38447
  • sulouos
    Igen. Baj? :D
  • Ry0K3N
    Az igazságot elmondani nem tudom mióta sírás. A kényszeredett belepofázási ingered van?
  • Elar
    Tényleg nem lett jó a Bf109 E3
  • sulouos
    Lóbáljuk az E-pélót? :)
  • Susarc
    916 kürte kemény......
  • ladanyi78
    A wot-ban ezt hívták szopóágnak. 1-2 jó csata után a "teljesítményed alapján olyan csatába sorsoltak ahol a tankod fegyverzete az ellen első 6-8 tankját megkarcolni nem tudtad, de te jó esetben egy egész lövést kibírtál miellőtt megsemmisítettek.
  • ladanyi78
    "Ha a pilóta jól teljesített, akkor valamivel nagyobb kihívás elé fogja állítani őt a rendszer a következő csatákban." Ez azt jelenti, hogy reserv és régi tier1 gépekkel 1-2 jobb csata után lehetőséget kapsz agyaggalamb szerepét játszani régi tier 5-6-7 besorolású gépek között. Aztán mikor ott sikerült lenullázniuk, a teljesítményed visszaesvén ismét mehetsz a saját kategóriádba.
  • Coral Springs
    Ezt a gépet se sokan tudják használni, ám egy gyilkológép. Ráadásul kellemetlen meglepetést lehet vele okozni az enemy -nek, ugyan is bombázó besorolása van, azt mennek rá mint ha freekill lenne.

• Gottfried
    köszi!
  • Vaktermesz
    Volt egy event, ahol első meccsért járt az adott nemzet kis prem gépje, a többi is megvehető 250 goldért. Hogy melyik gépet fejleszted az tőled függ, csak a fejleszteni kívánt gépre kattintasz, majd rámész a research gombra innentől arra gyűlik az RP.
  • twi452
    Van a fórumon jópár bugreport már erről úgyhogy biztos ki lesz javítva. A mai patch cseszte el :D
  • twi452
    Azért kaptad azt mert a németekkel kezdtél, kis kezdő ajándék.
    Pár csatát még lenyomsz és utána már szabadon használható lesz a többi nemzet is. Hogy ezt miért vezették be azt ne kérdezd :)
  • Vaktermesz
    Köszi, remélem nálam is működni fog, a látvány meg telt has kérdése, azt pedig ilyenkor könnyen előidézem :D
  • Gottfried
    Köszi a gyors választ!!

Sajnos a GYIK nem sokat segített.(az angol nem megy annyira hogy azt is megnézzem:()
    A német gépekkel kezdtem és pár csata után kaptam valami prém gépet,egy CR42CN-t. Ezt miért adták?
    Egy kérdés: Hogy tudok belekezdeni majd egy másik ágba? Egyelőre a He112 fejlesztődik magától,ahogy a He51-el megyek de érdekelnének a bombázók is.
  • twi452
    majd mennek tologatni tankot nemsoká aztán megszűnik itt ez a dolog :D
  • sulouos
    Hihetetlen, hogy milyen sírást le tudtok vágni, de tényleg :D
  • ladanyi78
    a wot egy rakás szemét, a repülős játékára meg nincs is jelző a jóízlés határain belül. igen itt egy kicsit nehezebb a helyes beállítás eltalálása és a patch óta érezhetőbben szarabb a játék, de talán (és most már csak talán) még mindig felül múlja a fenti riválisait. Ha azt nézzük hogy ez mennyivel kiforratlanabb a koránál fogva, akkor nincs olyan nagy gáz (bár 1-2 ilyen patch és lehet visszavonom)
  • Elar
    2-esig megvan minden rajta.
    Na de most nézem, hogy elvileg a Spit gyorsabb...
    hát akkor ez van :)
  • twi452
    ugyanez van nálam is a mai kis patch óta..
    az anizotrópikus szűrést kikapcsoltam és elmúlt.. csak undorító lett ugye :D

• wervos
    Gyengítettek rajta picit! De ha csak stock ne várj csodát :)
  • sulouos
    Nem az annak a lényege, hogy nem érnek utol!

Az a fő, hogy nem tudnak rád csapni alulról/felülről hogy ne legyen időd célozni, anem hátulról a gyors vadászok nagy-nehezen felkapaszkodnak mögéd 1 km-re, és akkor elkezded szórni öket a védelmi fegyverzettel. Ha nem kezd el kacsázni, akkor lelövöd, ha elkezd, akkor lemarad. :)
  • Elar
    Én ezt nem értem.
    Alig vártam h legyen A20-am - megfigyeltem, hogy soha nem érem utol őket
    Most megvan
    Nem bírtam lerázni egy Spitfiret.... Szánalmas
  • Vaktermesz
    Nyáron volt olyan néha amikor mindennap volt frissítés, ez szerintem nem nagy gond. Irányítás számomra sokkal jobb mint WoWp-ben (kb 200 csata ott) az egér érzékenységen állíts, aztán test flightban próbáld ki mikor érzed jónak. Fokozatos zoom nekem egérgörgőn van, szerintem az az alapbeállítás, jól működik nekem, és gyakran használom. Ki lehet lőne 1 kilométerről is az ellent ha bemakkolja ember, nem emlékszem pontosan, de Arcade ban is működik a fegyverösszetartás, ha igen akkor helyzet ugyanaz mint HB ki kell kissé tapasztalni, hogy mely távolságot érzed jónak és úgy beállítani. Kis szinten persze a kis lövedékek azért mégsem olyan brutálisak, mint egy 200mm, de 4-500 méterről simán szaggat, tényleg csak rá kell érezni a dologra. Sok sikert, és itt szinte minden információt megtalálsz majd, többiek nagyobb szakértelemmel tudnak bőven információval elárasztani :)
  • Gottfried
    Üdv fiatalok!!

