War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

typhoon-t nem akarják javítani, hogy rendesen fel lehessen szállni vele?

Rettenetes nagy gyökerek játszanak most xD

hb-n állandóan megy a 4-5 fõs lemming vonat egy szerencsétlen után és stb 😄
Látom gyártják a külhoniak is az összeesküvés elméletet 😊
jóvanna, izgulok és nem gondolkodok

bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Figyeljétek az ellenfélnél a nevet. Õ volt az elsõ akit leszedtem, no nem szándékosan, csak õt találtam meg elsõnek 😄D
Ezt magyarázom, hogy 2 gyõztes után kapsz 100-at, 5 után még 100-at, a 10. után meg még 200-at. Nem kell 17-et nyerni, csak 10-et.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

vagy összesen kell 10 gyõztes csata?

Egyre kevesebb esély van stabil kiegyensúlyozott meccsekre squad nélkül frb alatt. De már RB-n is ha bejön egy idai team akár ki is lehet lépni.
aztán még 10 és 200 GE

Coral Springs
Gyakorlatilag nincsen jelentõsége. Amikor a szerver éppen úgy gondolja akkor szopóágra rak, vagy éppen fordítva. Amióta játszok, nekem nem volt még olyan hogy 10-12 csatából mindegyik vereség. A legrosszabb talán az 5 volt, de azt ugyanennyi nyerés is követte. Az utóbbi 3 nap egy vicc.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

10-et kell csak megnyerni, az 5. gyõztes csatám után adta a második 100 aranyat.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nekem 200 volt amikor kihajított, de ma már nem logolok vissza. A gold nem hajt, nem szeretem mikor random kihajigál a szerver, megbolondulnak a játékosok a hajszában pár petákért.
Jó gép ez a P40, stealth lõszerrel nagyon szereti kigyújtani az a6m2-ket. Perfekt amcsi BnZ gép low japó ellen, szépen ki lehet belõle látni, 600-al zuhantam és ketté tört aki követett 😊 Egy hátránya van a kelleténél kicsit is erõsebb fordulónál kontrollálhatatlan stalling van.
Coral Springs
Az easy mod az ilyen. Lehet nekem is HB -zni kellett volna, ha már toltam tegnap egy win sorozatot a Corsair 1c -vel, csak sajnos sose lehet tudni hogy mikor húzódik el egy csata, az idõ meg kevés. Korábban teljesen random volt a statisztika Arcade -ban, nyertem is meg nem is. De amióta van ez a születésnapi faszság, folyton vesztek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem 10 kell összesen?

ti hogy álltok, meglesz?

patchaou
Ha be tudsz jelentkezni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Coral Springs
Ja leállt megint, de amúgy is kiléptem volna basszák meg az eventjüket címszóval. <#ticking> Az elõzõ csata után is (Lonely Island), már a kezemben volt a klaviatúra hogy a monitorba állítom. Úgy vesztettünk hogy már csak egy cargo ship és egy landing craft volt az enemy oldalon, nekünk meg még öt valami. Szokásom ellenére beáldoztam 5 gépet, így a végébe már nem tudtam beleszólni, ám ezek nem kiiktatták volna az utolsó két földi egységet, hanem nagy nyugodtan pötyögték egymást. Azt közben valami oknál fogva az enemy elfoglalta a szigetet, defeat. Ilyen idiótákat válogatni nem lehet.

fél 9-ig belefér 17 gyõztes csata?

Aham. Plusz két idõszakban lesz, hogy az ausztrál kollégáknak ne hajnal 2-kor kelljen GE-ért harcolniuk.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

http://warthunder.com/en/news/324/current/

Ez azt jelenti, hogy jövõ héten megismétlik ezt a golden fights dolgot?

Hmm megint behalt a game...
Az szar lehet. Mi összeálltunk négy tier7 Zeroval HB-ban és már az ötödik gyõztes csatánál járunk egyhuzamban.

elvileg a kiválasztott géppel történõ sikerességet figyelembe veszi
gyakorlatilag a franc tudja 😊
létezik,hogy csapatösszeállításnál nézi a pilot skill átlagát? vagy ez csak mendemonda?

Arcade-ban szegény D-5 Stukám összeverekedett 20 földi killt, erre bebukja a csapat. A következõ körben ugyanannyi xp-t 5x-öztünk...

