38447
  • sulouos
    Már megmaszekoltam, a kamera elé tettem az ásványvizes flakon cimkéjét, és így nem hogy nem tükröződik, de még felkapcsolt villanynál is jól látja a ledeket. :D Nagyon galádul néz ki.
  • twi452
    őő nem? nem is igazán értem a kérdést

nálam ennyit lát a kamera, ennyit is kéne szerintem :)
  • sulouos
    Twi, neked a ledekkel nem volt olyan problémás, hogy a kamerában fejjel lefelé is benne van a képük? Mit lehet azzal kezdeni?
  • vajakos21
    forum.warthunder.com/index.php?/topic/82969-new-event-free-for-all-frb-discussion/#entry1508288
    RB szavazás...ha nem volt még
  • Susarc
    szar a tierjében....,de ellehet sunnyogni földi célokra HB ban vele ha szerencséd van és nem jönnek be az AAA vadászok:)
  • Vaktermesz
    Ne lvl 13-ként kezeld hanem LVL II-ként, ha jól emlékszem azon a szinten lesz köv patchtől.
  • darki81
    ezt már én is kérdeztem a jó múltkorában, és azt a választ kaptam hogy az a gép egy hulladék a saját tierjében :)
    szerintem csak a bf vonal a jó 13-as szinttől, a többi gyengébb jóval
  • jocking
    Kérdésem lenne.
    Hs-129B-vel érdemes foglalkozni (lvl 13.)? Adatai alapján nekem úgy tűnik, mintha elrontották volna a szint besorolását... (lassú, sz@rul emelkedik, fegyver se túl extra) Valakinek van róla tapasztalata? Érdemes beruházni rá?
  • bgabor
    Csak tudnám mi történt az Event csatákkal ingame, eltűntek.
  • vajakos21
    frb* topic..meg vannak twichen is profik
  • vajakos21
    Ha rb-nél akkor találsz jó videókat youtuben ill. a wt frn topicjàban is van segitség.És persze repülni kell sokat....a többire ott a mastercard :-)
  • L OuiSe
    Lebuktam :)
  • vajakos21
    Te jó ég Csányi Sándor wt -zik! :-)
  • L OuiSe

Először is köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

Megvettem.

Account van másik is, 100 óra repült idő felett.
    Úgy érzem egy alap szintű tapasztalat már megvan.
    - Eredményeket tekintve 50-80 %-ban első háromban vagyok arcadban.
    - Hb-n 2-3 kill szinte mindig megvan.
    - Full realisticban viszont nem nagyon vagyok otthon joy hiánya miatt.

A fő tényező az idő.
    +900 óra szabadidővel sokmindent lehet kezdeni.

VISZONT:
    Biztos vannak itt olyan játékosok itt, akik jobbak mint én.
    Ezt könnyen lemérhetjük a játékon bellül ugyebár :)
    Szívessen tanulnák tőlük akár oktatás keretében ha van egy kis idejük.
    Fizetni is hajlandó vagyok ha tényleg jobbak és hasznos trükköket sajátíthatok el......

• darki81
    én inkább aranyat vennék, és haladnék szépen sorjában, főleg hogy a kis gépekkel is ugyan akkora élmény játszani...
    na meg hiába mész be 20-as repülővel ha semmi tapasztalatod nincsen!
    a fullos account az már önmagában is nagy unalom :)
    hamar lefolyik az újdonság varázsa, és vége.

én a wot accountomat 20 euróért adtam el, volt benne 5 db tier 10-es tank, meg egy tier 8-as prémium ami magában már több mint az ár kétszerese!
    Nekem ha ingyen adnának bármilyen accountot akkor sem kellene, mert ez majdnem olyan mint ha valaki más vinné végig helyetted a játékot :D
    Remélem segítettem a döntésben :-)
  • Glo
    Mindegy, értelmét se látom, meg tilos is.

