War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez HB?
Na igen, többször beszúrtam már a képet, ahol Shoji az I-15 géppel lelõtt egy Meteort <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Pár napja beszúrtam a képet, hogy az amerikai team -hez képest milyen magassági elõnyben jelentek meg a németek. Megnyertük a meccset, de hogy ezek képesek voltak ilyen helyzeti elõnybõl veszteni azért nagy tudásra vall. Ez nem a gépek hibája, hanem hogy idióták irányítják.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Végülis jól körülírtad egy Tie-fighter képességeit 😊

Hogy ne melegedjen gyorsan túl azért a Weapon maintenance-ra kell tenni skill pontokat.

Ha jól forduló, jól emelkedõ, jó tûzerejû gépet akarsz akkor T13-ig kell csak kiszenvedned a briteket. Igaz mindenki köpködni fog, de a Spit IX elég menõ (talán nem nerfelik további tier emeléssel). Prémiumban volt USA oldalon is, de már nem lehet megvenni. Igaz zuhanásban a hasonló szintû gépek otthagyják mint a huzat, mert szétesik.

Annyit tudnod kell, hogy a stock gépek mindig szarok, a fejlesztés nélkül kb 1-2 szinttel alacsonyabbnak tûnnek, szal ne lepõdj majd meg ha beruházol valamire, de nem úgy megy mint a többieknek 😊

Coral Springs
Peleliu. Felszállás után hátra arc, így tesz a levegõben induló két Mustang is. Nagy nehezen elérem a ~3000m -t, mire megjelent laza ~4km -el felettem egy N1K. <#nevetes1> Egy rácsapásból ki is nyírt, egyszerûen megállt a tudomány.

Következõ kör Iwo Jima. Két rácsapásból két critical -t vittem be egy Zero -nak, az meg még lazán manõverezgetett, lekövetett ~9000m -ig úgy hogy én még sebességelõnyben is voltam, azt kinyírt. 😄

Majd (eredeti) Berlin. Úgy ~3000m -en kóválygok, a földön egy B-17, mögötte egy FW. Nem sokra rá az utóbbi kinyírja az elõbbit, majd megindul felém. Mikor már veszélyes volt a távolság én is emelkedni kezdtem ~350km/h -al, felértem több mint ~4000m -re, az FW meg kb ~900m híján de átesett. Ráfordultam majd meg****tam a jóédes anyját is. Pár pillanat alatt ~3km -t emelkedett úgy hogy még csak nem is BnZ -bõl startolt.

De ez ugye nem probléma, a Corsair volt itt a probléma. Amíg én emelkedési fokot figyelek, motorhõmérsékletet figyelek, esetleg fekete szárnynál a levegõben maradásért harcolok, addig ezek totál easy mod -ban tolják.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Egyik magyar youtube vidóban mondták, szó volt a prém gépekrõl, és õk ezt állították, bár én sem akartam ennek hinni, mert ha így lenne akkor a prém bombázok értelmét vesztik és a heavy figheterek!😄 Csak gondoltam leírom...

Hát nálam az lenne a lényeg, hogy a géppuska ne melegedjen annyira fel, és elég sokáig bírja az osztott áldásokat. Páncélja legyen neki, de azért lomha se legyen. Nagyobb sebsebégnél ne legyen ingatag, ez úgy értem mikor zuhanó repülésbõl hozom fel a gépet. És ha lehet jó manõverezhetõ legyen, jól fordulékony!
Hali!

A prém repülõknek nincs közük ilyen szempontból a szintjükön levõ többi géphez. Hol terjesztenek ilyet? 😊

A japán/orosz/angol fighterek közül elég szint és harcmodor függõ, hogy mit ajánlanék. Ennél több infó kell 😊

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem prem gépekkel kapcsolatosan. Azt hallottam hogy a prem gépeknek a páncélzata sokkal gyengébb, ezért könnyû õket lelõni, viszont gyorsaságuk és tûzerejük jobb, vagy hasonló mint a szintjén lévõ nem prem gépeknek. Ez mennyire igaz? Illetve japán/orosz/angol fighter közül melyiket ajánlanátok?
A C corsair hivatalosan is OP volt, helyrerakták az FM-jét, amit 80%-ban nerfnek vett mindenki. Vagy nem a korrekt FM-ek miatt kardoskodik mindenki? <#ravasz1>

Corsairral is lehet jól menni.Van rb n jópár mészáros japò ellen.A b24 meg ajándék amiknál.2db is elég hogy a végén lehozzák a meccset
A Dora is ilyen, de ettõl függetlenül szerintem jól lehet velük harcolni. Mondjuk tény, hogy nem elrontani kellene a gépeket, amik amúgy történelmileg jók voltak, hanem felvinni olyan tier-be, ahol hasonló gépekkel kerülnének össze.

