War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, ezt alapul is veszik a fejlesztésnél. Egyedül a wikipédiára nem támaszkodnak. A Japókkal van egyedül baj, mert a kapituláció elõtt megsemmisítettek szinte mindent. Viszont most a történelmi levéltárból elõkerültek dokumentumok, amikre lehet építeni.

A sárga festésûek lesznek a "zsákmányolt", azaz prémium gépek, illetve van olyan (pl USA P63 egyik verziója) amik a fronton nem repültek, csak kiképzési célra használták, ezért a valóságban sem kaptak álca festést.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

bardocz
Két killes frb event, gyõzelemmel a végén csak 16k-t ad? Ez eddig nem adott többet? Nem mintha rászorulnék, csak fura.
Nem semmi a tech tree rajz. A sárgával jelölt mit jelent?

Érdekes kis honlap. Eredeti jelentések német és angol nyelven a tesztrepülésekrõl a 2. világháborúból. Számba véve az összes fontos repülési jellemzõ, teljesítmény stb. Néhol még összehasonlító teszt is van.
Kíváncsi vagyok, hogy a gazsinál bújták-e ezeket 😄 😄 Ha már korábbról valaki belinkelte akkor bocs.
http://www.wwiiaircraftperformance.org/
Huh, már csak az elbeszélgetés kell és megvagyok <#taps>

És ott a 210-es ami pediglen játéban lesz ....soon
Tök jól néz ki 😊
ezmiez???

nem tudom azt meg lehet-e oldalni, hogy csak te lásd. Anno az Il2-höz volt olyan mod ami "visszarakta" a horogkeresztet, de multiban nem tudom hogy mûködött.
Köszi. Csak gondoltam hátha találok olyan skint mint a WoT-ban a tankokhoz. Bõven elég, ha csak én látom, felõlem az ellenség láthat ott Hello Kittyt is. 😛

Na, már megyeget a dolog...

Köszi! Csak legyen fent <#nevetes1>

szerintem nem lesz ilyen, mivel a svasztika használata ha jól tudom a németeknél teljesen tilos, még a történelmi hûség kedvéért sem engednek ebbõl. De lehet hogy az oroszok megengedõbbek...
na csak elszúrtam a tag-et..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na ma volt egy kis idõm úgyhogy szétbontottam a sokat látott prototípus infrás sapim 😄
így sem lett utcai viselet persze de legalább nem lóg mindenfelé drót belõle meg stabilan helyén marad és amennyire tudtam leegyszerûsítettem 😊
Az alapötletet a trackir sapkás visszaverõs cucca ihlette illetve a méreteit is.
Ha esetleg valaki építeni akar akkor itt vannak hozzá a méretek.

itt meg a szörnyeteg amit kreáltam 😄
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4853461/wt/DSC_0353.jpg

lényegében egy darab az egész, a tetején meg kijön a "csokihoz" a két vezeték ami hátul rá van erõsítve a sapkához és onnan meg rá a telefontöltõre 😊
Felmész a TS-ünkre, megnézed van e Komet, ha igen hobb klikk a nevére, kiválasztod a Poke opciót, és ott megírod neki, hogy csatlakozni szeretnél, kerítsenek neked egy felvételiztetõt izibe.

jó, de milyen címen?

Volt olyan aki 2 napot várt, én egy hetet, tényleg el kell kapni a megfelelõ idõpontot. Ami nekem elég nehéz két testvérrel akik szintén játszanának 😊
Kometnek írj.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszi az infót! Ma remélem lesz valaki aki felvételiztet!
Kb 3-6-ig fenntleszek...

Coral Springs
Ha jól tudom az F2A széria totális kudarca után, a macskákat rendszeresítették a japánok ellen a II -ik világháborúban. Elvileg a fordulékonyságával nincs nagyobb gond, és ezt tapasztaltam a játékban is. Ám elég lassan emelkedik, talán 3km felett bepörög kicsit a motor.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Nekem azóta is voltak vele 4-5 kill -es köreim, annyira nem lett szar. Persze nem mondom hogy egy-egy ilyen körnek nem örülnék.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bardocz
Ha be lehet állítani azt, hogy a két pedál kombinált legyen, vagy mi a neve, akkor igen asszem.
Régebben volt szó arról, hogy a sima autós kormányhoz való pedált be lehet állítani joystick mellé pedálos oldalkormánynak, de nem emlékszek (és nem is találom), hogy mi lett a beszélgetés vége. Be lehet? 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az amcsi prém 109F-hez nyúltak, nem a sima némethez.

