War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nem csak az enyém tartja 50%-os trimmel a magasságot..xD
Ez a B24 meddig lesz ilyen lomha bálna? Mondjatok valami bíztatót 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

nekem is volt bad network vagy 5 percig
én kapom a 100% packet loss-okat úgyhogy nekem ennyi volt a móka mára 😄
Az elõbb sett le eggy...lehet nem tõlem de belelõttem majd szépen belement a vízbe..de hát megadta 😊
És megvan a 14 es szint japóval 😊
Várlak 😊
Én is most vettem meg. Irány Iwo Jima 😊)

bardocz
Jaja, csak a sima. Nem igazán vannak gépeim ehhez az eventhez, csak 1 japán vadász, de ahhoz nincsen kedvem.
Kis koromban az elsõ kecskeméti repülõnapon láttam egy ilyet élõben, beállt széllel szemben és alig mozgott, csak csalapált a légcsavarral 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

én liberálok továbbra is az eventen.. úgyis ki kell fejleszteni mert fapados 😊
Nem az Eventrõl beszél, hanem a simáról 😊

Nekem iwo jima van...15 min várakozással az elõbb...nem hb-t néztél?
bardocz
Basszus, visszarakták az oroszokat frb-n, így a németek megint két részre oszlanak :S Pedig délután egész jó várakozási idõk voltak.
10 jó kör árkádban az 5ös beufájter-hurri-spit kombóval 😊 nem lehetetlen 😊
f24sg
Ó, must have! Milyen szép csillagmotor már nem?
De nem lesz idõm kifarmolni, temetõbe kell menni, stb.
Ha csak nem egész éjjel vörös szemekkel nyomom az AB-t.
nem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egész pontosan tier 0 😄

Ja, csak lassabb 😊

f24sg
Imádom a Polikarpov Po-2-t, az volt az elsõ makettem. (ez a doboz, az Avia-tól. Oh, the memories!)
De mire jó a játékban?
Ilyen tier 1 ground attack papírsárkány, mint pl. a Swordfish?

bardocz
Azt a 25 gépet talán 24 óra alatt le tudnám szedni, ha nem számolok azzal, hogy ahogy fáradok egyre rosszabb leszek 😄D
Haha, nekem még az is megvan 😄 Vigyázni kell vele, mert 210 km/h-nál széthullik, de 80-al még repül. Viszont erre az éjszakai eventre kíváncsi lennék.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Lehet szerválni Po2-t akit érdekel 😊

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/74667-tonight-war-thunder-will-scare-you-stiff/

Coral Springs
Elõbb még kint volt a cikk de már törölték, amúgy ez nem az elsõ eset volt hogy DDoS támadás alá kerülnek a szerverek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Lehet benne valami, tegnap is bõven a kritikus tömeg alatt voltunk mikor behalt.
Most már beengedett, mûködik.

Coral Springs
Az igen. Wargaming nem bír magával. <#levele>

"There are some problems with logging in and squad stability currently because of our servers being under a ddos attack now."

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez elég gyenge próbálkozás volt beszólásnak.

patchaou
Õszintébben hangzik mint a "Tervezett karbantartás" XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most már kiírták a launcherbe, ez valami soron kívüli probléma.

Coral Springs
Tapasztalataim szerint pedig sokan szeretik, ha övéké az utolsó szó. Biztos jó lehet erre flesselni.

Csak vitázunk, nem verseny, na. <#vigyor>

Többen voltatok, a fenébe is 😄 Ti nyertetek.

bardocz
Köszi. Végén az errornál kiad egy oldalt, hogy ott le van írva, dehát a weboldaluk sem mûködik.
Szerver karbantartás van. Gondolom beizzítanak pár újat a 3.-i stressz tesztre.

Nem, tényleg nem látunk be a lövegtornyokba, de ha mozdulatlanul a föld felé néznek a csöveik akkor valamiért nem lõnek a hátulról közelítõ vadászgépre, nemigaz? <#wink>

http://katpol.blog.hu/2013/10/28/ember_tervez_211

Ebben a cikkben vagy egy érdekes brit próbálkozás bombázók elfogására, egy Spitfire, aminek a hátára telepítettek egy forgó toronyban 4 géppuskát, hogy alulról tépje meg a bombázókat. Bevetni nem nagyon sikerült.

Azok a tüzelõállások tuti döglöttek, nem egészséges az irány amiben állnak.

bardocz
Más se tud csatlakozni a szerverre?
Egyikünk se lát be a lövegtoronyba, de lehet, hogy neked van igazad.

Éppen azért ülettek be a farokba is egyet, hogy a tûzzónák átfedják egymást. A cél éppen az hogy egy bizonyos pontra legalább két lövész tudjon tüzelni egyszerre, így az egyik kiiktatásával ne váljon védtelenné a bombázó abban az irányban.

Coral Springs
Én vagy szembõl lövöm szét õket ami számukra nagyrészt végzetes, vagy ha hátulról akkor bemegyek alá, kicsit megelõzõm, majd felrántom. Kevés idõ van lõni, célzásra még kevesebb, de hatásos.

Egyébként marha érdekes a youtube elõzményeket hónapokra visszamenõleg megnézni, találtam pár videót amit elindítottam hogy "na ezt majd holnap megnézem, csak legyen meg az elõzmények között", aztán most bukkanok rájuk.

Jól látszik a videón hogy az alsó lövésztorony nem tüzel, a föld felé néznek a csövei (ahogy az orr alatt lévõ lövésztorony csövei is). Amit látunk, az nem egy támadás, hanem egy kegyelemdöfés egy már magát védeni képtelen, de még repülõ bombázónak.

Nem ismerjük a felsõ és alsó lövegtornyok holttereit, de gyanítom hogy nem viccbõl ültettek be még egy embert a gép farkába, hanem azért, hogy a felsõ és alsó lövészeknek ne kelljen a hátsó vezérsíkok kerülgetésével pöcsölni, mint mondjuk a német vagy szovjet bombázókon.

bardocz
Na ez jogos.
Tegyük hozzá, hogy a valóságban az a pilóta aki elnézte, hogy merrõl kell egy bombert támadni.. nos annak a guncam videószalagja elégett a gépével együtt 😊

Aha. Vonjunk már le messzemenõ következtetéseket egyetlen videóból, aminek a körülményeit nem ismerjük, mert az annyira bölcs dolog!
(netán a fölsõ és alsó lövész már halott/sebesült, mert ez a sokadik rácsapás a gépre, elfogyott a lõszer, elromlott a toronymozgató mechhanika mert elszállt az elektromos rendszer stb, soroljam még a lehetõségeket hogy miért nem tüzelnek?)

Szerintem gondold át mégegyszer. Egyébként az egész B-17/B-24/Liberator/Reisan/Shinzan stb. úgy van megtervezve hogy ne legyenek holtterek a gép körül, ezért átfedik egymást a lövészek tûzzónái.

Tehát támadó gépként tutira nem fogsz tudni magadnak holtteret csinálni, hogy aztán onnan támadhasd a hajtómûveket, amerrõl a legsérülékenyebbek(hátulról, hiszen nem mozognak oldalirányban, könnyû lövés)

bardocz
Najó, most a játékról, vagy valóságról van szó? 😄
Mert a 2. vh-s felvételben szépen beálltak hátra a németek, és szétkapták. A játék. Nos igen, az más, faroklövészes gépek mögé nem szívesen megyek.
Megtaláltam azt a videót, amelyikre gondoltam!

A videón az ai lövészek tüzeltek 😊))

bardocz
A videó nem ezt mutatja.