War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nálam használhatatlan a live.warthunder.com? Skint szeretnék leszedni, de nem működik normálisan az oldal, mindig újratölt..... <#fejvakaras>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

PLaci
Alapból 4 legénységet kapsz. Az 5. csak 50.000 SE, a 6. 200 GE, a 7. 500GE, a 8. 800GE.
Mivel nekem nincs 7 -nél több legénységem egyik nemzetnél sem, így a továbbiakat nem tudom megmondani. 😉

Én a helyedben minnél előbb megvenném az ötödiket. Nem rég szereztem egy kis aranyat, hogy megvehessem a németekhez a 7. legénységet, és kb. foghúzás szintűen szar volt grind -olni crew xp -t, hogy húzzam a skill -eket, főleg AF -hez.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

SigS
50000 SE után asszem 500 GE lesz a következő 😄

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

PrasCo
Esetleg az még bekavarhat, hogy lehetnek "zuhanóbombázó-szerű" gépek, amik viszont valójában "level bomberek" (most hirtelen a japán első hordozófedélzeti torpedóvető gép ugrott be, ha arra bombát raksz, akkor azt vízszintes repülésből lehet oldani, így akár a vízfelszínen is meg tudod pattintani, de használhatod nagy magasságból, optikával is). Ha ilyennel zuhanóbombázni próbálsz, gondolom, teljesen el is tűnhet a célkereszt. Tesztrepülésben ezt ki tudod próbálni, meg variálhatod (zuhanóbombázónál) az állásszöget és a magasságot, látni fogod, hogyan érnek össze a célkereszt szálai, amikor a körülmények ideálisak oldani.

Szerk.: Én a helyedben kifizetném az összes silver-es legénységet, úgyis eljön az a pont, amikor a következő slot golden eagle-ért vásárolható. Úgy rémlik, az utolsó "ezüstös" hely sem kerül különösebben sokba.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2017.07.15. 12:47:17
Van vmit slot korlátozás, hogy hány gépem lehet? Mondjuk 50k-t már nem szívesen adnék egy új legénységért pillanatnyilag.

"Ja értem. Tehát ha van mondjuk 3 garnitúra legénysége, akkor mindhárman hasonló BR-gel rendelkező gépre kell ültetni."
Igen, de mivel az AF részében addig tudsz harcolni, amíg van géped így érdemes először a lehető legtöbb slot-ra gépet rakni.

"Más, a zuhanóbombázóknál néha eltűnik a célkör AB-ben. Hogy lehet ezt visszahozni? "
A zuhanóbombázóknál akkor jön elő a célkereszt ha zuhansz, vagy ha közel a föld.
Ja értem. Tehát ha van mondjuk 3 garnitúra legénysége, akkor mindhárman hasonló BR-gel rendelkező gépre kell ültetni.

Más, a zuhanóbombázóknál néha eltűnik a célkör AB-ben. Hogy lehet ezt visszahozni?

wollnerd
Így van. Én is inkább mindig az 1-2 BR-nél maradva csatázok/bombázok az amerikaiak és inkább az oroszok oldalán. 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.15. 11:05:23

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

WinT
Semmi akadálya, hogy alacsonyabb szintű gépekkel játsz, csak ne rakj mellé nagyokat és mehet a fun. Nekem is vannak már 6.0+ BR-ű gépeim, de sokszor visszamegyek kisebb szintekre játszani.
(Ott a sikerélmény is több, mert azért jönnek szembe kezdők is. Fentebb már túl sűrűn elpicsáznak a profik. 😄 )
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.07.15. 10:23:58
Ahogy látom ennek a BR rendszernek megvan az a hátránya, hogy nem nagyon lehet, vagy érdemes megtartani alacsonyabb csataszintű repcsiket, ahogy az ember halad felfelé a fejlesztési fán. Itt van pl. az A5M4, amit szívesen megtartanék, és időnként elővennék. Már csak azért is mert most szedtem le hozzá egy jó kis skint.

Köszi. A RS/SB megoldást sejtettem, csak az AB lehetőség érdekelt. <#awink>

PLaci
AB -ben alapesetben Z -t kell nyomni, RB/SB -ben meg le kell szállni a saját reptérre. 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ha jól emlékszem akkor a z gombbal lehet újratölteni.<#confused>

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Köszi a tippeket mindenkinek.

A harc szünetében, hogy lehet fullra tölteni a géppuskákat (A😎?

Az AI-nál ezt is megakartam említeni, de nem akartam még most az elején esetleg összezavarni. De amúgy igen, pl. a Német gépeken semmi haszna az önvédelemnek, szemben az Amcsikkal, így előbbinél én sem húznák lövészt.

