War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Q: What modes will be available for tanks at launch?
A: Arcade Battles, and may be HB
Nagyon az az érzésem hogy õk se tudják még, mivel lesznek készen a kijelölt határidõre. <#nyes>#nyes>
A: HB Soon™ after. Not sure about FRB
Hoppá még HB sem lesz a tankoknak löncskor csak késõbb.
Mi történik, bármilyen orosz vagy német géppel lelõtt 3. és a 10. gép után? Nincs ilyen achievementem, csak az il16 és he112 challengek vannak ott.
WoW. Szerintem mindegyik játékmóddal ezt kellene AB felett.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73443-reddit-ama-with-kirill-yudintsev-frb-discussion-only/#entry1237455
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
annyira nem jelentõs a különbség de van egy pici 😊
2-2 mérés ugyanúgy nem nyúltam semmihez csak gázkar meg gázkar + fék
a mérési pontom az utolsó elõtti csík keresztben a hajón
2 km/h volt a különbség minden esetben úgyhogy nem nagy de van valamennyi 😄
de az indulásnál azért elég feltûnõ, hogy ha simán indulsz el akkor szépen megindul a gép wep-el úgy 1mp alatt, fékkel meg van vagy 3 mire elindul.
Ma már nem. Nagyon zavaró, hogy nem látni a fékerõt. Nekem még fékkel együtt is gyorsnak hat. Viszonyításképp olyan 1/3-ad throtte-val és 100% fékkel kínkeservesen kellene gyorsulni a gépnek, ha egyátalán tudna.
Az oké, hogy sima hit után csak -ha jól emlékszem- fél percig tied a kill, és már sokszor vigasztaltam magam azzal, hogy biztos késõbb verte oda magát az áldozat; de amikor konkrétan méterekre a talajtól eltalálom többször, rögtön le is esik, akkor ugyanmá ne chrased legyen...
ez azért látszik a kettõbõl
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
így látszik a különbség a kettõ közt 😊
amúgy nincs titok, fék gomb benyom és befékez akkor is ha felnyomom a fordulatot 😊 aztán megindul persze ha erõs géppel csinálod de ráz mint az állat már elõtte is és magasan áll a fordulat aztán el lehet engedni és huss 😄
ha jól emlékszem a zero el sem kezd gurulni úgy befékezi 😊
1. akadály, még a kerekek gyakorlatilag el se indultak felfele, hiába nyomtam.
2. akadály, egy jóval magasabb ház, még itt se húzódtak fel teljesen 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Amúgy más gépeket a németek közül ez nem hiszem, hogy fenyeget, talán még egy 410-et tudok elképzelni, de lehet, hogy még az jobb ebben.
fék be, motor felpörget aztán kilövés 😊
Nevetséges, hogy nem gondoltak arra, hogy egyes gépeknek nagyobb kifutó kell. Konkrétan ez a gép 210 környékén tud elemelkedni és úgy tudtam felszállni, hogy elhúztam a bal oldali õrtorony felé felszálláskor. Így is egy fallal kellett a végén szembenézzek és pár centin múlott, hogy felhúztam a fal és egy késõbbi ház fölött. Igazán mozivászonra illõ volt, de egyben nevetséges is, hogy nem gondoltak az ilyen gépekre, ha már nem képesek kijavítani az FM-et...
Ez a látvány fogad a város közepén:
Ma kipróbáltam a kis E-1et most elõször. Teljesen rendben van ez 5ös szinten 😊
Azért szerintem a német gépekkel sincs gond, a 109-ek még mindig nagyon kiegyensúlyozott gépek, szinte minden tulajdonságban erõsek. A 190 A-5-rõl ugyancsak elmondható, amellett, hogy nagyon jól emelkedik, eszméletlenül zuhan és megvan a tûzerõ is, csak nem kell engedni a kísértésnek és feladni a lendületbeli elõnyt. A Spitet gyakorlatilag állva hagyja az A-5 egyenes vonalban.
Az emelkedése pedig már nem problémás annyira, lévén hogy pikk pakk túlhevül a motorja.
RB-n könnyebb a matricásokat kilõni 😊
Amúgy nem kell félteni, általában a keresem a kihívást, logbook szerint 25 csatám volt a Spittel, míg a kedvenc D-12-el 102. Innen tudom jól, mivel a Dorával egy idõben szinte csak Spitek és F8F-ek ellen kellett harcolni, hogy az F8F 1000-szer veszélyesebb tud lenni, míg szerencsétlen Spit maximum akkor fog elkapni, ha behúzom a kéziféket és megállok neki 😊 Mindez egy az egyre vonatkozik, a túlerõ mindig módosítja a képletet.
A Spitfire pedig hihetetlen egy gép, nem is elsõsorban a climb rate-je miatt, sokkal inkább a manõverezhetõsége, gyakorlatilag 2vs1-eket is elég jól le lehet vele hozni, egy kis figyelemmel. 1vs1-ben pedig egy Zeron kívûl nem tudom mi képes megverni.