38447
  • Zuikaku
    Ha P-47-ben csücsülsz akkor nincs félni valód :D Viccet félre téve, nincs rossz sérülés modellje a P-47-nek.
    Vagy AB-ban ME-110-ben.
  • Glo
    Ahogy Twi is írta nem mindegy hogy honnan, milyen lőszerrel és hol találnak el. A játékban van kb 40 féle skuló, a gépek meg hol jobban, hol kevésbé jobban páncélozottak. Meg van 3 játékmód :))
  • twi452
    meg a repülő nem tank :D
    ha már rád lőnek akkor baaaaaj van :)
  • sulouos
    Legalább annyit beírhatnának, hogy mekkora a tömege és hány lóerős a motorja talajszinten. A "lövésállóságot" nagyon sok minden befolyásolja, elég nehéz lenne egyszerűen kifejezni.
  • Omrega
    Érdekes gép ez az F2A3, nekem pont kimaradt, mert japánokkal kezdtem, de az amerikai küldetéssorozatot vettem meg az XP38 miatt, mivel persze az elején elég nyögvenyelős volt, mert kicsit dülöngélve repül, így az F2A3-at is T11-ben használtam 6 felszállás 1 győzelem aránnyal, így gyorsan le is cseréltem F4F-re talán, de most kipróbáltam low tierben és tényleg jó kis gép.

Amit hiányolok a játékban az, hogy a gépek adatai között nincs utalás arra, hogy melyik mennyire sérülés álló. Persze előbb-utóbb ki lehet tapasztalni.
  • Glo
    Én is kb az első harmadára célzok. Meg ahova sikerül. FRB-n nem olyan könnyű, ott sokszor be is figyel a 1 hit kill a Destroyertől.. A többit is nagy tisztelettel közelítem meg. A lightra meg mindig 2 db 1000fontosat dobok oda, mert nem biztos h a második kört is túlélném :)
  • bgabor
    Pontosan oldalról megyek rá, az elejére célzok hogy mire leér a bomba a közepén kapja el, és akkor oldok mikor a célkereszt eléri a hajó vízvonalát.
  • Coral Springs
    Egyre több éjszakai csata van mostanában.

• Coral Springs
  • Elar
    Hűű ez a magyar gép tényleg kellemes így :)
  • Glo
    Ezek szerint az is fontos, hogy hol találja el az ember.
  • bgabor
    Ma bombázgattam Máltán, a német ötszázas visza a Light Cruisert.
  • bgabor
    Ahogy gondolod, de a tier5-ös Beaufighter az egyik legjobban forduló kétmotoros a játékban. Mindezt 4 gépágyúval. Aki azzal nem tud killeket csinálni, annak lézerágyúval se menne.
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV on!

http://www.twitch.tv/volfram42
  • Elar
    Az Mk X ami a halálom
  • Vaktermesz
    Régebben 2 tonna tehát 4x500kg vitte Battleshipet, nem hiszem, hogy változott volna.
  • sulouos
    A Dorniert még megértem, de a Beaufighter? Még HB-ban is fordulóznak vele a vicces kedvű britissek, és le is lövik akit nagyon akarnak.

Ez a He-112 B-1 egy állat. Úgy szecskázza a szerencsétlen sorsú Spiteket meg Hurricane-eket, hogy rossz nézni :D
  • twi452
    a battleshipre is kell azt hiszem 3 tonna mint a hordozóra :)
  • Elar
    Azt hiszem feladom a Beaufightert. Meg a Dorniert is.
    Ezek nem nekem valók.
    Egész egyszerűen nem érzek rá erre a dögnehéz, fordulni képtelen jószágra.
  • Elar
    6-ot dobtam rá. 2 tuti talált :)
  • Glo
    A Destroyer 1x500kg, a Light cruise már 2x500.. ebből indulj ki a Battleshipnél. A pontos értéket nem tudom, de biztos kell rá 3 vagy 4 :)
  • Glo
    Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye
  • sulouos
    Tankot vadászni az Il-2 és Il-2M is jó, de én csak a rakétákat szoktam vinni HB-ban, mert a bombákhoz nincs célzóköre, és nagyságrendekkel jobban repül nélkülük. Így egy szettel 4 tank és rengeteg könnyű célpont szedhető ki vele.
  • Elar
    Illetve orosz oldalon 6-7 szintnél mivel érdemes bombázni menni?
  • Elar
    A Battleshipre érdemes 500kg-os bombákat dobni???
    Gyakorlatilag nem is füstölt utána....
  • Rue East
    az Il-2-ben egy Allison V-1710 motor van, nem Mikulin AM-38, illetve a Zero-ban se az eredeti Nakajima, hanem egy Pratt & Whitney dübörög
  • Zuikaku
    Igen, az Il-2 -n nagyon meglepődtem, mert gyönyörű hangja van. A érezhető a kakaó a Pratt & Whitney-ben.
  • sulouos
    Hát igen, könnyű gép, és amennyire a súlyától telik, erős is a szerkezete.
  • darki81
    na árkádban megdöntöttem az assistrekordomat, kaptam rá 70ezer ezüstöt :D
    mellettem még volt pár kill de nem sok
  • Susarc
    Tier 1 es Meteor 3 kill 1 assist....megnyugodott a kis lelkem:P

dögöljön meg az egész német ág meg az orosz fejlesztők akik irigyek és szándékosan folyamatosan elqrják!
  • Susarc
    K4 660-nál szarrá törik alap manőverre......

kibaxott németeket kukázom megint egy hónapig nem idegesítem magam...
  • sulouos
    A mostani katonai felhasználású dolgok se arra mennek, hogy még kevesebb NOx meg CO legyen a kipufogógázban :D

A repülőnapon beszélték mellettünk, hogy a Szuhojok füstölnek. Lehet, de mennek is! :D
  • Fulcrum11
    A Hellcat nagyon viccesen indul, de utána állleejtős :D a Messzer viszont nagyon kulturált, meg is lepődtem. Az IL-2 még kedvenc, azt kicsit elszúrták a játékban.

Ezekre a füstpamacsokra manapság nem adnának zöldkártyát asszem :)
  • Susarc
    rég játszottam már és elfelejtettem milyen érzés mikor 700kmh-val G10-el nem éred utól a TU2 aminek 547 a végsebessége bombateher nélkül....
  • Susarc
    EJJHA!!!!

gonosz vagyok és szerintem 1-2 hangot jobban is beletehettek volna a WT be:P
  • Zuikaku
    F6f Hellcat-nek de durva hangja van. Viszont szegény Spitnek olyan hangja volt mint egy traktornak :D
  • Fulcrum11
    Il-2 topicból, de ha valaki nem járatos arrafelé :)
  • Vaktermesz
    5-6-os nem lesz köv patch miatt ott meg ha jól tudom évjáratok szerint lesznek a gépek, így kerülhet YER-2 kisebb szintre mint Pe-2-k vagy P-38 kisebb szinten lesz a p-63-nál stb
  • gezu1025
    Nem, ezt nem csak te látod így. Az az egyik legjobb gép az amcsi ágon. Simán lehetne 5/6-os gép. 109E és a legkisebb Zero ellen is megállná a helyét szerintem.

Multkor HB-ban 1v5-ben 4 chaikát kikaptam. Az utolsó sajnos eltűnt és mikor táraztam lekapott.
  • Coral Springs
    Az F2A-3 simán elférne néhány tier-el feljebb, a saját tier-jében gyakorlatilag nincsen ellenfele, arról nem is beszélve hogy magasabb tier-ben is mészárlást lehet csinálni vele. Persze lehet hogy ezt csak én látom így.