War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lenne ha inkább nem kerülne bele egy elkapkodott rendszer. Inkább fejlesszék le normálisan és jöjjön késõbbi peccsben, de akkor az legyen olyan kidolgozott módon megcsinálva (HB, FRB is!), mint az AF-ben.
Vagy mégse. Ugyaninnen:
Q: What modes will be available for tanks at launch?
A: Arcade Battles, and may be HB

Nagyon az az érzésem hogy õk se tudják még, mivel lesznek készen a kijelölt határidõre. <#nyes>

Végre kapunk még japán gépeket idén! És ha jól betûzöm jön a Ki-84 is?
a TM jeleket kicsit átszabta a fórum, ami az eredeti szövegben van :|
Q: Hi Kirill. Will we see Historic/FRB for tanks on launch, or Soon™ after? 😊

A: HB Soon™ after. Not sure about FRB

Hoppá még HB sem lesz a tankoknak löncskor csak késõbb.
Srácok segítsetek értelmezni ezt a specialt.

Mi történik, bármilyen orosz vagy német géppel lelõtt 3. és a 10. gép után? Nincs ilyen achievementem, csak az il16 és he112 challengek vannak ott.
"One of main ways to impove FRB is to completely switch it to Events"

WoW. Szerintem mindegyik játékmóddal ezt kellene AB felett.
A mai "hogyan ébresszûk fel a fórumot":
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73443-reddit-ama-with-kirill-yudintsev-frb-discussion-only/#entry1237455
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73340-sky-duels-8-spain-on-fire/#entry1233348
Varázsló ez az ember! <#smile>

Coral Springs
Én egyetlen gépet festettem le, de az egyedi lett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

friss ropogós Grmlz konyhájából 😊
Coral Springs
Más bomber -ek ennek a felétõl már leesnek, az A-20G -t ketten nem bírjuk lelõni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Pro vagyok. Bár több mint valószínû hogy az AAA szedte szét, az enyém meg lucky shot. <#nevetes1>

a corsair 40%-nál állva marad felette elkezd döcögni de csak araszol lassacskán 😊
lemértem corsair-el hordozón ott vannak azért viszonyítási pontok 😊

annyira nem jelentõs a különbség de van egy pici 😊
2-2 mérés ugyanúgy nem nyúltam semmihez csak gázkar meg gázkar + fék

a mérési pontom az utolsó elõtti csík keresztben a hajón
2 km/h volt a különbség minden esetben úgyhogy nem nagy de van valamennyi 😄

de az indulásnál azért elég feltûnõ, hogy ha simán indulsz el akkor szépen megindul a gép wep-el úgy 1mp alatt, fékkel meg van vagy 3 mire elindul.
Hmm, ezt ki fogom próbálni, majd teszt flight-on pedállal.

Ma már nem. Nagyon zavaró, hogy nem látni a fékerõt. Nekem még fékkel együtt is gyorsnak hat. Viszonyításképp olyan 1/3-ad throtte-val és 100% fékkel kínkeservesen kellene gyorsulni a gépnek, ha egyátalán tudna.
Tököm televan, hogy sima hitek után nem adja meg a killt. (Na meg arról is tudnék mesélni, amikor a criteket egyszerûen nem regisztrálja, de most nem errõl van szó 😊 ).

Az oké, hogy sima hit után csak -ha jól emlékszem- fél percig tied a kill, és már sokszor vigasztaltam magam azzal, hogy biztos késõbb verte oda magát az áldozat; de amikor konkrétan méterekre a talajtól eltalálom többször, rögtön le is esik, akkor ugyanmá ne chrased legyen...
természetesen legyûri a féket és elindul de nem olyan komótosan ahogy csak simán 😊
ez azért látszik a kettõbõl
A kérdés az, hogy nálad is elindul egy idõ után, ha felpörgeted teljesen? Úgy értem, hogy itt tudtad volna még fékkel 0-án tartani a sebességet, vagy neked is elindult a gép magától?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

leveszi persze mert ott csak felnyomtam a gázkart simán és megálltam hogy utána fékkel is ugyanezt megcsináljam 😊
így látszik a különbség a kettõ közt 😊
Leveszi a throttle-t nullára, amikor 00:06 körül másodjára is fékezel. Ennek úgy kellene mûködni, hogy 100% marad fékezés közben a throttle.
itt látszik a különbség a kettõ között
majdnem elkaptad 😄

amúgy nincs titok, fék gomb benyom és befékez akkor is ha felnyomom a fordulatot 😊 aztán megindul persze ha erõs géppel csinálod de ráz mint az állat már elõtte is és magasan áll a fordulat aztán el lehet engedni és huss 😄

ha jól emlékszem a zero el sem kezd gurulni úgy befékezi 😊
Videót nem volt kedvem belõle készíteni, de kimentettem 2 képet a replaybõl:

1. akadály, még a kerekek gyakorlatilag el se indultak felfele, hiába nyomtam.

