38447
  • Glo
    A patch után gyorsabb lesz a fejlődés. Nézd meg EnTak videóját a youtube_on.
  • Coral Springs
    Vicces a sok bosszúálló frusztrált majom AB -n, szinte minden csatában van egy. Kilövök 2-3 gépet, azt figyelem hogy emelkedik hevesen felfele akit kilőttem, akkor én is helyezkedek, azt legtöbbször az átesős csellel kivégzem az embert. Akkor hozza az újabb gépét, beleesik ugyanabba a csapdába, de még mindig erőlködik. Van mikor nincs kedvem ezekre figyelni, nem helyezkedek, akkor a mi oldalunkon esik rám a semmiből 1-2 ember, ilyenkor jönnek a saját embereim is, azt ott vagyok ahol nem szeretek lenni, a box közepén. Ráadásul sűrűn olyan gépet hoznak be amit nem tudok kifordulni, Spitfire meg hasonlók, kezd fárasztó lenni ez a sok frusztrált köcsög. Régen is voltak ilyenek, de nem ilyen rendszerességgel.

Más - meglett az utolsó feladat is, van 7 ticket -em, kíváncsi vagyok hogy bekerülök-e a tankos bétába.
  • gezu1025
    Hát ez élvezhetetlen. Ennyit a p51-ről. Majd ha kimaxolja valami "erő" akkor ujra előszedem HB-re. Addig felesleges az n1k/g10 swarm ellen. Jelenleg lasabb vagyok az n1k-nál és lefordul a g10. Nem, nem ~hasonlóan fordulunk, stabilan lefordul. Szánalom. Ez a fejlesztgetés a játék legroszabb része, majdnem WOT szinten áll, ebből a szempontól. Remélem az 1.37 hoz valami pozitívat.
  • Elar
    Kicsit kettélőttek :D
  • Elar
    Most pl az orosz AR2-met szedték le pár lövéssel :)
  • Elar
  • Her Laca
    Tudod ,hogy lehet bekerülni a Carnagie Hallba?
  • Elar
    Miért van az hogy ha én megyek egy bombázóval (Maxos He111) akkor elég simán leszed egy hurricane hátulról?
    Fordítva nekem nem sikerülne.
    Mit csinál ő sokkalta jobban?
  • Susarc
    mondjam hova rakd fel? vagy kitalálod?
  • Muszti1
    Akkor majd felrakom a barbis oldalra :)
  • Amaymon
    Ne spammelj itt ezzel pls.
  • Muszti1
    Vadászrepülő szimulátor jegyek FÉLÁRON! 10 x 30 perc játékidő. A jegy a XI. kereületi Sim-City szimulátorteremben érvényesíthető. Leinformálható sorszámmal van ellátva.
    A 10 x 30 perc játékidőt többen is lejátszhatják, vagy egy személy bármely felosztásban.
    Leírás:
    MIG-29-es vadászgép K36-os katapult ülés másolata. A belső kialakítás az igazi MIG-29-es repülőgép elrendezésén alapul. A műszerfal szintén pontos mása az igazi MIG-nek! A professzionális gázkar és botkormány is tovább fokozza a nem mindennapi élményt. A vizuális látványról pedig a 350 centiméteres, azaz egy 140”-os kivetítő gondoskodik. web:http://sim-city.hu/sim-city-budapest.htmlsim-city.hu/galeria.html
  • vajakos21
    Japóval jól lehet menni. Mondjuk a20 és társai már kemények
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV ON!!!
  • gezu1025
    Na így elnézve, ezt a closed beta-t most jön 1-2 nap anyázás a tank packok ára és a taskok haszontalansága miatt.

Miközben mindenki anyázik, kitolja az 1.37-et még a hétén, elterelni a figyelmet.
  • Amaymon
    És végre megcsinálták ha egy bujkáló marad sok ellen szépen veszítse el :)))

