38447
  • gezu1025
    Én a hurikánokkal tartok 19 killes rekordot AB-ben, de sajnos 1x lelőttek. Van ez így.

Viszont az F2A-3at én is szeretem, nagyon jó kis gép abban a tierben.
  • Coral Springs
    Közbe meglett a 2000 kill az Airacobra-val, rögtön utána a Buffalo jön a sorban.

• Coral Springs
    Az egyéni rekordomat ugyan az F2A-3 -al tartom, viszont bármennyire is érdekes az egyik ász gépem, egészen tier 12-13 -ig használom. A rekord az tier 6-7 -ben lett meg ha jól emlékszem, tehát nem a saját tier-jében.
  • Nortai
    Azért az sem mindegy, ha T10-ben vagy T1-ben szerzed Survivor-t. :))
  • Amaymon
    Miért nincs csak RB event? Mondjuk nem zavar még 21 napig fog tartani a mostani "sky duel" és szuper jó amikor nincs A20 spam.
  • Elar
    [OFF]Bocs, de te hogy tudsz beszúrni ide jó kis képet?[/OFF

• Coral Springs
    Arcade-ban nekem eddig ez a maximum, és a legfontosabb hogy 0 halál mellett.

Szép az a 26 kill, de hogy 4 gépet vittél be hozzá eléggé beárnyékolja, én mindenképp többre értékelem ha valaki Survivor mellett ér el komolyabb eredményt. Abból már látszik hogy az illető nem csak célozni tud, hanem használja az agyát is, és a megszerzett tapasztalatokat. Nem azért hogy magamat fényezzem, de nekem majdnem minden csatám Survivor-ös.
  • Amaymon
    Erről volt itt linkelve régebben egy kalkulátor, de sajnos köszönő viszonyban sincs már ezzel a játékkal.
  • Elar
    Mivel LÁMA vagyok ezért sok hülyeséget kérdezek :)
    Mivel mostanában sokat olvasgatom a órumot szöget ütött a fejembe, hogy nem mindegy milyen magasságon milyen géppel megyek.
    Az odáig ok, hogy van amivel fordulózni érdemes van amivel egy emelkedő kőrt kell lenyoni, ha a seggünkben vannak.
    ezt gondolom tapasztalat, meg olvasni kell a gép adatlapját, minél kisebb legyen a Turn time.
    Viszont azt honnan tudjam hogy melyik géppel milyen magasságon próbálkozzak?
  • darki81
    oké :)
    akkor csak 85 ezer credit volt a max, tegnap prém nélkül prém géppel 4 killre hb-n :)
  • Amaymon
    Trófeával nem érvényes a verseny :) Az egy lottó, 1 millát is bedobhat. Csak a tisztán a játékért kapott számít.
  • darki81
    én most kaptam ezt maximumnak :)

ezt meg kibújt a földből mert zajongtak :D
  • Amaymon
    Mi a maximum amit pénzben tudtatok egy kör alatt keresni?

Fighterrel trófea nélkül 164k prémnappal nekem a top.

Bomberes kollegák exrtém 200k feletti köröket is mennek.
  • darki81
    kösz
  • twi452
    a repair rank az automatikus javításnál számít de most új besorolás lesz ugye úgyhogy valószínűleg ez a tulajdonság is megváltozik vagy eltűnik
  • sulouos
    A G tűrés csak azt befolyásolja, hogy mennyire feketedik be a kép fordulásnál. A másikat nem tudom.
  • darki81
    a repair rank az mi a pilótapontoknál? javítja a rangot vagy mi? :D
    na meg a G-tolerancia az csak annyi hogy nem pirosodig be, vagy attól jobban fordul a gép?
  • L OuiSe
    Sziasztok.

Mi a maximum amit pénzben tudtatok egy kör alatt keresni?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_8_vkyojj8ra3.jpg

És mi volt a maximum kill arcadban?
    [spoiler]http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_8_8q4ipj67mx.jpg [spoiler]
  • Coral Springs
    Uff, nagyon komoly műsor volt ez, ha kicsit jobban teljesített volna a team akkor kihúzom 0 halállal, és nyerünk is. Majd legközelebb.

