38447
  • f24sg
    VSync
  • twi452
    csak annyi, hogy vannak megvásárolható steam-es pack-ok és ott lesz a könyvtáradban a játék
    más különbség nincs :)
  • sulouos
    Mi az a VSync? (noob kérdés, de tényleg lövésem sincs)
  • termination
    Elnézést, azt hittem a bombázással kapcsolatban írtál, csak túl epró betűvel van kiírva, hogy kinek válaszoltál!

Más! Néztem, hogy a steamem is le lehet tölteni a WT-t, de ennek mi értelme van?
    Már elkezdtem leszedni a frissítést, és nem szeretném elölről, ezért kérdem, hogy van e egyáltalán értelme a steamról leszedni.
  • gezu1025
    Ez mihez kapcsolódik? Mert én nem ilyen témához szoltam hozzá. Ha figyelsz, láthatod, hogy "válasz stb. stb. üzenetére".
  • termination
    Talán annyi kedves gezu, hogy ez egy csapatjáték, és ha magasról bombázol sokkal kevesebbszer találsz, vagyis veszélyezteted a győzelmet!
    Én fel szoktam menni az elején úgy 3-4 km közé /ott kevés a vadász/ majd amikor a cél fölé érek mindig kikapcsolom a motort/ így teljesen lelassulok, és magasságot is vesztek/ majd miután mindent kihajítottam beizzítom a propellert, és vissza az eredeti magasságra.
    Ha meg azt látom, hogy az ellenfél áll győzésre, én is alacsonyabban kezdek bombázni, akár az életem árán, de több földi egységet szedek ki.
  • twi452
    15ös szint felett a régi rendszerben is beütött a de qva sok kell még a következő szinthez effekt :)

Nagy változás nem történt ilyen tekintetben.
  • gezu1025
    És akkor mi van? Én meg az ilyen kommenteket nem értem. Ez neked miért is jelent problémát? Számomra vállalhatatlan szintű grindfest van az MMO-k 90%-ában. Itt eddig ezzel nem volt gondom.
  • Conqvistador
    De egy Il4 alig visz bombát. Azt nem akarják minden áron leszedni.
    Míg a Yer-ekre alapból utaznak, hisz köztudott a legtöbb bombaterhet szállító gépek között van és baromi könnyű lelőni.
    És ha a teamre bíztam volna, hogy győzzünk pl ground strike pályákon, akkor régen rossz lett volna.
  • Coral Springs
    Úgy ahogy most az IL-4 -el. Kb 25 csatából ~100 földi kill, 7 halál. Általában 5-6km -ről bombázok, és szerintem nem eredménytelenül. Ha kevésen múlt a győzelem mindig számított az én munkám, ha meg nagy előnyben volt az enemy akkor meg így jártunk, nem egy ember dolga győzni, hanem a csapaté. A pénzt meg leszarom, azt hozzák a vadászok.
  • Conqvistador
    Duzzogva kiegyeznék az Orosz ágon egy Fw 190 D-9 es prém Dórával egy efene :D
  • Glo
    NEm, csak azt ami aktív volt tegnap reggel 7-.kor, mikor a patchelés elkezdődött.

De állítólag mindenki kapni fog valamiféle kompenzációt (a meghalt agysejtekre, magas vérnyomásra stb stb)
  • Conqvistador
    Vagyis ha benyomok 1 napos prémet akkor kitolják még 24 órával ? :D höhö
  • Glo
    Dear players!

UPDATED:
    We are currently working on servers. Certain issues may occur in matchmaking, joining battles, and research data conversion. Sorry for the inconvenience.

War Thunder game servers are enabled, but certain issues may still occur. War Thunder team is fixing known issues at the moment. All Premium accounts, active by the start of maintenance, will be extended for 24 hours. We’re very sorry for the inconvenience and thank you for your patience!

Why do we have this situation? We have planned complete restructuring of gaming servers, which should be performed in the same period of time with the update 1.37. Something went wrong and at the moment we are investigating possible causes of these problems.

Due to the structural upgrade of the game servers, small number of players may suffer several bugs with converting research data from version 1.35 to the version 1.37. All players experiencing these issues will receive compensation.

War Thunder team
  • Conqvistador
    Na de te pl hogy játszanál egy Yer-2 es flottával? :D
    Akárhonnan 1-2 lövés után leesik. kamikazéra jó és baromi jól hoz Xp-t és pénzt. Mellesleg nagyon szórakozató volt bombázni.
    Ezzel a hombár géppel 4tonna bombával te nem fogsz átlagban 3-4 percnél többet a levegőben tölteni. De addig hatalmas pusztításokat tudok okozni az ellenségnél. És amikor pl hajós pálya van eleve úgy is megyek be 1 hajó 1 gép. De az hétszentség, hogy az a hajó elsüllyed és ha azon múlik a csapat győzelme akkor az megvan.

