38447
-
Coral Springs #26926 Neked elhiszem hogy nem számít, hisz az FRB kill-jeid 99% -át az ott lelőhetetlenül OP B-17 -el szedted össze. A többségnek esélye sincs ellened, de legalább jó az önkritikád. Másoknak meg számít, mert megdolgoztak érte. HB -n én az elsők között voltam mindig, aki összetalálkozott a germán hordákkal, és nem az AI kill-ekre utaztam. A győzelmekből teljes mértékben kivettem a részem, arról nem is beszélve hányszor maradtam egyedül a túlerővel szemben, esetleg arattam győzelmet. Az AB ugyan egy más világ, de oda se bohóckodni járok be. Nekem számít amit elértem, a játékban ez alapján ítélnek meg, az senkit se érdekel hogy ki milyen viccet mondott a chat-en. Továbbá én benne vagyok egy top klánban, ahova egy szar statisztikával be se kerülhettem volna. Ennyi. -
lexlutor #26925 azert hb-ben sem habostorta az elet..
csapatmunkankat kiemelni itt sem lehet. egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor kisertek wellingtonban. A rammolasrol meg annyit, h multkor wellingtonban ketszer rammoltak le egy meccsen. ket yak elkezdett kostolgatni, a faroklovesz megadta magat, ennek ellenere elpuffogtattak a loszert, de a taliga meg repult. ezekutan egyik nekemrepult, de csak o potyogott le, mire a masik ivan is kedvet kapott hozza, es levert, de persze o is belepusztult. HB-n! nem ment vissza ujratolteni, aa.. -
Coral Springs #26924 "Menj HB-t. Ott nem lesz jó statisztikád de lesz csapatmunka." Tényleg ? Ki is próbálom mindjárt a HB -t. -
Micsurin #26923 Tudom hülyén hangzik de pl a nfs world-ben is szoktunk kapni karácsonyi "ajándékot" ingyen aútó v valami itt ennek van valami kultusz a wt-ben? vagy ne is reménykedjek esetleg egy repcsibe vagy pá sasba ? -
Coral Springs #26922 Veled meg mivan csiribiri. Rossz emberedre találtál, ha netán ki szeretnél oktatni. -
Paladin #26921 Fasza dolog, szerintem is. Én is nagyon élveztem, mióta rájöttem, h van a szekrényben egy régi kormány, pedálokkal :)
-
#26920 Tegnap lekaptam a régi Genius gp2 kormányomról a pedált ( kiszedtem belőle az áramkört hogy külön legyen és a kormány ne foglalja a helyet) , rákötöttem gépre , szépen bekonfigoltam WT-ben ( bár kell még finomítás ) és repkedtem egy kicsit FRB tesztben.
No kérem hát így teljesen más , nagyságrendekkel irányíthatóbb minden gép. Mondjuk a célzás még mindig nehézkes kicsit .
Új kedvenc Hawkkal be is mentem egy meccsre , egy Stukát sikerült is leszedni bár a mocsok a hátsó lövésszel bekopott a motortérbe így nem sokra rá le kellett tennem a gépet. :D
-
vass17 #26919 Engem tegnap egy Zeroban gyújtott fel egy Ai, nagyon örültem neki :) Mire visszaértem és javítottam, már egyedül maradtam 2 ellenféllel szemben, pechükre mind2 elkezdett velem fordulózni. Egyébként ilyen esetekben már nem lehet Last man standinget kapni, vagy azt már régen megszüntették? -
Glo #26918 Itt [ai] Shoji is lőtt már Mig15-öt, szóval egy stat semmit se jelent.
Pláne, hogy a stat szerinti FRB ászoknak a killjeik 80%-a az ai-kból jön össze :) -
Eisenberg #26917 Ne ijesztgess. :) -
twi452 #26916 de még lehet :) -
Eisenberg #26915 Jó statisztika :) Ez nem wot. -
Glo #26914 Hagyd, az ilyenek jobb is, ha félre teszik. -
Eisenberg #26913 1. Leszarozod a játékot mert senki nem csinál semmit arcade-ban? Arcade-ban szeretik a földharcot, a szemtől szembe harcot, a kisebbségi harcot (sok vs 1) meg a rammolást. Oda egyáltalán minek mész ha csapatjátékos vagy? Az semmi mádról nem szól csak bohóckodásról. Én azért hagytam ott mert nem tudtam élvezni, nem szórakoztam már. Hála a csapattársaknak akik tönkrevágták a játékélményt. Erről írtam már itt is 1x 2x, most órán vagyok, nem részletezem. 2 boly kerülgeti egymást, a többi kiválik és meghal. Menj HB-t. Ott nem lesz jó statisztikád de lesz csapatmunka. -
Paladin #26912 Ja, jó cucc. Ezt szoktam linkelni azoknak, akik azt mondják, nem lehet joystickkal boldogulni hb-n ;) -
sulouos #26911 Nem, nekem is van. Én csak a "legénység kiképzése másik repülőre" fül alól lenyíló listán tudom betenni az egyik legénységembe. Jóféle gép, ráadásul csak tier 9. Kicsit kevés a bombaterhe. -
R3nton #26910 Volt nekem egy ilyen ajándék Tu-2-es repcsim, de már sehol se látom. Létezik, hogy visszavették? -
Coral Springs #26909 Azt hiszem pont itt az ideje hogy félretegyem ezt a szart egy időre, valószínűleg a jó statisztikám az oka annak, hogy ma egész nap olyan emberek közé kerültem be, akik nem csináltak semmit. Az előbb is (Arcade) én emelkedtem meg egyedül, a nyakamba kaptam vagy 9 enemy -t. A bajt már messziről láttam, de nem tudtam elkerülni, forgolódtam a bázisunk felett a team meg sehol, esélyem se volt. Majdnem levertem a monitort, Alt+F4. -
Amaymon #26908 Jó játékos nagyon Oz. FRB-n sokszor össze lehet futni vele, 109 bele égett már a tenyerébe. Klasszisokkal skillesebb ellenfél az átlagnál. -
vass17 #26907 Ezek szerint tényleg elég laza.:) Véletlen team kill már nálam is előfordult, de talán így még nem kellett leszedjek valakit. Egyébként nem tudom mennyire figyeltétek, de szerintem sokkal egyszerűbb csapattársat lelőnni, főleg akkor kellemetlen, ha tényleg nem szándékos, mert gyakran elég 1-2 találat is és azonnal kill, az ellenfél meg ugyanolyan szituációban még sokat elnyelne.. -
sulouos #26906 Jó kis 3 részes videósorozat.
