War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bombacélzó szabálya ennél prózaibb. Aminek van bombacélzó mechanikája az kap célzókört, aminek nincs annak "érzésre" kell bombáznia.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

szerintem van értelme, kifejlesztve nagyon jó gép. ab-ban még vadásznak is elmegy sõt én hb-ban is kergettem vele messert, illetve nagyon jól bírja az ütést (persze saját szintjén), hb-ban több vadászt szedtem le vele mint bármelyik vadászgéppel.

Coral Springs
Pedig egy Tu-2 már tényleg a freekill kategória. Mondjuk én Arcade -ban Yak-9 meg P-39 -el megyek, nem vizipisztollyal. De HB -n se nagyon éli túl ha megdurrantom a 4x20mm -el.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jaaa... Én valami bonyolultabb balance dologra gondoltam. Hát akkor jólvan, már ezt is tudom 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Van neki. Egyszerû a szabály, attackereknek nincs, bombereknek van. A tech treeben láthatod a gép adatainál hogy melyik kategóriába van sorolva.

A B-25 legelsõ (tier 7-es) verzióját érdemes megvenni? Annak már van bombacélzó köre HB-n? (nem teljesen világos, hogy az egyik bombával agyig rakott gépnek miért van köre, a másiknak miért nincs)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Mondom én hogy túl OP lett a bomber 😊
Lehet hogy alapból nem valami profikat fogtam ki, deén is így jártam, és amikor a Zero elkezdett rám telepedni, kicsit leengedtem a gép orrát, kb. 10s alatt 650 km/h-n volt, a Zero már kopott is lefelé. Közben jött egy Ki-61 és egy prémium Messer, de õk se tartották a lépést (illetve a Messer lefordult rólam, lehet õ utolérhetett volna), kicsit olyan A-20G érzés volt 😄 Csak annak le se kell nyomni az orrát.

Ááá amerikai nem lehet jó.A német japán az easy mód.Corall mondta és ö biztos ismeri öket hiszen már 3 as szinten van velük.....
Ha mindent át akarsz variálni,miért nem hb-zol? Van akinek az jön be...csinálják
Az amerikai gépekben van anyag bõven, talán a legjobban õk bírják az extrém sebességû zuhanást és G erõket. Sajnos emelkedni azt kevésbé tudnak, múltkor nagyon megrázó volt ivo jima eventen hogy mindegyik Zero leemelkedi a Corsairt.

AB-n az a baj a leszállással, hogy a csata, bár a térkép közepén zajlik, alig van pár méterre a bázistól, és ha véletlenül leszállsz, biztos hogy arra téved egy jómadár, aki ingyen frag gyanánt belédereszt egy sorozatot.

Nem gondoltam volna, hogy a Corsair 15G-nél még nem törik. Tetszik ez a gép, pedig nem csípem a nehéz vasakat, ez olyan gyors, hogy eddig az összes Zerot, Ki-61-et meg prémium Messert állva hagyta 😄

jól mondod!

amire épp a napokban gondoltam az pedig az lenne,hogy a sérülés modellt azt az FRB-s modellre kéne cserélni AB ben is! vicc,hogy 3/4 ben fekete sötétpiros géppel is lazán akrobatikázol😊 az utántöltést pedig lekorlátoznám max 3x-ra aztán lekéne szállni! szóval FRB-s sérüléssel nem lenne ilyen lézerágyu fesztivál😊

az imént 5-en!!! majdnem két percig!! üldöztünk egyetlen TU2-t én 2x táraztam bele,gondolom a többiek sem a semmit lõtték😊

WOT ban azért sokkal kevesebb ereje van egy összeált csapatnak, gyakran három profi se tudja megnyerni a csatát ha van melletük 12 alma. Egyfelõl mert csak hárman állhatnak össze, másfelõl mert ott a két tierrel kissebb tankok nehezen tudnak megölni egy nagyobbat. Ha a lista aljára dobja a platoont, nem sok vizet zavarnak.

War Thunder HB-ban viszont minden a repülõtudáson múlik, simán le lehet szedni akár nyolc tierrel magasabb gépet is ha jó vagy. És a négyfõs csapatok is sokkal nagyobb hatással vannak a csata végkimenetelére, többnyire tudják annyira befolyásolni azt, hogy megnyerjék.

Éppen ezért itt sokkal jobb a helyzet mint a Wotban, ritkán van az embernek olyan érzése, hogy õ akármit csinálhat, a lökött csapt amúgy is bebukja a meccset. Wotban azért nem ritkák az olyan körök ahol a csapat fele elpatkol az elsõ három percben, onnan már te nem tudsz nyerni, bármit is virítasz.

