War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés csak a múltkor Cifu által meg lett hagyva hogy ne vitázzunk vele, majd a moderatúra gondoskodik róla. Hát akkor lássuk, ne csak a szájuk járjon.

Jacek
<#banplz>

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jacek
Megint te kapsz csak szólok..... nem kell felvenni a kesztyût, ennyi egyáltalán szóba állni vele..

Nem lennék meglepve ha igen, tudtommal van egy fogyi gyereke meg õ sem százas, illik a képbe.

Szólni kéne Cifunak vagy valamelyik másik botcsinálta moderátornak, múltkor nagyon ment neki a random számú büntetõpont osztogatás mikor rólam volt szó, és alig mikor az állandóan másokat provokáló fórumozóról volt szó. Ilyenkor persze a színüket se látni.

Szólni kell nekik ha megint provokáció van, mert maguktól nem végzik a dolgukat, nemigen állnak a helyzet magaslatán.

Neee kezdõdjön már megint a feszkó!
Ez nem vitafórum... de javítsatok ki ha tévedtem.

Õ az apukád? Büszke lehet rád. <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Senki nem talált itt magára csak akkora az arcod hogy fel sem tûnik hogy hülyét csinálsz magadból az egész közösség elõtt de folytasd csak nyugodtan hozom a popcornt. <#taps>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bardocz
Lehet az az eleje.
Coral Springs
Ezt jól benyaltam. Nem is tudtam hogy a hajó legvégén is van huzal. <#merges2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Nocsak. Magatokra találtatok ? De ne ijedjetek meg, nem csak rólatok volt szó. Meg amúgy sem harap a bácsi.

Jajj.Ne verd már a nyálad! 😊

biztos sok barátod lehet a játékban meg RL is....bár tudom nehéz lehet elnyerni a kegyedet,mert rajtad kívül valószinüleg mindenki hülye a föld bolygón.....

Coral Springs
A többi is fent volt, csak õket késõbb adta be. A poén csattanója viszont az volt hogy vesztettek, gondolom amolyan nagytudású emberek voltak mint akár itt a fórumon egynéhány. A nyálverésen kívül máshoz nem ért egyik se.

bardocz
Basszus, ha tudtam volna melyik event van, akkor az angolokkal lépek szintet tegnap, hogy meglegyen a Spit V 😄D
lag kapcsoló? megnyomsz valamit és anomáliát idézel elõ a környezetedben?:S
szerencsére HB ban nem találkoztam még ilyesmivel....

Keress rá a következõre: lag switch.
na ez az! ha a rossz net miatt van akkor nemlehet tudatos a mozdulatsor....pedig épp az a lényeg,hogy mikor lövök "dodge-olja" a golyókat...tehát mégis tudatos.....nekem is belagol néha a net,de akkor vagy a földön találom magam lezuhanva😛 vagy épp zuhanok,mert valaki szarrálõtt😊

Tolni kell rá egy reportot, aztán a GM-ek kezelik.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mert az orsózás kezdetén száll el a kapcsolat, a szerver folytatja tovább az orsózó gép megjelenítését, miközben a gyerek már kitért oldalra. Mikor visszajön a jel "helyrerakja" a gépet, amit egy térugrásként látnak a többiek.

Amúgy ezzel a módszerrel õ is ugyanilyennek látja a többieket. Hogy mi értelme nem tudom, mert árkádban úgyse ússzák meg.

Jacek
speedhack... direct laggotlatja a netet...

RiCSi1234
A laggos mozgásnál a gép elindul valamerre, majd mikor visszatér a net, visszaugrik oda, ahol volt, vagy ugrál. Ebben a videóban meg a gyerek folyamatosan orsózik, és mégis jobbra balra kanyarok.

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Mondták azt is igen, hogy kábelnet router ki be kapcsolásával lehet ilyet, de sztem, meg mások szerint is, ez azért más. 😊

GTA V (*.*)

Ezt pl szar internet kapcsolattal lehet csinálni, mert ez a lag tipikus esete.

RiCSi1234
Ez tudtommal valami csít progi. Egyszer rákérdeztem a WT hivatalos fórumán. 😛

GTA V (*.*)

na azt hogyan csinálják a rákosfrancba is? 😛😊

DEDE!!! AZAZ!!

