War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

állítottam ezeket az axisokat és észrevettem hohy a joynak minden irányban van egy kis holtjátéka tehát a rugó még nem húzza vissza de van hogy a gép meg már érzékeli hogy mozgatom ez normális? vagy mit lehet ellene tenni?

én ugyanazt használom mindkettõre, hb-n lehet menni realistic-el és azzal sokkal simábban lehet játszani nem kell "ellentartani" a gépnek 😊

amúgy minden ugyanúgy van beállítva mint full-on csak nem használom a trim-eket
nekem ott kezdõdik a baj hogy ez most realisztik vagy full aircraft control?

Látszik mennyire ember és gép függö.Enyém teljesen más (de majd tesztelem ext is :-) ).190 re és 109 re más kell pl.De wt hiv. forumon van joyos beállitos segitség log 3D re is.....bár egy ideje nem találom a controlls topicot

mai termés 😄
Valami makogott oroszul nekem utána.. biztos megköszönte az ajándék lõszert amit belepumpáltam 😄
Nem számít balanszolják ki, ha van ilyen játékmód. Semmibõl se telne pár paramétert lejjebb tekerni más játékmód indításakor, hisz a gépek fegyverrel upgradelése hasonló elven megy.
Addig variáld amíg nincs wobble. Elõször az érzékenységet lõdd be, hogy kanyarodás közben se inogjon, hanem egyenletesen menjen. Nehéz, mert valaki a nulla sens-re esküszik valaki a nagyon magasra. Aztán állítsd be a nonlinear-t, célzáskor középen kis mozgásra ne rángatózzon el a célkereszt. Ha ez megvan én a multiplierrel játszom pár tizedet gépenként, hogy kényelmesebb legyen. Egy így leírva gyors, de rengeteg munka van vele, amíg tényleg elkezd mûködni.
Attól hogy téged nem érdekel még van, az emberek 99%-a AB-t vagy HB-t játszik. <#wink>

Azért linkeltem be 😊
Az frb videós srácnak a cucca mert kommentben megkérdezték tõle milyenek a beállításai. És õ írta, hogy innen lehet indulni aztán behangolni kényelmesre 😊
még a joy is passzol ezer hála!

kezdésnek
http://imgur.com/a/jM5NY

aztán test flight-ban a kezedre szabod, illetve ha kell akkor a géphez is 😊
persze, köszönöm.

Ha holnap gépemnél leszek akkor töltök fel pár beállitáfi fàjlt ha érdekel.
segítséget kérnék tõletek, van egy extreme 3d pro de még sosem repültem joystickkal és azt sem tudom hogy hogyan néz ki egy jó beállítás illetve a játékban melyik dolog mit jelent

Köszi :-)
na ezt jól megcsináltam..😄
mindegy megtalálod úgyis 😊
egész pontosan ilyet:
HIRB5-43Gb-D (HYA) INFRA LED 58mW/sr @50mA 850nm 5mm W.CLEAR 50°

linkelni nem tudom mert ilyen a webshopjuk.. itt vettem
lomex kft
itt található: optoelektronika - infra
Az engem nem érdekel én nem játszom HB-t. Itt az egész FRB-t ugyanúgy teszi tönkre...
Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

WOTban az arty az egész játékot tönkretette, míg ez csak FRB módban probléma. HB-ban a B-17 nem ellenfél.

"Max ha meglep valami 30mm-es BnZ ász, akkor le lehet, de sokan elvéreznek."

Ez egy óriási hibája a WT-nek. Néhány külsõ nézetes tailgunner találat mouse aimmal és vége. Olyan mint a wot-ban az arty. Zero skillel bemegy és hazaküld pár 30mm-es gépet. A pofátlanabbja még a füsteregetést is bekapcsolja, hogy könnyen megtalálják nehogy neki kelljen már bármit csinálni 😊
bardocz
FRB-n úgy lett vége a körnek, hogy az ellenfél összes gépe lezuhant. történt ez úgy, hogy nekem volt 2 kill-em, meg két ai-nak 1-1 a csapatból, és senki másnak az egész körben. Szép. 70k xp jól jött oroszoknál, haamrabb meglesz ott a 9, mint az amcsikkal a 6os szint 😄D
Ez nem hülye, hanem egy remek kérdés! <#smile>

Mé' nincs mág a bannerba?

Nekem csak fejmozgatós nézelödés megy.Próbáltam gombbal is az elején..,látszik is az eredményeimen.Volt hogy nem ment a trackerem és gombbal próbáltam...sirhatnékom volt.

