War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm kipróbálom a bitráta emelést. Valamiért a mostanit rommá kockázza, az alap pedig jó minõség 6 perc és 20 giga.
BnZ életveszély földközelben, nem csak a sündisznó fegyver miatt. Orbitálisan könnyû 200m-en odacsapni a gépet fõleg, ha zoomolva ki akarja csapni a bomber egy darabját.
ott már sony vegas-al játszadoztam és a render-nél mp4 - Internet HD 1080p nevû template-el
azon belül meg beállítottam konstans bitrate-re és 20Mbit/sec-re
szerintem annyi se kellett volna neki de az a videó így készült
Bulge-on az a játékos B17, amelyik alacsonyan, 200m-en lövöldözi ki az orrgéppuskával a puha célokat, és ha arra jár kidob egy-egy pillbox-ot vagy tankot is 😊

FRB-n nem mernek lejönni a vadászok rá, mert az a sündisznó fegyverzet csak az igazi BnZ pilóták ellen hatástalan. Aki beül a 6 órába annak reszeltek.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Twi te a legutolsó videod mivel tömörítetted, hogy a második verzió nem lett kockás tyúbon?
B-17-el bemenni olyan, mint egy halász hajóval meríteni, vagy akad fenn pár hal vagy elmegy fél óra a semmire. 😊 Na és jó adag mázli, hogy kilõjék a társakat az ellenfelek utána rámenjenek a bomberre. Akinek van hozzá birka türelme bemegy vele, aki intenzíven pörögni szeret inkább fighterrel megy. Bár nem mondom van egy feelingje a hardest day brit mapon német ai-k közé elbújni és szórni a népet, igaz az nem egy b-17 😊 Viszont RB-n fogalmuk sincs ki a játékos ki az ai. Talán abból látni, ha kicsit másképp mozog.
Mert bombázáshoz is jó szem kell ott 😊

Múltkor bevittem yak9t-t hogy majd a light pillboxokat kilövöldözöm vele ahogy elõtte hb-s eventen volt a berlini térkép és ez volt a nagy orosz taktika 😄

Beelõzött egy yer2-es és simán alacsonyan végigrepült és kidobott minden light pillboxot elõlem 😄D

Úgyhogy inkább csak vigyáztam rá és be is jött a taktika mert egy fókát le tudtam lõni róla a trollágyúval 😄

De, hogy erre is ilyen kis kukkoló üveget csináltak és mindenhol vastag fém szelvények vannak, hogy elõre véletlenül se lássál ki rendesen..😄
Mégse megy mindenki azzal. Ez egy ilyen használható kiskapu 😄

jó az ott csalás 😛 😊
B17, Bulge map, FRB 😊

12 földi, meg 6 légi gyõzelem. A B17 egy hentes 😊)

A tûzereje azért T4-ben kárpótol 😄

Gondold el T6-ban ugyanezzel a tûzerõvel egy ezerszer jobban repülõ gépet, az lesz az E-3.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

JethroHUN
Elvertem 18k-t a Német T4-es H112-B0 gépre. Bármennyire is nagyon király a kinézete, sajnos olyan mint egy darab kõ.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ja, túl sok volt a rinyálás az amúgy is ritka éjszakai meg a nagyon rossz idõjárás miatt úgyhogy most már nincsenek olyanok

letesztelték mit szólnak hozzá az emberek és ez lett belõle egyelõre 😊
darki81
nem 😄
de én is bf3-aztam anno 😊

Van egy map ami nálam csak 1x volt régebben, ezt kivették?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

OFF:

Darki, te egyébként az a Darki vagy aki pl. ezekben a videókban szerepel?

http://www.youtube.com/watch?v=mehAw2be8f8&feature=c4-overview&list=UUauBdsQQ3pVouDDqqlkmomg

Ha igen, akkör *cölöb* 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

darki81
twi452 jóféle <#vigyor1><#eljen>

sulouos amikor 500Km/h-val mentem lefelé csoda hogy nem szedte ki a huzat 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

És ha megnézed, hogy milyen kemény az orosz baka a hátsó géppuskánál, hogy nem fázik ki a dereka 😄

ha már az apró bombázókról van szó..😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kedves ellenséges csapat picit kikönnyítette a járgányt, hogy jobban menjen, még az egyik motort is "lekapcsolhattam" takarékossági okokból..xD

darki81
kemény ez az xp meg creditmennyiség 😄
azt hiszem kicsit le vagyok maradva a 12-es pilótarangommal 😄

Eddig arra jöttem rá, hogy sokkal jobban tetszik a játék 3-as ruszki gépekkel mint 11-es németekkel!
bejön ez a ruszki bombázó destroyer méretû szárnyakkal és 6 db 100 kg-os bombával x)

Ruszkiknál 3-4 jó gép van LA5(f)-LA7B. Van még 1-2 ami elmegy, de konstans szvsz az LA sorozat teljesít stabilan, ha valaki megszokja az alacsony burst-öt lövéskor.
ez a ölj ennyit meg annyit p40 és hayabusával az meddig tart?