Én 😊 pordy, ZedeRIP meg talán még valaki van aki felvételiztethet. Én kb 1 hetet vártam de megérte. Szabályzatot olvasd majd el de úgyis az orrod alá dörgölik 😊 Am jó fejek az adminok.
SitatiS
Igen<#smile>

Let the good times roll.

Keresd meg õket a játékban.

Végül is akkor a Puma klánba jelentkeztem, de TS-en a felvételi szobába nem jött semmi admin, majd holnap újra próbálkozok. Innen valaki benne van a klánban?

Ha az FRB eventbe léptél akkor be kell indítani a motort az I betûvel, de egérrel nem javaslom az ottani ténykedést 😊

Erre igen nehéz válaszolni 😊
Skacok,az egyik eventbe beléptem,fel kellene szállni,de nem tudok semmit se csinálni,nem értem mit csináljak várnom kell valamire vagy mi van ilyenkor?
Köszönöm a választ!

Per pill,melyik nemzet viszi a pálmát?Mert ha jól látom elég szépen aratnak a Spitek.

A fórum szerint nem jobbak lettek az F4esek...de meglepõ
mondjuk pont az F4-ek voltak szarok..én jobban szeretem a G2 nél,mert a g sorozat alapban billeg😛 ,de most az F4 is billegett.....

G6/10 K4-el pont nem játszottam azt nem tudom bénáznak-e éppen...

Nem láttam én sem konkrétumot még a fórumokon.
Mivel a patch az f-4/trop-ot említi, az a tippem, hogy most már nem egyforma az fm-je a sima f4-gyel?
Üdv! Létezik a játékhoz olyan mod ami az eredeti felségjelzéseket rakja vissza a játékba. Pl. mi az a X a német gépeken?? 😄

Azt írja a mini patch, hogy az F-4 és az US Spit-be bele nyúltak, de szerintem nem az instructorba. Azért kérdem hátha akad vki akinek van ideje sokat bújni a WT fórumokat és leírták már ott.
fixáltak vmit 109-kel? össze vissza billeg mind napok óta....mondjuk ma meg tegnap nem játszottam....

Az a büntetést jelenti. Egészen addig lesz büntetés rajtuk amíg nem áldozol rengeteg pontot a lövészek képzésére. Az az elsõ opció a lövészek fülön.
Ha kevesebb képzett lövész van a crew-ban mint ahány a gépen akkor büntetést kapnak és ezt látod pirossal.

Ha elér a crew egy bizonyos számot akkor arra a gépre lehet "specializálni" õket amitõl néhány tulajdonságra komoly bónuszt kapnak.
Láma kérdésért elõre is bocs.
Bombázó legénységnél mikor osztom az xp-t a lövészeknek,valamiért megjelenik pirossal az adott xp mínusz elõjellel.Gondolom ez nem jót jelent.
Illetve mit takar pontosan a "Qualification" opció?

FM-nek minõsülne, hogy az instructor épp bebakizik vagy sem? Szerintem nem FM kérdés, a spitnél is változtattak valamin az meg tökéletesen kezelhetõ egérrel.
Biztos megjavították a billegõs instruktorát (ez még viccnek is rossz 😄)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Mi változott a 109-nél? Nem írják az Update logban.
http://warthunder.com/en/news/299/current/
Én ismerem õket azrét, ha tényleg komoly klánt akarsz akkor PUMA.
JethroHUN
Csak azt mondom, hogy HB-n nagyon vacakul repül. Az Mk1-el sokkal jobban megy.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

gourmandoknak😛

Miért pff? Nem ismerem öket (se) csak a wr.hu oldalán olvastam hogy "normál".
Balenix milyen profi klánra gondoltál?
Miért pff? Nem ismerem öket (se) csak a wr.hu oldalán olvastam hogy "normál".
Balenix milyen profi klánra gondoltál?