War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
K:A napon változtattok játékon belül? Jelenleg túl nagy!
V: A nap "történelmileg hiteles" 😊
<#vigyor>#vigyor>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Október 29-es Q&A.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
alap beállításon alt+y eltûntet minden infót a képrõl, fps számlálót kiírásokat, mindent 😊
Spit Vb Vs Bf 109F
Aranyosan köpi a tüzet, összesen 2 sorozat stealth ammo vitte le a szárnyat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyomtam rá sok kontrasztot, mert úgyis elmossa a tyube bármit csinálok. Legalább a paca látszik. Hagyományosan elõször kint, aztán belsõ nézet.
Spittel nekem az vált be, hogy a messert mindig a tükör felett próbáljam tartani, akkor én nyerek pár forgás után mindenképp, utána csak el kell találni. Na az a nehezebb...
De ha van egy kis sebesség akkor hasít, fordul, fejre áll amit akarsz.. csak ha elfogy.. na akkor gond van 😄
és ami Vegasban történik az ott is marad 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A videóban a 109es és a stuka is belefutott 1-1 sorozatba ami nem nagyon kottyant meg nekik látszólag 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cukorszj+SpitMkIX,Zero és typhon

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
sõt van is ilyen titulus amit meg lehet szerezni és büszkén viselni ugye 😄
Ha foglalkoznának ilyenekkel akkor egy egész irodaháznyi ember kéne hozzá 😊
ha reportol mi történhet? tuti nem rammoltam õt....
de kijöttem historicalban 6-1 es statal amúgy <#eplus2>#eplus2> kezdek bele jönni
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Legalább értelmesen hozzászólni tudnál de sajnos az sem megy neked.
"kibasz a fórumról"
Suttyó paraszt.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill