War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Il-2: a 8 rakétát és 4 bombát rádobtam 1 tankra... azaz nem dobtam rá mert nem találtam el egyszer sem..
Még egy nyomorult hit se jött össze 😄
ha átugrasz valakire akkor kívülrõl mutatja alapból, utána visszaugrasz az É-vel (default) akkor beugrik a "mit láttál csata közben" nézetbe és ha újra É-t nyomsz akkor téged vesz így kívülrõl és az épp legközelebbi ellenséges gépet követi ha jól sejtem.
Megint sikerült úgy manõverezni h beállt orsó közben és csak haladt tovább egyenesen aztán valahogy még simán szembe is fordult egy 109es és pofán lõtt 😊
Már csak tanulni kéne belõle, hogy legközelebb jól csináljam 😊
1 year of OBT: War Thunder Golden Battles
From November 1st 06:00 GMT to November 4th 06:00 GMT (from October 31st 23:00 PDT to November 3rd 23:00 PDT)!
25% special discount for all plane packs on online.gaijinent.com
x5 EXP bonus for the first victory for all nations
up to 400 Golden Eagles for victories on November 3rd from 15:00 GMT to 19:00 GMT (from 08:00 PDT to 12:00 PDT)
Also special 50% discount for a year's premium account, that will apply for ground forces once they are released and after that!
See you in the skies of War Thunder during all three days, each day will also bring some further big discounts for premium and standard aircraft.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt nem tudom mitõl állt be az orsó közepén a kormányfelület de egyszer csak beragadt és nem fordult tovább a gép, aztán el is vesztettem szem elõl a srácot
a 109esrõl meg tudomásom sem volt amíg nem kapott szét 😄
Amúgy mindjárt dobok fel egy videót, hogy hogyan szopattak meg la-5ben az elõbb..😄
Múltkor volt itt egy tag aki lehurrogott mindenkit aki nem árkádozik és le-sztárpilótázott mindenkit 😊 Neki ajánlom..😊
"I’m also ever increasingly concerned about the increase in Griefing and hate in games in general these days, fewer and fewer players show any respect to each other anymore. The only other gripe, and its not a big one, is that I use a Joystick, have done in all flight orientated games, sometimes I can get frustrated with that when a mouse aimer shows pinpoint accuracy. But that’s life, and no one forces me to use my Joystick."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
War Thunder Tactical Map android app
A gyári "külsõs" térképbõl táplálkozik viszont szerintem sokkal használhatóbb annál mobil eszközökön.
Szépen lehet zoom-olni, ki-be kapcsolgatni, hogy miket mutasson a térképen.
Hátha valakit érdekel 😊
Egy 7-es táblagépen mondjuk a monitor alá támasztva egész kényelmes is lehet 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Viszont a Zerokkal valami "gond" lehet. Hisz HB-n többször le akartak rammolni. Pl az ellenséges P-47 szárnya leszakadt én meg tovább repültem fekete szárnyal.
Bár a Ki-61-hez hozzá tartozik, hogy V-motoros gépek voltak, ha jól emlékszek pont a német DB-601-es japán kópiája csücsült bennük. A DB-601 petig a messzer 109 motorja.
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nekem kicsi (2-3) szinten a szovjetekkel ment a legkönnyebben a játék, az angol 5-6-osokkal (legalábbis az arcade) móka és kacagás a lézerágyú 20mm-eseik miatt, de magasabb szinten valahogy egyik se tetszett jobban a németeknél.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Új vagyok a játékban ezért kérdezném a tapasztaltabbaktól hogy melyik nációval a legkönnyebb játszani? Most lvl4-5 vagyok a németekkel, de nem valami izgalmas velük a játék, a gépeik kb. egy darab tégla szárnyakkal...Másik pedig hogy hogyan kéne célozni hogy gyorsan elpatkoljon az ellenséges vadász? Bf110-el egy fél tárat beletöltök a hurricane/f2a/lagg gépekbe de megse kottyan nekik, hiába a 20mm-es, engem meg...kb elég ha mellém lõnek aztán egybõl zuhanok is...
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Én se kifejezetten kedveltem az LA-t. RB-n viszont pontosabban lehet (és kell) lõni akármilyen fegyver is az, mert nem adódik annyi ideális helyzet, mint HB-n. Érdekes, hogy a legtöbb killt az általam nem annyira kedvelt az LA5f hozta, szerintem amiatt, hogy pár találat critet ad. Utána jön a Zero Mod 22, fura de az f4f még mindig a harmadik. Mióta az eventek bejöttek, kicsit bekavartak és onnantól nagyon szétoszlik olyan 200 kill különféle gépek közt. Mindenesetre a negyedik helyen holtversenyben a Spit IX 😊 és az Spit MkIIa.
Egy kiváló leírás az "unortodox" módon használt repülõgépekrõl.
Elég sok WT-s modell is van benne 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
És az a gép, amivel már hihetetlen sebzéseket túléltem és javítottam...nevetséges a különbség jelenleg azonos kaliber között, a német 20mm-es érezhetõen agyon lett nerfelve egykori fénykorához képest, az orosz Shvak-ot én sosem szerettem, mert teljesen más célzást igényel, mint a többi. A Hispano érezhetõen nagyot üt, de még így is messze van szerintem az amerikaiaktól.
A fejlettebb ammobelt-ek amúgy sokat számítanak, ameddig alapként használtam a német 30mm-est nevetségesen gyenge volt, mióta áttértem universalra, hihetetlen egyszerûséggel szakítja szét a nehézbombázókat, gyakorlatilag bárhol 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\