War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jól emlékeztem, hogy SilencerBF-nek van ilyen egeres FRB videója 😊
szóval ilyen:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van aki tudja egérrel is irányítani de ahhoz kellenek idegek bõven mert ott le van tiltva az instructor és lényegében egy egér joystick-ot kapsz mint egeres irányítás 😊

Test flightban ki tudod próbálni mindenféle következmény nélkül 😊
Áhhh értem köszi.
Amúgy FRB-t csak Joystickel lehet irányítani?
Az vezeti a gépet tulajdonképpen.

Pontosabban egeres irányításnál te mutatod egérrel hova akarsz menni õ meg odavezeti, ebbe billentyûvel bele lehet nyúlni de amint abbahagyod visszaveszi a hatalmat és az irányítást 😊

a második módban, simplified talán a neve ott meg rásegít az irányításra nem engedi átesni a gépet stb, tehát akkor nyúl bele ha gáz van 😊
Egyébként ez az instruktor mit befolyásol vagy mire van?
"Tehát WTben jelenleg akkor tudsz jól jabózni, ha képes vagy a mozgó célpontot telibe találni... namost ezt jó ha 10.000 játékosból egy megcsinálja. "

Nehéz-nehéz, nem egy embert látok aki majdnem minden bombájával kiüt valamit. Én nem tudnám megcsinálni. Nem is baj ha nehéz, majd a WvW miatt fõképp, cserébe kompenzál szinte minden bombert a szokatlanul erõs tailgunner.
Hát ez megalol. Mintha az RB carrieres eventjeinek életképét nézném 😊
Hbn és frbn tényleg nem sok sikerélménye van az embernek. Azért a guadalcanalon a soft targetek közé dobott bombák a Val-ról elég szépen arattak, még frb-n is sikerült már, csak sajnos itt általában vége mert hazafelé elkap a usaf.
Pacific Fightersban mennyit szívtam a landolással 😄

Egyébként sok szerencsétlen párát csak a felépítmény fogott meg vagy még az se.
mocskos p-40 csak úgy ette a jó japán golyót mintha ingyen lenne... de végül leesett.. lehet a túlsúlytól 😄
úgy nézem hogy 12 szint és környékén leginkább a német és orosz ág érvényesül. mást nem nagyon játszanak és nem is olyan hatékonyak (ab)

Melyik magyar klánba érdemes jelentkezni?
PUMA, Hungarian War Machine, vagy War Thunder Hungary?

igen amikor túl sokat manõvereztem miközben lövésznézetben osztottam az áldást hátrafelé 😊
nem szabad túl sokat manõverezni egyfolytában mert akkor meghülyül az instructor és kampec 😊

más:
életem elsõ éles frb-s leszállása juhúú 😄

azért majdnem összecsináltam magam.. és nagy mák volt, hogy megfogott a kötél mert odasodródtam a toronyhoz igen közel 😄
olyan volt már veletek hb-ban hogy teljesen meghülyült a bombázó és irányíthatatlanul pörgött és zuhant?

Értem. Magyar gondolom nincs nagyon...

Több is van. Ha tanulni akarsz akkor Grlmz-t ajánlom 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ki a legnépszerûbb WT videós, már ha van olyan?

Én sokáig kísérleteztem a Jabozással F8-al, de itt nemigen megy, mert egyrészt folyamatosan izegnek, mozognak, iránytváltozatnak a célpontok, másrészt pedig SEMMI területsebzése sincsen a bombáknak. Tehát ha öt méterrel odébb ér földet a bomba, akkor semmi baja nem lesz a célnak.
Tehát WTben jelenleg akkor tudsz jól jabózni, ha képes vagy a mozgó célpontot telibe találni... namost ezt jó ha 10.000 játékosból egy megcsinálja.

A virtual cockpit fokbeosztása nagy segítség "zubó-nál". De mozgó célpontra jobb alacsonyabbról laposabb szögbõl dobni. Il2 ben a me109 e4 és e7 volt a favoritom. Sok földbe/célpontba csapódás meg önrobbantás (késõn oldott bomba lökéshulláma-repeszei) után egész jól ment, de ott a földi célok lassabbak és butábbak is voltak.
Értem, köszi

Arcadban persze, mert ott a kis nyomiknak minden segítség elkél, de a HB már nem errõl szól. A zuhanóbombázóknak pedig persze hogy nincs célkeresztjük, lévén hogy õk zuhanóbombázással "céloznak" és juttatják célba a bombáikat, nem pedig bombacélzóval mint a normál bombázók (level bomber), amiknek bombacélzó berenezésük van erre a célra. Ez utóbbiaknak van HB-n is külsõ célzókeresztjük, ami mutatja, hová fog esni a bomba.