Pedig hidd el, hogy már a puszta tény, hogy HB-ban akár öt tíz percet is kell repülni és helyezkedni az elején, meg nincs újratöltés a levegõben, elriasztja a vérpistikék zömét, akik Counter Strike szintû pörgésre vágynak. Õk inkább mennek agyatlanul tömegverekedni Arcadeba, amit pont erre hoztak létre. Õk egy pörgõs FPS játékot szeretnének repülõkkel, a HB-nak már a körülményei elriasztják õket. Ez bizony komoly játékosszûrõ, ami rengeted amatõrt tart távol a profi játékmódoktól.

Aki pedig HB-val próbálkozik az vagy nagyon hamar kiszelektálódik és visszamegy Arcadba vérpisulni, vagy pedig elkezd fejlõdni a tudása.

World of tanksban egyetlen játékmód van, semmilyen hülyeszûrõ mechanizmus nincs. (talán most az új 7 vs 7 csatákban javult valamelyest a helyzet, de a random battle az nem változott)

*ne random legyen
Épp ezért nem szabad elvárni, hogy a végkimenetel random legyen egyedül. Team játékban teammel kell menni, és összedolgozni.
Csapattal nyerni könnyû ezt nem is vitatta senki (WOT-ban is ez volt egy lehetséges megoldás a sok low effes ellen), én pusztán arról beszéltem, hogy már hb-n sem ugyan az az emberanyag mint korábban, és ez csak rosszabb lesz ahogy nõ a játékos bázis (ugyan ez a folyamat lejátszódott WOT-ban, eleinte csak a low tier csaták voltak problémásak, mára már T10 is tele van olyan játékosokkal akiknek lövésük sincs a játék alapjairól sem).
4 ember teamben könnyen hoz 2kill / fõ. A maradékkal bármilyen idióta a team elbánik. Valójában nem idióták, hanem nincs koordináció és mindenki megy a feje után.
Coral Springs
Az csak legenda hogy HB -ra az értelmesebbek járnak. Jó, nem mondom azt hogy nincs köztük, de ilyen sûrûséggel elõfordulnak AB -n is. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

haverom szerint a hangárokban lévõ pilótáid skillje + saját szintedbõl számol valami átlagot...lehet benne valami

Persze, de attól még hogy te össze állsz haverokkal, attól még nem változik a HB összetétele. Sajnos én nem látom azt, hogy HB-re csak az értelmesebb játékosok járnának, és nem én vagyok az elsõ aki hasonló tapasztaltról írt..
Nekem pont ellenkezõleg van, a japán gépekkel (a Ki-61-eket kivéve) szinte semmit se tudok elérni, míg az amerikaiakkal egész jól sikerül általában repülni (és nem csak bombázókkal, vadászokkal is).

Pedig ha látnád, hogy én mit összeszerencsétlenkedek az AI-k ellen, elsírnád magad 😄

Coral Springs
HB -n aki nem akar vérnyomáscsökkentõvel repülni, az vagy a németekkel, vagy a japánokkal megy.

Eventen feljön az a maradék 40ezer béna is, akik amúgy egy percet nem játszanak.. Ehhez mérd a csapatot olyankor 😊)

Ne hallgass rá, három másik játékossal összeálltok egy szakaszba HB-n, és ha értitek a dolgotokat, kb 8 meccset lehoztok a 10-bõl.

Plusz itt HB-n azért lényegesen értelmesebbek a random cspattársak is mint a World of Tanksban.

Coral Springs
Valamit biztosan alapul vesz még, mert olyan nincs hogy 40 csatából 6 -ot nyert. Nekem amikor nem event van úgy néz ki a mûsor hogy 2-3 defeat, majd 2-3 win, esetleg elõfordul hogy megugrik a win -ek száma, de egyértelmûen látszik hogy random. Ezért voltam kiakadva a múltkori event -en, letoltam 10+ csatát és mindegyik defeat volt. Korábban ilyet én még nem láttam.

