38447
-
Karónvarjú #37404 Ma délelőtt 9.00-kor ért véget :-( . Én is lemaradtam róla... -
kissssss #37403 nos a wellington mk1 pont közepes bombázó és volt vele előbb egy 10 AI killes bombázásom de már ezt se számolja, szerintem már lejárt ez az ingyen prém gép event, pedig olyan közel voltam már 115 repcsi leszedve és a bombázásokkal is 166-nál tartottam. -
twi452 #37402 lehet, hogy csak a közepes és nehéz bombázókkal számolja
én az oroszokkal csináltam a vadászgépes küldetést úgyhogy a nemzettel nem lehet baja -
kissssss #37401 érdekes hogy a b5n2 japán dive bombernek a bombázásait nem számolja a drágalátos játék, pedig az is tier 2 repcsi és a minimum követelmény tier2 repülök...... vagy csak britekel lehet teljesíteni a küldit? -
twi452 #37400 az a hülye bombázó nem kell mert azt még eszembe se jutna használni :D
a fő event meg.. elmehetnek vele a francba :D -
vajakos21 #37399 Tudtam, hogy begyüjtöd :-) Na és a másik? Mi ez a léhaság, kérem? :-) -
#37398 Jobbra fent van egy event felirat , arra ráböksz és megtalálod a "simulator" battle lehetőséget. -
rabbiddgog #37397 pedig játszottam volna vele, komolyan mondom!
csak magamtól nem tudtam rájönni egy csomó beéllításra, a hajamat kitéptem
a repüléssel nem volt gond, felszállni leszállni elsőre ment, gépet az első csatám első percében lőttem -
rabbiddgog #37396 mostanában (fél éve) nem megy az il2 napi szinten.... -
rabbiddgog #37395 figyu, én az il2-1946-ot 8 éve nyomatom online, nem a repkedést adtam fel hanem ezt a warthunder-t!
-
kissssss #37394 le vagyok maradva.... -
twi452 #37393 plusz 1 a gyűjteménybe ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#37392 Hamar feladtad. Mondjuk ilyen hozzáállással lehet jobb, is, hogy nem jutottál el a szimulátor módig. -
#37391 -
rabbiddgog #37390 hát kösz, nem tudtam hogy ennyire vágjátok a témát
amúgy még a partíciót is leformattáztam ahova fel volt telepítve ez a raklap f0s
nem találtam full realt, pedig állítólag van, nekem csak árkád volt meg realistic, na mondom bemegyek a""""""""" realistic""""""""""-ba, hát gyerekek ilyen árkád lövöldözős hülyeséget a duke nukem óta nem láttam! komolyan mondom!!
villognak össze vissza a nyilak, radaros térkép meg mindenféle baromság. repülőgépeket előszőr ki kell fejleszteni, utána meg kell venni, aztután meg fel kell tuningolni?? ha jól vettem ki????
na mind1, nem is idegesítem magam ilyen hülyeségekkel
viszlát,jó repkedést mindenkinek
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.04.12. 01:13:42 -
vajakos21 #37389 https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/240-%C3%A1ltal%C3%A1nos-megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
Itt még tudsz érdeklődni -
vajakos21 #37388 Szerintem controllsban lehet állitani view menüben az érzékenységet meg a fejmozgást is.Jobbra balra, fel le ..ilyenek. -
#37387 Passz, egérrel lehet rendesen nézelődni. -
rabbiddgog #37386 köszönöm!
még abban tudnátok segíteni hogy én hat-switchel nézelődök a rep szimekben, és itt a hátranézés elég gyenge.....
az il2-ben így néz ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a warthunderben meg valahogy így:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az il2ben hátratudok nézni rendesen, itt meg mintha a szárnytő mögé nézne a pilóta,és nem a 6 órájába
nem tudnátok megmondani hogy hogyan lehet ezt állítani? -
vajakos21 #37385 Inkább lassu xp mint idegbaj :-) -
vajakos21 #37384 Rámész az eventekre és ott találod air battle néven.Illetve most van battle of britain full is.Csak nézd meg mert nem mindegy melyikre kattintasz mivel arcade és rb is van frb n kívül -
#37383 A To Battle gomb fölött tudod állítani, hogy mire akarsz menni. De érdemes előtte árkádban kifejleszteni a gépet, ott sokkal jobban jön az XP. -
kissssss #37382 de megcsapkodnám azt aki kitalálta ezt a 6 vs 9 britain marhaságot, a támadók győzelme szinte mindig garantálható, ha nem az ellenséges vadászok intéznek el akkor vagy az első hullám bombázói géppuskáznak ki vagy a második hullám intéz el.... már ha sikerül eljutni odáig hogy a bombázókkal foglalkozz.
