War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Volt, kivették 😞

Pedig Peleliu-n poén volt amikor csak a hajón lévõ keresõlámpákkal szúrtak ki és volt amikor 1 km-re tüntek csak fel az ellenséges gépek.

A halál csupán a kezdet...

Remélem a WT-ben beraknak valami éjszakai pályát, imádom amikor a sötétben repkednek a traceres lövedékek! <#szeret><#szeret><#szeret>

Fenrir
Nem, engem elég sokszor tett tier 3-as géppel a saját tier-embe, de a jellemzõbb a +1.

Her Laca
<#eljen>
Én is azért linkelgetek ám ide,mert ugye itt is a repülést szeretõk vannak jelen,és lehet pár embernek megtetszik . Mit lehessen tudni😊
Amúgy mint már mondtam egy mai középkategóriás gépen szépen fut,nem kell hozzá egy mittudom én milyen cucc. Az igaz viszont,hogy a járulékos költségek nagyok,ey jó joy,egy TR ,,de az itt is kellhet ha jól veszem ki a szavaitokból egy bizonyos játékmódban.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Amint a fejlesztõk közzé teszik megjelenik majd itt is 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

matchmaking tier hogy megy? még mindíg 1-2 3-4 5-6 tiert veszi egynek?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

forum.warthunder.com/index.php?/topic/70132-future-development-of-frb-discussion/page-1

Itt van némi terv/vagy fogjuk be az rbsek pofáját/kérdezz felelek a jövōrōl
Nem hiszem hogy egymás konkurenciái volnának.Más a célközönség.Inkább wt töl mennek át ha rákapnak az izére....szerintem
Egy szimulátor mindig erõforrás igényesebb, jobb gép kell hozá, a másik probléma az, hogy réteg játék, soha nem lesz akkora bevételük az eladásokból, mint egy casual tömegnek szánt játék után. DCS-nél is ott az engine amit nem egyszerû lecserélni, nagy összegeket emésztene fel egy jól optimalizált motor. DCS esetében készül az EDGE ami talán optimalizáltabb lesz, valamint õk a modull rendszert választották, ami nem rossz ötlet, most már a különbözõ gépek közös felületrõl érhetõek el (közös multi repüléssel támogatva), így valószínûleg gazdaságosabb a fejlesztés nekik is.
Sziasztok!

Azt lehet tudni hogy holnap milyen akciók várhatóak?
Ez a fõ probléma a szimulátorokkal(DCS, CLOD). Játszhatatlanok olyan gépeken, amiken a WT gond nélkül elfut. Igazából a szimulátorgyártókat sosem foglalkoztatja az optimalizáció, talán a WT majd változtat a hozzáállásukon.

JethroHUN
Typhoon Mk1a-ról mi a véleményetek? Tûzereje mire elég abban a tierben?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

IL2 Cliffs Of Dover
Djuree
mi az a clod?

Waaaaaagh!

JethroHUN
P39G és P40 E1 azokkal mégis mi van? A Clibe ratjük nevetséges, egy bombázó szintjén vannak. Kb a fele mint a valódi érték (wikin 10 és 14 m/s , játékban 5 és 7)

Még meg is venném, de az alapjáték a gyenge gépemen kb játszhatatlan. (Amin a WT azért max beállításokkal 35-50fpst simán hoz).
Jó lenne tudni, vajon ezek után a patch-ek után hogy futna, de ez csak megvétel után derülhetne ki ugyi 😊
Fenrir
A szvasztikát még engednék is, csak éppen te a horogkeresztre gondolsz 😊

Her Laca
Ami még nagy dolog,hogy vezethetõk ,kezelhetõk a tankok a légvédelem de még ez nincs a toppon ,még fejlesztik. Mondták hogy majd lehet a hajók részegységeit támadni mint a lövegek külön külön. Lesz itt még csoda😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

bardocz
10euro steamen. Ez a durva.
Torzonborz
ööö...öööö...hát erre csak...öööbazzeg...mennyi most ez a CloD ? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Várjuk a további videókat, a nyikorgó Messer nagyon ott van 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Her Laca
Engem az éjszakai keresõfények teljesen megigéztek😊 Több más mellett.

Her Laca
Pont az a lényeg többek közt,hogy sokkal kisebb így a gépigénye,rengeteget optimalizáltak rajta. Egy 4 magos bármin 4 giga rammal,egy kb GTX 560 al már nagyon szépen hasít.
Persze lehet feljebb menni,de amit írtam azzal tökéletesen játszható ,nagyon szép grafikával.