Twi Neked infrás trackered van?Milyen tipusu ledet hasznàlsz? És miért nincs még bannerbe a freetrackeres ügyködésed? :-)
( már megint a hülye kérdéseim)
Saját tapasztalatból mondom, hogy elég nehéz.. Max ha meglep valami 30mm-es BnZ ász, akkor le lehet, de sokan elvéreznek. Az még megoldás, ha ketten csapkodnak egyszerre folyamatosan, mert akkor megoszlik a figyelme a gunnernek.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Most épp guardian angel event van frb-n 😊
FRB-n lelehet lõni egyáltalán egy B17-et mielõtt szétgéppuskázza a vadászt?😛

Én is azzal nyomom. Próbáltam a freetrack cuccost mindenhogy, de bem bírtam megszokni.

Ha kimaxoltam az amcsikat akkor rámegyek az orosz vadászokra, ott majd használni fogom megint 😊

a videóiból nem úgy tûnik 😄
Van 1-2 ahol teljes klán századokat likvidál egyedül 😄
Teljesen jól tudja használni a hat switch-et nézegetésre 😊
Lehet alacsonyan megy be és lecsap az ai-kra egybõl, úgy nekem is lenne ennyi 😊)

Habár ha jobban belegondolok.. A B17-esemmel nekem is van 87 felszállásból 127 légi gyõzelmem 😊

Ez sem feltétlen igaz 😊

Ott az élõ példa az elõzõ videóban 😊

FRB
480 felszállás több mint 1000 légi kill

és nem használ semmi követõt, semmi durva joy-t csak egy mezei 3D extreme-et
Jah, lassan elhárul a támadás.

Engem beengedett, 44000 online emberkét ír.

Csak FRB-re kell joystick, oda meg szinte bármelyik ma kapható, értelmesebb gyártótól (Saitek/Thrustmaster/Logitech ebben a sorrendben) származó joystick jó. HB-ra nagyon kevesen választják a joyt, arcadeban meg egyáltalán nem kell, sõt, rosszabb leszel tõle.

Ami igazi nehéz kérdés FRB-re az a fejkövetõ rendszer.

Dear players, our servers are currently under a major DDoS attack, as strong as several dozens Gb. We are working hard to resist the attack. As soon as we manage to stop it, we will notify you immediately. Notice that anyone who had premium account activated at 14:00 GMT (19:00 PDT) will have 24 hours added to his premium time. Please be patient and accept our sincere applogies.

WT-nél nincs jelentõsége az ff-nek, mert az FRB egyszerû, mint a faék. Az a jó benne. 😊

Bár érdekes visszajelzés lehet fordulózás közben vagy zoomolva mikor hirtelen nincs terhelve a kormánylapát.
Ahogy itt tegnap is ajánlottuk egy kollégának addig ne vegyél joy-t amíg el nem döntöd mennyire akarsz játszani a játékkal 😊

Tolj le pár órát egérrel árkádban, hb-ban aztán kialakul benned a kép 😊
patchaou
Nem vagyok nagyon repkedõs ember, csak úgy kaptam a joyt, de szerintem hangulatosabb amikor erõvel húz erre-arra, nem csak rugó húzza vissza középre 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

köszi az infokat mindenkinek 😊
be lehet menni játékba!

bardocz
Ezt meg csak akkor, ha két óránál tovább nem használod, mert utána tönkremegy.
😄 ok megfogadom 😊

délelõtt belefutottam 5bõl 2-szer valami : d3dx9-hibába... mi ez?
amit NE vegyél az a genius 3d metalstrike 😄

Vagy ha szeretsz barkácsolni akkor egy rugócserével lehet, hogy az is kényelmessé tehetõ 😊
bardocz
Szerintem alig van ember, aki ffb-s joy-t használ, enyém sem az, de nem is hiányolom.
15 körül vannak jó cuccok. SAITEK Cyborg F.L.Y 5, THRUSTMASTER T.Flight Hotas X , THRUSTMASTER T.Flight Stick X, thrustmaster t16000m, ezekrõl nem írnak rosszakat.
nem hinném, hogy feltétlen szükséges lenne csilliárdos, kávét is fõzõ joy 😊

csak jól be kell állítani magadnak és utána rajtad múlik minden 😊
és van valami joy max 15-ért ami már talán elég?
patchaou
FRB-hez szerintem kevés egy olyan ami csak rezegni tud 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

néhány csatát le kell tolnod és utána mindegyik nemzet elérhetõ lesz

ilyen kezdõlépéseknek is felfogható igazából fogalmam sincs miért rakták be ezt a korlátozást 😄
patchaou
Arcade szerintem jobb egérrel. Nekem egy MS sidewinder Force feedback 2 van, de nem igazán éreztem még rá az ízére.

csak a kinézete megfogott böngészés közben 😄

ha a németeket választottam akkor nem válhatok nemzetet valahogy? vagy csak egy bizonyos szint után? <#confused>

és van valami lista ahol megtalálom a gépeket nemzetekre lebontva?