War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Szerintem meg azt aki profin lőtt 😊

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Mármint úgy értem azokat osztották be bombázólövésznek úgy kollektíven a repcsiketn, börtönviselteket meg hasonlókat.
Rev Hard
Nem hiszem hogy egy repülő koporsóban lett volna bármiféle hierarchia. Hogy ott az ernyő a hátadon még nem jelenti azt hogy egy kósza lövedék nem fog kiszakítani egy darabot a tüdődből, ott fent a pilótától a lövészig mindenki egymásért dolgozott, azért hogy túléljék.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Úgy olvastam lövészeknek nem épp a legeminensebb kollégákat választották, inkább volt valamiféle büntetőposzt, vagy ez csak valami legenda? 😊
Nohab
Nem a hidraulikáját lőtték el, hanem azt a sínt vagy szerkezetet, ami lehetővé tette a gondola visszasüllyesztését a testbe. A kijutást pedig csak a süllyesztett állapotban lehet megoldani.

További szopató tényező, hogy nem fért az itt helyet foglaló emberre az ernyő (lásd lent). A B-24-es faroklövésze is ernyő nélkül utazott. Ők csak a társuk segítségével tudták felvenni az ernyőt. Most ezt képzeljük el egy meredeken zuhanó gépben.
Rev Hard
Jó dolog itt a játékban ölni egymást, de ezt a videót akárhányszor megnézem ott a gombóc a torkomon.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

RAZOR27
Azt magadnak kell biztosítani. Kis gyakorlással autentikus brümmögést lehet elérni.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

AnuluWork
😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG
elég nehezem tudom elhinni, hogy ne lett volna annak is valami kézi tekerője, mint ahogy a futóműnek is volt...

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Volt, hogy agyon is nyomták leszálláskor, de olyankor már nem volt más esélye ...

Összehoztam végre egy egész fasza kört a la7b20-al, bár a meccs végén 1v1-ben maradtam egy f8f1-el, a gépem még nem is fullos úgyhogy 15 perc kergetőzés után semmi fogást nem találtam rajta és elcsípett, adatok alapján nem is tudom, hogy mit tudnék ellene bevetni?

Hol vannak ezek a fasza kis repülő hangok!?

RAZOR27
egy régebbi videóban pont ez van 😄

Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.01.28. 22:17:38

A gömbből nem lehetett kiszállni, de én úgy olvastam, hogy a futómű és a gömb hidraulikája ugyanazon rendszeren volt tehát ha ezt elcsípték akkor nem lehetett kiengedni a futóművet tehát a gépet hasra kellett rakni a gömblövész meg... szóval ciki helyzetbe került. Nem lettem volna egy ilyen szerencsétlennek a helyében. 😞

AnuluWork
A levegő uraiban - vagy egy másik könyvben???, nem vagyok otthon - van egy B-17, aminek a gömb (vagy faroklövésze?) a gép zuhanásba kerülése után nem tud kijönni, kiugrani a többiekkel, és így haláláig is lövi a német gépeket, többet elűzve ill. eltalálva amivel több társa életét megmenti, és ezért ph. kitüntetik halála után. Szóval lehetséges. 😊