-
rabbiddgog #37381 sziasztok!
ful reál csatába hogy kell menni? tegnap letöltöttem a játékot, elküldött ilyen tutorial félére, azt végigcsináltam,és utána ami csatába mentem az ilyen árkád féle volt. (volt célzássegítő,külső nézet,stb...)
valamennyi xp-nek össze kell gyűlni hogy tudjak full realba menni,vagy hogy kell választani,?Sehol se találtam
köszönöm a segítséget! -
vajakos21 #37380 Az e3 mg ff -je egy fos...de legalább kevés lőszer van hozzá Illetve a motorral is gond van.Feltolod a gázt és 10mp mire reagál..
Érdekes hogy a bombázásra nincs szorzó ezen a gépszerzősön ( rb/sb) Aki viszi az angolt a hellcat jó választás.Azon a br en egy troll...külön élmény leszedni őket ( sb) -
#37379 Egyetértek. Ilyenkor vehető észre, hogy a döntéshozók nemhogy repülőn nem utaztak, de még szerintem repülőt sem láttak élőben. -
#37378 Ez a battle of britain de fel tudja baszni az agyam. E3-al kap a shitfire egy adagot nem történik semmi , az meg megszór a meggymagokkal és már zúgok lefele. Ráadásul úgy billeg ez a szájbavert mesza mintha talaj részeg lenne a pilóta.
"historical accuracy"-t kicserélhetné gazsi "allied accuracy"-ra nyugodtan.
Grrrr -
twi452 #37377 lehet pluszban grindelni angol prém gépekért :D 175 kill és 200 földi bombázóval a két gépért árkádban
http://warthunder.com/en/news/2993-special-ww2-chronicles-british-trophies-en -
kissssss #37376 a győzelem mellet meg kell lennie a 75% hatékonyságnak is csak így számolja. -
#37375 Nem elég, hogy hiper-gagyik 1000x random szarok ezek a WWII krónikás eventek, de most még csak nem is számolja a győzelmeket........ -
#37374 Hali!! nem találom azokat a képeket a vinyón, amiket a játék úgy készít, hogy leveszi a hudot, de a war thunder logót oda biggyeszti. Steames a játék, de a steames screenshot mappában csak azokat a képeket találom, amikről nem veszi le a HUD-ot. Be van állítva pedig rá egy gomb, ha benyomom látom is hogy megjelenik alul egy pillanatra a logó. Na, tehát valaki valamit tud rá. Keresgéltem a steam mappában, windows keresővel is, de semmi. Valaki valami ötlet?! -
#37373 f82 -el szerintem ne nagyon head on- ozz, főleg ne la-9 -el, másfélről rúg egyet az orrával, oszt már nincs szárnyad, se senkinek... legjobb head on gép! árkádba meg főleg.. :D :D -
kissssss #37372 akár hogy is van de befolyásolni a mecset nem lehet érdemben, először mentem vadásszal(hurricane) hogy bevédjem a bázisokat.... jah mire leszedtem egy bombázót vagy egy bf110-est azokkal a 7.7mm megy mag köpködőkel a csata már is véget ért, nyertünk de az ef 53% tehát vesztes csata, bombázókkal is hasonló a helyzet szétkapok egy sérült bázist de az újratöltésre már megint nincs idő mert ennek a meccsnek is vége.... természetesen megint nyerünk de az ef 48% van.
aszem hagyom a francba és megvárom a következő eventet mert ez így esélytelen.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.10. 12:05:26 -
twi452 #37371 én kiszenvedtem 15öt ebből is valahogy tegnap de hát.. egy nagy random az egész ab-n
ezért szarok ezek a győzelmet kell hozni eventek mert kis részben múlik rajtad, főleg ezek a darálósok
amúgy a második ládáért kaptam 50k ezüstöt.. egy pár szép szóval ki is léptem :D -
gstup #37370 -
Bee #37369 Tegnap kb. 20 körből 3 győztes volt AB-n. 3 perc alatt vége a csatáknak, hiába bombáztam ki 3 tankot, mire újra betöltenék, vége. Vadásszal sem volt jobb a helyzet, 2-3 kill, és bukó.
@Twi452: köszi az infót. -
#37368 Gondolom csak AB-n játszik.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.04.10. 10:31:38 -
gstup #37367 "szaros eltúlzott FW/BF" Ezen jót nevettem... -
Karónvarjú #37366 Ez nem egészen így van :-) . Szerintem nem olyan rossz ez. Elmondom az én tutimat :-) : bemegyek AB-ban a Bf110-essel és a sok elmeroggyant bombázó közé bevágódva vérengzésbe kezdek, mint róka a tyúkudvarban :-) ! 5 kill megvan általában így meccsenként és ezzel együtt ki is van húzva a méregfoga a pirosaknak, a mi bombázóink meg befejezik a műsort ;-) . RB-ben is hasonló a műsor amúgy... -
kissssss #37365 ez a ww2 repülős event nyavalya egy akkora nettó faszság hogy az hihetetlen, még egy nyavalyás killt se lehet összehozni mert azonnal véget ér a meccs, eddig a 23 csatámból 23 vesztés volt... röhej