War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Japánokat kivel teszi be egy csapatba HB-n? Mert nekem úgy tûnik, hogy senkivel se. Próbáltunk haverommal squadba, de ha én némettel voltam akkor õ kapott t0 német gépet, és ugyan ez orosszal.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én is az Invaderrel megyek, csak ki lehet szedni vele négy pillboxot/destroyert egy meccs alatt. De hogy én hogy utálom ezt a gépet! Repmodeljje az a lerosszabb az egész játékban, leszállni egyszerûen lehetetlen vele. 300 km/h sebesség alatt már irányíthatatlanul esik le, azán ha 300-al mégis földet érsz, álljál már meg a játékban lévõ 150 méter hosszú "kifutópályákon". Rühellem a gépet, tényleg csak ara jó hogy bombázz majd lezuhanj vele.

Ulvar
"Baj van a részeg tengerésszel..."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ezek a tengerészek sem olvasták el a hova álljunk egy anyahajón címû kisokost 😄
Ehh, elcsesztem linkelést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ilyen egy csont nélküli landolás 😄
http://i.imgur.com/L7cwJXu.jpg

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szép lövések 😊
pedig ha hiszed ha nem, nagyon sok ellenfél megy elõször a bombázókra, gondolom könnyû kill reményében. Most éppen az Invaderrel húzom az amcsi ágat (nem elítélni, alapvetõen unom a bombázást, vadászni szeretek, de még mindig nevetséges xp fölény van a bombázás javára). Szóval nem egyszer tapasztaltam, hogy képesek lejönni már a meccs elején 190, 109-ekkel és üldözni hosszú km-eken át és egyáltalán nem zavarja õket, hogy fölöttük vannak a mi vadászaink (már ha van😄). Aztán néha szerencséjük van, néha nem, illetve nagyon sokszor mindketten meghalunk.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Coral Springs
Kb ennyi idõráfordítást érnek a köcsög bomber -ek, ha ennyibõl nincs meg csak önszopatás utánuk menni, fõleg ha hidegvérû az enemy.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nekem egyszerûen nem jó minõségû, amit FRAPS-al csinálok. Elképzelhetõ, hogy a HDD már túlságosan framentált ahhoz, hogy huszonX Gbyet-os videó reccenésmentes legyen. NV az új driverbe belerakta a GPU támogatást videokészítéshez, mint az MSI afterburner amit használ. Harmad akkora lesz a file, mint fraps-al. Talán jó lesz, még ki kell találni CBR vagy VBR a jobb.

Errõl jut eszembe észrevettétek, hogy az emberek elkezdtek mozogni a carrieren? Eddig mereven álltak mint egy szobor. Csináltam egy próba felvételt, mikor vissza néztem látom, hogy a fazon a gép mögé rohan letérdel, a másik zászlóval integet stb.
darki81
holnap estére lesz új video, ám ez most egy muvimékörrel összevagdalt cucc de extrák nélkül, és egy nagyszerû zene lesz alatta 😛
néhány ilyen olyan, és amolyan jelenet a játékból 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Megvan képek a feelingje 😊

Egyszer találjam ki hogy kell tyúbra konfigolni a video-t, jól felhúzom a grafikát és azzal csinálom meg.
http://i.imgur.com/PeAsPUK.jpg
http://i.imgur.com/ksI5snS.jpg
Valamit tegyek mán' fel én is ...videóhoz lusta vagyok...meg inkább a hogyan NE repüljünk kategória sokszor
Hunterrel mentem már két kört.Jól nyomja 😊
Õrültek háza van azért hagytam abba. Valaki pl. bekattant a német oldalon kilõtte NM_Hunter75-t és kitört a lázadás. Fel se kellett szállni, maradt két ellenséges német gép arra meg nem pazarlok idõt 😊
Én is szeretem.Bár már rb-n is lopják a killt? Lekritteltem a baut 2*,kigyuladt (szórta a creditet égéskor 😊 ) ment a vízfele irányítás nélkül .Otthagytam mondom ennek annyi. Erre csak utána megy a p.r.szt és belelõ.Assist.Elõtte meccsen pörgött egy gép lefelé.Kolléga krittelte,de nem löttem bele mert annak már annyi volt....Elõtte meg 2 krit 20 hit a baun...aztán simán leteszi a gépet.Ezek is staliniumból vannak.
Ez a Málta asszem a kedvenc mapok közé fog kerülni. Legjobb fightokat itt lehet menni RB-n. Német és angol oldalon is.
Mi is ez a gold november? Arcade csatába ha nyersz 1-2 kört akkor kapsz 100 arany sast?
Pedig így kell. Bevágod a jelenlegi War Thunder mappádat a steampps/commonba, majd pedig a steamben kiválasztod telepítésre a War Thundert. Rárak egy 900 megát aztán máris indíthatod. Ha kész, elindítod, bejelentkezel a játékba a szokott módon és már hozzá is van rendelve a WT accountod a steam accountodhoz, lehet venni hozzá steamcuccokat.

