38447
  • vajakos21
    Nekem mult héten volt 1.5 b17.( japóval.szemböl alulról).a 2. ba még belevertek zuhanásban..De alapvetöen a végére hagyom hátha destroyer v. valami lekapja.
  • sulouos
    250+250%-osból van egy jópár, azt értette 500%-os alatt.
  • oOBALAOo
    köszi!és van ilyen?:)
    mármint 500%-os gép.
  • Glo
    Pedig a Guardian Angel eventen egy B17-es a "Sealclubbing" rossz oldalán van :)

Az IronS és a PKKA sem csak top pilótákból áll. Meg néha elvesztik a fejüket ők is a free frag reményében, pedig csak gondolkodni kéne :)
  • bgabor
    Nem érdemes kis tierű prémium gépre pénz költeni. Ha veszel olyat vegyél aminek 500% a bónusza (HB módban mérve).
  • sulouos
    Keress rá youtube-on, hogy mit tud, nem akarok hülyeséget mondani.
  • Amaymon
    Nem mondom, hogy nem lehetetlen. Múltkor az event cseten kisebb drámának voltam tanúja, amikor egy PKKA és egy Irons klántag rohadtul kiakadt egy B-17 játékosra. Egyszóval nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel :)

Még folytatom, de nézem a BoS streamet :D
  • oOBALAOo
    d520-d521 megvan valakinek???
  • Glo
    A B17 mint arty? Hát nemtom, érdekes összefüggés :)

Ki lehet lőni, ahogy ki is lövik. Függőlegesen felfelé pl nem tud lőni a B17 sem, akármekkora májer, plusz be se látja a felette levő égboltot. Le lehet azt lőni, csak tudni kell hogy hogyan. Szemből támadva pl csak egy géppuskája van. A valóságban is 90 fokban felülről, vagy szemből alulról támadták a nehéz bombázókat.

A6M3-al is lőttek már B24-et FRB-n, pedig annak csak 20mm-e van.
  • Amaymon
    Nem akarok a vitába szólni. De a bomber rohadt módon OP RB-n. Legyen az ellenfele g6/g10. Sokan 200 max. 300m-es lőtávot használnak. Persze ez egyéni preferencia kérdése is, de nagyjából azon a távon lehet hatékonyan érvényesülni. Na most ilyen közel menni bármilyen géppel egy B-17-nek, eszement kockázatos a jelen adottságok mellett. Ráadásul úgy, hogy mouse-al hyper gyorsan tud forogni. Megkockáztatom, hogy legalább annyira játékromboló dolog ez, ha nem nagyobb mint a wot-ban anno az arty-k.
  • sulouos
    Érdekes, hogy mennyire szeretnek az emberek a statjukkal villogni. Persze, számít, hogy nem fordítva fogja az egeret, de nagy stattal még sose nyertek csatát. A WoT-os tapasztalataim alapján a legnagyobb világi seggfejek pont a 800000000000 effis IS-3-asok, akik nem hajlandók bekapni egy lövést a győzelem érdekében, mert hogy akkor rossz lesz a statjuk. Nem egy ilyennel találkoztam már, hadd ne mondjam hogy melyik klánból...
  • Doma #26955
    Masodik link megegyszer.
  • Doma #26954
    Sziasztok!

A heten szinte minden nap elso par csatam Peleliu domination volt, tegnap ezt dobta elsore, betoltes kozben filoztam h lehetne egy kis valtozatossag vegre... Lett is...
    Aztan par csataval kesobb az egyik heavytank erdekes utvonalat jart be. Replayban visszanezve mintha utanam is fordult volna, legalabbis megprobalta.

Remelem jok a linkek
  • Glo
    Először én is lestem, hogy ki ez az új pro csávó, mert Coral kék nikkjéhez voltam szokva. De most már a hipertérugró kocsi lesz a jele :)

Engem amúgy nem zavar, a B17 is lelőhető, lőttek már le sokszor benne FRB-n is. Mondjuk ha valaki beül mögé az 5 darab 12,7-essel szembe nézni az meg is érdemli. 13-as szintű, mindig van bent G6/G10 amik a 30-assal péppé verik.

