War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
10 percet megvártam de semmi 😞 ok megnézem ezeket az opciókat...

Szokás kérdése, nekem mostanság az Invader került elõ hbn, nagyon gyors gép, jó és rugalmasan állítható bombateherrel, olcsó javítással, magas bónusszal és persze az elsõ gépágyukkal lehet irtani a puha földi célokat. Szerintem most az egyik legjobb bombázó, akinek megvan ne hagyja porosodni, ideje elõvenni 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nem is a Controlsban, hanem a Game options-ban kell: Autopilot for Gunner/Bombsight mode -ot állítsd Always-re.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

F7-el szoktam, máshogy nem lehet precízen. Olyan 500m körüli magasságon. Állítsd be mindenképp a Controls-ban, hogy gunner/bombsight módban hozza automatán egyenesbe a gépet, különben lepörögsz. Ha be van állítva akkor az A-D gombokkal tudod rafináltan terelgetni a gépet a célra.

Animefox
és bombázni te hogyan szoktál Gio? Nézõkén keresztül? Test Flightban próbálgattam az egészet de a gép dugóhúzóba került, olyankor mit kell csinálni?

Engemmost 6 után betett.. aztán lerammolt bombázó nézetben egy saját P26.. vivá lá 5x EXP for first win 😊

Ha jól tudom, 10 perc után kirak a sorból.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Animefox
15-20 perc is lehet akár? 8-nál meguntam...

Hja,a várakozási idõ elég mumus, de ha bejutsz onnantól csak fun 😊

Biztos jó lenne, ha nem nyolc-tíz perc lenne a várakozási idõ. Gondolom este kéne próbálni.

darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Animefox
És FRB módban hogy lehet egyáltalán bombázni mert a saját nézõkéjét sose használom... ügyesen? Meg most próbáltam indítani egy menetet de az istenért se rakott játékba, gondolom most még korán van.

Jah ok,Köszi!

"de azt azért tisztázzuk, hogy az a tier számít besoroláskor amid a szolgálatban lévõ gépeid közül a legmagasabb
ha a p-47esek a legmagasabb aktívak nálad akkor természetesen nem fog 14es csatába bedobni vele hanem 8-9 környékén"

csak az számít, hogy milyen gépeid aktívak lent a "csíkon" semmilyen más szint nem érdekli a match makert arcadeban 😊
Sziasztok!

Azt hiszem itt írta valaki,hogy 21-22-es szinten is sokszor bemegy kis (5-6)os gépekkel csatákba.De ha 21es csatába teszi be a kis gépeket az nem lesz óriási hátrány vagy a legnagyobb gép alapján rangsorol be?

Jó lenne ha az AF render képességén is javítanának nem csak a tankok kapnának jobbat. Idegesítõ BnZ-nél, hogy sokáig csak egy pont a gép és hirtelen egy adott távolságon alakot ölt.
Ém mentem ma éjszakait is eventen hosszu idõ után.Pont ru nàl.Náluk majd mindig volt egy team.A ju87d5 ön állitottak valamit? Ugy mozgott mint kata.Persze lehet rá kéne hangolni a joyt.Eddig ment anélkül is a messza beállitásokkal.
fejlesztés nélkül nagyon hamar szétpotyog a b-17, az egyik b-25 j1-em fullos és az sokszor több vadászt szed le mint a legjobb fighter a csapatban

Én csak meg akartam szerezni rá a festést de ezzel a körrel meg is lett 😊
Kínomba már én is mc202-vel mentem. Valamiért eventre nem jönnek be ru oldalon.
Biztosan, nem próbáltam a B25-öt.

a Falco-val csak úgy dõl a lé 😄

de azért nem ajánlom mert botrányos elõre kilátni belõle és gyorsan az ember agyára megy 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Animefox
Azon gondolkodtam hogy amit írtál ez igaz a B25J-re is? Mert nekem még csak az van meg...

elértem azt amiért elkezdtem amerikát játszani! megvan a b-17! 😊

Animefox
Nagyon kíváncsivá tettél, holnap egybõl ki is próbálom... egy misét megér.

Ez mindig szituáció függõ. Az energia harc lényege, hogy a magasságból sebességet, a sebességbõl meg magasságot kell csinálni. A lényeg, hogy mindig több energiád legyen, mint a másiknak, azaz vagy gyorsabbnak, vagy magasabban kell lenni mint az ellenfél.

