38447
  • Amaymon
    Te csináltad?
  • bgabor
    HS-129B2-es kacsáról beszéltél és beszéltünk, arra kérdeztem rá, nem a dornierekre.
  • Amaymon
    Visszatérve arra, hogy nem lesznek látható pontok. Cserébe az elcseszett felhőgenerátoron javíthatnának. Ne mindig viharos esős legyen az égbolt.
  • Amaymon
    Pont az bosszantott fel hogy ritkább :)
  • danone
    Aznap megyek el pilótavizsgára, amikor Realistic-ben összejön

• danone
    Vannak olyan map-ok, ahol pl németként DO-217-el kezdve egy sor heavy tankot le lehet bombázni (Kuban mondjuk) anélkül hogy bárki odaérne. Ez 8 bombából olyan 6-9 kill, és mehetek még egy bombing run-t anélkül hogy utolérnének. Az első run megközelítőleg 600-650 pont, a mapot általában 7-800-al fejezem be (általában azért 1 air kill bejön), ami ha jól emlékszem prémium nélkül 35-40k pénz. Ha historical-ban van ennyire jól farmolható map, akkor 1 nap prémiumot simán befizetek érte. Pár óra alatt 1 milla lazán megvan, voltam már 3. helyen így leaderboardon.
  • Glo
    Nemtom, én az egér huszárok miatt kizárólag FRB-t vagyok hajlandó repülni. Mondjuk itt is sokszor vannak zöldségre hajazó playerek, de ritkábbak mint HB-n.
  • Amaymon
    Fu b+ RB-n még idegesítőbb a kill steal, mint más módban. Cannon nélkül álltam neki szépen lebontani a következő 109-et, már billeget tekergett alig tudott fennmaradni. Baaam, egy lövéssel tönkre vágták az 5 perce zajló harcot, mert pont arra járt valaki LoL. Olyan mintha az kikapnák az utolsó falatot a kezemből és jóízűen bezabálnák előttem. :D
  • Glo
    Azért FRB-n az mk103 elég vad a HVAP lőszerrel, úgy nyitja a tankokat mint a huzat. A nagy ágyús version meg egyszerűen akkora troll lesz ha összeengedik a tankokkal..
  • bgabor
    No és hány földi killt kell csinálni ehhez? 30at? Prémium számlával?

A mostani Hs129-es kacsát nem éri meg megvenni, sérülékeny, alig lehet repülni vele, és nincs olyan fegyverzeted amivel igazi károkat tudsz okozni. Majd a B3-assal a peccs után.
  • sulouos
    Valaki használja még ezt a Facetrack NoIR nevű programot? Egy youtube-os tutorial videó alapján beállítgattam, de az elsődleges követő forrásnak kijelölt faceAPI V3.2.6 a követés indításakor becrashel. Újratelepítés nem oldotta meg. Mi lehet a baja?
  • danone
    azért egy kör HB-ért 150k xp és 100k eagle szerintm megérni :)
  • Amaymon
    "Entak videóit lehet nézegetni, szebbek a fák és a víz, ja meg hullámzik is szépen a parton :D"

Én hüledezve nézem az entak videót. Fura lett a grafika, színek és az egész összhatás olyan ps4-es. Szerintem rosszabb, mint volt egy hajszállal. A részletességre nincs panasz. Lehet a monitoron más lesz. Btw eddig is hullámzott a víz, az Advanced Shore beállítás kapcsolja ki-be.
  • twi452
    az meg csak akkor érdekes ha fél métert hajolsz ki oldalra akkor meg nem látod a képernyőt rendesen úgyhogy az sem egy hatalmas extra :D
  • Amaymon
    *trackIR
  • Amaymon
    Én csak arra írom, hogy a tracIR még abban sem ad többet. A látószöge jobb egyedül.
  • twi452
    üzemanyag visszajelzőt az options-ben be tudod kapcsolni állandóra így nem csak akkor jelez ha már kevés van :)
  • darki81
    köszi!
    ki is próbáltam, úgy döntöttem nem éri meg a beruházást :)
  • twi452
    így van :)

az én régi logitech-em 30 fps-t tud stabilan, kb 5 perc alatt ki és beszerelhető az infraszűrő és tökéletesen be lehet építeni egy kisfloppylemez darabkát a fókuszállító gyűrű mögé :)

most, hogy már be tudom rendesen állítani a freetrack-et/facetrack-et nem igazán érzem, hogy egy 120as kamerával jobb lenne vagy annyival kényelmesebb
    lehet érzésre finomabban mozog a trackir-rel a kamera.. erre van megoldás ft-ben a szűrő finomhangolásával

jó a trackIr nagyon is ezt nem vitatom viszont nem mindenkinek éri meg beruházni rá :)
  • danone
    Mire figyelj HB-n:

