War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
#23536 ezt meg gondold át szerintem még egyszer, most konkrétan lenoliferezel minden olyan játékost aki kicsit komolyabban foglalkozott a játékkal és totálisan nem ismered õket. Meglepõdnél ha tudnád igen sok a gyerekes családapa.
#23538 már hogy ne fogyna el, nem véges a föld lakossága 😄
a marketing is egy darabig mûködik aztán meg jön a folyamatos stagnálás.A wow lufi is kipukkant, ez van ha valami nem képes tartós megújulásra. A wot meg már 2 éve ugyanolyan sz@r.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez kb. 7-8 óra game folyamatosan naponta minden nap... na ez nolife idióta az tuti.....Persze gondolom csomó belépek meghalok/afk volt benne de akkor si...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Arról meg majd tolok egy videót, hogy 7K méteren az F-80C -vel, egy jettel(!) nem tudok lerázni egy AI Bf 109 G-2 -t. Már röhögtem kínomban, ilyen a világon nincsen. Kb elfogja önteni a vér az agyamat ha meglátok valakit akár official -on, akár itt sírni, hogy mennyire esélytelen a német gépekkel, és hogy minden más op.
És bgabor jól leírta mi a gond vele és ez általános probléma hogy a több ezer csatás emberek sorba unják meg a játékot. Több klánnál is láttam ezt a folyamatot csak ugye mindig jöttek újak. Azok akikkel kezdtem a játékot még béta óta igen kevesen maradtak aktívak. Egyszer el fognak fogyni az új játékosok a régiek meg nem fognak visszajönni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
video
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Felvettem videóra hogy letékázott Vér István mert nem õ húzhatta be a kifutót 😄
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Majd kiderül.
A HUNS-ról meg annyit hogy csak csupán a messze legeredményesebb magyar WoT klánról van szó, olyan kábé mintha a League of Legendset valamelyik a múlt héten világbajnoki döntõn küzdõ csapat tagjai tennék félre.
Talán érdeklõdj utána a HUNS-nak hogy tudjad már mirõl is beszélsz. Olyanok a felvételi követelmények hogy a játékosközösség 99%-a nem üti meg a mércét!
Valami ostoba futballcsapatos példát kéne mondanom hogy te is megértsd?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
úgyhogy azért mûködik ez 😛
Akkor megyek Alan Wékezni.
most várakozás van..
(remélem hoy bütykölik egy kis ideig, aztán meg meghosszabbítják az eventet)
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A WoT aktív játékosállománya EU szerveren 2012 év végén volt körülbelül 900 ezer. Ezt mostanra sikerült feltornásznia 1 millióra mindezt úgy hogy ebben az évben 5 millió volt körülbelül az új regisztrált játékosok száma.
Az EU szerveren 11 millió regisztrált játékost tartanak nyílván ebbõl mindössze 10%-a az akinek ezernél több csatája van.
A konklúziókat vonja le mindenki maga.
Vannak különbözõ csomagok amiket meg lehet venni és azokhoz jár az ajándék repülõ(k) + arany + x napi prémium + külön kampány elvileg.
Itt sem én hoztam fel a témát, pusztán hozzá szóltam, Gabor említette a csökkenõ játékos számot, erre reagáltam pl.
Vigyázz ezzel, ez csak egy Wargaminges néphülyítõ marketingfogás. Nem a felhasználók száma többtízmillió, hanem a regisztrált accountok száma. Egyszer csináltam egy kis kutatást errõl a Wot.eun a felhasználókeresõvel a helyzet az, hogy átlagban tíz regisztrált accountból nagyjából öt nulla csatás, három pedig kevesebb mint száz csata után nem lett folytatva. Azt lehet mondani hogy nagyjából tíz WoT regisztrációból kettõ darab az, ami visszatérõ játékosé, többezer csatában.
Szóval a WoT reklámban remekül hangzó 50 millió regisztrált játékos a valóságban jó lesz úgy ötmillió aktív játékosnak maximum. <#wink>#wink>
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."