patchaou
Na szép 😊 Hiába, az online játékok legnagyobb és kiküszöbölhetetlen hibája az egysejtû játékosállomány :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Iwo Jima frb..lehet trollkodni B24 el....engem nem kilõni a zeromból 😊 már ha lesz idõm ma (Bgabor ott lehet tesztelni)
HB-n ha biztos nyerni akarsz premade teambe kell menni.
HB-n meg az lesz, hogy az összes vadász lent marad földi célokat lõni és buktok 😊 (amúgy sajnos tényleg gyakoran megesik...)
patchaou
Asszem lassan ideje lesz befejeznem az AB-s bohóckodást. Totálisan kezdõ vagyok, de hogy mennyire agyatlan csapatokba kerülök az valami rossz vicc. Gyakorlatilag szinte minden csatában az van, hogy ha Én nem pusztítom a földi egységeket akkor hatalmas arányban bukunk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sajna így gondoltam én is. De nagyon unalmas 5-8 perc várakozás után egy 5 perces állandó vesztes harc. Alig bírok fejlõdni. (Tudom árkád, de az nekem nem játék.)
Szúrja a szemem, hogy az utóbbi meccseket nézem az ellenfél általában jobb játékosok alkotják. Nálam, magamat is beleértve kezdõ zöldfülûek általában a szereplõk. Jó ha volt eddig 10-15 élvezetes küzdelmem, "közös munka".
A matchmaker csak a gép típusát veszi figyelembe a csapatok összerakásakor (ha jól tudom), azt hogy mennyire fullos a gép, vagy hogy milyen ügyes játékos vezeti, azt nem számítja be.

Egy hete kezdtem a játékkal ismerkedni. 5 szinten vagyok a légierõ szintje 3 (német, csak HB játék, és joy.).

Ez a "véletlen játék generátor" hogy párosítja a csapatokat? Milyen elv szerint?
Most van kb. szumma 40 meccs a hátam mögött és ebbõl csak 6-ot nyert az "én csapatom". Ha megnézem a pilótákat, míg "nálam" 9-es 6-os 2-esek vannak az ellenfélnek Level 34-es 14-es stb. pilóta kimaxolt gépekkel??

Hogy lehet így nyerni. Alig van nálam csapatmunka. Mindenki szerte szét, semmi fedezés. Az ellenfél "tömegben" mozog. Próbálok egy társnak segíteni és máris rajtam van 2-3 ellen...

Itt a legvégén azért nem õ volt a legmagasabban 😊 2 zerot le kellett csalogatnia az egekbõl 😄
Pedig egy gyakorlott Joy-os az egész egeres bandát hülyére tudja venni 😊

Grlmz videója annyiban életszerûtlen, hogy neki mindig energia fölénye van a többiekhez képest. Sztem mindig 10 perccel késõbb lép be, mire mindenki földközelben teker 😄

nemrossz JOY-al repülni! nagyon jól lehet manõverezni,de én egyszerûen senkit nem tudok meglõni😄😄 mondjuk engem se könnyen az egeresek....
és nincs türelmem gyakorolni a célzást😛

Egyedül a lag hack mûködik. A többi pletyka, a célmegjelölés az lehetséges. AB-n sokra nem mész vele. FRB-n lenne brutális elõny, de ott nem igen használnak ilyet, annyira zárt a társaság egybõl feltûnne.
Bakker füles nélkül néztem és azt hittem a te videod, gondoltam magamba egy kis gyakorlás és ennek a gyereknek megéri áttérni joy-ra 😄
Meg õ az 1c-vel repül, annak nagyobbat durrant az ágyúja 😄

pedig csak le kell másolni amit grmlz csinál és ott is vagy 😄
Tegnap szereztem meg az F4U Ia-t, próbálkoztam vele joystickkal repülni AI-k ellen, de nem nagyon jött össze 😄

Mindenki abban hisz amiben akar <#alien2>

De ez a videó fake.

darki81
pont már kezdtem öklendezni, de szerencsére idõben elolvastam Glo #24945 hozzászólását és már jobban vagyok 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Coral Springs
Így néz ki amikor egy köcsög besompolyog mögéd, pechjére rossz emberre talált. Egész csata alatt 4km környékén a bombázókkal voltam elfoglalva, ez már a végefele hogy lejöttem onnan, nem is találkoztam ezzel a gyökérrel, így azt sem tudom mi volt a problémája. <#nemtudom>

nemtudom nemtudom.....amikor 750-el üldözök egy D13-at ami földközelben épp egy bombert lõtt ketté majd mikor kiszúrja,hogy zuhanok rá vízszintesen 3 km-ert ver rám aztán amikor én dobom a D13-at 3000 méterrõl és 15-20 sec alatt lelassul 600 alá...
vagy mikor "kézifékes" kanyarral befordulnak utánnam és utólérnek pedig én zuhanásból szedtem speedet a muki meg földön forgolódott....

vagy a 900-as pilotám ACE skillel tiszta idõjárású mapen csak 400 méterrõl veszi észre azt aki épp akkor lõ szarrá akkor azért elgondolkodom....

és a poén,hogy ha RU szerveren vagyok ez hatványozódik....