Más kérdés, hogy én sose vertem magam a statomra, azt se tudom hány gépet lőttem le. Azt meg pláne nem, hogy ebből mennyi volt ai.
  • Eisenberg
    Coral: Neked aztán van egod apám. Statod is. Ahhoz viszont észt nem adnak. Mobilról voltam, nem tudtam megnézni ki a fene vagy, azt hittem valami újonc hála a megváltozott képednek. De akkor fejet hajtok előtted hatalmasságoddal semmi sem ér fel. Sok hozzászólásodat olvastam már, és a reakciókat is rájuk, álmomban sem kötnék beléd de a véleményemet fenntartom. A statokról, meg arról, hogy mennyire skilles egy játékos illetve, hogy ez miben nyilvánul meg nem akarok vitát nyitni, így is eléggé nyálas már a monitorom hála Neked. A játék nem szar attól, hogy a csapatod béna. Ez nem a játék hibája. Minek vagy klánban ha nem játszatok együtt? Dobjátok össze a pénzt, vegyetek prémet azt mehet a squad. Ha megvan a klán, a skill, megvannak az emberek akkor már csak egy kis pénz, és fantázia kell egy jó csapathoz. Bár szerintem ez sem garancia a sikerre. Minek a klán ha egyedül játszol? Hogy elmondhasd beléphettél mert olyan pro vagy? Megtetted, köszönjük a viszon' lángos. Én meg külön köszönöm a személyeskedést, a többit priviben.
  • vass17
    Ugyanmár, nem kell eltúlozni a különbséget. Repülési tulajdonságokban nem sokkal rosszabb, én pl a Ta-152-őt fejlesztem egy ideje hb-n. Nem nagy a különbség, soha nem lesz a legmagasabb gép, ha egyenesen az ellenfél irányába emelkedek, meg kell tanulni együttélni ezzel. Például a Typhoon-al is szinte mindig védekezésből megyek át támadásba, miután már bepróbálkoztak magasabb ellenfelek.
    Ha meg kerülőt teszel, bármelyik géppel fel lehet kerülni.

Egy dologban ismerem el, hogy nagy hátrány a stock gép, az a lőszer, nagyon idegesítő, amikor a stock 30mm-t látom lepattanni az ellenfélről.
  • oOBALAOo
    Sziasztok!D.520 ill. D.521 prémiumos gépekkel repül valaki?Anno megvettem a két bumerángot, azokhoz képest milyenek?Érdemes költeni rájuk?
  • gezu1025
    Mióta kiszedtem a p51-et nem játszom. Nem vagyok hajlandó több tíz órát szenvedni AB-n vagy anyázni HB-n, mire használható gépet kapok. Remélem az új patch javít valamit ezen a téren, mert ha nem, akkor az én légi karrieremnek vége lesz.
  • bgabor
    Tény hogy nagyon nyögvenyelős a farmolás az elején a stock géppel, főleg magas tierben, ez talán a játék legnagyobb hibája most. Talán javítják majd.
  • Susarc
    jó meglátás csak éppen stock géppel nem nagyon csinálsz légi killt....ha meg földit mész farmolni elsőnek szednek le:)) így marad az AB agymenés:P csak amikor azt hiszem nem lehet überelni az AB-s faxságokat akkor a sors mindig rátesz egy lapáttal:D

