38447
  • Vaktermesz
    Szeretem az ilyen commenteket, képzeld azzal kezdtem, hogy megnéztem a képeket! Azért hozzátenném, 109 felszállásból 347 lelőtt gép az valljuk be meccsenként 3! és nem látok 15x több killt mint felszállást...
  • JethroHUN
    Meg is látszik. Úgy néz ki nálatok ez szokás, hogy bele kell kötni másba.

@torzonborz: Te hülye vagy bazd. Tudod mit jelent az, hogy valami "szerver oldali" még a saját mondataidat se érted. ~ = a szerveren fut. Olvasd már el amit írtam, és fogd fel mielőtt vissza írsz.
  • bgabor
    Én a Wargame AB-t választanám a helyedben. A COH1 a legjobb RTS ami valaha készítettek, de a második rész a legjobb indulattal mondva is megosztja a rajongótábort. Nagyon durva gépigénye van, és borzasztó értelmetlenségek vanank benne. Az Airland Battlet viszont mindenki imádja.
  • sulouos
    Sok olyan ember van, aki képes újra kitolni az egész játékot, csak hogy jobb stattal villoghasson. Így születnek a WoT-ban a 3-4000 WN7-es csókák.
  • JethroHUN
    igen és? mondtam hogy lehetetlen a 12-0? Nem azzal van a baj ha pár köre ilyen jó, hanem ha mind. Mert az már kurva nagy kamu. Ott van lejjebb a screenshot, nézd meg magad.
  • Vaktermesz
    Az véletlenül nem eshetett meg az 1 kilométerről eltalált esetnél, hogy ismeri a gépét és annak fegyverét? Mert én is eltalálok egyenesen repülő gépet 1 kilométerről pár lövés után az ember látja, mennyit esik a lőszer és ennyivel kell felé célozni.
  • Torzonborz
    Az aimbot nem server oldali hack. "paraszt" .
  • sulouos
    A pestiségemmel igen mellélőtt az aimbotod, mert Szabolcsból, egy faluból írkálok :D
  • JethroHUN
    Elég nagy butaságot mondtál. Mégis miért dobná ki a kukába bárki az akár több száz óra játékidejét és a megszerzett gépet...
  • Vaktermesz
    Azt meg nem is mondom, hogy bizonyos emberek rendelkeznek olyan képességekkel, hogy le tudjon hozni magának egy 12-0-ás mecset? Én is ismerek olyan embert, játszottam is vele akitől élőben láttam a 15-0-át, és mégsem csítelt, honnan tudom? Mikor először találkoztam vele gamen belül ellenfelek voltunk és 4-3-ra ő nyerte párbajunkat.
  • JethroHUN
    ...kötözködős pesti faszparasztokat... jó topik. Grat.

Az aimbot a szerver felől érkező adatokból kinyeri a célpontok pontos helyzetét majd ezeket beteszi abba az adat csomagba ami a te célzási adataidat fogja tartalmazni.

• Vaktermesz
    Hallottál olyanról, hogy valaki gondol egyet és szimplán azért, hogy eredményesebb legyen kezd egy új accot, ahol alapból jól fog játszani, hiszem az elsőn kiképződött eléggé.
  • twi452
    A csomagok tartalmát változtatják meg amit a kliens visszaküld a szervernek, hogy ő is tudja, hogy épp te mit csinálsz a játékban :)

így lehet mmorpg-kben pl beállítani, hogy mindig x méter magasan rohangálj amivel át tudsz futni a pályákon akadályok nélkül és a melee mobokat úgy tudod lőni, hogy nem érnek el és ütnek meg :D

a jó kis régi rf online-ban legalábbis ezekből rengeteg volt :)

• sulouos
    Hagyjad már, hadd legyen egy kis sikerélménye, hátha akkor elmegy TV macit nézni.
  • Torzonborz
    No akkor halljuk hogy a működnek ?
  • JethroHUN
    Mást hívsz tudatlannak, közbe gőzöd sincs arról hogyan működnek azok a csalások. Csak okosodni tudsz állandóan.
  • twi452
    aztán hasrateszi csúszni az irányíthatatlan invadert a la ingame :)
  • Glo
    Pedig milyen vicces lenne egy besült napalm 100 fontos, amint bepattog a nézők közé a kanyarból :D
  • Susarc
    majd biztos ledob egy rakás bombát:D
  • Susarc
    jaja:D
  • schossow
    Ja :D
  • Glo
    A show :D

