38447
-
#27726 ha végigért a csík szerintem csak akkor :) -
oOBALAOo #27725 igen, ezt én is értem, de nem lehet fejleszteni őket!
-
bgabor #27724 Kifejleszted és rátehetsz 4 matricát prémszámla nélkül. -
oOBALAOo #27723 valaki tudja mi az a :"mark os dinstiction"??premium gépeknél lehet(ne) fejleszteni, de nem lehet...
-
bgabor #27722 Így van. Nemrég mentem egy kört IL-2vel, és meg is lett a bomberes, azt is jelzi. -
oOBALAOo #27721 mia f**sz van gyerekek?az új mikropeccs óta másodszor fagy ki a játék "freeze detected" hibaüzenettel!!!Nálatok is ezt csinálja? -
R3nton #27720 úgy néz ki, mint az osprey :D -
R3nton #27719 Köszönöm, azt hiszem megtaláltam az achievment fül alatt. Ez a new year xfx5 lenne az ugye? És akkor valóban ki van pipálva :) -
Susarc #27718 350 km/h val 5000 méterről:)) vagy ha gyorsbombázóval nyomod akkor 500kmh/val 750 méterről:) -
oOBALAOo #27717 azért egy 1000 kilós bomba még 10-20méterről is kinyírna egy sörmant, bár nem vagyok ballisztikus szakember.
-
twi452 #27716 ilyen :)
-
oOBALAOo #27715 nem mondtam, hogy hülyék vagytok, én is szívok az új peccs óta a bomber ággal. pont most mentem egyet kiváncsiságból, b25-el 150m magasról megszórtam egy medium tank oszlopot 3db 1000Lbd bombával, és még csak meg sem sebeztem egyet sem...
-
bgabor #27714 Elvileg nincs megkötés, szóval az is számít. -
R3nton #27713 hahó! légyszi :) -
sulouos #27712 Az Il-2Sturmovikban az volt a bombázók királya. A vadász milyen? -
bgabor #27711 Hát nyilván mert hülyék vagyunk!
Azért azt vágod ugye hogy mondjuk egy TigerII az 4 méter széles és 7 méter hosszú? Te meg 5 métert dobhatsz melléje max hogy kinyírd. És ez egy 250kgos bomba, a 125, 100 meg 50, 40 kilósakról nem beszétünk még.
Az meg a másik kérdés hogy a valóságban egy háztömböt is kényelmesen elvitt egy 250 kilós. Remélem mostmár érzékeled a problémát.
-
twi452 #27710 tényleg, most néztem meg közelebbről a kiírást :)
mondjuk az az orosz csoda jó nagy tehénnek néz ki :D
tuti meg kell szereznem :D -
R3nton #27709 arcadeben nem számít? Mert lelőttem most 1 kör alatt 5 gépet de nem írt ki semmit ingame -
bgabor #27708 Nem, hanem megcsinálod mindkettőhöz tartozó küldit(mindennap), akkor megkapod mindkettőt. Az amcsi vadász mai küldije 5 lelőtt gép, a szovbomberé 20 földi kill. -
oOBALAOo #27707 Nem tudom honnan veszitek, hogy nincs robbanóköre a bombáknak:
500 lbs. bombs (250kg) - possibly destroy medium tanks within 6-8m, heavy tanks - within 4-6m
-
oOBALAOo #27706 "Striking effect of bombs 50 - 250kg and rockets of all calibers changed to realistic values given in terms of effect on armoured targets :
Rockets caliber 82-114 mm ( RS82 , M8) may destroy medium tanks only with direct hit , heavy tanks are not affected ;
Rockets caliber 127mm - 152mm ( RS-132 , HVAR, RP- 3) destroy medium tanks within 1.5-2m , heavy - with a direct hit ;
100 lbs bombs (50kg) - perhaps can destroy medium tanks within 2 - 3m, heavy - with only a direct hit ;
250 lbs bombs. (100kg) - possibly destroy medium tanks within 4-6m, heavy - within 2-4m ;
500 lbs. bombs (250kg) - possibly destroy medium tanks within 6-8m, heavy tanks - within 4-6m ." -
twi452 #27705 Elsőre mentem japókkal hb-t erre jött az acsi, hogy kész van az x5f első része... mondom fasza..:)
kérdést én sem láttam, hogy mit akarok :)
lehet oroszokkal mentem volna akkor azt kezdi el? :D -
R3nton #27704 Hol a túróban kell kiválasztani, hogy melyik gépet akarom? -
#27703 szavaztam, de hogy hol lehetne kiválasztani a gépet azt nem tudom..
