38447
  • Ooorky
    La-5FN és La-7 teljesen el baszva még mindig, utóbbi utolért amikor He-162-vel full gázon 700km/h fölé gyorsultam éppen... ráadásul ő közben még emelkedett is...
  • sulouos
    Pedig a Lavocskinok szebbek, legalábbis a La-5FN meg a 7-esek. :D
  • Conqvistador
    Az előbb mentem az új Tier 2 ben
    teljesen Stock Japán gépekkel amik a régi T5 ig elérhető volt.
    Tehát még Zero-k sehol. Volt köztük még régi T1es is hát tényleg brutálisan fordulnak. Méltatlanul hanyagoltam ezt a nemzetet úgy érzem :D
    6földi és 4 gép kill 5 critical 7 assist és 49 találat.
    Pedig semmi fejlesztés nincs még rajtuk. Tudom a profi vadászpilótáknak ez lófütty de nagyon örültem ennek az eredménynek főleg, hogy még lehet csiszolni a gépeken kicsit :D És a kb 3 hónap masszív kihagyást beleszámítva. Ha a magasabb tierekben is ilyen jók a gépeik akkor érdemes rámenni erre a vonalra.
  • Conqvistador
    Yak sor inkább.
  • f24sg
    SB-n csak a sima Yak-3-asból lehet kilátni ELŐRE rendesen (célzás!), már ha ez valakinál szempont. Nálam az volt. A LavoCSkinok ebből a szempontból sokkal jobbak.

Ettől függetenül a Yakok szépek és jól manővereznek RB-n (HB), tehát az is kell.
  • Ry0K3N
    Nálam is dettó. Arra számítottam hogy rosszabb lesz patch után, de nem. Sokkal szebb és simább az egész játék.
  • sulouos
    Szemény szerint inkább Lavocskák, de állítólag a Yak-3-asok se semmik.
  • gezu1025
    YAK sor vagy LA sor inkább?
  • f24sg
    Csak azt nem értem hogy a listán nincs rajta, hogy a mig-3-15 FM-jét az 1.37-ben cserélték volna. Ehhez képest TOTÁL másképp reagál.

Vagy esetleg változtattak a a control serttings-ek értékén???! NÁLATOK tapasztalt vki hasonlót?
    (cigibreak, sörrel, álá Glo, kíváncsi leszek)
  • f24sg
    MOST volt az első játékom, SB (FRB) duel.
    Hát a' MM tényleg vérzik még, a kisebb Mig-3-al mentem be, (régen tier4, most II), de van Meteor és SÚÚting SztÁR a game-ben.

DE NEM ez sokkolt, hanem:
    nagyon broken lehetett a kis Mig-3 FM-je, mert eddig pont ebben SB eventben stabilan fordultam, erőszakolta mindenkit, most meg a gép egyszerűen ÁTESIK a francba, minimális hasra húzásnál, kivéve, ha durván aileron és rudder-korrigálva van a gép.
    Ugye "Flight models settings closely meet the data sheets"-módban van, hát ismét minden elismerésem az IRL Mig-3-15 pilótáknak. Aztat!
  • bgabor
    Nálam úgy van, hogy a router bizonyos sebességet bír, és ha ennél gyorsabban jön a letöltés, újraindul. Nálad úgy tűnik ugyanez van. Nálam úgy 5mega/s fölött csinálja.

Megoldás: Ne engedd a programokat x sebesség fölött le/föl tölteni, nálam ez az x 5mb/s, tapasztald ki nálad mennyi. Tehát le kell korlátozni a programoknál a maximális le és feltöltési sebességet. Utorrentnél például.
    A War Thundernél is. A launcherjében jobb fölül rányomsz a csavarkulcsra, bapipálod a 'limit download speed to'-t és megadsz egy értéket kilobyteban. Pl 4000-et. Ezekután peccseléskor nem fog ennél gyorsabban tölteni. Ha ez is sok, lejjebb veszed.
  • Amaymon
    :D
  • bgabor
    "Azt ugye tudjátok, hogy a kezdőknek tönkre vágták a kezdését."

