38447
  • Conqvistador
    Nem tudom ki találkozott már ezzel a problémával engem eléggé zavar.
    Véget ér a meccs és az eredmény/teljesítmény részletes bontásban kb csak fél mp ig látható rögtön rábaccák a fejlesztős oldalt.
    Meg se tudtom nézni, hogy mennyi criticalom volt vagy melyik gép mennyire volt aktív a csatában. Később meg már vissza se jön az oldal.
    Nem lehet beállítani valahol, hogy akkor lépjen tovább ha végeztem a megnézésével?
  • Her Laca

ezt láttátok már:) Miki gyerek linkelte Il2 fórumba.
  • Glo
    A törtpök élete nem csak játék és mese :))
  • twi452
    tetsou hasított a peshkával ahogy kell elsőnek rástartolt a tankoszlopra és ki is szedett egy mediumot meg egy armored car-t aztán 2 perccel később lekapta a romboló :D

shoji b25el ment őt az aaa lőtte ki xD
  • sulouos
    Csak oda ne adják Shojinak meg Tetsuonak! :D
  • wargar
    Nekem bejönnek az új ai-k :D
  • wargar
    Az oroszokhoz annyit hozzáfűznék,hogy a Mig-3 sorozat iszonyat jó lett.
    Az előző meccsemen az angol-amcsi csapatot 1 veszteséggel lőttük szét. És minden csatát hasonló fölénnyel nyertünk meg. 4 menet alatt meg is lett az új Mig-3-as. Igaz, ez csak tier 2.
  • twi452
    figyeljétek ki vezeti a top gépet a csapatban :D
  • Paladin
    Azt azért figyelitek, hogy egy dolog, amit csata végén ír, a fejlesztett gépre nem annyi megy?
    Pl. A6M2-vel az m3-at fejlesztve kb 3x annyi megy rá.

4 csata után félúton vagyok a következő géphez (ok, ebben volt négyszerezős meccs is), egy gépnél többet egyszer sem lőttem le (SB). Nem igazán érzem lassúnak a fejlesztést :)
  • sulouos
    Prémiummal tolod? Tegnap megtáltosodott a Fóka és 5 gépet szétvertem vele, arra adott 1070 körül prém nélkül.
  • Glo
    A japókat eddig se fordulta le senki. New Guinea SB mapon ez az angolok nagy bánata :))
  • Conqvistador
    Nekem nem nyerte el a maximális tetszésem.
    Most valahogy az orosz gépek elég bénán fordulnak és nem igazán tudok velük versenyképes lenni.
    A Japán ág viszont nagyon durva T2 ben. Amennyire nem szerettem a Japcsi gépeket régebben most egyenlőre a kedvenceim lettek. Nem igazán tud senki lefordulni :D
  • Paladin
    Hát erről van szó. Viszont a pályán volt rajtuk kívül halom ai vadászgép, úgyhogy amíg az utolsó player elő nem került, azok közt lehetett irtást rendezni :)
  • Glo
    Kár, mert az ingyen botvadászat eléggé hozza a Liont. Mondjuk ha elbújnak akkor nem akkora fun.
  • Paladin
    Hm, SB-n nem kellett levadászni az utolsó kósza botot, amikor a legutolsó player kimúlt, nyertünk. Ezt díjazom. :)
  • Susarc
    :))
  • twi452
    Túl sokat panaszkodtál az utóbbi időben ezért megbüntetett xD
  • Susarc
    ó wtf? nem kaptam kéket 2 gépért....!!!

???????
  • Susarc
    én most tesztelem....sztem qrvajó! mindjárt maxos:P csak azt nem értem 3 lelőtt gép +1 assist az miért 1440 kékkörte HB ban:S:((((((
  • Conqvistador
    Annyira jó gép volna?
    Még nem mentem vele :D
  • termination
    Meg érdemes variálni a lőszereknél is, a géppuskába mindenképpen Icendiary/gyújtó/ lövedéket, ágyúkba pedig Hight Explosive/robbanó/ lövedéket. További infókért nézd meg a GYIK-et mert ezek alap dolgok!
    Tegnap végre sikerült leszednem a frissítést, s hát alaposa megnehezítették a fejlesztést.
    Ami eddig tökéletese működött, most pocsék Wot szintű lett, és sokkal több időt vesz igénybe, mint régen.
    Illetve mentem egy kört a BF 109-eseimmel, és sokkal rosszabb lett, nem tudom mit műveltek velük, de ezekkel már nem élvezet a játék, mint régen.
  • Glo
    Rakj a Pilot skillnél a Vitality-re, akkor jobban bírja a repeszeket a pilótád. Hack nincs, ha belőnek az ablakon egy 20-assal azt azért megérzi az ember..
  • Kalash17
    Sziasztok!Gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy egy szempillantás alatt kilövik a pilótám, vagy elkaszálják a szárnyam, míg én ezttalán 1-2X tudtam megcsinálni...Erre létezik valami hack, csalás?
  • Coral Springs
    Nekem a processing problémás a patch óta, van mikor 4-5 percing tölt és bedob egy már folyamatban lévő csatába, itt viszont Alt+F4 volt.

• sulouos
    Tegnap a 109 E-1-em állva is hagyta meg le is fordulta, egy UFO nem így működik :D
  • sulouos
    Pár szót csak sikerült kihagyni.

