War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt azért nem hiszem, mert a B-17/B-24eseken konkrétan három lövész néz hátrafelé, a faroklövészen kívül még a fölsõ és az alsó lövésztorony is. Hiába lõsz ki egyet, marad még kettõ. Ráadásul ha beállnak a bombázó mögé kilövöldözni holmi lövészeket, akkor három darab duplacsövû .50-es fog rájuk lõni folyamatosan. Gyakorlatilag szitává lövik ha akár csak egy pillanatra is beáll a bombázó mögé. A vadászgép motorjának meg szembõl elég egy-két golyó, és hamar leáll.

bardocz
:'DDDD
Tudom, tapasztaltam 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A játékban 2:03-nál már nem élnél 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Meg is kellett örökítenem, szegények azt se tudták merre lõjenek úgy kapkodtak 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
02:00-nál kezdõdik az említett rész.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

darki81
igen, jobban átgondolva a dolgokat valószínûbb hogy úgy lesz ahogy te mondod, pedig milyen jó lett volna 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

A németek eredetileg sokszor "csináltak" holtteret az amerikás bombázóknak, beálltak mögé, egy rövid sorozattal kilõtték a faroklövészt, aztán a holttérben maradva szépen végigmentek 2-3-4 motoron. Van is egy ilyen gun camera footage videó, mindjárt megkeresem.

"és hogy mikor kell használni?"

Én általában addig használom, amíg harcközeli helyzetbe nem kerülök. A trimelés hatása sebesség függõ. Durván oda lehet verni szerintem a gépet miatta, harcban már leveszem és inkább pedálozok a szélsõséges sebesség viszonyok miatt.
Az 100%, hogy nem így lesz 😊
Eddig is 400-at lehetett mindig ilyennél szerezni ha jól rémlik csak nem úgy volt, hogy x után 400at kaptál hanem szét volt darabolva az összeg.
Elsõ gyõztes kör 50 aztán utána 100 és ha mindent megcsináltál akkor azzal együtt jött össze összesen a 400 arany 😊
darki81
köszi a választ! viszont szerintem minden gyõzelemnél írják a 400 sast 😊
lemegy 25 kör, és ha abból csak 10 win az is 4000 gold 😛
(de szép is lenne) 😊
Jó lenne ha megvehetném a B-25j-30 bombázót 😛

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

bennt kell maradni,mert már odafigyelnek erre is.
Fõleg hogy sokan beállnak a seggébe. A 2 db 20mmes meg gyenge fõleg hogy lõszer sincs sok.( Amúgy hol van viszonylagos holttere? <#vigyor5> ) Mondjuk 2 már leesett tõlem....vannak csodák. Egy le volt sebezve, a másik meg szembõl alulról
a 2 zerot igen..😄 nem sokáig húzták 😊 egy zero elmenekült az elsõ rácsapása után mert kapott a nyakába szeretet az megmenekült 😊

a másik 3 az ai kamikaze kill 😊 úgy kezdtem a kört, hogy befordultam közéjük a formációba és hagytam, hogy boogie-zanak a lövészek 😄

Kár, hogy õk is amint közel érsz szétrebbennek úgyhogy csak 3 jött össze 😊

más:
Szóval harmadikán lesz egy atomnagy stresszteszt megint 😄 Kell is a tankok miatt 😛
bardocz
Pff, legalább mind a seggedbe ment, és úgy kaptad le õket? 😄D
eddig mindig úgy volt, hogy x csatát kellett megnyerni és akkor megkaptad a jutalmad

itt még nem tudjuk a részleteket, hogy mit kell teljesíteni de nem kell hozzá prémium meg semmi ilyesmi

valószínûleg nyerj x csatát és megkapod
darki81
bocs ha hülyeséget kérdezek, de vasárnap 16 és 20 között az is kap winenként 400 aranysast akinek nincs prémiuma?