WoT-ban lehetett verni a nyálat a jó statra, amit a vevő aztán úgy lerontott hogy öröm volt lesni. Itt meg halmozottan érvényes ez, nem elég beforgatni a tankot h sebezhetetlen legyél. Itt akár az Ai is lelővi a Jetet. Szal ide halmozottan több skill kell, amit pénzért nem tud megvenni.
  • Coral Springs
    Nagyon amatőrnek kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen kiderüljön. Találkoznak valahol, lebonyolítják az adásvételt, onnantól más játssza az account-ot. Ennyi, nem kell ezt túlmisztifikálni. Persze voltak amik kiderültek, de azok nem is pár ezres vásárlások voltak, és nem is noname emberek között, így megvolt neki a hírérték.
  • Amaymon
    De miért turpisság? Példaképp. Ha egyszer vége a bétának és a versenyek jobban elterjednek, általában a versenyzők smurf accokon gyakorolnak. Pl. starcraft 2-ben a klánházak egyezményesen |||||||||| nicket használnak, hogy ne lehessen beazonosítani a játékost. Más értelmét én sem látom.
  • bgabor
    Ja és segítségként egy kis kapitalizmus101:
    Egy dolog nem annyit ér amennyi pénzt(pláne időt) a készítője belerakott, hanem annyit amennyit valaki hajlandó kifizetni érte. A War Thunder accountoknak egyelőre semmi piaca nincs, így kétlem hogy a gazdája találna rá vevőt. Nagyon valószínű hogy 10.000 forintos ajánlatot téve is te leszel az egyetlen érdeklődő, így nem igazán van abban a helyzetben hogy 60 meg 100 ezreket kérjen érte.

Na ezért mondtam hogy 10.000-nél semmiképp se ajánlj többet érte. De a legjobban akkor jársz ha saját accountot indítasz.
  • bgabor
    Először is azt meséld el nekünk, minek is kell neked fullos War Thunder account? A nemsokára jövő tankok miatt? Mert a felhalmozott krediteken kívül ott nem sok hasznát veszed a fullos accountnak, tudtommal a tankoknak külön fejlődési rendszere lesz, tehát a százas szintű accountoddal ugyanott fogsz nekiállni a tankok húzásának, mint aki totál új accountot nyit.

Ha nem a tankok miatt kell, akkor mi miatt? Még a WoT-os példát se tudjuk alkalmazni, mert itt (még)nincsenek csak legnagyobb tierrel
    játszható klánharcok, hogy valaki fullra kihúzott top gépekkel rendelkező accountot akarjon venni. Vagy jetezni akarsz. Elárulom hogy hiába lesznek meg a jetjeid, a játékban semmi sikerélményed nem lesz velük, mivel nem rendelkezel a hozzájuk szükséges tapasztalattal és játéktudással. Azt ugyanis azon az úton szerzi meg az ember, amikor kifejleszti őket és eljut odáig.

És ahogy mások is mondták, ebben a játékban a fejldődés a motiváló erő. Ha szerzel egy fullos accountot ahol már megvan minden és semmiért nem kell küzdeni, akkor szerinted mennyi idő alatt fogsz ráunni az egészre? Három nap alatt?

Én azt mondanám, hogy indíts egy új accot toál ingyen mint bárki más, játsz és élvezd a játékot, pénzt még akkor is beletolhatsz hogy meggyorsítsad a fejlődésed. De fullos accot venni? Ugyan minek? Mindenesetre ha egy árat akarsz hallani, én 10.000-nél nem ajánlanék többet érte.
  • Glo
    Plusz ha kiderül (márpedig ki szoktak derülni az ilyen turpisságok) akkor ugrott a 100 rupó az ablakon.
  • Coral Springs
    Ha valaki csak a repülés élménye miatt játszik, akkor egy ilyen account nem rossz vétel, teljes az eszköztár. Nincs felesleges grind, minden adott, az egyedüli kihívás a személyre szabás. Jómagam sem azért játszok már hogy bármit megszerezzek a játékban, legalábbis már nagyon kevés dolog van amit még megakarok szerezni, ami még érdekel. Ha mindenem max-os lenne, még úgy is beleraknák a játékba 1-2 évet, mert nem a szintek
    kihúzása az élmény. Persze a kolléga még nem írta le hogy mik az elképzelései, mert ha csak pár hónapra akar fun-olni akkor felejtős a műsor.
  • Amaymon
    Smurf accnak kell?
  • Coral Springs
    Nekem még azt a 60 ezret talán megérné, bár valószínűleg találnák kifogást amiért alkudozni kezdenék, például a nekem nem megfelelő statisztika, és az ehhez hasonlók. Az hogy mennyit játszott vele meg lényegtelen, senki se üzleti érdekekből játszik, hanem szórakozásból. Arról te nem tehetsz hogy ő megunta a játékot, így az ár szempontjából a játékidő nem releváns. Ajánlj neki 55 ezret, de 100 rongyot semmiképp sem ér.
  • Zuikaku
    Szerintem ne vedd meg. A játék lényege, hogy fejlődj és közben szórakozz, kikapcsolódj. Így meg az öledbe fog hullani egy kész acc. amit lehet, hogy elunsz 1 hónapon belül és akkor kibasztál egy valag pénzt az ablakon. És lehet, hogy így is néhány nemzetet nem fogsz kedvelni, mert nem jön majd be a gépeinek a repülési tulajdonsága.
  • Glo
    Jah, nem tudom miért ölne bele bárki is 100 rupót egy olyan dologba, amihez nem csak pénz hanem ész is kell. Pl a Mig15 sorozatos lelövetésével 1 millát simán lehet veszteni naponta, és csóringer nem fogja tudni hol rontotta el.. (Ott, hogy megvette).
  • vajakos21
    Inkább játsz és költs prémre vagy prémgépre amit te választasz.megöli az élménut szerintem
  • Glo
    Van olyan ahol foglalkoznak vele, pl bannal szokták jutalmazni
  • L OuiSe
    60.000 Ft-t tett bele kb átszámolva.
    +olyan 900 óra játékidőt végig prémmel.
    100,000 Ft körüli vételárról beszéltünk.
    Akkor 37 teljes nap power levelingért fizetnék neki 40,000Ft-ot.

