War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy minden ugyanúgy van beállítva mint full-on csak nem használom a trim-eket
mai termés 😄
Valami makogott oroszul nekem utána.. biztos megköszönte az ajándék lõszert amit belepumpáltam 😄
Az frb videós srácnak a cucca mert kommentben megkérdezték tõle milyenek a beállításai. És õ írta, hogy innen lehet indulni aztán behangolni kényelmesre 😊
http://imgur.com/a/jM5NY
aztán test flight-ban a kezedre szabod, illetve ha kell akkor a géphez is 😊
mindegy megtalálod úgyis 😊
HIRB5-43Gb-D (HYA) INFRA LED 58mW/sr @50mA 850nm 5mm W.CLEAR 50°
linkelni nem tudom mert ilyen a webshopjuk.. itt vettem
lomex kft
itt található: optoelektronika - infra
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ez egy óriási hibája a WT-nek. Néhány külsõ nézetes tailgunner találat mouse aimmal és vége. Olyan mint a wot-ban az arty. Zero skillel bemegy és hazaküld pár 30mm-es gépet. A pofátlanabbja még a füsteregetést is bekapcsolja, hogy könnyen megtalálják nehogy neki kelljen már bármit csinálni 😊
Mé' nincs mág a bannerba?
Twi Neked infrás trackered van?Milyen tipusu ledet hasznàlsz? És miért nincs még bannerbe a freetrackeres ügyködésed? :-)
( már megint a hülye kérdéseim)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha kimaxoltam az amcsikat akkor rámegyek az orosz vadászokra, ott majd használni fogom megint 😊
Van 1-2 ahol teljes klán századokat likvidál egyedül 😄
Teljesen jól tudja használni a hat switch-et nézegetésre 😊
Habár ha jobban belegondolok.. A B17-esemmel nekem is van 87 felszállásból 127 légi gyõzelmem 😊
Ott az élõ példa az elõzõ videóban 😊
FRB
480 felszállás több mint 1000 légi kill
és nem használ semmi követõt, semmi durva joy-t csak egy mezei 3D extreme-et
Ami igazi nehéz kérdés FRB-re az a fejkövetõ rendszer.
Bár érdekes visszajelzés lehet fordulózás közben vagy zoomolva mikor hirtelen nincs terhelve a kormánylapát.
Tolj le pár órát egérrel árkádban, hb-ban aztán kialakul benned a kép 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
délelõtt belefutottam 5bõl 2-szer valami : d3dx9-hibába... mi ez?
Vagy ha szeretsz barkácsolni akkor egy rugócserével lehet, hogy az is kényelmessé tehetõ 😊
15 körül vannak jó cuccok. SAITEK Cyborg F.L.Y 5, THRUSTMASTER T.Flight Hotas X , THRUSTMASTER T.Flight Stick X, thrustmaster t16000m, ezekrõl nem írnak rosszakat.
csak jól be kell állítani magadnak és utána rajtad múlik minden 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ilyen kezdõlépéseknek is felfogható igazából fogalmam sincs miért rakták be ezt a korlátozást 😄
ha a németeket választottam akkor nem válhatok nemzetet valahogy? vagy csak egy bizonyos szint után? <#confused>#confused>
és van valami lista ahol megtalálom a gépeket nemzetekre lebontva?