38447
  • gstup
    XD
  • Glo
    Az új Avengers részben tutira lesz majd egy családos szimulátor pilóta is :))

Mindenkinek arra van ideje amire szán.
  • Her Laca
    Bár mindegyikkel rendelkezem,(mondjuk mostanában alig ülők a gép elé) de pl "Barátok közt 2 epizód alatt" amit az asszony végigseggel,lehet repkedni büntetlenül:)Sörözni lehet repkedés közben,barátok TS, gyerek meg nő mint a dudva ,úgyse kíváncsi az emberre:)
    Csak próbálok tippeket adni:)
  • Glo
    Csak az igazi hősök engedhetik meg maguknak, hogy munka, asszony, gyerek, haverok, kutya mellett még legyen idejük napi 2-3 órát játszani is :D
  • gstup
    Igen...Azért az élettől nem akartam elvenni a kedvét! :D

Micsurin: :)
  • twi452
    asszonyról meg már ne is beszéljünk :D
  • Micsurin
    Elveszed a kedvem a fősulitól :D ..... az normális , hogy a hawk-om szárnyát ippek csak megcirókálják és máris irányíthatatlan a gép ?
  • gstup
    Szokj hozzá. :) Ha egyetem és munka is lesz majd a további életedben (+ sörözöés :) )akkor nem lesz több időd. :)
  • Micsurin
    na ja csak az a gond , hogy mivel most van ugye középsuliba felvételi időszak előtt i időszak így baromi sokat kell tanulni és jó ha napi 1-2 óra marad repkedni....
  • Glo
    Ne költs convert-re. Vegyél inkább egy napi prémiumot egy hétvégi nap mikor van sok időd játszani. Azzal sokkal több xp-t szerzel, mellette meg az SL is dőlni fog.
  • Micsurin
    köszi mindenkinek :)

alapból mennyi goldot szerezhetek ingyen? csak 140? mert nekem csak a convert miatt kellene egy kis + gold
  • Glo
    Nm. Az USA jetek majdnem felveszik a versenyt a Mig15-el, és a Sabre-kig eljutni nem olyan sivár grindelés, mint az orosz ág. De mégis az oroszok a jobbak. A németek felejtősek a G10 felett, az angoloknál a Meteorok sem muzsikálnak valami fényesen. A japóknak meg egy jetük van.. de minek..
  • oOBALAOo
    Na ez új infó volt!Köszi Glo!:)
  • Zuikaku
    Látom nem jött át a mondani valóm. Az meg alap dolog, hogy pl egy Fx6300-ast nem lehet belerakni egy sima am3-as alaplapba. Nekem is polcon pihent az alaplap addig míg nem jött meg a proccesszor. Közben tudtam játszani a lecserélendő géppel. Mikor megjött az uccsó alkatrész, akkor összeraktam az újat, a régit meg elpasszoltam félkonfigként.
  • sulouos
    Valami olyasmit olvastam a fórumon, hogy az 1.37 dev serveren nőtt az FPS.
  • Glo
    Repülni mindegyik repül :))

Amúgy az orosz Jetek a legjobbak, csak odáig eljutni, az a kínszenvedés..
  • Micsurin
    a játék még mindig open beta vmi ? mert a weblapon most látom , h ob vagy az csak a tankok miatt van?

1.37-el nő a gépigény? Jetekből melyik országé a legrepülhetőbb?
  • Glo
    Ha a reptéren megjavítanak akkor nincs költség. Azt kell kifizetni ha lelőnek, vagy ha úgy ér véget a csata h sebesült vagy. Ez utóbbi esetben csökkentett a költség, de van.
  • bgabor
    Azért nem mert ha vesz egy új alaplapot abba nem fogja tudni belerakni a mostani processzorát és memóriáját, és fordítva sem. Nem kompatibilis.
  • oOBALAOo
    De ha nem szálsz le javítani, akkor nincs jav. költség nem?Bocs a hülye kérdésekért, 2hete játtszom...
  • Coral Springs
    Passz, én úgy gondolkozok hogy a full full 70-80K felett van, az a 40K egész jó árkategória egy erősebb kártyára.
  • Zuikaku
    A HB jól fizet. De ha felelőtlenül repülsz akkor lehúzhat rendesen a javítási költség. Én prémium nélkül a japán Zerokkal szoktam kifarmolni meccsenként 11-15000 liont.
    De ha sunyin és észrevétlenül bombázol az is jó pénz.
  • oOBALAOo
    Na azt godnoltam banyek!:)Inkább arra lennék kiváncsi, hogy historicalban, vagy arcadban ad több lóvét, ill. földi célok, bázisbombázással lehet többet keresni, vagy légiharcal?
  • Zuikaku
    Persze, hogy jobb kártya és hosszú távon jobban járna vele de nem mindenkinek telik rá. Pláne ha teljes konfigot cserélsz. Az 7850-es 40 ropitól kezdődik míg a 7870-es 50 ropitól. És a kártyák különbözetén vehet egy jobb deszkát vagy egy erősebb procit. És ha nem tetszik neki a 7770 akkor idővel lecserélheti, lesz a kártya alatt rendszer ami azt kihajtja. Mert ha most beruház a fenti kártyák valamelyikére de nem tellik erős procira akkor már megint ott tart ahol a part szakad. Rokonom is elspórolta a deszka+proci kombót és a hd6870-es ellenére meg ette a gépét a Metro: Last light míg nekem high-med keveréken szaggatás nélkül futott. Szűkös keretből nem mindegy a proci VGA kombináció.
  • gezu1025
    Keress fel egy hardveres forumot. Ott írd le az igényeid, és a jelenlegi dolgokat. Segítenek. Valószinüleg azt fogják tanácsolni, hogy nyugodtan tegyél rá egy nagyobb vga-t, ha csak arra futja. De csodát ne várj, teljes konfig csere kéne, és kell is előbb utóbb.