na meg szerintetek bent kell maradni a kör végéig hogy felírja a goldot?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

na ez a Liberator tényleg a trollkirály frb-ben xD
5x-ös szorzó ide vagy oda 😄
Én vagyok az utolsó, aki le akarna beszélni joystickról, de tudd, hogy HB-n nagy hátrány, fõleg, h a cockipthez is ragaszkodik az ember.
Nem arról van szó, h nem lehet úgy játszani (én nem is csinálnám másképp), de nagy kudarctûrõ képesség kell hozzá, fõleg, ha különösebben ügyes sem vagy, mint pl. én 😊
Torzonborz
Állítsd be a bill.-t is irányításra ( csûrõlapok ) és a kettõt használd együtt ha dogfigt van. Pontos célzásánl meg csak az egeret használd zoom-al.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

WinT
Na most mentem pár kört mouse aimmel és tök jó így irányítani a gépet, egészen addig amíg harcra nem kerül a sor. De amint forogni kell valaki után teljesen elveszítem a kontrollt. Marad a sima billentyûzet, de azzal meg képtelenség precízen célozni. 😞
Torzonborz
Én csak azért javaslom ezt hogy kiderüljön melyik játék mód az ami hosszabb távon le tud kötni. Ha AB-ban maradsz akkor oda tényleg felesleges a joy mert a bill/egér párossal a legtöbb ember jobban teljesít. HB módban már érdemes joyon filózni.
Szerintem. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

szánj rá idõt 😊 élvezetes tud lenni egér+bill kombó

és még mindig jobb annál mintha veszel egy joy-t aztán sokat szívsz vele és félrerakod 😊
Mert ilyen elõ-elõfordul, nálam legalábbis be szokott csapni ilyesmi amikor próbálok historical-ra menni joy-al 😄

Oda valami szuper zen idegállapot kéne, hogy legyen türelmem "beletanulni" 😊
WinT
Idegenkedem nagyon ettõl a mouse aimtõl egy repülõs stuffban, de megfontolom.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! 😉
Tényleg, felületesen olvastam 😊
Torzonborz
Szerintem elõször tolj le pár száz csatát AB/HB módban mouse aim-el ( mellé használd a billentyûzetet is ! ) aztán ha úgy érzed minden okés és esetleg lépnél tovább FRB-re akkor válts joy-ra.

Extreme 3 at viszek.(kár hogy sok a postaköltség mert x52 nagyon jò áron van ebayen...vagy ha postával is megérné azt nem küldi hun.ba)
tudom azért mondtam a joy-os részét 😄
Hotas X inkább 13-15. Azért nem is ajánlottam 😊
Iwo jima:-) szeressük.Ha megvam a b24 korlát akkor hozható.(és meglesz ma a shiden kai....amit tesztre tudok csak használni mert se event se rb japó nincs)
én ilyet használok
Thrustmaster Hotas X
ennek van külön gázkar nélküli verziója ahol a joy részen van még pár gomb és egy kis gázkar, a szokásos joy-os elrendezés.
A bot része ugyanaz a kettõnek, nincs különösebb gondom vele szépen lehet vele dolgozni 😊
Ez olyan 8-9 körül mozog talán mostanában.

van még a T-16000M, ezt szokták dicsérni, hogy nagyon pontos a mágneses szenzorok miatt de ezt csak olvastam, nem próbáltam

logitechnél az extreme 3d van kb ebben az árban, sokan azzal repkednek mint ok grmlz vagy phly is
Én az arukereso.hu-n és hasonló oldalakon szoktam tájékozódni elsõ körben.
Úgy látom, még mindig a Thrustmaster Flight Stick X a legjobb vétel.
Külföldön versenytársa a Logitech Wingman Extreme Pro ahogy emlékszem, de nálunk az jóval többe kerül.
Hasonló árban a Logitech Wingman Attack 3 van, de annál nincs twist axis, vagy a Saitek Cyborg V1, ami nem rossz, de kevés a gomb rajta.
WinT
Most letörtétek a lelkesedésem, pedig már nagyon beindultam, hogy kell nekem egy joy. 😄
Ez a mouse aim az mikor arra fordul a gép amerre az egeret húzod? Ha jól emlékszem a tutorialok alatt használtam ezt, de külsõ nézetben olyan illúzióromboló módon fordultak vele a gépek, hogy rossz volt nézni, gyorsan le is váltottam. Viszont akkor lehet még adok neki esélyt.
(Ellenben ha ezek ellenére én mégis szeretnék egy botkormányt akkor merre édemes nézelõdni?)
iwo jima FRB event hmhm..
corsair-ek és b-24 zerok ellen 😄
Megint találkoztam a prém Spitekkel, és megint 6 km-en voltam, õk meg kb. 8-on. Igaz, most FW-190-el voltam, az nem emelkedik olyan jól, úgyhogy még cikkcakkoztam is.

