War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyan ezt éltem át PZ-38-al rendszeresen. Hagytam is a ....ba.
f24sg
Az új WoT 7v7 csatákról:

Bementem Marder II-vel (tudod, új német TD ág miatt), és kiválasztottam az automata matchmakert eme új játékmódban.

...és akkor betett egy csapatba 2x Is-3mal, 2 Tiger II-vel, egy T29-cel, meg Jpz I-gyel, egy hasonló összeállítású csapat ellen, ahol szintén volt 2 db tier 2-3 cucc, a többi tier 8.

Errõl talán ennyit, itt volt exit game.
Gyönyörû minõségû tûéles video, mivel csináltad, hogy így megette a tyúb és nem maszatolta szét?
Szerencsére sokan leállnak forgolodni a 112 ellen.Állt szépen átesnek,aztán végük...
én a kisebbel mentem a tier 3assal
azért annak vannak gondok a mozgásával is nem csak a tûzerejével 😄

ha van sebesség akkor orsózni lehetetlen, egyszerûen azt mondja, hogy nem..😄
rudder kb csak dísznek van mert az se nagyon mûködik..
olyan mint egy csökönyös szamár csak akkor hajlandó engedelmeskedni amikor õ akarja 😄
Amiben nagyon állat az az emelkedés és hullámvasutazás fel-le 😊
darki81
hát igen vagy a mozgása jó a repülõknek vagy a tûzerõ, ha mind2 jó lenne akkor spitfirének nevezték volna el 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

tegnap este én is mentem vele frb-ben pár kört, nagyon durva gép 😊

volt egy köröm amiben 33 hit-et sikerült bevinnem vele..de csak egy ai esett le xD balszerencse a köbön 😊
annyi ideig lövöldöztem a he 112est, hogy lejárt a csíkunk és kikaptunk pedig már csak õ volt egyedül ellenfél.. de esélye sem volt visszatámadni úgy emelkedik az a kis genyó mint a rakéta 😄
darki81
Jó reggelt kívánok Guten Morgen 😊
Feltöltöttem már youtubra azt a 16 killes P-36G Hawk videómat, ám elég hangulatosra relaxálósra sikerült szerintem, amit el lehet bambulni 😊
(nekem eddig ennyi volt a legtöbb killem, gondoltam feltöltöm mert így eseménydúsabb a sztori😊)
Tudom nem egy twi452 video 😄, de ha lehet akkor a reggelit a monitor elõtt tolni.. 😄
<#vigyor5> Mozi <#pias>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Monitoron sokkal jobb. Tökéletesen látszódnak a kis fekete pöttyök, de eléggé meg kell tuningolni és le kell butítani a hátteret. Pl ne rajzolja ki a fákat épületeket a távolban, akkor a messzi táj fölött is észrevenni a gépeket. A gond a közelítésnél van. Nagyon hirtelen vált a kis pontból át felismerhetõ alakzattá kb. 1-1,5 km-en. Abban a pillanatban hihetetlen könnyû elveszteni valakit, mert felismerhetetlenül bele tud olvadni a háttérbe. Kiküszöbölhetõ kis tanulással, meg lehet szokni hogyan játsszon valaki a zoommal, ne tréfálja meg a game renderelõ mechanizmusa.
ezt a havas izét én se szeretem 😊
elfolyt a szemem😊

nemtudom ti hogyan vagytok képesek FRB ben nézelõdni😊

De akkor is csillog, de közel sem ennyire.
Glo: a mocsok spitbe bele is tört a fogam/szárnyam..😄

de szokott.. szóval ha azt kikapcsolom akkor nem idegesít többé a légcsavar? jó tudni 😊

"Internet HD 1080p" csak ezt állandó 20M bitrate-re raktam
Melyik templatet használod a vegasban?

Nem idegesít a self reflections? Mindig akkor takarja el a célt a propeller tükrözõdés amikor céloznál 😊
Majdnem megetted õket 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Csak, hogy legyen ma is..xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig egész jól indult..😊
Múltkor én is csináltam egy tesztet négyféle bitrate-tel
a legalacsonyabbnál látszott egyedül, hogy az gyengébb míg a másik három ugyanaz volt látszólag 😊
Coral Springs
Ez nincs kizárva. Megnéztem ezeket a beállításokat és ennek megfelelõen csináltam egy próbavideót, az se volt sokkal élesebb mint amit pár órája beszúrtam. De nem probléma, szerintem bõven élvezhetõ minõség ez is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Érteni értem...,csak a tapasztalat mást mutat.Ezen nem veszünk össze :-) .Kinek a papné
igen a kereszt közepe és, hogy stabilan repül és ne mozogjon a célpont vagy ha mozog akkor imádkozni, hogy jól saccolj 😊
Hagy kérdezzem már meg, hogy a bombanézetben mi számít?
A célkereszt közepe? 😊
Próbálgatom a 3000-es magasságból való bombázást és nem éreztem rá.
A sima bombázás ok - pirosra vált a célkereszt ennyi 😊
De ez a bombanézet... 😊

"szerintem a kiemelt partnereknél nem "rontja" le feldolgozásnál annyira a bitrátát mint a mezei átlag felhasználóknál"

Sejtettem valami hasonlót, nagyon nem néztem utána, igazad lehet abban, ha valaki partner vagy aki fizet érte annak tûéles marad.
Torzonborz
Nem a célzásról beszél , gunnernél is van hp abba is kell pontot pakolni hogy jobban bírja a gyûrõdést + hiába célzol Te akkor is a gunner skilltõl függ a szórás.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Látom nem érted mirõl beszélek. Nem arról hogy te kezeled e a lövészt vagy az AI.

