War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a Spit gépágyúit elég marhaság semmibe venni. 20mm az 20mm, nem lehet azt várni, hogy majd nem csinál semmit a gépeddel csak azért, mert éppen te ülsz benne.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

JethroHUN
Aha szóval az ilyen ruszki über fegyver... érdekes a spitfire 2x20 mm-es ágyúja szarra sem jó. Míg a beaufighteré meg legalább 10x olyan erõs... akkor iszonyat buggos ez a játék.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

20mm HEIT lõszer simán szétnyomja a gépedet, ezen nem kell csodálkozni. És igen, vannak akik 1km-rõl is lucky shottal eltalálnak.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

bardocz
A lagg3 ágyúja szétkap bármit, ami nem bombázó csak találjon.
JethroHUN
Ennek a játék kurvára nincs ám csalás védelme... mert azt nekem se neki akarja már bemesélni, hogy jó páran akkor kibaszott prok, hogy valami szarfos lagg3ból 1 km-ról 1 lövés úgy szarrá lövi a gépem, hogy szárnya-farka lerepül + ki gyullad...

Van vmi gyûjtõ topikja hivatalos forumon az ilyen nagyon érdekes jellenségeknek? replay-t álldóan elmentem most már.

De én mondtam. A kivétel erõsíti a szabályt 😊

Mondjuk amit felsoroltam az a fun faktort rontja, kutyák játékcsontja meg senki sem szeret lenni.

Eventek néha átalakítják a hozzáállást, néha észre sem veszem és elkap a versengési hév, de az gyorsan múló tüneti dolog. Nincs értelme, csak a találat után füstcsíkot kapó gépeknek 😊
bardocz
Eveneteket nem nagyon megyek, a yak-okkal bf meg fw-k ellen kéne menni, az a nem köszi, repülök, majd zuhanok, mert valami lecsapott a semmibõl, spittel meg hurricannal megyek be leginkább. Japánnal néha, de azokkal nem tudok célozni, fura az ágyújuk. Majd ha lesz több gépem, amit használhatok ott, akkor gyakrabban járok be rá.
Coral Springs
Nem te voltál az egyik aki azt mondta, hogy õ ugyan nem a statisztikáért repül ? A +1 flyout még pont az én érvem volt valamire. <#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az event missionok ofc nem olyan mint a mai gold. 😊
Nekem az eventek durván rontottak a ratio-n. Nincs free ai kill többé és nem egyszer rögtön az elején a fél csapat behal valami okból vagy nem tud felszállni vagy afk és lezuhan stb. Sokszor szimplán késõn lehet megtalálni az ellenfelet, az utolsóért pedig nem vakoskodok még további sok percet na ilyenkor rögtön kilépés = +1 flyout. Rengeteg fals kört beszedtem így, de mellé jött nagyjából 250-280 valódi ember kill.
Coral Springs
Nincs ebben semmi hihetetlen. Amikor event van feljön a sok kocajátékos is, azt megborítják a rendszert.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
A túlélésre. <#eljen> <#pias>

innen már határ a csillagos ég 😊
bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na, frb végre sikerült odáig eljutnom, hogy statisztika szerint minden második meccsen leszedek egy gépet😊 Ha csak az utolsó 30 meccset venném, akkor ott talán kijönne a csatánkénti 1 gép. Igaz ezek nagy része ai.
A bombákat eldobálod, utána pont jó puha célokat lõni vele (mint az A-20G-n).

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Fulcrum11
Ha elfogy a bomba, még tudsz mit kezdeni, arra jó, bár nem könnyû célozni vele...
meg az idióta head-onban jövõ vadászok ellen 😊
én valamelyik német mapon he-111-est lõttem vele.

JethroHUN
B25J-n miért van elõl 5 db 12.7 mm-es géppuska? Csak én nem értem a célját? Az egy bombázó. Kikarmolnám én az amcsi matricákat, de jó vmire az a gép?

* szállítani se akarták, mert hogy közben ugye kitört a második világháború

sõt, eredetileg ez lett volna a légierõ alaptípusa, magára a gépre a licencet meg is kapták (igen ritkaság volt ez a németektõl, mert általában nevetségesen nagy összeget kértek érte), de a motorra nem és természetesen szállítani sem akartak, így maradtak az olaszok és lett a Héja
bár ha a He-112 és a WM.23 Ezüstnyíl rajzát egymásmellé tesszük, akkor látható, hogy voltak még próbálkozások, de az már egy mások történet...

