38447
  • ladanyi78
    hát megtörtént az első visszalépés a játék fejlesztésének történetében. így elbaszni egy játékot egy játékot nagy tehetség kellett. állandó szaggatás az xp rendszer egy rakás szar, a wot fejlődési mechanizmus szintén. én még várok egy picit hátha javító patch jön vagy visszavonnak egyes "fejlesztéseket" de ha nem attól tartok követem Indi69 példáját és uninstal lesz. ez így már pont olyan nulla játék mint a wot
  • Pluskast
    Ez a wot rendszer minek kellett bele? Hiába no, ezek is csak ruszkik mint a konkurencia....
  • pirdi
    T-home, sajnos.
  • twi452
    eddig free exp volt ugyanez csak nem volt ennyire szem előtt és nem tudtak róla az emberek :)
    ugyanúgy goldért lehetett váltani és belement a nemzeti szintbe, most meg a fejlesztésbe lehet bekonvertálni ez nem változott

• Ulvar
    Mely net szolgáltatónál vagy?
  • pirdi
    Hát ez csodálatos. 5mp-ként 1000 felett van a ping bármelyik szerveren, persze mindig akkor, ha támadok valamit vagy fordulóban vagyok és úgy esek le, mint egy tégla. Bár az fps több lett, 35-40 de ettől a laggolástól képtelen vagyok irányítani.
  • Indi69
    jó lett:) töröltem
  • Omrega
    Nekem rém lassan jött le az új verzió, így csak épp, hogy rá tudtam nézni az új fejlődési rendszerre. A free RP normál RP átváltást egyenlőre nem is értem. Viszont az szimpatikus, hogy most már van esélyem kifejleszteni az első négymotoros japán bombázót, az előző változatban még kb. 3 szintre voltam tőle.

A laptopom grafikus kártyáját így első körben nem szereti, mert az 1280x768-as felbontás full screenen csak a képernyő közepén jelenik meg ( 1600x900 - nekem már lassú ), és a teszt repülésnél totál szét volt esve a föld textúrája. >> driver frissítés
  • doggy888
    free rp pontok viccesek számomra nagyvágtatva rászállok hogy hú micsoda királyság 50k sárga körte erre nagy át****ás pénzért fejlesztheted...akkor mégis valaki elmondja mire jó a sárga körte "free rp" nyavaja ??
  • robi3
    nekem több lett az fps-em mint volt átlagosan olyan 15-el és stabilan tartja magát de ugrál a kép, minden jól működik de mégis mintha akadna.
  • jocking
    Végre sikerült kipróbálni az új verziót, és hát... nem is tudom. Azt azért elmagyarázhatná valaki, hogy miért reklámozzák úgy ezt a patchet, hogy innentől gyorsabban lehet újabb gépeket szerezni, amikor egyszerre csak egyet lehet kifejleszteni...
  • vajakos21
    Ez azért van hogy ne a felszállástol kezdve tudj lekövetni valakit 30km röl
  • sulouos
    Egyelőre olyan axis vs allies-szerűségnek tűnik, viszont ez a "mindenkit rapid-kib*szott-gyorsan-lapátoljunk-be-egy-csatába" megoldás elég hülyén jön ki, az emberek 20km-re vannak mikor belépek (Messerrel Saipanra, hála az égnek a trópusokon az is főzi a vizet mint a kispola), nagy nehezen beérem őket, aztán... pontok. A régi pici, szemmel alig-alig kivehető pontok helyett akkora pacák vannak a képernyőn mintha muslicák lennének, de azok csak korlátozott távon tűnnek elő, addig semmit se látni belőlük. Mondjuk ez lehet a beállításaim hibája (a textúra minőségből és a felbontásból is lejjebb kellett vennem).
  • Ulvar
    Amúgy, nincs event? Ráadásul olyan hiba van nálam most hogy néha lefagy a processing alatt...
  • Ulvar
    Nem HB, Realistic :D
  • bgabor
    Jól látom hogy akkor mostantól kevert nemzetiségű csaták lesznek HB-ban is? Hát ez fájó dolog.
  • Amaymon
    Tudom használtam általában felhőben haladva, de az optionsban ez új, viszont nem jelzi ki a játékban.
  • sulouos
    A legtöbb gépben a műszerfalon ott van.
  • Amaymon
    Én nem bánom, ha kicsit meg kell küzdeni egy gépért. Az elég extrém volt hogy 16m lion mellett megvettem komplett tree-ket, amit azóta sem használok. Az RP gyűjtés hibába kergeti a játékosokat így a lion is ég elfelé a repair miatt. Vagy vállalja, hogy kockul és lassan szerzi be a gépet vagy eredményesen harcol és gyorsan összeszedi amit kell, mint ezelőtt. Szerintem ebben a játékban van annyi potenciál, hogy a játék élményért játsszon valaki (SB módban nem kétséges). Bizonyos szint felett az egy motivációs adalék, hogy mellékesen fejleszti a treejét is. Egyébként f*ck jets :DDD (Szubjektív véleményem a tier V-ről)
  • Amaymon
    Lesz a játékban Climb Speed méter? Mert az optionsban látom, de AB-s és HB-s streameken nem igazán van kijelezve.
  • gezu1025
    Ez egy átlagnál jobb AB. Prem géppel, prem nélkül. 3300 RP megy a repülő kutatásba. Ami esetemben azt jelenti, hogy 400 000 / 3300 --> ~120 ilyen csata kell ami nem tűnik soknak.

