38447
-
vajakos21 #26566 A20 ott igazán erös ha saját tierjén megy.Lehet löni he112 vel vagy japò papirral.Arcade persze más, ott van minden nemzet és belefuthat erösebb gépbe is. -
#26565 Nekem az A20-as eddig nem tűnt akkora nyerőgépnek, egy komolyabb gépágyú sorozattal elég könnyen le lehet radírozni. Persze gyors mint a villám, és meg is lehet vele szórni akárkit rendesen, a bombaterhelése kicsit kevés, és ha elkezdek vele földi célpontokra lövöldözni, akkor hamar elvesztem a sebesség előnyömet. Érdekes módon így is a legtöbb földi célpontot az amcsiknál eddig az a20-as termelte be. A B25 elméletileg sokkal jobb, gyakorlatilag a 7-es tierben már ott figyelnek a kobrák, azok elég gyorsan szét tudják kapni. Írom mindezt úgy, hogy japánokkal kezdtem, ahol a g4m1-nek majd egy 100-assal kevesebb a végsebessége, és légiharcot se nagyon lehet vele folytatni, viszont elég jól kanyarodik így 1x-2x odacsaptam a hegyoldalnak az A20-at amikor hasonló manővert próbáltam vele eljátszani. -
vajakos21 #26564 RB-t szoktatok twichelni? -
Dragunow #26563 Sziasztok!
PUMA TV ON!!
Este 8-tól kötelékrepüléses bázisbombázás lesz több squad-al.
http://www.twitch.tv/volfram42 -
vajakos21 #26562 Ha máshogy nem hát a hajóágyuk segítenek. Vizen se sokkal könnyebb -
#26561 A 2. kill után már tudta mi a dörgés, és elvoltunk :)
Ám ha rosszak az idegeid, inkább uninstall nehogy rosszul legyél :)
vagy egyél egy snickerst ;) -
sulouos #26560 Beültem a listába amerikás oldalon, hátha a tengeren jobban észrevenni az ellenséget. -
sulouos #26559 Te, egyél egy snickerst... -
Coral Springs #26558 Baszott színes, és izgalmas, főleg amikor egy-egy magadfajta kúrvaanyázik chat -en, mert nem jön össze a műsoruk. Akit te 4x "1vs1 -ben" kinyírtál, valószínűleg nem is figyelt rád, nem mindenki van felkészülve arra hogy a másik vérszemet kap, és annál kevesebben jegyzik meg a kill-eket. -
vajakos21 #26557 Bennt hagyták a duelt RB-n. Evntre meg nem akar jönni senki... -
sulouos #26556 Nem írtad, de jó a fantáziám. :D -
#26555 szerintem meg így színesebb így izgalmasabb a játék, én nagyon jót 1v1eztem egy gyerekkel..
-
Coral Springs #26554 Valahol írtam volna hogy földbe csaptam a gépem ? Én nem emlékszek ilyenre. Idéznéd te hol olvastál ilyet ? Én a bosszúálló gyökereken vagyok fennakadva, kilövik őket és egyből vérszemet kapnak, és nagyon meg akarják mutogatni hogy ki a pro. Nekem ebből majdnem minden csatára kijut, és annak ellenére bassz fel agyilag, hogy több a kill -em belőle. Nem fun ha mindig valami frusztrált majommal kell foglalkozni. -
sulouos #26553 Annyi feladatot csinált meg. -
robi3 #26552 bocs ha hülye a kérdés, de milyen ticketed van? -
#26551 húha ... :) -
sulouos #26550 Képzeld, úgy is le lehet lőni egy embert, hogy nem csapod a földbe a gépedet. :) Lehet hogy ki kéne próbálnod. -
Coral Springs #26549 "ez személyes üggyé vált számomra"
#26525 > No comment, várlak téged is szeretettel, bár ez esetben valószínűleg te fúródnál földbe 4x. -
#26548 na most jót röhögtem :D ...