Jaja ide tettem be.
A steamet is újraindítottam
Egyfelõl nem steames játékként akarom betenni. Beteszi és ennyi
Ha az áruházból akarom letölteni akkor meg 6 gigát akar letölteni

steamapps/common

ide kéne bemásolnod az egész wt mappát és úgy mennie kéne
vagyis 6 giga helyett 800 megát tölt le
ha nagyon be akarod tenni steam alá, sokat nem nyersz vele amúgy 😄
Ez sajnos nem vált be 😞

Ez így van, de azt hittem ha felveszem a listára akkor "felismeri"

Jó ez a WOT reklám a bal oldalon 😊(nálam legalábbis)
Másold be a steam mappába ahol a többi játékod is fel van telepítve
utána letölt egy párszáz megás cuccot és már ott is lesz a steam-edben nem kell újra letölteni 4-5 gigát
Ráadásul a tankokhoz is várható event( szeeintem)Ha nincs sürgōs befektetni valód inkàbb várj.
Nortai
Ööö mert talán nem Steam-en keresztül telepítetted?

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Értem.
Akkor még várok 😊
Egyébként a Steam miért nem ismeri fel a játékot, ha hozzáadom a játéklistámhoz?

Nekem is megadta korábban.
szabadnapon vegyél 1 nap prémiumot vagy Pilóta képzésre...én mindig pilótákra költöm

Plusz miután ezek megvannak, házha lesz valami prémium repülõ (tank?) leárazva, amit megvehetsz, én most így szereztem a hétvégi event 400 sasocskájából a magyar festésû He-112 B-1-et féláron.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

de bõvebben is kifejtem 😊
1 hét múlva még össze tudsz farmolni hozzá 400at
2 hét múlva meg valami meglepetés lesz amivel lehet még hozzá aranyat gyûjteni

úgyhogy ha meglesz az az 500+ akkor érdemes elgondolkodni rajta 😊
semmire 😊
A mai kérdésem az lenne, hoyg szerintetek mire költsem el a 130 GE-met? 😊
7-es szintû vagyok a gépeknél orosz és német 4, a többinél 2. 😊

Ezen a hétvégén csak egyszer kapsz 100 aranyat, a gyõzelem után. Én és egy barátom már tegnap este megkaptuk valamiért.

És mikor kapsz további aranyat??
Sajnos folyamatosan idióta béna nyomorékok közzé sorsolnak, szóval egy nyertes csata is kihívás lesz.
az elsõ gyõztes csatával megkaptad a 100 aranyadat.

VALAKI TUDJA, LESZ MA ARANY EVENT ÉS HA IGEN MIKOR?
Ulvar
Köszönöm.

darki81
reggeltõl késõ estig csak felcsúszott 😄

Nekem is ez lett volna a kérdésem mert sejtettem, hogy valami brutál szám lesz 😄
fraps nem tömörít csak egy nyers avit csinál 1:1-ben 😊
ezt feltölteni az izmos 😊
Ennyit töltöttél fel a youtubra?

darki81
24,8GB

és mekkora fájlt csinált ebbõl a 16 percbõl a fraps?
Hey!!! hova tûnt a vertical targeting kapcsoló gomb? O_O

Bombázók ellen az A és B (tier 8 és 9) változatokból is az /U2 variáns a legjobb, mert azon 4 gépágyú van. Az 50mm-es ágyú jól hangzik, de elég nehéz vele betalálni, és nagyon kevés a lõszere.

A legjobb lenne, ha ráfeküdnél, és a 10-es szintû Me-410 B6/R3-at vennéd meg, az a 2x20mm és 2x30mm-es gépágyúkkal 1-2 rövidebb sorozattal is szecskára vágja a legtöbb bombázót.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ulvar
Sziasztok!

Melyik 8as szintû és 9es szintû ME 410 a legjobb? Megvettem az elsõt, de nem tudom mennyivel tudna többet a szint 2. illetve 3. típusa. Elsõsorban bombázók ellen mennék ezen nehéz vadászokkal és nem földi célpontok ellen.

Itt az én hullámvasút köröm tegnapról 😊

elõtte megkergettem ugyanígy 2 ai-t amibõl persze csak egyet sikerült lelõni..
hosszú kimerítõ kör volt de élveztem meg bosszankodtam 😊

Legalább a zenét élvezhetõ 😊

Premade csapatoknakvan kitalálva az a mód, alacsony tiert ált. scoutnak visznek, low lvl td-vel hülyeség random jelentkezni.
darki81
köszi!
Fraps-al felvettem a raplayt, és feltöltöttem.
youtubon nem állítottam semmit és így sikerült )