-
voros12 #27702 Ez a víz és olaj melegedés milyen hatással van a gépre? -
bgabor #27701 Ja megvan, a kép alatt vannak. -
bgabor #27700 Csak én nem látom hogy milyen küldetésekről van szó konkrétan, mit is kéne csinálni? "Picit" túlbonyolítják ezeket az nyereményjátékokat Gaijinék. -
vajakos21 #27699 Twi ott volt az apróbetüs részen,hogy aki kigrindelt 2 ingyér repülöt az elözö akciónál az ne válogasson. :-) -
Conqvistador #27698 Mivel többnyire csutkán voltak a Yer2 eseim Xp csíkjai elég szépen ki van unlockolva az új rendszerben a fejelsztés ezeken a gépeken.
Csak pénzem nincs rá, hogy megvegyem a többségét.
Mondom csak a Domination pálya szivatós hagyományos pályán nagyon is megéri a bázis bombázás elég jól fizet és még azt a kék körtét is adja ha sokat nem is. Ha egy picit módosítanának a bombák hatósugarán tényleg király lenne a játék. De így eléggé gázos.
A legújabb meg, hogy papírrá váltak a repülők.
Szinte 1 lövéstől leesnek. Én is de az ellenfelem is.
Azon röhögtem reggel, hogy 3000méterről elkezdtem gyorsulni a célra Yak9T vel 2500nél kilőtték a célt mire 2000re értem kiszedték a másikat is 1000nél a 3. ellenfélnek is vége volt. Aztán 1 lövést kaptam és már zuhantam is le :D Lesz még mit állítani a damage modelleken. -
twi452 #27697 dejó.. az x5f-et "választottam" ki csak az a bibi h rohadtul meg sem kérdezett róla, hogy ez kell nekem vagy az orosz bombázó... dögöljön meg :D -
bgabor #27696 A gond az hogy amikor a bombáidnak nincs területsebzése, nem olyan vicces amikor az úton a japán konvoj mérnöki precizitással ugrik szét az út két szélére. Esélyed sincs időben korrigálni. Aztán találd telibe őket. A dolgot még tetézi hogy a legtöbb bombázónak az elején rendes bombái sincsenek vlaamilyen meggondolásból. Például Yer-2esen mégis mihez kezdjek 100 kilós bombákkal?
Akárhogy ragozzuk, a bombázás jelenleg messze túlságosan meg van nehezítve, és az említett kivételektől eltekintve nem éri meg csinálni. És ez bizony gáz, mert a játéknak nem csak a vadászokról kéne szólnia.
