War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hogy ne melegedjen gyorsan túl azért a Weapon maintenance-ra kell tenni skill pontokat.
Ha jól forduló, jól emelkedõ, jó tûzerejû gépet akarsz akkor T13-ig kell csak kiszenvedned a briteket. Igaz mindenki köpködni fog, de a Spit IX elég menõ (talán nem nerfelik további tier emeléssel). Prémiumban volt USA oldalon is, de már nem lehet megvenni. Igaz zuhanásban a hasonló szintû gépek otthagyják mint a huzat, mert szétesik.
Annyit tudnod kell, hogy a stock gépek mindig szarok, a fejlesztés nélkül kb 1-2 szinttel alacsonyabbnak tûnnek, szal ne lepõdj majd meg ha beruházol valamire, de nem úgy megy mint a többieknek 😊
Következõ kör Iwo Jima. Két rácsapásból két critical -t vittem be egy Zero -nak, az meg még lazán manõverezgetett, lekövetett ~9000m -ig úgy hogy én még sebességelõnyben is voltam, azt kinyírt. 😄
Majd (eredeti) Berlin. Úgy ~3000m -en kóválygok, a földön egy B-17, mögötte egy FW. Nem sokra rá az utóbbi kinyírja az elõbbit, majd megindul felém. Mikor már veszélyes volt a távolság én is emelkedni kezdtem ~350km/h -al, felértem több mint ~4000m -re, az FW meg kb ~900m híján de átesett. Ráfordultam majd meg****tam a jóédes anyját is. Pár pillanat alatt ~3km -t emelkedett úgy hogy még csak nem is BnZ -bõl startolt.
De ez ugye nem probléma, a Corsair volt itt a probléma. Amíg én emelkedési fokot figyelek, motorhõmérsékletet figyelek, esetleg fekete szárnynál a levegõben maradásért harcolok, addig ezek totál easy mod -ban tolják.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hát nálam az lenne a lényeg, hogy a géppuska ne melegedjen annyira fel, és elég sokáig bírja az osztott áldásokat. Páncélja legyen neki, de azért lomha se legyen. Nagyobb sebsebégnél ne legyen ingatag, ez úgy értem mikor zuhanó repülésbõl hozom fel a gépet. És ha lehet jó manõverezhetõ legyen, jól fordulékony!
A prém repülõknek nincs közük ilyen szempontból a szintjükön levõ többi géphez. Hol terjesztenek ilyet? 😊
A japán/orosz/angol fighterek közül elég szint és harcmodor függõ, hogy mit ajánlanék. Ennél több infó kell 😊
Lenne pár kérdésem prem gépekkel kapcsolatosan. Azt hallottam hogy a prem gépeknek a páncélzata sokkal gyengébb, ezért könnyû õket lelõni, viszont gyorsaságuk és tûzerejük jobb, vagy hasonló mint a szintjén lévõ nem prem gépeknek. Ez mennyire igaz? Illetve japán/orosz/angol fighter közül melyiket ajánlanátok?
És persze fordítva is igaz ez, a most teljesen lehetetlen helyzetben lévõ gépekre, mint pl. az Arado, ami mind történelmileg, mind képességileg lentebb, a propelleresek között kellene legyen. Mégiscsak egy védelem nélküli, felderítõombázó gép, aminek a sebesség lenne az egyetlen "fegyvere"..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A Berlin HB mapon pl 10-bõl 9-szer az USA nyer, pedig ott a németeknek még K messzerük is van. <#nemtudom>#nemtudom>
Így a Corsair 4100 kg és 2200 lóerõs a motor, a Zero 1680 kg és egy 1100 lóerõs motor hajtja. Azért jobbak az arányok.
De ha az volt a cél hogy tökrevágják a Corsairt, akkor sikerült. Ma acsi-japán szigettámadásos HB event van a játékban, japán oldalon M3/M5 Zerokkal, amcsi oldalon csak Corsair vadászokkal és B-24esekkel (Glo téged ez talán érdekelhet). Mondanom se kell, hogy az öt fõ létszámhátrányból induló japánok nyernek szinte minden körben, amikor meg nem, akkor a B-24ek hozzák le a meccset. 😄
A WW módban valszeg lesz nagyobb térkép, mert még HB-n se használjuk az egészet ami készen van.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Másik mondathoz meg már alig várom hogy bejöjjön itt is egy XVM féleség amivel baszathatjuk egymást ki mekkora noob. Ha tehetném én itt kihagynám mert a fentebbi miatt a csapatom valahogy nem érdekel milyen palyerekbõl áll, 10+ kill így is megvan reward meg bezsebelve.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Én próbálok nem belesni ennél a játéknál abba a hibába hogy túl komolyan vegyem mint a WoT-ot mert nagyon rövid idõ alatt beleunhat az ember és akkor átmegy otthoni munka hangulatba az egész. Az árkádban történõ folyamatos mészárolás is csak egy darabig szórakoztató. Historicalba meg elég volt múltkor bemennem a búfájterrel és kinyírni 4 messzert hogy megállapítsam ez még mindig nem blanceolt. Úgyhogy azt kerülöm.
Tényleg, ha nem sérült a gépem, csak béna voltam, és úgy zuhanok, hogy a gép közel vízszintesen áll, és pörög körbe, abból ki lehet valahogy hozni? Próbáltam mindent, de semmi sem mûködött.
Mikor néhanap valami event miatt visszamegyek árkádozni engem is rémesen érint ha lenyomnak a bugiban. Megszokás, hogy arra az egy gépre kell vigyázni amit bevittem 😊)
Átlagos keddi nap.
FRB-n is van, hogy szétkapnak mint blöki a lábtörlõt, de nem olyan jellemzõ. Aki ott bombert tud ölni annak már van némi tapasztalat a tarsolyában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amayon: Van, hogy kell várni, de a reward kárpótol. Az a baj, hogy a németek mennek mindenki ellen USa is és Oroszok is. Kellene ilyen Alternate history FRB-n is, akkor rövidebb lenne a várakozás.
Függ a napi event népszerûségétõl is. A mai szerintem szuper cool, pont amikor nem tudok játszani!