38447
  • Micsurin
    Karácsonyról tudni valamit ? esetleg egy p51 ? ^.^ vagy valami jó cuccot esetleg aranyat fogunk kapni ?
  • BaleniX
    Értem, köszi!
  • bgabor
    Így van, szemléltető tutorial lenne a fontosabb manőverekről, ha a félkegyelműen valamiért nem oroszul publikálták volna angol helyett. Talán egyszer lefordítják majd.
  • sulouos
    Ez valami gyári tutorial.
  • BaleniX
    Valaki felvilágosítana hogy ezzel mit akarnak bemutatni?
    http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=IgT56gmneCI
  • vass17
    Amaymon: Ha nem a test szerverről van szó, akkor én nem vettem észre változást HB-n, gondolom FRB-n is alapjaiban hasonlóan kellene viselkedjen. Látom írtad, hogy az energia elég a kanyarban, ez már régóta így van, jól fordul, majdnem Zero szinten, de a Zero szerintem sokkal jobban őrzi az energiáját.
    Én leginkább arra használom ezt a tulajdonságát, hogy zuhanás közben fékezzem, mert annyira veszíti, hogy akár 100%-os teljesítménnyel, meredeken lefele is könnyedén lehet csökkenteni. A lényeg, hogy ez eddig is így volt, a turn rateben személy szerint nem tapasztaltam változást.
  • Amaymon
    Szerintem valami történt vele, nagyon gyorsan elég kanyarban a sebesség és könnyebben átesik/dugózik. Valamint ha sokat használom a WEP-et visszaesik olyan 80%-ra a max motor teljesítmény, nincs oil overheated. Lehet csak bele képzelem, mert rég mentem már Máltán, de rengeteg XP-t bele tettem már az Vb-be, nem ilyen volt régebben.
  • darki81
    én lenerfelném úgy hogy ne lehessen őket irányítani, csak az anyaföldfelé :D :D
  • Amaymon
    Nerfelték a spiteket vagy csak én érzem úgy? Turn rate.
  • Dragunow
    Köszönjük!
  • Glo
    Jól nyomjátok :)
  • darki81
    láttam süvített a masina :D
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://www.twitch.tv/volfram42
  • Coral Springs
    Ilyet is tehetnének a játékba, kishíján megsemmisítette a hordozó repülőgépet is. De nem muszáj ekkora, megelégednék a legelsővel is.

• sulouos
    Én AP-T-t használnék, mert a több nyomjelzőt könnyebb követni, és a gépek szemből rendszerint nem annyira páncélozottak.
  • gezu1025
    2ig nyitva a dev szerver ha valakit érdekel
  • Elar
    Ti milyen lőszert használtok?
    Pl a turretekhez mit adjak? AP vagy AP-t ? :)
  • bgabor
    Ahogy amaymon is mondta, magasabb tierű gépek ellen sokkal hatékonyabb. Ugyebár az I-16 remekül fordul és a prémium verziónak jó a fegyverzete is. A jó fodulás nem akkora szám tier 2-őn, de tier7en már, a gyorsabb, de rosszabbul foduló gépeket sokszor meg lehet tréfálni vele, ha leállnak veled fordulózni. Emellett valamiért egész jól emelkedik.
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://www.twitch.tv/volfram42
  • Amaymon
    Japánok is szakadnak mégis a legjobb propelleres fighter gépek a játékban.
  • oOBALAOo
    ...egészen addig, míg meg nem lövik, akkor szakad, mint a papírrepülő...
  • Amaymon
    16-osban az a poén, hogy a nála pár tierrel magasabb gépekre sokkal halálosabb, mint a saját szintjén.
  • MitsuMishi
    Lehet már csak én beszélem be magamnak, és görcsölök rá, mikor látom hogy kis tierben szovjetek ellen dob a játék... :D De olyan gyorsak, jól emelkednek, fordulni is jó velük, a fegyverzete meg... ha valaki mögé bekerül, az nem marad sokáig levegőben. Plusz a rakéták. Mikor volt a bombázós event closeb betara élvezettel használtam őket :D. Szeretek velük menni, de ellenük mindig egy rémálom :D
  • bgabor
    Lehetne az arcade ostobaságot spoiler tag közé, ahogyan mások csinálják a videólinkelést a topikban? Köszi.
  • Omrega
    Mi a baj az I16-osokkal? Én 2-13 között repkedek, de eddig egyáltalán nem éreztem, hogy az I16-ok túl komoly ellenfelek lennének, a prémium verzióval pedig nem sokszor találkoztam.

