38447
-
bgabor #27886 AB-ban totál mindegy, ott a gépeknek a kerekterisztikája nem különbözik különösebben egymástól, az csak egy kis céllövölde.
HB-ban(Most éppen relistic battlenak hívják) én erősen azt tanácsolnám hogy kezdőként ne az amcsi gépekkel menj. Kezdőknek a japán Reisenek és angol (gépágyús)Spitfirek valók, mert könnyen repülhető gépek amikkel jön a sikerélmény, és sokat megtanulsz velük a légiharcról. Ezzek szemben az amerikai gépeket jól repülni rengeteg tapasztalat kell, ami neked még nincs, így sikerélményed se lesz velük, és elmegy a kedved az egésztől. -
gezu1025 #27885 *borsó -
gezu1025 #27884 LOL. Szét szakad nagy sebességnél végre AB-n is a gép. Most téptem ketté egy bablövőt. -
gezu1025 #27883 Corsairok nem jöttek nekem be, bár a 4x20mm igéretes, de drága javítani azt a vasat. A Bear catek elvileg OP-k, de ott meg még nem járok.
Röviden ennyit az amcsikról. Szerintem. -
gezu1025 #27882 Szerintem!:
F2A-3 a legjobb t1-es gép
p-40 az egyik kedvencem
Kingcobra A-10 az egyik legjobb amcsi vadász, legalábbis 1.37 előtt az volt
p-47 nagyon állat "kis" gép :P
p-51 az 1.37 óta verhetetlen (ha nem japót kapsz, ott dolgozni kell)
-
Elar #27881 Igekeztem derékszögben menni rá.
Azért bosszant, mert ugye ennek következtében kacsa lettem a céllövöldében és még azt a szart sem tudtam ledobni -
Micsurin #27880 th-t akkor is írhat torpedónál ha nem megfelelő szögben akarsz rá repülni a torpedóval... -
Elar #27879 Meg tudna nekem mondani valaki 2 dolgot?
Ha Rank 2 gépekkel megyek, miért jön velem szembe egy LA5 FN - ami Rank 3 ?
Illetve Beau-val akartam ledobni egy torpedót.
100men voltam és még mindig azt írta ki, hogy too high....
Már miért vagyok 100m-en túl magasan? -
Micsurin #27878 az normális , hogy az aircobramal tele lövőm a yak-ot (a 37 es üteggel , szinte mind becsapódik...) és az a tetves yak még mindig repül , sőt olyan fm-je van , hogy megkerül és szrá lő ?
ennyire gyérek az amcsik ? a német fw-190-nek milyenek a 3-4 20mm esek-el ?
az amcsi thunderbolt-ok jók lesznek majd érdemes húzni , majd őket ??
és a pónik jók ? összességében a jenki ágról mondana nekem valaki valamit ? Mert eddig nem sok siker élmény volt velük... (legalábbis orosz és német ág után) -
twi452 #27877 igen -
oOBALAOo #27876 gyerekek az normális,hogy naponta peccselgetik a játékot??? -
sulouos #27875 Igen, azt megcsinálhatnák. -
gezu1025 #27874 Igen, de ez esetben nem ártana valami értelmesebb rendszer csinálniuk a csaták eredményének visszanézéséhez. Én pl. örülnék, ha a táblázatot újra elő tudnám szedni, a mecs végével. Vagy legalább ne legyen bugos az a kis menü, ami jelenleg van. -
sulouos #27873 Ez eddig is így volt, ha kiléptél, akkor a meccs vége előtt alig kaptál pár XP-t, de ha a meccs véget ért, megkaptad mindet. -
bgabor #27872 A két IX-es az, ami nagyon durva, mert már tudnak elmelkedni és és dupla annyi a gépágyúlőszer mint korábban. A nagyobbik IX a legjobb propelleres gép a játékban, az amerikai Spit is ennek a megfelelője. Fordulóharcban addig verhetetlen ameddig nem a japánok ellen megy, azok ellen fura módon a sebességét kell kihasználni. -
twi452 #27871 a vadászét én is tegnap adtam fel :D
bele sem kezdtem az orosz tehén küldetései megvannak azok könnyűek voltak eddig, ha ott is elborulnak akkor bekaphatják pedig tetszik az a nagy dög :D -
bgabor #27870 Nagy hibája ennek a mostani peccsnek hogy a kék villanykörtéket csak a meccs vége után kapod meg, ha előbb kilépsz(mert lelőnek) akkor még a részét sem addig amíg vége nem lesz. -