Azt ugye tudod, hogy most gondok vannak a meccsmékerrel, és amit most tapasztalsz az nem a végleges verzió? Csak mert úgy tízszer hangott el itt az elmúlt 24 órában. Meg ki van hírezve a lancherben is, plusz a játékban is a géped fölött bazinagy kék betűkkel!
  • sulouos
    Sokan szeretik a japókat, az N1K-k mindenki szerint rettenetesen OP-k, a Zeroktól is nagyon félnek, a Ki-61-eseket Messer módra használva csokorba lehet szedni a viszonylag nehéz amerikai vadászokat. A Ki-84-ről meg majd kiderül hogy mennyire jó.
  • Glo
    LEfordítva azzal szórakozik, hogy a felszálló D3A-k közé berepül, és lenyom belőlük 2-3-t meccsenként. Aztán elmegy bombázni :))
  • Conqvistador
    Lefordítva?
    A csávó ügyes vagy a Japán gép gépek ennyire jók?
    Apropó érdemes a Japán ágat húzni?
    Már úgy tűnik ott is egyre több gép elérhető játékra.
  • vajakos21
    Kicsit troll a B24 Iwo Jimán. Srác 12 repülés 44 kill...
  • sulouos
    És az mit csinál?
  • Glo
    Viszont ami jó, hogy a profilodnál ami van rendfokozat azt már működtetik. Nekem lvl 66-on Commandert mutat.
  • Amaymon
    Nálam atomstabil DX11-en, ugyanolyan, mint volt csak szebb.
  • robi3
    másnak is akad? pingem 60-70 nem ment följebb, fps-em 33-55 között, ha nem történik semmi akkor csak ha fordulok de ha ellenfelet kergetek akkor brutálisan és akkor se megy le az fps. előző csatában figyeltem és volt hogy 55 fps-el elpirosodott és szaggatott egyet, de van hogy el sem pirosodik csak muata pl:40-et zölden és megint szaggat egyet
  • sulouos
    Ha mindenkinél így lenne, akkor még most is patchelnénk. Nekem 1 Mb/s körül jött a frissítés, pedig még videót is néztem mellette.
  • twi452
    ezt találták ki, hogy minden ilyen időrend szerint 5 csoportba lesz besorolva, a tankok is és majd a hajók is
    a többi finomhangolás a statisztikákon fog múlni aztán rendezgetnek szépen

a többi meg a match maker dolga és abba nem látunk bele, hogy ő pontosan hogyan számol :)
    állítólag ezzel a rendszerrel jobb lesz majd, de most van egy "apró" bibi a dologgal épp és inkább már karácsonyi hangulatban dolgozik..:D
  • Amaymon
    Arról is volt szó hogy stock gép kisebb tierben kezd ez megvalósult?
  • Szaggatos
    hát akkor meg mi értelme van így az egésznek? :D
  • Glo
    Prém Catalyna.. istenem, a régi szép idők mikor még T0 volt, és a reserve gépek között az volt a legnagyobb troll :D
  • Szaggatos
    Hátha ez tankokkal is így lesz, (márpedig így lesz) az olyan mint ha wotban 3 szinttel nagyobbak ellen mehetnél. Pl Leichttracktor vs Matilda. Több darab esélye is van.
  • twi452
    tier-en belül is van sorrend, van egy ilyen új mutató is a gépek adatlapján ami gyakorlatilag megfelel az előző 20 szintes rendszernek
  • Conqvistador
    Azt ugye tudjátok, hogy a kezdőknek tönkre vágták a kezdését.
    Most a T1 ben pl egy vacak angol 1es gép összekerültet egy kittyhawk al. Hello Kitty :D Vagy pl a rakétás lagg 3-35 el vagy egy mc200assal.

Míg a régi rendszerben azért volt esély T1es gépeknek azonos tierű ellen menni néha T2 vagy T3asból 1-1 gép becsúszott azt csá.
    a Prémium Catalinák már régóta nem jók semmire mondjuk orosz oldalon és a többi és a többi.
  • termination
    Szaggatos! Ez mindenkinél így van, sajn os a war thunder tendszere ígv működik. Annyit tudsz ellene tenni, hogy a hivatalos oldalról Utorrenten keresztül leszedned.
  • Szaggatos
    Most van ez a patch, és nekem azt csinálja, hogy amint elindítom a frissítést 10-15 másodpercen belül leesik a letöltési sebesség úgy 30 kB/s-re, és a net az egész gépen beszarik, ha bezárom a frissítést, 30 s múlva újra megy a net, és kezdődik elölről, és amikor először letöltöttem, akkor is ezt csinálta. Ez mi lehet, hogyan lehet megoldani?
  • Ninju
    Én voltam ma E3-al F-80 ellen. :)
    Head ont akart, ramming lett a vége. Totál megérte. :)
  • Amaymon
    Tényleg jut eszembe, milyen lett az új nerfelt A-20G? Az volt a sky duels egyik trollgépe.
  • Amaymon
    Ha jó lesz a szerver számít majd a tier is.
  • bgabor
    A devek szerint a matchmaker szabadságra ment, most próbálják viszaédesgetni. Sabre vs FW190A csatát láttam ma a saját szememmel HB-ban, valaki meséte hogy ment P-38 vs P-80 csatát, szintén HBban.
  • twi452
    ebben a duel eventben nem néz semmit csak hogy legyen 6-6 ember? :D

bementem he 112vel és la7-ek meg yak-15ök voltak mellettem xD
  • BaleniX
    Ez az új patch: Amnézia adag!
    Teljesen bekavart ez a fejlesztgetős cucc.
  • f24sg
    Flight modellek jelenlegi státusza:
    csak az FRB (SB) Peashooter pilótákat tekinthetjük igazi hősnek.
  • sulouos
    Kösz.
  • gezu1025
    A monitorod frisítési frekcenciájára szinrkonizálja a képkockák számát. Elvileg javul a képminőség, és sas szemmel látható képfrissítési gondok eltűnnek. De én még soha nem láttam ilyet hibát, és ezzel sokan vanna így. Amugy, tessék