War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dádá 😄 Visszalõ a nyúl.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nekem az a tapasztalatom, hogy maximum egy magasságig jutok Spit-el a jobbfajta 109-ekhez képest. Ez még nem is zavarna, ha 1-2 ellenfél jutna rám, csakhogy a szövetségesek többsége más gépekkel ilyenkor még 3-4000 méteren nézelõdik, így minden német arra a szerencsétlen 1-2 Spitfire-re veti rá magát, akik sokszor egyedül vannak fent.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hogy téged idézzelek egy kis változtatással, nem az angolok hibája hogy a SpitIX százas oktánszámú benzinnel lépést tudott tartani emelkedésben a német gépekkel. <#wink>

A pérm spitek még most is leemelkednek! 😊 Felszállás után egybõl jobbra húzok.Néztem kb 5-6 perc alatt vagyok 6000-6500 m környékén.Igaz hogy messze vannak tõlem kb 22-30 km-re,de mindig felettem vannak a prém spitek 😊 .

Coral Springs
Nem tudom, én valahogy a Corsair -el is mindig kerülõúton kellett hogy menjek. De mindegy, dobjuk a témát, ez egy örökös meddõ vita.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Na hogy? 😄 A(z egyébként milyen OP-n emelkedõ) Messereimmel képtelen voltam lépést tartani velük, mire találkoztunk velük, legalább 2km elõnyük volt (pont mint nem régen a Spit Mk IX-eknek). A tény az tény marad.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Megkapta, de ilyen hülyeségeket hogy lehet leírni ? Jó hogy nem az F-22 Raptor -al vetekedett az emelkedése. <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Látom csak nem tom miért. :-) De mára be is fejeztem.Jó éjt mindenkinek
Az meg hogy leszednek a németek azért van mert ellenük mész.Engem is leszednek ha us/gb/ru-t viszek. ( és én is ölõk németet) Ettöl még nem op.
Ne menjünk már bele ebbe megint ilyen meg olyan fan. Minden oldal megkapta már a maga penaltyját.
Coral Springs
A hozzászólásaid nagy része tele van karakterekkel, meg számokkal. Alig lehet elolvasni õket.

Ōrülõk hogy ilyen jó a ràlátásod a németekre...tier 3 on.Tényleg nem ártana kihúzni pár szintet/Az ami 12esét párbam lehet venni egy 20asnak simàn.vadászok ellen tökéletes és van egy valag löszer is.B17 meg nincs(még) németeknél hogy kelljen nagyobb.( 8as vagyok amim mielött még...és ott is vannak bejövös gépek).Bnz meg rb nem igazán, egy mert a làthatóság bezavar eröst/
Coral Springs
Erõs tévedés, ilyet maximum a vérpista germánfanok terjesztettek az official -on. A Bf 109 G-10, vagy a K-4 -el volt kb azonos az emelkedése. Talán ésszerûbb megoldás lett volna, ha egyszerûen átrakják magasabb Tier -be.

Told ki Emil 1-ig. Onnantól kezdve, ha bedobja eventnek +20%-okat tudsz húzni a németen. Az már eléggé harcképes gép HB-ra.
Ja, anno a Corsair úgy emelkedett, mint egy Komet 😄

Coral Springs
Nagyon gondolkozok azon, szájhúzva is de kitolom a német ágat legalább a Bf 109 F-4 -ig. Valószínûleg itt majd akkor fognak változni a vélemények, ha majd lobogtatom a 6-7 kill -es eredményeimet. Biztos vagyok benne hogy hoznám ugyan azt a német gépekkel, mint amit anno a Corsair 1c -vel.

Én HB-n is durván bekorlátoznám a látótávot. A magassági fölény drasztikusan leértékelõdne, de nem csökkenne a taktikai haszna. Cserébe megszûnne az abnormális ûrverseny.
Az bizony nem a németek hibája, ha az angolok az eredetileg se túl izmos gépükre háromszor annyi fegyvert aggatnak 😄

Földön ja, és mire félúton találkoznak, a németeknek 3000 méter magasságelõnyük van, annyival jobban emelkednek. Így gondoltam.

Q. Will we see IL-2 armed with 2x37mm cannons?
A. You certainly will!

trololo 😄
Persze hogy "ezek" sírnak, amikor a mi 20mm-eseink a megnövelt rombolóerejû gigamega minengeschossal se sebeznek olyan súlyosan, mint a brit csodahispanók gyakorlólõszerrel.

Coral Springs
Mondjuk az túlzás hogy Tier 10 felett lehetetlen nyerni, egy két pro team a Bearcat -al azért rendesen oda tud sózni. Csak sajnos kevés van ilyen.

