38447
-
Micsurin #26886 Ha valakit meghívok akkor neki jár az az 50 arany ugye ?
Nem lehet valahogyan szerezni 100 aranyat ingyé ? mert ma jár le 6 kor a prémcsim nulla aranyam van és sajna csak 6 ig vittem a karit -
vass17 #26885 Az ok, de talán egy sincs annyira rászorulva :) Lefordulni az ellenséget csak nagy sebességgel van esély, legalábbis Tempestek ellen bejön, ha zuhanásban üldöznek. Egyedüli probléma, hogy megszokja valaki ezt a stílust, akkor szinte minden más gépnek töri a szárnyait, én pl. 109-ekkel már alig tudok repülni, mert mindig elhagyom őket. Ilyen erőket tapasztalataim szerint csak a Dora-k és a P-51-ek bírnak, a többi 14G fölött már összevissza törik :) -
Glo #26884 Az A4-ig bezárólag tudtak csak jól fordulni, az felett már a sebesség és a BnZ volt a nyerő taktika. -
#26883 Na ezt érdemes meghallgatni, 2 perc sincs az egész:
FW-190 vs Me 109
(addig OK, hogy a Messzer jobban emelkedett, de mit is mondanak a turn-ről? ) -
robi3 #26882 300 alá szerintem egyik német gépet sem szabad engedni, egyetlen védekezésük a sebesség. -
vass17 #26881 Azokra még inkább. A D12 már azelőtt is, hogy agyon nerfelték, már akkor is furán viselkedett kis sebességnél, míg nagy sebességnél egyszerűen élvezet vele repülni (legalábbis nekem, igaz, többen csodálkoznak rajta). Emelkedni sem lehet vele rendesen, csak ha 15 fokban, olyan 350 körül tartja az ember. Sokan lenézik, merthogy tényleg le lett butítva, de aztán csodálkoznak, hogy ez ilyen manőverekre is képes. Viszont 300 alá gyakorlatilag tilos engedni, mert akkor halott vagy :) -
bgabor #26880 Ez áll a Dórára is? Azzal hogyan kéne repülni? D-13am van, de nem könnyű eset. Ahogy hallottam a D-12 sem az. Az is megvan, de sosem ültem benne. :) -
Amaymon #26879 P36-p40 a kedvenc amcsi gépem RB-n a manőverező képessége miatt. De ki tud akadni túlhúzásra nem egészen úgy ahogy HB-n. Biztos tudod főleg te de azoknak írom akik akik nincsenek tisztában vele. Bizonyos gépek átesnek, bepörögnek, flat spin-be esnek egy gyilkosabb mozdulatra, amire HB-ben csak kivételes, extrém esetben van példa. -
Coral Springs #26878 Tévedsz. Még a csávó ki is akadt rám miután lelőttem, pont a kipördülésből kifolyólag.
-
Amaymon #26877 P40 kipördül mit a *** ha túlhúzom. A typoon pl nem, akkor se ha koppig húzom a joy-t az FM-je broken szvsz. Bár nem egy forduló bajnok. -
Amaymon #26876 Nincs nagyon, régebben NM terri, 154 wolf vagy a JG-s srác volt említésre méltó, de ők ritkán streamelnek. Néha 1-2 IDAI megmutatja magát vagy Oz. Ezek igazán kiemelkedők. Talán még xedoc elmegy. Az igazi tálentum nekem, aki inspirált RB-re 154 wolf volt fénykorában, nagyon látványosan harcolt bármibe is ült. De ő classic IL2 veterán. -
sulouos #26875 A P-40 is átesik legalább olyan könnyen mint a fóka, mégse billeg. Na mindegy, szerintem az instruktora túl messzire engedi a gépet átesés előtt, és ezért billeg hol erre, hol arra. -
Amaymon #26874 "A nagy szimulátor fanok itt azt mondták, hogy ilyenkor az instructor küzd a realitással"
De tényleg küzd, a BoS-ban öröm nézni, ahogy az ace ai majdnem alapjáraton földhöz bassza a gépet :D -
#26873 A fóka pontosan amiatt,hoyg nagyon jól orsózik egy "billegős" gép.Ezért kell finoman vezetni ,400 alá nem engedni a sebességét (akkor fordul is) és stabil.
Persze én nem használtam soha billentyűzetet de joy al is finoman kellett bánni vele annó. Gondolom jó orosz szokás szerint a repmodellje nem sokat változott. -
Coral Springs #26872 Lehet hogy a gépek karakterisztikája nem egyforma, és az egyik könnyebben kezelhető, míg a másik nem ? -
#26871 Annó Il2 ben ha volt Fóka én és sokan mások is csak avval mentünk.
Ha volt A8 az volt az isten ,annak ott volt a szárnyában a két büntető is.