"-Vadásznál vitality, g-erő, esetleg awareness, de azt nem fogod észrevenni..."

Igen, ezért sem írtam az awreness-t

SigS
Ha újra kezdeném akkor javaslat :
- Ne cserélgesd a vadász / bombázó slotokat
- Vadásznál vitality, g-erő, esetleg awareness, de azt nem fogod észrevenni...
- AI célzás nem rossz, de típusoktól függően is bénak vagy erősek a lövészek. Pl TU14T lövésze hiába fullos nálam, semmit nem talál el, max ha közel jön az ellenfél. TU4-es meg gyárilag tuningolt,közel se lehet menni hozzá, egyből leszednek.
-Logistical : a repair rank/speed ami észrevehető, esetleg a weapon maintenance, pontosabb lesz a bombázás.

Fura Alak
Az csak BR2.3 -ig jön elő, felette már más a szórás.

Egyébként az az olasz Ba-65 1.0 BR-el nem rossz darab. Legalább is a fegyverzete ezen a szinten baromi ütős. Csakúgy mint a CR-32bis a maga négy géppuskájával.

Egyébiránt van árkádban másfajta küldetés, mint a földi célpontok megsemmisítése? Ez így nem túl változatos, hiába rotál 3-4 térképet.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.07.12. 20:47:05

Ha csak zuhanóbombázót, vagy bombázót tartasz azon a sloton, akkor húzhatod egyszerre a pilóta mellett a lövészt is. Leginkább a pontos célzásra kell menni nála. (Bár a Stukáról nincsenek jó emlékeim)
Megvettem a Ju-87 B-2-t. <#awink> Itt hogy érdemes a legénységet képezni?

Fura Alak
Ha le- OK -ztad sehogy. Farmolsz újabb/több pontot.
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2017.07.12. 12:12:06

Köszi. És ha meggondolom magam, akkor lehet valahogy újraosztani a pontokat?

1.) Igen, akkor automata módba vált. Ha szükségét érzed akkor te is át ülhetsz, de nekem az a tapasztalatom, hogy többet ér, ha az AI lő, mert akkor te tudsz a manőverezéssel foglalkozni.

2.) Vadászoknál ne rakj semmit sem a lövészhez, mert csak elpazarlod a pontokat. Viszont a reptéri legénységet érdemes lehet húzni (de először én mindenképp a pilótát húznám)

3.) Csak a pilótát érdemes. Ott főleg 2 irányban: G-erő tűrés, és életerő. Ez a 2 legfontosabb vadásznál mindenképp ezt húzd. Aztán majd amit még ezek után esetleg elkezdhetsz el húzni az a kiszolgáló személyzetnél a fegyver újratöltés. A gépágyús vadászoknál jól jön. (bár akkora bónuszt nem ad)
Üdv!

Most kezdtem el játszani a játékkal, és a tankos rész mellett húzom a repülőket is. Lenne néhány banális kérdésem.

1) A több emberes gépeknél a géppuskás magától lő, ha én pl. a pilóta székében ülök?
2) Vadászok legénységénél hogy értelmezendő a lövész, amikor ide rakok képesség pontokat? Gondolom, hogy ez akkor a pilóta. 😊 Vagy ide nem is érdemes rakni pontokat?
3) Vadászoknál hogy érdemes képezni a legénységet?

Fura Alak
Van egy olyan rossz érzésem, hogy a háttérben PHP számolja a matematikát.... Ócó RNG. 😮

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Küldeném nekik az alábbi számot:

<#banplz><#vigyor>

Nekem eddig is nagy kedvencem volt.A 2. pérmium gép amit megvettem az a gyönyörű p51-d volt.Kb 3-4 éve.

Sherman0070
Látom jött 12.7-es buff.
P51D-5 így lehet, hogy megér egy próbát.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.31. 17:05:42

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Fulcrum11
Japánokkal teljesen jól elvagyok, a német tényleg szopás, de néhanapján szoktam velük is menni. Most se jobb, csak épp német géppel auto-win, mert az olasz űrrakéták lelőnek előled mindent <#gun>
csak egyszerűen semmi élvezet nincs egyik oldalon se.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2017.05.30. 21:08:50

Fura Alak
Mit kell csodálkozni azon, hogy a sok-sok zöldhasúért feloldható új ág OP? Majd ha már mindenkinek meglesz, akkor nerfelik, addig is valamivel rá kell venni a vásárlásra azokat is, akik nem az olasz gépekre csorgatják a nyálukat.

