38447
-
sulouos #27686 A titok: CÉLOZNI KELL! :) -
keneseig #27685 Nah hát eddig se mentem sokat RB-n de most ettől,hogy a végén 1 F4U-t nem értünk utól és fél óráig csak menekült,majd mikor mégis utólértük akkor inkább lezuhant.Hát megint csak elment a kedvem az RB-től... -
Conqvistador #27684 Hát én meg 2db 1000kilóst és 4 db 500ast dobtam le 400méterről a szokott módon és az 5 tankból 1 robbant fel pedig libasorba voltak.
És nem ez az első bombázásom :D Ebből minimum 3 nak fel kellett volna robbannia... -
sulouos #27683 Pedig még javítottak is rajta. Az 50 kilós bombát olyan messze dobtam az AA mellé hogy lehet nem is látták, mégis beledöglöttek. -
sulouos #27682 Nem normális, engem is bosszant ha támadóval vagy bombázóval megyek, de ez van. A vadászok harca jellemzően 5-6-7km magasan zajlik, aki annál lejjebb van, főleg ha német, az ingyen kill. -
twi452 #27681 aha :D -
bgabor #27680 Amikor választhatunk a kistierű 1939es szovjet gagyibombázó és a kétmotoros, négygéppuskás vadász között? -
Conqvistador #27679 Arról nem beszélve, hogy a bombák hatásfoka kriminális.
Miért kell tönkreb..ni a játékot? -
twi452 #27678 nem ma lehet 9től kiválasztani h milyen ajándék géppért akarsz gürizni?
vagy csak én vagyok vak :D -
Conqvistador #27677 Srácok!
Valamit csináltak a damage modellel.
Úgy hullanak a gépek, mint a legyek.
-
Elar #27676 Értem, köszi.
Tehát végigpróbálhatom ismét az összes gépet :)
Én általában a Turn Time-t nézem, mert szeretek fordulózni.
Viszont ahogy látom igazából ez az adat nem annyira mérvadó. Maradjunk a BF109-es példánál - Ha jól rémlik 1m van a kettő között, mégis ég és föld a kettő érzésileg :) -
Elar #27675 :)
Van más Elar is??? :)
20 éve ezzel nyomom :)
Ja akkor onnan voltál ismerős :)
A Steamen 50% diszkont az Advanced Pack - még 27 percig.... -
bgabor #27674 Ne mond nekem hogy nincsen középút. Hogy már arra se méltatják a közeltámadó gépeket, hogy a támadóik fölé repüljenek, esetleg rájukcsapjanak néhányszor BnZben. Szerinted mennyire lesznek életképesek a közeltámadó gépek ha avadászok teljesen ignorálják őket? Ez szerinted normális? -
Conqvistador #27673 Ismerős érzés :D
Bezzeg a bombereim nem szedik ki a mögöttük jövő gépeket max közeli crew nél sem. Bosszantó...
Amúgy te az az Elar vagy aki PPM en is játszik?
-
MitsuMishi #27672 P-38G Lightningról van valakinek tapasztalata? Kiskoromban mindig is tetszett az a modell, de nem tudom mennyire hasznos a WT-ben :D -
sulouos #27671 Te se mennél le gyepszintre, főleg németekkel. -
voros12 #27670 Az utolsó bot is ezt követte. Élmény volt :D -
voros12 #27669 Ezt nem tudom feldolgozni :D Most mentem egy Hb-t a végén maradt 3 bot vs 5 bf ellen. Fél óráig kergettük a botot aki csak körbe-körbe ment. Végén nagy nehezen sikerült utolérnem, lelövöm és nincs kill. Szétvet az ideg. -
bgabor #27668 Hogy ezek a földi támadó gépek mennyire életképtelenek. Három csatát lanyomtam egyhuzamban úgy, hogy a baráti vadászok ránk se bagóztak, egy se segített. Repülünk a G Stukákkal meg HS-129esekkel, aztán az első Beaufighter ami beesik közénk lelő mindannyiónkat, mert egyetlen baráti vadász se segít. És mindezt HB-ban. Hát gratula. -
#27667 Kezdetben nagyon ki voltam bukva a jak9-esekre me a kobrákra amikor bombázóval repkedtem. Aztán egy idő után megszoktam őket, sőt volt már olyan is, hogy ki49-el fordulóharcban levadásztam egy kobrát, mert az elején mellém lőtt és túlfutott rajtam. Persze mostanában is gyakran előfordul, hogy nem figyelek és 1-2 ágyúlövéstől darabokra hullik a bombázóm.
Az viszont vicces, amikor hátulról kiütik a pilótámat. -
Micsurin #27666 a cobra az király bomber ellen.... rá kell repülni felülről és kb 2-3 lövés (átlagban) a 37-esből és már zuhannak -
Coral Springs #27665 Kivéve ha az ellenfél nagy kaliberrel érkezik, egy B-17 két lövés a Yak-9T -nek, és az Airacobra -nak is. (AB / RB) -
oOBALAOo #27664 ha meg bomberre vadászol, akkor tényleg a rázuhanásos taktika jön be, de ehhez megfelelő gép is kell(pl. japó fw190) -
oOBALAOo #27663 ezért kell magasra menni bomberrel.6-7ezr m-re nem sok gép jön utánad:) -
oOBALAOo #27662 FM: Flight Model. Az új pecsben igyekeztek a gépek repülési tulajdonságát közelíteni a realitáshoz. Tehát jócskán változtak a régi verzióhoz képest.aztán, hogy ez mennyire jó vagy rossz, az mindenkinek máshogy jött le.Vannak gépek amikkel sokkal roszabúl megyek, vannak amikkel jobban, vannak amik maradtak ugyanolyanok.
