38447
  • sulouos
    Nekem megy rendesen.
  • vajakos21
    Hiv. fórum másnál is sz-r-kszik?
  • Zuikaku
    Az airacobra még elmegy tejszínnel de a bálna P-38 már nem. Már egy 7.7-es sorozattól kigyullad vagy vörös-feketében parádézik, sérült szárnyal meg letenni emberi teljesítmény. Az FMjén kívül a DMjével is kezdhetnének már valamit.
  • sulouos
    Érdemes lenne vajon 300 sasocskát beáldozni arra, hogy meglegyen a P-47 még a patch előtt? Nem nagyon akarok szórakozni az Airacobrával, a Lightninggal meg még annyira se.
  • twi452
    állítólag csoporton belül is fog válogatni mindenféle paraméter alapján
    persze ehhez is sok játékos kéne, hogy jól működjön
  • darki81
    van még mit csiszolni a balancén
  • sulouos
    A max speed nem jelent túl sokat, a Typhoon valamivel 800 felett is képes menni, míg a Bf-109 F-4 750 körül már hajlamos szétesni.
  • Doma #26479
    Egy aggályom van ezzel a tech treevel. A Typhoon Mk1a, P-38G, F4U-1a és a 109F, abban a tier besorolásban. cca 680 km/h a max speedjük, picit mintha gyorsabbak lennének, mint a többiek amikkel elvileg harcolni fognak. Csak egy észrevétel, nem tudom mennyire végleges az a besorolás...

• Muszti1
    Repülő szimulátor menyország! 10 x 30 perces jegyem van eladó FÉL ÁRON ide: http://sim-city.hu/szimulatorok/repulogep.html Priviben írjatok!
  • darki81
    feladtam:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    HB 3 kill és jó pár földi cucc meg egyéb és lelő egy dupla szárnyú gép es vereség :D
  • Zuikaku
    Beb***na! :D
  • darki81
    biztosan megmarad minden, mert ennyi erővel resetelhetnék az egészet
  • twi452
    Ez majd akkor derül ki ha éles lesz :)
    Gondolom a már elért fejlesztések megmaradnak és csak folytatni kell de majd kiderül.
  • twi452
    fent meg a free xp alakul át ilyen aranysasért átváltható research pointokká :)
    Ezért van convert gomb az előző gép alkatrész fejlesztéseinél.
  • Zuikaku
    Köszi!
    Jelenleg már van egy P-63-asom. A jó kérdés, hogy a korábban elért eredményeket beleszámolja-e a rendszer majd az 1.37-es patchbe.
  • twi452
    azok a Research point-ok amit össze kell gyűjteni, hogy meg tudd venni

Zuikaku:

játszanod kell a p-63al annyit, hogy felold a p-51 fejlesztését
    utána már bármivel kifejlesztheted
  • bgabor
    Azt értelmezzük már hogy mik ezek a villanykörték amibe kerülnek a gépek. Mert úgy tűnik hogy nem a Silver Lion ikonjai.
  • Zuikaku
    Ezekből a yak-kilencesekből, lagg3-ból, la-5-ből olyan kevés van...kéne még pár belőlük a játékba...
    Akkor ha jól értelmezem, a már meglévő p-47semmel kitudom fejleszteni a p-51-et? Vagy muszáj bírkóznom a p-63 kingcobra családdal?
  • darki81
    Fejlődési ágak
  • bgabor
    Csinálnak két négyes csaptot és összeszámolnak, egyszerre indítják a meccset. Néha össze tudnak kerülni egy meccsbe.
  • darki81
    én árkádban láttam olyat, voltak vagy 10-en egy klánból, és azt hittem itt is műxik a századozás funkcio mint wot-ban, de ha egyszerre indítják el lehetséges lehet, csak azt nem értem hogy sikerült mindegyikőjüknek egy oldalra kerülnie
  • gezu1025
    Mit lehet most funonolni HB-n kétfedelessel :D Beteg. :D
  • Paladin
    Ismerős aggodalom :)
    Végre pár hete az itt linkelt ruszki beállítás-csokor bevált.
    Attól tartok, ha jön az új, kezhetem elölről :)
  • sulouos
    Kerestem beállítást a fórumon, és levitte 15 fps-re a játékot :D
  • lexlutor
    es az is lemegy foldicelokat lovoldozni..
  • lexlutor
    csodas ma eza hb matchamer.. mar mnar sokadszor: wellington, ket doriner, egy henkel111 es egy me109, meg harom bot.. koszonjuk..
  • Amaymon
    "Már csak pár jó szemet kéne kerítenem, repültem 3 kört a pálya felett és semmit se láttam."

Lehetséges, hogy a napokon vagy heteken át kikísérletezett graf beállításaim haza vágja a következő peccs :)
  • twi452
    ma nem megyek zavarni mert mindjárt kidőlök :D
  • Dragunow
    Sziasztok!

Retek twich tv indul most. 2 squados német HB repülés lesz!!!

link itt: http://www.twitch.tv/volfram42
  • Susarc
    meddig vannak a GF es eventek?
  • lexlutor
    rohadjanak meg...
  • sulouos
    Hogyhogy 8 fős? Szakasz? Biztos összeszámoltak, és sikerült egy csatába kerülniük.
  • lexlutor
    az hogy lehet h egy hb meccsbe egy 8 fos csapat be tud csatlakozni????
  • twi452
    ilyenkor én már el sem indítom amikor érzem magamon, hogy csak kifolyna a szemem :D
  • sulouos
    Már csak pár jó szemet kéne kerítenem, repültem 3 kört a pálya felett és semmit se láttam. De a freetrack működik :D
  • sulouos
    Aha, leötszörözte a szerencsétlen He-112 B-1-et a 420 xp-vel, amit a felszállásért kaptam, utána meg bluescreenelt... :D
  • twi452
    azért ez sem 100 kilós szerkezet :D
    azzal a binderrel rákapcsolom a sapkához és atomstabilan tartja az egészet :) plusz ez még hozzá van kötve a telefontöltőhöz természetesen aztán működik is :)

• sulouos
    Pont ez tetszik ebben a visszaverős megoldásban, hogy a sapkára kb. 2 gramm plusz cuccot ragasztottam, és működik. De ha egyszer megszáll a szentlélek, akkor tényleg nekiülök ledekből összerakni ugyanezt, mert a visszaverős csak korlátozott szögtartományban működik jól, és annak a szélein is van hogy kihagy a rendszer.
  • twi452
    nekem adtál egy jó ötletet ezzel a visszaverős dologgal :)
    össze is fogom tákolni úgy, hogy a 3 infra led a webcam felől világítson és csinálok egy ilyen egyszerű visszaverős cuccot mint a gyári
    kérdés, hogy elég erős lesz-e hozzá az infra fénye visszaverődve de ha működik akkor a sapkán már kábelelvezetés sem lesz :)
  • sulouos
    Bár lehet, hogy egy videókártya driver frissítés megoldja.

Bocs a sok spamelésért.