38447
-
Glo #27566 Nem is értem minek játszol vele... -
Susarc #27565 Shooting Star-al 2 lelőtt ellenfél 2x-es szorzó,győztes meccs--->5800 lámpa....első fejlesztés 35000 :))) taaaaakaaaarooooodj!:) -
#27564 A patch óta a single missionok irreálisan nehezek lettek... szedj ki egy spit I-el 4x12 Stukát adott idő alatt? Meg kb 50 tankot Il-2-vel, egy erdő meg egy város közepén? A swarmban támadó Bf109K-kat nem is említem :)
vagy csak én vagyok hülye, hogy erre pazarlom az időt? :D
-
Amaymon #27563 Ugyanolyan OP rendszeren NW karival nem csinálja a fagyást. Csak hogy mint hiba lehetőség kizárjam a 8-ast. -
Amaymon #27562 Az tényleg elég aljas dolog! Nem figyelsz megveszi. Kattogtattam mit a barom és majdnem megvettem goldért. -
Rens #27561 Sziasztok!
Rájöttem,hogy a VGA miatt kékhalálozik a Windows,vagyis a driver miatt.Egyelőre nemtaláltam működőt,tudnátok segíteni? AMD Radeon HD 7420G (notebook) Windows 8 64bit. Előre is köszi -
Zero 7th #27560 "Csak éppen senki se vált aranyért XPt."
Ezt cáfolnám, a balfaszok költenek rá.
Mint pl én, klikkeltem végig ész nélkül a cuccokat az egyik repülőn, és az egyik még nem volt kifejlesztve. Megvettem aranyért. Picsába. -
Sith #27559 Nem mintha halál biztos lennék benne de nekem mintha eltűntek volna bizonyos fejlesztéseim a gépekről.
Vagyis hogy pontosítsak megvan mert nem kell újra fejlesszem RP ből ép csak meg kell vegyem lionért.
??? -
Droughert #27558 Lehet átsiklottam felette, de ez az árfolyam változás benne volt a patchnote-ban? -
Dragunow #27557 Sziasztok!
PUMA TV ON!
http://www.twitch.tv/volfram42 -
bgabor #27556 Éppen erről van szó hogy a gold/free XP váltás árfolyama változott, most egységnyi aranyért harmadannyi XP jár mint régebben. Csak éppen senki se vált aranyért XPt. Akinek meg annyi pénze van hogy aranyért húz ki egy teljes fát, annak teljesen mindegy mennyi az átváltási árfolyam. -
Droughert #27555 Kipróbáltam az új patch-el a játékot, úgy látom, hogy itt is kezdenek rájönni, hogy a fizetős vendégekből fognak megélni. Van pozitív és negatív oldala is a dolgoknak. Negatív pl. az előttem linkelt táblázat, ha valaki szeretné elkölteni a free xp-jét annak ezentúl mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, viszont a másik odalról, jobban jutalmazzák, ha valaki pénzt költött, és esetleg prémium gépet vásárolt, mert ha jól látom, akkor a gépek xp csikja ezentúl nem telítődik, így egy prém géppel sokkal gyorsabban lehet xp-t gyűjtögetni (melett még a pénzt is hozzák). Ha ez a rendszer lesz a tankos verzióban is, akkor nekem tökéletesen megfelel. Az új mm meg érdekes, arról egyelőre inkább nem mondanék semmit, majd később kiderül, hogy ez mot jobb vagy sem. -
Droughert #27554 Lehet rosszul godolom, max valaki kijavít, de ha a gold váltás árfolyama nem változott, akkor normal xp-ből is több fog kelleni, mint korábban, ergo tovább tart majd unlockolni a gépeket. -
bgabor #27553 Szerintem totál rosszul értelmezed. A linkelt táblázat arról szól, mennyivel drágult meg az aranyért XP váltás. -
bgabor #27552 Az hogy több aranysasba kerül free XP-t konvertálni, miért olyan gáz? Eddig is butaság volt csinálni, ezután is az lesz. Eddig is méregdrága volt, most elképesztően méregdrága lett.
Szerintem Rócsilden és az kölykein kívül alig van aki használja azt a funkciót. -
Conqvistador #27551 Bizony.
Én pl imádtam T1ben menni a japán és orosz t1es gépekkel.
De most nem is próbálkozok ha régi T4es gépek sőt régi T8asok ellen is mehetek.
Az Új Tier 2 viszont egész jó, Japán és Német vonalon is.
Izgalmas csatákat lehet vívni és attól se kell tartani, hogy hosszú távon elfogy a lionod a sok szerelés miatt :D -
MitsuMishi #27550 Jó kis bug, épp a földi célokat lövöldöztem ki, a légvédelem átlőtt a pillboxon, én meg nem tudtam szétlőni, ezért kiszedte a pilótám.... azért ezekre odafigyelhetnének. -
vajakos21 #27549 A tankosnál meg föleg jók lesznek a rakéták.Ruszkinál már kis tieren is majd mindenen van. -
BaleniX #27548 Huh ez a mai nap...Szinte minden csata elsőre nyertes, de volt hogy lőni nem tudtam.