Semmi értelme 4500ról becélozni egy hajót amikor 280al repülsz vízszintesbe és még egy régi Tier 3as gép is le tud szedni ígyis úgyis.
    Sokkalta több az esély, hogy rárepülsz 650-700al de onnan már esélytelen életbe maradni 1 percig amikor 4-5 ellenfél is rád száll. Nyilván fighterekkel nem az a cél, hogy meghaljak de tisztába vagyok azzal, hogy vastagon benne van, hogy lelőnek így eleve bekalkulált veszteség.
    Ha nem akkor jó :D Nekem a bombázás a lényeg nem a dogfight ennyi :D
  • Coral Springs
    Engem ugyanúgy leköt mint mikor elkezdtem, mindig is akartam egy frankó repülős játékot, és a WT kb kitöltött egy hatalmas űrt a játékiparban. Van mikor én is hajtok valami után, esetleg egy új gép, fejlesztés, de az a hozzáállás hogy esetleg még belefér egy gép elvesztése az no comment. Nem is csodálom hogy neked ennyi volt.
  • BaleniX
    Na most akkor hogy áll a szeró? Nekem most Peccsel :/
  • Conqvistador
    A manőverezéssel nincsen gond. Elég jól el tudok rázni embereket a hegyek közt ha muszáj csak egyszerűen nem esnek le a gépek. Elég sok a hit meg akad kritikus de nem akar leesni az égről túl gyakran inkább kill assist lesz belőle :D
    Amúgy Arcade ba sose a MIg 9est viszem be elsőnek. Inkább bemegyek bomberrel kiszedni pár földi célt és ha sikeres a küldi és belefér a mig elvesztése is és persze nem fullos az ég jetekkel már a harc 2. felében akkor szoktam bevinni :D De azért akkor is jó lenne majd vmikor kihozni azt a mig15öt. Kíváncsi vagyok rá, csak már annyira nem köt le a játék, mint tavasszal.
  • Coral Springs
    Általánosságban beszélek, az F4 pl szinte úgy fordul mint a Kittyhawk, aminél a Zero és a Spitfire fordul csak jobban. Ott a videóm, meglehet nézni.
  • vajakos21
    Akkor elnézést! :-)2
  • Coral Springs
    Úgy fél órát repültem a prémium F4 -el tesztrepülésben, nomeg az Emil megvan már egy ideje. Nem hiszem hogy álmodnék, de mivel mostmár van lehetőség rá, kifogom próbálni az összeset. Nem egy csata van már a hátam mögött, kétlem hogy a szemem átver volna eddig.
  • Glo
    Ő az AB-ról beszél :))
  • vajakos21
    A 109 OP.....gondolom jó sokat repültél velük...lefordul,leemelkedik,kézifékes....ébredj már fel
  • bgabor
    Érdekes hogy nálunk többieknél semmi baja. Bár az új peccs miatt most vannak furcsaságok, ezt a fejlesztők is kiírták kékkel a menübe, de dolgoznak rajta.
  • Coral Springs
    Igaz én nem feküdtem rá komolyabb szinten a bombázásra, de ha rá is fekszek se haladtam volna gyorsabban. Nekem alapelv hogy 0 halál / csata.
  • Coral Springs
    Az volt a probléma veled anno, hogy te a grind -re helyezted a hangsúlyt, aki meg csak ezt tartja szem előtt az kikopik. Én is fontosnak tartom hogy amit szeretnék azt megszerezzem, viszont a játéknak van egy másik oldala is. Mégis mi lett volna ha eljutsz a jetekig ? Elmondom neked, semmi. Mész két-három csatát, majd jön a felismerés hogy ez mégsem olyan ahogy elképzeltem, főleg neked akinek a vadászat terén szinte tapasztalata sincs. Tapasztalatok nélkül megbaszhatod a jetedet, minden sokkal gyorsabb mint a propelleresekkel, lőni tizedmásodperceid vannak, ha nem tudsz manőverezni, megfontoltan játszani akár a csata első percében is lelőhetnek, vagy te vered oda magad. Akkor meg az lett volna a gond, hogy mínuszosak a körök. Nem olyan könnyű az a high tier még nekem se, nem tudom hogy neked mi volt az elképzelésed.
  • ladanyi78
    sajnos képtelen vagyok játszani. minden pálya minden játék totál lagg. már mindent megpróbáltam, de játszhatatlan. egész egyszerüen nem értem miért
  • bgabor
    Kemény ja. Aztán mikor megvan az első, rájössz hogy még kihozni volt őket a könnyebbik rész. :D
  • Conqvistador
    Azt is tedd hozzá, hogy neked azért tarthatott addig, mert nem volt használható/megfizethető bombázód USA ágon.
    A B17 baromi drága volt és hatékonyságban elmaradt pl az orosz Yer-Peshka vagy a Német Dornier ágtól. Neked max 2 B17esed lehetett volna bevethető amit drága mulatság lett volna folyton elveszteni.
    Míg pl Orosz oldalon akár 6 Yer-2es is bevethető egyszerre abból 4db 4000kiló és 2 db 5000kiló bomba szállítására alkalmas.
    Az akkori T12es besorolású 5k s bombázókkal pl 3 kör volt egy bázis kiszedése. Prémmel jó 40-50k Xp ért. De mondjuk egy jó pályán pl Pearl Harbour 25fölci célra (benne mondjuk 5 hajó) és 2gépre adott prémmel 100k xp-t. Ezt te USA ágon vadásszal nem tudod überelni még 15gép lelövésével sem Xp ben mert nem ad annyit egyszerűen.
  • Coral Springs
    Az összes német gépre természetesen nem igaz hogy könnyű lenne velük repülni, az FW 190 -nek pl a Corsair az amerikai megfelelője tudásban.
    Ám a Bf 109 az egyik legkönnyebben repülhető gép a játékban, mindent leemelkedik, jól fordul, és manőverezik. Akár kézifékes manőverre is képes sebességvesztés nélkül, más szóval OP. Amikor én azt mondom hogy germánfanok, általában a Bf 109 -es pilótákra általánosítok.
  • Conqvistador
    Nekem volt egy 3 napos időszakom prémmel amikor 180 küldetést nyomtam le főleg bombázva majd 9 millió Xp ért. Azóta képtelen voltam rávennni magam napi 5 heti 15 meccsnél többre :D Kemény dolog kihozni a Jet-eket az fix. :D

• Coral Springs
    Nekem fél év alatt lett meg az első amerikai jet, napi 4-5 óra játékidővel, prémium nélkül. Prémiummal 1-2 hónap lett volna. Azért megmosolyogtató nézni ezeket az elégedetlenkedő hozzászólásokat, az ipse nem rég kezdte de már jet -el akar repülni. lol
  • ladanyi78
    valaki meg tudja mondani miért laggol a játék minden nemzettel és minden csatában??? élvezhetetlen szar lett a frissítés óta, azelőtt tökéletesen futott. valakinek van ötlete mit kell állítani??
  • Rens
    Sziasztok!
    Segítsegre lenne szükségem. A feleségemnek vásároltam egy HP ProBook 455 G1 notebookot (2,5Ghz proci, 4Gb RAM, Radeon HP grafhics, Win8 64bit),karácsonyi ajándéknak szántam,feltelepítettem rá a WT-t,csináltam egy acc-ot az ő részére,hogy együtt tudjunk repkedni. Elindítottam a játékot,minimum grafikán szépen fut kb 5 percig,majd beakad a hang,és újra indul a gépezet. Mikor felfut a windows egy hibaüzenet fogad ezzel a szöveggel:
    C:/Windows/Minidump/121913-35147-01.sysdata.xml
    C:/Users/Diana/AppData/Local/Temp/WER-99809.sysdata.xml
    C:/Windows/MEMORY.DMP
    Mi lehet a gond? Hogy oldhatnám meg? A válaszokat előre is köszönöm.
  • Conqvistador
    Na rájöttem mitől volt 9000+ kékkörte :D
    Első repülés győzelemmel és hát 4x es a szorzó.
    Így már kevésbé tetszik :D
  • Conqvistador
    Én is arra hajtok. Majd kiderül.
  • MitsuMishi
    I-185 megvan valakinek? Nem tűnik rossznak adatlap alapján. Talán nem lesz olyan gáz kihúzni vele a sugárhajtásúakat. Vélemény?
  • Conqvistador
    Úgy legyen. Úgy éreztem magam, mint egy agyaggalamb.
    Amúgy jó sok változás van a játékban.
    Még nem döntöttem el, hogy örülök e ennek vagy sem :D
    Az eredeti cél a Mig 15 kihozása (Mig 9 megvan nyár óta) de akkor beleuntam a grindelésbe. Gondolom jó sok pénzbe és időbe kerül kihozni. A régi rendszerben 8millió xp kellett volna még...
  • gstup
    Lehet hogy OP-ok,de azt senki sem mondta hogy könnyű velük menni! :)
  • f24sg
    Csávónak nagyon igaza van itt!

Oltári, hogy az "[URL=http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/86339-developers-diaries-progression-system-update/#entry1582469]update-elt" Dev diary: progression system[/URL]-ben képesek egy bekezdés kijelentéseit pofán vágni egy hozzá rendelt (!)ILLUSZTRÁCIÓVAL, ba*od!

*=sz :)