Az A26 elrepült nyitott bombatérrel, a földön levő piropatronok meg felrobbantak 3 másodperccel később.
  • sulouos
    Igen, a motorolaj melegszik túl. Csökkenteni a fordulatszám csökkentésével lehet, máshogy nem igazán.
  • gezu1025
    Igen, asszem erről beszélt az ismeretek, információk kapcsán az előbb bgabor.
  • Susarc
    ezt ugye te sem hiszed? ha ez ilyen egyszerű lenne nem lennének hekkerek,mert ha egy mezei játékfejlesztő itt tart akkor egy FBI vagy NASA miért nem velük építetti ki a biztonsági rendszerét?
    ne dőlj be ezeknek a marketing dumáknak! C+4-en meg Amigán is volt már cheat azóta meg eltelt 20+ év:))
  • gezu1025
    Ezt de jó, hogy mondod. Kéne újítanom valami masszívan multi RTS-t. Így az árakat látva nem lesz egyszerű dönteni a 22 eurós Wargame és a 18 euros(!) Coh 2 között.
  • Susarc
  • bgabor
    Látom azért a tier besorolást érintő anomáliákat az új rendszerbe is sikerült átmenteniük, a Spit MkVc, ami a fegyverzeten és szárnyak belső kilakításán kívül totál megegyezik a MkVb-vel, és egy időben is harcolt, megint egy tierrel magasabbra került mint az Vb.
    Vagy a vadászgépként atomszar FW-190F8 egy tierrel magasabban van az A5-nél.

Reménykedtem benne hogy az új tierezéssel ezek a baromságok eltűnnek. Legalább a Hs-129 lejjebb került.
  • bgabor
    Jaja, a legtöbb steames játékra komoly akció van most, én a zseniális Wargame: Airland battlet újítottam be, meg erősen gondolkozok a Kerbal Space Programon is. Igazi gyöngyszem mindkettő.
  • bgabor
    Ezerszer el lett már mondva, hogy egy ilyen felépítésű játékban, ahol a szerver számol mindent és a te programod csak megjeleníti a kapott adatokat(emiatt teljesen mindegy mit buherálsz a nálad lévő kliensprogramon), nem lehet csalni. Esetlegesen előforduló bugokat ki lehet használni, de befolyásolni a rendszer műdködését, tehát csalni nem.
    Aki ezekután csalásról beszél az egyszerűen tudatlan.

Olyan ez mint a holdraszállás megtörténte, csak az vonja kétségbe aki tudatlanként nem rendelkezik az összes információval, netán lövése sincs róla hogy hogyan is megy az ilyesmi.
  • JethroHUN
    HB-n a motorolaj melegszik túl? Vagy a hidraulika mert sokat fordulgattam.
    Mit lehet tenni ellene? Rendszeresen bele zuhanok a vízbe mert le állt a motor. Ha meg 80% vagy alatt járatom akkor meg vesztem a sebességet. Azt hiszem olyan 71%-on tartja a sebességet a P40 (lehet nem igaz)
  • gezu1025
    Helyesbítek nem halt meg, csak leállt. Újraindítás után megy, egyenlőre.
  • gezu1025
    Kipróbáltam test flightban az mk2-őt, sok kicsi divetól nem lett semmi baja. De 7k magasnan (sztem alacsonyabban is ez lenne) 650-nél teljesen betéptem a "lefelét" és pár másodperc -4g -5g után meghalt a moci ténylegesen.
  • vass17
    Érdekes, én az I-16 type 28-al játszottam el rendszeresen, az is mindig leáll egy pillanatra, de még soha nem halt meg ettől a motor.
  • Amaymon
    Csak az MkII szériát lehet sok apró dive-al megszopatni eddig. Annak simán beadja, hogy carburator dead amennyiben elég negatív G-t kapott.
  • vass17
    Inkább az az elképzelhető, hogy rákönyököltél a wepre és nem engedted el, amikor elkezdett figyelmeztetni, hogy overheat :)
  • Kronos79
    Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de akinek a pénztárcája engedi, vagy ajándék kell karácsonyra, annak ajánlanám a steamen vehető Ace Advanced Packot. Kb. 7,5 ezresért adnak 10k aranyat, két hónap prémet és egy Pe-2-est meg egy Typhoont. Mindkettő prém, az első T8, a második T10. Dec. 4-ig tart az akció.
  • Glo
    FRB-n 160-nál már orra kell trimmelni, különben felszáll magától :)))
  • Amaymon
    Spit-el tuti, annál ha kiteszem a flaps-et, nem bírok leszállni mert kis sebességnél is kilebeg a föld felett. Jól bírja az alacsony sebességet simán felhúzza az orrát 300-nál.
  • vajakos21
    Akié az utolsó talàlat ugye :-)