War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
phly + entak + baron + jingles = jó hangulat 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Persze ez csak egy része lesz az update-nek úgyhogy ki tudja még mivel jönnek elõ 😊
talán kicsit túl tempós igen.. valami éles dogfight alá kellett volna tenni az anyagot 😄
Na majd legközelebb..😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
lõttem is egy videót a mai landolásról..
mozgó hordozóra szinte egy helyben le lehet tenni, mintha harrier-rel csinálná az ember (FR😎 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/72537-yak-9u/#entry1209646
gondolom milyen tierbesorolással....
Neem az összes többi gép tulajdonságai romlanak drasztikusan le 😊
7 és 8ezer között még a g2-essel utólértem de nem nagyon hatódott meg a 20milistõl 😊
Engem viszont teljesen pirosra lõtt kb 1km-rõl amikor elhúztam tõle távol 😊
Mire a többiek feljöttek addigra õ már 10ezernél járt majdnem és onnantól csak távolodott tõlük 😄
pár napja mondtam, hogy 11ezer méteren nem tudtuk nemhogy leemelkedni de utólérni sem a b-17est 109esekkel és fókákkal, ez mondjuk hb csata volt 😊
Egy fejlesztõtõl idézve, az árkád mód "boosted" rep.modellt használ.
Mivan ha ezek egyszerûen azt csinálták, hogy a gépek frb repülési paramétereit (sebesség, climb rate, stb.) egyszerûen megszorozták X értékkel, azt hajrá?
Ekkor ugyanis az van, amit gyakran tapasztalni is lehet, pl. egy bomber eleve kicsi emelkedési sebességét ugyanazzal az értékkel szorozva sokkal kisebb eredmény jön ki, mint pl. egy fighter eleve sokkal magasabb alapértékével.
Magyarul hiába árkád, a bombered uo. fosul emelkedik, a fighter pedig aránytalanul jobban.
Na?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az FW-190-nek van rendes FM-je?
De még a Nagy Füzet c. filmnek is az a zenéje. Ennyire fülbemászó lenne?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én meg pont azokkal csináltam a 7 killes köröket!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
#23599 van akinek igen <#buck>#buck>
#23596 pedig a buffalo elég jó kis gép ha március óta nem lett szénné nerfelve
Waaaaaagh!
😄
eddig a brit gépek jönnek be legjobban, már 7-es vagyok velük, gyorsak, tele vannak ágyúval.
pedig az amcsikkal erõltetnem kell, nekik vannak a legjobban kinézõ gépeik...
Waaaaaagh!