War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Mivel már te itt vagy, azért nem érezzük a hiányukat, stílus maga az ember.. és te aztán megmutatod😄DDD

No comment... igazad van😄DDD
Coral Springs
Persze hogy van, az akadályok eltakarítása a gusztustalanul könnyen behúzott csaták útjából. Nem is kell ragozni ! <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tessék válogatni 😊

http://www.imdb.com/list/qo5byzEohUE/
patchaou
Hali!
Elõre is bocs, az off miatt; mostanában kezdtem el röpködni amíg várom a GF-et és kedvet kaptam repülõs filmek nézegetéséhez, úgy gondolom itt biztosan tudnátok ajánlani pár jófélét. Elõre is köszi 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem kell aggódni, a helyzet csak drasztikusan romlani fog hamarosan.
Fõleg a GF fórumban... 😄
Coral Springs
Mivel egy ideje onnan szivárognak ide a hülyegyerekek, azt feleslegesen jár a kezük a klaviatúrán mint ha kötelezõ lenne.

A tegnapi vitát már rég lelehetett volna zárni, de mindig van valaki aki elkezd okoskodni, mint ha agya lenne hozzá.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Inkább vegyél vissza a napi fû adagodból, jól láthatóan azt se tudod mirõl firkálsz. <#nevetes2>

Kezd olyan WoT-ossá válni a fórum sajnos..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Így is el lehet viselni a vereséget és méltósággal is...
De sebaj, egy trolltól ez bók volt nekem. <#mf1>
Coral Springs
Hát annak aki bemegy és egybõl kiszedik, annak el is hiszem. De az már eleve nem pro játékos.

Coral Springs
<#eljen>

Coral Springs
Oké megmondtad a tutit, most viszont fújjál magadnak takarodót, ahelyett hogy nekem okoskodsz feleslegesen. Remélem holnap így megy majd a matek az iskolában is. <#wink>

Nem tudom skacok, de ez az il2 borzasztóan semmirevaló szar gép. Azt mondják mennyire bírja a sarat, egy egészséges csatát nem bírtam még vele menni. Ha le merek szállni javítani, alig emelkedem fel már egyetlen sorozattól megint kormányozhatatlan trágyatalicska lesz belõle. Egyszóval félelmetesen szar.
Eddig is szerettem, de meglett a +2db 20mmes géppuska fejlesztés a BF109 F-4re és ez egy igazi gyilkológéppé változtatta, idáig (azok közül amikkel repültem) a kedvenc gépem a játékban 😄
Amúgy meg 10es szintre hajtok most németekkel, az Fw-190re kíváncsi vagyok, jól is néz ki meg nem árt a vérfrissítés a sok BF mellé.

WoT: Nishizumi77

Pe2 - Peshka 😊

Az egyik csatában összefutottam egy géppel, valami"perska" vagy mi volt (és ez nem a játékos neve). Baromi nagy bombákkal nyomult. Valaki tudja melyik gép ez? Tier 4es SB-vel nyomtam tehát valahol 3-7 szintig valahol.
Igazából erre a játékra még nem nagyon költöttem, casual szinten repkedek vele, nem rosszak a repülõk de a tankokra jobban gerjedek 😄

Itt még nincs, majd ha jönnek a tankok 😄

darki81
neked a wot-ban is volt 1 éves prémed, szal biztos itt is van így nem lehet gond szerintem a 60k 😄 😉

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Valszeg csak elnapolták az eventet. Ha türelmes vagy kapsz zérót olcsón. Vagy addig szedd össze azt a 60k pluszt simán 😊

Nem dramatizálom túl, annyira nem vág földhöz fõleg mivel van 500km jelenleg, csak erre nem számítottam, meg pont kapóra jött volna mivel épp közel járok a 8. szint meglépéséhez.

60k nem nagy összeg, ne legyél öngyilkos miatta 😊
Ez nem igaz, 50% kedvezmény lett volna a zerokra holnapig erre most látom hogy event törölve mert Oroszországban volt egy öngyilkos merénylõ egy buszon ahol 6an meghaltak. Tragikus de mi köze a játékhoz? Vagy mert rosszul venné ki most egy kamikaze event -.-
pedig megspórolhattam volna 60k pénzt a 8as szintû zeroval. 😞

Dejó, az az 1 baj van, hogy nem én telepítettem újra, hanem ismerõsöm, én meg nem voltam itthon. Így a WT options elveszett, az Xfire profilom elveszett, most meg sík ideg vagyok...

