War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen gép volt ez?

B17 FRB, Bulge pálya. Mentségemre legyen mondva csak ai-kat lõttem 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mindig a moderátor felé hajlik a pálya <#banplz>
Szép kör! Prém nélkül se lenne rossz
vagy troll-17 vagy troll-24 😄
Ez tényleg az O.o mivel csináltad?
büntetni kéne 😛 😄
Vannak még jó körök.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bardocz
Hogy lenne már tökmindegy, számít, hogy tonna robban, vagy 50. De ne a kifutót bombázd, hanem pillboxok, tankok, aaa, az többet hoz.
Valahogy elsõre az oroszok jöttek be a kis fordulékony I15 és I16-ok 😊
Mondjuk most a Blenheim izgatja a fantáziám 😊 A bombázást szeretném begykorolni, de a bombanézetbe nem érzek rá a dologra.
Ezzel a döggel pedig zuhanóban nem az igazi 😊

Értem.
Ha bázist (repülõteret) támadok mire dobjam a bombát? A kifutóra?
Számít a bomba mérete? Vagyis 2x500lb vagy 4x250 ? Gondolom tök mindegy?

"Csak egy országgal játszak vagy párhuzamosan minddel egy keveset?"

Próbálgasd végig, mindenki másra esküszik. Német mindenképp legyen és mellé ami szimpatikus. Ne a minél magasabb tier szint elérésének kényszere hajtson.
bardocz
Minden nemzettel játsszál, és minden fejlesztést vegyél meg, amint lehetõséget van. Ha régi fullossal játszanál csak, és natúrral nem, akkor soha sem lépnél fel.
Szeretném megkérdezni a tapasztalt urak véleményét, hogy kezdõként 6. (szint) mire fordítsak figyelmet?
Csak egy országgal játszak vagy párhuzamosan minddel egy keveset?
Inkább egy régi fullra fejlesztett gép vagy egy újabb natúr?

"vadásszal meg mindig kilövik a pilótát"

Pilótánál a vitalityre hány pontod van rárakva? Ha 60-nál kevesebb, nemcsoda hogy kilövik a pilótát.

Van ez így. Amúgy a bombereknél, fõleg a B17/24-nél nem értem miért sikítanak sokan. Olyan mintha belerúgnál mezítláb egy sünbe, és csodálkozol hogy fáj. BnZ-vel amúgy le lehet gyûrni õket. FRB-n meg elég egy 20-as sorozat, hog yminden baja legyen a gépnek, pláne a B24-nek ami 3000 alatt motor ügyileg amúgy is egy partra vetett hal.

A németeket simán le lehet gyakni, azokban csak meggymag köpõ van.

Eggyik nagy "élményem",hogy mentem egy TBF után raisennel,elmentem egy B24 mellett (vagy õ vagy az ai lövészei)kigyújtották a motorom.Nagy nehezen leszállok,erre egy másik 24es úgy dönt hogy lebombázza a repteret.Javitás, épp hogy felszállok (egy kollégát a földön elkapott).Épp örülnék hogy leszedte az AA erre a 3 . arra járó 24es kipattint a gépbõl...
Beletehetnék a játékba azt, ha már van G méter, akkor a bombázó azonnal törjön kis értéken.
Ott a pont Twi :-)
100% garantált, hogy akárki legyen én bombernek nem megyek neki. 😊

Soha nem felejtem el amikor, a ruszki sztárjátékos NM Terri, Gladiators kupa helyezettje, a streamjén inkább lerammolta Glo B-17-esét, mert nem tudott egyszerûen vele mit kezdeni 😄DD

Pár géppel _nem_ lehetetlen vállalkozás, de RB-n a bomberek iszonyatosan túlméretezett tûzereje miatt egy kis véletlen találat elég ahhoz, hogy teljesen használhatatlanná váljon a gép még ha nem is üt ki.
viszont az sb-2vel úgy lehet mûrepülni, hogy Besenyei is megirigyelné xD
Ja, csak az SB-2 és az A-20G között csupán annyi a különbség, hogy az SB-2 nem megy 550-el erõlködés nélkül, és feleolyan kemény a védelmi fegyverzete.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

a20 at direkt nem is írtam.Az külön szám a kiváló tierbesorolással..Kerülöm is õket.Azon a tieren ncs nagyon semmi ellene.És a ruszki SB2 vagy mi...
ha engem meglátnál engem is elkerülnél? pls! 😊
Próbáld eventen japó ellen b17/24(de a 25 is brutàl).Volt hogy 8 b24 volt bennt+ vadász.Japónál 8 vadász.Akkor is nyernek ha csak bombereik vannak,...De normál német vadásszal se öröm nekikmenni
Ma én is mentem he 112vel egyet és pechemre elõttem menõzött egy a-20as.. vadászta le az AI-kat ezerrel, gondoltam rárepülök és megküldöm a 20 milis ágyúval hátha szerencsém lesz és elhúzok..
épp fordult is úgyhogy nekiestem erre kijött egyenesbe és egyetlen egy lövéstalálatot hallottam.. tail control crit

ennyi volt a nagy bombázóvadászatom, egy szimpla lövéssel elõtte a farkát a gépemnek az a tetves amcsi sniper lövész xD
Mikor bejött ez a pilótahalál akkor nagyon zavart engem is, de azóta már nem lõnek el annyiszor, valószínûleg nálam is a skill segített be, bár nem 30-as kb 10-15 körül vannak, de sokkal kevesebbszer lõnek ki így mint régen. Nem érdemes egy kis negatívum miatt feladni, próbálkozni kell, mert ez még mindig fényévekkel jobb mint a konkurencia, és az event mód se sikrült valami rosszul szerintem.
Bombázó? Ahogy meglátom elkerülöm, mert olyan OP, mint a néhai wot-ban az arty.
bardocz
És ez vajon számít frb-n is?
La-5-öt kipróbáltam, sokáig nem jutottam vele, valami menekülõ fw-t a talajszintig üldöztem, elveszítettem, majd egy bf109e kiszedett.
Pedig milyen rohadalmas kínszenvedés tud lenni, ha az ember a bombázót próbálja leszedni 😄

