War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Van vmi gyûjtõ topikja hivatalos forumon az ilyen nagyon érdekes jellenségeknek? replay-t álldóan elmentem most már.
Mondjuk amit felsoroltam az a fun faktort rontja, kutyák játékcsontja meg senki sem szeret lenni.
Eventek néha átalakítják a hozzáállást, néha észre sem veszem és elkap a versengési hév, de az gyorsan múló tüneti dolog. Nincs értelme, csak a találat után füstcsíkot kapó gépeknek 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na, frb végre sikerült odáig eljutnom, hogy statisztika szerint minden második meccsen leszedek egy gépet😊 Ha csak az utolsó 30 meccset venném, akkor ott talán kijönne a csatánkénti 1 gép. Igaz ezek nagy része ai.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
meg az idióta head-onban jövõ vadászok ellen 😊
én valamelyik német mapon he-111-est lõttem vele.
bár ha a He-112 és a WM.23 Ezüstnyíl rajzát egymásmellé tesszük, akkor látható, hogy voltak még próbálkozások, de az már egy mások történet...
http://en.wikipedia.org/wiki/Hungarian_Air_Force

Yak-7b-vel flying ace <#idiota>#idiota> Ha beleszámolom a sajátunkat is, az már hat! 😄D Dehát aki beáll a ShVAK elé, az így jár.
2 gyõzelem....
Tegnap pont fordítva volt.
Azért ez hihetetlen
Yak 9T, AB-ban. Jah, és már csak HB-zni szoktam, csak most muszály volt, hogy gyorsan meglegyen a 10 meccs.GTA V (*.*)
MAjd szólok, hogy a szedjék ki a szopóág funkciót a magyar IP-krõl 😊)
Mer még ha azon sírnánk, hogy elfogyott a lóvé és nem tudunk több sört venni a kocsmában. Annak van értelme 😊)
Ellenben az Arcade már totál random, ott te lehetsz akármilyen jó, felejtõs ha a team szar. Persze vannak stratégiai instrukciók amit akár egyedül is végigvihetsz, de az is legtöbbször idõhúzás, ritkán lesz belõle gyõzelem.