War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Ciánt neked <#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem eltévesztetted a hangnemet,a közösséget és a fórumot.Ilyen stílusban itt nincs hely számodra.

Ez a high tier mekkora egy FOS! Stock 11-12-13 LA SZAR! A csapatom tele van geci FW-190el. Minden ellopnak buzi német faszopók. Az elõbb azért megöltem legalább 3at a SAJÁT csapatomból belõlük, hogy tudják hol a helyük a kis fasszopóknak!
Áh, megint a jó magyar "szart se tudunk ugyan, de véleményünk ettõl még van" hozzáállás.

"Mégis hogy?"
Úgy, hogy:
- az alternatív történelmi pályán, Krymsken játszottál, ami egy elképzelt történelmi helyzetet vázol föl, ahol a németek és oroszok szövetségesek(világkommunizmus)
- Az I-16os vadászgép, amivel találkoztál, nem a normál tier2-es verzió, hanem a prémium tier7-es verzió volt. Így került fel hozzátok tier7 csatába, ugyanis ott a helye. És a fegyverzete a géppuskák helyett két gépágyú, ez magyarázza az öt killt. Egy jó játékos egy ilyen géppel simán bedarál ötöt a magadfajta almák közül.

Nem meglepõ egyébként hogy összefutottál vele, éppen tegnap volt akciós, fél áron lehetett megszerezni.

Na, minden kérdésedre választ kaptál? Tudod, a világ bizonyos törvényszerûségek alapján mûködik, még akkor is ha te nem ismered ezeket.

bardocz
Na ilyet frb-re berakhatnának néha. Engem nem zavarna, hogy mondjuk angol géppel amcsit is kel lõnöm, csak az elején legyen leírva, melyik nemzet melyikkel van. Lehetne ilyen fun módnak szimpla TDM szerûség, csak frb irányítással. Bár furcsának tûnne egy ilyen játékban, de szerintem simán elférne a rendes eventek mellett.
Máté94
, nem vetted észre? Ezzel hidalták át az 5-10 perces várakozási idõket HB-n.
JethroHUN
Elegem van ebbõl a fosból... Hosszú idõ után indítottam el megint... HB-n amcsi géppel, valami kibaszott exploiter kocka nolife gyökér bejön tier 6-7es gépek közé a I-26 t2es FM mentes broken forduló bajnok op géppel. 5 kill bazd meg...

Mégis hogy? Mégis mi a fenét keresnek egy csapatba az oroszok és a németek???

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Még az kellett volna, hogy legyen squadban egy "lol" nevûvel 😊
Ezjó 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

109 E-3
Her Laca
Mivel voltál? Lehet túlpörgött.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Király lehetett, ma én is mentem egy kört a téli mapon alkonyatban, nagyon ízléses lett a pálya. kb fél óra alatt találtam egy ellenséges spitet. Nem nagyon vett észre épp elkezdtem volna lõni, mikor szó szerint szétrobbant a gépem motorja, fogalmam nincs mitõl. 😊)
Her Laca
Waron voltunk vagy 100 an. Lett egy másfél órás felvétel,ez egy kis elõzetes.Kb 30 gép együtt mentünk át a csatornán.Volt nagy harc.
Impozáns látvány ennyi gép együtt repülve ,összerádiózva .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Viccelsz? 😄
Múltkor midway eventen, bedaráltuk az összes amcsit 5 perc alatt de az utolsót nem találtuk sehol. Az egyik nézelõdõ csapattársa közölte velünk hogy 10000 méteren kóricál. Na mire én oda feljutottam 1000 méterrõl... Amúgy az ilyeneknek is van hasznuk, feltéve ha felszín vetve van, vadászokkal is támadható célpontokkal. Persze midway nem arról híres.
Régebben mikor beindult a WT akkor még tudtam tanácsokat osztogatni az új ügyfeleknek, de szerencsére már elérték a szintemet, sõt páran jelentõsen túl is tesznek rajtam 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Köszi a bizalmat Laca, de sajnos sem repülésben, sem videó vágásban nem vagyok a toppon 😊

Coral Springs
Nem feltétlenül rángatják, spontán kevés idõd van találatot bevinni a sebesség miatt. Akiket esetleg láttam rángatni azok a Me 163 user -ek, de nem tudom milyen fordulási ideje van annak a gépnek, azt normál esetben is alig lehet eltalálni. Persze én amúgy sem az a játékos vagyok, aki ott lohol a másik seggében, én a meglepetés erejét szerettem mindig.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

lehet HB miatt....tuti valami érzékenységgel trükköznek valamit ami AB ban nem kell,de egy ilyen rángatás HB ban és GG....nekem meg arra van konfigolva az irányitásom....,de kiváncsi lennék erre a rángógörcs manõverre O_O 😊

nekem azzal sem jön össze😊)

az oldalkormánnyal, Q-E össze-vissza és közben még rángatják az egeret is mint a hülye 😄
mivel rángatják a gépeket AB ben? nekem olyan szépen "folyékonyan" tud csak mozogni..akire meg lövök 10 bõl 5-en összevissza rángatják,brutálmód olyan darabosan ,hogy még!