Szerencsére a WT rendkivűl kis gépigényű játék, bár a most következő patch fog meglepiket okozni a dev szever forumot olvasva. Bekerül a DX 11 támogatás, és meglepő FPS dropok voltak, főleg NV-n. Reméljük csak a kiforratlan patch miatt. Szerintem azért is tökölnek ennyit, nem lehet egyszerű rátenni a dx11-et csak úgy. (azért meg kell hagyni a tűz effekt gyönyörű lesz :P )
  • sulouos
    És a légi célok!
  • twi452
    az eredményes játék :)
  • oOBALAOo
    Sziasztok!Játékbéli pénzkeresetre mi a legjobb módszer?(lvl 6-7 szinten vvagyok)Köszi!
  • Coral Springs
    De akkor már nem 7770 kéne neki, hanem egy 7850 / 70 legalább. Az én 6870 -em is agyonvágja azt a kártyát.
  • Zuikaku
    Én is kosárból raktam össze a gépet és én is havonta/két havonta vettem bele alkatrészt. Ha leszeretné cserélni gépét de egyszerre nem tudja akkor miért nem lehetne apró lépésenként megtenni azt? És szerintem egy pár hónapig kibírja az alap procijával, még ha nem is hajtja ki teljesen a kártyát. De addig is tud játszani és nem a sötét képernyőt nézi. Azért tanácsoltam neki a VGA-t aztán procit, amivel értelem szerűen jön a deszka is.
    Ha teheted Ozzyeh akkor ne spórolod el az alaplapot. Lehet már egész jó középkategóriás deszkákat kapni már 19-21.000 közt, PH-n meg még olcsóbban.
  • L OuiSe
    Én szívessen segítek neki.
    Így kb gombnyomás lessz.
  • bgabor
    Hogyan hajtod túl a procit 50%-al ha adott esetben az alaplap vagy a memóriák nem bírjáktámogatják? Ne csináljunk már úgy, mintha csak egy gombot kén megnyomni hozzá!
  • L OuiSe
    Ha vált 7770-re akkor az 50% tuning 30-40% os gyorsulást fog eredményezni.
    Ingyen.
    Miért lenne felesleges?
  • haflac
    Tök felesleges túlhajtani a procit 40-50-%al,a játék úgysem fog ennyivel gyorsabban futni.
  • Ozzyehh
    egy E5200-as 2,5-ös döcög benne... amúgy elég jó kis proci ahhoz képest amilyen öreg :D
  • bgabor
    Feltételezve, hogy a rendszer többi eleme alkalmas a komolyabb tuningolásra.
  • L OuiSe
    7770 et PH-n 20 körül találsz.
  • L OuiSe
    Jó lenne tudni pontossan milyen procid van.

Tippem szerint E5000-es széria valamelyik tagja.
    Gyári hűtővel olyan 3400-3600Mhz ig fel lehet húzni őket.
    Azzal a +40-50% kraftal elég lessz ehez a játékhoz.
  • bgabor
    Jónak jó kártya, csak hiába raksz ferrari motort egy trabantba. Az első indításnál darabjaira fog esni, mert a váltóművet nem cserélted és igazítottad az új motorhoz. Vagy a kanyarban fog kizuhanni, mert a régi futómű nem képes lépést tartani a motorral. Az ő esetében sajnos a teljes gépcsere a megoldás(én is hasonló cipőben járok).

Sajnos az alaplap-processzor-memória szentháromság cseréje csak egyben megy, és nemigen jön ki 60-70 E forint alatt.
  • Ninju
    Ez így van, sőt az se mindegy, hogy hány bites a memória busz. Viszont ez már a körítés és a finomhangolás része a dolognak.

Ozzyehh: Az én véleményem szerint a 7770-en egy jó választás.