38447
-
Glo #26206 FRB-n szinte csak USA vs JAP van :) -
vajakos21 #26205 Szépen letette :)Nekem arra nem adta be hogy tengerbe loccsant...vannak érdekes dolgok -
Coral Springs #26204 Az alap acélkék szín nagyon bejön, ám a menü elrendezése patchről patchre szarabb, meg ez az olaszos színkavalkád... -
Vaktermesz #26203 Gondolom azt az 1 milla RP-t ami amit most kiír csak goldért tudom felhasználni igaz? -
Glo #26202 Ellenem csak G messzerek meg fókák jönnek, sehol egy bomber sajna.. -
vajakos21 #26201 Ment valaki RB eventet ger oldalon? Kiváncsi vagyok hogy csak én vagyok-e olyan "mákos " hogy a fél csapat bombert hoz. 4 német vadászra jut 12 angol...esélyes -
twi452 #26200 szemét wt meglopott egy kill-el :D
pedig megdolgoztam azt a spitet.. másodszorra mentem neki és végül nem tudott eléggé fordulgatni erre.. csak lezuhant a rendszer szerint pff
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sulouos #26199 Ez az új kutatási rendszer teljesen jóféle lesz, most hogy Entak elmagyarázta, hogy hogy a fenébe is működik :D -
Coral Springs #26198 A csúcs amúgy az volt, amikor két squad -ra való bomber volt a túloldalon, és az összeset kinyírtam pillanatokon belül 1-2 lövésből. Na ott többen is felháborodtak, azt fenyegetőztek hogy jelentenek mert ilyen nincs, és egy mocskos cheater vagyok. Túllőttem a képzelőerejükön is. -
gezu1025 #26197 Áhh értem. Modificationt ugy lehet fejleszteni, hogy azzal a géppel kell repülni. Míg a kiválasztott gépbe, minden nemzeti XP belemegy. Hmm. -
Coral Springs #26196 Nincs ebben semmi kamu. Nekem is akad néhány olyan gépem ami az ászom, azt lehozom a legtöbb csatát vele 10+ kill -el. Azt engem is neveztek már cheater -nek, aimbot player -nek, gyávának, szemétnek, és még ki tudja minek. Egyik sem stimmel. -
gezu1025 #26195 Tessék.
Ezt okoskodja ki valaki. Ennek nem így kéne lennie nem igaz? ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
gezu1025 #26194 Tudom, olvastam, többször is. De nem ezt látom. -
Glo #26193 Ezt olvasd át:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/79356-developers%E2%80%99-diaries-new-progression-system/
Itt meg magyarul:
http://warthunder.hu/news/Fejlesztoi_Naplo_-_Uj_fejlodesi_rendszer.html -
gezu1025 #26192 Most vége lett egy értelmesebb csatának. Amit láttam abból az jött le, hogy annak a gépnek a modulját fejlesztette amelyik géppel repültem. (100% wot)
Holott közben fejleszt egy gépet tech treeből is. -
Vaktermesz #26191 Negyed óra, aztán ámulok, bámulok én is :) de ha találok logikát leírom ide :D -
gezu1025 #26190 Hát ezt a fejlődési rendszer nem értem. Kutat ez mindent egyszerre. Valki fejtse meg. _D -
Vaktermesz #26189 Vásárló: Két tucat lesz, köszönöm!
Eladó: 30 lett maradhat?
Nem kell fotó, nekem is sok ilyen meccsem van, bemegyek meghalok 2x akkor nem erőltetem, netezek aztán később bemegyek, hátha. Van amikor 8 kill halál nélkül akkor virít a pofám, de nem mond nekem, hogy ha vki meccsenként garantáltan tud 3x annyit lő le, mint ahányszor meghal az nem cheat. Azt úgy havják, jó játékos! -
Susarc #26188 :D:D -
Amaymon #26187 Miez bugzik a színe? -
Susarc #26186 jólvan akkor most hány tucat screenshotot kérsz,hogy bebizonyítsam igaz amit leírtam?