JethroHUN
Mi az ideális alap sebesség és magasság BnZ taktikához? Pl a P40-el, hogy ne is gyorsuljon fel nagyon, mert már 400 célozni nem lehet vele, de viszont el is tudjak gyorsan távolodni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hallottam olyat is aki xbox controllerrel nyomja az FRB bombázást.

FRB-n is kiválóan lehet B17ezni egérrel. Az y tengelyt kell inverzre állítani, és mehet a móka. Az A-D billentyûvel szoktam a csûrõt korrigálni. FRB-n a vadászok se tudnak sokmindent kezdeni (nicnsenek egeres sniperek). Általában Bulge map van, ahol van 6 pillbox. Ezeket 1000 fontossal ki lehet szedni, és 6000xp-t ad darabja, a puha földiknek meg 1000xp ezeket lehet géppuskákkal lõni.

Jönnek 2 fedelû ai-k ellenfélnek, de azokat leszedi a hátsó lövészm, ahogy a humán vadászokat is. Jó, nem azt mondom hogy mindig túlélem, de 80%-ban igen. De ha lelõnek se szokott veszteséges lenni, és olyan 60-80k xp jön körönként.

nézd meg a fákat 😊 tier 14-15ig bármi jöhet

de azt azért tisztázzuk, hogy az a tier számít besoroláskor amid a szolgálatban lévõ gépeid közül a legmagasabb
ha a p-47esek a legmagasabb aktívak nálad akkor természetesen nem fog 14es csatába bedobni vele hanem 8-9 környékén
bardocz
<#eljen>
Animefox
Milyen játékmódban nyomod? HB ? Én HB-n egy büdös vasat se tudok összeszedni, nem hogy XP-t...

Ha eljutsz T13-ig ott vannak a B17-ek, azokkal gond nélkül el lehet jutni odáig. Én T17 felénél járok, de a P63-at is csak kipróbálni vettem meg. Gyakorlatilag az Airacobrán kívül semmi más nincs meg 😊

Animefox
hanem?

Én aztán nem mondom meg senkinek, hogy hogyan játszon 😊

Csak arra akartam rávilágítani, hogy a többiek nem p-47el fognak valószínûleg jönni ha tier 14 körüli csatába is beviszed 😊
Szar lehet.

bardocz
Aztán elkezdi magától újra.
A bearcat tierjének eléréséhez szükséges XP-t gyûjtsd össze valamivel, tökmindegy mivel.

Animefox
Magyarul minden gond nélkül ki lehetne hagyni a Mustangot... csak mert 8-9-es repülõvel megyek el a 15-ös Bearcatig?

?
Leütöd a jobb egérgombot, amivel forgatni is tudod a kamerát, a garázsban, és rögtön nem forog már.

Nem a fegyverzettel van a baj a Mustangnál. Igazából a 6 darab .50 cal teljesen elegendõ fegyverzet bármilyen egymotoros vadászgép ellen.

Animefox
Miért nehezíteném a dolgot egy olyan repülõvel mint egy Thunderbolt aminek 4-4 géppuskája van? a P51-nek 3-3 és állítólag egyáltalán nem jó gép... a Kobra meg ugye 37mm a Corsair C meg 20mm, nem értem miért nehezítem a dolgom, mert szerintem inkább egy Kittyhawk féle tûzerõ a P51-en AZ... javíts ki ha tévedek

Animefox
Én meg azon gondolkodtam hogy azt is ki lehetne e kapcsolni hogy a légi csata közben a repülõ ne forogjon vagy forduljon olyan gyorsan mert attól meg én vagyok tengeri beteg.... ilyen vízszintes csatákat el tudnék képzelni XD

bardocz
Valahol ki lehet kapcsolni, hogy a garázsban ne kezdje el forgatnia gépeket? Kb elszédülök tõle.
Ilyet sehogy.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet a játékban olyan co-op csatát indítani, ahol egy ismerõsömmel 1 repülõben vagyunk ketten, és én irányítom a gépet, õ pedig a géppuskákat?

Kövi peccstõl elvileg pot ez lesz, csak eventben lesz FRB, naponta váltó pályával.

bardocz
Gyakrabban váltana sima frb, jó lenne, és mindig csak 1 pálya.
Én a sok event/akció helyett egy japó FRB nek örülnék már.Egy hónapja hogy nincs.(annak jó aki ezért vett prém gépet aztán ott porosodik)
Tudom...Brian élete <#gonosz3>
su27 asszem