépek eventbe (rb) ki 84 -el, miután felszálltam, látom hogy baloldalt a csapattársat lövi a csapattárs a 30 millisével (ki 84 hei), le is lőtte, gondolom nem direkt csinálta, hátranézek, és elkezd engem is lőni, mire fölhúztam, kilőtte a pilótámat, utána meg a csávó kiugrott.. akkor most ez mi a nagy büdös kurva élet faszának volt jó neki?
AnuluWork
He-162, Kitsuka (ha megvan a másik harmincasod), Yak-15 (sima), ill. bámelyik Meteor amire nem lehet bombát v. rakétát tenni.

Arcadeban pedig a Komet és a Ki-200 marha nagy fun.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nos,ellenfélként a meteorokat rühellem a legjobban.A régi br-el még mondtam volna az f80c-t is.De az már feljebb van.Viszont (nem tudom miért) az első meteor az 6.7-es br-el rendelkezik.Szerintem veri az összes jetet azon a szinten és sokszor megy propelleresek ellen.Is-3 nem nagy szám.Sokszor megy ferdik és jagdtigerek ellen.Azért az nem mókás.Nekem az is-2 ami nagyon bejött.Orosz jetek nem nagy számok (5-7 br.).Ez az én véleményem.Másokétól eltérhet. 😊

JethroHUN
Bármelyik. Azt kérdezem melyikre érdemes rá menni. Német az gondolom nem. Meg ott vagyok a legmesszebb tőle. Britteknél a legközelebb. Oroszba meg ott a prémium repülő.( ha aktiválom a prémiumot akkor ott érném el a leggyorsabban. (de MIGbe ammo sincs kb...) illetve IS-3-mat fejlesztem. Meg ugye itt vannak már az amerikai tankok is
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.23. 12:40:21

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Melyik nemzetre vagy kíváncsi?
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.01.23. 11:54:25

JethroHUN
Melyik jet ami jó és a T5 elején van? Erősen kétlem, hogy végig fogom görcsölni a legjobbig.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rev Hard
Pár remekmű. Készül az enyém is, egy éve. <#hehe>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

AIexx
Record.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sherman0070
Na ha itt lenne a gépnek ilyen törésmodellje... 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AIexx
azért én sem vagyok egy mesterlövész, általában 10-ből 8x bejön a célzás, a maradék 2 -be meg egymást lőjjük ki.. és én sem megyek minden típussal szembe, amiken a szárnyán van a gépágyú azokkal nem ajánlatos, mert nagy az oldalra szórása.. ezért a la-9, la-15 a legjobb választás erre a célra, azokkal darálok szemből.. ilyen hogy n1k2, spitfire mk 9, ezek csak fordulóharcozni valók.. a fókák meg na.. a lényeg hogy szeretek szembe menni, és ha nincs más választás akkor? pl.: egy F8F-1 az ellen, te meg vagy egy Yak-9UT -val.. akkor mit tudsz csinálni?! na ugye..
Rev Hard
Egy rühes kutya valamiért a csata elejétől engem támadott, az elején még megvolt a magassági fölény azt legyalultam a faszba, majd közbe le kellett jöjjek bázist védeni, betalált a rohadék másodszorra is. Fordulóharcba keveredtem vele azt lerammolt a köcsög. Ezért üldözött engem egész végig ? Mi a kúrva élet tetves faszát éreznek ezek, vagy mi a fasz baj van az agyukkal ? Az ilyenek ám képesek elvenni a kedvem napokig-hetekig a játéktól, mert próbálom megérteni de nem tudom. 1970 volt a nick vége, minden tiszteletem annak aki még 45 évesen is ekkora retardált.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.01.22. 00:32:18

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Nincs ötletem, hogy mivel repüljek, ezek a q*va angolok tönkreteszik az egész játékot: ha velünk vannak az a baj, mert rohanni kell az összes killért illetve minden izgalom elvész a csatából mert szinte lehetetlen legyőzni egy spit+tempest párost, ha ellenünk akkor meg ugyanaz van amit mondtam, németeket, japánokat nem is nagyon láttam mostanában, legalábbis t4-ben nem, a maradék 3 nemzetnek meg már pálya betöltésekor megmondom a csata végkimenetelét.
Ennyire rossznak kiegyenlítetlennek még nem éreztem a játékot, mai 7 csatámból lett 2 kill az egyik németek a másik oroszok ellen a maradék 5 csatát... na találjátok ki, ki ellen játszottam!

Rev Hard
Nálam sem, akárhányszor belemegyek ott hagyom a fogam, de minimum benyelek valami critical -t vagy kigyulladok. Ő viszont tényleg jól csinálja ez akár a videómból is kiderül, ha valaki 100% -osan tud célozni miért ne. Az a gáz ha valaki célozni se tud és úgy megy szembe valakivel, ettől függetlenül a head on -t még mindig felelőtlen döntésnek tartom.

