War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Vedd meg, fullozd ki, nem fogsz csalódni benne. Ezt úgy mondom hogy már minden nemzet késõi propelleres gépe megvan, tehát bõven van mivel összehasonlítani. A legjobb.
Arról nem is beszélve, engem speciel többször ramolnak le, többször lopják el a kill -jeimet HB -n mint Arcade -ban.
Minek raktam a 'number of experienced gunners'-re? Hát mert anélkül olyan durva büntetéseket kapnak, hogy a lövészek a 65 vitalityjükre kapnak egy -55ös büntetést. Gondolom érted miért nem akarok 10-es vitalityjû gunnerekkel repülni amikor mindenki a bombázókat akarja leszedni.
Normál HBn pedig természetesen használhatatlan a B-24, jön a Shiden Kai vagy valamelyik német szutyok és egy lövésbõl lelövi a méregdrága bombázómat. Nagy átalakításokra lesz szükség még a bombázóknál hogy ezek életképesek legyenek.
Volt olyan ismerettségi körben akinek kint dolgozván nem számított mennyi pénzt tesz bele, azonnal megvette a prém mustangot, prém számlát és váltott XPt egy csomót aranyért, meg arcadeban tolta. Meg is lett neki a legnagyobb Meteor, aztán ki is kopott a játékból két hét alatt. Kétlem amúgy hogy akár egyetlen ellenséget le lett tudott lõni HB-ban azzal a meteorral, mert ugye repülõtudás az arcadeba nem kellett. Na most ennek mi értelme van? Hogy az ember elmondhassa hogy igen, nekem van fullos jetem is?
most bemnetem B17-el 8x 1000fonttal.... 4x vágtam rá a kifutó közepére a cuccost a bázis 1/3-a sérûlt le! kedvencem a 15xp 30 lion-os HIT-ek! MIAFRAAAANC????????
zavartalanul bombáztam közben az 51 földi egységet szétcseszte az ellenfél...az én csapatom 3!!!-at azaz 48 ellenséges földi egység maradt....a bugos bombázásom meg 2 ft-ot nem ért....gyönyörû!
na megyek szétqrom a homokzsákot meg aki útközben csúnyán néz rám!😄😄 HEHEHE
az meg hab a tortán,hogy 4x kell tárazni egy Bombázón mire leesik végre....
Gondolom 4-5k méteren lesni azokat akiket 1500-ra rak be a játék halál után másnál is kiverné a biztosítékot....
te jó játékos vagy,de emberileg borzalmas hiányosságaid vannak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az történt hogy a szerencsétlent kétszer kiszedtem, másodszorra már bosszút állni jött. Majd jött harmadikra is, de erre már készültem, átesett, én meg lecsaptam rá. Na negyedikre már próbált gondolkodni is, de ezzel elkésett mert figyeltem. A bázisa fölött körözve szeretett volna felemelkedni a magasságomba, hagytam hogy egy kicsit emelkedjen majd lecsaptam rá. A statja alapján nem most kezdte hogy ennyire hülye legyen.
bejön a sok agyhalott balfék bombázóval vagy attackerrel,de akár vadásszal is.....felpakol egy rakat bombát 700-800-al rázuhan 4-5 tankra kiszórja- földbebaxódik majd 30 másodpercnyi játék után hozza a kövit és ezt még eljátssza 5x-8x...amennyi gépe van annyiszor! NORMÁLISAK EZEK?
én hülye meg emelkedek 2-3 percig 5-6 ezerre,hogy hozzam a normális játékot,de 10 bõl 8x mire felemelkedek már majdnem vége is a játéknak! WTF?! az elõzõ AB 3 percig tartott! ennyi idõ volt letakarítani 50 földi célt! észbontó!
nem aztmondom nem kell 70000km-es map,de valami reform kell,mert ezekmiatt a hülyék miatt /sry de ezek tényleg hülyék! az elõbb egy PRÉMIUM BTD-t kitargeteltem 4ezerrõl kezdtem rázuhanni õ olyan 1500 méteren lehetett...700-al eldobott egy bombát egy tankra 100 méterrõl és BAMM! grats! - már nem is jelölök meg senkit,mert a majmok amint kapnak egy villogó enemyt a radaron azonnal függöleges DIVE és vagy a földhöz baxódnak vagy KIUGRANAK!!! a gépbõl...seriously!!!/ olyan brutálul elcseszõdik az AB meccs is,hogy még.....
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
dõl majd a lóvé a sastojás 😛
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
November is the month of War Thunder’s birthday and so we decided to extend the celebration time for the entire month! Every weekend there will be special events, related to Golden Eagles.
http://warthunder.com/en/news/331-Golden-November-en
hoppá 😊
Max free flightosoknak lenne érdekes, az viszont megszûnik késõbb kizárólag eventek lesznek.
Olvasgatom néha a WT fórumot és sok szimes azért játszik WT RB-t, mert gyors. Én is azért szeretem, mert pikk-pakk ott vagy a sûrûben. Nagyobb térképnek úgy lenne értelme, ha a gépek kezelése, modellje is összetettebb lenne, legalább annyira, mint a CloD. Ez a game viszont egy árkádszim hibrid. Mivel ott van benne az árkád szó, a joy tépésen van a hangsúly.
azért jók ezek az ámerikások is 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Mondjuk hülyék ettõl függetlenül itt is vannak 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Viszont kicsit noobnak érzem még magam. Most van 500 flyoutom és 400 killem. És fõként vaádszokkal repkedek. Ez így nagyon gyenge??
Mostanában kezdtem ráérezni, és volt 1-2 jó köröm. Tegnap pl azt hiszem 2 gépemet lõtték le és én leszedtem 11-et. Bár lehet összefüggésben van azzal, hogy az orosz ágon indultam el. És 7-esnél jártam pont, mikor behozták az La-5-t, ami elég jól mûködik nálam. De kezdek ráérezni az IL-2M-re is.
Wotban világoskék vagyok, remélem itt se leszek reménytelen eset, mert eléggé tetszik a game...
Átzuhant a textúrán? 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.