Egy biztos. Ott se volt az a dogfighter gép:) de hogy ledaráltunk mindenkit vele az ziher. Egy volt a lényeg,(ahogy egyik századtárs megfogalmazta) úgy kell vezetni mint egy vonatot,oszt ha eléd kerül valaki becsukod a szemed és lősz. Az biztos nem megy haza:) Én nagyon szerettem. Még az A2 est is ,a csatorna felett vérengzést rendeztünk,utálták is az angolszáz gépekkel repkedők. -
sulouos #26870 Más gépeknél is megakadályozza, azok mégse billegnek. -
sulouos #26869 Egyébként vannak twitch-en FRB játékosok? (most hogy rákerestem, csak egyet találtam) Pár nevet mondhatnál, hogy legyen mit nézni :) -
Coral Springs #26868 "hogy BILLEG, hála annak a nyomorult instruktornak" A nagy szimulátor fanok itt azt mondták, hogy ilyenkor az instructor küzd a realitással, és a te akaratoddal. Nélküle a gép kipördülne, és mennél a levesbe. Ez az instructor tényleg egy szemét dolog, megakadályozza hogy földhöz vágd magad. -
Amaymon #26867 "Nem kevesen lettek nagy ászok vele. Amikor megjelent a hadszíntéren az angelusok csak pillogtak meg potyogtak. Jól fordult,borzasztó jól orsózott ,és bizony ment mint a veszedelem fölfelé is meg lefele is.Nem találtak fogást rajta"
Volt régebben egy JG klános srác streamen csak FW-kkel nyomta FRB-n pontosan ezeket a tulajdonságait használta ki, volt egy rossz tulajdonsága, hogy nem igazán lőtt mellé, az hozta a sikerességét :) -
sulouos #26866 Megfizethetetlen Messer pillanat: üldözöm a hazafelé tartó Spitet 500m-en, 450 km/h körül. A társa jön kb. 1500-on szembe, hogy majd jól kihasználja a magassági fölényét, és lelő. Felhúzom a Messer orrát, helyből ugrik 2000m-t. A szembe jövő Spit reakciója: "Damn it." Ennyi :D -
Amaymon #26865 "Na azt godnoltam banyek!:)Inkább arra lennék kiváncsi, hogy historicalban, vagy arcadban ad több lóvét, ill. földi célok, bázisbombázással lehet többet keresni, vagy légiharcal?"
Nehéz megválaszolni. A türelmes "sunyi" játékos összeszed sokat bomberrel, a harcosabb fajta fighterrel is lazán megkeresi azt ami kell, HB és felette. AB-ban szerintem, nagy az RND. Kivételes képességgel rá lehet cáfolni az utóbbira is.
Nekem több, mint 200 gép van a hangárban majdnem 13m lion mellett 90% fighter pilótaként. Pl. megvettem pár a bomber ágat, de csak a német alapot használtam eddig poénból eventeken és az A20G-t, hogy meggyőződjek arról, hogy egy ultimate OP gép FRB-n. -
#26864 Azért ezzel vitába szállnék:) Azért ott vannak még a gyümölcspárlatok is szép számmal,a gabona félékről ne is beszéljünk:) A sör max öblíteni való ilyenkor:)
Tibi Atya is megmondta ugye.
És még egy igazság:)
-
Glo #26863 A forralt bor.. az télen az istenkáromlás :)) -
Coral Springs #26862 Én ma ittam egy feles körtét, meg egy doboz Dréhert. Legalábbis meghívtak így muszáj volt. -
#26861 Testvírem!!!!! Sört télen?! Micsoda istenkáromlás ,eretnek gondolat ez? Javallom olvasgasd Tibiatya intelmeit:) Ejnye ,még hogy sört:) -
Glo #26860 Úgy érzem sokan a picsogással vezetik le a napi felgyülemlett feszültséget. Ahelyett h innának egy sört és sz@rnának az egészbe :) -
Coral Springs #26859 Valószínűleg nem azért nem jön mert már kész van, és a fejlesztők direkt szopatják a társaságot. Valószínűleg azért nem jön mert még munka van vele, ez esetben pedig inkább akkor adják ki amikor késznek érzik, és ne "utólag javítjuk" alapon. Nem értem miért nyűglődik mindenki mint valami hisztis kisgyerek. Van elég gép a játékban ? Van elég lehetőség ? Megy a szerver ? Igen ! Hát akkor meg ? -
#26858 Nézz csak utána milyen eredményes is volt a fóka a VH ban.
Nem kevesen lettek nagy ászok vele. Amikor megjelent a hadszíntéren az angelusok csak pillogtak meg potyogtak. Jól fordult,borzasztó jól orsózott ,és bizony ment mint a veszedelem fölfelé is meg lefele is.Nem találtak fogást rajta. A veszte az A szériáknak a nagy 7-8-10 ezres magasság volt ,ott már kehes volt szegény ,a pónik ledarálták őket. Erre lettek kitalálva a Dórák. De az aladárok nagyon is jó gépek voltak,és pl F fókával ,van egy magyar ászunk Róza János szakaszvezető. Róla nem sokan tudnak,pedig talán az egyik legkiemelkedőbb pilcsink volt. 5(+3) légigyőzelem ,180 bevetés abból 110-120 Ju87 el a többit Fókával.