Nálam nem játszik a head on.Utolsó utáni opció csak.De az már nagyon a véglet....
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.01.21. 21:40:36

AnuluWork
Ha régebbi, 1.45 előtti, nem fogod tudni. 😞

Sziasztok
Kis segítség kellene....nem tudom a lementett videóimat sehogy sem lejátszani.Hogyan lehet őket?
Rev Hard
Engem anno nem akartak bevenni a PUMA klánba, azt mondták hogy ha nincs Ts-em akkor felejtsem el. <#nevetes1> Persze azóta 2-3 nagyobb külföldi klánt is megjártam, de a lényeget azért gondolom érted. Nekem nem kell valakinek a pofázását hallgatnom ahhoz hogy tudjam mikor mit kell csinálnom, helyette inkább hallgatok valami jó zenét. Minden esetre én nem preferálom a squad -ot, vagy olyan jön velem aki érti a dolgát és nem hal meg, vagy megyek egyedül, nekem az nem fun ha valakire folyton figyelnem kell, rám se figyel senki, ha egyedül vagyok akkor egyedül oldom meg a problémámat legyen bármekkora is az. Ha viszont több "pro" összeáll akkor ott az eredmény a képen, nekem ez a fun, kivéve ha én állok a fasz rossz oldalán.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.01.21. 18:21:27

AIexx
gstup -nak válaszoltam, a la7-b20 meg jó head on-ra, pontos, és nem is fordul rosszul..
de mit csinálsz akkor ha még csak la7-nél vagy és griffonok jönnek ellened?

Más kérdés, ez mit jelent: "attack is fumbled" ?

AIexx
azért ez túlzás, a tempest mk 2 leemelkedi mint a szart az összes spitit, a lavocskin la-9 szintén, és ha ráérzel, egy brutális fegyver lesz belőle.. de ott van a D12 fóka, n1k2, szóval a spitek jók, de ki lehet őket lőnni.. főleg szemből, na arra például semmit nem érnek..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.01.21. 16:01:13
A spitek minden tierben jobbak minden gépnél! 😊 Azt hittem ehhez már hozzászoktál/tatok?!

Lavochkinokat repülök mostanában, jelenleg a 7b20-nál tarok de ez a probléma már a sima 7-es idejében is jelentkezett, hogy... mi a f***t tudtok csinálni a spitek ellen? minden téren jobbak mint mi 😞

AIexx
úgy vettem észre, hogy ha bajban voltam, akkor azonnal jött a segítség, 1 fordulás után leszedtétek mögülem.. és Te, még ts nélkül is nagyon jól tudsz kommunikálni, informálni, és kurv*jól átlátod a helyzetet! Ha így hárman összeállunk, jöhetnek akár a FuFu -sok, meg G0D -osok, esélyük sincs.. így verhetetlenek vagyunk, úgy érzem.. egy kicsit még csiszolok a célzáson, oszt ennyi!
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.01.20. 15:11:58
RAZOR27
Na ez már döfi! <#wow2>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Bazzeeeeg, ezt nem így akartam, de most nem kezdem el kijavítani.....:-)

Értem, mit mondasz. Én sem szeretem, ha lelőnek akár egyetlen egy gépemet is, ezért néha nagyon unalmas lehet kívülről, amit csinálok újabban. De célravezető ;-). Ez is egy ilyen:
http://www.kephost.com/image/Fas6
http://www.kephost.com/image/FasM
http://www.kephost.com/image/Fasq

Rev Hard
Felvettem egy részét a műsornak de szerintem a replay nem adja át úgy igazán pedig volt matek rendesen. Legalábbis az én szemszögemből biztos nem mert én ritkán repülök be a nagyobb balhékba, külső szemlélőnek unalmas lehet amit csinálok, max tanulhat belőle.

SigS
Viccek topicból 😊

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

AIexx
elvileg Rev Hard intézi.. 😉
Na, ezt a műsort szerintem nem csak én nézném meg ;-) ! Replay-t, de izibe ;-) !

AIexx
hárman lehoztuk..

Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.01.19. 19:14:01
SigS
<#eljen>

AIexx
<#pias>
RAZOR27
briteknél szoktam letakarni a felségjelzést egy Hungarian Airforce Roundel matricával 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Rev Hard
Vörös csillag és a magyar zászló két jó barát nem ?

AIexx
nem csoda, hogy a végére elfogytak.. 😊
Rev Hard
Sorry kifagytam, nagyon instabil most a rendszer valamiért, állítgatni kell az órajeleket meg valószínűleg felteszek valami új vga driver -t.

