War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig Peleliu-n poén volt amikor csak a hajón lévõ keresõlámpákkal szúrtak ki és volt amikor 1 km-re tüntek csak fel az ellenséges gépek.
A halál csupán a kezdet...
Én is azért linkelgetek ám ide,mert ugye itt is a repülést szeretõk vannak jelen,és lehet pár embernek megtetszik . Mit lehessen tudni😊
Amúgy mint már mondtam egy mai középkategóriás gépen szépen fut,nem kell hozzá egy mittudom én milyen cucc. Az igaz viszont,hogy a járulékos költségek nagyok,ey jó joy,egy TR ,,de az itt is kellhet ha jól veszem ki a szavaitokból egy bizonyos játékmódban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Itt van némi terv/vagy fogjuk be az rbsek pofáját/kérdezz felelek a jövōrōl
Azt lehet tudni hogy holnap milyen akciók várhatóak?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Jó lenne tudni, vajon ezek után a patch-ek után hogy futna, de ez csak megvétel után derülhetne ki ugyi 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Persze lehet feljebb menni,de amit írtam azzal tökéletesen játszható ,nagyon szép grafikával.
De már ez is félelmetes ,komolyan mondom. Na de majd holnap ,most nem mondhatok semmit😊 megígértem.<#kuss>#kuss>
Szerencsére a zsákmányolt gépek tesztrepülésérõl megmaradtak a dokumentumok.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Nekem 1 killre adott 13k-t..aa lelõt így tul se éltem.De gép függõ.Milyen szorzóval van
Óvatosan a skin modolással, ha van ilyen itt az egyelõre hack, amennyiben pontosan látod a célt, pl. rikító kék. A láthatósági rendszerbe piszkálsz bele. AB, HB-n nem tûnhet hatalmas elõnynek, de FRB-n etikátlan csalás.
Nem mondom, hogy rossz lett, azért eléggé ki voltál bukva elõször a germán fanboyok miatti nerfre. 😊 Nekem igazából mindegy ésszerû keretek közt mit csinálnak ha az a balanszolás felé halad. Egyedül a d13 nehezéket tartom túl erõsnek. Majdnem minden gépet kedvelek kivéve a jeteket, mert az nem fun RB-n. Már nincs kedvenc nemzetem, mint régebben a német, mindben találok nekem megfelelõ gépet.