38447
  • L OuiSe
    2475 Kék villanykörte.
    Első lettem 6 killel a játékba N1K2 volt a legnagyobb gépem.
    (Prémium előfizuval tolom)
  • Coral Springs
    Oda én is beszoktam menni, 44db pro ai ellen Panther -el.

Más, én nem merek felmenni, biztos nagy a káosz. Még a patch -et se töltöttem le, majd holnap vagy holnapután.
  • Susarc
    aki tudott menni egy kanyart mondja már meg mennyi KÉK VILLANYKÖRTE:P egy átlagos meccs:))
  • oOBALAOo
    "connection refused" gondolom nálatok is...
  • oOBALAOo
    hát srácok ma éjjel végre aludni fogunk, úgy látom...
  • gezu1025
    "UPDATED:
    War Thunder game servers will be temporarily disabled for troubleshooting of the new update 1.37."

Időpont nincs. :D Hát jó...
  • twi452
    mocskok :D
    ahogy csinálok valami manővert az összes egyszerre követi le és fordul rám pedig mögöttük is ott maszatol 1-2 109es de az nem érdekli őket... tiszta arcade lemming train :D
  • gezu1025
    Mellesleg én mindegyik verzióval kipróbáltam a DEV szervert, és még az utolsó 14.-én ki nyitott DEV verzió sem ért egy kalap szart sem. Itt az eredménye.
  • twi452
    bementem test flight alatt a mission editorral 30+30as csatába :D
    hááát... valahogy mindig 6-8 spit van a seggemben xD a rohadékok nem az ai-kra mennek :D
  • gezu1025
    Esélyes. Egyből:

"Error 8002A741: "Server Is Under Maintenance. Please See Server Schedule On Forum""
  • Sith
    Szerintem jött egy hotfix
  • gezu1025
    Hoppá!

Most elkezdett letölteni még egy ~15mb-os 2. patchet is. Pedig már be voltam logolva, igaz működni nem működött.
  • oOBALAOo
    folyton kivág a researchból, és most már a connection is lost...majd holnap
  • twi452
    viszont repülhetsz bármilyen géppel, mindegyik azt az egyet fogja kifejleszteni amit választasz :)

a különbség csak a fejlesztés mértékében van, ha alacsonyabb tierű géppel játszol akkor kevesebb fejlesztés fog menni bele

a patch note szerint ha azzal játszol "amiből ki lehet fejleszteni" szóval az előző gépből a fán akkor azzal gyorsabban megy
    a prém dögökkel meg gondolom mint az állat :D
  • Susarc
    áhá akkor research-ra karrintok és egy rakást kell repülni,hogy az kilockolódjon:P és utánna tudom megvenni....és a sárga villanykörte a régi convert XP! ok így már tiszta ty
  • Paladin
    Az a 7 millió gondolom ami a free xp-ből lett. Ahogy eddig is, azt most is goldért lehet konvertálni, ez nem változott.
  • Ninju
    Mert ha fullos, az nem azt jelenti, h a köv gép ki is van fejlesztve. A fenti "villanykörték" meg a free pontok, amiket goldért konvertálhatsz ha jól tudom.
  • Ulvar
    Válaszd ki a következő, fejleszteni kívánt gépet, és menj be egy csatába (ha tudsz én nem tudok). Elvileg így tudod elérni majd a következő gépet...azért van a research % ha jól értelmezem az egészet.

Az RP ami van ...akárhány millió, az free XP amit betudsz konvertálni Sasért a következő gépbe. Ha jól értelmezem mondom többször mert sztem így van.
  • voros12
    Valaki leírná, hogy van ez az új rendszer? Mert nem egészen világos :)
  • Amaymon
    Hát ez lol offline és online között váltogat a kliens, ahogy váltogatva synceltem befelé úgy nőtt a lóvé, utólagosan achikból összedobott 2,5 milla lion-t :)
  • Susarc
    hadnagy:S

VALAKI rájött,hogy bár van 7 millió villanykörtém:P ,de xart se tudok venni belőle az miért van?:D nem értem ezt a research faxságot.....előző gép fullos mégse tudom megvenni a kövit...wtf? mi a trükk? ja és miért akar defaultban goldra convertelni?
  • Caliph
    nekem is beszart az lcd,jó ám ha van a sarokba egy tartaléknak:D
  • Ninju
    Sőt fekete szín is! ;)
  • oOBALAOo
    van még CRT monitor???
  • Ninju
    Srácok, aki rajtam kívül CRT monitorral játszik és nem a maximális felbontáson, az legyen szíves ellenőrizze a felbontást a játékban. Én kisebbet állítok be a launcherben, de maxon indul a játék. :(
  • Eisenberg
    Állítólag Historical csatában nem nemzet nemzet ellen van hanem összevissza akárcsak arcade-ban.
  • twi452
    tyűha én ezredes lettem :D
  • Susarc
    oké thx
  • Susarc
    és miért lettem 64 ről 19-es?:D
  • Susarc
    őőőő miafaxom ez a research? hogyan kell gépet venni?
  • vajakos21
    Gondolom nem kevéssel a normál lètszám felett próbálnak belépni
  • bgabor
    Türelem, lesz majd jobb is. Kigyomlálnak néhány bugot, mi meg hozzászokunk a változtatásokhoz.
  • Amaymon
    Nagyon kíváncsi leszek mennyit fogok szívni a PostFX-el mire játszhatóvá teszem DX11-en a játékot. Hetekig szenvedtem mire beállítottam, hogy normálisan tudjak spotolni.
  • Ulvar
    most beengedett végre, viszont a Research fülre ha rámegyek és nézelődök egy pár másodperc után magától kinyomja a játék...és nem értem miért...az új Tech fa rendszer meg marhára összezavar jelenleg...
  • Ulvar
    Na jó...beakar lépni, de visszadob a bejelentkezés részhez...miért? Én baszok el valamit?
  • Ulvar
    Melyik dimenzióban? Mert én nem tudok belépni.
  • Amaymon
    Akinek lassú a netje vigyázzon a seed after download ne maradjon bent :o
  • Ninju
    Engem ki is dobott hangárból. :(
  • bgabor
    Van szeró, emberek!

(mintha csak a 14 hónappal ezelőtti állapotokat látnám. online:412 ember, futó csaták:2 :D )
  • Amaymon
    Ahogy visszanézem tényleg úgy néz ki a képolvasás miatt, hogy HS 2.