De ez 20 perc volt. Ami ~120 csatával számolva legalább 40 óra gameplay. Az napi 6 óra WT és egy hét alatt megvan az egyik legkisebb JET. Azért ezt nem nevezném átlagos idő mennyiségnek. Közel áll a dolog az egészséges tűréshatárhoz. Sőt...

• Glo
    A legtöbbet akkor kapod, ha az ágon haladsz a géped fejlesztésével, és nem egy bomberrel fejlesztesz egy vadászt. Meg az is számít, hogy hány Rank van közöttük. Egy Reserve-el is ki lehet pörgetni az egész fát, csak nyilván lassabb :)
  • twi452
    annyira, hogy nincs is xp csík :)
  • Omrega
    Minden pályán vannak ai-k, vagy csak az új pályákon?
  • Amaymon
    Nem lesz lassabb kipörgetni a gépeket mint eddig, csak nagyobb céltudatossággal kell. Többet nem telik be az XP csíkja a megvett gépnek úgy nézem, mindig ugyanannyi RP-t ad.
  • Amaymon
    Végre sikerült bejutni, SB-re. Szerintem tökéletes lett a gépek kontrasztja valamint az új render. Kicsit halványabb más színű a talaj, ami segítség. Se nem sok se nem kevés. A levegőben is megfelelő, mert az idegesítő zoomolási hiba nincs már (vagy nem olyan durván szembe tűnő), hogy dotból hirtelen gépalakot ölt a forma. A tenger fölött is csak egészséges mértékben olvad bele a gép a vízbe. Ez így nagyon hiányzott sok frusztrációt és PostFX bütykölést eliminál.
  • twi452
    nekem ez jött ki, nem tudom hogy
    lehet az első kör bonus miatt de sokkal több ment be a gépbe mint amennyit kaptam :)

rögtön egy új pályára pakolt és rohadt jó volt
    bombázgattam a partra szálló csapatokat (medium tankok) erre egyszer csak megjelent egy rakás jelöletlen ellenséges f6f ai és elkezdte bombázni és legéppuskázni az egységeinket a szigeten :)
    rendes háborús feeling volt nem ez a kiherélt pvp repülőkkel :)

• Ninju
    Tier I P-36G, 3 kill (1 AI), prém, első győzelem (X2):
    36795 lion, 1602 körte.

• polluxware
    örülök hogy még utoljára játszhattam az 1.35-el...

-aszondja a gém kevés a vidtextura ram -> eddig olyan szépen ment fullon is.... mind1

-mi ez az új tear bohóckodás??

mosmééé kellett ez....

le is törlöm a csába
  • sulouos
    Ha harmadik lettél arcade-ban, az akkor vehető egy nem olyan nagyon jó 15k xp-s csatának. Ha azért adtak 8000 körtét, akkor még az 500k is lehet vagy 60 csata. Ha ráfekszik az ember, az 1 nap, ha kényelmes, akkor pár napnál sehogy se több. Azért az egy viszonylag magas szintű gépért talán nem is annyira sok. Legalábbis a WoT-ból kiindulva, ahol (bár főleg a modulok miatt) egy 9-es tankból 10-est csinálni (jó tankkal) 300-400-500 csata.
  • Susarc
    ezt az új Tier fát még szokni kell a hülye szín+kicsi repcsi ikonok miatt nagyon rossz lett szerintem:S
  • Susarc
    Tier 3 az tízezres kategória....T4 az már 100k-500k a T5 pedig 500k +
  • Nazarov77
    3 kört tudtam menni, az új B7Avalamennyi japán gép van kiválasztva, az tier 3 és elég sokat haladt a csík átlagos és vacak körök mellett, kb 25-30%ig ment a csík, de inkább holnapra halasztom a játékot, nagyon instabil a szerver.
  • twi452
    ai-k nyomulnak ám mindennel :)
    bombázóval, torpedóvetővel ami csak jön :D

• Susarc
    én egy meccset tudtam menni Árkádban Tier 4-5-el....3. lettem 8000 körte....LÓFAXXXXXXX épp 530000 az F82 amit húznék:D majd megnézem Shooting Starral mennyit lehet szedni HB ban holnap,mert ma már nem fárasztom magam a csatlakozással.....
    ami szemet szúrt,hogy ha árkádban eddig ismeretlen fogalom volt a fizika most 3 galaxissal odébb tették még a fizika sarjadzását is...valami bődületesen extrém dolgokat lehet csinálni a gépekkel.....kotványfos és még finom voltam és úriember
  • Nazarov77
    És még azt mondták gyorsabban lehet majd ezzel a rendszerrel fejlődni.

Amúgy a gyakori disconnect és túlterheltség mellett nekem idáig tetszik az update, az új effektek meg a tűz nagyon jó, új gépek is tetszenek, ezt a grindet meg majd meglátjuk mennyire szúrták el.
  • Susarc
    150-200.000 egy gép és ha körönként 3000 ket lehet szedni akkor ezt elszámolták rendesen:S
  • Amaymon
    V-be kerültek az only jetek?
  • Susarc
    ez a körteszedés elfog tartani egy darabig attól tartok:S
  • L OuiSe
    +2300 a modikra