38447
-
Conqvistador #27246 Csak kipróbáltam HB-n mire megyek vele. Mi mást csináltam volna 20km en át? :D Lelőttem vele egy gépet azt ki is lőttek ahogy a nagykönyvbe meg van írva. Mindenesetre eddig csalódás. -
sulouos #27245 Igazán jól csak a Messerek emelkednek, a Fókának kell egy szép nagy kör az indulásnál, hogy jó magasságba érjen. Régebben azt hittem, hogy a fóka rosszul emelkedik, de az amerikások után igazi megváltás.
Némettel sose menj vízszintben. Vagy emelkedés, vagy valakire zuhanás. :D -
bgabor #27244 Stock gép. Ennyi. Majd fullosan más lesz.
Érdemes egyébként vesződni vele mert remek gép. -
Conqvistador #27243 Amúgy aki járatos a német vonalban mondja már meg nekem az normális dolog, hogy a Fóka 190 A-5 ös 2000méteren vízszintben 380-390 körül megy csak?
És rohadt lassan emelkedik, pedig régen áradoztatok a német gépek OP-ságáról meg emelkedési üteméről. Konkrétan 200k-ért vettem egy f.st. -
Conqvistador #27242 A bombázók még mindig jól kapnak :D
Ma mentem egyet T3 ban rizsföld pályán Yer2esekkel.
Egyedül kiszedtem a repteret, semmi másra nem mentem.
Prém nélkül 23000 lion és 9180 kékkörte ahogy ti nevezitek.
Kb 7-8 perc repülésért nem is rossz :D -
bgabor #27241 Keress utána, akár itt a topikban, mert azt is meg lehet. Annó leírtam hogyan, de most vissza nem keresem, és a részleteket már nem vágom. :D
Lényeg hogy ha a mostani WT könyvtáradat bemásolod a Steam alá megfelelő helyre, akkor a steam érzékelni fogja és csak a hiányzó néhány fileját rakja mellé. -
lexlutor #27240 Koszonom a valaszokat. Azt akartam iagazabol meguszni h megegyszer le kelljen tolteni. -
bgabor #27239 Ez úgy megy hogy egyszer feltelepíted a steames verziót, megveszed a DLC-t, elindítod, így megkapod a DLC tartalmát, majd kilépsz és a továbbiakban az launcher.exe-vel indítod a játékot a játék könyvtárából, így a steam elindítása nélkül játszhatsz, ahogy előtte. Csinálj hozzá egy parancsikont. -
sulouos #27238 Nekem olyan bajom lett tegnap a frissítés után, hogy a nekem legnagyobb (1680x1050 talán) felbontáson a hangárban az egér mozgatáskor egy kis "lagot" produkál, tehát ha mozdítom az egeret, a képernyőn egy kicsivel később követi a mozgását. Ezt lehet a felbontás csökkentése nélkül orvosolni valahogy? -
twi452 #27237 ha a steam-en belül megtalálod a dlc kulcsát akkor azt be tudod írni a warthunder oldalon ha bejelentkezel jobb oldalt a redeem code gombbal -
#27236 Rendben, majd megnézem ha haza értem, lehetséges, hogy én néztem félre, bár játszani nem igen tudtam tegnap mert a szerver ugye szar volt. De köszi az infót mindenkinek majd utána nézek! -
lexlutor #27235 Hello, abban segitsen mar valaki, h a jatek fent van, nem akarom steamen keresztul hasznalni, de a steames dlc-t megvettem. h tudom steam nelkul aktivalni a dlc-t? mert marhara nem talalom sehol ezt a lehetoseget. -
Paladin #27234 Update-eld az ismereteid. :) Az az első elképzelés volt, most már nem muszáj repülnöd azzal, amivel nem akarsz. -
twi452 #27233 Most sem kell olyan géppel repülnöd ami nem tetszik.
Akár a reserve gépekkel is ki lehet fejleszteni bármit csak lassabban fog menni.
Ha a fán haladsz és játszol az előtte lévő géppel arra kapsz egy kis bonus-t de nem köteleznek rá, hogy azzal kell kihúznod a következőt. -
#27232 Abban igazad van, hogy más mint a wot, de eddig nem kellett olyan géppel repülnöm amelyik nem tetszett és így nem volt feltétele annak, hogy más gépet kihúzzak. Most viszont gyakorlatilag rá vagyok kényszerítve. Azért ez egy picit hasonlít a wot-ra. -
gezu1025 #27231 Ennyit a prem spitről. N1K/LA7 swarm. Felváltva. Néha 1-1 shooting star mellett. :O Idegesít ez az össze vissza MM meg a "mindenki" mindenki ellen mapok. -
twi452 #27230 szerintem erre gondoltál :)
rp gain in 1.37 -
Glo #27229 Itt jól le van írva az egész Rank fejlődési rendszer, hogy mivel mit és hogyan érdemes fejleszteni, milye3n szorzók vannak stb stb.. -
Glo #27228 Nem, de az orosz bombázóval kigrindelheted akár az összes vadászt.