A Setup Wizzard-ben már csinálom, de az S-t beállítom a lefelé kanyarodásra, erre ugyanúgy a sebességet csökkenti, és még a görgõmet se érzékeli, mert arra állítom a sebességnövelést, de alig érzékeli a görgõzést, amúgy semmi baja a görgõmnek, a játékban ugyanúgy mûködik. Ajj így még játszani is lehetetlen

De nem találom

Hát sajna mindegy már..
Amaymon köszi!

Ilyen esetekben érdemes elmenteni a beállításokat, így nem kell vacakolni vele legközelebb.
Elevator
A játékban mi a faroklapát (le-fel) angol megfelelõje?
Mert újratettem a gépet, és minden beállítás elveszett

Huha jó nagy lavinát indított el ez az egyszerû mondatocska: #23463 😊))

Bocsesz...
Elnézést de van miért nyafogniuk.😊
Azzal ugye tisztában vagy, hogy WoT-ban rövidebb egy csata, mint WT-ben.
De nem is az hogy több benne, WoT-ba is lenne de nem csinálják meg. Idõtlen idõk óta szerettek volna az emberek historical meg garage csatákat de a WG cseszett rá. Inkább új pályákra és jármûvekre koncentrált ahelyett hogy változatosabbá tegye a játékmenetet. Erre most a gaijin learatja érte a babérokat és ráadásul kísérletezik is mint a legutóbbi histo arkád szerûségekkel és eventekkel mert ki tudja mi válik be a népnek igazán. Õk mertek nyitni de a WG meg még a tetemes anyagi elõnnyel sem tudnak semmi változatosságot mutatni csak azt hogy nem kettõ hanem 1 zászló van azt azt foglald be.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

BAZZZZEEEE!!! ODABAX!!!😄😄

Nem hinném, mert a WT-ben százszor több a lehetõség, ráadásul a GF csak rádob egy lapáttal!

Nálad lejárt a wot szavatossági ideje.
19 k repülés után lehet a WT-é is le fog járni, és az nem a játék hibája lesz...
Én kb augusztus végén hagytam abba a WoT-ot véglegesen, de már nyár elején hanyagoltam. Kb 19k csatám van(volt) de már nagyon elegem volt belõle, szerencsére nem költöttem rá. Soha a büdös életbe nem térek vissza rá!!! A Wt-t kb januárban kezdtem, akkor még a WoT mellett toltam, rohadjak meg :-(
A WoT-accomat már csak rokonom tolja, nem értem hogy bírja még...
Azóta minden nap Wt-zek, csak sajna újratelepítem a gépet így nem tudok repülni pár napig. 4 éve volt legutoljára ujratelepítve, kissé már ráfér... :-P

Azta. 😊 Annyi.A japán acél.

Öhm LOL 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A közepe a lényeg.Én mindig oda dobom.(Bomb drop reticle)

Jacek
Akkor te nolifer vagy nem? csak szarsz eszel és WT? csak kérdezem?

RiCSi1234
Ha már bombázók, B-25J-nél Engine overheated, de már az odaútnál. Nem használok Wep-et, mégis, van ez ellen valami megoldás? Hány %-on használjam, vagy mindegy, mert így is úgy is meghal? Még csak most kezdtem vele, szóval nincs meg minden fejlesztés.

GTA V (*.*)

Djuree
itt egy bombázónézet:

namost itt hova fog esni a bomba, hogy kell célozni, szart se találok el soha😄
Mert van egy olyan hogy Angle of attack, ott van az elsõ A betû bal alsó sarkánál egy célkereszt, oda kell célozni, vagy ami van a bomb drop reticle feliratú kereszt közepén?

Waaaaaagh!

Hát, mondjuk azt, hogy ez öngól.
Megnézve a játszott óráid számát ezt elosztva egy átlag WoT meccs idejével, már évi 3900-4000 meccsnél járnál, 3 év alatt ~12k meccs. Ugyanannyi idõ alatt!
Na most akkor vagy õk nem noliferek (hiszen annyit játszanak idõben, mint te) vagy te is olyan vagy, mint amilyennek leírtad õket...
Coral Springs
Itt a teljes statisztikám.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Djuree
ez napi kb. másfél óra játék átlagban. ez sok? sztem nem. bár mostanában ennyi idõm sincs. hétvégente toltam akár 4-5 órát is, sztem még ez is belefér, ha épp nincs jobb dolgom.

Waaaaaagh!

Azt hiszem a társalgásunk itt végetért. Idiótákra nem pazarlok több szót.
Tudás hiányában nem ítélkezünk fõleg nem általánosítunk.

Jacek
Csak azért mert az kb fél óra játék naponta.... vagy csak simán a troll stílusodat hozod?