Alakra eléggé bumfordi, inkább játék gépnek tűnik, mint vadásznak. Pedig annó tényleg sokat használták.

Amúgy egy prémium 20mm-es durvább mint egy normál?
    A Boomerángé mondjuk érdekesen elég hatásos. Általában jóval rövidebb sorozatokkal szétszedek vele valakit mint más gépekkel. A vicc, hogy azért szereztem meg, hogy egy ausztrál gépem is legyen. A sérülést is jól bírja, stabilan repül. Meg is lepődtem, hogy az a legsikeresebb gépem. Pedig általában egyformán repülök a nemzetekkel ( japánokkal eleinte többet, oroszokkal kevesebbet )
  • Coral Springs
    Imádom ezt a csávót, ez egy komoly forma.

• sulouos
    Mondjuk a Hurricane-ek meg a sokat emlegetett Buffalok eléggé helyben tudják hagyni őket, ha ügyes (és szerencsés) vagy akkor a He-112 A-val is lehet próbálkozni. A Ki-43-at meg meg se említem.
  • MitsuMishi
    Hát én se buffra gondoltam elhiheted :D Nekem már kedvem sincs kis tierben repkedni a szovjeteken kívül.
  • Coral Springs

A 9 behozott gép az konkrét, és ilyen prémium / gold bajnokokkal van tele a high tier.

• sulouos
    Például nerfelni? :D Vicc, hogy a tier 5-6 körüli prém változata a tierjében is botrányosan jól teljesít, bár annak van 2 20mm-ese is. Azok a láncfűrész géppuskák mindent szétdarálnak.
  • MitsuMishi
    Ja és egy bónuszkérdés, ezekkel a szánalomhegy I-16-osokkal nem akarnak végre kezdeni valamit? :D
  • robi3
    én úgy vettem észre, hogy japánok ellen azért bírja a gyűrődést, de a németek másodpercek alatt szétszedik.
  • MitsuMishi
    Kicsit megkésve, de írtátok hogy a B-17 nagyon durva FRB-n. Ez a megállapítás HB-re is vonatkozik, vagy ott könnyebben leszedegetik már?
  • Vaktermesz
    Nem hiszem, én 10-20 fps-el játszom, és nem akad a game, tudok célozni bármilyen lagg nélkül.
  • Omrega
    Az lehet befolyással a célzásra, ha általában 22-27 FPS-el fut a WT?
  • Paladin
    Sose találkoztam ilyennel én sem fél év alatt.
  • vass17
    Nagyon vicces volt, ahogy 4 motoros bombázókkal próbáltunk a földön versenyezni tegnap Krebs eventjén. Itt a kifutón állva brutális hangzavar volt, cserébe az FPS-em is kb 15-20 volt a szokásos 50 helyett :) Aztán a Buffalo-kal kicsit könnyebb volt centizni a bokrokat, de a propellert azért mindenki eltöri egy idő után :)
  • vajakos21
    Sajnos igen.Duelen gyorsabb pár perc.Ger japó normálon is.De ha nem népszerü az event simán van ennyi.Gualdacanalon 3 perc volt tegnap.Sima rb japóval 2-3.A két event rb-n megtolta az idöket
  • Indi69
    üdv. nagyon sokat kell várni, hogy berakjon játékba (batttle és event frb) 8-10+ perc. ez normális?
  • bgabor
    A te géped a ludas, nekem soha nem volt ilyen. Célszerű lenne egy Windows újratelepítés vadiúj driverekkel.