gondoltam óvatosba kihúzom kör végéig.. (arcade)
erre a semmiből kilövi a prém gépemet a gyerek .. oké! :D
[ez személyes üggyé vált számomra :D]
szerencsétlent négyszer öltem meg egymás után :D -
#26547 azt kell mondjam ezek a japán gépek rohadt jók, legalábbis ami a turnt illeti , eszméletlen mennyire rátudok fordulni meg el, meg fel :DD -
Coral Springs #26546 Hamarosan más hátránya is lesz neki, mert az új patch -el lenerfelik a fa**ba. Kedvelem az amerikai gépeket, de az A-20G engem is irritál. -
#26545 engem nem :D -
#26544 Ritka randa lett .Nem . Inkább ocsmány:)
-
#26543 kb -
Susarc #26542 ez nem tűz bammeg ,ez egy üzemi gázos malacperzselő:)) -
#26541 Tűz effekt az 1.37-es patchben. -
Micsurin #26540 Na kiválasztódtam végre melyik nemzetet akarom elsődlegesen húzni :)
Rucky-k az ászok remélem nem nyúlók mellé velük
a MiG ekről valaki írna nekem egy kicsit ? Jetek közt mennyire jók az esélyei? -
sulouos #26539 Mondjuk azon a szinten már ott vannak a gépágyúk rendesen :D -
Vaktermesz #26538 B-25 jó dolog :D -
sulouos #26537 Az A-20G, bár nem bombázó, földi célpontokat vadászni az első géppuskáival nagyon jól lehet, és általában az ész nélkül támadó vadászok közül is áldozatul esik néhány a lövészeknek. Ezen felül alig lehet utolérni. Az a hátránya, hogy katalógus szerint attacker, tehát van neki 4 bombája, de nincs hozzá célkeresztje. -
MitsuMishi #26536 Srácok! Milyen bombázókat ajánlotok HB-ra? A H6K4-gyel szórakozom épp, van még ehhez hasonló gép? Vagy fentebb már inkább szenvedés a bombázás? Elkezdtem megvenni az amcsikat is a japánokon kívül, és még a briteket nézegettem. -
Zuikaku #26535 Cserébe ha zero-val ráakaszkodsz valakire, akkor a gépét alkatrészenkét szedheted szét. Kezes kis jószág ami HB-n is betol egy kézifékes fordulót. Ufo egy gép, Én mondom! :D -
vajakos21 #26534 Japónál bármelyik vadász,de a ki45 széria is jó.Forogni föleg zerok.Ki61 viszont a nagy sebességet jól birja.Zeroknál kevés a löszer és a 7.7 es gyenge...spit utàn furcsa lehet -
#26533 a japánoknál melyik gépet javaslod? -
sulouos #26532 Ha tetszik a fordulóharc, akkor a japánok. Azoknak még a nehéz vadászai is leforogják némelyik egymotoros vadászt.
Ha más stílus is érdekel (mondjuk boom and zoom), akkor német vagy amerikai, bár utóbbival kicsit keservesebb. -
#26531 Spitfireket nem érzem annyira jó nak, de lehet rosszul gondolm, ezért szeretnék váltani :) -
#26530 Srácok meguntam a briteket, melyik ág lenne jó választás? :)mindenképp fighterben gondolkoznék -
Zuikaku #26529 Bocsi ha off. De bárki bejuthat dev.szerverre? Akár Én is? -
gezu1025 #26528 Megnéztem még aznak amikor feltette. Sőt dev szerveren is jártam. Éppen ezért nem tudom, hogy miben is bízzak 1.37 kapcsán. De azért reménykedem. -
#26527 A patch után nem lesz gyorsabb a fejlődés, legalább is ahogy én tapasztaltam dev szerveren. Sőt inkább sokkal nagyobb pénzlehúzás lesz. Aki netán beakarja váltani Free XP-jét. Tételezzük fel van 2milla felhasználható XP-d orosz 15-16 szint környékén. Az durván 10k gold és kihúzod max-ra. (20-asra) Na most patch után arra lesz ez elég, hogy MIG-9-esek meglesznek, de két MIG-15 már nem. Távolról sem. De ha valaki nem pénzes megoldásban gondolkodik (szinte mindenki :D), ez ugyanez igaz lesz rendes normális fejlődésre is.