Jah tom' hogy ilyen pont azért kérdem, cool. RB-n free flightban rendkívül hasznos farmer gép lehet. GER-t rögtön behívja, nincs szinte várakozási idõ és elég jól repülhetõ.
WinT
Este nyolc óta folyamatos játék mellett nettó 1, azaz egy mecset sikerült nyerni AB-n. Nesze neked golden lion. 😄
Felesleges a sok legénység (már ha hangárhelyre gndolsz) még arcadban is...szerintem. Ön jól döntött 😊
én eredetileg legénységet akartam venni az aranyból, de végül én is ez mellet döntöttem

Nem ispirálta, valódi festés. A magyar királyi légierõ rendelt három darabot belõle, amit '39-ben le is szállítottak, azoknak a festése ez.

Gyors google után, nem kicsit^^

http://en.wikipedia.org/wiki/Hungarian_Air_Force

Jól látom, hogy ez a szépség a Magyar színeket visel? 😄
Ezt mindig akartam kérdezni azt a festést a hun felségjelzés inspirálta?
Hááháháháá 😄

bardocz

Yak-7b-vel flying ace <#idiota> Ha beleszámolom a sajátunkat is, az már hat! 😄D Dehát aki beáll a ShVAK elé, az így jár.
Nekem is meglett végszóra, bár elég nehéz szülés volt.

RiCSi1234
Most nézem hogy nem is látni rajta, hogy menni Goldenem van..<#pardon1>

GTA V (*.*)

Én ma kb 15-20 meccset játszottam.
2 gyõzelem....
Tegnap pont fordítva volt.
Azért ez hihetetlen

RiCSi1234
Yak 9T, AB-ban. Jah, és már csak HB-zni szoktam, csak most muszály volt, hogy gyorsan meglegyen a 10 meccs.

GTA V (*.*)

RiCSi1234
13.-ra sikerült a 400GE-t megnyerni.. 😛

GTA V (*.*)

NEm vagyok admin 😉

néha néha csatába lépéskor

Glo mindent lát, hisz WT.com-on admin 😊)
Nálatok is dobálja az fpst? olyan volt néha mintha diafilmet néznék. (és közben ez lett ma a legjobb meccsem...és ha még a muttershippet is elkapom..)
A GE event mindig is ilyen volt. A szokásos 40k játékos helyett 70-80k van fent. És a különbözetet nem a vérprofik adják 😊

tehát aztakarod mondani,hogy itt mindenki béna csak a többiekre fogja?😛😄D

Az a baj, hogy mindig mindenkinél az ellenfél a PRO, és a saját csapat kizárólag béna agyhalottakból áll..

MAjd szólok, hogy a szedjék ki a szopóág funkciót a magyar IP-krõl 😊)

Az a 200 GE kb 400 forint. Ebbõl a szempontból is megéri ennyire sírni érte? 😊

Mer még ha azon sírnánk, hogy elfogyott a lóvé és nem tudunk több sört venni a kocsmában. Annak van értelme 😊)

JethroHUN
16 csata 1 gyõzelem... Ebbõl 5 HB meccs volt. Persze értelme nem volt, a nolife baszott kocka klánok ellen. A matchmake rendszer egy raklap szar. Beteszi a kezdõket a baszott kockák ellen, a több száz, vagy akár ezer óráikkal.

RiCSi1234
9. csata, kb volt hátra 1 perc, hogy nyerjünk.. 😄D Istennek nem lesz meg a +200. 😞

GTA V (*.*)

Jó a typhoon. Egyszerûen kell neki fél perc mire eléri a kellõ fordulatszámot a motor felszállás elõtt.

Coral Springs
Hát az FRB és a HB egy más világ, de fõként az FRB. Ott ha megvan a kellõ tapasztalat, megvan az a gép amivel tulajdonképpen eggyé tudsz válni, akkor a teljesítményed kompenzál. Az csak rólad szól, és a másikról. Persze ezzel nem azt írom hogy egyáltalán nem számít a team, nem árt ha van egy tényezõ ami megossza az ellenség figyelmét.

Ellenben az Arcade már totál random, ott te lehetsz akármilyen jó, felejtõs ha a team szar. Persze vannak stratégiai instrukciók amit akár egyedül is végigvihetsz, de az is legtöbbször idõhúzás, ritkán lesz belõle gyõzelem.

megint behalt a szerver, 1 csata kell a második 100 GE-hez

na én 3 gyõzelem 6 vereséggel zárom a napot 😄
az a gond, hogy a te csapatodban vannak ezek az idióták 😄 és így ne m kifizetõdõ lelõni õket max az idegeidet rakja rendbe 😄
bardocz
Ha sikerül bekerülni mögéjük, az viszont irgalmatlan nagy móka. LEghátsóval kezdve elkezded leszedegetni õket, és amikor a harmadik is leesett, akkor észbekapnak 😄D