38447
-
#27166 2475 Kék villanykörte.
Első lettem 6 killel a játékba N1K2 volt a legnagyobb gépem.
(Prémium előfizuval tolom) -
Coral Springs #27165 Oda én is beszoktam menni, 44db pro ai ellen Panther -el.
Más, én nem merek felmenni, biztos nagy a káosz. Még a patch -et se töltöttem le, majd holnap vagy holnapután. -
Susarc #27164 aki tudott menni egy kanyart mondja már meg mennyi KÉK VILLANYKÖRTE:P egy átlagos meccs:)) -
oOBALAOo #27163 "connection refused" gondolom nálatok is...
-
oOBALAOo #27162 hát srácok ma éjjel végre aludni fogunk, úgy látom... -
gezu1025 #27161 "UPDATED:
War Thunder game servers will be temporarily disabled for troubleshooting of the new update 1.37."
Időpont nincs. :D Hát jó... -
twi452 #27160 mocskok :D
ahogy csinálok valami manővert az összes egyszerre követi le és fordul rám pedig mögöttük is ott maszatol 1-2 109es de az nem érdekli őket... tiszta arcade lemming train :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gezu1025 #27159 Mellesleg én mindegyik verzióval kipróbáltam a DEV szervert, és még az utolsó 14.-én ki nyitott DEV verzió sem ért egy kalap szart sem. Itt az eredménye. -
twi452 #27158 bementem test flight alatt a mission editorral 30+30as csatába :D
hááát... valahogy mindig 6-8 spit van a seggemben xD a rohadékok nem az ai-kra mennek :D -
gezu1025 #27157 Esélyes. Egyből:
"Error 8002A741: "Server Is Under Maintenance. Please See Server Schedule On Forum"" -
Sith #27156 Szerintem jött egy hotfix
-
gezu1025 #27155 Hoppá!
Most elkezdett letölteni még egy ~15mb-os 2. patchet is. Pedig már be voltam logolva, igaz működni nem működött. -
oOBALAOo #27154 folyton kivág a researchból, és most már a connection is lost...majd holnap
-
twi452 #27153 viszont repülhetsz bármilyen géppel, mindegyik azt az egyet fogja kifejleszteni amit választasz :)
a különbség csak a fejlesztés mértékében van, ha alacsonyabb tierű géppel játszol akkor kevesebb fejlesztés fog menni bele
a patch note szerint ha azzal játszol "amiből ki lehet fejleszteni" szóval az előző gépből a fán akkor azzal gyorsabban megy
a prém dögökkel meg gondolom mint az állat :D -
Susarc #27152 áhá akkor research-ra karrintok és egy rakást kell repülni,hogy az kilockolódjon:P és utánna tudom megvenni....és a sárga villanykörte a régi convert XP! ok így már tiszta ty -
Paladin #27151 Az a 7 millió gondolom ami a free xp-ből lett. Ahogy eddig is, azt most is goldért lehet konvertálni, ez nem változott. -
Ninju #27150 Mert ha fullos, az nem azt jelenti, h a köv gép ki is van fejlesztve. A fenti "villanykörték" meg a free pontok, amiket goldért konvertálhatsz ha jól tudom. -
#27149 Válaszd ki a következő, fejleszteni kívánt gépet, és menj be egy csatába (ha tudsz én nem tudok). Elvileg így tudod elérni majd a következő gépet...azért van a research % ha jól értelmezem az egészet.
Az RP ami van ...akárhány millió, az free XP amit betudsz konvertálni Sasért a következő gépbe. Ha jól értelmezem mondom többször mert sztem így van. -
voros12 #27148 Valaki leírná, hogy van ez az új rendszer? Mert nem egészen világos :) -
Amaymon #27147 Hát ez lol offline és online között váltogat a kliens, ahogy váltogatva synceltem befelé úgy nőtt a lóvé, utólagosan achikból összedobott 2,5 milla lion-t :) -
Susarc #27146 hadnagy:S
VALAKI rájött,hogy bár van 7 millió villanykörtém:P ,de xart se tudok venni belőle az miért van?:D nem értem ezt a research faxságot.....előző gép fullos mégse tudom megvenni a kövit...wtf? mi a trükk? ja és miért akar defaultban goldra convertelni? -
#27145 nekem is beszart az lcd,jó ám ha van a sarokba egy tartaléknak:D -
Ninju #27144 Sőt fekete szín is! ;) -
oOBALAOo #27143 van még CRT monitor???
-
Ninju #27142 Srácok, aki rajtam kívül CRT monitorral játszik és nem a maximális felbontáson, az legyen szíves ellenőrizze a felbontást a játékban. Én kisebbet állítok be a launcherben, de maxon indul a játék. :( -
Eisenberg #27141 Állítólag Historical csatában nem nemzet nemzet ellen van hanem összevissza akárcsak arcade-ban. -
twi452 #27140 tyűha én ezredes lettem :D -
Susarc #27139 oké thx -
Susarc #27138 és miért lettem 64 ről 19-es?:D -
Susarc #27137 őőőő miafaxom ez a research? hogyan kell gépet venni? -
vajakos21 #27136 Gondolom nem kevéssel a normál lètszám felett próbálnak belépni -
bgabor #27135 Türelem, lesz majd jobb is. Kigyomlálnak néhány bugot, mi meg hozzászokunk a változtatásokhoz. -
Amaymon #27134 Nagyon kíváncsi leszek mennyit fogok szívni a PostFX-el mire játszhatóvá teszem DX11-en a játékot. Hetekig szenvedtem mire beállítottam, hogy normálisan tudjak spotolni. -
#27133 most beengedett végre, viszont a Research fülre ha rámegyek és nézelődök egy pár másodperc után magától kinyomja a játék...és nem értem miért...az új Tech fa rendszer meg marhára összezavar jelenleg... -
#27132 Na jó...beakar lépni, de visszadob a bejelentkezés részhez...miért? Én baszok el valamit? -
#27131 Melyik dimenzióban? Mert én nem tudok belépni. -
Amaymon #27130 Akinek lassú a netje vigyázzon a seed after download ne maradjon bent :o -
Ninju #27129 Engem ki is dobott hangárból. :( -
bgabor #27128 Van szeró, emberek!
(mintha csak a 14 hónappal ezelőtti állapotokat látnám. online:412 ember, futó csaták:2 :D ) -
Amaymon #27127 Ahogy visszanézem tényleg úgy néz ki a képolvasás miatt, hogy HS 2.