38447
-
vajakos21 #26406 Remélem átgondolják a kérdéseket... -
Vaktermesz #26405 Szerintem túlterhelt, és nem hinném, hogy DDos, ez inkább a HB/RB dologgal lehet összefüggésben. -
vajakos21 #26404 behalt a hiv. fórum? -
Vaktermesz #26403 Kivételesen nem néztem időpontot. Ezért elnézést, de valljuk be valószínűleg ismét sírni fogsz, mivel ma is gunnerrel kell killeket szerezni. Ettől függetlenül AB-n leülni 40-50 gépet japóval ami szarrá fordul mindent? Amerikát és nem csináltam meg, mert csak 2 gépem volt az 5-ből, de a töménytelen mennyiségű 12,7 ne megy rossz dolog, és AB-n BnZ-vel lehet szedegetni, legalábbis nekem ment. -
Vaktermesz #26402 Már megint ezzel a noob szöveggel jössz, vegyél egy istenverte H6K-t mint múltkor is mondtam, és menj HB-ra, 1 meccsből összejött múltkor 3 killem volt ebből 2 SB-2 és egy Mig-3. Ha ez neked nehéz próbáld ki a WG új játékát abban is lehet repülni, és hidd el sokkal jobb teljesítményt nyújtasz majd ott, mint itt. -
bgabor #26401 *legjobban emelkedő propelleres gépek. -
Vaktermesz #26400 Ennél jobb válasz nem létezik :D -
bgabor #26399 Viccesen fog hangozni amit kérdezek, de tudod hogyan kell emelkedni? Úgy értem rendesen, nemcsak bevágva X fokos szögbe a gépet azt nyomni a WEP-et? Amúgy a G10/K4 tényleg jobban emelkednek a tier13as Spitnél, de ez nem csoda, mert a legjobban emelkedő gépek a játékban. -
gezu1025 #26398 -
Susarc #26397 és már meguntam reportolni meg elküldeni a videókat is a Haijinnak ezekről a "csodaemberekről",mert nem csinélnak kb. semmit ellene csak a mocsok marketing szöveget tolják,hogy nincs cheater....francokat nincsenek -
Susarc #26396 csak,hogy tudd nézd már meg az adatokat és mutasd meg,hogy a 25 perces játékban 1800 méterről indulva melyik jettel tudsz 1 perc alatt 8000+ ra emelkedni mert kb annak menne csak és majd gyere vissza ha kiszámoltad....ne nézz már hülyének majdnem 350 óra játékidőm van 68-as vagyok és az én kimaxolt G10-em 8m/s-el szarabbul emelkedik mint a kixolt spit MkIX ami a legjobban emelkedő propelleres gépek egyike....
ha 1 hete installáltam volna fel még lehet el is hinném amit mondassz,de ahogy apukámtól tanúltam a "hülyék a túloldalon laknak" -
Glo #26395 A G10 klasszisokkal jobban emel mint a Spit IX, csak hogy tudd ;) -
twi452 #26394 szerintem a mixed fights csak a várakozási időt csökkenti
legalábbis én ezt az alternate history pályákat értem ez alatt
megint elég idiótán sikerült fogalmazniuk ez tény :D -
Coral Springs #26393 Ebből is meglátszik hogy kik szavaznak, hogy a "Remove the mixed fights" elhúzott a francba. Gyakorlatilag ez csinálja jelenleg a balanszot. -
Susarc #26392 király!!! -
twi452 #26391 szavazhattok a jövőbeni HB/FRB sorsáról :) -
Susarc #26390 jól van ma sem láttam csítert csak a G10 8xxx méteren cirkál 1 perccel a kezdés után és szedegeti a teamet..... nekem 6 percig tartott felmenni spit Mk IX-el..... -
#26389 Valami még ennél is nehezebb eventet nem bírtak volna kitalálni? pl biplannel lőj le 100 jetet 1 nap alatt?
