War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Árkádra meg HB-ra ne használj joystickot, csak szenvedés. Realhoz meg nem tudom, nem ismerem.
http://www.supergamer.hu/speedlink-black-widow-flightstick-p-1459.html

tudnátok rá valamit mondani? arcade-ban és historicalban tolom és tolnám vele... mert gondolom ez a real-hozz még kevés 😄
És mivel nyomja? 😊
Logi extreme 3D és ennyi 😊
Huh ezt a gyereket sokat látom RB-n. Az mindig látszott, hogy jól tolja, de a szemszögébõl durvább 😊
ugye nem egy pályán lesznek majd a repcsik tankok és hajók? mert akkor bazi nagy gépigénye lesz a játéknak.... :S
Her Laca
Nem kell elméleteket gyártani.
Egyszerûen valami idióta kölök akit felbaxtak agyilag a játékban vigéckedik,vagy mint a múltkor az ATAG honlapját támadta meg és tette elérhetetlenné egy arc csak a hecc kedvéért.
Az meg ilyen volt egy napig.

Rendbe hozzák oszt lehet játszani ismét.
Egy másik konkurens cég sose vetemedne ilyesmire ,ha kiderülne le is húzhatná a rolót azt pedig senki nem kockáztatja meg ,de szerintem eszükbe se jut ilyesmi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a 7. perc után wow.. mintha egy akciófilmet néznék 😄
Az fõvesztés lenne, ha kiderülne, hogy a wot kliensek ddos-ra alkalmas botnet hálót alkotnak 😊 Szerintem ezt õk sem mernék meglépni.
Her Laca
No feldobnám a kedveteket😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Mondjuk ha ténylegesen a konkurencia áll (ki más ?) a dolog hátterében, akkor Serb megfogja ütni a bokáját elõbb vagy utóbb. Akkor is ha valakiket felbérelt a támadások kivitelezéséhez, ha pedig házon belül oldják meg, akkor pedig elég mély vizekre evezett. Az utóbbi esetben a játékosok gépei tulajdonképpen egy botnet -et alkotnak, ez pedig törvényellenes.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Története során elõször került a játék komoly kibertámadás alá ma meg tegnap, legyél türelemmel. Nekem az a véleményem hogy a jövõre nézve nem feltétlenül baj hogy most az elején megesnek ilyen esetek, tudnak mibõl tanulni a készítõk.

Ne két év múlva essen meg ilyen elõször amikor már összfegyvernemi játék lesz tankokkal, hajókkal, repülõkkel meg többmillió aktív játékossal.

még mindig nem fut 😞
Megfogadtam a másik topikba, hogy nem károgok 😊
Torzonborz
Azért ez már messze nem jelentéktelen hanem komoly konkurencia.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

De ki a franc akarna támadni napról-napra egy jelentéktelen game szervert? 😊
remélem ma még lehet majd játszani 😄
DDOS támadás. A Wargaming végül elkezdett foglalkozni a konkurenciával. <#idiota><#banplz>

Meg szokták hosszabbítani ilyenkor, ne aggódj.

Coral Springs
Múltkor törölték a hírekbõl, de most csináltam róla egy Print Screen -t.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

de telepités útán furcsa mod mediumra pakolt mindent... és a gépigény.hu is ajánlot beállitások magas mert a minimum 100% az ajánlot 65%

na mind1 jó lenne már játszani 😊
patchaou
Szedni valóban nehéz lehet, mivel nem fán nõ hanem tenni is kell érte XD Vagy fizetni... De befejezem, ez nem a wot topic 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most pont rossz idõt fogtál ki tegnap is meg ma is állítólag állandó ddos támadás alatt vannak a wt szerverek úgyhogy ezért van egy kis káosz és nem mûködik semmi.