AnuluWork
Ez a BoB minifilm, hogy milyen nagy szar lett!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.18. 17:36:19

AnuluWork
Megadja.

A gép kettétörést nekem újabban rögtön megadja. Én azt hittem (hiszem), hogy kipeccselték ezt a baromságot.

Rev Hard
Engem nem érdekel a változatosság, kizárólag olyan gépekkel repülök amellyek tetszenek, amellyekhez értek. Én nem meguntam a játékot, egyszerűen nem tetszik az irány amerre halad a fejlesztés, összevissza variálnak értelmetlenül. Visszaültem most a Yak 9T -be néhány csata erejéig, olyan gusztustalanul op mint amilyen volt két éve, kérdem én akkor ezidáig mit csináltak ha egy gép megint ott tart ahonnan elkezdték ? A damage model egy rakás szar, szitává lősz valakit és úgy repül tovább mint ha mi se történt volna, két darabban zuhanó gépek de még mindig nem adja meg a kill -t, ami már jó volt azt elbasszák, egyszerűen nem tudom már követni a fonalat és ebből van elegem. A tankos részt is úgy várta mindenki mint a messiást, azt abból is egy jó nagy zakó lett a vége. És minderre még rájön a sok idióta player.

AIexx
Erre csak annyit mondok, fő a változatosság! Te a p39 -el lenyomtál 1000 csatát min., mással alig repülsz, és így monotonná válik a játék, ezért nem szabad abbahagyni.. Felejsd el a kobrákat, az összes egy kalap szar, kezd el húzni a német ágat, vagy akármelyiket, és tetszeni fog a játék.. úgy, hogy 1 hónapig 1 repülővel repülsz, az nem pálya..
Vagy csemegézz itt hátha van kedvedre való.
SigS
Az is jó, köszi, kipróbálom! <#eljen>

Használd a Mission Editor gombot, itt tudsz válogatni küldik között. Azt hiszem nem lesz olyan opció hogy csak földi célok ellen mész és mindig lesznek kísérőid. Vagy mission editorral csinálsz egy custom csatát ahol csak földi célokat raksz be, de azt nem a test flight alatt találod majd hanem custom battle-t kell indítani hozzá.

Igazad van ebben spitfire-ös dologban. 4 napja repülöm az LA7-et, 10-ből 9-szer 3-4 spit van az ellennél és mindig ronggyá vernek minket.

SigS
Sziasztok!
Meg lehet oldani azt hogy a test flight-ban ne csak 1 db szerencsétlen célpontot kelljen lőni? Fórumokon olvasgattam hogy többeknek is ez a gondja, bejelentették, esetleg lépnek rá valamit hivatalosan.
<#nemtudom>

Rev Hard
Erőtlennek éreztem a P-39 -et ahhoz képest ami volt, gondoltam ránézek az 1.45 patch notes -re és hát nem csaltak az érzéseim, azt hittem hogy a kihagyás miatt éreztem furának a gépet. Lényeg hogy az orosz szarok meg a Spitfire maradt olyan túlhúzott amilyen volt, ráadásul az utóbbi 0 sec fordulási idővel.

Ez meg egy pillanatkép az RB -ből, gondoltam fél év szünet után benézek oda is. A Yak-3 meg az I-185 dominált továbbra is, bármelyik hülyegyerek csodákra képes ezzel a két géppel, sok ész nem kell egyikhez sem.

Egy másik körben meg 10 percig kergettem egy Bf 109 F4 -et de nem tudtam elkapni, úgy ment mint ha valami jet motorja lett volna benne, aztán elindultam vissza a reptérre. Repülök nagy nyugodtan miközben az egyik csapattársam egyre közelebb kerül mögöttem, általában ilyenkor elkezdek manőverezni és én a picsájába kerülni mert nem egyszer lőttek már le ilyen helyzetben, de most úgy voltam vele lehet formációban akar menni, nem csinálok műsort. Tévedtem, elkezdett sorozni, majd a sérült géppel már nem igazán tudtam kimanőverezni és lelőtt. Kezdek kiábrándulni a játékból mert ez így már egyáltalán nem poén, nagyon úgy néz ki hogy 2 év után lassan ennyi volt számomra a műsor.

Javaslom a test flightot és a custom battlet gyakorolni.Illetve ha eddig nem volt beállítva akkor a trimeket is a controllsban.Hivatalos fórumon ha rákeresel lehet találsz erre a tipusra beállitásokat.
Igaza van az előttem szólónak, amióta a világ létezik ez jelen van SB módban. Pár gépet nem is lehet bizonyos axis-ban trimelni.