War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Mégis hogy?"
Úgy, hogy:
- az alternatív történelmi pályán, Krymsken játszottál, ami egy elképzelt történelmi helyzetet vázol föl, ahol a németek és oroszok szövetségesek(világkommunizmus)
- Az I-16os vadászgép, amivel találkoztál, nem a normál tier2-es verzió, hanem a prémium tier7-es verzió volt. Így került fel hozzátok tier7 csatába, ugyanis ott a helye. És a fegyverzete a géppuskák helyett két gépágyú, ez magyarázza az öt killt. Egy jó játékos egy ilyen géppel simán bedarál ötöt a magadfajta almák közül.
Nem meglepõ egyébként hogy összefutottál vele, éppen tegnap volt akciós, fél áron lehetett megszerezni.
Na, minden kérdésedre választ kaptál? Tudod, a világ bizonyos törvényszerûségek alapján mûködik, még akkor is ha te nem ismered ezeket.
Mégis hogy? Mégis mi a fenét keresnek egy csapatba az oroszok és a németek???
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Impozáns látvány ennyi gép együtt repülve ,összerádiózva .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Múltkor midway eventen, bedaráltuk az összes amcsit 5 perc alatt de az utolsót nem találtuk sehol. Az egyik nézelõdõ csapattársa közölte velünk hogy 10000 méteren kóricál. Na mire én oda feljutottam 1000 méterrõl... Amúgy az ilyeneknek is van hasznuk, feltéve ha felszín vetve van, vadászokkal is támadható célpontokkal. Persze midway nem arról híres.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ehelyett magyar videók közül 12 éves mekegõ,tier 1-2 induló semmit mondó videókat találtam csak...
Lehet minden nap lesz 3 különbözõ frb aztán lehet válogatni. Csak itt ugye elõjön h újra be kell rakni Shoji-ékat mert nem lesz annyi ember mintha csak 1 frb event lenne 😊
Most oké, hogy olykor sokat kell várni, de azzal repülök, amivel kedvem van.
Tank peccs után FRB csak Eventen lesz a reddites cikk szerint. Amit kiváló ötletnek tartok. Nekem bõven elég a map cirkuláció ideje, így is keveset tudok rajtuk menni per nap.