Azoknak a játékosoknak lehet elméletben ekkora szórása, akiknek extrém jó a statjuk az adott géppel. Tehát pl. a level 100-as csajkásoknak, akik vidáman vadászgattak a kezdőkre HB-n, aztán most van átlag 5-6 killjük csatánként, azok most pisloghatnak, vagy mehetnek más géppel. Egy kezdőt nem fog ilyen helyzetbe bedobni.
  • Susarc
    micsoda "meglepi" az oroszok/hát melyik más nemzet ugye:P/ kaptak egy UFO-t megint:)

• Susarc
    ezt mondtam én is tegnap...számomra érthetetlen az új rendszer....egy új gyereknek simán elmegy a kedve ha szarrá lövi egy 50-es gyerek egy gunpodos BF109-el a kétfedelü masináját.....pár óra ilyen szopás és megy is az uninstall ,holott épp az elején a kezdőket ösztönözni kéne és sikerélményt adni a fenekük alá....ha én lettem volna valami head boss jól picsánrúgtam volna azt a fejlesztőt aki ezt az 5 tieres baromságot kitalálta! Még nekünk is felvbaxxa az agyunkat ha mondjuk Spitezni akarok,de 950kmh-val veret szét egy kóreai jet O_O :))
  • Zero 7th
    "this made battle balance less fair. It could be possible that two players (one of which is “efficient” for match-maker and had +3 rank in 8 tier plane and the other one had -3 in tier 13 plane) would meet in one battle, thus could have 5 rank difference in the old system and according to the current system they could have 2 rank difference!"

Azért vadul vakítják a parasztot...

Eddig volt 20 szint, amiben lehetett 5 szint különbség. Most 5 szint van, tehát kb egy szint ötnek felel meg a régi rendszerben, két mostani szint különbség extrém esetben lehet 10 szint a régi rendszerben. Mondjuk régi 7-8-as, most II-es gépeket simán, üzemszerűen összerak reserve-ekkel.

Olyan meg az előző rendszerben azért elég ritkán történt.

És akkor most nem koholmányokról beszéltünk.
  • Zero 7th
    Tényleg, közben rájöttem, hogy azért nem teljesen WoTos, mert nem konkrétan a következő repülőt húzzuk a csíkon, hanem egy kiválasztottat. Valóban jobb egy fokkal. A régi szintes WT-snél nem tudom, jobb-e vagy rosszabb.
    Mármint nekünk, játékosoknak, idő szempontjából.

Amikor mindennek az ára kb 10x-esére nőtt, akkor hagytam abba a játékot... Lehet, hogy az olcsó szintesnél rosszabb a jelenlegi, de a drágánál jobb.
  • Amaymon
    Olvassátok el #27442, amit bgabor linkelt. Tisztázza a jelenlegi helyzetet és nem kell koholmányokra hagyatkozni.
  • Zero 7th
    Az a baj, hogy ilyen matchmaker maximum egy zárt alfán lehetett, vagy még ott sem, annyira kezdetleges. Aztán zárt és nyitott bétában főleg az elején már kell a kavarás, mert még kevesen vannak.

Viszont félmillió játékosnál pont megfordul a dolog, és semmi szükség bonyolultabbra. Főleg hogy már csak öt kategória van, vagy mennyi.
  • Conqvistador
    T5 ben megérteném a válaszod.
    De T2ben amikor összesen 100an várnak ne adjon már be P47eseket a T1es Ki 43hoz vazze.
  • Amaymon
    "Én csak azt nem értem, mit lehet egyáltalán elbaszni egy matchmakeren?"

A matchmaker amit felélesztenek majdan tökéletes elven alapszik. Kisebb hibákat látok benne, de azt már nincs erőm leírni.
  • Amaymon
    "Most akkor riszörcsölgethetem egyesével a gépeket, mint a WoTban? "

Egyesével, de nincs más elő követelmény, csak RP pont. XP bar megszűnt. Akármelyik géppel riszörcsölheted a választottad. Azzal hogy az XP bar megszűnt a crew XP gyűjtés boostot kapott. Tulképp ha valaki céltudatosan és eredményesen játszik gyorsabban megkapja amit kiszemelt. A totál kezdőknek jó, mert abba az irányba megy elég hatékonyan ahova akar. A régi játékosoknak, ha nem vásárolt be előrelátóan mint én (fő a szerénység) vissza lépés, mert össze kell gyűjteni az RP-t.
  • gezu1025
    "Ciklus amíg nincs 20 egyforma szintű játékos, ciklus vége"--->idő, ki akarna átlag 30 percet várni? Vagy ha soha nem lesz 20 játékos?

Ennyi. Idő. És ez a dolgokat egyből bonyulultá teszi.
  • Zero 7th
    Én csak azt nem értem, mit lehet egyáltalán elbaszni egy matchmakeren? Ciklus amíg nincs 20 egyforma szintű játékos, ciklus vége. Ez olyan kurva bonyolult, hogy másfél éve egy kalap fosnak kell lennie?
  • Zero 7th
    Eheh, mostanában kezdett megint megjönni a kedvem a játékhoz, tegnap játszottam először, néztem nagyot, hogy milyen lett.
    Aztán ahogy hallom, ez most teljesen újonnan lett ilyen. Jól beletenyereltem...
    Most akkor riszörcsölgethetem egyesével a gépeket, mint a WoTban? Picsába...
  • Conqvistador
    Ki kell adni a dühöt :D
    A ki nem adott probléma rossz hatással van a repülésre is :D
  • Paladin
    Főleg ha hozzávesszük, hogy tudtommal dev serveren (a kis létszám miatt) nincs igazi match maker, szóval nem olyan egyszerű tesztelni.