A pilóta életerejét bõven lehet fejleszteni a legénységi skilleknél, 30-as szint felett nekem szinte soha nem lövik ki a pilótámat. Ha meg igen, akkor a k*rva anyját. 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

fél év óta most elõször játszottam a játékkal.

Hát fiúk, nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez a játék visszafejlõdött.
bombázóval azért nem lehet játszani mert sehova sem jutok el, mert mindig 1-2 lövéssel kiszednek, vadásszal meg mindig kilövik a pilótát, úgyszintén 1 vagy nagyon esetleg 2 lövésbõl.

úgyhogy szerintem WT-rel csak a ground forcesben fogok játszani.

kár érte, pedig jó játék volt.
Uhh nem kell már a bgabor által említettnél nagyobb map. Aki azt akar úgyis a CloD-al játszik. Ott a sunyiskodást, gerillaharcot tökéletesen támogatja a nagy map. WT-t a viszonylag gyors meccsek teszik élvezhetõvé. Beugrik az ember megy egy 20 perces kört aztán csinál mást.
ussr
nem tudom láttátok-e de szerintem nagyon jó lett! 😊

Arcade ban igazad van, viszont HB FRB ben tényleg lehetne néha kicsit nagyobb a map (persze ezt lehet tovább gondolni nem csak a térképet növelni)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Már a mostani Krymsk mapon is jól látszik, hogy nem kellenek nagyobb térképek. Már az is túl nagy térkép ennek a játéknak, több tízpercnyi céltalan repüléssel A-ból B-be. Ez nem egy IL-2 szerû harci szimulátor hogy az ember fél órát repüljön a cél felé majd felet vissza.

Már Krymsken is marha gázos szokott lenni, hogy a túlméretezett térkép miatt minden kör végén negyedóráig keressük az utolsó ellenséges gépet, a dolog jellegébõl adódóan egyedül vagy két-három géppel. Mint valami lökött bújócska.

A normál, Ruhr, Berlin és hasonló mapok az optimális méretûek.

Ehh ma játszottam egy HB-t valami GrmlZ nevû sráccal nem ismerõs valakinek? 😊 Japán-Amcsi volt nem is tudom már melyik pálya. Gyõztünk, bár killt nem szereztem, Õ egy A6m3-al kavart tõlem 16km-re 😄
Velem nem olyan rég történt HB-ban, hogy a szokásos módon fentrõl támadtam nagy sebességkülönbséggel egy bombázót és amikor elkezdtem rá lõnni, hirtelen ugrált 2-3-at. Ugyan leszedtem, de éppen ebbõl adódóan belementem a roncsaiba, mert annyira kiszámíthatatlan volt a helyzete. Érdekes, hogy elõtte nem lagolt, éppen csak abban a pillanatban, amikor legkevésbé hiányzott..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

én a freespace 2 nyomattam régen, nagyon szerettem de már nem emlékeztem a címére szal köszi hogy rávezettél! 😊

Descent Freespace.

Régi, de nagyon nagy élmény még ma is 😊

kéne is már egy jó x-wing, tie fighter modern köntösben
össze is pislantanám magam örömömben 😊

lehet h utána is nézek hátha van valami jó közösségi mod az x-wing vs tie fighterre 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/75772-rampant-in-game-spaceship-hacking-with-screenshots/

Kreativitás 😄

Én valami nagyobb térképnek örülnék ahol van hely, lehet sunyin vadászgatni😄(mint anno il2-ben meg BE-ben😊
Arra vannak az eventek. Az FRB-t át akarják alakítani úgy, hogy csak Eventek legyenek.

+nem ártana a gépeket évenként sorolni legalább FRB-n😊
Pluskast
Nem ártana. Engem fõleg a rossz FM modellek idegesítenek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pedig a Harry Potter repülõi helyett készíthetnének jóval nagyobb térképet meg lehet dolgozni az FM-n bõven...
üdv. tudnátok mondani valami beállitást a grafikára, rohadtul nem látok semmit. 1600m-röl nem látom az enemit, megyek le aztán egyszer csak nyüzsögnek a gépek. vagy ez nomális? samsung 22" és gtx 570.
Pluskast
Nos hivatalosan ugye még mindig azt mondják, hogy lesz HG sorozat meg "papír gép". Majd meglátjuk, hogy ez a speciális közlemény mit is fog tartalmazni 😊

Mindig kimaradok a jóból :-(
Múlt héten elutaztam, tele volt a WT eventel...
És persze decemberben se eventezhetek, mert megyek ki angliába, gondolom most is lesz karácsonyi ajándéknak valami My Little Póni :-D

átpasszolták a konkurenciának ott úgyis minden furcsaság fellelhetõ majd 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pluskast
Erre mondjuk kíváncsi lennék, hogy mit is takar:

Q. What is the progress with 262HG3 or the concept of German “paper planes” has changed?
A. There will be a special announcement, stay in touch.