Pl teszem azt kell az új orosz I-185. Nem kell a szinténmost bekerült új Mig3-al kigrindelned, tolhatod a Tu2-vel vagy a Yer bomberekkel is. Csak a Migben több RP-t kapsz az I-185 fejlesztésére. -
bgabor #27227 Nem érted jól. -
ladanyi78 #27226 Én nem látom ilyen tisztán ezt a dolgot. A wot-ban ha akartál egy magassabb szintű tankot az előzőeket kénytelen voltál végigszenvedni. Ha jól értem itt is ez lett. Már nem mehetek pl. csak orosz bombázókkal ahoz, hogy megszerezzek egy nagyobb szintű vadászt kihagyva (nem végigkínlódva) az előtte lévőket. Tehát ha nem is koppra wot alényeg mégis csak ugyanaz, szenvedned kell az alatta lévő gépekkel a kívánt cél eléréséhez, HA JÓL ÉRTEM. És szerintem ez így nem jó. -
#27225 Az hogy tetszik vagy nem tetszik az már a te döntésed, én csak azt akartam megcáfolni, hogy ez WoT rendszer. Ezek után is így látod? -
#27224 Majd meglátjuk, nekem ez a része egyenlőre nem tetszik.
Amúgy ts-n nem azért nem vagyok mert ráuntam a játékra (na jó kicsit ez is benne van), hanem mert egyszerűen nagyon kevés időm van játszani :) Remélhetőleg holnaptól lesz több időm foglalkozni a dolgokkal, január 6-ig szabin leszek :) -
Glo #27223 1-2 napig várhatóak fennakadások, ez minden játék minden nagyobb peccsénél így van. Aztánahogy azokat is elfelejtettük majd ezeket is el fogjuk, és játszunk vígan.
Amíg nemmegy meg menjetek el inkább igyatok meg egy (két.. sok) sört a haverokkal. -
Paladin #27222 Ja, azon tegnap én is morogtam, hogy mi a francnak kellett visszavenni frb-n a választékot... de egyelőre betudtam az indítási nehézségeknek -
bgabor #27221 Egyetértek Ulvarral, ez nem a WoT rendszere. És szerintem is jó lesz, csak meg kell szokni.
Egyfelől a fejlesztők jelezték hogy már az elejétől kezdve valami ilyesmit akartak, és hogy a régi rendszer csak a fejlesztés idejére volt. Másfelől több matchmakeres probléma volt, amit valahogyan kezelni kellett. Lássuk be, ha versenyképesek akartak maradni (különösen a tankos rész a Wottal szemben), akkor a néha öt(tíz?) perces meccs előtti várakozásoknak így vagy úgy de véget kellett vetni.
Az új rendszernem van haszna, végre nem lehet mindent megvenni azonnak hanem meg kell dolgozni az egyes gépekért, még ha repülni nem is kötelező vele. Vegyünk pédául téged, neked már az open beta negyedik hónapjában maxos volt a legtöbb szinted, ezért egyre kevesebbet játszottűl a játékkal. Ha jött egy új gép, megvetted, repültél vele három kört aztán újra félretetted a játékot, ráunva az egészre. Most legalább ha valami új gép érdekli a régi játékosokat, akkor kénytelenek lesznek visszaülni a pilótafülkébe hogy megszerezzék. Ez jó dolog. Legalább látunk majd újra téged a puma TSen.
Egy dolog volt felesleges, nem kellett volna a "free" fejleszétsi pontokat kitenni a jobb fölső sarokba mintha egy szabadon felhasználható nyersanyag lenne, és nem ugyanúgy goldért elhasználhaó, mint régen. Csinálok is majd topikot a suggestionsba hogy ugyan ne hívják már 'free'-nek ha csak aranyért használható. De ettől eltekintve jó a peccs.
Úgy tűnik HBn (nekem már örökra HB marad) visszarakták a nemzet-nemzet alapú csatákat. És az új renderelés is gyorsabb futást eredményezett, meg directX11 támogatást. -
Indi69 #27220 30 percet vártam eventen és nem indult el, csak azt néztem ahogy a várakozók csetelnek. aztán átmentem batléba ott meg nem lehet német gépet repülni frbén. elmennek a sunyiba. kinek van ehhez idegrendszere? nekem ez volt a bajom. -
#27219 Vannak ilyenek, ezért mondtam, hogy ne a WT-t kezdjük el szidni, amíg nem vagyunk benne biztosak, hogy nálunk van a hiba, vagy a netszolgáltatóban.
Én pl: kitakarítottam a gépet, és jobban fut. Csak ennyitől. De azért egy CPU-Zt is elindítottam hogy lecsekkoljam hogyan fut a proci a gém alatt. Stb stb... -
#27218 Megmutatom akkor más szögből én miért nem értem a WoT rendszeres dolgot. Az én példám. Szeretnék egy MIG 9et. Mit kell hogy tegyek én? Kifejlesztenem az előtte lévő gépeket...ez nem nagy dolog. A következő lépés, hogy ki kell fejlesztenem 4 tier 4es gépet. Ez nehezebb, de megoldható (hozzáteszem, nem kell hozzá a fejlesztéseket is kifejlesztenem, elég csak a gépet. Akármilyen tierű géppel kifejleszthetek akármit, csak ki kell választanom én mit akarok). Megvan a 4 tier 4es gép, megszereztem, boldog vagyok, kifejlesztjük akkor a tier 5ös mig 9-et megvesszük és már nyomhatjuk is vele, ha akarjuk. Ha ez WoT rendszer akkor nem egy WoTal játszottunk.
-
Paladin #27217 Azt olvasom, hogy volt egy mini-patch, és azóta nem vegyes csaták vannak RB-n? -
Paladin #27216 Ott vettem észre, h a második monitoron fut egy cpu meter gadget (na pl. ezért nem térek át sose win8-ra ;) ), és ott látom, h csak az egyik van terhelve.
Állítani meg a task manager-ben lehet a folyamatok fülön kiválasztod ami a wt-hez tartozik (asszem aces.exe, de a memória meg procifogyasztásból egyértelmű), jobb klikk rajta és affinitás beállítása. -
twi452 #27215 Persze annyiból kényelmetlen, hogy nem fogod megkapni az új dolgokat automatikusan mint eddig ha megvolt a 20 szint :)
Viszont ha tetszik a játék és szeretsz vele repülni akkor meg fogod szerezni az új gépeket is tökmindegy mit csinálsz :) olyat nem lehet választani, hogy nincs fejlesztés :)
aki meg azért játszik, hogy mindene minél előbb meglegyen az tényleg rá fog unni az egészre -
Glo #27214 Ezt hol tudod csekkolni? -
#27213 Alapjában szerintem jó a patch nekem egyedül a már leírt dolog nem tetszik. -
Paladin #27212 Nálam azt csinálta, hogy csak az egyik core-t terhelte. A megnéztem a process affinity-t, minden core használata be volt jelölve. Csalódottan leokéztam, hogy ezzel nem tudom megoldani, erre ettől kezdve rendesen terhelte mindkét magot, és rögtön jött plussz tíz-tizenöt fps :) -
twi452 #27211 Két hétig kerülni kell megint a fórumot :D E
zt bele kéne írni a hivatalos patch note-okba is :D -
#27210 Arra értettem amit az új patch hozott. Akkor veheted meg a gépet ha az előzőt kifejlesztetted. Ez eddig nem így volt. Példa. Itt az új 190D. Az egész német ágam 20-ig ki volt húzva, de bizonyos gépekkel nem foglalkoztam. Most hiába van meg a D-12 meg a TA 152, nem tudom megvenni a D9-et mert az A% illetve az A9 nincs kihúzva (lehet, hogy fordítva kell mármint az A9-et kell kihúznom fejből nem tudom nem vagyok otthon). Ez a rendszer amit most beraktak konkrétan a WOT-ból lett másolva. Minek kellett ez? -
#27209 A szaggatás hibáját érdemes mindig előbb magadnál keresni. Sose tudhatod, hogy mi változott, és mennyiben variálja a géped működését. Nálam pl. semmi ilyen nincs. Egyedül Packet Loss-om van nagy ritkán, de az több okból lehetséges, pl. a UPC folyamatos ddos támadás alatt van mai napig, de lehet hogy WT szerverek még nincsenek teljesen felépítve. Mióta kijött tegnap a nagy patch azóta 2 kisebb patchel már orvosolták a tegnapi hibák nagy részét. Nem kell parázni, minden F2P gameben vannak ilyenek, sőt...vásárolt játékoknál is. -
#27208 WoT rendszer???? Közelében nincs annak...nem tudom honnan veszitek ezt.
20 helyett 5 tier van. A fejlesztést gépen belül és konkrétan gép fejlesztést én választom az adott tieren belül...könnyebb grindolni ahogy nézem. -
Paladin #27207 Az első változatát a fejlesztési rendszernek rühelltem én is, de ezzel nincs sok bajom. Főleg nem érzem WOT szintű grindnek.
Aki meg a "free rp" miatt sír, az nézzen magába, és ismerje be, hogy nem ismerte eddig se a játékot, amivel játszott :)
Viszont ha HB (RB) tényleg ilyen mixed faszság lesz, az durva elbaszás. Az lehet hogy elvenné a kedvem a játéktól, ha nem csak FRB-t (SB-t) mennék már csak 1-2 hónapja.