Amerikai gépek szarra sem jók. HB-n totális időpazarlás a japán gépek ellen görcsölni. -
Glo #26388 Igen, ha közel van akkor nem gáz. De az elmosódó tájon keresni egy elmosódó pöttyöt, amit ráadásul a kabin is kitakar.. az elég kellemetlen.. :) -
twi452 #26387 ez pont akkor rossz amikor pásztázod a terepet lefelé nézve ellenséget kutatva mert ahogy mozgatod a fejed úgy mosódik össze az egész terep :)
ezért is próbálom magamra ráerőszakolni, hogy csak ilyen lépésekben nézelődjek és ne folyamatosan ha keresni kell valakit :)
ha már közel van és folyamatosan lehet figyelni akkor nincs gond -
twi452 #26386 a probléma az, hogy mozogsz a repülővel kiszúrsz egy hajót pl és ránézel ott tartod a fejed nincs semmi gond élesen látszik a hajó
ahogy elmozdítod a fejed és közben nézed a hajót elkezd 2 lenni belőle :)
nálam ez opentrack-nél nagyon előjött és nem sikerült semmi értékelhető eredményt elérnem a szűrő beállításaival
ahogy átkapcsoltam a régi facetrack-re ez a probléma mondhatnám, hogy megszűnt de inkább azt mondom, hogy annyira kicsi, hogy eddig nem tűnt fel :) -
Glo #26385 Na majd próbálkozok még a smoothing meg egyéb dolgok állítgatásával. -
vajakos21 #26384 Én már a kérdést se értettem :-)
Valszeg nálam nincs ilyen probléma (freetrack) -
Glo #26383 Akkor ez nem csak a hatswitch-nél van,ez megnyugtató. Csak zavaró. -
twi452 #26382 én ugyanezzel küzdöttem az opentrack-nél és nem jutottam semmire
átkapcsoltam ugyanabban a test flightban facetrack-re és ott alig volt ez a jelenség érezhető
bármit állítottam ugyanaz maradt..:) -
Glo #26381 .. a két kép metszete lenne éles..
Kávé.. -
Glo #26380 Azt valaki tudja, hogy a fejmozgásnál a szellemképet hogy lehet megszűntetni? Olyan, mintha a mellettem repülő gépet kétszer mutatná, és csak a két kép metszete lenne közös. Vsync? Vagy valami mást kell állítani? -
Glo #26379 Gondold el a Japán FRB-n amikor az anyahajóról kell felszállni.. na az még egy élmény :D -
sulouos #26378 Elég jól néz ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amaymon #26377 Az ilyenek eredményezik azt, hogy kilövök egy vagy 2 gépet amennyit tudok és kilépek. Ezek nem érdemlik meg, hogy véresre harapdáljam a szám szélét :) Kivétel azért akad.
FRB-n, 1db(real player)=2*HB nehézségben. Kéz láb fej tökéletes koordinációja kell, és mellé a gép paramétereinek az ismerete, ami nem merül ki annyiban, hogy hány fokon emelkedik a leghatékonyabban és hol szakad a szárny. És ez még csak nem is a CloD vagy BoS amiben ott az avionika. :) -
#26376 Minek ide ellenfél ? -
Amaymon #26375 De jó elírtam *[spoiler] valaki javíííítsa! :) -
Amaymon #26374 Majd azért készülj fel ilyenekre :)
[spolier]
Minden játékmódnak megvan az átka. Ez még egy szolíd lauch party :))
Csak hogy piszkáljam is a hajlandóságod ez RB és fejkövetővel nézegetek külső nézetben. Amint elindulok rögtön betesz a fülkébe.
Btw Málta már lehet ezerszer írtam, ennek ellenére a kedvenc mapom. Nagy fightokat nyomtam ma itt. 2-t felvettem élőben sokkal jobb, mint a replay-ból, mert normálisan követi a trackert és mutatja az adatokat.
[/spoiler] -
Dragunow #26373 sajna event nem szereti a squadokat. de mennek majd most egy sima HB csatát -
sulouos #26372 Brühühü? -
#26371 Tiszta izgalmas... már 10 perce az eventre várnak... -
Dragunow #26370 Sziasztok!
PUMA twich indult. Heti 1-2 alkalommal lesz 10vs10 csata közvetítés ill naponta mennek a squad repülések. itt a cím: http://www.twitch.tv/volfram42 -
twi452 #26369 aztán veszel valami filléres 3 ledes bringa lámpát és kicsit átalakítod :D
akkor legalább nem az arcodba fog világítani a fény, azt a kis pirosat meg nagyon észre sem fogod venni :)
tudom, próbáltam elég bika piros ledekkel is anno az infra előtt és az is működőképes volt :) -
sulouos #26368 Szeritem azért érzékel ez sok pontot, mert ilyen méhsejtszerkezetű csoda fényvisszaverő dologból van, majd holnap nekiülök pár sejtet kivágni belőle, és azzal próbálkozni. Ma már nincs kedvem :D -
twi452 #26367 illetve a modell fülön az adatok pontosak legyenek :)
calibrációt pedig úgy tudod automatikusan elvégezni, hogy rányomsz és mozgatod a fejed fel,le és oldalra de csak a fejed forgasd ne mozduljon el oldalirányba
amikor már nem nagyon fognak változni a paraméterek akkor rányomsz újra és kész is