Van esetleg olyan oldal ahol foglalkoznak ilyesmivel összehasonlításképp?
    Végül nem sok az a pénz annyi lenyomott óráért, de talán van olcsóbban is.
  • Coral Springs
    Ez egy pénzel / prémiummal megpörgetett account, továbbá a tulajdonosa akkoriban játszhatott vele aktívan, amikor még a fejlődés nagyon gyors volt. Én megkérdezném tőle hogy mennyi pénzt tett bele a játékba, annál többet nekem nem igazán érne meg. Mondjuk én amúgy sem vagyok a híve az account vásárlásoknak, amikor olyat hallok hogy valaki több százezer forintért vett account-ot egy játékhoz, a szőr feláll a hátamon.
  • Rue East
    olvasd azt is vissza, mert egy utalást nem tettem rád, nem hogy megjegyzést, semmi olyasmi nem történt, mint amit írsz

az hogy te milyen viselkedés formákat társítasz (valójában képzelsz) egy leírt szöveghez, mindenféle alap nélkül, nyilván a tapasztalataidból kiindulva, nos, az nem pont hogy általánosítás?
  • L OuiSe
    Sziasztok.

Tanácsot kérnék.
    Van egy Wt acc amit szeretnék megvenni a tulajdonosától.
    Ő hajlandó eladni de nem tudja mi lenne a korrekt ár érte (én sem).

- 100 szintű.
    - 17 prém vegyessen.
    - Minden nemzet 20-as.
    - Összes nem prém gép megvéve és be is állítva.
    - A 230 gépből 215 ki is van maxolva.
    - Minden nemzetnél 7 gépslot.

Milyen értéke van körülbellül.
    Mit ajánljak érte.
  • SovereignXY
    De sajna jah. Repülő céltáblának jó. Az 1.37 meg jöhetne már ki! Talán több ember is lenne high tierben végre...
  • SovereignXY
    Hát... ennél azért többet vártam. Főleg mert orosz :)
    Legnagyobb szégyen pe-2 hátsó géppuskása ha megcsapja bye bye...
  • Glo
    Pl tök jól lehet vele free flightban repülni.Nem is értem mit vársz egy stock, low level, early jettől :))
  • SovereignXY
    Elárulná nekem vki, hogy a stock YAK-15P-t mire lehet használni? Mert ez egy fos. 1 fegyver 60 lőszer. Lófasz... mire lesz rá akár egy motor 200k tp vagy mennyi. Beszarok...
  • Coral Springs
    A terás winchester-t ma már apróért utánad dobják, innentől kezdve engem nem érdekel hogy a két játék, később pedig a Naval résszel a három játék egybe lesz gyúrva. Felőlem akár a gyalogság is jöhetne, nem kötelező mindegyikkel játszani. Hosszútávon a community megtöbbszöröződik, és létrejön a világháborús játékok Mekkája. Ilyen szempontból a cross platform sem zavar.
  • Amaymon
    Igen olyanok akik kifogást keresnek rá, hogy ne kelljen ott repülniük, 1-2 ember (név szerint tudom kik) hangoztatják ezt frekventáltan. Ezért ne általánosíts. Ez olyan genetikus sejtjeidbe ivódott kötözködés tőled, mint mikor ruddert akartam venni és áll rángatva fellengzősen beszóltál minek az nekem. Ezért egyértelműen tudatos trollkodásnak veszem. Azóta pikkelek rád :)
  • Glo
    Én a HOTAS nézegetőjével nyomom, és simán lehet vele tolni.
  • sulouos
    Nem lehetetlen, de összehasonlíthatatlanul nehezebb. A freetracket kb. 10 perc repkedés után megszoktam, de a bal kézzel kezelt egeres nézelődés fél óra után rosszabbul ment, mint amikor elkezdtem :D