Coral Springs
Földrõl. Én nem egy csatában megkérdeztem már a túloldalt, hogy õk a levegõben indulnak, vagy mivan. Akkora magassági elõnyre tesznek szert pillanatok alatt, hogy én szinte még fel se szálltam, de õk már a bombázók magasságán vannak. De ám nem is ez a vicc, hanem hogy ezek sírnak.

RB-n nekem az egyik kedvenc map a máltai, Spit Vb és C miatt. Ez a mostani nagyon ótvar a hó miatt.
Ó b+ 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/74437-war-thunder-developers-answers-29-october-2013-from-ru-forums/
HB Málta más mint FRB?(nem hinném) Mindkét fél földröl indul.
Málta eventen mindenki a földön kezd.

Ki-84!!! <#wow1>

Krymsken tier10 fölött gyakorlatilag lehetetlen nyerni az amerikai/brit oldallal, annyira táposak a németek. Málta eventen is ugyanez van, a németek 3000 méter magasságelõnnyel kezdenek. Az egyik legkönnyebben játszható nemzet, igazi easy mode.

Angol, pláne amerikai géppel leszedni a 3-4000 méter magasságelõnnyel kezdõ német BnZ-zõ gépeket, na az a valami.

A legjobban emelkednek, és a legdurvább fegyverzet van rajtuk. Mi kéne még, lézerágyú? <#wave>

Ez ám a nyihaha, de a kommentekben már azt beszélik, hogy azt írták a képek mellé, hogy az EGYIK jövõbeli peccsbe teszik bele.

bardocz
Na ilyen köröm sem volt még FRB-n, két kill, és egyik se AI. A bf gyorsabban fordul mint a yak, egyszerûen nem tudtam ráhúzni.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/74403-ki-84-and-a6m3-mod22-ko/
bardocz
Az egyenesen repülõ gépeket a legnehezebb eltalálni. Az valahogy sehogy sem megy.
Coral Springs
Gondolom az angolokkal és az amerikaiakkal A géptõl Z gépig halál pro vagy, és mindegyikkel hozod ugyanazt. Mert ez esetben meg nem tudom hogy mennyi az igazság abban, hogy a németekkel meg A géptõl Z gépig nem megy a játék, legalábbis általában erre akarsz kilyukadni. Amennyiben viszont X Y Z gépekrõl beszélünk, az esetben ha X géppel megy a játék, nem biztos hogy a Z -vel is fog, lévén hogy teljesen más karakterisztikájú gépekrõl beszélünk, és mások az egyéni képességek. Ez viszont általánosan érvényes, nem pedig úgy ahogy te leírod.

Az megint más kérdés, hogy a nem perfekt célzás által kialakulhat akár a pech is. Teljesen máshogy repül a nagyobb kaliberû golyó, mint a kisebb.

na ne félj utána a fókát körbelõttem vagy 10 darab 37essel pedig az majdnem egyenesen repült elõttem végig 😄
Aztán rálõttem az összes 12.7est is és hazamentem 😊
szerencsére lezuhant 😄
bardocz
Milyet fog a gépen az ágyú 😄D Szép célzás!
itt a hegesztõs egy kis bónusszal hátha tetszik nektek 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vigyázz mert jön mindjárt Coral és elküld téged a fenébe,Te GERMÁNFAN! 😊

G6-al megpöcörögtettem egy Spit MK IX-et... 7 hit 2 crit.... van 3x30-as meg a kiskaliber 12.7...erre utánnam fordult és leszedte a pilótát egy sorozattal.....elmennek a 'csába már,hogy a németeket a halál faxába húzzák le ninjában! ÉS NE JÖJJÖN senki nekem,hogy noob meg l2p! angolokkal meg amcsikkal 2-4 HB kill az átlag....érdekes,hogy a 7.7-es pöcörõvel meg 20 miliskkel leesik minden amire rálövök.....

megyen
f24sg
Connection lost, csá.

Dejólesz itt majd a tankok bejövetele.
Azon a hétvégén rá se nézek a parancsikonra...
Be mára ezzel nekem ennyi is.. 😞
Úgy tûnik
Behalt a server?
bardocz
Aaazaz. Borzasztó 😄D
a hegesztõpajzs stílus? 😄
a harmadik kill egy hazafelé igyekvõ fóka volt, na õt alig bírtam eltalálni mert mindig ott volt a vas mögött meg béna is vagyok mint az állat 😄

az elsõ kettõ az stuka volt azoknál nem zavart igazán
Korsun mapot rühellem a legjobban. Kiégeti a fehér háttér a szemet és mindig összefüggõ felhõréteg van 3km-en.
bardocz
Téged nem zavar nagyon az ablakkeret benne? Én csak testflightot mentem, mást nem is emiatt.
Na ez most picit megnyugtatta a lelkem 😊
Igaz inkább trollkodás volt mint igazi dogfight a 9T-vel de a kill az kill 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)