2 és fél perces kör! édes Istenem! :D:D
  • bgabor
    Egyesek szerint. Szerintem egy jó HB meccsel ahol csinálsz két-három légi meg néhány földi killt, sokkat több XPt lehet tenni a gépbe mint egy kétperces arcade agymenéssel. :)
  • robi3
    én univerzálissal nyomatom őket. universal/omni purpose
  • Susarc
    sajnos fejlesztést húzni AB ban érdemes...:((
  • Micsurin
    #26923 -re valaki ? És áruljátok el a kitty és a cobrába milyen skullot tegyek ?
  • bgabor
    Pedig biztosan nagyon élvezed az ilyesmit ha újra és újra visszatérsz az Arcadehoz. Ha élvezed minek panaszkodsz miatta?
  • Coral Springs
    Amúgy nem értem a #26909 -ből hogy a francba jutottunk el idáig, hogy megint tulajdonképpen a nagy büdös semmiről megy az eszmecsere ?
  • Coral Springs
    Neki teljesen átlagos de nem is kell jobb, elég rámutatnia a videóira, megfekszik tőlük mindenki. Viszont erősen alkalmi játékos, ha stabilan játszana az meglátszana az adatlapján is, nem kicsit. Én sem a statisztikára játszok, a jó játékot nem lehet erőltetni, vagy jól tolod vagy nem.
  • Susarc
    felmentem 3000 méterre az első gépemmel épp arra jött egy YER2 azt lelőttem és már kaptam is a final blow acsit és vége....."hudejóvolt"
  • Susarc
    új rekord: 2:42 másodperces Domination map győzelem.....O_O édesanyám......
  • Coral Springs
    Akinek jó a statisztikája, az adott csatákban is jól teljesít, lévén hogy egy jó statisztikához folyamatosan kell egy adott teljesítményt hozni. Persze előfordulnak olyan napok amikor például szar a hangulat, tegnap szar napom volt, és ez meglátszott a játékomon is.
  • Ninju
    Ezzel alapvetően egyetértek, viszont szinte mindig kapok 1-2 vadászt a nyakamba.
  • bgabor
    Ez sajnos így van, nagyon kiélezett a harc a vadászgépek között, főleg amelyik pályán kevés van, ott bombázó biztosítására nincs mód. De ez megint csak a játék hibája, például a matchmaker figyelhetne rá hogy ugyanannyi bombázót tegyen mindkét oldalra, ne az legyen hogy az amerikai oldal folyton nyerhetetlen a B-17esek miatt, amik a saját örömükra bombázgatnak, de az ellenséges vadászok megsemmisítésében nem tudnak részt venni.

A másik probléma pedig hogy a bombázók a mai napig rá vannak kényszerítve az alacsonyról bombázásra ha eredményeket akarnak, oda meg nem kíséri le őket senki, mert ha egy vadászgép feladja a magasságát akkor halott. Jó lenne ha lennének minden pályán területcélok és nem nevetséges jutalom járna a támadásukért.
  • twi452
    Meg lehet nézni grmlz-t is :)
    Ő aztán tényleg nem statra játszik ha valakit leamortizál de mégis haza tud vánszorogni vele akkor annyi, nem adja fel az előnyét 1 biztos killért :)
  • vajakos21
    Statnál fontosabb az adott meccsen hogy megy.Lesz.rom a killjeit.Segitsen ha kell( legalább szándék) Figyeljen a másikra.Én is igyekszem ha nem is sikerül mindig....
  • Coral Springs
    A tapasztalatlan noob-okat magadra húzhatod, ám a csata a magasban dől el mindig.
  • vass17
    Az nincs sajnos, szinte csak szakaszban. Ellenben a kill lopás annál népszerűbb, az emberek még mindig nem értik, hogy critelt gépet illik annak hagyni, aki az kiharcolta..
  • Ninju
    Én HB-ben például többek között azért megyek előre alacsonyan bomberrel, h lehúzzak pár vadászt magasról. Ha a gunner leszed párat az meg külön öröm.
  • Coral Springs
    A HB csapatmunka szempontjából semmivel nem különbözik az AB -tól, azt hiszem én ez nyugodtan kijelenhetem, aki ismer tudja miről beszélek. A faszagyerek néhány letolt csata után viszont bátran megmondta a frankót, igaz, valami kiemelkedőt, kézzelfoghatót még nem láthattunk tőle, amire a cinikus stílusát alapozhatná egy nála sokkal tapasztaltabb játékossal szemben. Nem szokásom ezzel visszaélni, de hagyjuk már hogy ez a majom beszólogat, a viccnek is van egy határa.
  • lexlutor
    en sem varom el, de akkor hagyjuk mar a meset, h micsoda csapatjatek van hb-ben.
  • vass17
    Azért aki bombázót használ, legyen tisztában vele, hogy mennyit tesz hozzá a meccshez. Jelenleg ezek nem olyan pályák, ahol a bombázók megnyerhetnék a meccset, aki használja, az kizárólag önérdekből. Ezek után, nehogy már lemenjek segíteni egy bombázónak, feladva a magassági/energia fölényemet, hogy aztán a nyakamba ugorjon 4-5 ellenfél.
    Nem sértésnek szántam, ne vedd magadra, néha nálam is előkerül 1-1 bombázó, de soha nem vártam el, hogy bárki kísérjen vagy védjen, mert azzal mindenki rosszul jár.