A Wot fórumon agyon dícsérték ezt a játékot,ezért gondoltam kipróbálom.A WOWP-vel mentem úgy 1000 csatát,így van némi összehasonlítási alapom.(az unalmas volt) Itt eddig úgy 20 csatám van de valahogy még nem éreztem rá a játékra.Lehet hogy csak beállítási gondok vannak,azért nem megy,ezért szeretnék itt segítséget kérni.
    A gondjaim:
    -A játék indításánál minden alkalommal elkezd leszedni úgy 30-40MB-ot és csak miután leszdte,utána engedi indítani a gamet.Nem hinném hogy naponta 2-3 frissítés is van,ezért ezt furcsállom egy kicsit.
    -A fejlesztés elég zavarosnak tűnik,bár gondolom erre majd rájövök idővel hogy hogyan is megy.
    -A legnagyobb gondom az irányítás.Hihetetlen érzékeny,össze vissza rángatja a gépet,közel sem lehet olyan jól irányítani mint a wowp-ben.Nincs (vagy nem találtam meg) fokozatos zoom és ez nekem nagyon hiányzik.A célzás egy rémálom,szinte csak nagyon közelről lehet valamit eltalálni.Szóval egyelőre piszkosul nem megy..:(

Régebben sokat játszottam az IL2 sturmovikkal,így van némi tapasztalatom a gépek irányításában is,nem csak a nagyon arcade wowp.Most pedig megnézem a GYIK-ot,hátha ott mindenre lesz válasz.(lehet hogy azzal kellett volna kezdeni :D)
  • sulouos
    Undorító, 3 MiG-3 ellen maradt egy XP-50, és azt üldözzük 20 perce 11000m magasan körbe-körbe... A földi csapataink meg szép lassan veszítenek, pedig a mieink többet szedtek ki.
  • Dragunow
    Sziasztok!!!

PUMA TV ON!

http://hu.twitch.tv/volfram42
  • Coral Springs
    Letöltött valami frissítést, majd a finishing download -ot néztem vagy 5 percig. Újra kellett indítsam a launcher -t. Súlyos.
  • Vaktermesz
    Volt 1-2 patch napokban és szerintem az egyéknél bejött egy bug nekem, négyzetes rácsozás van az egész térképen, fogalmam sincs mitől, állítgattam grafikán, de nem javított rajta.

Mi lehet ez és hogyan lehet javítani rajta? 1.37 előtt nem volt és utána sem volt, kb 1 hete nem mentem egy kört sem, csak patcheket töltöttem le, lehet ezzel kezdeni valamit?
  • Coral Springs
    Szerintem real life se dobtak volna ki többet.
  • Elar
    Mondjuk furcsa volt tegnap amikor az IL2-vel próbálkoztam tankok ellen. Nekem is feltünt h kurvára nem találom el őket - de betudtam annak h az átlagosnál bénább vagyok
  • Elar
    Nekem eddig egyszer sikerült a Blenheimmel 4 bombával 4 tankot eltalálni kb 3000 méterről.
    Egyébként örülhetek, ha 8-10 bombával 1-2 találatot sikerül elérnem magassági bombázással a bombanézettel. Gondolom még lövésem sincs a távolságok bemérésével.
  • Coral Springs
    Jut eszembe, tegnap egy csávónak lelőttem az egyik japán szarát, majd utána kizárólag rám jött a gyorsforduló köcsög szarjaival. Mivel nem volt
    se magasságom, se fordulózni nem akartam, a társaimra bíztam a dolgot. Két gépét kilőtték a majomnak, a harmadikkal viszont sikerült kiszednie. Nem értem ezeket a bosszúálló majmokat, ilyenkor ezek vérszemet kapnak, vagy mi van velük ?
  • voros12
    Csak nálam vannak grafikai bugok? Semmit nem állítottam a grafikán ma játszottam, és ha gyorsan néztem körbe lassan töltötte be a textrúrát, és a távolban is van hogy csak üres textrúra van.
  • vajakos21
    http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/147-simulator-battle-discussion/
    érdekesség
  • Coral Springs
    Ez tudod miért vicces ? Pár napja még az volt a problémád, hogy 3-4 perces csatákat mész, mert az enemy lebombáz mindent.
  • Coral Springs
    Nem tudom, én az IL-4 -el 5-6km -ről dobálom a tankokat, és közel sem eredménytelenül. Nem dobok ki 10+ db -ot minden alkalommal, de amit kidobok az bőven elég arra hogy ha ezen múlik akkor nyerjünk, hogy a gépet kifejlesszem, hogy élvezzem a játékot. (26 csata, ~120 kill, 7 halál)
  • Ry0K3N
    Mi az isten van az átlag árkád paradicsomokkal? Miért nézni a P-36 Hawkokat mindenki könnyű prédának? Az utóbbi 2 napban vagy 10 punisher medált szeretem velük pedig nem is játszottam túl sokat. Szinte minden meccsen van egy iq fighter aki 2 percig követ majd amikor utolér megszeppenve tapasztalja hogy lefordulom és lelövöm a francba.
  • twi452
    akkor lehet h javította valamelyik kis patch, azóta nem foglalkoztam vele :)
  • bgabor
    Nálam telik prém Chaikán.
  • twi452
    de el sem kezdődik a csík nemhogy végig érjen :D
    legalábbis pár napja amikor én néztem még nem működött :)