És persze fordítva is igaz ez, a most teljesen lehetetlen helyzetben lévõ gépekre, mint pl. az Arado, ami mind történelmileg, mind képességileg lentebb, a propelleresek között kellene legyen. Mégiscsak egy védelem nélküli, felderítõombázó gép, aminek a sebesség lenne az egyetlen "fegyvere"..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

csak éppen a K messzer a legérzékényebb és legjobban törik a manõverekre😛

Mindig van egy szopóág oldal.
A Berlin HB mapon pl 10-bõl 9-szer az USA nyer, pedig ott a németeknek még K messzerük is van. <#nemtudom>

Nana, 6 tonna max teljes fegyverzetben, féltonnás bombákkal, rakétákkal, csurig töltve. Éppen ezért az üres tömeget szoktuk összehasonlítani.
Így a Corsair 4100 kg és 2200 lóerõs a motor, a Zero 1680 kg és egy 1100 lóerõs motor hajtja. Azért jobbak az arányok.

De ha az volt a cél hogy tökrevágják a Corsairt, akkor sikerült. Ma acsi-japán szigettámadásos HB event van a játékban, japán oldalon M3/M5 Zerokkal, amcsi oldalon csak Corsair vadászokkal és B-24esekkel (Glo téged ez talán érdekelhet). Mondanom se kell, hogy az öt fõ létszámhátrányból induló japánok nyernek szinte minden körben, amikor meg nem, akkor a B-24ek hozzák le a meccset. 😄

😄 mindig elcsodálkozom,hogy a Corsair hogy az Istenbe tud egyáltalán elemelkedni a földrõl😛 nemhogy akrobatikázni😊

A történelem kegyetlensége, hogy a Corsair 6,3 tonna amit egy 2000 (2300) lóerõs motor húz felfele. Az A6M3 meg 2300 kg, igaz a motor is kisebb teljesítményû, de nem harmadával 😊

Corsaireket jól "kijavították" hordozón kezdve 5 perc alatt érek fel 3000 méterre, és az összes Zero A6M3-tól fölfele durván leemelkedik. Jóféle. <#idiota>(maxra fejlesztett C corsairról van szó) Érdemes volt 600.000 pénzt kicsengetni érte.

Na igen, ha nem tudna mindenki berusholni az elején, mert repülni kell mondjuk 100km-t, akkor jobban lehetne stratégiázni. Ehhez viszont ráfordított idõvel arányosan kellene nagyobb reward, különben tényleg csak az überfanok nyomnák.

A WW módban valszeg lesz nagyobb térkép, mert még HB-n se használjuk az egészet ami készen van.

Ja egyébként csak FRB-re gondoltam a nagyobb térképet ott lenne rá igény is...
A Clodban nincs Mk108😄DD+ Mustang és p47-t😊
Hb egy jó kör:p

<#vigyor5>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Coral Springs
Hagyjuk.

Miért? Nincs sok jelentõssége. Amiért megdolgozol kreditet és XP-t azt veszett meccsel is ugyanúgy megkapod. Nem távozol teljesen üres kézzel mint egy másik mindeki által ismert mmo-ban.
Másik mondathoz meg már alig várom hogy bejöjjön itt is egy XVM féleség amivel baszathatjuk egymást ki mekkora noob. Ha tehetném én itt kihagynám mert a fentebbi miatt a csapatom valahogy nem érdekel milyen palyerekbõl áll, 10+ kill így is megvan reward meg bezsebelve.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Coral Springs
Veszteni nem szeretek, de különösebben engem se érdekel a statisztikám, tudom hogy nem szar azt ennyi. A jó statisztika ám pajzsként tud védeni a provokatív megnyilvánulásoktól, akár a játékban, vagy akár egy fórumon.

bardocz
1500m...néha csak átbukok a dombtetõn, és reménykedek, hogy a másik oldalán tudok egy kis tempót szerezni 😄D
bardocz
Akkor marad a J hosszas nyomása, mégiscsak jobb ejtõernyõvel landolni, mint 250el egy vasdarabban.
Illetve ki lehet, anno il2-ben szórakoztunk vele, hogy ki tudja kihozni. Úgy mûködött, hogy kiengedtük a kereket, kitettük a flapset és abba az irányba léptük a gépet amerre pörgött. Így változott a súlypont, és olyan 1000-1500m elvesztésével ki tudtuk hozni. Itt nem tudom mûködik-e, de nem szokott 1500m rendelkezésre állni.

Azt hívják lapos dugónak, a P39 hajlamos rá. Kivenni nem nagyon lehet.