Coral Springs
Az F-80C na azzal már önszopatás az AB, 4 csata, 4 halál, 0 kill. Egy jet vs jet battle -ben egyszerûen olyan kevés idõd van célozni és lõni, hogy oda már nem való a géppuska. Minimum 20mm gépágyú hogy egy találat minimum súlyos sérülést okozzon. Mondjuk ezzel a géppel meg HB -n sikerült néhány kill -t összeszedni, ám jet -ekhez képest nagyon lassú egy gép.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

akkor az nem vészes! valóban a fejlesztés nélküli új gépek borzalmasak:S

Coral Springs
Már van 100K nem vészes. 10 battle, 21 kill, 7 death. Viszont fejlesztések nélkül felejtõs a HB a legtöbb amerikai géppel.

AB baN akarsz összeszedni 1 millió XP-t a gépre! bátor vagy😊

Coral Springs
Van mikor bemegyek costum battle -be, ott az 1500 se ritka. De ha nincs packet loss akkor játszható.

Coral Springs
Megizzasztanak ezek a jet vs jet csaták, de egész jó az F9F-5, csak MiG-15 ne legyen az enemy oldalon. Ha meglesz az 1M xp bemegyek HB -ra is.

Her Laca
Te mért nem csinálsz? Szvsz neked menne ez.😊

Mert az csak székes fõvárosunkban meg Debrecenben van 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ráadásul ott nincs 3rd person nézet, amiben GrmlZ játszik 😊
10 perce keresünk 6-an egy 0 pontos majmot event HB ban......árulja már el valaki az ilyen miért nem a villamos sineken játszik?

Tehát nincsenek 😊
Vannak magyar Grlmz-k, csak õk nem a WT-vel játszanak, hanem a Clod-dal 😊)

Ahhoz kéne egy magyar Grmlz aki pontosan tudja is mikor mit csinál 😊
majd kiderül mi lesz.. amúgy se lesz még annyi játékos sem mint most mert mindenki rá fog szabadulni a tankokra már csak kíváncsiságból is 😄
Persze, és reménykedem én is, de nehezen tudom elképzelni, hogy eventekkel lefedjék azt a range-t, amit most a random battle.
De kár hogy youtube nincs normális magyar videó WT-rõl, ami menne sorozatosan, oktató jelleggel, és minden tier lenne bemutatója! :/
Ehelyett magyar videók közül 12 éves mekegõ,tier 1-2 induló semmit mondó videókat találtam csak...
bardocz
Kellenek õk, senki sem tud olyan sebességgel leszedni heavy fightereket, mint õk 😄D
az nincs kõbevésve, hogy fajtánként csak 1 lehet 😊
Lehet minden nap lesz 3 különbözõ frb aztán lehet válogatni. Csak itt ugye elõjön h újra be kell rakni Shoji-ékat mert nem lesz annyi ember mintha csak 1 frb event lenne 😊
Hiába van sokféle event, ha egyszerre (nyilván) csak egy érhetõ el 😊
Most oké, hogy olykor sokat kell várni, de azzal repülök, amivel kedvem van.
Na de inkább az MM-et így balanszolják, mint hogy a repülõgépek tulajdonságai irreálisan eltorzuljanak.
Azért a mostani eventeken is elég széles a skála 😊

Szerintem minimum két event lesz, egy amiben low lvl géppel lehet menni és egy nagyobb.
Épp elég baj az (bár nem egészen egyértelmû, amit írtak). Rohadtul nem tetszik az ötlet, hogy majd csak azzal a pár géppel repkedhetek FRB-n, ami épp az aktuális eventben van.
Ah atom jó szituba kerültem. G-10-el üldözött 2 mustang miközben én egy p47-et. Mind a két P51 bedarálta gépészkedés közben magát a földbe. Kapott a p47 egy critet a 30mm-tõl, kampec. Megyek leszállni mert 40k nem olcsó egy repairért. Én voltam az utolsó életben maradt. Landolás közben két gép aki le akart lõni, mint a meteor berobbant az airfielbe, a harmadik majdnem kilõtt, de leszálltam és kilépés viharsebesen. Nyertek, mert uccsó voltam, de életben maradtam 😄
Azt nem mondták, hogy csak egy event lesz, csak hogy Eveneten lehet repülni RB-t.
bardocz
Na pl ma nincsen olyan gépem, amivel indulhatnék eventen 😄D
bardocz
Csak akkor legyen olyan map, ahol kis tierû gépekkel is lehet menni. Mert amikor a yak9t az egyetlen gépem, akkor inkább hanyagolom, abból ki se látok.
"Annyira nem vagyok nagy event rajongó btw, szeszélyes vagyok repülõválasztásban, hol ehhez van kedvem, hol ahhoz 😊"

Tank peccs után FRB csak Eventen lesz a reddites cikk szerint. Amit kiváló ötletnek tartok. Nekem bõven elég a map cirkuláció ideje, így is keveset tudok rajtuk menni per nap.
80-90 nem vészes, én 200 felett érezem meg.