38447
-
sulouos #27406 A Beau-k még mindig pofátlanok, a rohadékon végigvertem a He-112 B-1 20mm-eseivel, aztán lefordulózott. -
Coral Springs #27405 A launcher (kliens) beállításaiban a rendert állítsd DX9 -re, más ötletem nincs. -
Eikichi #27404 Sziasztok!
Ma esti délutános műszaknak is leíro ma problémámat, hátha tud valaki esetleg segíteni. Sajnos tegnap este nem igazán kaptam tippeket.
"Egy kis segítséget kérnék. Tudom, hogy dolgoznak még az új update miatt, mert jó pár probléma adódott, de még is szeretném megkérdezni, hogy :
nektek van e olyan problémátok, hogy (USA oldalon jelentkezett eddig csak, japánoknál semmi gond, másik kettőt még nem próbáltam) elindítom a gamet, minden jó be tudok loggolni stb, de mikor a To Battle gomb megnyomása után az első géppel vagy mondjuk pár perc után a második géppel elkezdenék repülni, kifagy a game. Tök random az egész, hogy mikor csinálja és egyszerűen kifagy a játék. Mivel látom, hogy elég aktívan tolja már mindenki, nem hiszem, hogy ez "nép" probléma lenne, lehet az optionnal kéne kezdeni vmit?
Grafika lejjebb állítása és felbontás lejjebb állítása sem segített.(vírusírtó kikapcsolása sem segített,+ minden driver a legfrissebb)
Ráadásul 1.35 el minden tuti volt 50 körüli fps el, fagyások nélkül.
Esetleg valakinek volt ilyen hibája az új update-tel? Valaki tudna segitő tanácsot adni, vagy reménykedjek még a frissítésekben és javításokban?
Üdv néktek.
Ei. -
Coral Springs #27403 Eddig még soha nem értem el 100% -os activity -t, max 99%, de most sikerült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amaymon #27402 "a játék összképe meg műnek hatott, mint valami makett. "
Nekem a láthatóság miatt inkább az új, mint a régi. Fakóbb a háttér (ez szintén plusz pont a spotolásnak), de homályosságot nem tapasztalok sőt. -
Conqvistador #27401 Mit gondolsz miért szerettem az orosz low tier gépeket? :D
Tele van rakétavetős változattal. Még az Rs-82 től is leesik egy PBY vagy H6K is telitalálat esetén. -
Coral Springs #27400 Amúgy komoly lett a rakéta az Airacobra -n. Egyes B-25 -ök amikor megyek rájuk, headon -ba szoktak váltani. Ilyenkor elrepítek feléjük 1-2 bazookát és már esnek is szétfele. -
Conqvistador #27399 Na végre ezt is megértem :D
Japán T1 T2 es gépekkel T2 ben nem bombázóként hanem vadászként lettem a csapat legjobbja legtöbb pontszámmal.
9 kilőtt gép és 5 assziszt :d Május óta nem volt ilyen jó vadász köröm :D -
Coral Springs #27398 Nekem nem szebb, nekem homályosabb lett a játék tőle, a füst, a felhők pedig pacás, a játék összképe meg műnek hatott, mint valami makett. Mindezt mínusz 10-20 fps mellett, úgyhogy nagyon gyorsan visszaállítottam DX9 -re. Úgy meg fps növekedést tapasztaltam, full grafikán most 70 fps körül van a 40-50 fps helyett, de szerintem az eddigi textúrákat alacsonyabb minőségűekre cserélték. -
jocking #27397 Nálam a matchmaking olyan szuper, hogy volt egy csata, ahol a legkomolyabb gépem egy Bf-109 F4 Trop. volt. Néztem is nagyokat, amikor szembejött egy He-162... -
Sith #27396 Maradjunk annyiban hogy az MM nem lett semmivel sem jobb (mintha ezt ígérték volna) sőt jelen helyzetben szerintem rosszabb.
Régen is előfordult olyan hogy nem oda való gép került be a mapre de az utóbbi napokban mintha több ilyet látnék.