Hali

Elsõ kérdésre itt fent a GYIK menüpontban sok mindent megtalálsz róla 😊

A másikra.. Mouse aim móddal azért lehet sikereket elérni sõt... árkádban, historicalban gyorsabban is jön siker mintha beleugranál joy-al

Egyedül Full Real-ban fordul ez meg szerintem ott már a joy kényelmesebb.
Torzonborz
Szia !

Ha AB/HB-t tolsz akkor nyugodtan maradj a bill/egér párosnál , ebben a két módban sokkal jobban használhatóak és könnyebb velük eredményt elérni. Joy-ra igazából csak FRB módban van szükség bár van olyan guru aki ott is elvan van virtualjoy-al.

WinT
Üdv Mindenkinek!

Nemrégiben kezdtem el ismerkedni a játékkal és lenne két kérdésem/kérésem:
Elõször is kicsit tanácstalan vagyok abban, hogy a crew skill pontokból melyik gépkategóriánál mit, mennyire érdemes fejleszteni, mire érdemes költeni a pontokat, mire nem, tudnátok adni némi iránymutatást?

Másodszor, tudnátok-e ajánlani valamilyen egyszerûbb, kocapilótának megfelelõ botkormányt max. 10 ezer forint összegig? Billentyûzettel kicsit nehézkes sikereket elérni, de próbálkozom. 😊

Köszi elõre is!
Fent lenyíló "Menu" és ott a Replays opció.
Ha videót akarsz belõle akkor azt fel kell venni valamilyen programmal.
Skacok,hol lehet visszanézni replay-t,vagy letölteni ha egyáltalán lehet?
Sok logikát szerintem nem kell keresni a javítási költségekben. 😄
Amúgy az U2-õt ember nem repüli mióta a normál A5 bejött, a négy podos gépágyúval gyakorlatilag repülhetetlen.

Sikerélmény a köbön, He-112 B-0-al másodjára sikerült felszállni tesztrepülésen, aztán lövöldözni egy, az úton kiszúrt árnyékra, majd leszállni. Sõt, még azt is meghallottam, amikor át akart esni a gép (bár utána akárhogy húztam, nem esett át, nem tudom hogy miért). Ez már fejlõdés 😄

Egyébként historicalban van annak valamilyen különösebb oka (a 4 extra gépágyún kívül), hogy a FW-190 A-5 és az A-5/U2 javítási költsége között ilyen nagy szakadék van? (A-5: ~6k, A-5/U2: ~13k)

Én nézelõdve is annak szoktam bemenni mostanság 😊
Eventeken nagyon gonosz szakaszok szoktak bejönni 😊

ez pl tegnapról egy 5 fõs idai squad La-5ökben
Ááá, valamit úgyis kiagyalok a nézelõdés problémára, és ma is bemegyek pár körre céltárgynak FRB-re 😄

Én kb csak felszállásnál és leszállásnál szoktam használni.
Gépfüggõ is nagyon a dolog meg persze sebességfüggõ.
Megkönnyíti az ember életét egy kicsit, fõleg az amcsi vasaknál jellemzõ, hogy ott ki lehet egyenlíteni a motor forgását így nem kell ellentartani 😊

Aminél nincs ilyen ott meg úgyis meg kell szoknod, hogy erre is kell figyelni 😊
Köszi, valami hasonlót sejtettem én is.

bardocz
Persze mas sebesseghez mas trimmeles kell, de tenyleg hasznos tud lenni. Csak nem minden gepben lehet.
a kormányfelületeket lehet vele meghatározott szögbe állítani amik úgy is maradnak

szóval nem kell folyamatosan kézzel, bottal kiegyensúlyoznod a gép mozgását hanem beállítod és nulla bothasználatnál is abba a szögbe fognak állni a kormányfelületek
Van itt pár tapasztaltabb FRB arc, megmondanátok hogy pontosan mi az a trimmelés, és hogy mikor kell használni? Van egy halvány sejtésem, de hogy mikor és miért kell használni, az nem világos.