War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sárga festésûek lesznek a "zsákmányolt", azaz prémium gépek, illetve van olyan (pl USA P63 egyik verziója) amik a fronton nem repültek, csak kiképzési célra használták, ezért a valóságban sem kaptak álca festést.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Érdekes kis honlap. Eredeti jelentések német és angol nyelven a tesztrepülésekrõl a 2. világháborúból. Számba véve az összes fontos repülési jellemzõ, teljesítmény stb. Néhol még összehasonlító teszt is van.
Kíváncsi vagyok, hogy a gazsinál bújták-e ezeket 😄 😄 Ha már korábbról valaki belinkelte akkor bocs.
http://www.wwiiaircraftperformance.org/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

így sem lett utcai viselet persze de legalább nem lóg mindenfelé drót belõle meg stabilan helyén marad és amennyire tudtam leegyszerûsítettem 😊
Az alapötletet a trackir sapkás visszaverõs cucca ihlette illetve a méreteit is.
Ha esetleg valaki építeni akar akkor itt vannak hozzá a méretek.

itt meg a szörnyeteg amit kreáltam 😄
lényegében egy darab az egész, a tetején meg kijön a "csokihoz" a két vezeték ami hátul rá van erõsítve a sapkához és onnan meg rá a telefontöltõre 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kb 3-6-ig fenntleszek...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Per pill,melyik nemzet viszi a pálmát?Mert ha jól látom elég szépen aratnak a Spitek.
G6/10 K4-el pont nem játszottam azt nem tudom bénáznak-e éppen...
Mivel a patch az f-4/trop-ot említi, az a tippem, hogy most már nem egyforma az fm-je a sima f4-gyel?
Ha kevesebb képzett lövész van a crew-ban mint ahány a gépen akkor büntetést kapnak és ezt látod pirossal.
Ha elér a crew egy bizonyos számot akkor arra a gépre lehet "specializálni" õket amitõl néhány tulajdonságra komoly bónuszt kapnak.
Bombázó legénységnél mikor osztom az xp-t a lövészeknek,valamiért megjelenik pirossal az adott xp mínusz elõjellel.Gondolom ez nem jót jelent.
Illetve mit takar pontosan a "Qualification" opció?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Balenix milyen profi klánra gondoltál?
Balenix milyen profi klánra gondoltál?