köszünjük,leülhetsz,egyes -
gezu1025 #26185 Direkt kikaptam mind a kettő p51-et meg mellé a prém spit, ezzel így asszitem megvan a 3db t4-es amcsi gép. De nincs, mert unlockolva maradt a t5. Ez már most egy kibaszott nagy minusz. Főleg ha belevesszük, azt is, hogy a p51D-30ból nem kutatható a shooting star, csak a D-5ből (oké, oda megy az xp ahova irányítom, de akkor így ki kell huznom a D-5 moduljait amit én nem akartam) Viszont, hogy mitől lett ~2milla lionom az már egy jobb kérdés! -
Vaktermesz #26184 Firefox-nál 3x többet eszik a Chrome. Szerencsére Firefox nem, így tudok rádiót hallgatni közben akadás mentesen. -
twi452 #26183 gyönyörű :D
Vaktermesz #26182 Ezt hívom magyar faktornak. Akik ismernek és akikkel együtt játszom tudják mi ez, leírom: magyar faktornak hívom mikor valami csak azért sem jön össze, például warframe-ben( nem játszom vele, csak ismerősöm) százalékos eséllyel lehet kapni dolgokat, na mármost magyar faktro mikor valakinek 100 csatából se jön össze az akinek 2-ből meglett. Nálam ez rendkívül gyakori, már hozzá szoktam, másik példa, 1 éve nem tudok úgy leülni TV el valami kajávol, hogy ne legyen azonnal reklám 1 percen belül. -
twi452 #26181 szépen kiszínezték a tech tree-t
elég igénytelenre sikerült szerintem xD -
Glo #26180 MAjd ha lesznek tankok.. akkor elözönlik :D -
twi452 #26179 akit meg annyira nem az tud twitch-en nézni pár streamet a dev serverről :) -
vajakos21 #26178 Besenyei Péter pilóta
Bessenyei Ferenc szinmüvész -
Glo #26177 Nyitva a DEV szeró, akit érdekel. Zárás este 10. -
bgabor #26176 Ez nagyon durván igaz egyébként. Sokáig nem értettem miért van néha 60, néma meg csak 35-40 FPSem a WT közben, erre kiderült hogy ha a Chromeot bezárom, akkor lesz 60. Nem gondoltam volna hogy ennyire erőforrás igényes, a letisztult, néhány gombos kezelőfelület megtévesző, egy egyszerű program benyomását kelti. :D -
twi452 #26175 látom más is próbálkozott ilyennel nem csak én :DD
sulouos #26174 Látod, ez a szokás közös bennünk. Te belekötsz valakibe, úgyhogy más is beléd köt :) -
Susarc #26173 jól mondod! nekem is van 0 halál 15-20 kill,de aztán 8 körig meg lövök gépenként egy enemit:P aztán megint jó kör megint gyengébb!
akinek ilyen statja van az hótziher,hogy buherálja! főleg AB a bibi mivel lehetsz akár Bessenyei Feri valami elmebajos a tömegből úgyis szitáva lyuggat képtelenség a folyamatos 10-15-ös átlag!
én 7 hónapja játszom,de cáfoljatok meg ha nem így van....
HB ugyanez hozok 5 killt aztán 5 körben 3x engem lőnek le elsőnek aztán meg épphogy lesz 1 killem vagy kettő:)
de RamJb-t Etnak-ot mindenkit leszednek hiába PRO-k -
#26172 bgabor server oldali hackről beszélt ( sebzésbe nem lehet belenyúlni mert ott számolódik , mozgásba is korlátozottan ezért van korrekció ) erre lehülyézed és jössz az aimbottal ami nem az. talán meg kéne már tanulnod szöveget értelmezni. ennyi idősen már ennek mennie kéne. -
Vaktermesz #26171 Én azért ragadtam most le itt, mert Chrome nem mutatja, viszont bejelentkezetlenül vagyok Firefox-os és hát nincs jó gépem így ha WT közben neteznék kicsit a rókát választom, na most itt viszont mutatja, szóval böngészőt váltottam kicsit a válasz idejére :) -
vajakos21 #26170 Én nem értek az ilyen csalás nem csalás dolgokhoz.De érdemes megnézni RB az event toplistát.Nagyjábol ugyanazok az emberek vannak mindig.(kivéve ha b24/17 buli van)Állt. teamben mennek de ha nem akkor is killerösek.Van akinek jobnan megy.Lehet hogy van 10 év szim mögötte, vagy valós repült òra, vagy olyan gép-joy combo amiért te kocsit veszel vagy csak simán érzéke van.Náluk a 3k meccsre 5 k kill meg 8k földi van.De láttam 3k ra 25k fōldit is.,,,
Csak érdekesség min tolják páran
forum.warthunder.com/index.php?/topic/73227-your-home-cockpithow-do-you-play/page-5#entry1452323 -
bgabor #26169 Dzsethróhún-ban az a jó hogy a rendszer alapból nem jeleníti meg a hozzászólásait, csak ha kinyitod őket. Én úgy az utolsó ötvenet már ki se nyitottam, így egész elviselhető lett a csávó. -
gezu1025 #26168 Nem tudom az a gond. Anno nagyon bejött a W40k a legjobb RTS szerintem. A coh 1 is jó volt, meg persze a klasszikusok. De W3 és Starcraft sosem adta, az valahogy nem áll kézre. -
Vaktermesz #26167 Érdekes módon szidod az egyik embert mert kulturáltan tett egy szellemes megjegyzést, majd valakit lehülyézel, hm...