• darki81
    Hey koránkelők :)
    csatlakozhatna valaki hozzám német hb csatára :)
    (pm)
  • sulouos
    Működni látszik a szerkezet, és nem hittem volna, hogy a Hurricane Mk. I 100 km/h-val még képes repülni. :D
  • MitsuMishi
    Köszi a segítséget, majd akkor még gyakorlok :)
  • Amaymon
    Corsair C egy lefűrészelt csövű sörétes puska (meg is kérik az árát repairban). Eventen ha van azt választom általában ellenük. Elég nagy türelemjáték, mert gyorsan túlmelegszik a motor, BnZ-t ha észreveszi a japán könnyen leráz és kezdődhet egy újabb több perces helyezkedés. Szerencsére RB-n meg lehet őket lepni nagy sebességgel. Nem mindig veszik észre a feléjük dübörgő "meteort" belső nézetből.
  • sulouos
    Az amerikások csak a sebességükben bízhatnak a japók ellen, a Zerok 550-600 körül már nagyon nehezen irányíthatók, míg pl. a Corsairt ott lehet igazán vezetni.
  • Amaymon
    "Van bármi értelme amerikaiakkal repülni?"

Nem annyira vészes az us ág. Mindenre van válaszuk. Ha kell nagy tűzerő (cobra), ha kell a leggyorsabb propelleresek, ha kell a legtöbb lőszer, legütősebb bomberek. Alacsony szinten a p36-p40 egy akrobata.
  • Amaymon
    A20 a legidegesítőbb. Az egyik meccsen az előbb végig kergetett az egész mapon. 665-el mentem typhoon-al, simán jött utánam, nem tudtam lerázni. Igaz rövid, olyan 5 perces meccs volt, de na. Nem tudtam miatta egy klikknyit se lőni. Legalább szimulátor módban szakadna szét G-re egy monster bomber/attacker méretű gép, ne piruettezzen. :)
  • MitsuMishi
    Van bármi értelme amerikaiakkal repülni? Kis szinten a Hayabusák, nagyobb szinten pedig a Zerok emelkedik le/fordulják le/lövik szarrá a jenkiket. Valami taktika hozzájuk?
  • vajakos21
    Dual event.: Első meccsen egy Pe3 és 4 A20 a másodikon 1 reisen meg 4 B25 volt a cspattársam..
  • Amaymon
    Prém GER HE 112
  • Elar
    Őőő van magyar?
  • Vaktermesz
    Az első meccs mindig szopás, mikor megvettem a magyar gépet 2-en álltak be mögém, esélyem sem volt.
  • keneseig
    ok kösz
  • bgabor
    Lődd ki a Chromeot alóla, ha fut.
  • keneseig
    Mással még nem fordult elő,hogy ritkán 1 meccs után a menüben folyamatosan szaggat a játék?És csak a restart segít.
  • Elar
    NA most lövésig eljutottam de egy Beaufighet kiforgott és egyből leszedett....
    Na azt hiszem ez nem az én gépem lesz
  • Elar
    Na kipróbáltam a Dorniert.
    1600men kezdtem. Na mondom megyek bombázókra. Emelkedek.
    Célba veszek egy B25-öst, kifordul - megyek utána.
    Valaki lő rám fél oldalról. Kifotdulok - ellővi a szárnyam.
    Hellóóóó

Jó kezdés :)
  • sulouos
    Azt mondták hogy még variálnak rajta, és hogy az arty módot azért tették ilyen könnyen és gyorsan elérhetővé, hogy a rövid streamen is megmutathassák. A játékban (elvileg) a könnyű tankok lesznek képesek behívni, és csak nagyon ritkán. Ez már csak találgatás, de az se lepne meg, ha ez csak arcade-ban lenne benne.
  • BaleniX
    Nemrég újra végignéztem a GF gameplay-t, és amikor van az a rész, hogy behívja a tüzérséget, akkor ügyebár majdnem fentről belátja a területet. Így akkor megláthatom a fedezék mögül is az ellenséget? Mert az úgy eléggé legális előny lenne. Vagy még variálnak rajta...
  • lexlutor
    alig varom mar az elso b17est. a wellingtonok nevetseges 7,7esi egyszeruen semmit nem ernek. csak az abszolut kezdok nem lonek le fel pillanat alatt.
  • sulouos
    Csak a szokásos, 5 percig jól működött, aztán az egyiket elkezdte nem látni, aztán meg annyira le kellett venni az érzékenységet, hogy még a vaksötétet is érzékeli.