War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Írtad te ez egy olyan emberre aki 2.5 év alatt 7000 csatát ment? Az nolifer??? írd már le pls mennyi csatát mentél WT-ben...

Coral Springs
Mit gondoljak én át ? Hogy akinek az átlag naprendje evés, alvás, szarás, WoT, az nem egy nolife ember ? Szerintem itt neked van mit átgondolnod.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem tudom hogy vagy vele de volt hogy több mint 200k online volt fent woton, ezt a számot EU szerveren azóta nem tudta megismételni és még csak a közelébe sem járt azóta. Én is ha fel felnézek azt látom egyre kevesebb az online játékos.
#23536 ezt meg gondold át szerintem még egyszer, most konkrétan lenoliferezel minden olyan játékost aki kicsit komolyabban foglalkozott a játékkal és totálisan nem ismered õket. Meglepõdnél ha tudnád igen sok a gyerekes családapa.

#23538 már hogy ne fogyna el, nem véges a föld lakossága 😄
a marketing is egy darabig mûködik aztán meg jön a folyamatos stagnálás.A wow lufi is kipukkant, ez van ha valami nem képes tartós megújulásra. A wot meg már 2 éve ugyanolyan sz@r.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jacek
Láttam 75k csatás mókust... 6 perc az átlag csata idõ egyébként😊 5 percel számolva megjelenés óta 260 nap!!!!!!!!!!! teli nap!!!
Ez kb. 7-8 óra game folyamatosan naponta minden nap... na ez nolife idióta az tuti.....Persze gondolom csomó belépek meghalok/afk volt benne de akkor si...

Coral Springs
Na akkor neked se lehetett így sok életed. Még ha valaki suli mellett csinálja azt mondom oké, a nõt meg elég megkúrni heti 2x. A szomorú viszont az, hogy sok ember ezt úgy csinálja, hogy közben a muter pedig eltartja, na ez ám a szánalmas. Felõlem lehet valaki hatalmas ász egy játékban, de közben egy élettelen szar ember, azt hiszem ezt diszkrétebben leírtam a GF topikban is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Djuree
sose fogynak el az újak...ez téves felfogás...stagnálni fog a létszám, amennyi abbahagyja annyi új jön is.

Waaaaaagh!

Djuree
én 2 év alatt 7000 csatát toltam le a wot-ban. de van aki 100k csatánál jár. na az a durva...

Waaaaaagh!

Coral Springs
A másik dolog, hogy én lassan 1 éve tolom a War Thunder -t, és így van kerekítve 2000 csatám, pedig nem keveset játszok. Ez 3 év alatt 6000 csata, azt a GF topikban olyat olvasok, hogy van aki már ennek több mint a dupláját beletolta a WoT -ba ??? <#hehe> Ezeknek az embereknek kb életük nincsen, már-már belebolondultak a játékba, el is hiszem hogy mára már megunták.

Coral Springs
Szarom én le hogy hány inaktív játékos van, az alapszisztéma nálam az aktuális player -ek száma volt egész végig, egy olyan játék pedig egyáltalán nem haldoklik, ahol egy átlagos napon 100 000+ player van online. Ennyi. Mit nem értesz ezen ? Inkább zárjuk le a témát.

Coral Springs
Na ilyen amikor az enemy team nem most jött le a falvédõrõl, és tisztában van a gépe adottságaival. Hozzáteszem a saját team se volt idióta, mindenki emelkedett, csak éppen nem tudták felvenni a harcot a német gépekkel. Én külön úton mentem, feljutottam 8K méterig, azt az egyik monkey ~2K -val lejjebbrõl olyan emelkedést tolt rám, hogy csak néztem hogy ez meg mi. Harcba keveredtem vele, de ha õ nem lett volna elég rám jöttek még 3 -an, esélyem se volt. És még a germánfanok nyafognak hogy op Corsair, op Spitfire, op Bearcat, op kutyafa***, és hogy a német gépekkel mennyire esélytelen a mûsor ??? lol

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Arról meg majd tolok egy videót, hogy 7K méteren az F-80C -vel, egy jettel(!) nem tudok lerázni egy AI Bf 109 G-2 -t. Már röhögtem kínomban, ilyen a világon nincsen. Kb elfogja önteni a vér az agyamat ha meglátok valakit akár official -on, akár itt sírni, hogy mennyire esélytelen a német gépekkel, és hogy minden más op.

Mielõtt írod megint a hülyeségedet tovább ott van #23504
És bgabor jól leírta mi a gond vele és ez általános probléma hogy a több ezer csatás emberek sorba unják meg a játékot. Több klánnál is láttam ezt a folyamatot csak ugye mindig jöttek újak. Azok akikkel kezdtem a játékot még béta óta igen kevesen maradtak aktívak. Egyszer el fognak fogyni az új játékosok a régiek meg nem fognak visszajönni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

darki81
bocsi lehet rossz linket másoltam 😊
video

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
Guten Morgen!
Felvettem videóra hogy letékázott Vér István mert nem õ húzhatta be a kifutót 😄

Coral Springs
Háth ezt elszúrtad, elijesztetted a gáborkát. <#hehe> Pedig még csak most húzták volna rá a cigányok igazán.