A másodikra nem tudok semmi okosat mondani, de valószínûleg a videokártya miatt automatikusan alacsonyra beállításra kapcsolja
de a free xp-t nehéz szedni... az igazából a premcsisek kiváltsága
köszönöm 😊 és még egy kérdés: van 4gb ramom egy core i2-es procim 2,3ghz
nvidia geforce 8600gts.... és ma kb másfél órája folyton lefagyott a game login után az a szeroval van össze fügésben?

van egy másik gép is intel p4 3ghz... 2gb ram... nvidia geforce 7300gt ezen ultra lowon megy de a játék mediumra állítódik a telepités útán de indításnál hiba üzenet és : ultralow option auto changed vagy valami ilyesmi ?! mi okozza? tudom nem új gép de akkor is :S
patchaou
Nem éppen ugyanúgy, mivel a wotban nem kell megvenni, ha van elég free xp-d akkor átugorhatod akármelyiket.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JethroHUN
A legfontosabbat ki hagytad, ugyan úgy mint WoTbam sorba meg kell venni az összes gépet(még akkor is ha soha az életbe nem fogsz velük egy csatát se menni) azon a vonalon ahol a kiszemelt vél gép van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nem teljesen úgy

itt a nemzeteknek van külön xp csíkja és ahogy szintet lépsz úgy nyílnak meg a gépek
nem kötelezõ x géppel kifarmolni y-t, azzal játszol ami tetszik nagyjából 😊
és az kb mennyi idõ lehet?
Amint elhárítják a gondokat lesz.
és , hogy mûködik a gép szerzése meg az xp-s dolog? úgy mint a WoT-ban? vagy , hogy ? sorry most kezdtem kb 2 csatám volt 😄
Ma még lesz szeró?
patchaou
Én kettõkor aktiváltam prémiumot 😊

bardocz
Még szerencse, hogy most van idõm játszani...
Jók, szeretni fogod õket 😊
nekem be loginol és a connecting to server megy .... tovább nem jutok <#szomoru1>
RiCSi1234
Nekem sem loginol, akkor nem nálam a baj. 😛

GTA V (*.*)

Meghaltak a szerok vagy mi? nem enged be -.- ja amúgy most reggeltem 😊 JaBaL-ként megtaláltok .... a bf109-esek jók a játékban? mert nagy kedvenceim <#szeret>
Ehh megint meghalt a szerver.
Apple verzió :-)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Animefox

Fel se tûnt.. de valóban GLO 😊

Hát, én elég jól el tudom irányítani a B17-est. De kinek mi. A vadászt viszont dimenziókkal szarabb FRB-n egérrel irányítani. Szerintem lehetetlen.. De youtube-on biztrosan van róla videó.

Szerintem Glo nem Gio...vagy nem.Én joyal irányitom bombernézetben.Már nem baktatnak sorban a tankok.Talán csak gualdacanalon.ill néhány helyen a hajok dokkban
Animefox
Nem vagyok benne biztos hogy a bombázás menni fog e... a célzó készülékkel egyszerûen nem tudnék eltalálni semmit sem. Vadászgéppel is lehet mókázni? Thunderbolttal teljesen megpakolva esetleg? Az is el tud pusztítani csomó minden földi dolgot...

Animefox
Beállítottam és lezuhantam miatta test flightban... újra próbáltam megint lepottyantam... nem ment többször sem. Belül nézetben csak a reális igazi irányításmód megy, AB-ben külsõ nézetben meg a sima árkád a jobb.

Az már tényleg a Controls-ban van: Invert -y axis -> Yes

Így ha lefele viszed az egeret akkor lefele megy a gép orra is.

Frb-n pont fordítva mozgatod az elevatort, mint a mádik 2 módban, ugyhogy nagy eséllyel a földbe állsz, amikor emelkedni szeretnél 😊 ezért nem árt átállítani a full comtrolsban az y tengely megfordítását.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

köszönjük UPC😛

http://itcafe.hu/hir/magyar_internet_uzemzavar.html

Animefox
Meg mondtál még valami Y dolgot Gio

Igen, az Invader is állat, 666-nál még semmi remegés, elvisz 4 db 1000 fontost... Ördögi gép >o]