A rugóra fonott damilt kötöttünk, teljesen jó lett.

JethroHUN
10 meccs 0 gyõzelem, sok szarlow... tököm kivan minden játékba már, mindig a vesztes low teambe tesz... k egyedül támadom a földi célpontokat...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

bardocz
Hellcat-ban miért változik a fordulatszám nagy mértékben, ha változik a sebesség? Eddig ilyet egy gépben sem vettem észre, azok felpörögnek, és ott maradnak, mindegy milyen szögben emelkedek, meg mennyivel megyek.
bardocz
Én egész jól jártam a tegnapi után, oroszokkal ugyan két fos kört mentem, és úgy lett egy 30k xp-s ötszörzés, de az angolokkal elsõre egy 4 kill-es(igaz lehalt a motor a spitben, és lezuhantam) körért jár 60k xp, amcsikkal meg egy két killes körért valami 30-35k, amivel pont szintet is léptem. Ha tegnap este az angolokkal nyerek, akkor most szintet léptem volna.
JethroHUN
Én ezt hagyom a fenébe... szarnak sem jó játékossokkal tesz össze.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Üdv!Nemrég kezdtem a játékot,azt szeretném megkérdezni ,hogy itt hanyas szinten lehet ezüstöt farmolni a legjobban szerintetek?
elvileg ma 20:59ig:
2 gyõztes csatáért jár 100 gold
5 gyõztes csatáért megint 100 gold
10 gyõztes csatáért 200 gold

WoT: Nishizumi77

Nortai
Erre hirtelen beenged a játék is. 😄 lol

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

bardocz
Engem is, de attól még játékba csatlakozni nem lehet. 80022b38 hibakóddal.
Kint van, h elmarad. Jovo hetvege, es karpotlasul +100 eagle.
Husimoto
http://warthunder.com/en/news/325/current/

golden fights halasztva jövöhétre.

Minket beengedett. Próbáljátok meg.

Husimoto
van 150 sas is 0.99 ojrojé.

500 sas a legkissebb, az 3 Euró, 1000 pénz.

Minen alkalommal, amikor valami problema volt mindig meghosszabitottak az akciokat.

Amugy a 400 sas lehet vagy 500 ft?
értem én. már azt hittem megint ugyanaz a sztori megmagyarázva. a stressz tesztet is értem, csak nem úgy kellett volna, hogy feltüzelik a játékosokat aztán azt a részét aki önhibáján kívül nem jutott be akkor semmivel nem kárpótolták. na az gusztustalan volt.
Múltkor az aranygyûjtögetést fõképp azért szervezték, hogy stressz teszteljenek. 70k játékosnál kezdett probléma lenni, de megoldották. Itt tudatosan péntek óta minden nap ugyanabban az idõpontban üti õket valaki. Ma sem a játékos létszám miatt fagyott ki. 30k-t súrolta, annyit röhögve visz.
Látszik, hogy valaki nagyon vicces akart lenni, hogy pont erre az idõpontra idõzítette a támadást, csak kétszeresen adja neki vissza az élet minden gonoszkodását. Közösségi érdek is szerintem amit kérek, mégpedig, hogy ha fut a szerver, vagy van valami hír azt ide kiírjátok, elõre is köszönöm.
Ha igaz, hogy többfrontos attack és nem csak a WT-t érinti, akkor nem fél idiótákból áll, hanem félzsenik. A szervezettség ahogy szisztematikusan kivitelezik, nem gyerekek mókája.
a multkori aranygyûjtõsnél is támadást indított valaki? mertakkor is panasz volt, hogy voltak akik órákat vártak mire bejutottak. aláírom akkor 90000 körüli játékos volt fent
Hát ez roppant értelmes komment volt.
Nyilván õk tehetnek róla hogy valami félidióta hackercsoport éppen ma indított támadást a szerverük(meg még jó néhány másik, közük a WoT is) ellen.

Igen, direkt csinaljak, es csak veled, h te ne tudj jatszani.
Az, irány mással játszani.. 😊
tiszta vicc ez a szemét játék. nevetséges, hogy meghirdetnek egy akciót és be se tudsz lépni
Valszeg nem lesz, illetve el lesz halasztva. A Steam is haldoklik...

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..