38447
-
#27646 Próbáltam már eszerint is eljárni, de az se volt sikeresebb. A végén be kell látnom, hogy mégiscsak én lehetek a balfasz. :) -
vajakos21 #27645 http://warthunder.com/en/news/383/current/ -
twi452 #27644 Meg kell próbálni kinézni egy nem teljesen idiótát a csapatodból és vele tartani nagyjából, hogyha beüt a szar akkor tudjon segíteni :D
Ha nincs ilyen akkor le kell maradni és figyelni az idiótákat aztán ha megtámadják őket akkor megpróbálni leszedni azokat.
Ha nem jön össze akkor meg el kell felejteni gyorsan és új kört kezdeni :D -
Eikichi #27643 Nem tudom ugyan kinek már, hogy ki tanácsolta, de köszi szépen, megoldódott a probléma!
Most már nem fagy ki a game menet közben. DX11-et kellett levenni DX9-re.
Igaz, nagy grafikai élménytől nem fosztott meg, de nem tudom miért makacsolta meg magát a rendszer, mikor 1.35-nél nem volt gond.
Respect és
Békés, Boldog Karácsonyt nektek! -
Droughert #27642 Ha a csapatod nem emelkedik, te viszont megpróbálsz, akkor esélyes, hogy magasabban leszel mint ők, de ha az ellenfélnél van jobban emelkedő gép, akkor ő feletted lesz. Mivel te vagy hozzá közelebb (te vagy magasabban a csapatodból) ezért veled fog foglalkozni, ha téged kiütött, akkor megy lejjebb a többiekre. Esetleg valaki majd tud majd segíteni (vannak itt akik komolyabb szinten űzik a repkedést, több tapasztalatuk van), ha pontosítasz, milyen nemzet, milyen gép stb. -
Susarc #27641 az meglehet csak rohadék módon t4-től hiphopp eltűnnek a körték:P -
#27640 Mit csinálok rosszul HB-n, hogy állandóan én vagyok az első akinek a nyakába szakad legalább három ellenfél akik széttépnek? Aztán utána ha megnézem a többieket mindig azt látom, hogy szépen nyugodtan semmitől se zavartatva bombázgatnak meg sétarepülnek?
Pedig emelkedek mindig, nem zuhanok bele a csata sűrűjébe, nem repülök nyílegyenesen az ellenfél bázisa felé ahonnan startolnak hanem próbálok kerülni. Nem értem... -
#27639 A microlag Málta eventen nagyon kiütközött nekem is, egyszerűen képtelen voltam bárkit lelőni, mert 4-5 másodpercenként megállt a kép. Csak ezen a pályán jön elő nálam. Máskor meg 40 fps körül megy. Ez a DX beállítástól van? 11-esre kéne állítani? -
Conqvistador #27638 Kicsit bővebben? :D -
oOBALAOo #27637 -
Conqvistador #27636 De első győzelem volt? 4x es szórzóval? Mert úgy már nem annyira szuper :D -
bgabor #27635 Próbáltad DirectX9en futtatni 11 helyett?
Amúgy ez a mikrolag új dolog, de tegnapelőtt málta eventen én is belefutottam dx9 módban, mondom wtf? -
oOBALAOo #27634 hát nemtudom, én b25j-1 el mentem egy kört, 2 lebombázott bázis:4837 körte, 9240 sas. Ez azért nem rosz.
mikrolagg nekem még sose volt, lehet a te rendszeredben van a hiba. -
twi452 #27633 Ezt az új mig-3at jóféle anyagból faragták ki :D
replay-en nem látszik de telibevertem a tornyot és egy fekete szárnnyal vígan tovább repültem.. leánykori nevén HB-ben :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#27632 Üdv srácok!
Tudna valaki nekem segíteni? Az 1.37-es javítás eléggé lerontotta a játék színvonalát számomra. 6-7 másodpercenként pár pillanatra lefagy a játék. Ezek a mikrolagok inkább az eventekre jellemzőek de néha RB-ben is találkozom velük. A helyzeten a tegnapi hotfix sem segített.
Találkozott valaki hasonló problémával s ha igen esetleg tudna valami megoldást rá?
Köszi a válaszokat! -
twi452 #27631 néhány flight modell javítás + egyéb kisebb korrigálás
(+ a jóég tudja mi :D) -
oOBALAOo #27630 mi a peccs van már megint?
