War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
lol
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
és próbáld meg a felsõ részen összehúzni
azért tökéletes nem lesz így sem sajnos de sokkal kevésbé szorul be és finomabban jár 😊
Köszi a tanácsot, kerítek rá gyorskötözõt.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Amcsiknál hangárokon lehet keresztülrepkedni az is jó móka, mint egy alagút 😊
Amúgy szerettem mert jó masszív nagy bot része van, nagyobb tartományban mozog ki mint a hotas x.
Most reggel kipróbáltam ezt a rugóösszehúzást vékony gyorskötözõvel.. te jó ég ez nekem miért nem jutott eszembe. Ennyi a javítás rajta.. szinte megszûnt a ragadás és egész finoman jár minden irányban.
És így rögtön állítható is az ellenállása a botnak 😄 Ha 3at húzol össze akkor lágy lesz ha 2-õt akkor azért még jól érezhetõ de nem akad be. Csodálatos 😊
Úgyhogy szerintem te is lépd meg ezt, sokkal kényelmesebb lesz az életed tõle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Kibaszott vicc, 2 emberük eltûnt a csata nagy részében, és csak a végén bújtak elõ. Vissza kellett mennem 4 gép lelövése után lõszerért, és visszafele úton folyamatosan számolt vissza, nekünk ~1600 pont, nekik 400. Azon izgultam, hogy legyen meg az ötödik vagy akár a hatodik kill is, mire véget ér, erre mikor nekik 100 pontjuk volt, mission failed. Elmegy ez a jó büdös picsába, pedig milyen ötszörözõ lett volna már... És megint miért, mert két ember 15 percen keresztül bujdosott valahol, merthogy hárman köröztünk percekig a város fölött, valaki észrevette volna õket.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
37mm-es ágyúk a játékban szórnak úgy 8 métert fél kilométer távolságon fejlesztés nélkül. (az utolsó uprgade hat méterrel csökkenti a szórásukat 500 méteren)
Szinte minden gép értéktelen fejlesztések nélkül. Pl: az emelkedési érték 1/3át a fejlesztések adják hozzá.
a thrustmaster-em viszont vaj puhán mozog minden irányban, ezért is szeretem 😊
frb-ben csomó gépet nem lehet trim-mel egyensúlyba hozni és bizony folyamatosan tartani kell, hogy egyenesen repüljön
ha finoman be tudod állítani a dolgokat akkor erõlködés nélkül egyenesben tudod így tartani a gépet mert nem húzza a kezed vissza a rugó 😊
vagy ahogy bardocz írta, deadzone-t állítasz és akkor nem fogja érzékelni a játék, ízlés szerint 😊
hogy a rugó nem tart ellent az max kényelmetlen lehet