War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
pedig ha hiszed ha nem, nagyon sok ellenfél megy elõször a bombázókra, gondolom könnyû kill reményében. Most éppen az Invaderrel húzom az amcsi ágat (nem elítélni, alapvetõen unom a bombázást, vadászni szeretek, de még mindig nevetséges xp fölény van a bombázás javára). Szóval nem egyszer tapasztaltam, hogy képesek lejönni már a meccs elején 190, 109-ekkel és üldözni hosszú km-eken át és egyáltalán nem zavarja õket, hogy fölöttük vannak a mi vadászaink (már ha van😄). Aztán néha szerencséjük van, néha nem, illetve nagyon sokszor mindketten meghalunk.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Errõl jut eszembe észrevettétek, hogy az emberek elkezdtek mozogni a carrieren? Eddig mereven álltak mint egy szobor. Csináltam egy próba felvételt, mikor vissza néztem látom, hogy a fazon a gép mögé rohan letérdel, a másik zászlóval integet stb.
néhány ilyen olyan, és amolyan jelenet a játékból 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Egyszer találjam ki hogy kell tyúbra konfigolni a video-t, jól felhúzom a grafikát és azzal csinálom meg.
http://i.imgur.com/ksI5snS.jpg
Valamit tegyek mán' fel én is ...videóhoz lusta vagyok...meg inkább a hogyan NE repüljünk kategória sokszor
A steamet is újraindítottam
Egyfelõl nem steames játékként akarom betenni. Beteszi és ennyi
Ha az áruházból akarom letölteni akkor meg 6 gigát akar letölteni
ide kéne bemásolnod az egész wt mappát és úgy mennie kéne
vagyis 6 giga helyett 800 megát tölt le
ha nagyon be akarod tenni steam alá, sokat nem nyersz vele amúgy 😄
utána letölt egy párszáz megás cuccot és már ott is lesz a steam-edben nem kell újra letölteni 4-5 gigát
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Akkor még várok 😊
Egyébként a Steam miért nem ismeri fel a játékot, ha hozzáadom a játéklistámhoz?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
1 hét múlva még össze tudsz farmolni hozzá 400at
2 hét múlva meg valami meglepetés lesz amivel lehet még hozzá aranyat gyûjteni
úgyhogy ha meglesz az az 500+ akkor érdemes elgondolkodni rajta 😊
7-es szintû vagyok a gépeknél orosz és német 4, a többinél 2. 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
fraps nem tömörít csak egy nyers avit csinál 1:1-ben 😊
ezt feltölteni az izmos 😊
A legjobb lenne, ha ráfeküdnél, és a 10-es szintû Me-410 B6/R3-at vennéd meg, az a 2x20mm és 2x30mm-es gépágyúkkal 1-2 rövidebb sorozattal is szecskára vágja a legtöbb bombázót.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Melyik 8as szintû és 9es szintû ME 410 a legjobb? Megvettem az elsõt, de nem tudom mennyivel tudna többet a szint 2. illetve 3. típusa. Elsõsorban bombázók ellen mennék ezen nehéz vadászokkal és nem földi célpontok ellen.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
elõtte megkergettem ugyanígy 2 ai-t amibõl persze csak egyet sikerült lelõni..
hosszú kimerítõ kör volt de élveztem meg bosszankodtam 😊
Legalább a zenét élvezhetõ 😊