38447
-
Coral Springs #26806 Ez már egyéni prioritás kérdése, ha nincs pénz meg kell hozni egy fontossági sorrendet, nem vitatom. Viszont a számítógép egy drága hobbi, aki ezt válassza az számoljon azzal hogy költeni is kell rá, ha meg nem számolt akkor így járt, nincs miről beszélni. Vannak olyan hobbik is amire nem kell költeni, bár eléggé keresni kell őket. -
#26805 Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólását, de ahoghy lentebb írta valaki sajnos pénz szűkében vagyok... Jövőre kezdem a főiskolát és természetesen fizetős :( örülök ha azt kitudom fizetni és nem kel diákhitelt felvennem:D, na de mind1 is nem akarok senkit magánügyekkel traktálni a lényeg a lényeg, hogy lehet beruházok egy 7770-re, hogy legalább egy kicsit jobb legyen :D és majd később még bővítem a gépet! :) -
Glo #26804 Persze, egy ideális világban :)
De nem mindenkinek a fullos gép a vágy álma. Nekem se, inkább elmegyek hetente inni a haverokkal, meg squasholni a barátnőmmel, és elviselem, hogy "csak" 45 fps-t tud a gépem közepes grafikán :) -
Coral Springs #26803 Hát akkor félre kell tenni a cigit, a piát, esetleg aki nem keres úgy vállaljon be túlórát, minden az agyban dől el. Én 4 évenként cserélem le teljesen a gépem, ekkora időintervallumban egyáltalán nem megerőltető ez a lové. Ha valaki legalább 10K -t félrerak havonta, már akkor megvan a zseton egy fullos gépre. -
Glo #26802 Nem mindenkinek van 300K-ja új gépre, van akinek ez a fél éves konyhapénz. Nekik marad a kendácsolás, meg az üvegnyakak szép lassú tágítása. Még fősulis koromban én is mindig azt cseréltem le ami épp lefojtotta a többi hardvert. -
Coral Springs #26801 Hiába ajánlasz neki jó kártyát, ha a processzor nem hajtja ki. Akkor már kell egy új processzor is, annak meg egy új alaplap, és akkor már ott vagy mint ha új gépet vennél. Az én két éves gépemet még lehet fejleszteni, még egy VGA akár egy crossfire -höz, még több ram, stb, viszont egy teljesen elavult szart felesleges. Két éve én is pont egy hasonló gépet cseréltem le mint az övé, monitorral együtt 300K zsetonomba került de megérte, azóta is full grafon mennek a játékok. Aki játszani akar költsön rá, ne tákolgasson, vagy vegyen konzolt. -
Zuikaku #26800 Tényleg jó indulattal ájánlottam a HD 7770-et. Olcsó és viszonylag erős. Jó ár/értékű kártya. ami a poén, hogy 5000 Huf-al drágább mint a 7730 ami semmit se ér. De itt a kollégának kell tudnia, hogy mennyit szán az egész gépre és annak tükrében kimatekozni. -
#26799 Sziasztok.
Egy darabig Intel E5200-al toltam 3900Mhz-re húzva 4G társaságában.
A menüben szerelékek lenyitásánál így is megakadt nagyritkán.
játék közben simán futott.
Érezhető különbség volt ha csak 3600Mhz-en járattam.
Videokari: 7850 1G.
Most egy Q8400 al tolom 3200Mhz-en.
Picit simábban fut de nincs nagy különbség.
Ha nem piszkálsz bele a játék ini-jébe,
akkor max 512Mbt-ramot eszik a GPu-ból.
A rendszermemóriából is elég ennyi neki.
Gyengusz prociknál segíthet, ha a TimerResolution nevű programot futtatjátok (maximumra kell állítani).
Toltam 7770-el is.
Elég ahoz hogy minden olyan beállítást felhúzz,
hogy szép legyen 60 fps mellett.
SSAO, shadow blur, fák, fű, MSAA, FX reflection, object shadow, off.
Ezek játék közben nem annyira látszanak.
Sokat segít ha a játék inijében ezt a sort:
"512mboughttobeenoughforanybody:b=yes"
Átírod erre:
"1024mboughttobeenoughforanybody:b=yes"
Persze ha van minimum 1G a karidban.
Lehet pár Fps-t nyerni ha a:
rendinstDistMul:r=0.5
0.1 re állítod.
Ez a fák renderelési távolságát állítja be.
