38447
-
Amaymon #27526 Én annak örülnék ha feje tetejére áll szétszakadna. Sajna ez nem várható el még az ABSB-től sem soha. -
Glo #27525 Az egy bombázó, bakker :-) Jó, hogy nem tud műrepülni. Eddig volt túl táp repmodellje. -
twi452 #27524 ránézésre nem is arra lett tervezve a szerkezet :D -
oOBALAOo #27523 b25-el repült valaki régebben?sztem nagyon elb***ták az irányítását, főleg historicalban.jóformán egy orsót se lehet megcsinálni vele... -
oOBALAOo #27522 ..mindenesetre örülök, hogy nem most kezdem a gamet.sokkal nehezebb lehet. -
bgabor #27521 Az a helyzet hogy még ezt sem lehet állítani. Német gépek OPok T5-ben? Próbálj repülni a He-162vel vagy a Me-262vel. Jól teszik a fejlesztők, hogy a bettle rating változtatásával gyakorlatilag egyenként akarják belőni a gépek besorolását, méghozzá a három játékmódra eltérő mértékben. Ez adja majd a legigazságosabb tierezést, csakhát statisztikai adatok kellenek hozzá, azokat pedig időbe telik összegyűjteni. -
twi452 #27520 a kis mig3-ak se ócskák alacsony bf-ekkel pariban vannak :)
az újnak meg rendes fegyverzete is van, meg persze lehet, hogy kicsit túl jó a rep. modellje még aztán majd lehúzzák idővel sosem lehet tudni :D -
Amaymon #27519 Azért ruszkinak vannak jó gépeik. La5 sorozat az F-től felfelé. Illetve a yak 1B simán bezúzhat pl. egy 109-et. Az Ishak pedig OP. Mondjuk tier V engem nem érdekel, de a mig-15 sem alábecsülendő. Magasabb Yak-okat nem tudom még hova tenni régen mentem velük, mert nincs eventen.
Mindenesetre a free flight-ban a player effi is számítani fog 2 rank szintkülönbség is lehet majd, ha valaki n00b egy géppel.
Szerintem folyamatosan fog változni és viszonylag dinamikus lesz a mindenkori battle rating, az aktuális metagémnek megfelelően. -
#27518 Egy bajom van ezzel is, hogy annyira meg nem fogják leküldeni. Mert a statokat ha nézik majd, rájönnek hogy T4-T5-ben angolok és a németek OP-ok. Orosszal azon a szinten az megy aki szereti szadizni magát. :) Még japán gépet is többet látni. :) -
sulouos #27517 Ez attól függ, hogy az ő gépe és a te géped mire képes. -
Kalash17 #27516 Sziasztok!Valakinek van valami jó módszere arra, hogy kell lerázni egy a hátunk mögé tapadó vadászgépet? -
Amaymon #27515 Ez sem elfelejtendő:
"Aircraft that for example has battle rating of 6.5 in Arcade may have absolutely different rating in RB." -
Amaymon #27514 A _battle rating pontszám_ fog számítani, illetve már most is azt számít, de még nem a végleges van a gépeken, hanem a régi tierfának megfelelő. Olvasd el ott van a WT főoldalán. -
#27513 Így átnézve a T5-öt jobban, nem kéne minden Jet-nek ott lennie. Oroszoknál kb felét leraknám T4-be, de még fele ott sem állná meg a helyét. Kicsit elnagyoltnak érzem ezt a leosztást. -
Conqvistador #27512 Lehet noob kérdés lesz.
De hogy lehet ilyen scenáriót beállítani, hogy igy kötelékbe repüljön az AI ? -
twi452 #27511
cuki :) -
Amaymon #27510 Csodát ne várj. Bizony fokig nehezebb a játék azzal hogy csak nagyjából tudod merre keresd, mert nem látod be a teljes mapot. -
BaleniX #27509 Bár éjfélkor a fene látta azokat a színeket :D -
vass17 #27508 Lehet, hogy valamikor én is leporolom a joy-t, mondjuk elég alap, nem tudom milyen lenne vele. Ami engem visszatart ettől, hogy a monitoron keresgéljem a pixeleket :) A patch óta hb-n sem igazán találom az ellenfelet, ha mondjuk 1 vs 1, legfeljebb véletlenül akadok rá, mert a pontot nem látom. -
Amaymon #27507 Meggyőztél, de akkor legyünk pontosak :) -
Elar #27506 -
BaleniX #27505 Igen azt ad, bár nekem az inkább kék :) -
bgabor #27504 "TÉNY HOGY EZ A JÁTÉK IS TELE VAN MÁR IDIÓTÁVAL"
Hogy neked mennyira igazad van! Azért ne legyél magadhoz túl szigorú, semmivel se vagy rosszabb a többinél. -
Amaymon #27503 Úgy emlékszem lilát ad és akkor a nemzethez. -
BaleniX #27502 Tegnap azért laggolt a szerver mert túl sokan voltak, és lecsatoltak pár kábelt hogy lelépjenek páran, aztán vissza is csinálták.
