War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fake.

Ilyenekkel húzzák csõbe az "Auto-aim" fanokat. A bejövõ infókat lehet konvertálni (ettõl mutatja a csávónak felszállásnál a 800km/óra emelést az i-16), de mivel a szerveren megy a számolás ezért a többi játékos a valós adatokat látja, azaz a csávó önmagát (meg a videó nézõit) csapja be.

Gondolom van valami link a youtube-on ahol le lehet szedni, de biztos meg kell adni a bankkártya adataidat a pin kódoddal együtt, meg kitölteni az email címed megadásával pár kérdõívet (ami szintén sehova se vezet, max kínos levlistákra, az adataid meg könnyen eladható fekete adatbázisokba)..

Szal nem kell bedõlni. Amúgy ezer éves a videó.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

😞

Lehet más is sérült ott. Hátranézett op bomber mouseaim autopilot nélkül és lezuhant. 😊
pff 😄 stukának ellõtték az egyik kifutóját, szóltam neki h tudjon róla és könnyedén tegye le.. 2 mp-el késõbb belevágta a földbe a vasat egy dugóhúzóval 😄
a srácnak jobban kellett a kill.....muterja vesemûtétjére gyûjti a pénzt!😛

Az HB map 😊
Neee. Tán nem arcade-os színvonal? 😄
állat 😄
Azért ez a lemming train se rossz 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na végre tudtam nyomni pár kört 😊

5 percig kullogtam a p-40 nyomában mire végre sikerült lõtávba érni erre...
Van erre egy nagyon egyszerû és biztos módszer. A maszkolás nagyon idõigényes ezeken és soha nem lesz tökéletes, mert a maszkolóanyag/szalag mellett szinte mindig be fog valahol szivárogni a festék, fõként ecsetes festés esetén.

Ezért a legjobb, ha nem maszkolsz, egyszerûen lefested a kereteket, ahogy tudod kézzel (de inkább több, mint kevesebb, a keret minden része legyen megfestve), nyugodtan kimehetsz, nem baj, ha befested egy kicsit az ablakot is. Miután megszáradt a festék, fogsz egy fogpiszkálót (kemény anyagú legyen és viszonylag hegyes) és egyszerûen lekaparod vele az ablakról a festéket. Az üveg és a keret találkozásnál a peremek tökéletesen megvezetik a kezed, így nagyon egyszerû és a legjobb eredményt adja.

OFF vége 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

http://warthunder.com/en/news/333/current/
Coral Springs
Kicsit elmélyedtem a polgári repülésben is mint földiszemélyzet. Sehol egy puskadörrenés, egy becsapódó bomba, alig bírom megszokni. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hát igen, legközelebb beszerzek azt is <#smile>

Coral Springs
Én az Arcade -ba szoktam velük bemenni, HB -n meg leginkább egyedül megyek, elég nekem magamra vigyázni. Régebben az egyik PUMA taggal mászkáltam be huzamosabb ideig HB -ba, õ tényleg nagyon jól tolta, de általánosságba véve nincsenek jó tapasztalataim.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Most már az enyém is bevetésre kész 😊
atom stabil úgyhogy így marad 😊
snipe-osok nem mennek veled tímezni?
Elég masszívnak néz ki, egy hibáját látok nem mintha nem lenne állítható a csuklótámasz.
Coral Springs
Én ezzel egy ideje úgy vagyok, inkább a németek ellen mint a japánok ellen. Ugyanis az N1K változatlanul op amióta bekerült a játékba, a Zero -k leemelkednek, kifordulnak, de az ilyen volt a valóságban is. Oda inkább kell egy jó team mint a németek ellen, ilyet pedig elvétve találsz HB -n is.

Fulrra fejlesztve nem lehet rossz (vagy de)
Guadalcanal 😊yess Ott még bombázni is jó japóval 😊
az egy baba kis bot, múltkor is tetszett 😊
Huh nem rossz ez a p39q japó ellen. Majdnem stock géppel kiszedtem 2 A6M2-t. Durrannak mint a lufi 300m-en. Egy a baj, nagyon gyorsan elég az energia. Sokat kell mászni az új helyzetig. Lehet kifejlesztve komolyabb.
Motiváció a gifen
http://www.ssquad.ru/index.php?/topic/244-novyj-dzhoj-ot-vkb/

Coral Springs
Elkapott a lendület hogy megmentsem egy társam, azt belementem a hülyeségbe. Kétszer is elkönyveltem hogy vége, de ez ám epic lett. <#vigyor3>

Nem lett rossz 😊

tudod mivel festhetnéd le szépen a kabinkereteket?
lehet h kicsit több meló de szépen ki kéne maszkolni az üveg részeket aprólékosan és pontosan és utána le tudnád biztonságosan festeni aztán lehúzod a maszkolást róla és ha minden jól megy tökéletesen szép egyenes élek lesznek festve.
Már szét is szedtem..😄 Vagyis még két vezetéket kell visszaforrasztanom és kész a 2.0ás verzió 😊

Ezt a nagyon hosszú botot hanyagolom mert repkedéshez nagyon jó de amikor akció van..😄
Sajnos a közepén elõjött egy nagy lyuk is ami nagyon nem tetszett úgyhogy akció közben eléggé rángatós lett a dolog 😊 Túl sok az a kitérés, most egy rövidebbet csináltam, ez csak olyan fejlesztés a gyárin, hogy kicsit többet mozogjon 😊
Igen. Én festettem, a 2 kezem munkája <#bee1>
Még csak a 3. makettem, igyekszem hogy jók legyenek.
Csak a kabinvázzal voltak bajok, az sajnos szépséghiba <#sir>

Kíváncsi leszek a végleges hogy szuperál majd. Nagy hátrány lesz akkora kitérésnél, hogy nem tudod pontosan középállásban van-e a joy, mikor nem látsz tájékozódási pontot.
WOW! ezt te raktad össze?