Ok mondjuk itt nincs port.
  • darki81
    még jó hogy el tudtam adni a wot accomat időbe :P
  • Amaymon
    Phew ez a "sky duels" RB-n hatalmas 5let :)
  • robi3
    brutális a videó, nagyon tetszett! Szerintem jó lesz sőt...
    a WoT meg lehúzhatja rolót. :)
  • Vaktermesz
    Closed Beta Start
  • darki81
    tank irányítás
  • Susarc
    HB-n nem egy tárral kell lelőni 1 embert mint AB ben:P bőven elég a lőszere! szokjátok meg,hogy nem 500 meg 1000 lőszert használtok egy ember lelővéséhez.....
  • BaleniX
    Ez a Yak-9 a 37milissel nagyon bejön.
    Hb-ra sajna kevés a lőszere meg nincs neki Wep.
    Az La-5 és az La-5F között van jelentős különbség?
  • sulouos
    Meg az AI A-20G-t nem tudod elkapni :D
  • twi452
    de szép jönnek a nem reserve gépes ai pilóták :D
    majd amikor yak9T-vel lemészárolják a csapatot milyen sikítások lesznek :D
  • sulouos
    Valószínű azért mutatott holtteret mindenütt, mert kilőtte a lövészedet. A Beaut amúgy se a védelmi fegyverzetéért szeretjük. :D
  • Elar
    Behalok.
    4. játék az összes vereség
    Előbb a Beaufighterrel mentem - na mondom megyek bombázókra.
    Be is fognék egy Beaufortot - erre lelő egy Gladiátor....
    No comment...
    Semmit nem tudtam csinálni.
    A lövészem meg cigizet.
    Nem tudom h csinálta de folyamatosan deadzoneban volt.
    Ha letettem a gép orrát, ha felemeltem....
    Most éppen a Blenheimem egy AAA szedi le 2000m-en.
    Előbbi játékban egy japán sündisznó2 gépem amortizálta le.
    Az elsőt 2 lövésből.
    Áááh el kell mennem aludmni

• Paladin
    Ha ez így marad, az valami kurvajó! :)
  • vajakos21
    Nekem szimpatikus gép bár én is csak 3 meccset mentem vele.Ráadásul amcsikért nem is vagyok oda :).
    Mai eventre nem volt kedvem várni.2-3 player mindkét oldalon.
    A b17 es csordát én is simán el tudom veszíteni.Baktatnak erre arra, én meg próbálok túlélni/lelőni.
    Bár a vége az álltalában,hogy jön egy team egy b17+vadászok,és mindenkit levernek a reptéren reload közben.Amcsiknál it kijön a rengeteg lőszer.
  • sulouos
    Nekem nagyon tetszett, de sokat nem tudok róla mondani összesen 6 FRB és 2 P-47-es csata után :)
  • Amaymon
    Semennyire nem gáz. Sok idő és kitartás amíg kialakul a rutin hogy orientálódni tudjon az ember és ösztönből irányba lökje a fejét. Nekem legalábbis nem kevés időmbe telt elfogadható szintre megtanulni. Olyan 100-200 air kill-nél kezdtem bejáratódni. Lehet valakinek gyorsabban megy. 400 után éreztem azt, hogy biztosan fogom a gépet és a bénaságom okozza, ha valamit benézek. Fő a türelem és hogy ne adja fel az ember.
  • Vaktermesz
    DEV szerver nyitva!
  • Vaktermesz

Átalakítják a progression systemet a játékosok kérésre.
  • bardocz
    Remélem nem az, mert néha nekem is sikerül :D
  • sulouos
    Mennyire gáz 11 B-17-est szem elől téveszteni? :D
  • Amaymon
    Hogy megy a P-47-el ott? Én azt a gépet még soha nem repültem RB-n. Inkább választom a P-51-et, ha lehet top 109-ek ellen. Vagy azon az eventen a Démoni Tűzköpő 9-est :)
  • Vaktermesz
    Nekem sem jött össze, oroszok éveket várnak szerintem HB-n AB meg valahogy ma nem ment, túl sok a fraglopó rammoló most, ráadásul 1 órára elment a netem így 30 killt 1 óra alatt nem szedek össze. Kíváncsi leszek mi lesz holnap még, én már nem csinálnék napit inkább örülnék, hogy 23-ból 18-at megcsináltam és várnám a csodát, hogy bekerülök :D
  • sulouos
    Az első 2 hitem FRB-n, valamilyen Messer kapta :D
  • sulouos
    Sikerélmény a köbön, a Guardian Angel eventen ELTALÁLTAM valakit az új P-47-esemmel. :D
  • lexlutor
    nekem valahogy az a20 mega b-25j besorolasa alacsony.

csak nekem tunik erzesre kevesebbenek a gepmennyiseg?