38447
  • sulouos
    Háhá, most is megvan az ellenszere a sikeremnek. Mióta bedugtam a webkamerát a gépbe, háromszor mekkent meg bluescreennel..
  • twi452
    esetleg vannak ilyen fényvisszaverő fóliák is
    meg kell nézni milyenek

lehet úgy is le tudod tesztelni, hogy mobillal rávillantasz és közben nézed a kamera app-al, hogy mennyire csillan be :)
  • twi452
    ezért van íves kialakítása gondolom az eredeti track clip-nek is :)

• sulouos
    Az alufólia nem csak egyfelé veri vissza a fényt? Ha kitérítem belőle, már nem jó. Ennek a tükörfóliának meg utánanézek, hogy mi is az.
  • twi452

humiariban linkeltek videót és kicsit bogarászva találtam ezt :)
    a vérében van a kötelékrepülés :D

• twi452
    esetleg "tükörfóliával" lehet próbálkozni
    én most vettem múlt héten mert akvárium világítást építettem és a reflektorokat belülről ilyen öntapadós fóliával vontam be

dekorboltokban általában lehet kapni de a Panton boltokban biztosan, én ott vettem
    50cm X amekkorát kérsz vágnak neked úgyhogy ha ilyen kevés kell akkor nem egy nagy kiadás :)

vagy ha van egy kis kézügyességed akkor sima kétoldalas ragasztó + alufólia fényesebbik oldala, ha ügyes vagy szép sima felületet kapsz :)
  • sulouos
    Amúgy nincs valami tipped, hogy hol (vagy egyáltalán milyen fajta boltban) lehet kapni homogén fényvisszaverő papírt?
  • sulouos
    Már jó, leragasztottam 2 ledet a 6-ból, és úgy már beállítható olyanra, hogy ne zavarjon be nagyon.

Nagyon picik a fényvisszaverő felületek (kb. 3x3mm), úgyhogy nagyon érzékenyre kellett állítanom, de működik :D
  • twi452
    takard le...
    jaaah xDD
  • sulouos
    Szerencsétlen facetrack tökéletesen működne, ha a szemüvegem nem csillanna bele :D
  • darki81
    megvárom köszi
    nem sietek sehova :)
  • twi452
    Ha nem olyan sürgős akkor várd meg az új pötsch-öt ha már abban úgyis új számítás következik :)
  • darki81
    A G-10 bf-en gondolkozom hogy ráveszem a talizmánt, és akkor az kb így nézne ki?
    Revard: 150%+150%
    Experience bonus: +100%
  • Micsurin
    HB-ra ruszkik vagy az angólok a nyerők? :D
  • twi452
    kis szerencsével és odafigyeléssel nagyon jól lehet haladni velük :)
    csak egy idő után picit unalmassá válik az is :D
  • gezu1025
    Azt tapasztaltam. Ha tudtam volna, hogy ennyire kényelmesen lehet farmolni (no pressure, no climbing, stb.) HB-n bombázóval, akkor tuti bombázó premet vettem volna. :(
  • twi452
    egy darabot igen :) abból kettőt kell rádküldeni
    a light pillboxot kiüt egy 500 fontos is :)
  • gezu1025
    Ez esetben az 500lb-st (~226kg) is kiröhögi? (csak érdeklődöm:D )
  • twi452
    egy 500 kilóstól fekszik vagy 2 250estől :)
  • gezu1025
    Mibe hal meg a pillbox HB-n? Pontosan rádobtam a 250kb-osat és pofán röhögött. WTF? (komolyan kérdezem, nem bombáztam eddig kb. semmit se)
  • twi452
    Csináltam egy rövid MV-t az előző spites hb körről és amilyen nagyképű felvágós köcsög vagyok be is szúrom ide :P :)
  • Vaktermesz
    Így volt, de közben átrakták erre, személy szerint mindkettőnek örülök, ez valamivel könnyebb, bár H6K gyorsan hozná a 12 killt HB-n :D
  • robi3
    eddig nem 30 gunner killt kellet csinálni? mert most ausztrál vagy brit géppel kell lelőni 30-at
  • twi452
    azért most angol oldalon is hihetetlen degeneráltak játszanak :D
    képesek a szuperdegenerált oroszoktól is 5 perc alatt lenullázniuk a csapat 85%-át :D
  • vajakos21
    Tényleg AB -n kerestek repmodellt? :-)