Az Il-2 olyan vicces gép mint a D-5-ös Stuka, eldobálod a bombákat, aztán amíg tölt, leszedsz pár bambább vadászt. Egyébként a ruszkiknak sincs olyan égbekiáltóan jó vadászuk tier 8-9-ig, míg pl. a németek vagy a britek rogyásig vannak Messerrel meg Spitfire-el. Ami nagyon bejött a ruszkiknál, azok az SB-2-esek. Tier 3-ban 1,5t bombateher, brutális védelmi fegyverzet, botrányosan jó manõverezhetõség (egy idõben azzal szórakoztam, hogy beültem vele az amúgy jól forduló Beaufighter seggébe, és megvártam, amíg az elsõ ikergéppuska lövésze leszedi nekem 😄)

Van értelme HB-n egérrel nyomatni, a 99% egérrel megy ott ellened.
Azért az enyémen duplázó is van rajtuk úgyhogy "picit" csaltam 😄

Viszont az tény, hogy már a ki-49ekkel is rengetegszer lehet hozni 100k xp-s köröket azon a japó-orosz pályán és azt még most is szereti beadogatni 😊

És ugye azzal a bombázóval az orosz vadászokat is jól meg lehet kergetni xD
JethroHUN
Azt az idõt amit elvertem az USA lv5, német lv4, Brit lv6 nemzetekre... mint az oroszokba kellett volna fektetni. IL-2-re 2x annyi cuccot lehet rakni mint egy Beaufighterre... Baromi erõs gép lesz az tankok ellen, össze vont játék módban. 8 rakéta + 4 100Kg-s bomb, és még 2 ágyú is van rajta (meg 2 géppuska is) Mig-ek meg nagyon jól repülnek, sokat kibírnak Alig bírom kilõni Spitfirebõl. HBn meg egyszerûen lehagy a francba<#wilting> De nekem valahogy az az érzésem nem nagyon van értelmi HB-zni egérrel. Pedig jóval jobban jön ott az Xp meg a pénz.

Ugh ... ennyi lion mellet is csak a ~fele XP-t adta, mint neked:

Igaz a tétel, hogy Bomber XP-re Fighter lionra.
Jólvanna megyek is... 😞 😄

HB természetesen 😊 Azok a szerencsés jó idõszakok amikor jól jöttek ki a térképleosztások 😄
Azt hiszem elég jól kihasználtam az alkalmat 😊
ne válaszolj rájöttem! 😊

ez most árkád volt? vagy hb?

Menj innen, elrontod a dicsõségemet 😄

bombázókkal lehet xp-t meríteni 😊

amcsi a-26

japo g5n 😄

darki81
akkor az zsíros kör volt rendesen 😄
nekem a legtöbb kb. 30k volt prém nélkül 10-es gépekkel 😊
(árkádos egeres noob vagyok 😄)

5x kör volt, anélkül kb. 40000 lett volna.

De, ha megjavítják a géped a kifutón és utána elhagyod akkor csak valami jelképes ilyen 1-200 lion-ba kerül a javítás ha jól emlékszem.
Ami volt a játékban éjszakai AB pálya, azt kivették? Elég hangulatos volt Anno... <#smile>

JethroHUN
A német tracer az kombinált AP is egyben. Az angol meg gyújtó is. De elég gyenge. Viszont a német az elég jól sebez.

HB csatából nem lehet valahogy kilépni, anélkül hogy javítási költséget kelljen fizetni? Pl ha a repülõ téren kiszállok a gépbõl?

Animefox
Akkor Universal mert jobban csípem ha látom a kis csíkokat...

darki81
te milyen játékkal játszol hogy 77k xp-t kaptál?

Hatékonyságban a stealth a legjobb, ha pedig szeretnél bele nyomjelzõt is, akkor air targetes(mémeteknél és japánoknál van ilyen), ha ilyen nincs akkor universal.

tracer semmiképp, én omni purpose-t használok vagy ha a 12,7-es mellé van még 20-as is akkor az elõbbi omni a 20mm pedig stealth. am a stealth-nek van a legnagyobb sebzése de én azért szeretem látni is hogy hova lövök

Animefox
Légi csatára akkor most melyik lõszer a legjobb? Tracers? Stealth? Vagy melyik? Csak mert a csíkos szárnyú Thunderbolton Default-on maradt és sokkal hatásosabban lõ mint a másik ezüst Thunderbolt sõt még nyomjelzõje is van és mégis hatásosabban gyilkol az a lõszer.... mint az ezüstön lévõ stelth golyó... érdekes.

Mondták, h lesznek ilyen kísérleti eventek, hogy pl arcade pályán HB meccs. Nekem nem jött be, az biztos.
Mármint a 7. tiert.
A japántól nekem is elment a kedvem hamar. Viszont pofátlan voltam és kaptam az alkalmon: az amcsi tier kb 3/4-t ezzel az eventel húztam ki. Kellett az a P-47. Igaz, többé már látni se akarom a rizs teraszos pályát meg a P-40-est 😄
Okosan xsinálták az eventet megint.RB m 5 öt kellet volna kiszedni....csak japó nem volt játszható/..Rendszeresem ez van.Ott az a p40 se lett volna vidám
Torzonborz
Naja nem igazán értem hogy gondolták ezt. Szerencsétlen Hayabusákkal nem sok esély volt itt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

mi is mentünk barátommal 2 kört,de olyan szinten alázás volt,hogy elment a a kedvünk az egyoldalu mészárlástól....

P-40 vs. Ki-43 event volt, ami elég egy oldalúra sikeredet. Szerencsétlen császári öngyújtóknak nem sok esélyük volt az agyon páncélozott P-40-esek ellen. Viszont az élelmesebb japánok már Ki-45-t hoztak ami már képes volt kellemetlen pillanatokat okozni.
Hát igen. A valóságban sem a semmiért hívták a fókákat mészáros madaraknak a szövetséges pilóták 😄