2. akadály, egy jóval magasabb ház, még itt se húzódtak fel teljesen 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Azt hogy kell? CloD-ban mûködik, hogy prop pitch le, fék be, RPM fel, prop picth fel vele egy idõben fék ki és kilövés, de itt hogy?
Pont most próbáltam én is és nekem se mûködött. Hiába nyomtam a féket, ahogy elkezdtem pörgetni elindult 😊 Végülis úgy tûnik, hogy ha indulás elõtt zoomolva felmérem a házakat, lehet találni olyan távoli helyet, ameddig elemelkedik ez a lomha dög, de amúgy tényleg elég vicces 😊)
Amúgy más gépeket a németek közül ez nem hiszem, hogy fenyeget, talán még egy 410-et tudok elképzelni, de lehet, hogy még az jobb ebben.

bardocz
Nekem az valamiért nem megy, hiába van külön gombon a fék. Amúgy flaps nélkül indulni, majd landigra húzni a kifutó végén? Nagyobb sebességet érsz el addig, mert kisebb a légellenállás, és a felhajtóerõ is nagyobb lesz.
tök jó 😄

fék be, motor felpörget aztán kilövés 😊
Megjelent egy új Berlin HB?

Nevetséges, hogy nem gondoltak arra, hogy egyes gépeknek nagyobb kifutó kell. Konkrétan ez a gép 210 környékén tud elemelkedni és úgy tudtam felszállni, hogy elhúztam a bal oldali õrtorony felé felszálláskor. Így is egy fallal kellett a végén szembenézzek és pár centin múlott, hogy felhúztam a fal és egy késõbbi ház fölött. Igazán mozivászonra illõ volt, de egyben nevetséges is, hogy nem gondoltak az ilyen gépekre, ha már nem képesek kijavítani az FM-et...

Ez a látvány fogad a város közepén:

E1 jó a saját szintjén csak rb-n 10es tier ellen rak rendszeresen..
Yeah, igazad van, kevertem a nevük miatt a KVFS-el.
Sakura klánt ismerek.Azok japók,Skra...aztat nem láttam még
Köszönöm.Neked is grat.Jó volt nézni egy guinness-el a kezemben. 😊

szép grt. 😊

Ma kipróbáltam a kis E-1et most elõször. Teljesen rendben van ez 5ös szinten 😊
😊 Kép

Az kínai klán? A SKRA vagy mi a neve az koreai, õk jól nyomják RB-n legalábbis, de hatalmas 180-200-as a pingjük. Csak azért kérdem, mert akkora pinggel HB-n belekényszerül, hogy rángassa, mert késik amit lát.
Van aki ilyen arcade módszerekkel védekezik HB-n is. Nem igazán szimpatikus (legalábbis nekem) és valószínûleg igazából sem próbálkoztak ilyen jellegû géprángatással a pilóták, annál azért valószínûleg több eszük volt. Több értelme van egy olló manõvernek, ha minden kötél szakad és szakszerûbb is 😊

Ott már nem árt egy kis szerencse is, de persze, jó kitérõ manõverekkel sok helyzet menthetõ 😊 Nekem a kedvencem, amikor két Yak-3 próbálkozott folyamatosan headon-al, mindketten megették a kitérõ manõvert és megpróbáltak fordulni, de mire észbekaptak a Spit már irányban volt mögöttük 😊

Azért szerintem a német gépekkel sincs gond, a 109-ek még mindig nagyon kiegyensúlyozott gépek, szinte minden tulajdonságban erõsek. A 190 A-5-rõl ugyancsak elmondható, amellett, hogy nagyon jól emelkedik, eszméletlenül zuhan és megvan a tûzerõ is, csak nem kell engedni a kísértésnek és feladni a lendületbeli elõnyt. A Spitet gyakorlatilag állva hagyja az A-5 egyenes vonalban.

CHINA és 315 playerek úgy rángatják a gépeket HB ban mintha AB ben lennének és még annál is durvábban...WTF?

Normál tierbesorolásnál/eventnél 3vs1 eröst buko....vagy nagyon nincs csapatmunka vagy bénák a piloták vagy nagyo nagy különbség van alapból a gépeknél.Egy jobb team szétszedi mielött észrevenné
Bárcsak tudnék mondani ilyen német gépet! 😊 3 vs 1,jöhet bármikor... 😊

Nekem is a kedvencem, még 3 vs 1 szituációkat is le lehet néha hozni vele.
Az emelkedése pedig már nem problémás annyira, lévén hogy pikk pakk túlhevül a motorja.

Jó ebben igazat adok. 😊

kipróbáltam a kingeket saját azaz 9-es szintjükön, ott viszont jó gép. tanúlság: kincobrát nem viszem be 12-13-as szintre

Oh látom ez már volt 😄
"Imádom amikor azt hiszik az emberek hogy ez valami need for speed vagy hasonló játék és telematricázzák a gépeiket.Ha lenne sparco meg toyo és apex stb. felirat azt is ráaggatnák. 😊 Ízléstelen."

RB-n könnyebb a matricásokat kilõni 😊
reklám,de ez nagyon jó!!! nézzétek a sorozatot!

Annyit elismerek, hogy jó gép, de azért nem kell ennyire mutogatni 😊 Megfelelõ szinten nem mondanám op-nak, egy N1K ellen semmiképpen, ami ugyanolyan magasra felér, mint én, ugyanannyi idõ alatt és fordulékonyságban sem mondható rossznak.

Amúgy nem kell félteni, általában a keresem a kihívást, logbook szerint 25 csatám volt a Spittel, míg a kedvenc D-12-el 102. Innen tudom jól, mivel a Dorával egy idõben szinte csak Spitek és F8F-ek ellen kellett harcolni, hogy az F8F 1000-szer veszélyesebb tud lenni, míg szerencsétlen Spit maximum akkor fog elkapni, ha behúzom a kéziféket és megállok neki 😊 Mindez egy az egyre vonatkozik, a túlerõ mindig módosítja a képletet.

Fenrir
Prémium Spit <#nezze>

A halál csupán a kezdet...