-
Susarc #27629 én erre szoktam repűlni
-
sulouos #27628 Csak hogy tudd, ez FRB-n volt, és ott nincs radar. :) -
Coral Springs #27627 -
Susarc #27626 4 lelőtt gép Bearcat-el 870!!!!! kékkörte....azthiszem hanyagolom a játékot amíg értelmes keretek közé nem szorítják a fejlesztést! ez most így pofátlanság! -
Coral Springs #27625 Én sem találkoztam még ilyennel, de mint írtam ez valamiféle shader bug, több köze van az egyén videokártyájához, mint hogy általánosítsunk. -
Coral Springs #27624 Nekem volt ilyen már a patch előtt is, önelégülten megyek előre, azt egyszer csak lőnek. Kevesebbet kell bambulni, ez nem a játék hibája. A videón látható Mustang esete pedig valami shader bug, a radar ugyan nem látszik, de biztos vagyok benne hogy végig jelezte a Mustang -ot, arra ez nem feltétlenül van hatással. A radar pedig nem dísznek van, és nem árt fejleszteni. -
Coral Springs #27623 Miért is ? HB -n például egy új esély a láthatósági rendszer. Múltkor a társammal 2 vs 4 japán enemy ellen majdnem megnyertük a csatát, az utolsó Zero lelövését elbasztam, így sajnos mögém került. Hogy volt esélyünk az a láthatósági rendszernek volt köszönhető, kitudtuk kerülni az ellenséget, megfelelő pozícióba tudtunk kerülni, ha végig láttak volna minket esélyünk se lett volna. A Boeing -et is csak azért veszed észre az égen mert csíkot húz, máskülönben szart se látnál belőle, te lősz túl a célon a hozzászólásaiddal. -
jocking #27622 Rövid választ akarsz? Igen, az jobb volt. Sokkal. -
Paladin #27621 Eddig is kevesebb xp-t kaptál alacsony szintű géppel. Magas nemzeti szintekhez tartozó több millió xp-t low tier géppel kilockolni eddig is sokkal tovább tartott, mintha high rank géppel csináltad volna. -
twi452 #27620 Régen jobb volt amikor 3.5-4 millió exp kellett a szinthez és az alacsony szintű gépeiddel amikre már befarmoltad az xp csíkot kapsz 2000-3000 xp-t körönként? :) -
jocking #27619 Ez az új patch-el érkezett fejlesztés és a hozzá tartozó szintek egy nagy bullshit. Ha jobb gépet akarok, rákényszerít, hogy használjam a komolyabb gépeket. Ha használom őket, mindig halomra lőnek, és csak nagy ritkán van olyan csata, ahol 10k feletti oroszlán bevételem van (és akkor a végén meg marad belőle 4k, mire levonja a lőszert/javítást). Aztán ezért kapok 900 vehicle research point-ot. Ha a He-112-met (és hasonló szintű) gépeimet használom, csatánként kapok 18k-t, javítás után marad 15k, és kapok 500 research point-ot. Ezért aztán megéri fejlődni, semmi értelme az egésznek. Egy demotiváló fosch lett az egész úgy ahogy van. -
Dragunow #27618 közös PUMA karácsonyi repülés van. kötelékrepülés 32 fővel+ funplay légiharc mozdok duel mapon. -
twi452 #27617 Darts VB megy :P :D -
Dragunow #27616 Sziasztok!
PUMA TV ON!
32 fős PUMA kötelékrepülés és légiharc repülés van
http://hu.twitch.tv/volfram42 -
Vaktermesz #27615 Őket/minket a második körre hívnak be, az meg idén lesz, szóval még nem hívtak be onnan senkit se. -
bgabor #27614 Yak 3P tier11-es gép volt a régi rendszerben, ott is lazán összedobta a gép a tier14-es G10/D-12el. Háború végi orosz propikat még jóhogy összedobja a szintén late war német cuccokkal.
Tagadhatatlanul jó hogy sokkal gyorsabb lett a csatábakerülés, erre pedig nagy szükség volt, főleg ha a War Thunder készülő tankos része a World of Tanksel akar majd konkurálni, ami ugyan atomszar, de tény hogy csak másodperceket kell várni a csatábakerülésre. -
sulouos #27613 Öröm rájuk vadászni Hurricane-ekkel :D -
twi452 #27612 nem, azok tényleg undorító kis dögök :D -
vajakos21 #27611 4 lézerrel ne csodálkozz :) -
Attiska #27610 Ma elkezdtem a szovjet ágat, a két alap I-153 nem picit OP... Első csatában 7 gépet lőttem le vele. Ehhez képest a He51 kínszenvedés volt. Vagy csak én fejlődtem azóta? -
vajakos21 #27609 ha meg ugy lehet nyerni hogy kiütik a bàzist akkor persze hogy azt nyomják.eventet kell menni ott nem ez van.vagy le kell szedni a bombereket -
vajakos21 #27608 yak3p eröst háború végi gép.az elözö tierezésnél is tul alacsonyan volt..ehhez persze semmi köze hogy véletlen orosz... -
twi452 #27607 Nem, még van néhány lázadozó, majd lecsillapodnak :D