War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyen FRB-n nem a turn rate és a climb rate-en aggódnak, hanem inkább azon, hogy ki ne legyen rosszul a túlterheléstõl 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Két Bearcat (az egyik én) üldözünk egy Ta 152 -t, aki viszont egy friendly Meteor -t támadott. Egyszercsak egy nagy csattanás, már esek is lefele. Hát nem egy másik Meteor kúrt echte telibe ? Egyre kevesebb a motiváció hogy HB -zak, annyi a hülye már ott is hogy nem éri meg.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Vagy sokat gyakorolsz a géppel és megtanulod, hogy melyik az a legkisebb sebesség nála aminél szépen rá tudsz finoman "esni" a fedélzetre 😊
Az elsõ az egyszerûbb 😊
A halál csupán a kezdet...
Length: 31.02 m (101 ft 9 in)
Wingspan: 42.12 m (138 ft 2 in)
Height: 8.8 m (27 ft 6 in)

Amúgy megköszönném ha valaki megdobna egy profillal, nem élnék vissza a dologgal csak ki akarom próbálni 😞
frb-n ugyanez csak ott még könnyebb elõlük kimanõverezni aztán a végére hárman maradtunk egy mig15-re de nem tudtuk elkapni csak kergetõztünk esélytelenül aztán leszállt a genyó és a földön elkaptam végül szerencsére 😄
Látom jó pár erõs gépet beraktak a régebbi patchekhez képest.
AB ra és HB is rendesen használhatóak? Vagy a német-orosz páros azért jobb?
repülgettem az f-80al és a pantherrel de annyira nem tetszett, aztán a fejlesztéseket felhúzni rajtuk meg aztán... annyit kéne tolni velük mint az állat
árkádban lehet, hogy jó móka jettel ökörködni ott nem próbáltam csak amikor a pónikat behozták 😄
Még az a szerencse hogy itt ebben a játékban a legjobb gépek megszerzéséhez viszonylag rövid idõ is elég. Ugyanis a játék a WWII. gépekrõl szól.
Dehát gondolom nem csak én vágyódok egy Jet gépért ebben a környezetben, mert ugye más játékban nem lenne poén de itt igen. 😛
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mit tudtok errõl a WT Tankos dologról?
Tényleg lesz hamarosan ilyen verzió is beépítve?
Teamplayrõl meg annyit hogy nulla az elvárásom ugyan azok zöldség casualok játszanak nagyrészt mint a WOT-ban és csak rosszabb lesz, viszont itt nem kapsz akkora büntit mint ott...
* Few bugs causing client crash fixed
* Graphic bug with dissapearing of plane's parts fixed
Ha pedig direkt földi támadógéppel vagyok, nem marad semmi amit csinálhatnék.
AB-n meg a kill steal elég nevetséges. Ezért is untam meg a Spitfire MK2b, mert ahhoz nincs tûzereje, hogy fél perc alatt rommá lõve, instant kill kapjak. Kilövöldözöm a motort, vezérsíkot, majd lezuhan, erre odajön vki, belelõ egyet és megkapja a semmiért a max pontot.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Kezdõdik...
írtam nekik,hogy nem-e lehetne egy rendszer ami azt figyeli,hogy ha pl. 1 km belül vagy a pároddal / meccs elõtt párba lehetne rendezõdni/ akkor bónusz pontokat/xp-t kapna mindkét fél+ azt is figyelné mennyi játékidõt töltötök el így egymást supportolva...nem is beszélve arról,hogy a géppárok a másik KILL-je után mondjuk 70-90% jutalmat kapna!,de mindenképp valahogy boostolni kéne a csapatjátékot,mert a fraghunt gusztustalan és szinte mindenki áttapos a saját játékostársán a reward miatt.
Egész jók a nyeremények.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..