Ez olyan mint valami beteg halacska az akváriumban😄D
Karácsonyra meg már egy sokkal nagyobb Avro Lanchaster makett vár rám :-D Nekem kinézetre nagyon bejön, a játékban nem tudom mire képes... Kinek van?

RiCSi1234
---> Ugye nem ilyet láttal? <--- csak mert ezt én videóztam "nem is olyan rég". 😊

GTA V (*.*)

IRL a lehányt kabinablaktól nem is lehetne kilátni 😊)

ha nem így mozog akkor valami gond van 😄
tök alap egeres beállítással

RiCSi1234
Én épp az FW 190-nél láttam, hogy olyan arcade manõvereket lehet vele csinálni, hogy.. 😄

GTA V (*.*)

plsplspls! valaki vegyen már fel egy fél-egy perces videót amiben rángatja a gépet!,mert nem hiszem el,hogy meglehet csinálni:S nekem olyan szépen "úszik" a gépem,de árkád tele van olyan géprángatós arcokkal,hogy a pofám leszakad....mi a fenét csinálnak?
Hiába a fordulással együtt nyomogatott hátsó csûrõlapát használat nekem francnak sem rángatózik....
settingsben is kell bazirgálni valamit?
1-2 gyereket lehetetlen eltalálni

Helyes, várjuk 😊
A Spitfire 20mmes ágyúja az egyik legerõsebb a játékban. Már ha rendes lõszert tesz bele az ember, és nem default szart mint a lámák és te.
A Spit MkIIb-tõl felfele ugyanaz az ágyú van amúgy benne mint a Beaufighterben.

Én erõsen javaslom neked hogy térj vissza a World of Tankhoz. Ott van egy kifejezetten a te tehetségedre méretezett jármûfajta, az artilerry (tüzérség). Az idiótákra meg félkarúakra van kitalálva, szóval neked menni fog. És a WoT topikban a hozzászólásaid színvonala sem fog kilógni a sorból, szóval jó lesz neked ott.

Én meg Okt. 31. alkalmából (angliai csata vége) vettem egy 1:72-es Messerschmitt Bf 110 E-1 makett-et! (Revell) 22x16cm kb.
3 napig csinálgattam, le is festettem meg antennát is tettem rá.
Majd küldök képet ha lefényképeztem.

<#eljen>

Amúgy nekem erõs a gyanúm hogy Dzsetró barátunk nem olvassa mások hozzászólásait. Eddig legalábbis nem láttam reagálni mások hozzászólásaira. Csak bejön ide, beböffenti ide a vélt problémáit, szidja a játékot és már megy is. Valószínûleg más topikokban is ezt vezeti elõ, ez magyarázza hogy a rendszer miért nem jelentíti meg alapból a hozzászólásait, csak kérésre.
A hozzászólásai minõsége alapján lehet vagy 17 éves.

Így hogy alapból rejtve vannak a hozzászólásai, és az ember nem nyitja ki, nem olyan zavaró.

RiCSi1234
Hát eszem-faszom megáll már, hogy Mindig Alternate History pályára tesz, a kuban klónra.. 😄D

Azt hittem, hogy azt most kivették. Vagyis hogy nem csak az van, de ma zsinórban 6-szor.. 😞

GTA V (*.*)

Sokan azt hiszik, hogy foggal el lehet kapni egy 20mm-es HEIT lõszert.. <#nyes>

bardocz
A spit agyuja is jo, szoval itt veled van a problema. Sot, a 7.7mm-es is le tud kapni gepeket egz sorozattal.
darki81
a spitfire a legjobb a játékban, miatta nincs meg az egyensúly!
Nekem jobban bejön a 20mm mint a 40 mert nagyobb a tûzsebesség, könnyebb eltalálni 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ezzzz, igen! 😊

