38447
  • ToMy_
    Ja. Annyi lesz a megkötés, hogy a repülővel tankolhatsz, de a tankkal viszont nem repülhetsz.
  • gabor24
    Sziasztok,érdeklődnék a csatákban a tankok meg a repülők is össze lesznek rakva
    ??
  • oOBALAOo
    http://www.youtube.com/results?search_query=war+thunder+1.37+preview&sm=1
  • oOBALAOo
    hol lehet megnézni?linkelhetnél valamit pls!
  • Nortai
    Nem nem néztem én játszottam. :)
  • oOBALAOo
    ja én is bevásároltam tegnap, bár nem tudtam, hogy drágább lesz minden.mázli.
  • Glo
    Te nem nagyon nézegetted a patch-ről szóló videókat,mi? :)

egy-egy gép kifejlesztése pont, hogy rövidebb ideig fog tartani.
  • Nortai
    Én pont ezért még frissítés előtt amit akartam kifejlesztettem, mert patch után 2x-3x többe fog kerülni, játékidőben mindenképp. Pont tegnap költöttem el a lionokat a fejlesztésekre hogy ne kelljen újra nyomni a research-öt rá.
  • oOBALAOo
    és ez már vajon a várva várt "nagy" patch? megkapjuk a ground force-ot?
  • Susarc
    FUKKYEAH
  • Paladin
    Fene, csak halogattam addig az egyik replay felvételét, hogy megjöjjön közben :)
    Sebaj.
    Egyébként ezekkel a meglepetésszerű patch-ekkel a Gaijin olyan, mint az a sofőr, aki akkor kezd indexelni, amikor már kanyarodik :) (Csak őket nem utálom érte :) )
  • Ulvar
    War Thunder
    War Thunder servers are under maintenance. Update 1.37 is incoming! Stay tuned for more details! (Facebookról)

link
  • Glo
    Délig bírd ki a peccs nélkül :)
  • Coral Springs
    Egy pórul járt Corsair. (Peleliu sziget)

• BaleniX
    A két 7-es Wellington közül melyik a jobb? Mert kettő felesleges, elég 1 is belőle. Inkább Spitet teszek be valamelyik helyett.
  • Magyar Betyár
    Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://www.twitch.tv/volfram42
  • bgabor
    Amőgy is december második fele van, már rég tankoznunk kéne, nemhogy még a repülős peccsre várni. Ideje lenne hogy Gaijin végre megmozdítsa a hátsó felét. Én várok, és addig nemigen repülök.
  • bgabor
    Hát amíg az új peccs meg nem jön és a játék új rendszerét meg nem lehet ismerni, én egy forintot se költök rá. Túl sok minden fog változni, és túl keveset tudni róla.
  • twi452
    hozzá
    de megkapod a kulcsot steam-en és onnan kimásolva be tudod írni a wt oldalon bejelentkezve ha úgy akarod aktiválni
  • darki81
    én sem steamen kezdtem, és tudtam vásárolni aranyat steamen keresztül!
  • Caterpillar
    Ha nekem az accom nem Steam -es ezt hozzá lehet csapni? :O
  • darki81
    50% kedvezmény steamen! :P
  • twi452
    tessék ez lesz karácsonykor :P :)
    http://imgur.com/a/IHMXf

forrás:
  • Glo
    P47 nagy király a szintjén, a legjobb pénz farmoló gép.
  • oOBALAOo
    német oldalon melyik premiumgépet érdemes megvenni?p47 és la5 között vacilálok, bár a la5 baromi drága..
  • Glo
    Nem könyörögni kell, de ez az egyetlen út, amivel hivatalosan is jelezni tudod, hogy nem megy.

Indi: angolul kell, esetleg oroszul.
  • Indi69
    szia. az jó ha magyarul írom?
  • oOBALAOo
    bocs, de még én könyörögjek, hogy fizethessek nekik?forget it...
  • Glo
    Írjatok ticketet a supportnak, hogy ki tudják vizsgálni (be kell lépni, aztán Send ticket).

https://support.gaijinent.com/hc/en-us

A user name/password ugyanaz, mint a játékba.
  • oOBALAOo
    Nekem nem tünt el, viszont nem tudok vásárolni goldot..
  • Indi69
    üdv. eltűnt a pilóta,lövész és földiszemélyzet összes crev xp, minden zéro. ez mi a retek? a használt gépeket leonért akarja játékba adni. pl bf g2 42000 leon, de hát már használtam.
  • Glo
    20-as és 20-as között baromi nagy különbségek vannak. Az oroszok Shvak-ja az egyik legbrutálisabb.
  • Omrega
    Az XP38-as irányításán mintha változtattak volna már nem billeg annyira mint 2-3 hete. Lehet, hogy csak kezdem kiismerni ?

A legmeglepőbb gép viszont a Lagg-3-8, az oroszok közül most ezzel értem el a legtöbb légi győzelmet. Pedig lassan fordul, és még csak túl sincs fegyverezve, de érzésre hatásosabb a 20-as ágyúja, mint a 109-esek 20-asa, pedig azokat jóval könnyebb irányítani. Lehet, hogy a Lagg-3-at nem veszik komolyan?

• Coral Springs
  • NagyiBMX
    Bár láttam már, megnézném a videó folytatását mégegyszer. :)
  • Coral Springs
  • twi452
    és jó helyen van rajta az ágyú :)
  • Nazarov77
    Tök jó kis gép ez a Ki-102es, az 57mmesével a B-17 flyin fortress is 1-2 lövés, és mivel japán gép kiválóan manőverezik. :P
  • sulouos
    Most le van árazva a P-51D-30, ha érdekel.

http://warthunder.com/en/news/366-Battle-of-the-Bulge-en
  • darki81
    csináltam egy képet a 2 k.kobráról :)
    Jó kis masinák ezek!