Jók az S79-esek, mert iszonyat gyorsak. Lepakolod a 250-eseket a tankokra és már hazafele battyogsz mire az enemy odaér. Utána a Do217E1, E2. Az E2-nek van 20mm ágyúja elõre ami igen hasznos. E4-tõl felfele sajnos nincs ágyú, de a bombateher tûrhetõ.

*nem w2 hanem e2 😊

Én a dornierek (Tier 11-12)alatt nem igazán tudok jót ajánlani.Gyenge páncélzat,gyenge géppuska védelem,lassú mozgás és közepes bombateher.DO217e1-w2 már használható.Ha nagyon bombázni szeretnél menjél orosz vagy az amerikai ágra.HB-ról írtam.

Az S 79 hárommotoros változatai elég gyorsak, de a bombateher nem a legnagyobb. Van neki egy szál nehézgéppuskája elõre irányozva, azzal ki lehet szedegetni a puha célokat. A védelmi fegyverzete nem lenne rossz, ha nem résekbe telepítették volna, de így hatalmasak a holtterek.

A Ju-87-ek jól fordulnak ha van hozzá egy kis sebességük, a bombaterhük kifejezetten jó, és mind rendelkezik 2 géppuskával, ami a puha célok ellen nagyon jó. A D-5 variáns pedig 2 20mm-es gépágyúval, az tényleg pár skulóból rommá lövi a puha célpontokat, arcade módban még vadászgépnek is elmegy. A hátrafelé nézõ géppuska kis kaliberû, de gatyaszaggató a tûzgyorsasága, hamar rávesz bárkit, hogy otthagyjon. Cserébe elég nagy a holttere.

A He-111 és Ju-88 bombázókhoz nem nagyon tudok hozzászólni, a He-111 H-16-nak a hátán már 20mm-es gépágyú figyel, de elég lassú, könnyen elfognak vele. A bombaterhe viszont hatalmas, még a legkisebbnek is.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az említett makettem:

Hihetetlen, hogy gép állandóan a németek ellen vág be a corsair-el. Lassan már vérnyomáscsökkentõ kell a 109-esek miatt...
Szerintetek németeknél melyik bombázó igazán használható? Mind Arcade mind Historical csatákban használnám. Egyenlõre még Lvl 7 vagyok a németeknél, de nem akarok felesleges lionokat elkölteni arra hogy mindet kipróbáljam. Szóval akinek van tapasztalata megírná hogy melyik gépek lehetnek jó választás?

ÁGYADAT VESD BE!!!!!😊))

Koreáig terjed a játék, nem hidegháborúzunk. Különben mindenki B-52õt követelne, teljes joggal. 😄

B-36
Ha már van post war, akkor a B-36-ot nem akarják bele rakni? Kicsit Fun lenne 13000 méterrõl bombázgatni 😄
RiCSi1234
Azt néztem én is, igen agresszív kinézete van.. 😄D

Az már a destroyert is kiviszi majd. <#banplz>

GTA V (*.*)

Húúú, ott a kiskacsa Hs-129 a 75mm-es ágyúval! 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A kultikus LEDes fejkövetõs sapka. 😊

valóban lehetne hosszabb alapból is de hát ez van 😊
Nem szeretném azt is szétkapni bár olvastam róla, hogy meg lehet szüntetni nagyon könnyen ezt a gázkar középre ugrását ami engem egy kicsit idegesít..

Inkább kitalálok majd valamit, hogy oda kerüljön a lábam mellé a gázkar is és akkor nem lesz rövid a kábel sem 😊

most ilyen volt a teszt-setup 😄

kis festékes mûanyag sámli 😄 Csak egy kicsit magas 😊
Torzonborz
Tényleg a gázkart kábelezést is hosszabbítod ? Mert az elég rövid , nem ér fel az asztalra ha a joy lent van, nem ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Tutira megkapják a németek is.

a hotas x-nél nincs a talpon egy gomb sem csak a markolaton 😊 a gázkaron van az összes többi gomb + a rudder 😊

igazából tovább lehetne barkácsolni mert a kar-on is van egy 40 fokos rudder potméter, a képen nem nagyon látszik de a fehér gyári mûanyag csonk tetején az a fekete cucc
azt teljesen ki lehet venni a helyérõl csak be van oda dugva 😊
egy kábellel el lehetne onnan vinni és bebarkácsolni egy pedálszerkezetbe 😊
bardocz
Jaaa, ezt nem tudtam 😊 Akkor olyan, mint aminek elképzeltem.
Gyönyörü ;-). A talpán lévö gombokat hogyan éred el?(lassan nyithatsz egy wt ekecsmühelyt)
A 190 d9 ruszki?