Van fullos lövészem 5 db a bomber garázson(elkövettem azt a hibàt kezdöként hogy raktam rájuk)De ma már csak én kezelem ha 0 gunner van fejlesztve az ágon ha öt.Tegnap g6n1 el katát szedtem le saját kézzel.Bomberrel vadásztam rá,mert tudtam hogy mikor kire fogok löni.A dodo killekröl nem is beszélve
Már a múltkor is mondtam, attól hogy te kezeled a lövészt, lehet hogy jobban lõsz, de mondjuk a lövész életereje ettõl nem lesz nagyobb, szóval a lövész vitalitybe kell bizony pontot tenni bõven, ha nem akarod hogy az elsõ sorozat után halott legyen és ne tudjál lõni. (és ugye kemény büntetéseket kapsz a lövész vitalityre, ha nincs annyi pont a "number of experienced gunners"-en, ahány lövész van a gépeden. Sokra mész vele ha feltolod a vitalaityt 60ra, de ebbõl 50-et elvonnak büntetésképpen)

Van olyan lövész képesség is, ami a védõgéppuska szórásképét javítja, abba is érdemes pontot tenni.

Azt hiszem ideje volna kipróbálnom a fiókban pihenõ joystickot, hátha jobban menne az F4U-D. Mert mire egérrel megfordul lejár a nap. Egy ilyen Saitek St90 joyom van még régrõl. Jó ez még? Nem gáz, hogy nincs hozzá pedál?
a yt aztán csinál belõle egy mp4-et amikor átdolgozza 😊

szerintem a kiemelt partnereknél nem "rontja" le feldolgozásnál annyira a bitrátát mint a mezei átlag felhasználóknál
jingles meg ign partnerként valószínûleg bele tartozik ebbe a körbe 😊

valahol a yt ajánlásokban van egy táblázat, hogy x-y felbontású videónál mi az ajánlott bitrate és az 1080p-nél is ilyen tól-ig van megadva

a saját videódnál van olyan opció, hogy letöltheted a tube-ról a gépedre és huss harmad akkora a videó mint az eredeti amit felraktál, persze látványra is annyival rosszabb 😊
Mindenesetre durván üt RB-n is a C, annak ellenére, hogy irtózatosan lenerfelték a WEP-et. 4 gém 4 zero kill, 1 carri landolás, 1 beahlás.

Egyre több FuFu-t látok RB-n. Kezd elegük lenni a HB-ból?
Coral Springs
Szerintem neki van egy jó AVI beállítása. Az AVI nem annyira veszteséges tömörítés, ám nem könnyû jól beállítani.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Persze 😊
Ez a múlt hétvégén kapott 100GE volt 😊
Vásárolni lyen korán nem akarom amíg nem ismerem a játékot eléggé

Ha pénzt tennél a jàtékba érdemes körbekérdezni a forumon.(félre értés ne essék, a Te pénzed de szivesen segitünk hogy hasznosan fektesd be)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😄
Ez a fazon hogy csinálja, vajon a tû éles videot?
Hááát beáldoztam 100GE-t amit a lövészekre költöttem fõleg 😊
1 hét után nekem kellemesnek tünik a hatékonyságuk egyelõre önnálóan is.
Mondjuk kár h a hátsót hamar kilövik

Ne fejlessz lövészt.Kár a skill pontokért.Inkább te kezeld a fegyvereket.pontosabb.Ráadásul a németeknél gyenge a védelmi fegyver.A do217 nél már használhatô.
Igen, de szerintem nem érdemes. Maguktól túl nagy kárt senkiben se tesznek (fõleg a németek), ha igazán pontosan akarsz velük dolgozni, akkor te irányítod õket az F6-al.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

De várjunk csak
A Bf110 C4 nél elvileg egy turret van vagyis egy lövész kell. A 2. pontnál mégis ad büntetõpontot

ja azt hiszem értem
A H111 H3 nál nem értettem a dolgot
Most 4 lövész van és Fire acc 7 pontnál áll. erre dob ki -1 értéket
Most nézem h 5 turret van.
tehát akkor ezért.
Mi történik ha beinvesztálnék egy 5. lövészbe? Akkor már bünti nélkül tudnám fejleszteni ezt az értéket?

már elöntötte a vér az agyam😊 mondjuk látható is....minden jóérzésû embert felqrt volna😊

Akkor érdemes joyt venned frb re mennél.Amugy önszopatás...különösen 1.25 patch óta...,A tipus meg pénztárcafüggö.De 10k körül már lehet...használtban olcsobb.Érdemes még a bannerben levö tutorial,gyik stb-t.Sok kérdésre kapsz választ.
Coral Springs
Birom ezt az ipsét, mindig jó szövegeket nyomat a videói alá. <#vigyor3>

Mert nem egy lövészed van a gépen, de a skilleknél a legénységnek csak egy képzett lövésze van (Gunners, legfelsõ). Ha a bombázón több lövészed van, mint ahányasra fel van húzva ez a szint, akkor pár pontonként kapsz rá büntetõpontot.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy lövészem a gépen és szeretném növelni a Fire accuracy szintet, akkor 2 után miért ír ki -1 értéket?

Coral Springs
A nerf óta gyorsan melegszik 4-5km alatt, a melegebb térképeken mint a Midway.

Coral Springs
Túl sokat agyalsz egy gépen, annak a pilótáját ki kellett volna szedjed, azt go a következõre. Ha nem jön össze, szintén.

És ezen belül ? 😊

Saitek, Thrustmaster, Logitech stb.
Mindig ilyen gyorsan túlmelegedett a corsair motorja? 4-5 perc.
Milyen joyt ajánlanátok a játékhoz?