War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Ezt én is akartam már kérdeni. Amúgy nem fordul az olyan rosszul, nagy ívben az igaz de eléggé energiatartó, ahogy én eddig tapasztaltam. Viszont nagyon gyorsan tud emelkedni, kb lehagyja a Bf109-et. Fegyverzete meg tényleg hoki. A 12 kiskaliberes vacak helyett inkább lenne rajta 2 ágyú.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

bardocz
Typhoon az mire való? Lassan fordul, de a fegyverzete meg gyenge bnz-re, és ahhoz amúgyis hülye vagyok.
hagytam a fenébe 😄 19 perc volt még a csatából nekem 25 percnyi üzemanyag.. beraktam 80% tolóerõre és elmentem ebédelni 😄

Mire visszaértem nyertünk.. ennyi 😄
Vegyél egy MiG-25-öt 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

a vicc az, hogy 12ezer méteren jár a b17 és emelkedik.. mi meg nem érjük utól 5-en xD
Torzonborz
ez a us vs ger event egy vicc. 3 után elég is volt ebbõl a kabaréból. 😄
megyek is vissza kicsi japókhoz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

utolsó tetves játékos b-17 10k magasan... utálom az ilyet 😄
Egyszer megveszed, és utána tetszés szerint rakosgatod ahová akarod.

Viszont ha én már vettem egy prémet, de még az alap repülõim 3 szintûek csak, a prém 8 repülõt vissza lehet rakni a tech fába amíg el nem érem az alap repülõkkel a 7-8 szintet, mert félek hogy ha kiveszem a garázsból, akkor újra meg kell vennem!😄
Mondjuk egy olyan tûzerejû BnZ vadász elég meglepõ lehet az aktuális amerikás játékosoknak, akik japán gépekre számítanak 😄 Bár nem tudom, hogy mennyire sokan használják.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Mindenképpen olyan kell, aminek 500% a reward bónusza HB-n. Nekem a japán FW-190A5 jött be nagyon.

A 28-as normálisan néz ki, míg a 25-öst lehányta majd becsíkozta valaki.

Ezek közül melyik éri meg, farolgatni (prém)->
USA /fighter/ BF-109F4 LVL9 1450-
USSR /fighter/ PA-63A-5 LVL10 1600-
JAPÁN /fighter/ FW 190 A5 LVL11 1750-

Vagy ezek közül olcsóbbak is jók?
Gondoltam kipróbálom ezeket a 10-11es fókákat az eventen 😄
Nem tudtam erõbõl utána menni a p-47nek simán leemelkedett egy kis dogfight után aztán 7500 méteren meguntam a szélmalomharcot 😄

Ahhoz, hogy kifejlesszem ilyen tempóban meg kell vagy 50 csata vele.. persze xD
A színe <#idiota>
25-ös és 28-as thunderbolt között mi különbség van?

Arra számol fel pontot, amit ténylegesen a repülõvel csinálsz, pl. lelõsz egy ellenfelet, kilõsz egy földi célt, vagy critical/sima hitekre. A küldetésért kapott további xp-t nem számolja bele.

Pedig a Messereim (amelyikre tudok rakni) kivétel nélkül tele vannak extra ágyúkkal, és azt kell hogy mondjam, hogy megéri. Aki azon átrepül, az még egy darab követ se tud többé elkapni, ha éppen nem szakad darabokra a gépe.

Tûzerõ alatt nem a pütyü-pütyü amerikás géppuskákat értem (nekem, mint német gépen "nevelkedett" játékosnak, nevetségesen kicsi a tûzerejük és a lõszerkészletük is), hanem a G-6 tengelybe épített 30mm-esét, plusz a többit mellette.

Tûzerõnek számít az is, hogy ha neked elég az orrba épített fegyverzet (2 géppuska +1 valamilyen gépágyú), akkor te választhatod azt, tüzelhetsz velük pontosan, stb. De ha egy angol géppel repülsz, ami mondjuk 2-4 Hispanoval rendelkezik, amik légcsavarkörön kívül tüzelnek, akkor észre fogod venni, hogy még ezek a "kisebb" gépágyúk is úgy dobálják a gépet, mintha ott se lenne (Typhoon Mk Ib-nél meg a Spiteknél nagyon jól megfigyelhetõ).

Vadászoknál a secondary weapon (ahová egyébként a bombát tennéd)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

A gép fegyverzeténél lehet beállítani,ha kifejlesztetted.Sok xp-t kell összeszedni avval a géppel.

Animefox
hol lehet ezeket felszerelni, cserélgetni?

Pod és pod között is vannak különbségek, amennyire látta, a 20mm-es pod még elfogadható mértékben rontja csak a manõverezést. A 30-asról nincs tapasztalatom, az A5/U2 duplacsövû 20-as podjai viszont katasztrofálissá teszik az FW amúgy se rózsás kanyarodását.

Meg azért tûzerõnél említsük meg a motorba építhetõ 30mm-est is, az nem rontja a manõverezést. 😄

Szárny alatti gépágyúfelfüggesztés.Lassít,rosszabban fog fordulni és emelkedni a géped,ha felszereled.

Torz.:Azért írtam,hogy akkor legyen.Tûzerõben agyonver minden nemzetet a német.Ok.

Animefox
mi az a pod?

