War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
amire épp a napokban gondoltam az pedig az lenne,hogy a sérülés modellt azt az FRB-s modellre kéne cserélni AB ben is! vicc,hogy 3/4 ben fekete sötétpiros géppel is lazán akrobatikázol😊 az utántöltést pedig lekorlátoznám max 3x-ra aztán lekéne szállni! szóval FRB-s sérüléssel nem lenne ilyen lézerágyu fesztivál😊
az imént 5-en!!! majdnem két percig!! üldöztünk egyetlen TU2-t én 2x táraztam bele,gondolom a többiek sem a semmit lõtték😊
War Thunder HB-ban viszont minden a repülõtudáson múlik, simán le lehet szedni akár nyolc tierrel magasabb gépet is ha jó vagy. És a négyfõs csapatok is sokkal nagyobb hatással vannak a csata végkimenetelére, többnyire tudják annyira befolyásolni azt, hogy megnyerjék.
Éppen ezért itt sokkal jobb a helyzet mint a Wotban, ritkán van az embernek olyan érzése, hogy õ akármit csinálhat, a lökött csapt amúgy is bebukja a meccset. Wotban azért nem ritkák az olyan körök ahol a csapat fele elpatkol az elsõ három percben, onnan már te nem tudsz nyerni, bármit is virítasz.
Aki pedig HB-val próbálkozik az vagy nagyon hamar kiszelektálódik és visszamegy Arcadba vérpisulni, vagy pedig elkezd fejlõdni a tudása.
World of tanksban egyetlen játékmód van, semmilyen hülyeszûrõ mechanizmus nincs. (talán most az új 7 vs 7 csatákban javult valamelyest a helyzet, de a random battle az nem változott)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Plusz itt HB-n azért lényegesen értelmesebbek a random cspattársak is mint a World of Tanksban.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szúrja a szemem, hogy az utóbbi meccseket nézem az ellenfél általában jobb játékosok alkotják. Nálam, magamat is beleértve kezdõ zöldfülûek általában a szereplõk. Jó ha volt eddig 10-15 élvezetes küzdelmem, "közös munka".
Ez a "véletlen játék generátor" hogy párosítja a csapatokat? Milyen elv szerint?
Most van kb. szumma 40 meccs a hátam mögött és ebbõl csak 6-ot nyert az "én csapatom". Ha megnézem a pilótákat, míg "nálam" 9-es 6-os 2-esek vannak az ellenfélnek Level 34-es 14-es stb. pilóta kimaxolt gépekkel??
Hogy lehet így nyerni. Alig van nálam csapatmunka. Mindenki szerte szét, semmi fedezés. Az ellenfél "tömegben" mozog. Próbálok egy társnak segíteni és máris rajtam van 2-3 ellen...
Grlmz videója annyiban életszerûtlen, hogy neki mindig energia fölénye van a többiekhez képest. Sztem mindig 10 perccel késõbb lép be, mire mindenki földközelben teker 😄
és nincs türelmem gyakorolni a célzást😛
De ez a videó fake.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
vagy mikor "kézifékes" kanyarral befordulnak utánnam és utólérnek pedig én zuhanásból szedtem speedet a muki meg földön forgolódott....
vagy a 900-as pilotám ACE skillel tiszta idõjárású mapen csak 400 méterrõl veszi észre azt aki épp akkor lõ szarrá akkor azért elgondolkodom....
és a poén,hogy ha RU szerveren vagyok ez hatványozódik....