War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Egy ilyen FRB-n nem a turn rate és a climb rate-en aggódnak, hanem inkább azon, hogy ki ne legyen rosszul a túlterheléstõl 😊
nem is jót linkeltem lol.. a harmadik részben vannak jó kis akciók 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na a spoilert elfelejtettem kövezzetek nyugodtan 😄
Hátha valakit érdekel egy kis légiharc móka igazi "instructorral" 😄 elég szórakoztató 😊
Coral Springs
Én ezt elkerültem, de két ember a costum battle -ben szerintem kitudja próbálni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Historical

Két Bearcat (az egyik én) üldözünk egy Ta 152 -t, aki viszont egy friendly Meteor -t támadott. Egyszercsak egy nagy csattanás, már esek is lefele. Hát nem egy másik Meteor kúrt echte telibe ? Egyre kevesebb a motiváció hogy HB -zak, annyi a hülye már ott is hogy nem éri meg.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Már vannak "igazi" kráterek amikbe bele lehet borulni? valamelyik nagy patch-re ígértek ilyet régebben 😊
Coral Springs
Jó nagy lyukat vert a betonba valaki, leszállásnál majdnem bele is zúgtam. (ez már a felszállás)

Animefox
De én Jet gépet próbálnék ki, a prémek között nincs olyan... 😞

Ja ezt régebben láttam, deeee végül is sikerült leszállni 😄

a legegyszerûbb ha csak simán rászállsz a hordozóra mintha pályára szállnál le csak a landolás utolsó szakaszában a flaps-et teljesen bezárod és hátrahúzod a kart, így szépen lecsapja a seggét viszont nem emelkedik vissza a levegõbe és beakad a horog.

Vagy sokat gyakorolsz a géppel és megtanulod, hogy melyik az a legkisebb sebesség nála aminél szépen rá tudsz finoman "esni" a fedélzetre 😊

Az elsõ az egyszerûbb 😊
az a gáz hogy hordozóra én wildcattel is így szállok le. 😊

már hogy a fenébe ne? 😄
Köszi! Ezt se éppen hordozóra találták ki 😄

Nem lehet mindet!

Fenrir
Állítólag a prémium gépeket ki lehet próbálni test flight-ban, az angoloknál mintha lenne egy prémium mustang.

A halál csupán a kezdet...

a shinzan ha jól sejtem 😊
Length: 31.02 m (101 ft 9 in)
Wingspan: 42.12 m (138 ft 2 in)
Height: 8.8 m (27 ft 6 in)

aha!

Animefox
Valószínûleg is a Tier 13-nál már meg fogok nyugodni ha meglesznek a Mustangok, ugyanis az nekem a kedvenc háborús repcsim, nem várt módon beleszerettem a Thunderboltba is (most õ a szeretõm), a P38 nagy rakás kula de valamiért mégis imádom, a Cobrák eszementek, a Corsairnek gyönyörû lábai vannak (szárnyak), szóval a P51 után leállok az izgulással, végülis nem halok bele ha nincs jet majd csak összejön. Annak is örülnék ha Test Flightban kipróbálhatnék egyet. Igazándiból csak a kíváncsiság buzerál engem XD
Amúgy megköszönném ha valaki megdobna egy profillal, nem élnék vissza a dologgal csak ki akarom próbálni 😞

én hb-n végig csak azt néztem, hogy mikor csapnak le km-ekkel magasabbról a mig-ek, annyira nem volt fun 😄

frb-n ugyanez csak ott még könnyebb elõlük kimanõverezni aztán a végére hárman maradtunk egy mig15-re de nem tudtuk elkapni csak kergetõztünk esélytelenül aztán leszállt a genyó és a földön elkaptam végül szerencsére 😄
Coral Springs
Annyira jó móka, hogy ha nem MiG-15 -el, F-86 -al, vagy Me 163 -al vagy akkor esélyed sincs. Nem tudod elkerülni a tömeget, pillanatok alatt a disco közepén találod magad. A Historical valamivel jobb, akár propelleres gépekkel is tudsz érvényesülni.

Én is igy vagyok.Akciónál megvettem az összes német jetet+ pár bombázót.de be sem inditottam öket.Az eventek megfelelnek most....kár hogy a japó us csak hb volt
Jelenleg mi a véleményetek az USA ágról?
Látom jó pár erõs gépet beraktak a régebbi patchekhez képest.
AB ra és HB is rendesen használhatóak? Vagy a német-orosz páros azért jobb?
én max 10 kört mentem jet-el hb-n és egyetlen egyet frb-n 😊
repülgettem az f-80al és a pantherrel de annyira nem tetszett, aztán a fejlesztéseket felhúzni rajtuk meg aztán... annyit kéne tolni velük mint az állat

árkádban lehet, hogy jó móka jettel ökörködni ott nem próbáltam csak amikor a pónikat behozták 😄
28millió xp 1es szinttõl a 20as Jet 😄
Animefox
Áhh, már a WoT óta hozom magammal azt a frusztrációt hogy nekem sose fog összejönni a Maus xD Nem is sikerült, az én tudásom és idõm ehhez nem elég.
Még az a szerencse hogy itt ebben a játékban a legjobb gépek megszerzéséhez viszonylag rövid idõ is elég. Ugyanis a játék a WWII. gépekrõl szól.
Dehát gondolom nem csak én vágyódok egy Jet gépért ebben a környezetben, mert ugye más játékban nem lenne poén de itt igen. 😛

Na igen nem érdemes összeadni 20-ig mert könnyen elmegy az ember kedve egybõl xDD
Animefox
Csak a következõ szintet lehet megnézni azt nem hogy 20-ig mennyi kell, de most már álmodj cigánylány lesz a jetrõl... sose szerzem meg csak ha fizetek prémium tagságot. 😞

De ahogy írták az aktuális szintnél ha rajta tartod az egeret akkor kiírja számmal is, hogy hol tartasz és mennyi kell a köv. szintig 😊
Animefox
ÁÁÁ köszi ezt kerestem! Pont egy táblázatot képzeltem el hogy jó lenne látni mert akkor lelkileg úgy készülök fel 😄 Játékon belül nem lehet tudni hogy mennyit kell teljesíteni sajna csak azt hogy hányas level kell hozzá... millió thx

patchaou
Én úgy vettem észre, hogy fölé viszem a kurzort és kiírja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Animefox
Valaki nem tudja hogy hol találok egy táblázatot arról hogy a level szintek teljesítéséhez mennyi xp kell? Mert ugye egyre lassabban megy végig a sárga csík egy szinten.

