War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bementem Marder II-vel (tudod, új német TD ág miatt), és kiválasztottam az automata matchmakert eme új játékmódban.
...és akkor betett egy csapatba 2x Is-3mal, 2 Tiger II-vel, egy T29-cel, meg Jpz I-gyel, egy hasonló összeállítású csapat ellen, ahol szintén volt 2 db tier 2-3 cucc, a többi tier 8.
Errõl talán ennyit, itt volt exit game.
azért annak vannak gondok a mozgásával is nem csak a tûzerejével 😄
ha van sebesség akkor orsózni lehetetlen, egyszerûen azt mondja, hogy nem..😄
rudder kb csak dísznek van mert az se nagyon mûködik..
olyan mint egy csökönyös szamár csak akkor hajlandó engedelmeskedni amikor õ akarja 😄
Amiben nagyon állat az az emelkedés és hullámvasutazás fel-le 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
volt egy köröm amiben 33 hit-et sikerült bevinnem vele..de csak egy ai esett le xD balszerencse a köbön 😊
annyi ideig lövöldöztem a he 112est, hogy lejárt a csíkunk és kikaptunk pedig már csak õ volt egyedül ellenfél.. de esélye sem volt visszatámadni úgy emelkedik az a kis genyó mint a rakéta 😄
Feltöltöttem már youtubra azt a 16 killes P-36G Hawk videómat, ám elég hangulatosra relaxálósra sikerült szerintem, amit el lehet bambulni 😊
(nekem eddig ennyi volt a legtöbb killem, gondoltam feltöltöm mert így eseménydúsabb a sztori😊)
Tudom nem egy twi452 video 😄, de ha lehet akkor a reggelit a monitor elõtt tolni.. 😄
<#vigyor5>#vigyor5> Mozi <#pias>#pias>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
nemtudom ti hogyan vagytok képesek FRB ben nézelõdni😊
de szokott.. szóval ha azt kikapcsolom akkor nem idegesít többé a légcsavar? jó tudni 😊
"Internet HD 1080p" csak ezt állandó 20M bitrate-re raktam
Nem idegesít a self reflections? Mindig akkor takarja el a célt a propeller tükrözõdés amikor céloznál 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig egész jól indult..😊
a legalacsonyabbnál látszott egyedül, hogy az gyengébb míg a másik három ugyanaz volt látszólag 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A célkereszt közepe? 😊
Próbálgatom a 3000-es magasságból való bombázást és nem éreztem rá.
A sima bombázás ok - pirosra vált a célkereszt ennyi 😊
De ez a bombanézet... 😊
Sejtettem valami hasonlót, nagyon nem néztem utána, igazad lehet abban, ha valaki partner vagy aki fizet érte annak tûéles marad.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Van olyan lövész képesség is, ami a védõgéppuska szórásképét javítja, abba is érdemes pontot tenni.
szerintem a kiemelt partnereknél nem "rontja" le feldolgozásnál annyira a bitrátát mint a mezei átlag felhasználóknál
jingles meg ign partnerként valószínûleg bele tartozik ebbe a körbe 😊
valahol a yt ajánlásokban van egy táblázat, hogy x-y felbontású videónál mi az ajánlott bitrate és az 1080p-nél is ilyen tól-ig van megadva
a saját videódnál van olyan opció, hogy letöltheted a tube-ról a gépedre és huss harmad akkora a videó mint az eredeti amit felraktál, persze látványra is annyival rosszabb 😊
Egyre több FuFu-t látok RB-n. Kezd elegük lenni a HB-ból?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ez a múlt hétvégén kapott 100GE volt 😊
Vásárolni lyen korán nem akarom amíg nem ismerem a játékot eléggé
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄
1 hét után nekem kellemesnek tünik a hatékonyságuk egyelõre önnálóan is.
Mondjuk kár h a hátsót hamar kilövik
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A Bf110 C4 nél elvileg egy turret van vagyis egy lövész kell. A 2. pontnál mégis ad büntetõpontot
A H111 H3 nál nem értettem a dolgot
Most 4 lövész van és Fire acc 7 pontnál áll. erre dob ki -1 értéket
Most nézem h 5 turret van.
tehát akkor ezért.
Mi történik ha beinvesztálnék egy 5. lövészbe? Akkor már bünti nélkül tudnám fejleszteni ezt az értéket?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."