Hallottál már a statbuzikról?
Én próbálok nem belesni ennél a játéknál abba a hibába hogy túl komolyan vegyem mint a WoT-ot mert nagyon rövid idõ alatt beleunhat az ember és akkor átmegy otthoni munka hangulatba az egész. Az árkádban történõ folyamatos mészárolás is csak egy darabig szórakoztató. Historicalba meg elég volt múltkor bemennem a búfájterrel és kinyírni 4 messzert hogy megállapítsam ez még mindig nem blanceolt. Úgyhogy azt kerülöm.

bardocz
Meg egy találat után lehet hirtelen minden jónak tûnik, majd fordulnál, és rögtön dugóhúzó.
Tényleg, ha nem sérült a gépem, csak béna voltam, és úgy zuhanok, hogy a gép közel vízszintesen áll, és pörög körbe, abból ki lehet valahogy hozni? Próbáltam mindent, de semmi sem mûködött.
Neki mehetsz FRB-n ki is nyírhatod, de ha egyetlen találat ér 90%-ban vége a menetnek annyira megváltozik a gép irányíthatósága, szabad préda leszel az elsõ arra járó ép ellenfélnek. Pl. egy 40k-s g10-el nem fun, mouse aimos bomberek ellen. Egy egészséges szituban szó szerint centiken múlik hogy befogd a célt, mert nagyon számít hogy viselkedik a géped. Többnyire nem a stick nehezebb kezelése miatt nem tudod odavinni a célkeresztet, hogy lõ helyzetbe kerülj, hanem a gép kipördül a kellõnél erõsebb húzásra, vagy nem tud már határozottabban mozdulni. Apró karcolás is teljesen átírhat minden forgatókönyvet. Nagyon nehéz érzékeltetni szóban, amíg át nem éli valaki.
Coral Springs
Akkor már csak a flyout / kill / death arányra kell gyúrjál, meg néhány olyan kört megnyerni HB -n ahol legyûröd a túlerõt, és megkönnyezlek. <#eljen>

Ez is egy szint 😊

Mikor néhanap valami event miatt visszamegyek árkádozni engem is rémesen érint ha lenyomnak a bugiban. Megszokás, hogy arra az egy gépre kell vigyázni amit bevittem 😊)

Én már nem is számolom a 10+ killes köröket. 😄
Átlagos keddi nap.

Coral Springs
Én már nem igazán a lelõtt gépek számára megyek. Sokkal többet ér nekem az a csata, ahova nem kell második gépet bevigyek. Most tartok kb azon a szinten, hogy 10 csatából max 2x kell második gépet bevigyek, és így a 10+ kill nekem sokat ér. Ha úgy játszanák mint régen akkor minden körben meglenne a 10+ kill, de már nem tudom elviselni ha lelõnek.

Maradjunk annyiban, hogy Te jól kened Árkádban, engem meg az ai-k szidnak FRB-n. Mindketten profitálunk. Oszt ennyi, kár ezen veszekedni.

Sztem a #24738-ból, de Te tudod 😊)

Coral Springs
Ne nézz hülyének légyszíves, a #24715 -bõl indult ki az egész beszélgetés.

Azt, hogy árkádban lõtt 12 gépet egy körben, ami jónak számít 😊

Itt mit kell nézni?

Mi az FRB-rõl beszélgettünk, Te jöttél itt azzal, hogy Árkádban egér-sniperkedéssel milyen könnyû bombázót ölni. Ez mondjuk nem kétéges, nem véletlen nem járok még HB-ra se bombázóval.
FRB-n is van, hogy szétkapnak mint blöki a lábtörlõt, de nem olyan jellemzõ. Aki ott bombert tud ölni annak már van némi tapasztalat a tarsolyában.

Coral Springs
Az mi a jó franc, hogy a klánom egy hete még elsõ volt 45K kill -el, most meg 5 -ik 38K kill -el ? Lehet hogy kaptunk valamiért büntetést ? <#fejvakaras>

Coral Springs
Én az Arcade -ról beszéltem, nem az FRB -rõl. A srác aki panaszkodott az elején az is az Arcade -ról beszélt, az Amaymon meg jön neki az FRB -vel. De ha már arról van szó én HB -n is nekimegyek a bomber -nek, és általában egyik se éli túl. Ha nagy FRB fan lennék ott is nekimennék ésszel.

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Próbáld meg joystickal FRB-n, aztán nyilatkozz 😊

Amayon: Van, hogy kell várni, de a reward kárpótol. Az a baj, hogy a németek mennek mindenki ellen USa is és Oroszok is. Kellene ilyen Alternate history FRB-n is, akkor rövidebb lenne a várakozás.

Coral Springs
Arcade -ban egyik bomber sem ellenfél. Még egy F2A-3 -al is kiszedek egy B-25 -öt, az Airacobra -val meg akár komplett squad -okat. Volt már olyan köröm hogy 10+ kill -bõl az összes bomber volt, 1-2 lövés az összes.

Nem rak be sokára olyan viszonylag magas tieren ally oldalon? Bár rengeteg új arcot látni, mintha kicsit emelkedett volna az FRB játékosok száma.

Függ a napi event népszerûségétõl is. A mai szerintem szuper cool, pont amikor nem tudok játszani!
A modereknek van klánjuk, ugyanolyanok mint a többi. De nincs mindenki benne, vannak akik más klánokban játszanak.

A WT.com emberei klánba szervezõdtek? 😊