Az addig rendbe van hogy mondjuk mindkét oldalon az átlag szint 12 és van mindkét oldalon 1-1 kisebb gép ép csak a F4f el nem vígasztal amikor a nyakamba esik egy G6 vagy az E 3 amikor rám akad egy Mustang) Mert biztos hogy nem ez a két szerencsétlen fog egymással kergetőzni hanem a nagyok gyorsan lecspik az ingyen fraget.
Mondjuk addig örüljünk amíg nincs Végső vissza számlálás szintű MM -
MitsuMishi #27395 Hmm, ez igaz, mondjuk nem is vártam hogy nagyon durva szorzói legyenek, de ami bónuszt ad az RP-re..., hát az La-5 jobban hozza, és azzal még nagyobb élmény is :D -
twi452 #27394 ez a p-400 meglepően vállalható kis gép lett -
bgabor #27393 Először érsz oda vele a kiválasztott célpontokhoz mert gyors, a védőfegyverzete a legjobb a játékban a közepes bombázók között, és durva előreirányuló fegyverzete van. Igazából a durva a Tu-2Stől fölfele lesz, akik ugyanezt már két tonna bombateherrel tudják. -
Glo #27392 Az nem prém, hanem gift. Nincs nagy szorzója, se jó bombaterhe, viszont olcsó, és gyors. Egy bomba, meg pár földi célpont, aztán annyi. -
MitsuMishi #27391 Srácok, a Tu-2-nek van bármi értelme ebben a formában? Prém gépként szinte alig ad vmi pluszt, cserébe könnyen szétlövik. -
Glo #27390 Én is. Míg rendeződtek a dolgok elintéztem a Karácsonyi bevásárlást is :) -
twi452 #27389 Jelen :D
még mindig szeretem..:D
ezzel azért pikpak meglett a p-400 :)
Glo #27388 Na, azért rendeződnek a dolgok.
Ki is írta, hogy a Patch note-ba be kell tenni, hogy a nagy patch után 3 napig nem szabad játszani, és minden fórum hozzászólást olvasottá kell tenni? :D -
#27387 Gondolom player nyomásra lett így :D erre kiváncsi leszek, tegnap eventen jól jött minden :D -
Susarc #27386 hmm,de ez mintha a peccs napján nem így lett volna....nah mindegy,viszont felnyomták a villanykörte szerzést:) -
#27385 Nem bug, amihez megvolt a szint és nem vetted még 1.35-ben, azt 1.37-ben is lionért veheted meg, csak az új gépeket nem amit beraktak. -
Susarc #27384 wtf? jópár gépet megtudok venni lionért és nem kell research! ez valami bug?,mert nem játszottam 2 napja meg előtte is csak 2 meccset az 1.37-el.... -
twi452 #27383 na igen :)
amúgy is imádom azt a kis nyavajást :D -
Conqvistador #27382 Talán nem véletlen prém dögök :D -
Susarc #27381 hopp hadnagy voltam 2 napja /19-es mondjuk nem is értettem/ ma végre megint 67-es vagyok és Commander:P -
twi452 #27380 a prém dögökkel azért mocsok gyorsan lehet fejleszteni
előző körben 3 kill p40-el 1800 rp körül
most 3 assist(!!) a prém hiennel 2500 rp :) -
twi452 #27379 egy új apróság a prémium gépeknél, most vettem észre :)
#27378 Nincs elbaszva az MM, ez eddig is megvolt. Tier 7-8-9ben bőven voltak Gladiátorok, mert van pl bázisfoglalás, arra nem félti elhasználni a reserve gépet, mellette meg van neki 3-4 normális gép...stb...ezt lehet variálni, ez nem meglepő. Valaki poénból hozza be, volt hogy láttam már reserved géppel P39Qt kiszedni stb...ez fun. ÉN is volt hogy még tier 4-5ben bevittem magammal a Peashotereket foglaláshoz. -
ladanyi78 #27377 Vonatkoztassunk el a t1 gépektől. Tehát ha az I. kategória régi tier 1-4ig tartalmaz gépeket (ami régen ugye 0-1 és 2-3 csata), mit keres ilyen csatába a II. kategória akár egy gépe is????? Nekem senki ne mondja, hogy nincs annyi játékos, hogy ezekbe a szintekbe tartozó gépeket sorsoljanak össze. Még egyértelműebben, ha én a sogi kezdő accountjával játszom, ahol gladiátor a legnagyobb gép, mit keresek én olyan a csatában ahol II. kategóriába tartozó 5-6-7 szintű gép van? Hiszen ha csak egy ilyen géppel rendelkezik valaki (és az összes többi reserv) már egy nagyobb MM kategóriába kell sorsolódniuk. -
#27376 Nekem is az volt amikor megvettem az elején az amerikai küldetés csomagot, és kaptam egy akkoriban T11-es XP38-ast, mellette T1-es gépekkel mentem csatába. Ráadásul akkor még az XP38-as úgy repült mint egy falevél, azóta kicsit javítottak ezen, és berakták T2-be, ahol időről időre még régi T1-esek ellen is rongyolhat, de általában t2-6-ok ellen, és azért annyira nem rossz gép.
