38447
  • bgabor
    Remélem hamar kiderül. :)
  • Coral Springs
    Biztos vannak itt is Halálos Iram fanok.
  • twi452
    Viszont nem is kapsz annyit mint az xp-s redszerben :)
    xp-s rendszerben 4000xp egy tank rp-ben meg 200 :D

szerintem kb ugyanannyi idő lesz az újban is mint a régiben :)
    hülyeség is lenne nagyon lekönnyíteni az előrejutást :)
  • bgabor
    Nem vettük észre. Sosem jártam a dev szerveren, és eddig kábé ha öt képet látattunk az új rendszerről. A számokat hogy mihez mennyi kéne, nem láttuk sehol.
  • bgabor
    Hű maradtál önmagadhoz, földműves barátom.
  • darki81
    ezt a kiskacsát megéri megvenni?
    (gondolkoztam rajta hogy beruházok rá, csak félek hamar leszedik :D)
  • SovereignXY
    ÖÖÖ emberek! HB-ben az amcsik - és sorry a megfogalmazásért de... - ezeket a törpefaszú UFO geciket jobban megkúrogatják? Mert hogy ezek arcadeban mit leművelnek. Mikor a tudja a tököm melyik zéró így 400 körül látom, hogy szinte kézifékes fodulót bevág... hát...
  • Zuikaku
    Trolloknak fejlesztve. :)
  • Amaymon
    Akarom mondani a felszerelését maxoltam ofc ki nem a teljes gépet.
  • Susarc
    JYHAAAAAD!!!!

• Amaymon
    HB-ban lehet csak igazi probléma. RB-n nem egy stock gépet kimaxoltam már. RB-n nem lesz MM gond azért sem, mert nem lesz free flight csak event mód (nem a mostani peccsben).
  • gezu1025
    Amit tapasztaltam, és láttam Entak videoból az az, hogy a DEV szerveren gond nélkül betette az emberek a már percek óta elkezdődött Arcadeba/HB-ba. De gondolom, ez kizárólag a DEV szereven lesz így. (bár ez a rendszer arcadeban müködhetne is akár, főleg ha opcionális lenne)
  • lexlutor
    melyik jatekmodban? arcadban nem hinnem. hb meg rb-ben meg max akkor ha lesz eleg jatekos amibol tud valogatni, ami tegyuk hozza nem tul valoszinu h sokszor fog sikerulni neki.
  • Zuikaku
    Nem baj szeretem a kihívásokat. A Zero-val való repkedés egy idő után egyhangúvá válik, bár nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen japán masinákat hoz az új patch. Ha Ki-84-ben ötvözik a zero fürgeségét és mondjuk egy corsair gyorsaságát akkor már nagyon OP nemzet lesz a japán.
  • lexlutor
    pontoasan mibol is kellett volna eszrevenni? mert a harom megjelent kepen kb semmi nem latszik a fejelsztesi koltsegebol.
  • Susarc
    miért beszélsz múlt időben egy jövőbeni dologról? "magyarfaktor" vagy?:)
  • gezu1025
    Ez nagyon is rendben van, és asszem félre is teszem az egészet a patchig.

Remélem azt tűzték, ki célul, hogy a fejlesztés az meglehessen hamar, de az új gép legyen kicsit izzasztóbb mennyiségű xp (rp). Mert ebben benne vagyok.
  • Glo
    Nem vették észre, a funkcionális analfabetizmus és az információ mentes őrjöngés is "magyar faktor" (by Vaktermesz)
  • Kollati
    A kimaxoláshoz szükséges RP jelentősen lecsökkent, ha nem vettétek volna észre.
  • Susarc
    és amíg nem maxos te vagy a hordóban:D:D:D
  • Amaymon
    Az új MM figyelembe fogja venni, hogy nincs kimaxolva, ha jól olvastam.
  • gezu1025
    Való igaz, jelenleg a legtöbb gép használhatatlan amíg nem maxosak. És mocskos horribilis mennyiségű xp kell a fejlesztéshez.
  • bgabor
    Szerintem félreértettél. Nem átlépni akarom, hanem fullosan repülni három hát konstans szopás vagy néhányezer aranysas kicsengetése nélkül. Nevetségesnek találom hogy egymillió XP kimaxolni egy gépet. Ez már majdnem World of Tanksi idiotizmus. Remélem hogy az új rendszerben változtatnak majd a számokon.
  • Kollati
    Ne haragudj de ez így úgy baromság ahogy van. Most ha ki akarod maxolni a P-80-at összesen 1.280.000 XP-t kell összszedned. Dev szerveren ahhoz, hogy átléphesd kell szerezned összesen 241.000 RP-t. Azért azt remélem érzed, hogy nem ugyanaz a kettő.
  • bgabor
    Az hogy a gyökerek kilépnek a csata elején az nem az MM hibája. Az már inkább hogy nem figyel az arányokra, simán előfordulnak nyerhetetlen meccsek két vadászgéppel és tíz haszontalan bomberrel/heavy fighterrel.
  • gezu1025
    Ezt komolyan gondolta az MM?!