Az külön vicces amikor beleölsz néhány millió kreditet a B-17/24/Liberator/Yer szériába és a gépek szó szerint semmire se jók. -
sulouos #27695 Mit gondolsz, a majdani járművekben ülő játékosok majd állnak egy helyben hogy még csak gondolkoznod se kelljen? Jó hogy ilyen "kib*szósra csinálják az AI-t, hogy ha rácsapsz akkor letér az útról, megáll, stb. Az érvelésed kb. olyan erős mint amikor a R.U.S.E. nevű játékot lepontozták 50%-ra azért, mert "túl okos az AI" :D -
Susarc #27694 Tökéletes összefoglaló! én is megszoktam már,hogy vagy kitudok dobni néhány földi célt vagy nem:P a legkomolyabb pedig mikor a ground attacker gépekkel kijelőlsz egy teherautós AAA-t vagy tankot az meg szó szerint előre-hátra kezd cikázni pont ellenkezőleg attól függően,hogy merre mozdítod a géped orrát!hogy még véletlen se legyen esélyed eltalálni egyet:P hát kössz ,de nekem ilyen kibaszós AI nem kell! megyek vadászokkal azt csá..... -
Micsurin #27693 Lehet , hogy user error... de régebben amikor már a seggemben voltak és szinte csak zuhanni tudtam (értitek nem ? amikor lőnek már lángolsz mp-id vannak hátra) és volt előttem egy heavy vagy medium tank akkor ha abba bele mentem kamikazéban meg adta de tegnap még csak meg sem KARCOLTAM , mi a lószerszám okozta ezt ? És azt , hogy kb (nem tom fejből a nevét) az első kettő messernek a fordulása egyenlő lett kb egy tankéval (a régihez képest ) a lagg3-ak meg megint mindent visznek , elhiszem , hogy orosz a fejlesztő csapat de akkor is pofátlanság ennyire önkezűnek lenni.... -
bgabor #27692 Így van, 50-es weapon maintenace skill alatt nem szabad számítani arra hogy a kijelölt helyre esik a bomba. -
#27691 Pedig én is úgy érzem, hogy jelentősen nehezebb úgy eltalálni a földi célokat, hogy pusztuljanak. De majd megszokjuk. -
bgabor #27690 Úgy fél éve a bombáknak gyakorlatilag nincs területsebzése, még a legnagyobbaknak sem. Sokszor szóvá tettem itt is, a hivatalos fórumon is, sokakat nem mozgatott meg. Hát akkor élvezzék.
A célok csak telitalálat esetén pusztulnak el, így maximum 100-150 méter magasból szabad bombázni. Ennek az irrealistása miatt hozták be a területcélokat a heavy bomberek számára, csak azok kidobása szinte semmit nem jövedelmezik. Emellett a bombázóknak, főleg németek ellen, semmi esélye nincs ha egy vadász rájukmegy.
Ezért az életképes bombázók jelenleg a játékban azok amik gyorsak és sok, értelmes méretű (250-500kg) bomba van rajtuk. A-26, Tu-2S széria, Do-217E széria. Ezekkel se tankokra hanem light vagy normál pillboxra, vizes pályán meg destroyerre kell menni.
A tankok pusztítására pedig nem a bombázók, hanem elvileg az alacsonytámadó gépek vannak (G stuka, HS-129, IL-2) de ők meg semmiféle védelmet nem kapnak a munkájuk közben a vadászoktól még HB-ban sem, gyakorlatilag a vadászok minden meccsen teljes közönnyel nézik végig ahogy lemészárolják őket, így ember legyen a talpán aki egy ilyen gépet kihúz olyanra hogy ténylegesen tankokat tudjon kilőni vele. (ugye fejlesztések nélkül még sokszor rendes tankelhárító fegyvert se lehet a gépekre rakni, nemhogy megfelelő lőszert hozzá).
Úgyhogy vadászgépezzél vagy játszál mást, mint én mostanában. Rengeteg remek játék van. Úgyis beletelik néhány hétbe mire ezt a mostani új verziót játszhatóvá alakítják. -
twi452 #27689 azt a 12k-t még akkor dobáltad ki amikor 3-4 tankot kiszedett egy bomba anno :D
Azóta meg már párszor változtattak a dolgokon :)
pl már crew skill is van arra, hogy mellé dobják a bombát a szerencsétlenek :D -
sulouos #27688 Ha 1000 kilósokkal nem sikerült kidobnod 2 tankot, akkor nyilván nem céloztál, vagy nem figyeltél a tankok mozgására, mert szeretnek letérni az útról. -
Conqvistador #27687 Hát azt a 12000 kidobott földi célt nyilván célozva értem el.
Nem csak eldobálom a bombákat pláne ha lemegyek 300-400 méterig azzal a böhöm géppel akkor muszáj kidobni a célokat mert nincs sok esély újabb rárepülésre. Domination pályán meg mást nem tudsz, mint 5-10 tankot kidobálsz aztán jöhetnek a vadászok.
Ground Strike pályán nem érdekel túlzottan, hogy csalnak a tankok, repteret meg raktárat dobálok azt még nem cseszték el. Ráadásul azt lehet 5000ről is simán. De 5król mozgó tankot amikor a játék amúgyis csal a robbanásmodellel, aligha.