Droughert #27869 Nálam tegnap sajnos elúszott a dolog, 9német gép meg volt, utána késő estig nem dobott németek ellen HB-n. Ez a mai így tényleg egyszerű, lehet jobban járnának ha nem erőltetnék ezeket a nemzet specifikus killeket, mert olyankor kevesebben mennek az adott nemzettel és néha lehetetlenné teszi a feladat teljesítését, mellé még az mm is borul, jönnek sorban a alt.hist. mapok, USA megy angolok ellen vagy kapja az oroszokat, de ha nincs szerencséd németeket nem is fogsz látni. A WOT IS6-os eventje ebből a szempontból jobb, sok xp-t kell kigrindelned az igaz, de ha 1-2nap ki is esik, attól még van esélyed befelyezni. Lehetne olyan is, hogy pl lőjj ki 10német gépet vagy ha ez nem jön össze, akkor más nemzetből 20-at (vagy többet). -
twi452 #27868 mondjuk a sok b*zi kicsit fel tudja hergelni az embert már korán reggel :D -
twi452 #27867 a mai feladat könnyű szerencsére :)
TB-3 - while flying I-15 (all versions), destroy 10 enemy aircraft
XF5F - while flying P-26 (all versions), destroy 10 enemy aircraft -
Droughert #27866 Cenzúra.. :D -
oOBALAOo #27865 én a IIb-szériától fölfelé érzem használhatónak őket, de ez nagyon szubjektív. fordulóharcban verhetetlen(szerintem).Messereket még nem próbáltam, mert a németek ellenség!:)) -
sulouos #27864 Nem hozza elő, még ha új lapon nyitom meg akkor se. De elhisszük :D -
sulouos #27863 A IX-es igen, de a Mk I és II-eseket nagyon csúnyán lehet szívatni még a He-112 B-kkel is, hogy az E Messerekről ne is szóljak semmit :D Törnek mint a porcelán. -
Droughert #27862 Nálam betölti a spoiler után. -
oOBALAOo #27861 na mégegyszer, hátha sikerül!:))) -
oOBALAOo #27860 de a legcsíterebb a maga szintjén a két prémium boomerang! -
Droughert #27859 Hopp, rossz volt a hivatkozás..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
oOBALAOo #27858 mindegyik spifire csítergép!ha nem rühelném az angolokat, csak azokkal repülnék!:) -
oOBALAOo #27857 nagyon rajta vagy ezen az SBD-3-on.régebben repkedtem vele, míg nem lett meg az avenger, azóta inkább azt favorizálom, leginkább hajók ellen nagyon jó. Most elővettem megint az SBD-t, mikor láttam nálad milyen eredmnényeket lehet vele csinálni, de nem jön be továbbra sem.Lehet az volt a baj, hogy III-as szintű gépek közé mentem vele árkádozni?..:) -
Droughert #27856 Ez a prém spitfire egy beteg állat, tegnap este még repültem vele egy kört. 7 air (igaz abból 3ai volt)+10 ground kill, de elég szépen tejelt a végére.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/o0nd7782pgrobyiofb1b.jpg
http://kepkezelo.com/images/oedlgsjrz4arqy31kwlo.jpg -
Elar #27855 Ismerős érzés.
Tegnap meg akartam csinálni az év végi eventet. 3 német gépet sikerült végül nagy nehezen leszednem.
Ezen kivűl kb 12 assist, 20 critical hits volt.
Már üvöltöttem kínomban :)
Az utolsó csepp a pohárban az volt amikor CH a ME110-en, 150 méterről lövöm rommá és nekem jön egy teammate.
A ME110 crasshel és senki nem kap semmit.
Itt hagytam abba tegnap
-
Coral Springs #27854 Ilyen a stat amikor folyamatosan behúzzák a kill -jeidet, én 1 kill -el vagyok második. Kb 5db kill kéne legyen nekem is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy másik csatában átkergetett a harctéren egy Spitfire, akkor sehol senki nem volt. Még nagy nyugodtan kiszedegette az arty -kat is. -
Coral Springs #27853 Kapott új FM -et az orosz Airacobra is, majdnem úgy lehet vele manőverezni mint egy Bf 109 -el, és még gyorsabb mint volt. Fölülmúlja a Yak-9T -t is repülési képességeiben, bele se merek gondolni mi lenne ha kapna egy gyorsabb cannon -t. -
Caterpillar #27852 Pumákok nem szeretik a Spiteket, inkább kiugranak a gépből...
Ha ezt az Öregek látnák... -
#27851 Köszi! :)
-
sulouos #27850 Nem lehet eladni gépet, és nem lehet utólag feladtot megcsinálni. Ez van :/ -
#27849 Srácok,el lehet itt valahogy adni azokat a gépeket amikre már nincs szükségem? -
ZSOOLT2 #27848 Sziasztok!
Ha csak ma láttam először, hogy prémium gépeket lehet szerezni különböző feladatok teljesítésével, ezért a tegnapit nem tudtam megcsinálni, akkor már teljesen esélytelen összehozni, hogy minden feladatot teljesítsek?
Nem lehet utólagosan elvégezni a korábbi feladatokat? -
Dragunow #27847 Sziasztok!
PUMA TV ON!
http://hu.twitch.tv/volfram42