War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Technikai segítséget szeretnék kérni. Van egy Thrustmaster Strick X botosom. Be van kalibrálva, tökéletesen működik. Gondoltam én. Szimulátor módban felszálláskor tudom, hogy az oldalazó mozdulatokat az "Z" tengellyel kell jobbra vagy ballra finoman korrigálni, hogy egyenesben maradjon a gép és fel tudj emelkedni. Viszont felszállás után sem szűnik meg a balra lefele húzása a gépnek. Ahogy elérek egy magasságot és beállok szintre a joy elengedése után azonnal bukik lefele az orra balra. Mint ha valaki a jobb szárnyát meg a seggét elkezdené egyszerre emelni. A valósághű irányításnál ennek a joynak megfelelőt állítottam be. Próbáltam módosítani is de nem változott. RB-ben ez nem jelentkezik. Pár hónapja játszottam utoljára és akkor nem volt ilyen problémám. A másik dolog,ami érdekelne. Hogyan lehet úgy beállítani a plusz tengelyeket, amikkel nézelődni lehet, hogy ne egyből leghátra mutasson? Azaz, hogy ne egérrel kelljen külön nézelődnöm, de még is úgy tudja nézelődni mint ha az egérrel csinálnám. Tudna valaki ezekben segíteni?
Előre is köszönöm!
#36882 nemrég álltam át én is a japókra. Szerintem semmivel se előnytelenebbek mint pl. a németek. Csak meg kell jegyezni melyik géppel mit szabad és mit nem. Néha én is megfelejtkezem a csata hevébe és be is húznak a csőbe egyből 😄 egyedül a kretén yakkok húznak fel, de már megszoktam a ruszki ownaget
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Bombázónál meg el se jutok a célpontig, fent vagyok 5-6-7 ezres magasságban, csinálok egy hatalmas kerülőt valamelyik irányba, hogy még véletlenül se fedezzenek fel. Erre 2 pillanat és már 2-3 ember van rajtam és ki is szedtek a térkép bal alsó sarkában pl. Fighterrel persze én hiába megyek fel a bombázók szintjére, legalább 4-5 ellenséges fighter jön velem szemben.
Régebben valahogy nem ilyen volt ez a játék. Nem tudom min kéne változtatni, bármit csinálok a japán gépekben azonnal leszednek.
Bocs a rinyálásért de már nagyon fusztrál.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Milyen módban mész? Arcade, realistic vagy simulator? Ez is fontos.
Ha pénz kell és arcade (ott a legjobb bombázni), akkor H6K4-G4M1-F4U-1A kombot javaslom. Ezek 3.0nál remekül hozzák a manit.
Ha viszont RP és több pénz kell, és bombázni akarsz, de túl is akarod élni, akkor a nem jet bomberek közül a G8N1et talizmánozd 1700ért vagy mennyi most, és hajrá! A német-japó FW remek gép, de ő csak T3as, magas BRel.
DE, ha január 11. után lesz leértékelés, akkor próbáld meg újra, hátha akkor olcsóbb lesz, és úgy már megéri a B-17 is!
(ám semmi extra, ez a leg semmitmondóbb videóm, és még árkád is 😄)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A japán szárnyasok közül melyik prémiumot érdemes megvenni srácok? Más nemzettel nem szoktam menni. A "B-17E" bombázón és a "FW 190 A-5"-n gondolkodom. Ettől függetlenül persze érdekel melyik lehet a legjobb választás a többi nemzetből de elsősorban a japánok foglalkoztatnak. Köszönöm előre is.
Te, amennyi időt itt eltöltöttél már kuncsorgással, azalatt egy saját magad által kreált profillal félprofivá gyúrtad volna ki magad. Menj inkább repkedni, hasznosabb lesz mindenkinek ;-) ...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: ktm99, 2015.01.07. 10:00:48