Cobra.
Köszönöm kedves Gaijin, hogy mindjárt az első meccsemen berakott a 4.7-es meg 5.0-s BR-ű T3 gépeimmel 5.7-6.3-as T4 ellenfelek közé. Vajon mivel érdemeltem ki? Meg hogy a G10 egyetlen golyóval megöli minden gépemet, teljesen mindegy, hol talál el.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AIexx
kiváncsi lettem volna, hogy a valóságban ilyet hogyan kiviteleztek.. csak nem Simo Häyhä klónjai a lövészek?! <#hamm>
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.01.28. 16:22:36
2015 van akkor már én is több mint 2 éve 😊 ne a lényegtelen dolgokat emeld ki hanem azt,hogy mi a Pcsa az a rángatós dolog,mert nem mindenki csinálja a legtöbb embernek úgy viselkedik a gépe mint minden normális emberé és úszik a levegőben és nem pattog egyik helyről a másikra!
Anno volt erről a rángatásról szó, cheat-et mondtak először, aztán jött az, hogy lag. Szerintem utóbbi. Arcade-ban mondjuk ne keress fizikát 😄 Azon viszont felröhögtem, hogyaszongya: "muytikám 99-es vagyok és nyomom már több mint egy éve.." Én meg 94-es, és nyomom már több mint 2 éve 😄 Sőt itt vannak sokkal öregebbek, meg tapasztaltabbak.
Rev Hard
Lelőttem egy foglalni próbáló B-25 -t, pörögve zuhant lefele már majdnem telibe kapta a földet mikor én már kb 500 méterre jártam. Ennél a pontnál egy golyó kap telibe, majd még egy, a másodiknál már kívülről láttam a gépet, csak kilőtte a buzi a pilótámat a pörgő roncsból 500 méterről. Majdnem minden napra jut valami ami megfektet agyilag, just WT things...

Rev Hard
Te rángatod a gépet viszont nem érted hogy a tiéd miért nem úgy rángatózik, ami betudható annak hogy pl az enemy egere komolyabb dpi beállításokkal bír, esetleg érzékenyebb beállításokat lőtt be magának, és ugye ott van a lag is.

AnuluWork
Végül is repültök, nem? 😄

hoppá a másik topikba ment volna
RAZOR27

Ha ilyen stílusban szoktál magyarázatot kérni,milyen az ha követelsz???? Magával a stílus pontosabban stílustalanságával van baj .
Felborult rádobtam a vonóhorgot és elkezdtünk piruettezni felfelé 😄
muytikám 99-es vagyok és nyomom már több mint egy éve...nem vagyok hülyegyerek,nem leckét kértem hanem érdemi magyarázatot,hogy egyes embereknek miért pattog és ugrál a gépe míg nekem meg a normális embereknek ez kivitelezhetetlen.......ha kötözködni akarsz akkor menj ki a konyhátokba és üsd a kukát! köszi puszi szevasz
RAZOR27
az a poén inkább hogy ezen sírsz... mindig az ellenfélnek van "lag cheat"je meg szívcsakra tisztítása, csak te vagy megszívatva, de biztos minden játékban így van. Arra gondoltál már, hogy ne csak célzó-karika szarságot próbáld eltalálni, hanem a gépet? Ha meg nálad "ide oda pattognak" a gépek akkor ülj rá a netkábelre, mert lehet ereszt valahol.

de én hiába rázom az egeret nekem billeg és "úszik" a gépem és nem ide oda pattog! ez a poén
Sajnos nem 100 % hogy egy 12 éves.Bőven lehet 20 vagy 40 éves is.

Ilyenkor mindíg elképzelek egy 12 éves taknyost, aki ordítva rázza az egeret, ahogy éri ... 😄 A fizikának való ellentmondás a ,,gazsi'' sara 😄
Pár hónapja kerülöm ezt a kupac *****-t de látom van, ami nem változik... 😄
Köszönöm megpróbálom!
46x-ra is megkérdezem: milyen kiqrt szájbatekert rohadványos csicska módszert alkalmaznak azok a playerek akiket ha kitargetelsz elkezdik rángatni a gépet,ide oda ugrál!! előtted , a fizikának totálisan ellentmondó módon?!?!?!?! Mi ez?? valami lag cheat vagy mi a tököm? mert kibaxottul idegesítő
A controls menüben a controlls setup wizardban be tudod állítani.Először a különböző irányitásokat dobjacfel.Azt esc- el át tudod ugrani.Majd rákérdez hogy van e track ir.Leokézod majd a végén mentés.
Sziasztok! Használ valamelyikőtök freetracket? Tudnátok segíteni lehet-e ha igen hogyan aktiválni a war thunderben? Más programoknál teljesen jól működik és szeretném itt is használni.
AIexx
meg kell szokni, és sokat kell vele játszani, mert egy modification 27k, de ha fullos, AB -ban az egyik legjobb gép, RB -ben meg nagyot ütnek azok a 23 -asok.. csak érezz rá, onnantól már nemlesz gond.. 😊
Rev Hard

