38447
-
SovereignXY #27606 Én is megcsináltam minden HQ task force izét de semmi béta access hívó cucc :( -
SovereignXY #27605 Üdv all!
Csak én gondolom, hogy ez az új patch egy elég nagy elkúrt dolog. Jön pár bomber bye bye base-ek és gyors lúúz. A másik nagyon kedvenc ez a useless tier/battle rating rednszer. Minek? Tier 3as gép menjen tier 3as ellen. Ne tier 4.
Pl. tier 3 orosz. Ha berakom a yak-3p-t ami rating 4.7 ellennek simán G-10 D-9-12 meg a társai... idiótaság... -
twi452 #27604 kínai se kap többet semmit xD -
Susarc #27603 megaztán kb. 150 emberről tudok aki fullra nyomta az összes TASK-ot anno és egyik se kapott bétát....kamu az egész:) -
Susarc #27602 50 euró annyira nem "give away-es":) -
vajakos21 #27601 http://warthunder.com/en/news/381-Tank-Packs-giveaway-and-new-screenshots-en -
Rens #27600 Azthittem,hogy ezekre gondoltál,épphogy csak konyítok valamit ezekhez a dolgokhoz,ami nagyon kevés =). -
Rens #27599 Leginkább olvasni szoktam a topicot és már segítettetek itt pár embernek hasonlkban,ezért gondoltam,hogy ide írok,vannak hozzáértők,mint te is,de hallgatok rád,nemfogom a játékosokat untatni a gondjaimmal,ha nem ide tartozik. Köszönöm szépen a válaszokat, sulouos neked is köszi ki fogom próbálni.
-
Amaymon #27598 Ne a játék fórumába irkáld, ez a géped baja, mert nem általános jelenség csak nálad jön elő.
Az egy dolog, hogy én valószínű meg tudnám csinálni ha a kezemben lenne a gép. Ez olyan mélységű hiba, amit elemezni kellene többféle módon. Ráadásul az nem a megfelelő hibakód, ami kék halálkor keletkezik amit linkelgetsz.
Menj egy szakmai fórumba. -
sulouos #27597 Van ehy Whocrashed nevű program, tedd fel és futtasd le (Analyze gomb), az megmondja hogy pontosan melyik alkalmazás omlott össze. -
Rens #27596 #27253 itt leírtam a hibaüzenetet biztos elkerülte a figyelmetek,mert nemjött rá válasz. -
Amaymon #27595 Nem zárom ki hogy van ilyen bug, ha már 2 ember mondja. Csak azt írom, hogy nálam még nem jött elő pedig SB-n állandóan rajta kell tartani a szemem. Viszont ez nem ok arra hogy vissza állítsák az eredeti rendszert, hanem inkább javítsák ki. -
#27594 Srácok repair-el mi történt ? Már nincs automatikus javítás skilltől függően ? Volt ezzel kapcsolatban valami változtatás 1.37-ben ?
Nem emlékszem rá de aztán lehetséges. -
Amaymon #27593 Állítsd be a rendszert, hogy ne induljon azonnal újra mikor bekékül talán a hiba kódból ki tudod találni mi a gebasz. -
Amaymon #27592 Bármi legyen blue screent általában driver/hw hiba okoz. -
bgabor #27591 Az jó. Nekem HB-ban két meccsenként van olyan, hogy a semmiből tűnik föl valaki közvetlenül mögöttem, bármilyen előjel nélkül. Eddig ilyen nem volt. -
twi452 #27590 Vége a mocskos amcsibomber opéságnak SB-ben :D
(persze a replay bugos mint az állat még jobban mint eddig :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rens #27589 Na ezt nemsikerul hiba nélkul leirni. XD -
Rens #27588 Szerintem sincs gond az OP rendszerrel,bár a BF4 forumban egy srácnak ugyan ez volt a gondja,ugyan ezzel a Windiwsal,lecserélte 7-esre es megszuntek ezek a problem,kékhalál,meg ilyesmi. Attol félek,hogy én sem találok megfelelo drivert és dobhatom ki az eredeti Win 8-at. -
twi452 #27587 a g5n-t túl kell élni ez a funkciója :)
a g8 már istenkirály mészáros tud lenni viszont nem is visz annyi bombát mint a tehén :) -
Glo #27586 Ja, elég pöpec a bombaterhe is, csak az a baj mintha nem olyan nagyot pukkanna mint az USA 500lbs. Itt 3 db 250 kellett egy nyamvadt Cargo shiphez. Biztos alacsony a Weapon maintenance és a 3-ból 2 besült :)) -
twi452 #27585 Jó "kis" gép mi? :D
5-6km magasan már picit jobban lehet irányítani :)
Alatta nagyon előre kell tervezni :D
A következő halálcsillag már jobb ebből a helyzetből, már majdnem olyan kezes mint a b-17 :D -
Glo #27584 Twi!
