38447
-
#26646 :D -
Rue East #26645 ezek szerint nem itt szokták írogatni az emberkék, hogy nem játszanak FRB-t, mert trackir/freetrack/akármi nélkül lehetetlen? -
Coral Springs #26644 Pedig szerintem egyértelmű volt amit leírt, az hogy te személyes okokból szándékosan félreértelmezed, megint más kérdés. -
Amaymon #26643 "az hogy lehetetlen, az csak ebben a topicban létezik"
Nem értem félre, nagyképűen trollkodik, azzal hogy egy egész topik közösségét burkoltan becsmérli, mint mindig, amikor ide írogat. :) -
Zuikaku #26642 Jól néz ki. Bár tök jó lenne ha az 1.37-es repülőket és változtatásokat külön adnák ki a tankoktól. Mert engem speciel hidegen hagynak a lánctalpasok. -
Rue East #26641 eléggé -
Coral Springs #26640 Szerintem félreérted amit írt, megfogalmazom másképp. Ő azt írta hogy alternatívák mindig is voltak a nézelődésre, az SG fórumozók vannak annyira elkényelmesedve, hogy mást nem is ismernek a fejkövetőn kívül. -
Glo #26639 Senki nem írta, hogy lehetetlen :D -
Amaymon #26638 "az hogy lehetetlen, az csak ebben a topicban létezik"
Azt írod lehetetlen bill-el nézelődni mikor a WT FRB community nagy része billt használ view-ra. -
Amaymon #26637 Egyébként nem lenne szükség a TR használatára ebben a gémben. Sokan viszont amint tehetik billről áttérnek headtrackre, mert nagyon kiválón kezeli a játék és kényelmesebb vele! -
Rue East #26636 most akkor miért is tévedek? -
Amaymon #26635 "az hogy lehetetlen, az csak ebben a topicban létezik"
Tévedsz a ruszkik többsége bill-el nézelődik. A WT ász, gladiátor winner, NMTerry is azt használta, mostanában kezdett nemrég TR5-öt használni. -
Amaymon #26634 *teljesen zöld -
Rue East #26633 az hogy lehetetlen, az csak ebben a topicban létezik
trackir előtt is volt il2... -
Amaymon #26632 Ezen a mapon valamiért nagyon jól lehet spotolni még ha völgyben vagy víz felett is van. Nem értem miért telesen zöld, mint a ruszki-jap map. És a víz is avaró szokott lenni nagyon. De itt minden körülmény perfekt ha nincs felhőzet. -
Elar #26631 Na lecseréltem a ME110-et, kipróbálom este :) -
Glo #26630 Nem rossz. A kétoldali hátranézés meg a felfele valszeg be van neki állítva gombra a joyon, mert látszik hogy oda egyből odaugrik, és onnan meg a kis stickel nézelődik tovább.
A fejkiemelésnél meg tuti van neki alkoholos filccel odatéve egy pötty a monitorra, hogy hova néz a célkereszt :D -
twi452 #26629 Pedig nem is látni rajta a szokásos elborult, kifacsart postfx beállításokra utaló jeleket.
-
vajakos21 #26628 Szépen repül . Az baj hogy az ő felvett videóján jobban látom a gépeket mint a sajátomon? Kéne a beállítása...meg a gépe... meg a monitorja...meg a szeme... és a tudása...na jó, ha van fiatal csinos nője az is jöhet -
#26627 árkádra gondoltam, arra nem valami zsír, viszont a tier4-es mc202 az fullosan állat, van vele 287k pontom, szeretem azt a masinát :) -
bgabor #26626 Mert bár a fegyverzete gyík, de a repülési tulajdonásgai elég jók. -
Elar #26625 Én szeretem :)
Az MC202 miért? Nézegettem, de nem tetszett.... -
sulouos #26624 Az az E-1-es HB-n gyakorlatilag bármit lerepül az égről, és annyi lőszere van, hogy 15 perc folyamatos lövöldözés után se fogy ki :D És ugyanolyan jól emelkedik mint az E-3. -
twi452 #26623 fejkövetés nélkül frb :)
kicsit benne van a srác, gondolom gyakorolt pár órát mire gondolkodás nélkül ment neki a kamerakezelés :)
szóval nem lehetetlen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#26622 a bf 109 E1 meg csak papírsárkányok és békegalambok ellen hatékony XD -
#26621 nekem 4 vadász és az 5-ik bombázó, viszont én azt javaslom hogy húzd ki a 2 darab tier 8-as bf-ig ezekkel:
1: M.C.202
2: BF 109 E3
3: BF 110 C4
4: Ju 87 D-5
5: bombázó
(a 2 darab bf f4 az mindent visz ha ráteszed a +2 csúzlit) -
sulouos #26620 Ha végképp nincs más, akkor a He-112 B-0 is belefér. De nem rosszak azok a Dornierek. -
sulouos #26619 Valaki írta, hogy az RP-jének csak a 10%-át kapta meg, és (talán) tier 1-2-essel akart tier 5-t húzni. Most látom egy videóban, hogy meg van adva, hogy pl. a tier 3-as japán Ki-84 leghatékonyabban tier 2-4-be tartozó gépek fejlesztésekor. Tehát ha valaki nagy gépet akar húzni, akkor +-1 tieren belül érdemes majd lennie a gépének amivel húzza. -
Elar #26618 5 német helyre 6. szinten mit érdeems tartani?
2 ME 109 az alap.
Még nyúzom az első HE111-et,mert majdnem maxos.
Ugyanez igaz a ME110-re is.
És hát egy stuka...
A Dorniereket nézegettem, de lassabban fordulnak mint a ME110 -
#26617 én néha be szoktam nekik nyomni a T-2 üzenetet hogy ne higgyék azt hogy TDM :) -
Coral Springs #26616 Én sosem használok rádióüzeneteket, ha van valami kiírom chat -en. De amúgy nem rossz. Ami viszont frusztrál, hogy jön itt mindenféle újdonság, ám néhány választható "hangár view" valahogy nem akar érkezni. Pedig még ötleteltem is párszor az official -on. -
sulouos #26615 Szerintem a kontrolleresek miatt kellett lecserélni. Nekem a mostani is jó, de ez se lesz rossz, csak meg kell szokni. -
#26614 Az 1.37-es patchben érkező új kezelőfelület a rádió üzeneteknek.
hát nekem az eredeti is megfelelt, de így sem rossz, ám végül is teljesen mindegy :) -
#26613 HB brit lemming train
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
HD-ban élvezhető
kicsit megzavart a tömeg látványa, így rátapadtam a tűzgombra :) de kettő is csobbant utána végül.
-
Glo #26612 Épp egy új szerót állítanak be, vannak fennakadások, de el fog múlni idővel. -
vajakos21 #26611 Glo mi történt a magyar wt fòrummal? Nem enged be.ha mégis nem tudok "publikálni" :-) -
sulouos #26610 Eddig se egyből lett meg minden. F2p játékok hátránya. -
gezu1025 #26609 Na HB bombázás dev szerveren:
9 földi cél, 2 light pilboxxal a többi puha cél: ~1000 rp (nem prem, t3 b25j)
Grindfest vagy nem?
-
Glo #26608 Gyorsan odazúzol, kiszórod a bombákat, kilősz pár földit és ott se vagy mire az ellenséges vadászok odaérnek. -
bgabor #26607 Az elsőt mindenképpen vedd meg, remek gép. Gyors és nagy bombateher van, és van előreirányuló fegyverzet is, ezek hárman a legéletképesebb bombázók tulajdonságai.