A bot crashelt, ketten be se léptek. Így lett 6vs11. GG.
  • Susarc
    egy hete pont ezt ecseteltem én is:P:)
  • bgabor
    Nem tudom, magas tierben egyszerűen túlságosan is sokat kellene szívni a gépek kifejlesztésével, és a fenének van kedve 200 csatán keresztül szívni.

Fejlesztések nélkül pedig egyik gép se ér semmit, a Bearcatek és az amcsi jetek. Nekem most megvan az F-80 és a Panther is, stock állapotban teljsen esélytelenek a Kometek és a Mig-15ök ellen. A fejlesztések pedig?
    F-80ra 160.000 XP a legelső fejlesztés, ami semmit se ér. Addig meg amíg nem maxos a gép, addig majd az alap 9.8 m/s emelkedéssel fogok harcolni a Kometek ellen, amik emelkednek 60 m/s-t? Szar 12.7-es géppuskákba normális lőszer 270.000 XP után jöhet?

Mégis mi a fenét képzelnek ezek, hogy megveszem aranyért?
    Tier 19-es vagyok amerikaival, de a Kittyhawkon meg a prémium Spitfireen kívül egyetlen gépüket se szeretem.
  • vass17
    Pedig abban nagyon is igaza van, hogy a japánoknak nagy előnye, hogy általában mindkét stílus képviseltetve van. Ha leáll fordulózni egy 190-el vagy Corsair-el, akkor könnyen a nyakába kaphat még néhány Zerot. És akkor az N1K-ról még nem is beszéltem, azért nem semmi szituáció az, hogy P-51-el hajóról kell felszálljak, az amúgy is rakéta N1K-k pedig levegőből kezdenek. Még mindig a japánokkal a legegyszerűbb nyerni, nekem ez a tapasztalatom, habár imádom a prém 190-emet és a Zerokat is :))

Mondjuk amcsi géppel is csak Bearcat alatt ér panaszkodni, az a gép ugyanolyan elmebeteg, mint az N1K...
  • gezu1025
    Én mégis az amcsit élvezem a legjobban. :P Bár most lett meg a p51, most derül ki mire is vagyok elég.

Mellesleg az elmult napokban pörgettem az amcsit, hogy meglegyen a 3db t4-es gép (2x p51+spit mk9), és startolhassak a shooting starra, de mint kiderült, 4 db 4-es gép kell a t5 kinyitásához, szóval előbb bearcat :(
  • bgabor
    Nem meglepő, az amerikai nemzet a legnehezebb a játékban, azokkal a legnehezebb repülni.
  • Amaymon
    Én mentem, majdnem mindig a ger oldal nyer: ha neki megy spittel a bombernek azért, ha nem akkor célba érnek a bomberek és azért.
  • Zuikaku
    Mind1. már lement a vérnyomásom. :D
  • twi452
    pedig csak ennyit tudsz csinálni, kihúzni őt a zerok közül, hogy azok ne piszkáljanak bele aztán verekedés..az ügyesebb/okosabb nyer :)
  • Zuikaku
    Kicsit nehéz tud lenni corsair-el, P-47-el vagy éppen P-38-al az a lefordulás. Pláne HB-n.
  • twi452
    de ha te is ugyanolyan corsair-rel mész mint ő csak neki pöttyös? XD
  • Glo
    Ha rád akad akkor le kell fordulni, mást nem tudsz csinálni.
  • Zuikaku
    Igaz. Viszont ha rádakad akkor a legtöbb esetben nem tudod úgy állva hagyni mint egy Zerot.
  • sulouos
    A prém fóka meg a prém Corsair is olyan íven fordul, hogy akkora íven manapság űrhajók keringenek a Föld körül. Attól hogy pettyes, nem lesz fordulékony egyik se.
  • Zuikaku
    Tököm már a prém gépekbe. Nem elég, h az amcsiknak a sebesség az egyetlen tulélési esélyük a japán ellen. Na a prém fóka meg a prém corsair elől lógjál meg....