Ezzen a G5N-el hogy kell repülni? Olyan, mintha nem lenne rajta csűrő lapát, hanem a személyzet a gép egyik oldaláról a másikra futkozik ha dönteni akarja a gépet. Igaz még csak stock, de így elég mókás bombázni, kb 20km a forduló köröm :)) -
Amaymon #27583 "mindenesetre hogy az új láthatósági rendszer az új peccs legnagyobb hibája"
Huh? A videó tökéletes példa arra milyen király lett. Főleg mikor a talaj irányából mennek felfelé az ellenfelei. Tisztán látszódnak, megkülönböztethetők a háttértől. Na és mikor távol vannak, ha alig kivehetően is de látszik az alakjuk. Ez jobb lett nem rosszabb. Ilyen UFO szerű eltűnést én még nem láttam, viszont majdnem minden második replayom bugos. -
vajakos21 #27582 nekem tetszik hogy nem látunk át a felhön és nem 30km röl làtszik az ellen.persze lehet finomitani de az irány jó.
mindenkinek ki kell fejleszteni a löszert stb...ez nem ellened való támadás -
twi452 #27581 ha nagyon kell nekik elkérik a replay-t és megnézik maguknak de nem hiszem, hogy túlságosan nagydobra vernék a dolgot :D -
bgabor #27580 Romulán P-51 cloak generatorral!
Bár kétlem hogy a videót elfogadnák bizonyítéknak így hogy láthatóan többször is meg van vágva.
Az tuti mindenesetre hogy az új láthatósági rendszer az új peccs legnagyobb hibája, remélem hamar rájönnek és viszaállítják. Nem ez lenne az első eset hogy rájöttek, túllőttek a célon. -
Amaymon #27579 Én nem egérrel nyomatom, viszont ha belemerülök egy cockpites felvétel nézésébe a fejem rántanám irányba önkéntelen :) -
twi452 #27578 kísérleti lopakodó p-51 :) -
Amaymon #27577 Ha az eddigi gépek UFO-k voltak, akkor az eltünedező micsoda :) -
twi452 #27576 majd bezárják ne aggódj nyoma se lesz :D -
Susarc #27575 ha ilyen videókat nézek csak én vagyok aki elkezdi huzogatni az egeret mintha irányítani akarnám a gépet?:P:D -
sulouos #27574 Nyitottam rá egy topikot a WT fórumon, kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőle. A videó alatti kommentek között valaki szerint bug. -
sulouos #27573 Gyanús volt ez nekem, hogy HB-n spotolás előtt nem láttam sehol pontot, utána meg 7-8km-ről is elég jól látható volt. -
twi452 #27572 ez érdekes.. :) lehet ijesztgetni vele, hogy olyan mint a wot :D
-
Glo #27571 Ha nem tetszenek a számok, akkor javaslom menj vissza WoT-ba T9-et grindelni >o]
Az F80C amúgy is a sealclubbing jó oldalán van, főleg propelleres gépek ellen megy.. De látom illik ide is az örök érvényű: Van, akivel nem lehet jót tenni. -
Susarc #27570 PRÉMIUMMAL!:P azt ki is felejtettem....tehát még 3000 se lett volna simában:) -
Susarc #27569 rohadt gusztustalan beetetős marketing szaga van! Az elején mindent viszel aztán a komolyabb dolgokért,meg seggelni kell rendesen.....
Ja és a legjobb,hogy az ellenfélnél TU2-k meg La7-ek voltak! nálunk meg 5 jet!! micsoda anyázás volt......csont nélkül hoztuk a meccset.
Most Bearcatezni lenne kedvem,de nem megyek be jeteknek skeetkorongnak:P -
bgabor #27568 Teljesen más dolog aranyért gépmodult venni, és aranyért free XP-t konvertálni amriől itt beszéltünk. Másról beszélsz. -
bgabor #27567 Az új fejlődési rendszerben a propis gépek feljesztésének első két sora nagyon hamar megvan, de a jeteknél megmaradtak a régi irreális számok. Láthatóan arra mennek hogy a nép a jet fejlesztéseket goldért vegye meg, hiszen mondjuk a default lőszerrel nehezen fogsz killeket csinálni.