War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi volt, hogy a srác egy negatív dobott orsót csinált, a másik meg lõtt mint az állat, csak rossz fele tartott elé 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ebbõl is látszik, hogy itt nincs az, mint a másik tankos cuccban, hogy 2 tierrel kisebbnek esélye se nagyon van. Itt bárki okozhat meglepetést 😊
Láttam én már
Még HB-n is a frag vadászat megy, nincsenek géppárok, kötelékek, csak a nagy semmi. Mindenki lemegy rambózni, aztán a japók lerendezik a népet.
B24-el van egyedül esélyed, ha a japók nem mennek beléd kamikaze módon 😊 De ott se lenne nekik semmi, ha összeállna a 2 bomber, az leradirozna mindent ami 1km-en belülre kerül.
Azért tegyük már hozzá hogy a real life repülések taktikai alapon mûködtek, nem ilyen fejetlen módon mint a játékban. Szerinted a játékosok hány % -a van tisztában a Thach Weave -el, amivel leküzdhetõk voltak a Zero -k ? Mindenki csak repül mint egy idióta, se csapatjáték, se taktikai ismeretek, azt csodálkoznak a végkifejleten.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
nekem 19-17-14-13-10
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Konkrétan, légiharcban egy elvesztet Hellcat-re, 13!!! lelõtt Zero jutott.
Míg 1 lelõtt Corsair-re 12 zéro jutott. A valóságban! De ez a war thunder és én imádom Zero-val szivatni a népet 😄
amúgy valóban nagyon durvák a japcsi gépek! csak keveset bírnak....
EZ tuti nem lehetett ilyen való életben. Itt, ingame egyszerûen nem egy kategória a jap fighterek és a Föld nevû bolygón a II. vh alatt gyárott többi repülõs technológia.
Aztat.
F6F, a "Zero-killer," mi?! 'nyádba.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
50% gázzal 500 fölé gyorsul úgy hogy 400 méteren repülök és próbálnék fékezni leszálláshoz....mnajd levettem 33% ra erre levágódik a földbe.....Istenem
Gyûjtök a tankokra inkább. Meg B25J is kellene, meg kell szereznem a matricákat. <#vigyor>#vigyor>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A fullos P-40 például még mindig az egyik legjobb gép kis tierben.
48 csatából 63légi és 12földi killem van (WR-t nem tudok mondani mert azt össze vissza számolja), ezzel kezdtem HB-ra gyakorolni, és még mindig repkedem vele, nekem nagyon bejön. Az F4F-3 már kérdéses, de még nem mondok róla vélemyént, lehet, hogy eddig én használtam rosszul, azzal majd most kezdek repkedni komolyabban.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
video
WoT: Nishizumi77
A sérülés modell viszont nagyon megengedõ. Árkádban konkrétan egy fekete géppel is elrepül az ember, míg HB-n egy vörös rész már úgy rontja a repülési modellt, hogy érdemesebb a gépet hazavinni, mint tovább repülni.. Persze ez azokra vonatkozik amiknek korrekt sérülés modelljük van 😊