GaBika6
Nem akarok ünneprontó lenni, de a topik mirõl szól??? Mirõl megy itt a vita? War Thunder???

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

bardocz
Persze, a játék színvonala ettõl csökken, de most nem csak a játékosok számáról van szó?
Coral Springs
Aki itt nem értett valamit, az egyedül te vagy. <#gonosz1> Pontosan tudom hogy mi az a huns de kb leszarom, hogy milyen szinten játszanak azt is. Ha a világ bármelyik felén megkérdezel bárkit hogy kik õk, akkor bizony senki se fogja tudni, de ha tudnák is szintén leszarnák. Van még pár száz, ezer lokális klán jó játékosokkal, meg van pár száz nemzetközi, ezenfelül pedig ott vannak a "szabadúszó" játékosok is. Na most te innen kiemeltél egy elemet, és nagyokat következtetsz. Vakmerõ vagy, de csak mosolygásra ad okot.

És látod hogy mi lesz akkor, ha a játékhoz elegendõ ésszel rendelkezõ játékosok otthagyják, hogy ugyanannyi, csak éppen a korábban említett "kikapcsolódni vágyó" beállok-egy-kõ-mögé-és-forgatom-a-tornyomat játékosok töltsék fel a helyüket. Ezért tartunk ott, hogy átlag a 15 csapattagból 5 nem sebez semmit. Nem keveset, hanem szó szerint semmit!

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Aha. Nem hinném, nincsenek végtelen számú potenciális játékosok odakint. Kábé két éve promózzák a játékot milliárdokért(még magyar TVcsatornákon, lapokban is, mindenütt), akit érdekelt az már mind tett vele egy próbát.

Majd kiderül.

bardocz
Most akkor 1%-ról beszélünk. Ha az lelép mivan? Ha legjobb ha nem legjobb játékosok. Ugyan ennyi regisztrál újonnan.
Nem hát, persze, a te furcsa agyadban talán nem. De amikor a legjobbak is otthagynak már egy játékot, az bizony nem sok jót jelent annak jövõjére nézve.

A HUNS-ról meg annyit hogy csak csupán a messze legeredményesebb magyar WoT klánról van szó, olyan kábé mintha a League of Legendset valamelyik a múlt héten világbajnoki döntõn küzdõ csapat tagjai tennék félre.
Talán érdeklõdj utána a HUNS-nak hogy tudjad már mirõl is beszélsz. Olyanok a felvételi követelmények hogy a játékosközösség 99%-a nem üti meg a mércét!

Valami ostoba futballcsapatos példát kéne mondanom hogy te is megértsd?

Coral Springs
Ki az a huns, vagy mi az ? Hagyjad már a hülyeséged. <#hehe> Olyan mint ha itt a War Thunder -ben a PUMA -ról beszélgetnénk, annyi vizet zavar az óceánban, mint lepkefing a szélviharban, ergo nem kiindulási pont egy nagyobb játék jövõjével kapcsolatban.

bardocz
Van egy rakat ember, akit egyáltalán nem érdekelnek a klánok.
Én a huns-ról beszéltem, ha nem jöttél volna rá a szövegbõl. Amikor már ott is óriási inaktivitás van, az azért már bizony sokat elmond a wot jövõjérõl.

Coral Springs
Ezzel csak az a probléma, kis pontatlansággal élve azt is mondhatom hogy egyszemélyes példa. Az hogy a te ismert környezetedbõl eltünedeznek emberek, az még kb semmit nem jelent a játék egészére nézve, de te ezt mégis leáltalánosítod. Én már játszottam olyan játékkal, amiben a teljes játékosállomány egy év alatt gyakorlatilag megtizedelõdött, miután a fejlesztõcég becsõdölt. Az emberek eltûnése jól érzékelhetõ volt a szerveren, az kicsit máshogy nézett ki, mint ahogy itt te beállítod a dolgokat a WoT -al kapcsolatban.

Coral Springs
A fejlécben a GYIK nevezetû opció nem dísznek van.

Meg is lett hosszabbítva fél órával, jó.

máskor is van ilyen szerintem 😄
JethroHUN
Megvan mindenki bolondulva... ész nélkül rusholnak a killért... 5 meccsbõl 5x törte össze a gépem valami idióta csapattárs.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Bár a fighterek több liont kapnak én mégis inkább csatagép és könnyûbombázó kombóval megyek ha oroszokkal vagyok. SB bomber és Bb1 100 kg bombákkal, chaika, rata és lagg rakétával, németeknél H111, Me110, stuka d5, 109E3 és H112.A 112-n kívül mindenki bombát kap. AB-ben elõször a pillboxokra AAA-ra megyek, aztán tankok és egyebek. 7-20k közötti plusz körönként. Reptérfoglalós mapon nehezebb mert többnyire nincs statikus cél oda bombert nem nagyon viszek.
Krebs épp streamel és invader kódokat osztogat elvileg majd 😄
úgyhogy azért mûködik ez 😛
Oké akkor már meg sem kérdezem miért nem tudok belépni. 😄
Akkor megyek Alan Wékezni.

darki81
2x-es miatt mindenki erõlteti és behalt a szeró 😄
most várakozás van..