De még keveset tudtam az új patch-el repülni, viszont 4-5 (gyenge) japán felszállással is összejött több mint 10% a G5n1-ből. -
twi452 #27375 Biztos engem szeret és azért rak rendes csatába..xD -
Conqvistador #27374 Hát ez az.
Egyébként én is csinálok szándékosan olyat, hogy mivel van egy alap Mig9esem (nincs felupdatelve) berakom és mellé a szokásos Yak sorozat és a Yer2es bomberek bemegyek a magas tierű csatába. De be se vittem a miget, hiszen drága volt akkortájt a javítás, inkább elvergődtem bombázni pár zsírosabb célt majd a bomberek elvesztése után a Yakokkal repkedtem és a nem Jet gépeket próbáltam becserkészni több kevesebb sikerrel. Már 1 gép és 2-3 földi célpont fedezte bőven a kiadásokat.
De aki kezdő és nincs nagyobb gépe annak nincs választása.
Most már az az élménye is elmarad, mint akik tavasszal játszottak, hatalmas volt az orosz t1es PBY Catalinával 40-50 földi célpontokat kiszedni, miközben 4en lőttek hátulról. Nem kicsit volt OP a gép :D
-
ladanyi78 #27373 Én nem tudom Te hogyan csinálod. Elfogadnám, ha arra gondolnék saját accountnál, hogy van egy reservem és azzal is beszálok mondjuk a spitem mellett. De a sógorom accountja kezdő nekiden gép alap mégis spit ellen kell harcolnia. -
twi452 #27372 ebben nincs semmi különös
kifejlesztett 1-1 "nagyobb" gépet amit visz a csatába viszont mellette ott van a többi alacsonyabb
ha kilövik alóla a nagyot nem marad más csak a kicsik ez nem az mm hibája
ilyen erővel akkor betesz egy jetet meg 3 reservet és akkor reserve csatába kéne sorolnia mert abból több van nála? :) -
ladanyi78 #27371 A mostani csatámat usa f4f-el nyomtam, röhelyes volt az ellenség soraiban ki-10, he-51 látni spitfirek ellen vagy oldalán. Lássuk be nevetséges az MM és javításra szorul. Én szinte minden egyes csatában látok ilyet, és szerintem ekkora szintkülönbségben lévő gépeknek nemhogy elvétve hanem soha nem szabadna egy csatába sorsolódniuk. -
twi452 #27370 most bementem tesztelni a saját accountommal
legnagyobb gépem a felállásban chaika
nincs semmi anomália még így sem, hogy nem kezdő account
Conqvistador #27369 Na így kellene minden szintre beállnia az MM nek.
Ez korrekt. -
twi452 #27368 én nem látom ezt a hatalmas szintkülönbséget most (user error?)
ladanyi78 #27367 Hanem ahogy Conqvistador mondja kicsit esélytelen a harc amikor megpróbálják megmagyarázni, hogy t1 gép király lehet a t5-6 között, vagy azt, hogy miért nem próbálom megkeresni az ellen reserveit és az ellen harcolni??? Az kicsit vicces lenne nem?