-
twi452 #27661 vagy ha nem buta és gyorsan jön/zuhan és nagy fegyverei vannak :D -
oOBALAOo #27660 Ha bomberrel mész akkor állandóan pásztázni kell a légteret lövészpozícióból.ha mázlid van, és időben észreveszed az ellenfeled, akkor 90%ban te fogsz nyertesként kijönni a szituból.Álltalában 300-200m re van állítva az átlagos vadászok célzása Historicban, viszont te már 1km-ről tudod őket sorozni, ráadásul több lőszered is van, és tudsz újratölteni. ja és egérrel célozhatsz. egy szívás van, ha az ellenfél ismeri a géped holtterét, és onnan támad... -
Elar #27659 Mi az az FM update?
Most remek kőrt futottam orosz gépekkel.
3 repülővel földhöz vágtam magam, a 4. szemből kiszedte egy IL2.
Az 5. (MIG3) leszedett egy Wellingtont 800m-ről, de közben szinte mindenenm vörös lett - kb 7 mp alatt.
Egyébként ez is olyanérdekes számomra. Általában ha bombázóval megyek - simán leszednek.
Ha bombázót támadok, akkor sokszor végzem én a kukában :) -
#27658 Hawk eddig is jól fordult kb 350 alatt , felette egyre inkább féltéglaként viselkedik . Oda kell figyelni rá nagy sebességnél mert meglephet.
Mondjuk mostani patchben elég sok gép kapott FM update-t pl mind a 3 amit említettél. -
Elar #27657 Ma értettem meg, hogy miről beszéltek, hogy belenyúlnak a játékba.
A 2 kedvenc gépem a Bf 109 E1 és E3 volt, mert fordulékonynak, kezesnek éreztem őket.
Ma repültem az E3-al és egy dögnehéz monstrumnak éreztem, ami alig emelkedik, egy amerikai Hawk lekörőzi !!!! (amit eddig fordulni képtelen jószágnak tartottam)...
Szóval érdekes.
Az E1 továbbra is kezes gép maradt, de ez nagy meglepetés -
Coral Springs #27656 Ezzel nincs probléma, én is azon tanultam. A legjobb tanulási folyamat hogy valaki valaminek a mesterévé váljon. -
Droughert #27655 Mondjuk a másik hiba az volt, hogy usa gépekkel kezdtem a hb-t. Kipróbálva más nemzet gépeit, azt kell, hogy mondjam, usa gépekhez néha nem árt a több tapasztalat. P36G jó volt, F4-wildcat-ekkel csak estem-keltem, 1.37 viszont ezeknek nagyon jót tett, azóta öröm velük repkedni. Karácsonyra megleptem magam a prém. spittel, hát mit mondjak, ebben a tierben tapasztalatom nem sok van, de ez a gép baszott jó. -
Droughert #27654 Na igen, aki ezt nem olvasta az a saját kárán tanul. .. -
Coral Springs #27653 Hagy idézzem Herr Laca kollégát: "Sose menjünk be alulról a légi harcba. Ha felettünk kontaktokat látunk,változtassunk irányt és emelkedjünk föléjük,ha a gépünk erre alkalmatlan ,akkor hagyjuk a fenébe és oldalogjunk el onnan keressünk más célpontot." -
#27652 Igen elfelejtettem megemlíteni, hogy már mindent megpróbáltam a beállításoknál, render beállítás, felbontás, stb. Szóval amit lehetett az opcióknál én megváltoztattam, semmi eredmény.
Remélem Gazsiék kitalálnak valamit. -
Dragunow #27651 Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok magam és a PUMA század nevében!!!!!! Hozzon a Gaijin nektek sok xp-t(szerintem a jézuska előbb fog) és kerüljön sok sok repülő a célkeresztetek elé. -
Droughert #27650 Ritkán játszom, sok kihagyással, de pl. jellemző volt rám, hogy ha felettem voltak, akkor nem próbáltam meg lelépni, hanem megpróbáltam felvenni a harcot előnytelen helyzetből, ami az esetek nagy részében csúnyán végződött.. -
Coral Springs #27649 Ez így van, előfordulhat hogy az emelkedéssel mellényúl az ember, ettől függetlenül az emelkedés kötelező. Ha meg gáz van ott a lehetőség a koccolásra, nem muszáj leállni a túlerővel fordulózni. -
sulouos #27648 Ja, a tankos hírre gondoltam
Jóféle, be is vásároltam Pe-3-asokból mire eszembe jutott hogy a Do-217 E-2-t is megvehettem volna... :D -
sulouos #27647 A kapcsolódó topikban már kint van.