Máskor meg tele van vesztes csatákkal, és összekapar az ember 3 kill-t is, most meg semmit nem lehet csinálni és jönnek a nyertes csaták. Fura -
oOBALAOo #27547 Milyen furcsa, hogy a játékosok 99%-a csak a farmolásra megy, meg hogy minnél hamarabb meglegyenek a jet-ek. pedig pl. I-es szintű Chaikával is lehet jó játékélményeket szerezni. -
oOBALAOo #27546 Érdekes táblázat, valahogy én is így sejtettem, csak nem számoltam utána. Nyilván próbálják arra ösztökélni a játékosokat, hogy vegyenek aranyat, és akkor gyorsabb a fejlődés.
-
Coral Springs #27545 Amióta az Airacobra -ra is lehet rakétát szerelni használom, volt olyan köröm hogy 4-5 bombázót is leszedtem vele. Persze rá kell érezni. -
Susarc #27544 -
oOBALAOo #27543 érdekes, nekem nagyon jól megy. -
oOBALAOo #27542 a rakéták nagyon jók földi célok ellen, (pl. destroyert 12 szétszed, földi bázist 1/3-ra sebez)viszont a pecs után kevesebb pontot ad a földi célokra, ergó nincs motiváció, hogy bombázzókkal menj. -
Susarc #27541 A20 kb irányíthatatlan most -
Amaymon #27540 Én régen mikor mouse aimmal toltam és rajta felejtetem a gépen destroyert szedtem ki velük, azon túl ami elhangzott. Ami jó trükk volt még korábban beau-val bombert torpedózni. Felülről ráejtve azonnal tört vagy minimum crit. -
bgabor #27539 Elvileg a zárt béta második körét, ahová már a tankos starter pack vásárlókat is beengedik, még idén megkezdik. A nyílt béta így szerintem legkorábban januárban várható. -
bgabor #27538 Minek? Játsz az orosz szerveren, ott pofáznak eleget az oroszok a textchaten, bűn ronda a nyelvük.
Az irányítatlan rakéták és bazookák azok bizony földi célok ellen vannak, tankok ellen.
A Ground Forcessel kapcsolatban teljes a titoktartás, most a zárt bétateszt megy semmit sem tudni róla hogy mikor jelenik meg. -
sulouos #27537 A rakéták a tankok elleni legjobb fegyverek, a kisebbekkel telibe kell találni őket, a nagyobbakkal (pl. muszka RS-132) közeli mellé is elég. Ellenséges géphez se rosszak, nagyobb bombázókat kis gyakorlással simán le lehet kapni velük, vagy szemből érkező vadászokra elereszteni egy felhőnyit, esélyes hogy beleszalad egybe. -
Kalash17 #27536 Értem, és amúgy a rakéták mire valók?Ellenséges géphez pontatlanok, a Shermant nem viszik agyon, akkor nem értem.A másik pedig hogy nem lehet valahonnét letölteni a játékhoz orosz nyelvű pofázásokat?És a ground forces mikor és hogy válik elérhetővé? -
Amaymon #27535 *-amiatt :)
-
Amaymon #27534 "már nem lehet 600-al repeszteni vele"
Kezdetnek az sem rossz. Leegyszerűsítve pl. Typhoon-al nem lehetett utol érni. Szemből nem lehet agyon lőni, mert kettőt odacsap és ő az erősebb ráadásul nincs cockpit, hogy amiatt netán amiatt elvétse a célzást. -
Eisenberg #27533 Balao: Ha úgy harcolsz mint egy vadász akkor miért bombázóval mész? Nem értem az ilyen embereket. Vannak vadászok amik cipelhetnek bombaterhet ha annyira bombázni akarsz. -
#27532 http://warthunder.hu/news/Tank_Maraton.html -
oOBALAOo #27531 oké, hogy élethűbb lett az irányítás de jóformán nem érdemes bombázóval menni mert egy kínszenvedés vele a repülés, és a földi célokra is csak filléreket ad. Ergó maradnak a vadászok... -
sulouos #27530 Azt se tudod elképzelni, hogy hogy repülhettek valójában. Szerintem nem sűrűn fordulóztak le velük lomhább vadászokat, pedig az 1.35-ben megesett párszor... -
oOBALAOo #27529 hát igen, már nem lehet 600-al repeszteni vele, mint régen, de legalább irányítható maradt.A b25-el viszont már fel és leszállni is kihívás, nemhogy repülni, vagy fordulni.El sem tudom képzelni hogyan repülhet egy b24, vagy b17 a peccs után.
-
sulouos #27528 Táp volt mind a kettő, és kész. Amúgy hallottam valami nyafogást arról is, hogy az A-20 veszti a sebességet ha kiveszik zuhanásból (mondjuk ezen egy akkora gépnél nem lepődök meg). -
oOBALAOo #27527 túl táp volt a b25?inkább az a20, de azt nem is nerfelték vissza, mint ahogy igérték, sőt kapott 12(!!!) bazookát!