War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok rá valamit mondani? arcade-ban és historicalban tolom és tolnám vele... mert gondolom ez a real-hozz még kevés 😄
Logi extreme 3D és ennyi 😊
Egyszerûen valami idióta kölök akit felbaxtak agyilag a játékban vigéckedik,vagy mint a múltkor az ATAG honlapját támadta meg és tette elérhetetlenné egy arc csak a hecc kedvéért.
Az meg ilyen volt egy napig.
Rendbe hozzák oszt lehet játszani ismét.
Egy másik konkurens cég sose vetemedne ilyesmire ,ha kiderülne le is húzhatná a rolót azt pedig senki nem kockáztatja meg ,de szerintem eszükbe se jut ilyesmi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a 7. perc után wow.. mintha egy akciófilmet néznék 😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ne két év múlva essen meg ilyen elõször amikor már összfegyvernemi játék lesz tankokkal, hajókkal, repülõkkel meg többmillió aktív játékossal.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
na mind1 jó lenne már játszani 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A másodikra nem tudok semmi okosat mondani, de valószínûleg a videokártya miatt automatikusan alacsonyra beállításra kapcsolja
nvidia geforce 8600gts.... és ma kb másfél órája folyton lefagyott a game login után az a szeroval van össze fügésben?
van egy másik gép is intel p4 3ghz... 2gb ram... nvidia geforce 7300gt ezen ultra lowon megy de a játék mediumra állítódik a telepités útán de indításnál hiba üzenet és : ultralow option auto changed vagy valami ilyesmi ?! mi okozza? tudom nem új gép de akkor is :S
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
itt a nemzeteknek van külön xp csíkja és ahogy szintet lépsz úgy nyílnak meg a gépek
nem kötelezõ x géppel kifarmolni y-t, azzal játszol ami tetszik nagyjából 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Így ha lefele viszed az egeret akkor lefele megy a gép orra is.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://itcafe.hu/hir/magyar_internet_uzemzavar.html