Csak másodjára van, és a múltkori állításuk szerint valami egyedi hibajelenség volt. 😄

Nee, és 60 ezer embernél megborult a szerver. Fontos tapasztalatok ezek Gaijinnek.

(remélem hoy bütykölik egy kis ideig, aztán meg meghosszabbítják az eventet)

Nortai
Legalább ilyen alkalmakra készülhetnének, mert kb. félórája játszani nem lehet a szerverek túlterheltsége miatt. Pont mikor lenne rá ideje az embernek. Vicc. Komolyan tanulhatnának már ebbõl, mert mindig ez van. :/

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Van ami megvett csomagért jár, nemrég viszont volt olyan event, hogy ha lelõttél bizonyos mennyiségû gépet akkor kaptál az adott nemzettõl egy Gift-et. Sokan szereztek így akár 2-t is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

f24sg
mehettek filmet nézni, már roskadozik a szeró
JethroHUN
A konklúzió az, hogy sokan elkezdenek vele játszani, aztán meg sokan letörlik mert rájönnek mennyire vacak.

Akkor kis statisztika. Beszállok a vitába én is.
A WoT aktív játékosállománya EU szerveren 2012 év végén volt körülbelül 900 ezer. Ezt mostanra sikerült feltornásznia 1 millióra mindezt úgy hogy ebben az évben 5 millió volt körülbelül az új regisztrált játékosok száma.
Az EU szerveren 11 millió regisztrált játékost tartanak nyílván ebbõl mindössze 10%-a az akinek ezernél több csatája van.
A konklúziókat vonja le mindenki maga.

Nem, azok ajándék gépek nevükhöz méltóan 😊
Vannak különbözõ csomagok amiket meg lehet venni és azokhoz jár az ajándék repülõ(k) + arany + x napi prémium + külön kampány elvileg.
Van ami pl. closed beta után osztogattak, azt értelme szerûen márnem tudod egy része meg elérhetõ ha veszel egy csomagot. PL ingame storban az usa vagy jap. kampányokért kapsz olyan gépet amit máshogy nem tudsz megveni, de gondolom a steames csomagok között is van ilyen gép.
Animefox
A Prémium repülõk között amelyik Gift és nem prém aranyban vásárolható ahhoz hogy lehet hozzá jutni? Prémium tagsággal ideiglenesen?

Én is ezt számolgattam, de mivel Okt 27.éig még nyári idõszámítás van nálunk, ezért GMT+2ben vagyunk, az 17:00-t jelent.

17
JethroHUN
Az a 100%-os XP bónusz mikor lesz? 15:00-18:00 GMT van kiírva? Az nálunk 16 vagy 17 órai kezdést jelent?

Már egy ideje nem játszom a WOT-al, nem istenítettem sehol, játszottam vele nem is keveset, és jól szórakoztam. GF-t várom elsõsorban a HB-miatt, addig meg AF-el játszom, szóval ez nem jött be.
Itt sem én hoztam fel a témát, pusztán hozzá szóltam, Gabor említette a csökkenõ játékos számot, erre reagáltam pl.
Bázzeg ezek a fránya dõltbetûs makrók...

"Igen bizonyos gamereket el tudott riasztani a WoT, de ha ez igaz lett volna úgy nagy általánosságban mindenki másra is akkor nem jött volna létre ez a világ, ez a rendszer. Ne feledjük hogy nem véletlenül jött létre az a nagy több tízmilliós felhasználó bázis."

Vigyázz ezzel, ez csak egy Wargaminges néphülyítõ marketingfogás. Nem a felhasználók száma többtízmillió, hanem a regisztrált accountok száma. Egyszer csináltam egy kis kutatást errõl a Wot.eun a felhasználókeresõvel a helyzet az, hogy átlagban tíz regisztrált accountból nagyjából öt nulla csatás, három pedig kevesebb mint száz csata után nem lett folytatva. Azt lehet mondani hogy nagyjából tíz WoT regisztrációból kettõ darab az, ami visszatérõ játékosé, többezer csatában.

Szóval a WoT reklámban remekül hangzó 50 millió regisztrált játékos a valóságban jó lesz úgy ötmillió aktív játékosnak maximum. <#wink>

Azért írtam, hogy ti, mert Amaymon említette párszor, hogy nem lesz FRB, amikor errõl még szó se esett. Te csak cinikusan állsz hozzá az egészhez, meg dicsõíted a WoT-ot, miközben nem sok dícsérnivaló akad rajta.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."