Ha job a karid:
enemiesQuality:t="low"
highQualityModels:b=no
sorokat írd át
enemiesQuality:t="high"
highQualityModels:b=yes
re.
Meg persze mindent maxra.
Utánna tedd írásvédetté az init.
Nyivákolni fog indításnál, de menni fog.
Remélem másnak is segítettem. :) -
Amaymon #26798 *videokarit a WT-hez
gyorsan gépeltem és a t és z-t rosszkor vágtam oda a sorok közé :D -
Amaymon #26797 Szerintem felejtsd el amit itt olvasol, keress fel egy hardveres fórumot. Ott érdeklődj, vegyél egy új deszkát, jó procit, közepes videokari az WT-hez elég, mert elavult a géped. Nincs értelme beleölni egy petákot sem, mindig lesz benne egy üvegnyak, ami vissza fog valamit a teljesítményből. -
Zuikaku #26796 Invesztálj be egy Hd 7770-re. Nekem is az van, Vapor-x-es verzió. Nálam 50-65 fps-el megy a WT 1440x900-as felbontásban és szinte max beállításon. Ha meg van a VGA jöhet egy jobb proci. -
#26795 Nana azért az sem mindegy hogy az a vram ddr3 vagy ddr5ös. -
Ninju #26794 Ne a ramot nézd a videokarin. A GPU legyen a fő szempont! -
sulouos #26793 A francba is, én havat akarok lapátolni! ÁÁÁ.
:D -
#26792 Videókártyát* akartam írni de mellé ment :DD -
#26791 Sziasztok, egy kicsit offos a téma vagy is félig, mindenesetre szeretném kikérni a véleményeteket. a mostani gépem egy dualcore intel 2,5-ös 2gb ramos geeforce 9400 GT-s 512-es :DDD rendszer ami, már eléggé elavult és arra gondoltam hogy szeretnék egy kicsit húzni a grafon... szerintetek érek valamit azzal, ha amíg nem lesz annyi pénzem vennék egy 2 gb-os cidi karit ?? mondjuk egy Sapphire radeon 7730-ast? vajon feltudnám húzni a grafot valamennyire? mert most minimumon játszok , régi vidikari opcióval bepipálva?! -
Dragunow #26790 Sziasztok!
PUMA TV ON!! Málta eventen repülünk!
http://www.twitch.tv/volfram42 -
sulouos #26789 Amíg magasan vagy, addig örülhetnek a létszámnak, úgyse érnek vele semmit. És azt a dögöt nem annyi kivédeni, mint egy Messert :D -
voros12 #26788 Csinálnám, ha nem lenne gyökér a csapat! Hogy mire rámegyek az 1. emberre, addigra én meg 2 bot él.... -
sulouos #26787 Emelkedj fel, és verd szét az összes köcsögöt a bunkósbot MG FF-ekkel :D -
voros12 #26786 Valaki repült már HB-ben He 112 B-0-val? Ha igen valami tanács? :) -
Amaymon #26785 "Annyi festék, hogy percekig kéken ég?"
Nem lehetetlen, hogy színe legyen az égésnek, bizonyos fémek pl. a réz kék színt ad labor körülmények közt, de egy zuhanó gépen érdekes valószínűtlen látvány :) -
Karónvarjú #26784 Nekem is kimaradtak az amcsik eddig, de az F2A3 hype-olása miatt :-) beleástam magam ebbe a gépbe. Nem bántam meg :-), tényleg jó. A kisebb tier-ű gépek között vérengzést rendeztem vele, de volt olyan csata is, hogy A20G meg Bf110 meg hasonló társai is megvoltak. A rá következő körben meg egy farkát vesztett He51-es pilótája ráfeküdt a tűzgombra, én meg arra kolbászlás közben bekaptam egy pilotkillt :-). Vállvonás :-). Biztosan megérdemeltem :-). -
Coral Springs #26783 Nem szorulok rá, felőlem mondhatsz negatívat is, nekem nyóc. -
sulouos #26782 Véletlenül beléptem FRB-be a Bf-109 E-3-al (customot akartam csinálni, de elfelejtettem). Bulge, a német góc felett köröztem 10 percet, mire egy Beaufighter megszánt, és lelőtt. Éljen Sasszemű Kumisz! :D -
sulouos #26781 Rendben, egyszer akarok rád valami jót mindani, de te azt is elsz*rod. Egészségedre. -