De oda b*sz
A CERN számitógépe éppen szabad is 😊
Her Laca
És majd a köv patch ban amik lesznek na az lesz aztán a qrva nagy dolog😊
De már ez is félelmetes ,komolyan mondom. Na de majd holnap ,most nem mondhatok semmit😊 megígértem.<#kuss>

A beszabehu ezt nem írja le kellõképpen. Oculus-al komolyan szerintem fájna is, ha eltalálnának, annyira élethû a grafika 😊

Hmm egész pofás, a LoD fix miatt megér egy próbát majd.
Her Laca
Majd holnap a letöltési linket bedobom.
De van videó.
Promó videó
redme

Azért egy linket ilyenkor adhatnátok.

Mi jön benne? Van video vagy link?
Oké 😊

Her Laca
Holnap nézz majd rá a CLOD ra😊 Holnap kiadják a patch et,besza behu😊

HB-n más a damage modell is. Részletesebb, ott már nem nagyon tudsz vörös/fekete szárnnyal repülni, nemhogy 3-4 fekete részegységgel.

Többet bír AB-n. Nem befolyásolja egy találat annyira a gép mozgását. Minél feljebb mész a nehézségi fokon annál erõsebben kihat rád ha meglõnek.
bardocz
Akkor nekiállok, és csinálok egy beállítást hb-re, köszi. Úgy tervezem, hogy nem használom a gázkart, hogy az egérrel tudjak nézelõdni.
Igen, mentsd el azt is külön. Nekem is van mentve vagy 5 profilom.

bardocz
Ha akarok két teljesen külön joystick beállítást, akkor a mostanit export to file gombbal tudom elmenteni, és utána ha csinálok egy full mást, akkor simán váltogathatok a kettõ között?
JethroHUN
Akkor a Vitality-nek mint crew skillnek mi értelme van? De AB-n nem kevesebbet sebeznek a fegyverek, vagy többet bírnak a gépek? Én HBzek is, és nekem az az érzésem, hogy ott nagyságrendekkel erõsebb egy-egy lövés.

Egyrészt AB-ban bármi, ismétlem BÁRMI megtörténhet. Másrészt ha AP lõszerrel lõtt akkor simán átvihette a 20mm a hátpáncélt, a pilóta meg már nem oszt nem szoroz a lövedék ellenállásában 😊

JethroHUN
Csak szerintem elég érdekesek az orosz vadász gépek, hogy hátulról, rohadt messzirõl, 10-bõl 9-szer az elsõ lövésük kilövi a pilótám bármivel is repülök? Elõbb is, kb 600 méterre volt mögöttem, még várni akartam mire elkezd lõni, hogy eltoljak egy barrel rollt, erre azonnal "pilot knocked out" a sérülés mentes kittyhawkból, valami LaGG-3 volt. AB meccsen.

Az a baj ha kliens oldalon modol (hackelget) kizárólag õ látná citromsárgának te ugyanolyannak amilyen eredetileg.
Hurrira 30% a reward míg 109 e-re 70%.Sokat számít.(meg mennyi találatod volt,volt e krit stb)
bardocz
Ha neke jön a kérdés, akkor a hurrican mk2-vel egy bf109e-t, meg egy ju88, talán. Nem volt sok találatom, bf elsõ kis sorozatra critical, ju88 meg másodikra.
Mivel mit löttél le?
Így már értem.
Szerencsére a zsákmányolt gépek tesztrepülésérõl megmaradtak a dokumentumok.
Éééés ott a Condor! 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Mondjk citromsárga gépet hozhatsz 😊
Nekem 1 killre adott 13k-t..aa lelõt így tul se éltem.De gép függõ.Milyen szorzóval van
"Bõven elég, ha csak én látom, felõlem az ellenség láthat ott Hello Kittyt is. 😛"

Óvatosan a skin modolással, ha van ilyen itt az egyelõre hack, amennyiben pontosan látod a célt, pl. rikító kék. A láthatósági rendszerbe piszkálsz bele. AB, HB-n nem tûnhet hatalmas elõnynek, de FRB-n etikátlan csalás.
"Nekem azóta is voltak vele 4-5 kill -es köreim, annyira nem lett szar."

Nem mondom, hogy rossz lett, azért eléggé ki voltál bukva elõször a germán fanboyok miatti nerfre. 😊 Nekem igazából mindegy ésszerû keretek közt mit csinálnak ha az a balanszolás felé halad. Egyedül a d13 nehezéket tartom túl erõsnek. Majdnem minden gépet kedvelek kivéve a jeteket, mert az nem fun RB-n. Már nincs kedvenc nemzetem, mint régebben a német, mindben találok nekem megfelelõ gépet.