-
voros12 #26905 Mi van a németekkel? Egyszerűen katasztrófa ami van. Mentem pár kört az E-3-al és senki nem mászik, mindenki meghal az első 2 percben, még az oroszok is elvernek, pedig őket szana-szét vertük régen. Most is volt egy csata. 4 gépet lőttem le, és a végén azt veszem észre hogy 5-en mögöttem, és minden csapattársam halott. -
Micsurin #26904 most meglepődtem : hb csata 13 g és a kitty nem hullott darabokra :O
ja milyen skullot ajánlotok a kittyhez? és a cobrákhozz ? -
Vaktermesz #26903 Tudtam erről a game-ről, de nem gondoltam, hogy ilyen sok mindent átvesznek, a régi hangár, csata interface, még a menü stílus is, waow, amúgy régen még benchmark alpha-nál World of Planes volt a neve, naóah itt a logó egy az egyben Birds of Steel stílusban volt, nem azt mondom, hogy ezzel baj van, örülök, hogy egy konzolos főleg singleplayer gameből ilyen jó MMO-t csináltak eddig. -
#26902 -
Coral Springs #26901 Policy regarding Team Killing with the auto kick / ban feature.
Én szerintem elég laza a limit, de ha szorosabb lenne akkor se érdekelne különösebben, akivel problémám van az megy a levesbe. Mondjuk ahhoz eléggé át kell lépni egy határt, hogy én lelőjek valakit. A múlt héten ez 3-4 embernek sikerült, ma meg véletlenül lőttem le egy társam. -
vass17 #26900 Nem baj, most éltem a kvótámmal, a következő hülyét másra hagyom :) -
twi452 #26899 ha sokat csinálod autoban-t kapsz :)
elvileg működik a rendszer
most nem keresem meg neked, hogy mennyit kell naponta itt-ott ölni, hogy megkapd az x nap ban-t :) -
vass17 #26898 Lehet valami bajom szándékos team killből? Nem szokásom, de egy idióta lövöldözte percekig az ártatlan csapattársunkat, critelte is, aztán megelégeltem és szétlőttem. Komolyan mondom, egyre inkább Wot érzése van az embernek. Régen maximum arcadeban lehetett érezni, de egyre inkább historicalban is... -
bgabor #26897 Mert paypal nélkül vásárláskor kiadod a bankkártyaadataidat annak akinek fizetsz. Ez a Gaijin esetében nyilván nem veszélyes, más netes vársárlásoknál viszont már más lehet a helyzet. -
Paladin #26896 Nem tudom, minek bonyolítani. Tudtommal paypalra is csak olyan internetkártyával lehet regelni, amivel egyenesen a WT oldalon is tudsz vásárolni. -
robi3 #26895 valahonnan ismerős de nem jövök rá :) -
Coral Springs #26894 Im OP. -
Glo #26893 -
bgabor #26892 Lehetne annyi eszük 2013-ban hogy először angolul csinálják meg, és csak utána fordítják a lokális nyelvekre, például oroszra. -
twi452 #26891 wt tutorial :) egyelőre oroszul
-
bgabor #26890 Mobillal nem, de ma már a legalapabb bankkártyához is adnak internetes társkártyát. Ezt az internetes kártyát beregisztrálod egy Paypal accountra, utalsz az vásárláshoz elég pénzt az internetes kártyára, és kész. Paypallal akárhol tudsz fizetni a neten, War Thunderben, WoTban is, és teljesen biztonságos, ugyanis a bankkártyaadataidat csak a Paypal látja, akinek fizetsz az nem. Akinek meg netes vásárlásra alkalmas bankkártyája van, az azt rengisztrálja be a Paypalhoz, és máris vásárolhat vele. -
Micsurin #26889 de mobillal nem lehet fizetni csak ez a gondom.... Vagy rosszul tudom? -
#26888 Én meghívtam ismerőst 1 hónapja kb. Ki is húzta 5-6. szintig nekem nem adott semmit érte. :) Nem a legtutibb a rendszer, bár lehet azóta javítottak rajta, nem tudom. -
bgabor #26887 Nem, de 1000 forintért tudsz 500 aranyat venni a játékban, nem egy kigazdálkodhatatlan összeg.