War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi volt, hogy a srác egy negatív dobott orsót csinált, a másik meg lõtt mint az állat, csak rossz fele tartott elé 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ebbõl is látszik, hogy itt nincs az, mint a másik tankos cuccban, hogy 2 tierrel kisebbnek esélye se nagyon van. Itt bárki okozhat meglepetést 😊
Láttam én már Shoji-t Meteort lõni 😊))
Még HB-n is a frag vadászat megy, nincsenek géppárok, kötelékek, csak a nagy semmi. Mindenki lemegy rambózni, aztán a japók lerendezik a népet.
B24-el van egyedül esélyed, ha a japók nem mennek beléd kamikaze módon 😊 De ott se lenne nekik semmi, ha összeállna a 2 bomber, az leradirozna mindent ami 1km-en belülre kerül.
Azért tegyük már hozzá hogy a real life repülések taktikai alapon mûködtek, nem ilyen fejetlen módon mint a játékban. Szerinted a játékosok hány % -a van tisztában a Thach Weave -el, amivel leküzdhetõk voltak a Zero -k ? Mindenki csak repül mint egy idióta, se csapatjáték, se taktikai ismeretek, azt csodálkoznak a végkifejleten.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
nekem 19-17-14-13-10
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Konkrétan, légiharcban egy elvesztet Hellcat-re, 13!!! lelõtt Zero jutott.
Míg 1 lelõtt Corsair-re 12 zéro jutott. A valóságban! De ez a war thunder és én imádom Zero-val szivatni a népet 😄
amúgy valóban nagyon durvák a japcsi gépek! csak keveset bírnak....
EZ tuti nem lehetett ilyen való életben. Itt, ingame egyszerûen nem egy kategória a jap fighterek és a Föld nevû bolygón a II. vh alatt gyárott többi repülõs technológia.
Aztat.
F6F, a "Zero-killer," mi?! 'nyádba.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
50% gázzal 500 fölé gyorsul úgy hogy 400 méteren repülök és próbálnék fékezni leszálláshoz....mnajd levettem 33% ra erre levágódik a földbe.....Istenem
Gyûjtök a tankokra inkább. Meg B25J is kellene, meg kell szereznem a matricákat. <#vigyor>#vigyor>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A fullos P-40 például még mindig az egyik legjobb gép kis tierben.
48 csatából 63légi és 12földi killem van (WR-t nem tudok mondani mert azt össze vissza számolja), ezzel kezdtem HB-ra gyakorolni, és még mindig repkedem vele, nekem nagyon bejön. Az F4F-3 már kérdéses, de még nem mondok róla vélemyént, lehet, hogy eddig én használtam rosszul, azzal majd most kezdek repkedni komolyabban.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!