War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Az csak pozitív ha tudtad, tudtátok. Ennyivel is okosabbak vagytok. A nullánál.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Persze mindenki hülye csak te vagy helikopter. Ezt eddig is tudtuk.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Coral Springs
Nincs ebben semmi érdekes, a tömeg dolga hogy bégessen. De legalább van véleményük. A másikról. Önkritika híján.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/431-developers-work-in-progress/

Itt van némi infó, de sok dolgot nem fogsz megtudni a típusokon kívül.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem lennének hosszú életûek ezek ottan. Read-only oszt szevasz 😊

Nem akartam a Te linkjeid berakni Glo...ott még jó a hangulat :-)
Van már valahol preliminary patch notes esetleg? Érdekelne milyen gépek lesznek. Ha tényleg akarnak még egy peccset a november közepi nagy tankpeccs elõtt, az bizony mostanság lesz esedékes.

És most nagyon sír a szád mert jajj egy 2 megás képet le kell letölteni a mobil sávszéllel. Hogy oda ne rohanjak. Kifizessem neked azt az adatmennyiséget? Persze fent a flash anim sosem zavart ugye?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Engem meg gyíkká változtatott.

De már elmúlt 😊

Nem bizony, de az érdekes hogy téged valamilyen oknál fogva mindenki egyformán egy nagyképû, arrogáns lökött alaknak talál. <#alien2>

Ja, olyan WoT-os lett az utóbbi idõben :/

LEsz La9, A6M5 otsu, FW190D9 meg Tempest II is 😊

Coral Springs
De, hogy 10 év után sincs tisztában a fórum etikettel, az bizony az õ hibája lesz.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73932-fw190-d-9/page-1
tudom hogy nem repülös topik.....már
Coral Springs
Milyen szerencse, hogy a világon 7 milliárdan vagyunk, és senki sem egyforma. Persze sokan akarnak például Justin Bieber -re hasonlítani. Idióták, én mondom neked.

Hja, mondjuk ha a telefonon szarul jeleníti meg, akkor az valszeg nem bgabor hibája lesz 😊)

Coral Springs
A tegnapi, meg a mai megnyilvánulásaid után, nem vagy egy csöppet álszent ?

Nem tudom, én még sose éreztem olyan ellenállhatatlan késztetést, hogy még ha nem is vagyok gépközelbe, akkor is tepsifonról osszam az eszet a jónépnek.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Arra nem gondoltál, hogy mondjuk valaki mobilról van ? Vagy 2013 -ban te ilyenrõl még nem is hallottál ?

Ez így van.

Egyáltalán nem nagy az a kép hacsak nem 1024x768 az asztalod felbontása 😄

Her Laca
<#eljen><#taps><#pias>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Bingo. Azt viszont nefeledd, az én hüvelykujjam 10x olyan súlyos. Na koccolj.

Jacek
+ ha lenne itt a fórumon arcméret jelzõ azt hiszem nála rendesen kiakadna... mert mintha mindenkit a seggébõl húzott volna ki.. pedig én aztán barlangi troll vagyok😊 de inkább csak olvasgatok ebben a topicban.

Nagyszerû. Nyilván veled sosem esett meg, hogy nem volt idõd egy hozzászólásra, és valamit benéztél vele kapcsolatban. Elgépelés, elrontott makrók, akármi. Soha. Jó lehet.

De nem baj, így se kaptam soha ötödannyi lefelé fordított hüvelykujjat sem, mint te. Ismered a mondást: Más szemében a szálkát...

Coral Springs
Én Chuck Yeager -nek képzelem magam.

Coral Springs
Nem, az azt hívatott jelképezni amit jelképez. Gondolom a 10 éved alatt még egyszer nem szúrtál be képet, és nem tudtad hogy ez nagy lesz.

bardocz
Például hogy megnézed mekkora a kép, mielõtt beraknád. De ez is a fórum hibája.
Ne hagyd abba még-még akarom..<#nevetes1>

Tévedsz mi itt a topikban nem képzeljük, hogy Hartmannok vagyunk. Tulajdonképpen mi biztosak vagyunk benne, hogy jobbak vagyunk nála 😊
Ha ez a lefelé mutató hüvelykujj azt hivatott jelképezni, hogy nevetséges hogy egy fórumon 2013-ban a hozzászólásmódosítás prémium funkció, és hogy ez tizenakárhány év alatt nem változott, akkor egyetértek.

Ha nem, akkor nem tudom mi a fenét vársz tõlem.

Anyám borogass. Mindig is csíptem azokat, akik az Árkád csatában repmodellt vagy sebzés modellt kerestek, a gépeik technikai tulajdonságaival meg elvárt harcmodorjával meg annyira vannak tisztában, hogy a gép repül, és mindenkinek meg kell halnia 😊)

Az ilyennek hangyát kéne szednie boxkesztyûben, azzal több sikerélménye lenne 😊)

Nem tudom ez kinek ment, de mi éppen ezért játszunk csak HB-t és FRBt, arcadeot pedig egyáltalán nem. Az nem igazi repülõs játék, csak egy lövölde repülõknek látszó tárgyakkal, amik nem úgy viselkednek mint a repülõk, csak annak látszanak. <#smile>

Mi lenne ha platoonoznál?

