38447
  • ladanyi78
    Volt az ellen között is. A hozzászólás nem erre irányult, hanem a szintkülönbségekre.
  • Conqvistador
    Gondolom nem túlzok ha azt mondom, hogy az Angoloknál lévő t1es gép asszem swordfish a neve a legbénább gép a játékban. Tényleg vicces mondjuk összeereszteni egy Typhoon al vagy Yak 9T vel.
    Annyi esélye sincs a pilótának, mint egy háromlábú sünnek a hatsávos autópályán :D

(Bár állítólag próbálják az MM et megzabolázni a fejlesztők, csak győzzük kiárni)
  • Ulvar
    Lenne egy kérdésem. Te voltál csak reserved gépekkel? Vagy az ellenfeleid között láttál egy két reserved gépet?
  • Omrega
    Nekem is rém lassú a menü, remélem hamarosan vége ennek egy a karácsonyi háttérnek.

Érdekes lett a dinamikus kampány rész is, főleg akkor lesz poén, ha már a hajók és a tankok is bejöttek.
  • ladanyi78
    Sok egyéb apróságon kívül az MM is el lett baszva. Az még csak hagyján, hogy a I. csoportban 1.35 szerint tier4 gép is helyt kapott (lásd bf110), de hogy kezdő angol gépeket (nimród meg gladiátor) SOROZATOSAN tier 5-6-7 (most II. szintű sőt a typhoon-t figyelembe véve III. szintű) gépekkel sorsoljanak össze az már tényleg egy szemét vicc.
  • Conqvistador
    Neeem :D Akkor se volt jó, csak nem volt más :D
    Emlékszem órákig fociztam olyan játékkal, ahol kb gombok voltak láthatóak ahogy egy kis pöttyöt cipelnek a kapu felé kb ilyen kivitelben.
    Ha sárga színű volt akkor Brazilia, ha világoskék akkor Argentína, ha sötétkék Olaszország. Akkor persze nagyon tetszett de utólag belegondolva jujj :D
  • Nephin
    Dehogyis, akkor baromi jó volt. :)
  • Conqvistador
    Hát ez borzalmas :D

Elképzelni se tudom ezen pl anno mit élveztünk?
    Rettenetes :D:D:D
  • oOBALAOo
  • Nephin
    De jók voltak ezek! :D
  • Elar
    Haha :)
    Detto
    Meg volt az Ace illetve Ace 2 :)
  • Conqvistador
    Vagy egy WT ért :D
    Én még C64-en is repülőztem. Hát nem volt ilyen jó.
    Pl az Ace of Aces vagy a Raid over Moscow Falcon Patrol :D
    Most meg az Matchmaker miatt sírunk :D
  • Amaymon
    Rohadt jó dolguk van a mai kölköknek, mit nem adtam volna anno egy ilyenért. :))
  • sulouos
    Csak oldalkormánya van, vagy lemaradtam valamiről? :D
  • Nortai
    kicsit off, hamár papír repülő: :D
  • Eikichi
    Áhhh felejtős bármit is próbálok tenni, eredménytelen... tök mindegy hogy options-ban vagy máshol állítgatom a dolgokat, semmi nem orvosolta eddig a problémámat.

Hát Conq. akkor, ahogy te is írtad lehet lesz egy pár hónapos szünet, míg ki nem jön egy új update.. :) De azért még reménykedem a javításokban.

Csak mivel az rcplane témában is érdekelt vagyok, eléggé flight függő vagyok, főleg így télen :( Majd hajtogatok A/4-ből ezt azt......

Üdv.
  • Amaymon
    Nálam is jobban fut, az adaptív vsync sokat dob 24"-os monitoron. Nem törik vízszintesen a kép és sokkal folyékonyabb, mint sima vsync-el. A vsync miatt eddig se tört, de szemkímélőbb hosszabb távon.

Mondjuk az gáz lenne, ha akadozva menne. A konfigomon CloD is tökéletesen megy. (Kicsit megpörgetett i7+DX11-es NW vidkari)
  • gezu1025
    Nekem anno is jól ment, és most is jól megy.
    Mondjuk buktam pár fps-t 110ről 80-ra, de ezt az új effekteknek tudom be.
  • Conqvistador
    Nálam 1.31 nél szenvedett a játék akkor hagytam kb abba.
    A héten néztem vissza a játékra 1.35 már nem akadt egyátalán és az 1.37 is remekül megy. Pedig már 1 éves a win7 és eléggé belassult a gép.
    Furcsa, hogy akiknek régen nem ment jó azoknak most jó és fordítva :D
  • twi452
    nálam jobban fut mint eddig a menü is patent.. igaz nem is változott semmi ugyanúgy dx9 az oldschool kártyámon :D

és athlon x3 460 :) mondjuk ez is csak 40-50%-on szokott pörögni játék közben a vga meg csutkán.. elavult már a jó öreg 4770 :D
  • f24sg
    Akkor most még azt kérdezném, hogy nálatok van-e olyan:
    be akarjátok hozni egy adott nemzet tech tree-jét (research bal oldalt alul), és akkor másodpercekig tölt.
    Nagyon lassú lett a menükezelés szvsz... (vagy fos az AMD AthlonII x4 640-em?)

