War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Szép kör! Prém nélkül se lenne rossz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondjuk most a Blenheim izgatja a fantáziám 😊 A bombázást szeretném begykorolni, de a bombanézetbe nem érzek rá a dologra.
Ezzel a döggel pedig zuhanóban nem az igazi 😊
Ha bázist (repülõteret) támadok mire dobjam a bombát? A kifutóra?
Számít a bomba mérete? Vagyis 2x500lb vagy 4x250 ? Gondolom tök mindegy?
Próbálgasd végig, mindenki másra esküszik. Német mindenképp legyen és mellé ami szimpatikus. Ne a minél magasabb tier szint elérésének kényszere hajtson.
Csak egy országgal játszak vagy párhuzamosan minddel egy keveset?
Inkább egy régi fullra fejlesztett gép vagy egy újabb natúr?
Pilótánál a vitalityre hány pontod van rárakva? Ha 60-nál kevesebb, nemcsoda hogy kilövik a pilótát.
A németeket simán le lehet gyakni, azokban csak meggymag köpõ van.
Soha nem felejtem el amikor, a ruszki sztárjátékos NM Terri, Gladiators kupa helyezettje, a streamjén inkább lerammolta Glo B-17-esét, mert nem tudott egyszerûen vele mit kezdeni 😄DD
Pár géppel _nem_ lehetetlen vállalkozás, de RB-n a bomberek iszonyatosan túlméretezett tûzereje miatt egy kis véletlen találat elég ahhoz, hogy teljesen használhatatlanná váljon a gép még ha nem is üt ki.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
épp fordult is úgyhogy nekiestem erre kijött egyenesbe és egyetlen egy lövéstalálatot hallottam.. tail control crit
ennyi volt a nagy bombázóvadászatom, egy szimpla lövéssel elõtte a farkát a gépemnek az a tetves amcsi sniper lövész xD
La-5-öt kipróbáltam, sokáig nem jutottam vele, valami menekülõ fw-t a talajszintig üldöztem, elveszítettem, majd egy bf109e kiszedett.
A pilóta életerejét bõven lehet fejleszteni a legénységi skilleknél, 30-as szint felett nekem szinte soha nem lövik ki a pilótámat. Ha meg igen, akkor a k*rva anyját. 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Hát fiúk, nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez a játék visszafejlõdött.
bombázóval azért nem lehet játszani mert sehova sem jutok el, mert mindig 1-2 lövéssel kiszednek, vadásszal meg mindig kilövik a pilótát, úgyszintén 1 vagy nagyon esetleg 2 lövésbõl.
úgyhogy szerintem WT-rel csak a ground forcesben fogok játszani.
kár érte, pedig jó játék volt.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Már Krymsken is marha gázos szokott lenni, hogy a túlméretezett térkép miatt minden kör végén negyedóráig keressük az utolsó ellenséges gépet, a dolog jellegébõl adódóan egyedül vagy két-három géppel. Mint valami lökött bújócska.
A normál, Ruhr, Berlin és hasonló mapok az optimális méretûek.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Régi, de nagyon nagy élmény még ma is 😊
össze is pislantanám magam örömömben 😊
lehet h utána is nézek hátha van valami jó közösségi mod az x-wing vs tie fighterre 😊
Kreativitás 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Múlt héten elutaztam, tele volt a WT eventel...
És persze decemberben se eventezhetek, mert megyek ki angliába, gondolom most is lesz karácsonyi ajándéknak valami My Little Póni :-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)