War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szólni kell nekik ha megint provokáció van, mert maguktól nem végzik a dolgukat, nemigen állnak a helyzet magaslatán.
Ez nem vitafórum... de javítsatok ki ha tévedtem.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

szerencsére HB ban nem találkoztam még ilyesmivel....
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Amúgy ezzel a módszerrel õ is ugyanilyennek látja a többieket. Hogy mi értelme nem tudom, mert árkádban úgyse ússzák meg.
GTA V (*.*)
GTA V (*.*)
GTA V (*.*)

tök alap egeres beállítással
GTA V (*.*)
Hiába a fordulással együtt nyomogatott hátsó csûrõlapát használat nekem francnak sem rángatózik....
settingsben is kell bazirgálni valamit?
1-2 gyereket lehetetlen eltalálni
A Spit MkIIb-tõl felfele ugyanaz az ágyú van amúgy benne mint a Beaufighterben.
Én erõsen javaslom neked hogy térj vissza a World of Tankhoz. Ott van egy kifejezetten a te tehetségedre méretezett jármûfajta, az artilerry (tüzérség). Az idiótákra meg félkarúakra van kitalálva, szóval neked menni fog. És a WoT topikban a hozzászólásaid színvonala sem fog kilógni a sorból, szóval jó lesz neked ott.
3 napig csinálgattam, le is festettem meg antennát is tettem rá.
Majd küldök képet ha lefényképeztem.
Amúgy nekem erõs a gyanúm hogy Dzsetró barátunk nem olvassa mások hozzászólásait. Eddig legalábbis nem láttam reagálni mások hozzászólásaira. Csak bejön ide, beböffenti ide a vélt problémáit, szidja a játékot és már megy is. Valószínûleg más topikokban is ezt vezeti elõ, ez magyarázza hogy a rendszer miért nem jelentíti meg alapból a hozzászólásait, csak kérésre.
A hozzászólásai minõsége alapján lehet vagy 17 éves.
Így hogy alapból rejtve vannak a hozzászólásai, és az ember nem nyitja ki, nem olyan zavaró.
Azt hittem, hogy azt most kivették. Vagyis hogy nem csak az van, de ma zsinórban 6-szor.. 😞
GTA V (*.*)
Nekem jobban bejön a 20mm mint a 40 mert nagyobb a tûzsebesség, könnyebb eltalálni 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"nolife b*szott kocka klánok" Ne haragudj de Én is klánban vagyok, és egyáltalán nem vagyok nolife. Szvsz a WT-ben ilyen nemigen van, Te is csak azért mondod mert nem tudsz érvényesülni, sosem voltál még klánban, és túlbecsülöd Õket. Ha belépnél egybe tudnád, hogyan mûködik stb. Az én klánomban pl van olyan aki csak arcade-ot megy de vannak akik FRB-n nagyon szép eredményeket tudnak felmutatni, és a repülõgépek világában is otthon vannak. Vannak fun klánok is, de a többi klánban lévõ játékosok sem egytõl egyig vérprofik. Én is klánban vagyok, mégsem vagyok profi, nemrég kezdtem, 2 nemzetet húzok amikkel össz szintem 11. Ami nem sok. Nemrég tértem át HB-ra. Arcade-ban ne csodálkozz, hogy kikapsz ott minimum 2-en mennek rád, abból 1 szembõl 😊 Nekem pl ma olyan esetem volt, hogy kiszúrtam egy Spitfire-t aki észre sem vett, fentrõl szépen lesunnyogtam mögé, majd eresztettem bele pár golyót. Aztán egyszercsak szétkaptak. Hárman. Annyira akartak, hogy a végén egymásba mentek. Szerinted mennyire voltam dühös? Olyan szép kill lett volna, fel akartam mérni a képességeimet de ezek a patkányok nem hagyták. Ezeket nem érdekli, hogy milyen gép, mennyivel, milyen magasan. Azt se tudják bombázó vagy vadász, csak mennek rá vérszemet kapva. Utálom. De visszatérve rád: Folyton szidod a játékot alaptalanul. Itt a matchmaking rendszer: Nem szar. Nem szar csak még nincs teljesen kiforrva. Sokat fognak dolgozni rajta fõleg a tankok bejövetele után. Jóhogy összerak vérprofikkal, nem nézi, hogy kinek hány csatája van. Ha nézné több tíz percet kéne várni HB-n FRB-n meg tán órákat.. Ígyis elég rossz a helyzet. Csak azt nézi, hogy hanyas szintû a legmagasabb gép amit beviszel. Arcade-ban természetesen. Az a baj, hogy kezdõ vagy, arcade-ozol, sok mindent nem tudsz, és szapulod a játékot folyton, ilketve aki téged lelõ az vagy cheater vagy nolife klános k.csög. Arcade-ban hardcore klánok érted... Néhány hete azt hittem el fogsz tûnni, de tévedtem: Még mindig játszol. MINEK? Miért játszol ha szerinted ilyen szar a játék? Menj vissza WoT-ozni, ne próbáld meg bemesélni nekünk, hogy ellened mindig csalnak, a matchmaker mindig rossz helyre tesz. Ezt akkor állapíthatnád meg egyértelmûen ha ismernéd az összes gép tierszintjét, és észrevennéd, hogy pl 7 szinttel nagyobb az a gép ami ellen mész. De nem ismered mert kezdõ vagy. Illetve nem érdekel. Ne meséld be, hogy mindig nolife klántagok lõnek le, meg cheaterek, nem hagyjál ezekkel. Érdekes van, hogy jópár napig nem postolsz na olyankor mi van? Olyankor nem lõnek le és jön a pénz meg Te vagy az isten mi? Engem nagyon zavar, hogy egy hozzánemértõ kezdõ (mint amilyen Én is vagyok) szapulja a játékot. Én is találkoztam jópár érdekes helyzettel de sosem mondanám azt a játék valamelyik funkciójára, hogy szar. Nem amíg nem néztem utána márpedig az MM nem teljesít annyira rosszul mint ahogy leírtad, legalábbis semmiképpen sem szar. Ha meg zavar a sok klántag, lépj be Te is egybe, és menjetek squadba. Még tanulhatsz is. Figyelj 2 dolognak örülnék veled kapcsolatban: 1. Ha befejeznéd a játék, és a játékosok szapulását, és végre pozitív élményeket osztanál meg velünk ahogy a többiek is, VAGY ha erre nem vagy képes eltûnnél a fórumról, és máshol dühöngenél. Üdvözletem.