Ne már.Ugy csináltok mintha ma kezdenétek.(akinek nem inge,,,még mielött)
  • Zuikaku
    Azért arcade-ben egy totál kimaxolt P-47-el vagy egy D corsair-el már lehet hentelni, csak ne repkedj be a nagy bolyba. Inkább a széléről csipegess vagy a magányos embereket. Sőt ha D corsairben a flaps-et combatra állítod akkor már nem is lesz olyan rémes a forgolódás. Nem fogsz Zero-t kapni, de van a corsair-nél rosszabbul forduló gép is. Amúgy meg a corsair baromi gyors, még arcade-ban is legyorsulja a legtöbb gépet.
    Bár mondjuk abban igaza van, hogy elég nehéz HB-n célra fordulni az ami gépekkel. Mikor Zeroval megyek és belekényszerítenek a szemből támadásra akkor is az ellenfél gépétől 800-1000 méterre tolok egy barell roll-t, az meg képtelen eltalálni, mert a gépe nem képes rámfordulni. Ha nem 650-700-al tépsz rá az ellenfélre, akkor megvan az esélye, hogy nem tudsz majd olyan magasra visszamászni. A papír Zéró meg 1 perc alatt emelkedik 2000 métert ha nem többet (kisarkítva).
  • BaleniX
    Szerdáig 15:00 a NatGeo-n: Az égi háború hősei
    Akit érdekel...
  • Susarc
    tényleg szarabbak az amcsik,de árkádban ez nem jön ki és lehet mészárolni bármivel....HB ban neccesebb velük összeszedni,de most amúgy is angol event van az meg nyúlnyál:))
  • Vaktermesz
    Hát erre is van orvosság, olyanra nem mész rá, nem az amcsi a legrosszabb tudtommal, így szép számmal akad más ellenfél, ott vannak az atackerek, bomberek, a nem figyelő gépek, én mindig a bolyból kiváló magányos gépekre megyek rá és nem nyíl egyenesen lefele, hanem egy jó szögben visszahúzott motorral kiengedett fékszárnnyal, hogy ne 700-al essek rá és menjek túl, hanem 500-al, hogy ha netán kitérne mert talál magának célpontot( ritkán szoktak felfelé figyelni) akkor bőven meg lehet sorozni.
  • JethroHUN
    Én csak sajnálni tudlak téged bgabor akinek 25-30 évesen az egyetlen öröme, hogy másokat oltson az interneten keresztül, az valami kibaszott szánalmas szar ember lehet. A pm-re amit küldtem se mersz válaszolni, csak itt a topikba nagy a pofád ahol a hozzád hasonló gyps barmok viccesnek találnak téged. Itt te vagy SG-n a nagy megmondó ember, valóéletbe meg szerintem egy elhízott magányos szar vagy akik a segélyből él.
  • JethroHUN
    Nem forduló harcról beszélek... Ha repülsz rá vkire magasabból, ha észrevesz akkor ki fog térni. Én meg USA géppel nem tudok annyit ráfordulni, hogy még éppen eltudjam találni. Ergo vissza fel. Csak azt pofázom (amit baromira nem értesz meg) hogy a jóval manőverezhetőbb gépek nagyon könnyen kitérnek a célkereszt elől és ezért sokkalom azt a 40 vagy 25 kill-t azokkal az amerikai gépekkel.
  • Vaktermesz
    Jah meg lehet csalni :D már ami CoD-ot illeti.
  • bgabor
    Az eddigiek alapján én a lego harry pottert meg a jelenlegi Need For Speedeket és CoD-okat javasolnám neki, azok eleve úgy vannak megcsinálva hogy mindenkinek sikerélménye legyen benne. Még neki is.
  • gezu1025
    Én meg simán csak nem akartam 15.jére elmagyarázni, hogy itt bizony nem lehet csítelni.
  • Vaktermesz
    Így van mindig is egy szarjankó voltam az olyanok szerint, mitn te, hát ez van :d Csak az írásodból olvasom egyértelműen, hogy te erőlteted ezt az egészet, mi a francnak? Minek akarsz jobban fordulni AB-n bárkinél is, BnZ-nek nem az a lényege, de ha akarod tudni mi az olvass utána, ne a fordulékonyságról "pampogtam" neked, hanem arról, hogy ne fordulóharcba menj bele. Tényleg próbáld ki WoWp-t, mert szerintem az neked illene.
  • bgabor
    Megkérdeztem hogy tudsz e rendesen emelkedni, ennyi történt.
    RAMJB ebben a videóban magyarázza el, hogyan kell emelkedni. Fél órás, és természetesen a világnyelven van és nem magyarul. Érdemes lenne megnézned.

Amúgy meg Cifu a Groud Forces topikban minden szirszarra büntetőpontot ad mostanság, nem jelent semmit már.
  • bgabor
    A World of Warplanes, amiben nincs fel/leszállás, még a tolóerőt se lehet állítani, csak a bal gombot kell nyomni? Dzsethróhún számára ideálisnak tűnik!
  • Susarc
    jól van látom a büntetőpontodból,hogy te direkt provokálni jársz ide a másikat....akkor most tegyél meg egy szivességet és nézd meg a gépek statisztikáját majd kérd meg Gezu1025-öt,hogy az arcpálmát címezze át neked....köszönöm
  • JethroHUN
    Te megint csak a szokásos lekezelő szarjankó szöveged tudod tolni.
    40 gépet kellene kilőni az amcsi (F4U-1C, F4U-1d, F6F-3, P-38G, P-47D-28 or P-51D-20NA) gépekkel. HB-ra 4x szorzó járna. De ott esélytelen a japánok ellen. Tök mind1 mekkora magasság, sebesség előnyöm van. Könnyedén elfordulnak az ívemről, és annyi volt a támadásomnak, mehetek vissza emelkedni. Ezt eljátsszuk még egy párszor, de én előbb kifogyok az energiából mint a japán gép a felhasználható magasságából. AB-n sem olyan könnyű mint amilyennek te beállítod, bármi lefordulja, ergó nagyon sokáig kell fent körözni mire akad egy jó célpont. Aki ha észre vesz és nem USA gép, akkor megint annyi a támadásnak. Aircobrával legalább lehetne makkolni 37mm-ból az emberkéket.
  • Kollati
    karbantartás van.