38447
  • Paladin
    Megtaláltam, erre gondoltam. Úgy emlékszem, jókat írtak róla
  • twi452
    a dynamic pose resolution legyen bepipálva különben érdekes dolgokat tud művelni :)
  • sulouos
    Mozgatom a fejem fel-le, ő meg mozgatja a kamerát amerre éppen szeretné. Nem lesz ez így jó...
  • danone
    mai német farmhoz egy kis tutorial :)

• Paladin
    Nemrég láttam valahol valami facetrack-hez hasonló cuccot, ami a szemet követi. Linkeltem is ide a topicot, de most többre nem emélkszem. Esetleg azt is érdemes kipróbálni, ha rátalálsz :)
  • twi452
    az úgy picit kellemetlen tud lenni :D
  • sulouos
    Lehetne még ezt is feljebb tekerni, csak akkor kiesik a szemem tőle.
  • twi452
    igen tudom, mondtad korábban :)

esetleg megpróbálhatod az opentrack-et is

http://ananke.laggy.pk/opentrack/opentrack-win32-gb071e5f.tar.xz

ezt 7zip-el ki tudod csomagolni és indítható is
    sok minden közös benne a facetrack-el de mintha jobban érzékelné a pontokat mint az
  • Paladin
    Próbálj valami erősebb fényforrást esetleg
  • sulouos
    Ezek most a kamera saját mezei ledjeinek a fényét verik vissza.
  • twi452
    értem akkor kevés neki ami visszaverődik

én is ezért szedtem ki a szűrőt a kamerából, utána kb 10szer olyan erősen látta az infrát :) persze így megszűnt létezni a normális webkamera léte :)
  • sulouos
    Kezdjük megtalálni a jó beállítást, már majdnem hátra tudok nézni.
  • sulouos
    Néha bevillan egy-egy plusz pont, azért veszti el a követést. A pixel átmérőkkel nem nagyon tudok szórakozni, mert akkor az eredeti pontokat is elveszíti.
  • twi452
    akkor a pontokkal lesz gond
    ha mindig 3 pontot tud követni akkor működik jól
    ha kevesebbet vagy többet akkor nem jó :)
  • sulouos
    A játékba még be se mertem lépni, a facetrack noir-ben néha már követ, néha egy pillanatra elveszít.
  • twi452
    De várj.. a facetrack-ban nem követ vagy a játékban? :D
  • twi452
    a görbék is be vannak állítva? :)
    nekem tegnap újra be kellett mindent állítanom mert valamiért lenullázott mindent így nem csinált semmit természetesen :)
  • sulouos
    Megvan rajta a három célkereszt, semmi mást nem jelöl, be van állítva a sapkán levő pontok távolsága, de nem követ valamiért.
  • twi452
    Lehet nincs jól beállítva, hogy fizikailag mekkora pontot észleljen és kövessen. A pointracker - camera fülén lehet beállítani
    ha talál pontot amit tud követni azon lesz egy célkereszt
  • sulouos
    Ez alapján csináltam, de fényvisszaverő műanyag ragadós micsodákat ragasztottunk a sapkára. A Point Tracker látja, de még valamiért nem követi.
  • twi452
    ha meg gyárit akarsz akkor vannak méretek :)

ha ilyen sapkásat csinálsz akkor szerintem érdemes így megcsinálni
    vastag merev vezetékkel egy darabból meg lehet csinálni az egésznek a vázát és utána sapkára egy kis irat csiptető binder csipesszel fel tudod rakni könnyedén és stabilan
  • Glo
    Mindegy, a szoftverben úgyis be tudod állítani a ledek távolságát.
  • sulouos
    A maszek freetrack méretei számítanak, vagy csak úgy hasra is jó?
  • gezu1025
    A HB a hibrid.
  • Susarc
    néha kell/ene/ a pörgés,mert abba is beleunok,hogy 6-8 percig emelkedsz meg helyezkedsz HB-ben...kéne valami Hybrid
  • jocking
    Csatája válogatja. Nekem 3-5 csatánként mindig van 1 csata, amiben ütközés miatt vesztek el gépet. Bár én próbálom kerülni az ilyen helyzeteket amennyire csak lehet.
  • jocking
    Mert zölden hülyén nézne ki.
  • Glo
    Nem is érte minek mész AB-ra. Alacsony a vérnyomásod?
  • Susarc
    3 AB-ben 15 gépemnet lőtték le bár ebből 8x nekem jöttek:S és én nem bírtam lelőni EGYETLEN gépet se!!!!!!!!!

bementem HB első meccsen 4 kill P47-el.....

szétrobban az agyam az AB-től! én hülye mindig adok neki egy esélyt pláne ezekre a francos ground forces acsikra,de mindig csak felbaszom magam az egekig:D:D
  • sulouos
    Írtam a SourceForge fórumra, hátha mondanak rá valamit...
  • Glo
    PB gázpalackból tolják az utánégetőt
  • sulouos
    Amúgy a fejlécben a Sabre-nek és a MiG-15-nek a gázsugara miért kék?
  • lexlutor
    hi, repter bombazasakor, mit erdemes bombazni? a hangarokat vagy a kifutot?
  • vajakos21
    Most volt egy láthatòsáfi tesz meccsem Midwayen.3 an maradtunk/2ai meg én.Ha nem lett volna ez a fekete pont a távolban sose találom meg öket.A térkép szélén 300 m magasan repkedtek.Azt hittem sose érek oda.Konkrétan lementünk a térképröl de nem irta hogy return the...Ha emnyi sétarepülés után a ki10 leszedi mikor odaérek akkor biztos teamkill a vége
    Az us ai is abbol készült mint a p40...csak nyelte a 20asokat a farka
  • bgabor
    Ezt már eddig kábé ezerszer megbeszétük, ha nem jön be, játszál másik játékmódot. Árkádban már egy évvel ezelőtt is megvolt ez a probléma, nem fog megváltozni.
  • danone
    Nem hiszem, hogy ők lennének a hibásak azért mert a játék erre lehetőséget ad. :)
    Az olyan pályán, ahol hamar lehet bombázni, szerintem kivétel nélkül nyerhető ha mindenkit lelőnek. Vagy van olyan pálya, ami 30 másodvercig tart?
  • Susarc
    lófaxt! van ,hogy még egy reocsit se szedek le ezidő alatt,mertt helyezkedek/emelkedek ,mert a darálóba nem megyek be a parasztokhoz....

ezzel kúrvára csinálhatnának valamit ,mert totál értelmetlen...felőlem kapjon 60000 szeres XP-t nem érdekel,de bazzeg valami minimális légi csatára legyen már esélye a maradék 28-30 embernek,mert általában csak 2-3-4 ilyen baromállat van aki megy ezekre a 3 perces bázisbnombázásokra vagy földi killekre
  • sulouos
    Sietni kell. :D
  • Susarc
    azzal nem akarnak valamit kezdeni ,hogy 2 db yer ne tudja 3 és fél perc alatt elbaszni 30 ember játékát,mert legyorsbombázzák az összes földi célt ennyi idő alatt??
  • danone
    A videót persze
    ps: bocsi, félreértettem akkor azt a témát.
    A kacsát megvettem, de max a port törölgetem róla :)