Na jó nekem most lett elegem Jethro. Feljövök ide, és azt látom, hogy Te a hozzászólásaid alkalmával 98%-ban szapulod a játékot, a játékosokat, a fejlesztõket, a világot. 2%-ban pedig kérdezel valami olyan okosságot, hogy pl mire jó a géppuska egy bombázó elején. Most komolyan egy GÉPPUSKA szerinted mire jó? Aztán:
"nolife b*szott kocka klánok" Ne haragudj de Én is klánban vagyok, és egyáltalán nem vagyok nolife. Szvsz a WT-ben ilyen nemigen van, Te is csak azért mondod mert nem tudsz érvényesülni, sosem voltál még klánban, és túlbecsülöd Õket. Ha belépnél egybe tudnád, hogyan mûködik stb. Az én klánomban pl van olyan aki csak arcade-ot megy de vannak akik FRB-n nagyon szép eredményeket tudnak felmutatni, és a repülõgépek világában is otthon vannak. Vannak fun klánok is, de a többi klánban lévõ játékosok sem egytõl egyig vérprofik. Én is klánban vagyok, mégsem vagyok profi, nemrég kezdtem, 2 nemzetet húzok amikkel össz szintem 11. Ami nem sok. Nemrég tértem át HB-ra. Arcade-ban ne csodálkozz, hogy kikapsz ott minimum 2-en mennek rád, abból 1 szembõl 😊 Nekem pl ma olyan esetem volt, hogy kiszúrtam egy Spitfire-t aki észre sem vett, fentrõl szépen lesunnyogtam mögé, majd eresztettem bele pár golyót. Aztán egyszercsak szétkaptak. Hárman. Annyira akartak, hogy a végén egymásba mentek. Szerinted mennyire voltam dühös? Olyan szép kill lett volna, fel akartam mérni a képességeimet de ezek a patkányok nem hagyták. Ezeket nem érdekli, hogy milyen gép, mennyivel, milyen magasan. Azt se tudják bombázó vagy vadász, csak mennek rá vérszemet kapva. Utálom. De visszatérve rád: Folyton szidod a játékot alaptalanul. Itt a matchmaking rendszer: Nem szar. Nem szar csak még nincs teljesen kiforrva. Sokat fognak dolgozni rajta fõleg a tankok bejövetele után. Jóhogy összerak vérprofikkal, nem nézi, hogy kinek hány csatája van. Ha nézné több tíz percet kéne várni HB-n FRB-n meg tán órákat.. Ígyis elég rossz a helyzet. Csak azt nézi, hogy hanyas szintû a legmagasabb gép amit beviszel. Arcade-ban természetesen. Az a baj, hogy kezdõ vagy, arcade-ozol, sok mindent nem tudsz, és szapulod a játékot folyton, ilketve aki téged lelõ az vagy cheater vagy nolife klános k.csög. Arcade-ban hardcore klánok érted... Néhány hete azt hittem el fogsz tûnni, de tévedtem: Még mindig játszol. MINEK? Miért játszol ha szerinted ilyen szar a játék? Menj vissza WoT-ozni, ne próbáld meg bemesélni nekünk, hogy ellened mindig csalnak, a matchmaker mindig rossz helyre tesz. Ezt akkor állapíthatnád meg egyértelmûen ha ismernéd az összes gép tierszintjét, és észrevennéd, hogy pl 7 szinttel nagyobb az a gép ami ellen mész. De nem ismered mert kezdõ vagy. Illetve nem érdekel. Ne meséld be, hogy mindig nolife klántagok lõnek le, meg cheaterek, nem hagyjál ezekkel. Érdekes van, hogy jópár napig nem postolsz na olyankor mi van? Olyankor nem lõnek le és jön a pénz meg Te vagy az isten mi? Engem nagyon zavar, hogy egy hozzánemértõ kezdõ (mint amilyen Én is vagyok) szapulja a játékot. Én is találkoztam jópár érdekes helyzettel de sosem mondanám azt a játék valamelyik funkciójára, hogy szar. Nem amíg nem néztem utána márpedig az MM nem teljesít annyira rosszul mint ahogy leírtad, legalábbis semmiképpen sem szar. Ha meg zavar a sok klántag, lépj be Te is egybe, és menjetek squadba. Még tanulhatsz is. Figyelj 2 dolognak örülnék veled kapcsolatban: 1. Ha befejeznéd a játék, és a játékosok szapulását, és végre pozitív élményeket osztanál meg velünk ahogy a többiek is, VAGY ha erre nem vagy képes eltûnnél a fórumról, és máshol dühöngenél. Üdvözletem.
Félve kérdezem, ugye nem árkádban játszol?

most nem vagyok játékban és nem emlékszem hogy a spit meg a tájfun gépágyúi megegyeznek-e de az utóbbi 4 gépágyúja kegyetlenül jó.