De hogy jót is mondjak, a DX11 hasít, jól.
  • Eikichi
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Tudom, hogy dolgoznak még az új update miatt, mert jó pár probléma adódott, de még is szeretném megkérdezni, hogy :

nektek van e olyan problémátok, hogy (USA oldalon jelentkezett eddig csak, japánoknál semmi gond, másik kettőt még nem próbáltam) elindítom a gamet, minden jó be tudok loggolni stb, de mikor a To Battle gomb megnyomása után az első géppel vagy mondjuk pár perc után a második géppel elkezdenék repülni, kifagy a game. Tök random az egész, hogy mikor csinálja és egyszerűen kifagy a játék. Mivel látom, hogy elég aktívan tolja már mindenki, nem hiszem, hogy ez "nép" probléma lenne, lehet az optionnal kéne kezdeni vmit?
    Grafika lejjebb állítása és felbontás lejjebb állítása sem segített.(vírusírtó kikapcsolása sem segített)
    Ráadásul 1.35 el minden tuti volt 50 körüli fps el, fagyások nélkül.
    Esetleg valakinek volt ilyen hibája az új update-tel? Valaki tudna segitő tanácsot adni, vagy reménykedjek még a frissítésekben és javításokban?

Üdv néktek.

Ei.
  • Amaymon
    Nem bugos, cserélgetni szoktam a gépek miatt a joy configot sűrűn és perfekt. Mostanában váltottam OP rendszert én is.
  • Coral Springs
    Hát az irányítás talán az egyedüli amibe beletúrtam, PostFX beállításom nincsen, a grafika is simán max -ra volt húzva. Ha kiexportálom az irányítást ugyanazt kapom vissza, nem bugos meg ilyenek ?
  • Sith
    Egyedöl talán a control settingset érdemes ki exportálni ha joyt használsz vagy nagyon bele túrtál...
  • twi452
    a telepítés mappába ment mindent alapból

egy profile config van a dokumentumokban még de azt mindig legenerálja automatikusan
  • Coral Springs
    Én nem a steam -en keresztül használom, hanem univerzálisan. Leginkább olyan dolgokra gondoltam, amit nem ment online a játék.
  • Amaymon
    Ments el az egész mappát. Reinstall után pakold vissza a steambe, ha azon keresztül használod. Akkor nem kell újra letölteni.
  • gezu1025
    Ez mind szép és jó, de ez mind jobb volt a patch előtt.
  • Coral Springs
    Amennyiben újratelepítem a Windows -t, mit kell kimentsek a játékból ? És hol találom ?
  • sulouos
    Itt minden a Gazsi hibája? Ha sok a P-51, ha melegszik a Dora, ha a (bombázók elpusztítására tervezett) 410-esek leszedik a bombázókat. Mi lesz a következő Gaijin fail? Repülnek a repülők? :D
  • sulouos
    Rengeteg gép főzi a vizet, a Fw 190 A-5 is túlmelegszik egy idő után, a Messerek is, a Typhoon is, a Ki-61 is. Ezekre pedig nem volt jellemző ilyesmi.

A másik nagyon csúnya meglepetés, hogy a csimpifon pilótáim kb. csak 3-4-5km-re látják meg az ellenséget HB-n, és így nagyon ronda csoportokba sikerült belefutnom a mai napon. El vagyok kényelmesedve, hogy 15km-ről mindenkit simán meglátok :D
  • gezu1025
    Egészen eddig, mert most a németek rájöttek, hogy masszív mennyiségű me410-el 2 perc alatt le lehet darálni az összes bomber AI-t. :DDD

grt gazsi
  • gezu1025
    És folyamatosan ez az arány. Más kérdés, hogy a németek igy is csak 30%-ban nyernek. A nerf, öö, új FM miatt esélyük nincs a p51 ellen.
  • gezu1025
    ÉS tudja gazsi tovább fokozni.

• gezu1025
    Háháháhá D13 is meg lett oldva. Eddig jó 15 perc volt mire 100C fölé ment a radiator. Most 7-8 perc alatt 130, és nem hajlandó lehűlni. Semmit.
  • f24sg
    Elbeszélgetek magammal...
    Megvan a hiba:

bevezettek egy új "sub-control settinget" mouse joynál, nevezetesen "simplified vs. standard". Namost frankón default behozta a simplified-ot, ami tönkretett mindent. Standard-el viszont m-U-kodik. (mé' kellett ez? - nem egyszerűbb tőle, viszont nem irányítható)

Úgyhogy talán egyéb helyeken a controlsban is számítani lehet meglepetésekre

Kussoljak be és játszódjak már, tudom.
  • Amaymon
    Most sky duelen nagyot kaszál aki bemegy jettel feltéve ha nincs másik :)
  • f24sg
    HÁT gyerekek, kurva gáz van!
    SB-n, mouse joy-al NEM LEHET többé loop-ot csinálni!!
    Több géppel kipróbáltam, ugye beállítod az egér-pöttyöt a screen megfelelő részére, el is kezd emelkedni, ÉSsss után nem forsul át, "koppra húzott botkormánnyal" sem, hame emelkedik a stall-ig...

Áztápicsába! Akkor eddig nekem egy komplett játékmód ugrott, az azért b+, nem?!
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV ON!

http://www.twitch.tv/volfram42