War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
:-)
(lehet ua. késziti nem néztem)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem értem a kérdést 😊
ha árkádra gondolsz és a tier 14es géped mellé viszel sokkal kisebbet akkor ott a magad dolgát nehezíted általában vele 😊
bármilyen 3 reserve gépes felállás, ab térképek, hb nehézség + levegõben utántöltés 😄
From November 1st 06:00 GMT to November 4th 06:00 GMT (from October 31st 23:00 PDT to November 3rd 23:00 PDT)
25% special discount for all plane packs on online.gaijinent.com
Up to 400 Golden Eagles for victories on November 3rd from 15:00 GMT to 19:00 GMT (from 08:00 PDT to 12:00 PDT)
Also special 50% discount for a year's premium account, that will apply to ground forces once they are released and after that!
x5 EXP bonus for the first victory for all nations
Also, from November 1st 15:00 GMT (20:00 PDT) to November 2nd 8:00 GMT (13:00 PDT) there will be a special 50% discount for:
BTD-1
P-39K-1
F6F-3
Bf.109F-4
La-5FN
Beaufighter Mk.X
Ki-45tei
See you in the skies of War Thunder, and each of the three days will also bring new big discounts for premium and standard aircraft!
Congratulations from the War Thunder team!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
a 3 állású ravasz külön öröm 😊
az a gáz, hogy sehol nincs olyan hely ahol ki lehetne próbálni ilyesmit
ilyen finomságokat meg fõleg sehol
mm-ról ne beszéljünk ott is csak "szárazon" lehet 😊
http://flightsimcontrols.com/store/joysticks/cobra-m5/
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=77287
Szovjet úgyhogy ha repülni nem is jó simán lehet belõle AK47 est csinálni 3 alkatrész cseréjével 😊
Viszont a csíkba csak az az xp számít bele amit ténylegesen összeszedsz játék közben, kill-ért, assist-ért, találatért stb a meccs utáni + hozzáadott jutalmak nem.
Úgyhogy azért nem telik be olyan gyorsan 😊
a nagy sebességet bírják ott jön ki az igazi elõnyük
a c corsair nagy elõnye még a 4 gépágyú ami rettenetes pusztítást tud végezni de ehhez tartozik a magas ára és a javítási költsége is jóval magasabb ha jól rémlik
mondjuk én egy jó ideje nem játszottam ezekkel az amcsi gépekkel, nem tudom most pontosan milyenek
ha gáz van akkor meg ugyanez mert követni nem nagyon tudnak 😊
De a Kingcobrát is ki kell maxolni hogy jó legyen, például az utolsó upgrade a 37mm-es ágyúhoz hat méterrel (!) csökkenti a szórást 500 méteren. El se merem képzelni mennyit szórhat stock állapotban a 37es, mondjuk nyolc métert 500 méteren? Gyakorlatilag .20 távolság alatt nem szabad lõni vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként a második(D-30) Mustang megvételével csínján kell bánni, mert az már a Koreai háborúban alkalmazott modell, így az event csatákra (amik ugye többnyire második világháborúsak) nem lehet bemenni vele.
(Ugyebár USAF van ráírva, márpedig az amerikai légierõt csak a második világháború után nevezték át USAF-ra, korábban USAAF volt (United States Army Air Force), mert szervezetileg akkor még nem volt önálló, hanem a hadsereg alá tartozott. Csak a háború után önállósodott, így lett az USÁnak összesen 5+2 különbözõ fegyverneme mára.)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Tesztrepülésen viszont biztos tök szépen lehet vele nézegetni a tájat 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Amúgy használhatatlan gép nagyjából..
Max speed: 125 km/h 😄
Biztos túl kegyetlen és OPÉ 😄
Bíztatót? qrva nehéz leszedni 😊