Az lenne a kérdésem, hogy a Mission-ben szerzett RP az hova kerül? Freebe vagy a nemzethez? -
vajakos21 #27501 ha unatkoznátok
http://www.youtube.com/watch?v=BpTrygZfC-g -
Amaymon #27500 Szerencsére SB-n még elviselhető a game, sőt a DX11 óta kifejezetten kényelmes és fun a spotting miatt. Én a BoS megjelenéséig biztos játszom ezt, hogy addigra stabil dogfight skillem, tér-távolságérzésem meglegyen. És még lehet akkor sem hagyom el véglegesen, mert nem biztos, hogy az a játék jó lesz. Cammogós tempóban 1,4 évem volt arra, hogy kigrindeljem azokat a gépeket ami nekem necessary, így a funnak szentelhetem minden pillanatát a játéknak mikor elé ülök. 90%-ban evenetek. -
gezu1025 #27499 Hát nemtudom. 550 felett már nagyon kavics, 800nál meg törik, de volt, hogy 700 alatt letéptem a szárnyat róla. Ráadásul a multkor röhögve lefordult egy LA7. -
vass17 #27498 És a prémium Spitfire érzésre még jobb lett, mint volt, legalábbis tegnap 9000 méteren eszméltem fel. Mindenben egyszerűen annyira jó, hogy már szégyellem használni :) -
vass17 #27497 Nem olvastam a patch notes-ot, az orosz gépeket véletlenül megint "elállították"? Egyre szánalmasabb ez az irány, összeakadtam egy Yak-9-el, aki csak úgy mindenféle energiaveszteség nélkül utánamfordult, ráadásul 1km-el alacsonyabbról. Aztán kicsit táncoltunk, de hiába adtam bele mindent, gyakorlatilag egy helyben megfordult. Legfeljebb overshootra tudtam kényszeríteni, mert az egyértelműen látszott, hogy akárhogy trükközök a Typhoon-ommal, nem fogok az ufo mögé kerülni.
Itt vagyok már január óta, de azt hiszem most telt be a pohár. Igazából már nem is csodálkozom egy olyan nemzeten, ahol a "történelmi hitelességet" államilag akarják támogatni/kényszeríteni a fejlesztőktől...A legviccesebb az egészben, hogy a WG sem csinálta ennyire nyíltan, nem próbálta minden új patchel ugyanazt a szrságot lenyomni a játékosok torkán újra és újra...
És nem kimondottan azzal van a bajom, hogy az orosz gépeket húzzák, hanem, hogy egyfolytában belenyúlnak a gépek többségébe és éppen kedvük szerint állítják, ráadásul olyan gépek vannak egy szinten, amiknek semmi keresnivalójuk együtt. Ott van a szerencsétlen Dora, ami ugyan lényegesen jobb lett, viszont ha éppen nem jet csatába kerül, akkor az F8F-eknek céltábla, akik most már csukott szemmel is könnyedén megverhetik azzal a géppel...és persze a valóságban nem is sok közük volt egymáshot..
Sajnálom, hogy ennyire rossz irányba viszik, de talán így könnyebb is letenni.
-
ladanyi78 #27496 TÉNY HOGY EZ A JÁTÉK IS TELE VAN MÁR IDIÓTÁVAL. Egy másfél perc alatt vesztettünk reptér foglalásnál mert egy béna bal.asz se bírt leszállni. Egy másik csatában meg lövöm a PBY bombázót saját idióta hülyém meg engen nulláz mert ha már mindenképpen más célpontja kell neki, ahoz már idióta, hogy legalább más szögből repülbe rá. -
ladanyi78 #27495 a warplanes félelmetesen 0 játék. kipróbáltam de a wt közelébe sincs. egy szombat este 7-8000 játszák, tiszta vicc szegény. -
Dragunow #27494 Sziasztok!
PUMA TV ON!
http://www.twitch.tv/volfram42 -
ladanyi78 #27493 Most kezdte el én is tapasztaltam már. Valószínüleg játék hiba mert eddig nem tapasztaltam ilyet. Előfordult már néhány mappon erősebb laggolás, nemigen kapunk erre választ. Ha eddig simán futott neked akkor ne a gépben keresd a hibát. -
ladanyi78 #27492 Nem csak nálad csak itt néhányan nem tudnak értelmes választ adni, de hozzászólnia feltétlenül kell. -
vajakos21 #27491 Most nálam is csinálta japó/brit mapon. Csoda hogy nem vertem magam oda -
bgabor #27490 Csak nálad. -
pirdi #27489 Azt szeretném kérdezni, tudtok megoldást a mikrofagyásokra? 3-4 mp-ként pillanatra megáll a kép. -
Conqvistador #27488 Akkor jó neked :D -
twi452 #27487 Nálam feldobja a fejlesztés ablakot, megveszem/kiválasztom a következőt amire bezárja és ott van mögötte az eredmény ablak ahogy régen.