- Véges a lőszer, és fegyver beragadás is van. Próbálj kis sorozatokat lőni és biztosra menni
    - Bombereknek csak végszükség esetén menj neki, és azt is csak nagy sebességkülönbséggel, alulról vagy felülről meredeken, lehetőleg rézsutosan
    - Nagy G terhelésnél és sebességnél leszakad a szárny, kerülendő :)
    - Benzin erősen el tud ám fogyni, belső nézetből műszerfalon ellenőrizd, majd rájössz mennyit tudsz repülni egy tankkal
  • twi452
    régi ps3 kamera + barkácsolsz magadnak 300 ft-ból egy 3 ledes cuccot a sapkádra.

több mint elég ennyire hobbi szinten és azért még mindig töredéke a trackir-nek :)

az egy célhardver, olyan is a minősége de azért nagyon szépen lehet boldogulni nélküle
  • Amaymon
    ps3 eye tudja a 120 fps-t ~4k-ért vettem ebayen, mert sok leírásban azt javasolták. És kiváló a headtrack-hoz tényleg.
  • Sith
    A Track ir alapvetően 2 dolgot tud marhára
    Infrában dolgozik szóval nincs a nap pont a fejed mögött akkor a sima fény viszonyok nem zavarnak be.
    Free tarcknél is sokat segít az infra led és látható fény szűrő.
    Baromi gyors a kamerája. (ez a legnehezebb mert 120fps es webcamot nem nagyon fog találni az ember)
  • twi452
    Nem tudom a trackir clip-hez milyen anyagból van a visszaverő matrica.
    Ezt kéne megtudni és akkor akár működhet is bár valószínűleg elég gyengén fogja látni mert szűrő egész biztosan van a kamerában.

Ki kell próbálni :)
  • twi452
    Entak videóit lehet nézegetni, szebbek a fák és a víz, ja meg hullámzik is szépen a parton :D
  • sulouos
    De ha a sima facetrack nem válna be, sima fényvisszaverőkkel meg lehet oldani a fejkövetést? Mert a kamera körül van vagy 6 led, aminek a fényét pont jól vissza lehet verni, és akkor a kamerát se kéne megbontani.
  • twi452
    Ez csak ps4en működik sajnos :)
    Oda vagy írtak külön egy jó arckövetést a kamerához vagy a ps4-be alapból benne van és csak hozzáfér a wt kliens is aztán használja (valószínűleg az utóbbi)

de persze megpróbálhatod max nem működik :)
  • Amaymon
    Van benne valami, amit írsz. Jó lett volna ha valaki aki bejutott a teszt szeróra, megnézi mennyivel változott az egész képvilág DX11-en.
  • sulouos
    Jóvanna, én nem tudom, azért kérdezem :D
  • twi452
    Valószínűleg mert a wt csak úgy nem fogja neked azt mondani, hogy wow milyen fasza camod van, akarod kamu trackir-ként használni? :D
  • Paladin
    Én eddig se a pontok kiemelésére állítottam ocsmányra :)
    Azt látni lehetett kb mindenképpen, legfeljebb kicsit nehezebben. Inkább arra mentem, hogy amikor már modell, akkor észrevegyem.
  • sulouos
    Ha egy kamera magától is képes az arckövetésre, akkor is kell hozzá a Facetrack NoIR?
  • twi452
    attól még az jó fog jönni ha fejkövetést szeretnél belőle barkácsolni :)

Én azt utálom, hogy most van egy jó postfx beállításom (régebben linkelte valaki ide is) amivel faszán ki lehet szúrni a pontokat távolról.
    Viszont olyan rohadt sötét és kontrasztos minden más, hogy azért engem zavar :)
    Arról nem beszélve, hogy le van csavarva szinte minden low-ra meg kikapcsolva :D
  • sulouos
    Pont mostanra kavarják meg a rendszert, mire szereztem egy tisztességes webkamerát? :D
  • twi452
    viszont ha korlátozzák a pontok láthatóságát is akkor legalább nem lesz értelme ocsmány kinézettel és rettenetes postfx beállításokkal játszani :D
  • Glo
    Minden ki van nyomva. De ez csak az FRB sajátja ;)
  • sulouos
    A HB módot kevesebben játsszák, mert nehezebben repülhetőek a gépek. Figyelned kell pár dologra (sebesség, G erők iránya és nagysága, lőszer mennyisége). A Spiteket sokan kicsit túl erősnek is tartják, nagyon jól fordulnak, a fegyverzetük elég jó a kevés gépágyúlőszert leszámítva. A negatív G-től a Mk. IIb motorja megállhat, mert karburátoros, a magasabb szintűeket ez már nem fenyegeti. A nagy G terheléseket nem bírja egyedül (8-9G körül szétszakad, amit nagy sebességnél nagyon, NAGYON könnyű elérni).
  • bgabor
    Launcherben a reflectionös részeket kikapcsolni próbáltad?
  • Amaymon
    " nem tudom megéri e-?"

Rosszkor teszed fel a kérdést 67db gép FM-je fog megváltozni, hogy ez a gyakorlatban mit eredményez, az utána derül ki...
  • Glo
    Próbáltam, kiemeltem a pilóta fejét a revi fölé, és megjegyeztem h kb hova kéne lőni :) Más nem segített eddig.