Coral Springs #26780 Én nem azért érvelek hogy igazam legyen, kizárólag a saját meggyőződésem a mérvadó, a többit meg leszarom. Azt innentől kezdve hogy ki mit kezd vele, egyéni szociális dolga, szerintem tartsd meg magadnak te is. Ezt válaszul az álcázott személyeskedésre. -
Vaktermesz #26779 Ha úgy veszed a köv patch óta várunk rá ami lassan 2 hónap, ez a normál idő, szerintem jövőhéten dobják ki, jó látni, hogy volt már 3 nyílt nap DEV-en, persze főleg az új rendszer miatt kellett, de FM-et is lehet nézegetni közben. -
bgabor #26778 Én ezt értem de több mint három hete várunk rá. -
sulouos #26777 Annyi festék, hogy percekig kéken ég? :D
Amúgy (kivételesen) Coralnak igaza lehet, ez nem kis patch lesz egy rakás FM változással, csinálják meg rendesen. -
bgabor #26776 Amúgy nem értem ezt a Yak-9Kt. A 45mm-es ágyú egyértelműen a nagyobb tankok ellen van rajta a 9T 37mmese helyett, erre nincs hozzá páncéltörő lövedék, csak HE. Magyarul csak bombázók ellen jó, de azokat a 37-es is simán szétcsapja. -
Coral Springs #26775 Inkább teszteljék még, minthogy kapjunk egy bug-os, összecsapott szart. Akkor meg azért sírna itt mindenki, mert sok a bug. -
Vaktermesz #26774 Maybe a festék éghet kéken? Mikor begyújtok újságpapírral abban is van kék, sztem ott a festéktől van, de bocs ha nagy baromságot írtam :D -
Zuikaku #26773 Kidobhatnák már. -
bgabor #26772 Én arra leszek kíváncsi hogy még hány hétig kell tesztelgetniük ezt a tetves 1.37 repülős peccset, amit november közepére vártunk. -
sulouos #26771 Nem lesz ezzel az RP rendszerrel semmi baj. Kevesebb jár, az lehet, de az koncentráltan mehet oda, ahova neked kell. A tűz nekem se tetszik, olyan mint valami disznóperzselő, amit nagyon megnyitott Józsi bácsi, mert még nem ivott elég pálinkát. Kék. Az üzemanyagtűz NEM kék. :D -
#26770 Érdekesch,
itt nemigen megy a sírás, hogy 1.37 így meg úgy, főként a kevés RP (XP)...
A WT fórumon úgy tűnik, eddig az egyetlen jó hír a dev szerverről, hogy "fires look cool", amire pont itt azt mondtátok, hogy ocsmány.
Most akkó jó-nemjó nem "lehessen" tudni... -
gezu1025 #26769 Én multkor véletlen Me 410-el rammoltam le a bot p26-ot. A szárnyam letört, az meg vígan repült tovább. xD -
Zuikaku #26768 Persze, nem fürdünk a lövedékekben. Viszont a többi amcsi géphez képest az a durva a P-47-ben, hogy fekete szárnyal is viszonylag irányítható, míg a P-38 ilyen esetben beáll 90 fokba, aztán nyekk vagy a Corsair ami szinte irányíthatatlanná válik.
Ahogy mondod. Szeretem a Zeroka de eléggé kiakasztó, hogy az a gép már túlságosan is jól bírja a sérüléseket. Ha ki is gyújtod, tök hamar elalszik a tűz és nem veszít drasztikusan az irányíthatóságból. A másik, hogy múltkor HB-n Zeroval repültem, kicsit benéztem a dolgokat és véletlen lerammoltam egy P-47-et szemből. Az ellenfél szárnya leszakadt, le is zuhant. Én pedig fekete szárnyal repkedtem a meccs hátralévő részében. Míg a valóságban a császári öngyújtó minden volt csak erős és felhasználó barát nem. :) -
twi452 #26767 Egy kósza találat is lehet végzetes bármilyen géppel úgyhogy mindig van félnivaló :)
Ha meg nem is végez az emberrel az a találat lehet, hogy olyan sérülést okoz, hogy utána csak könnyű célpont leszel.
A másik oldal pedig, hogy a zero is képes sokszor túlélni a játékban egy tűzesetet minden komolyabb probléma nélkül úgyhogy ebben keresni komoly összefüggéseket nem érdemes :)
A jó megoldás elkerülni a golyókat minden helyzetben :D