Azért a T7-es gépek röhögve viszik a 6-700 km/h-t (mondjuk a Typhoon Mk IA 820-ig bírja), míg az a Rata legfeljebb 600-nál egyszerûen széthullik. Ez a csapatodat (és a dühösségedbõl ítélve téged is) minõsít, hogy leállsz vele fordulózni, fõleg valami amerikai 10 tonnás "vadászgéppel" 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Mi baja ennek a Fw-190-el? Az kötötte ki a kutyaól elé fél évesen? 😄

Nem tudom Neked mi a fun abban, hogy ketten mennek rád, hogy fél óráig kell egy gépet lõnöd, hogy rengeteg olyan emberrel játszol akik lerammolnak vagy szembõl mennek neked. Nem tudom mi fun abban, hogy értelmetlen bármilyen manõvert csinálnod mert úgyis hatan vannak rajtad. Nem tudom mi fun abban, hogy általában van két gömbszerû valami ami ellenséges illetve szövetséges gépekbõl áll, és ez a két raj kerülgeti egymást a meccs alatt, néha ki-kiválik egy gép belõlük, hogy az olyanokat lekapja mint Én akik már a meccs elején éles jobb/bal fordulót tesznek, és emelkedni kezdenek. Sajnos ilyenkor a másik barom vérszemet kap, és megy a társa után aztán a harmadik negyedik. Pedig még ugyan távol vagyok tõlük, kb 3000 méteren Õk meg 500 méterre a földtõl. De azért jönnek függõleges emelkedésben, foglalkoznak Õk a fizikával. Minek? Jó mindegy három gép nem a világ, elkezdek velük fordulózni, aztán csak azt veszem észre, hogy kikapnak. De ki? Hogy? Mindhárom kolléga elõttem volt. Ja háth...hülye bombázó mi a fenét keresel itt? -.-" Pedig ezekkel nem szoktam foglalkozni az Õ dolguk a bombázás de azért belemegy egy olyan szituációba amiben simán kiszedhetik, plusz már rajtam vannak 3-man... Vagy: Fordulózok erre befordul elém, és jön szembe, lõ, és mivel Õ ultra pro ezért kiszed. Én ilyenkor inkább elkerülném de hát neki segít a kör elõttem meg a külsõ nézete. Nem baj büszke vagyok a 200 killemre AB-n mert mindet belsõ nézetbõl szereztem, viszont 5-ös szinten már rohadtul meguntam a sok noobot. Meguntam, hogy folyton ugyanaz van, hogy nincs fizika, hogy fél óráig lövök egy gépet, és nem esik szét, hogy nincs különbség a gépek közt így hiába van nekem Zero-m ha ugyanúgy fordul mittudomén egy yak9 is. Az elején bele kell ölni sok sok órát ez tény, de aki csak AB-t megy, és így lenézi a másik két játékmód játékosait úgy, hogy az Õ tudása egyenlõ a nullával...az azért már több a soknál. Néha bemegyek lazítani AB-re, és van egy két jó meccsem de akkor is felidegesítenek... Folyton miattuk halok meg, mert hülyén játszanak nem pedig azért mert elcsesztem egy manõvert vagy nem emelkedtem elég magasra, vagy nem vettem észre azt a kis pöttyöt elõttem aki nem sokkal késõbb már tüzelt is stb. HB forever csakhogy örülj. Idióta.
Apám... ezt a kiosztást... :-)

Katpol hozza a színvonalat.
Coral Springs
<#levele>

Túl nagy bizony.
Mint itt az SG-n általában, ez sajnos csak utólag derült ki, amikor már megjelent. Utólag szerkeszteni pedig ugyebár nem lehet a hosszászólásokat, csak havidíjért, amit nem fogok kicsengetni.

Sajnos az ilyen, utólag nem szerkeszthetõ fórumokon gyakran elõfordulnak az ilyen hozzászólások. Az SG.hu pedig nemigen fejlõdött semmit az alatt a 12 év alatt, mióta ide regisztráva vagyok. Ez van.

A katpolblog egyik cikkében volt egy link, angolul tudó repülésszeretõ embereknek ajánlom, nekem tetszett.

Egy négyrészes interjú N. Golodnikov orosz pilótával, aki fõleg a lend lease nyugati gépekkel repült a háború alatt. (az interjú négy része a lap alján a Conversations alatt)
A I-16, Hurricane, P-40 és Airacobra típusokról mesél az öreg.

Coral Springs
Nagyobb kép nem volt ? Ha volt szúrd már be azt is, szerintem itt sokan kíváncsiak rá.

Nézzétek már, Mocsári Troll!
Ritkán látni manapság, kevés van már belõlük.

Mindki azt hiszi, hogy Õ itt Erich Hartmann meg Wili Messer és megmonja a tutit4 A repülõ ÁSZ meg a repülõ mérnük. Hobbi kanapé pilóták. Én legalább elsimerem noob avgyok és csak ARCADOZOMN mert az FUN! A Többiben meg az repül akinek 56 annya van meg buzi.
Köszönöm, hogy velem vagy és egyet értesz! Önjelölt sztárpilóták itt meg...
Coral Springs
<#hehe> <#eljen>

mindki veri itt magát, hogy én iylen szár vagyok én meg oylan. Iylen HB meg FRBs pró vagyok. Meg tudtad, hogy a légcsavar állászsöge az 45 fpok volt és nem 40 ezért én 2 seccel gyorsabban csinálom az immelmant... bah.... menjetek a tökömbe!
valaki nem banolná innen pls.

FÚÚÚÚJ!!!! JOYSTIKOS FRB VAGY HB NOOB!!! FÚJJJ ARCADE ARCADE ARCADE!!!!!!!
kezdek beleszeretni ebbe a kis E-1be 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

most már csak a joy kezelésen kéne finomítanom.. még mindig elég bizonytalannak érzem magam sokszor célzásnál :S
ETTÕL MÉG BUZI NÁCI FASSZOPÓK MARADNAK AZ FW-190ek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!