La 9 játszható gép? Ezekből a 7 és 7b20-akból már nagyon elegem van, konkrétan semmire sem jók, ha nincs mögötted senki és nem figyeli minden mozdulatodat az első gép úgy fog leszedni, hogy reagálni nem tudsz rá. Az ellen túlnyomó többsége mindenben jobb, bizonyítja a mai 10 felszállás 4 killes eredményem.

Rev Hard
Már-már olyan komolyan lett megfogalmazva hogy azt hittem valami irl drónpilóta képzésről van szó. Arra még jelentkeztem is volna, bár oda nyilván nem itt fognak toborozni. <#nevetes1>

DARK_HUN
Egy megkeresést intéztek felém, gondoltam megosztom itt is, hátha valaki ráharap 😊

--------------------------------------------------
Sziasztok!

A =HFHT= pilóta posztra keres megbízható, ügyes játékosokat.
A újonnan érkező pilótának realisztikus század eseményekben (heti 2-3 alkalom, 19:00-22:00-ig) lenne döntő szerepe, ott aknáznánk ki a megszerzett tudását. Alapvetően tankos klán vagyunk, de az eventeken nagy szükség van a jó pilótákra is. Meglévő pilóták mellé keresünk társakat.
Elvárásaink nem túl magasak, cserébe a jó hangulat, és a baráti légkör garantált!

Elvárásaink:
- betöltött 18. életév,
- F8F-1B Bearcat,
- F8F-1B sloton maxos legénység,
- minimum 200 óra RB repülési idő.

Egy rövid teszt után, pozitív elbírálás esetén azonnali tagfelvétel.
Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, a játékon belül keresd HKSDAVID vagy KAPITANY_ICEMAN leadereket.
--------------------------------------------------
5 csatából 1 gépet le is hoztam vele...pfff. Jelenleg 30 csatából 20 gépet szedtem le vele... gyönyörű stat, az elmúlt napokban 15-ször repültem vele mindez 5 killt eredményezett XD gyorsan abba is hagyom ezt a gépet, pedig régebben még tetszett is. Ti mit repültetek ezzel a géppel?
Utoljára szerkesztette: robi3, 2015.01.24. 00:37:00

f8f-1 -el nem csesztek el valamit? ugyanis első találatra széttörik

Két évvel fiatalabb ellen megy simben..mint állt a ruszkik, ez is kiválóan van br- ezve.Persze ha rust szeretsz akkor jó.
Cobra.
Mondjuk emelkedéssel azért vannak gondja, mert még arcadeben is felforr, ha sokat mész felfelé. De ettől függetlenül OP a BR-jében.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

És ami a legfontosabb hogy nagyon jól néz ki *.*
Nagy tűzerő, kiválóan fordul, emelkedik, mint az angyal. OP? :-) Nem, csak szovjet :-). Ja, ha szimulátorban is tolod, akkor még egy plusz a jó kilátás a kabinból. ;-)

Yak-3P-ről vélemények?
RAZOR27
jelentsétek azt kész....

Sherman0070
Ilyennel én is találkoztam. Erre a kérdésre nekem azt válaszolta hogy: "Fun"

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Rev Hard
Ebben a játékban ne keressél értelmet mert nincs. Ha valaki a saját csapattársát lövi az engem kegyetlenül felszokott baszni és általában csatlakozok a történethez, pont tegnap lőttem le egy buzit aki random megtámadta csata elején az egyik csapattársam.