Djuree

Waaaaaagh!

Jacek
Lesz hamarosan, elvileg nov közepe felé...

Sziasztok!

Mit tudtok errõl a WT Tankos dologról?
Tényleg lesz hamarosan ilyen verzió is beépítve?
Jacek
Szimbolikus volt a kérdés😊))

Teamplayrõl meg annyit hogy nulla az elvárásom ugyan azok zöldség casualok játszanak nagyrészt mint a WOT-ban és csak rosszabb lesz, viszont itt nem kapsz akkora büntit mint ott...

Coral Springs
Semmi ilyen nem volt.

* Few bugs causing client crash fixed
* Graphic bug with dissapearing of plane's parts fixed

Jacek
Ez a patch amit ma letöltött ez mi volt? gyújtó patch??? eddig szerintem max 1-2x égett le gépem ma 5 meccsbõl 4x....

Coral Springs
A kill steal ritkán zavar, a mostanit csak azért említettem meg, mert egy igen vicces szituáció volt. Én az esetek többségében ágyús géppel játszok, tehát túl sokat nem kell faragjam az enemy -t. Ami engem már a kezdetektõl fogva zavar, az a team intelligenciaszintje. És ez sajnos squad -ban sem mindig változik, egy kezemen megtudom számolni hány olyan játékossal toltam együtt, akivel tényleg jó volt játszani.

Tegnap nyomtam pár eventes HB-t.Amcsi oldallal(F4A corsair-el).Nagyon fun volt.Ami nem tetszett,hogy a 3 kör alatt kb 8-9 gépet úgy találtam el,hogy egybõl kigyulladt.Néztem is mindig hogy de szépen égve zuhannak a zérók.De mindig kialudt a tûz és egy kicsi füsttel,de teljes értékûen tovább tudott menni.Ez normális?Vagy rossz lövedéket használok (Universal-t.)

JethroHUN
Nekem is ez a bajom. AB-n és HB-n is lemennek a vadász gépek a földfelszíni célpontokra... aztán mindenki csodálkozik, hogy föntrõl lelövöldözgetik õket.
Ha pedig direkt földi támadógéppel vagyok, nem marad semmi amit csinálhatnék.

AB-n meg a kill steal elég nevetséges. Ezért is untam meg a Spitfire MK2b, mert ahhoz nincs tûzereje, hogy fél perc alatt rommá lõve, instant kill kapjak. Kilövöldözöm a motort, vezérsíkot, majd lezuhan, erre odajön vki, belelõ egyet és megkapja a semmiért a max pontot.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

"Egyszerûen a játék direkt beválogatja mellém a hülyéket, kezd egyre jobban felkúrni agyilag."

Kezdõdik...
Coral Springs
Végül a játékomnak a 7 -ik defeat vetett véget, AB -n elvileg a randomisten baszott oda, HB -n pedig ha összesen van egy csatában 3db harcképes ember akkor sokat mondok. Kilépkednek, vagy fel se szállnak és a kifutóról nézik a csatát, a maradék meg megy a földi célokat bogarászni. A vége mindig az hogy egyedül maradok 4-5 enemy ellen, nem egy csatát megnyertem már így, de én se vagyok isten. A játék direkt beválogatja mellém a hülyéket, kezd egyre jobban felkúrni agyilag.

Coral Springs
Tegnap egy enemy gépnek megsemmisítettem az elevator -t és a tail -t, majd jött egy társ aki beleállt a seggébe, csak közeledett és közeledett, azt telibekúrta. Senki se kapott kill -t, mindkettõ crashed -el lezuhant.

hónapokkal ezelõtt kifejtettem,hogy a jelenlegi rendszer az ANTI TEAM PLAYER....még úgyis,hogy cseppett felvitték az assist jutalmát /amit azóta már lenerfeltek:S/ töredéke a killnek......

írtam nekik,hogy nem-e lehetne egy rendszer ami azt figyeli,hogy ha pl. 1 km belül vagy a pároddal / meccs elõtt párba lehetne rendezõdni/ akkor bónusz pontokat/xp-t kapna mindkét fél+ azt is figyelné mennyi játékidõt töltötök el így egymást supportolva...nem is beszélve arról,hogy a géppárok a másik KILL-je után mondjuk 70-90% jutalmat kapna!,de mindenképp valahogy boostolni kéne a csapatjátékot,mert a fraghunt gusztustalan és szinte mindenki áttapos a saját játékostársán a reward miatt.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Régi jó kis il2..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Na ezen baromi jól látszik az IL 1946 vs WT hasonlóság. Csak a WT-ben annyira csili-vili a grafika, hogy nincs olyan szép kontraszt agyonvágott grafikával sem, mint a lenti video-n. Ráadásul, ha az yt-on olyan jól kijön, monitoron még jobb. Sok manõver RB-n kivitelezhetetlen néhány mapon a LOD miatt. Ezt jópár száz RB-s air kill után határozottan tudom állítani, nem csak ájvékolás valós probléma szvsz 😊