Csak akkor van szálkereszt hb módban ha van optikai bombacélzó. Kis gyakorlattal és nagy bombákkal anélkül is lehet boldogulni.
Akkor csak AB-ben látszódik Dive-bomberkedésnél.

Ahogy természetesen bombanézet sincs már hozzá 😊
Csak pilóta van benne és két lövész ha minden igaz.
Bizony nem, mert az A-20G nem bombázó gép, következésképpen nincsen benne bombacélzó készülék. Emiatt bombacélkereszt sincsen hozzá. Ne mbug hanem realizmus. Ha bombacélzó célkeresztet szeretnél(meg bombacélzó nézetet F7 gombal) akkor repüljél bomberral.

Ja, az igaz, bocsi...

nincs hb-ben bombakereszt már rajta mert csatarepülõnek keresztelték át úgyhogy ne is keresd rajta 😊
Beállításokat nézd meg, vagy Reseteld a beállításokat!

JethroHUN
Teszt flight módban én már mindenhogy próbáltam. Mindenféle magasságból, még nagyon meredeken is próbáltam rárepülni a célra, semmi. Nem jelenik meg.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem jön elõ zuhanásnál a célkereszt?

JethroHUN
Tudom. -10° körül jön elõ AB-n a célkereszt, de HB-n így nem nagyon lehet vele célozni.

Mert az Dive-bomber

Köszi! S79-em nincs, valahogy nem tetszik. Az az ág el sincs kezdve...

JethroHUN
HB-n miért nincs bomba célkereszt az A20G Havokhoz... használhatatlan így.

Guadancanal event jó most japónál bombázni.50kg val szórni a medtankokat.Jó pénz/xp és tulélhetö:-)
Spitfire-bõl majd a MkIIb, amin már gépágyú van, lesz jó. Beau X nagy kedvence mindenkinek a tíz darab fegyver miatt, jó cucc. A kittyhawkot szintén szereti mindenki.

Gondolom igen, egy sima B-17es FRB kör 😊
Animefox
sima quick battle FRB módban?

Full Realistic Battle a becsületes neve. A harmadik opció a csaták között 😊
Animefox
Ez milyen játékmód? Hol lehet elérni?

Animefox
Nálatok is megesik az hogy a játék elején töltés közben darabos a játék és akad? AB-ben is minden gép váltás után darabos, HB-ben pedig a felszállás közben veszettül akadozik a játék... de aztán rendbe jön magától. pár másodpercrõl van csak szó...

JethroHUN
Spitfire Mk2b megéri a beruházást? Mk1-van meg, már maxra kifejlesztettem.
Más, Beaufighter Mk X? Nem lehet rá bombát rakni.
Kittyhawk?

Az elsõ Dornier, mert arra lehet bombát is tenni.

Ju88 gyorsabb, mint a He111. De cserélheted S79-re is, az még gyorsabb 😊

A német ágamon 6-os vagyok, nagyon tetszenek a Dornierek, de nem veszek észre a kettõ közt különbséget. Melyik a jobb?
Az E-1-et mire cseréljem, He-111 vagy Ju-88-ra? Kéne az Xp :-D

Minden megmarad, nem lesz wipe.

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy ha vége lesz a béta tesztnek 0-ról kell kezdeni mindent, vagy megmarad az adott fejlettségi szint? A megnyert/vásárolt aranyat elveszik, vagy továbbvihetõ?
..
Afterburner az ASUS kártyámat nem ismeri fel 😞
ja a nyers videóval meg nem szaroztam
becsaptam MSI Afterburner-be MJPG compression-nal 100% quality és 30 fps
7.5 giga lett a nyers videó így, de hely az van aztán vágás és renderelés után már youtube barátibb lesz úgyis és inkább a vegasra bíztam a tömörítést mint egy capture programra 😊