War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mire visszaértem nyertünk.. ennyi 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
megyek is vissza kicsi japókhoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
USA /fighter/ BF-109F4 LVL9 1450-
USSR /fighter/ PA-63A-5 LVL10 1600-
JAPÁN /fighter/ FW 190 A5 LVL11 1750-
Vagy ezek közül olcsóbbak is jók?
Nem tudtam erõbõl utána menni a p-47nek simán leemelkedett egy kis dogfight után aztán 7500 méteren meguntam a szélmalomharcot 😄
Ahhoz, hogy kifejlesszem ilyen tempóban meg kell vagy 50 csata vele.. persze xD
Tûzerõ alatt nem a pütyü-pütyü amerikás géppuskákat értem (nekem, mint német gépen "nevelkedett" játékosnak, nevetségesen kicsi a tûzerejük és a lõszerkészletük is), hanem a G-6 tengelybe épített 30mm-esét, plusz a többit mellette.
Tûzerõnek számít az is, hogy ha neked elég az orrba épített fegyverzet (2 géppuska +1 valamilyen gépágyú), akkor te választhatod azt, tüzelhetsz velük pontosan, stb. De ha egy angol géppel repülsz, ami mondjuk 2-4 Hispanoval rendelkezik, amik légcsavarkörön kívül tüzelnek, akkor észre fogod venni, hogy még ezek a "kisebb" gépágyúk is úgy dobálják a gépet, mintha ott se lenne (Typhoon Mk Ib-nél meg a Spiteknél nagyon jól megfigyelhetõ).
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Meg azért tûzerõnél említsük meg a motorba építhetõ 30mm-est is, az nem rontja a manõverezést. 😄
Torz.:Azért írtam,hogy akkor legyen.Tûzerõben agyonver minden nemzetet a német.Ok.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Hogy lesz így motor ezen a csóri F8as fókán.
Egyszerûen nem tudom megszokni azt hogy minden játékmódban különbözõen viselkedik a gép...
A németek meg az eventen tényleg zuhanó bajnokok.. égve, a földig <#idiota>#idiota>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem is baj mondjuk, a két hete bent lévõ egyetlen HB mapon, Krymsken mindig a német+orosz páros nyer. Nem feltétlenül baj hogy a németek nem kezdenek minden meccset a játékban 3000 méter magasságelõnnyel.
Az OK, hogy a P-51 elõl nem lehet elzuhanni, de hogy a P-47 is röhögve követ dive-ban és bárhol lefordulja akármelyik FW-t és kvázi a BF-eket is, az vicc. A fóka a zuhanóbajnok, nem? Vagy ez így volt ww2-ben is, a Jug ennyivel jobb volt a 2 német húzómárkánál?
Teljesen egyoldalú event mouse aim és HB-ra, ahol ugyanazon magasságon kezdünk, tehát a németeknél még a climb elõny is elvész.
És még persze lõjjük ki a bombereket is pár 7.92-essel, hogy maradjon a fighterek ellen.
Hülyék ezek, most már én is azt mondom.
Tudom, a háborúban sem volt sose balance...<#violent>#violent><#taps>#taps>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
náluk azért kevés korrektebb katona volt fõleg a wermacht
A pilóták is mások mint a földi "társaik"...
Plusz hogy az országunk ilyen vágányra jutott arról a Habsburgok tehetnek és az azóta tartó "sógorozás" puszi pajtáskodás mindenkivel aki sváb, osztrák, vagy német.