Olvass utána :) -
sulouos #26857 Bombázók közül alacsony szinten az SB-2-esek, a japán H6K és az amerikaiak az igazán használhatók. A németek közül a Heinkelek szárnya hamar törik és a védelmi fegyverzetük nem valami erős, a Ju-88 elmegy, viszont az alacsony és a magasabb szintű Do-217-esek (J-N és E-M szériák) rettenetes pusztítást tudnak végezni a vadászállományban, a J-N szériásoknak pedig nagyon durva előre irányzott fegyverzetük van, amivel akár puhább célokat, akár bombázókat pillanatok alatt leszednek. Persze bombázókra jobban a Me-410-esek vagy a lentebb említett Fw-190-esek.
A lőszerhevederek összetételénél a földi célokra és keményebb légi célokra (állítólag) az AP lövedékek valók, a géppuskákba főleg gyújtó (Incendiary, vagy valami ilyesmi) lőszer jó, a gépágyúkba pedig (tapasztalatom szerint) robbanó lövedékek, különösen a német minengeschoss és a brit gránátok jók, pillanatok alatt széttépnek bármit.
Általában ha egy lövedékhez minél több hatás meg van adva (pl. AP-I-T, tehát páncéltörő, gyújtó és nyomjelző lövedék egyben), akkor mindegyik hatása gyengébb, de ez egyértelmű. -
sulouos #26856 A gun podból azt hittem hogy a Messerre gondolsz. Nem a gunpodos Fw-t mondtam (az az A-5/U2), hanem a sima A-5-öt, aminek a szárnyában van 2 extra MG FF/M. Kicsit pontatlan tőlük a gép, de ez pont olyan jó kis szőnyeget szór az ellenség elé, hogy alig győzi kikerülni :D
Amúgy az a 2 Mg 151 nem olyan "mediocre", egy rácsapásból ülő kacsát csinál az ellenfélből, ha le nem szedi. -
#26855 ez utóbbi hsz inkább Glo #26853-asára ment, de mindegy -
#26854 a "KÉSkovácsokkal" semmi bajom nincs, azokkal lehet emelkedni, fordulni (nemhogy korrigálni zuhanáskor, hanem még kifordulni is), a nose-mounted gépágyút szeressük,tehát nem most gyüttem a falvédőről.
Csak az A szériás FW-k-ben nem látok semmilyen koncepciót.
Rácsapós vadász gyér emelkedéssel és mégrosszabb fordulással, de csak ismétlem magam. Ja és "mediocre" fegyverzet alapban. A podokkal lehet, hogy jó, de gondolom, milyen jól manőverezhet még az avval járó minuszokkal.
Bocs, ez ilyen ki kellett (s)írnom magamból szitu volt! Vagy nagyon szar az ingame flight modelljük, vagy minden elismerésem szegíny pilótáiknak a 2. világégésben... -
Glo #26853 Akkormeg arra kell majd rájönnie, hogy a Messzerek mégis jók :D -
sulouos #26852 Ha a Messerek meg a Fw-k szarok, akkor vegyél Spitet. -
#26851 A gunpodokig el se mmutok ezekkel a szarokkal... -
termination #26850 Sziasztok! Már régen játszom ezzel a játékkal kisebb, nagyobb kihagyásokkal.
Nemrég leszedtem a legújabb verziót, és tapasztaltam, hogy teljesen új fejlesztési lehetőségeket kaptunk.
A Lőszerek közül melyik mire való? Volt több olyan aminek nem értettem a jelentését.
Valamint én a legtöbb nemzetnél a vadászokat, és a vadászbombázókat fejlesztem.
Csak a Német ágon vannak bombázóim, de nem vagyok tőlük elragadtatva. Melyik nemzet bombázóit ajánljátok 6. szintig? Nem akarok feleslegesen pénzt költeni egy új ágra, csak ha megéri, ezért kérem a segítségeteket! -
sulouos #26849 Nekem nincs bajom az A-5-el, meglepően sokan hajlamosak beleakadni abba a kazal 20mm-esbe. Emelkedni nem a legjobb, de a bázis körül térülünk-fordulunk vele párat, és csak utána indulunk az ellenség felé, akkor ez nem számít. Annak is annyi baja van, mint az F-4-nek a gunpodokkal, hogy BILLEG, hála annak a nyomorult instruktornak. -
#26848 Nem tudom, hogy vagytok vele, de sok próbálkozás azt mondom, arcade-on kívül az összes FW 190, a D széria alatt NEM ér semmit.
"Jabo" koncepciót hagyjuk eleve, fighternek meg detto vicc.
Az ájult/alvó pilótákon kívül sHenkire nem lehet rácsapni, mert annyira szarul fordul, hogy egy (kis túlzással) bomber is kikanyarodik előle.
Amúgy nagy a csend, várjuk a sose nem jövő 1.37 csomagot.
Kurva jó lesz, hogy fogadok, addigra jön, mire beüt a karácsony, megyek fel Kecsóra, Bp. stb., aztán a gép marad itthon. -
gstup #26847