War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://www.imdb.com/list/qo5byzEohUE/
Elõre is bocs, az off miatt; mostanában kezdtem el röpködni amíg várom a GF-et és kedvet kaptam repülõs filmek nézegetéséhez, úgy gondolom itt biztosan tudnátok ajánlani pár jófélét. Elõre is köszi 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Fõleg a GF fórumban... 😄
A tegnapi vitát már rég lelehetett volna zárni, de mindig van valaki aki elkezd okoskodni, mint ha agya lenne hozzá.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
De sebaj, egy trolltól ez bók volt nekem. <#mf1>#mf1>
Amúgy meg 10es szintre hajtok most németekkel, az Fw-190re kíváncsi vagyok, jól is néz ki meg nem árt a vérfrissítés a sok BF mellé.
WoT: Nishizumi77
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
pedig megspórolhattam volna 60k pénzt a 8as szintû zeroval. 😞
Amaymon köszi!
Mert újratettem a gépet, és minden beállítás elveszett
Bocsesz...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
19 k repülés után lehet a WT-é is le fog járni, és az nem a játék hibája lesz...
A WoT-accomat már csak rokonom tolja, nem értem hogy bírja még...
Azóta minden nap Wt-zek, csak sajna újratelepítem a gépet így nem tudok repülni pár napig. 4 éve volt legutoljára ujratelepítve, kissé már ráfér... :-P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
GTA V (*.*)
namost itt hova fog esni a bomba, hogy kell célozni, szart se találok el soha😄
Mert van egy olyan hogy Angle of attack, ott van az elsõ A betû bal alsó sarkánál egy célkereszt, oda kell célozni, vagy ami van a bomb drop reticle feliratú kereszt közepén?
Waaaaaagh!
Megnézve a játszott óráid számát ezt elosztva egy átlag WoT meccs idejével, már évi 3900-4000 meccsnél járnál, 3 év alatt ~12k meccs. Ugyanannyi idõ alatt!
Na most akkor vagy õk nem noliferek (hiszen annyit játszanak idõben, mint te) vagy te is olyan vagy, mint amilyennek leírtad õket...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Waaaaaagh!
Azt hiszem a társalgásunk itt végetért. Idiótákra nem pazarlok több szót.
Tudás hiányában nem ítélkezünk fõleg nem általánosítunk.