<#eljen><#taps>

Torzonborz
Jajj szegény ángliánusok meg ruszki, de sajnálom jajj. Na most megtudjátok milyen német/japó géppel szopni. Remélem egy darabig ez így marad. <#crazya> <#idiota><#banplz>
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.05.30. 11:46:04

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

wollnerd
Nálam is ez van!! (Árkád csaták) Amióta megjöttek az olasz repcsik, már a 3 orosz Tier 1-es bombázómat is gyakrabban/könnyebben lelőnek az ellenfelek. <#boxer> Amíg nem voltak, gyakran uraltam az 1. helyet a meccsekben és a (különösen a PBY-5) lövészeim (max.-ra vannak kifejlesztve!) könnyedén tudtak leszedegetni és csak nehezen tudott a repcsim megsérülni. És sorra tudtam lebombázni a földi egységeket, miközben a lövészek dolgoztak...
Itt egy kép az egyik eredményemről. Akkor értem el az eddigi legtöbb megsemmisített légi célpontot is. Csodálkoztam is. (f.lux kékfényszűrő miatt ilyen a kép.) Nem, nem használtam az elsődleges fegyvereket a repcsik ellen, azok a lövészek voltak, AI módban.

De most meg? Alig tudok 10 gf-et is összeszedni! És lelőnek, legtöbben pont a CR.32-esek és hasonlók.
Miért kell mindent elsz*rni??!!<#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.05.30. 11:01:55

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Őszintén?Nem tudlak sajnálni.Gyűlölöm a spacespiteket!Enyhén OP dögök.

Fulcrum11
Eh, teljesen játszhatatlan most az egész ezekkel az OP olasz G55 gépágyús szarokkal. Egy lövésből szárny, pilóta, atomokra esik minden. Cserébe a Spit Hispanói csak szikrázgatnak. Kezd teljesen elmenni a kedvem tőle. (csak RB.)
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2017.05.30. 00:48:44

Fura Alak
Repülgetek a Do 217 K-1 -el, mert még csak most lett meg, erre.... a tankok úgy sprintelnek, mintha puskából lőtték volna ki őket...... SC250 -esekkel alig lehet egy nyamvadt közepes tankot 100-300m magasról eltalálni. <#falbav>

Kályha
Rég nem repültem. Csak képzelődöm, vagy baráti pilóták halálsikolyát hallani a rádión?

PLaci
Ez a matek hogy jött ki?!? 😄

PLaci
Max. 12 nap, ha van időd rá, és nem vagy fakezű. 😄

Torzonborz
Na hát ez remek. 😞 Köszi az infót.
Azt azért lehet tudni, hogy a teljes fa mikor lesz elérhető?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

miért emlékeztet ez engem arra a japó gépre ami kettévágta a pby-t még régen....

PLaci
Nem kerülnek át, ha valakinek pre 1.69 megvoltak akkor megmaradnak, de a többieknek már nem elérhetőek, az olasz ágon meg kezdheted a grind -ot velük KÜLÖN elölről.

Kályha
Ja, csalóka az a 30+ új gép, rengeteg az alváltozat. Csinálhatnának afféle "minor axis/allies" ágat, na az odavágna talán még tankban is.

kb a fél olasz ág csak copy paste... a japán tankokért még grindeltem is hogy hamarabb kipróbálhassam őket, de itt az olaszoknál semmiféle késztetést nem érzek hogy nekiálljak törni magamat értük.

Torzonborz
Azt nem tudjátok, hogy mikor lesz elérhető a teljes át. Illetve a német ágon már kifejlesztett olasz gépek ugye átkerülnek majd az olasz ágra. Nincs sok kedvem megint kigrindelni azokat. 😞

Kályha
Ezt benéztem, vmiért 3 euróra emlékeztem a tier1-es olasz prémért. 1 ropit még megért volna (noha egyelőre elég vérszegény az új ág), de 10 ojró már túl van azon a lélektani határon. Az azért érdekes, ha CBT tagságra adnak 12 napnyi lehetőséget, mégis meddig tarthat majd a zárlat?
(de tényleg, egy szinte reserve cuccért elkérni 3e forintot kicsit pofátlan)
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.05.26. 18:47:21

Fura Alak
Folyton ezt játszák a GAYjin -nél. Új fa, újfent fizess, ha azonnal akarod játszani.
Most úgy tűnik 12 különböző napon kell 5 AF győztes csatát legalább 65% -os aktivitással összehozni, hogy meglegyen a "CBT" engedély.

Hehe berakják de nem fejleszthető az olasz fa😄
Remélem az összes szar post war tank br-je 7.0-8.0 között lesz.Szóval majd megint lehet világháborús jagdtigerrel menni a 46-60-as évekkel szemben.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.05.24. 09:27:11

SigS
1.67 -ről 1.69 ennyi frissítéssel??? Legalább 2.0 minimum ha már behozzák az olaszokat nem ?