War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Apropó napjainkban csak akkor lehet ellenséges pilótára tüzelni miután földet ér. Míg a levegõben van TILOS! Lehet akkoriban sem volt másképp vagy a 2. vh hatására hozták be.
A 2 atombombával kapcsolatban nem is figyelmeztették a lakosságot, pedig a nagy bombázások elõtt szórtak röplapokat vagy demonstrálhatták volna az erejét valami máson. Meg jó szokásuk volt itt Európában is az ejtõernyõn ereszkedõ pilótákra lövöldözni, a linkelt videóban is éppen van egy ereszkedõ japán pilóta aki mellett nem sokkal megy el az amcsi gép.
oké fõleg katonai célpontok,de tisztán kivehetõ,hogy civil házakra is megeresztenek jópár sorozatot.... az a két halász a tengerparton is majdnem megjárta.....
mi durva videók lehetnék még titkosítva........
fõleg a vége felé amikor a parton a 2 faszi mellett megy el a sorozat pár méterre
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Sok haverom van aki tier 14 körül jár már a legtöbb nemzetével, bármiféle fizetés nélkül. Egyszerûen ahogy nõ a gyakorlatod (és átmész majd játszani HB módba), a pénz és az XP is sokkal jobban fog jönni mint most. A légiharcot azért tanulni kell, fõleg HB és FRB módban, ez nem Need for Speed vagy CoD/Battlefield hogy úgy van megtervezve, hogy bárkinek azonnal menjen.
Fizetés nélkül meddig lehet elvinni a játékot? 5ös szintnél megáll ha nem fizetek, mert nagyon nem akar jönni az xp.Vagy lehet elrontotttam az elején mert én minden nemzetet felhuztam 3as szintre kivéve az amcsit azt 5ösig tudtam és ennyi...Kéne egy kis segítség vagy tipp hogy mit csináljak mert igy elég **** a játék😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Lehet hogy ez a játék nem nekem való. Minél erõsebb a gépem annál nehezebb az egész.
Képtelen vagyok lelõni bárkit is
Most 8 assziszt után feladom.
A 7.62-es géppuska valóban ennyire hatástalan a bombázók ellen? 4 géppuska kevés h leszedjek egyet.
Nézem a vidókat és érthetetlen hogy egy sorozattal leszednek gépeket nekem meg 2 tár után is repül.
Ehh
Jó, tudom hogy AB, de nekem ez nagy öröm <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
http://kepkezelo.com/images/6j37vxbunvs59xq2gy0.jpg
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Thunderbolt 2 kör 20 perc Hbn legtutibb
addig meg kell csinálni annyit amennyit bírsz és akkor lesz esélyed még idén zárt bétázni 😊