War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A zene lehetne kicsit halkabb is, néha alig érteni tõle hogy mit beszéltek, de erre kíváncsi leszek.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Aki végignézi remélem jó szórakozás lesz neki.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ezek ilyenek sajnos 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Miért nem lehet idióta grafikák helyett a többi híres géprõl is a Ki-43 hoz hasonló szép rendereket gyártani?! És több híres géppel, nemháhogy Nimrod, meg Bumeráng II Mig-3, nem ezek a "mainstay" cuccok.
??? Igen béta ha erre utalt a kérdés.
Ingyenes de ha akarsz fizethetsz is gyorsabb haladás érdekében de nem kötelezõ a teljes élvezethez.
Próbáld ki, az többet elmond mint mi, nem veszítesz vele semmit ha a videók és képek alapján sem tudtad még eldönteni. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ez milyen játék? még mindig betés? Ingyenes, vagy fizetõs, mit lehet róla tudni? Nem nagyon találtam errõl infókat, de amiket láttam képek, videók, marha jól néz ki 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Realistic-ben nem lehet úgy vagánykodni, mint HB-n, ahol nem egyszer 2-3 ritkán 5 killel zárt az ember. Azért zseniális 154_wolf, aki megcsinálja ezt RB-n. Bár az utóbbi idõben, elkopott az elõnye, nincs akkora különbség közte és az ellenfelei közt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Meg hát jobb a dicsõ és bátor "halál", mint gyáva módjára menekülés közben fûbe harapni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#23947 - #23954
#23956 - #23958
#23968 - #23969
#23971 - #23973
#23975 - #23981
#23985 - #23987
#23992 - #23995
#23998 - #24001
#24003 - #24004
#24008 - #24010
#24013 - #24016
Ezzel együtt szépen megkérek mindenkit, hogy a témát most már hanyagoljuk, ha valaki visszafoghatattlan késztetést érez arra, hogy kifejtse a véleményét, akkor a moderátori topicban...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megkérek mindenkit, hogy ne egymással foglalkozzon a továbbiakban, hanem kulturáltan a játékról (vagy azzal kapcsolatosan) diskuráljon. Köszönöm!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Huehuehue...
Meg új A6M Zero-t. Ha emlékeim nem csalnak a következõ Zero-nak 2 db, 0.50 Cal. géppuska lesz a 7,7-esek helyén, meg kell lennie egy kis extra páncélnak.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Az Mk. II Bristol Centaurus motorral épült, ami egy csillagmotor, az Mk. V pedig Napier Sabre soros motorral, különbözõ okok miatt a Mark II-es késõbb készült el, de nagyobb teljesítményû volt az V-ösnél
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Érthetetlen.. :/
Ennyibõl el is takarodhatsz és mindenki boldogabb lesz.
Te is mert nem kell az egyszerû köznéppel mérgezned magad meg mi is mert egy idiótával kevesebb. Nos?
Hanem az új Tempestet nem értem. Azt írja, hogy a Mk II es lesz az új gép, ami bekerül, tier 16-ra. Viszont ami most van a játékban, az Mk V és tier14-en van.
Plusz az újnak eltûnt a nagy bumszli hûtõ az orra alól.
Mi értelme ennek? Inkább repkedjetek,vagy igyatok egy sört,bort ,pálinkát ,bújjatok asszonnyal ágyba,mittudom én😊 De ,hogy baxogatjátok itt egymást nyakra fõre azt meg nem értem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.