Torzonborz
Akkor Én nem vagyok normális mert az F4-es messert poddal használom. Eddig többnyire bejött. 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az a Spit a négy húszasáért cserébe kap vagy fél tonna extra tömeget cserébe, az átlagos sebessége meg olyan 250 km/h körül van, ismeretlen okból. Komolyan, borzasztó az a Spit, pedig az összes többi zseniális.

De akkor legyen tûzerõ.(Habár nem tudom mi a bajod mondjuk a spitekkel,tier 12-es 4db 20mm,de a Tier 6-os is 2 db van 😉 ,amerikai gépeken meg iszonyat jó a 4-6-8 db 12.7-es.)

Ezt Te sem gondolhattad komolyan. 😊 Jó.Pontosítok.AB-t zárjuk ki.HB-ban normális ember nem rak fel pod-ot.

Mostmár csak a repülõgépek csíkjának telítõdését kéne kiismernem valahogy. Kapok 10.000 XPt a csatáért, a gép csíkja meg 2700XP-vel megy feljebb.

Hogy lesz így motor ezen a csóri F8as fókán.

Tûzerõ.

Az hogy tízbõl nyolcszor kikaptatok az azért volt,mert minden második társad a földi célpontra ment vadásszal. 😊 De akkor kérlek,mond el hogy mégis miben olyan überek a német gépek a többi nemzetéhez képest?

Animefox
El akarok menni a Mustangig minél hamarabb aztán megnyugszok... HB meg Eventsen sose jönnek össze a kellõ xp és lóvé... lehet én vagyok a béna...

Játsz csak hb-t és megszokod.A viselkedes nem event függö,hanem játéktipus.
Animefox
Amúgy nekem ez az Events mód nem megy 😞
Egyszerûen nem tudom megszokni azt hogy minden játékmódban különbözõen viselkedik a gép...

Animefox
Most kivételesen nem fejeztem ki rosszul magam, nyilván a nick lécem feletti vörös csillag zavart meg. Az ott azért van mert egyszer láttam egy fotót egy korom fekete forma1-es kocsiról aminek az orrán volt egy vörös csillag és az a szín párosítás annyira bejött nekem hogy megpróbáltam lemásolni avatarnak. 😄

A P47 az az amcsi Fw kb.

A németek meg az eventen tényleg zuhanó bajnokok.. égve, a földig <#idiota>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mintha ma már több gép lenne német oldalon(max gépek száma). Ha ugyanazon magasságon kedztek, akkor miért vész el a németek climb elõnye.

Nem is baj mondjuk, a két hete bent lévõ egyetlen HB mapon, Krymsken mindig a német+orosz páros nyer. Nem feltétlenül baj hogy a németek nem kezdenek minden meccset a játékban 3000 méter magasságelõnnyel.

Nekem ilysemi jött le a fejtegetéseidbõl, nyilván rosszil fejezted ki magad.

f24sg
Nem. Valamit bütyköltek.
Az OK, hogy a P-51 elõl nem lehet elzuhanni, de hogy a P-47 is röhögve követ dive-ban és bárhol lefordulja akármelyik FW-t és kvázi a BF-eket is, az vicc. A fóka a zuhanóbajnok, nem? Vagy ez így volt ww2-ben is, a Jug ennyivel jobb volt a 2 német húzómárkánál?
Teljesen egyoldalú event mouse aim és HB-ra, ahol ugyanazon magasságon kezdünk, tehát a németeknél még a climb elõny is elvész.
És még persze lõjjük ki a bombereket is pár 7.92-essel, hogy maradjon a fighterek ellen.
Hülyék ezek, most már én is azt mondom.

Tudom, a háborúban sem volt sose balance...<#violent><#taps>
Plusz a történelmi hûség kedvéért a magyar pilóták is német gépekkel repültek 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Animefox
Mert ki mondta hogy kedveli az oroszokat?

Azért a 40 év katonai megszállásért meg ránkkényszerített kommunizmusért(ami úgy 100 évvel vetette vissza az országunkat a fejlõdésben) ne a Habsburgokat hibáztassuk már. Normális, tájékozott magyar(lengyel, szlovák, cseh, román, bolgár) nem kedveli az oroszokat. Ennyi.

Animefox
Egyik félrõl sincs korrektség...

Pont ezt vallották az oroszok is, nézd csak hogy szeretik õket.

Animefox
Háborúban nincs korrektség 😊

Az IL2 továbbra sem nekem való. 😞 Repültem vele 2 óra hosszan. Találkoztam 1 db saját 109-el. Szebb a táj, kicsit más lett a gépek viselkedése, pár új kényelmi funkció, de hiába a szuper környezet ha zéró alatti a játékosok száma.
Hahó McFly Kop-kop van otthon valaki? Ez egy játék 😊
nekem herótom van már attól,hogy mindenki szidja a németeket....arra akartam reflektálni😛

náluk azért kevés korrektebb katona volt fõleg a wermacht

Animefox
Tudtommal egy szovjet vadászgép se erõszakolt meg senkit...
A pilóták is mások mint a földi "társaik"...
Plusz hogy az országunk ilyen vágányra jutott arról a Habsburgok tehetnek és az azóta tartó "sógorozás" puszi pajtáskodás mindenkivel aki sváb, osztrák, vagy német.

azok ellen az oroszok ellen akik nagyszüleidet megverték,megölték,megerõszakolták és munkatáborba hurcolták majd 50 évig terrorban tartották az országodat...GRATS😛