War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma 60 földi egységet kell elpusztítani a Gf bétához. De akkor ezt most elakarják húzni decemberig? Meg az új gépeket tartalmazó patch is a GF-el együtt jön ki?
Én eddig minden gépet HB-n húztam és nem érzem hogy ez olyan nagy gond lenne.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Akit érdekel!
a második poszt EPIC 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Do217-el 2000kg bombával felmentem 6500 méterre átzúgtam az ellenfél bázisa felett 730-al😛 majd fordulás és még 2x1000kg ledobva és BAMM vége lett 5:28 sec....most stopperoltam😊
azidõ alatt amig felkúsztam ,nálunk 2x B17 1 G8 meg egy Ki49 már zuhanóbombázásban elõttem megpuhította a terepet a b17 eket meg a Ki49-et lelõtték...,de hozzám senki se ért és a g8 is megúszta.....ennyi volt egyetlen kör:S és ez még lassu is volt,mert ha nem megyek fel és PE/TU/YER vagy DO-val jönnek a többiek is megvan 3 percen belül....
várom az ellenérveket,de igazából felesleges hiszen látom a saját szememmel mi megy ingame😛,mert ahogy mondtam ha erre rááll 4-5 ember megfeszûlhetsz akkor is 3-5 perc alatt vége a körnek.
15-20 perces meccsek az igaziak...amikor a bombázó elbombázgat a vadászok elvadászgatnak és még pontot is lehet szerezni....ne mondjátok,hogy az ilyen meccsek normálisak....csak ha azt vesszük,hogy itt a példámban is annyit játszottam ,hogy 4x klikkeltem a release bomb gombra ez aztán marhára nem játékélmény😛
javbaslatom:
a, bázist ha szétbombázzák ne legyen vége a körnek csak adjon mondjuk egy 2x szorzót annak aki elõször lebombázta!
b, legyen sokkal több!! földi cél/fõleg épületek,katonai létesítmények,gyárak stb,/ meg se merem említeni nektek,hogy azt a cirka50 földi célt is 5 perc alatt lehet hozni hála az utántöltésnek meg annak,hogy ha akarja valaki bejön 9 bombázóval😊
Aki árkádba megy annak ez a sorsa..
Ahogy a mûvelt francia mondaná: Aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók..
Árkádban szoktam kimaxolni a gépeken a fejlesztéseket amúgy HB zom.
Corall rendben is lenne amit írsz,de még ott vannak az ellenfél vadászai akik azért belepiszkálnak ebbe a javaslatodba...
az 50 földi célos mapeket is 5 perc alatt lelehet takarítani bombázókkal ha erre megy rá valaki az simán megcsinálja.
Nem csak az ellenfélrõl beszélek.Én árkádban is felszoktam menni 5-6 ezerre ez 2-3 perc és sokszor mire felérek és összefutok az elsõ értelmesebb ellenféllel már vége is.
Nemtudsz mit tenni ha a 700-800-al zuhanó 2-3 tonnás bombaterhet vivõ emberkék a bázisra mennek rá! Hiába vagy penge.....
az uccsó 10 meccsem amugy 5w-5l lett....nagyon random ,megakartam nézni nektek mennyi ideig tartottak,mert tegnap kegyetlen módon jöttek az ilyen gyors meccsek,de sajnos nem írja a statisztikánál:S😞(
az illesztést tökéletesen meg lehet oldani azzal nincs is gond viszont akkora rohadt nagy deadzone-ja van a kis analóg karnak így meghosszabíttva, hogy használhatatlan 😊
lõttem róla egy szemléltetõ videót egyenletes mozgatás mellett
ja és nem méter hosszú bot van rajta csak egy normális átlagos méret 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
bár Coral szervezett squadott írt példának egyre többen csinálják ezt! nemtudod megfogni õket ha erre mennek....
Sulousos tedd a szivedre a kezed és árul már el,hogy átlag 2-3 percet vársz egy játékra majd 3-5 perc alatt vége is ezek miatt....lehet még fel sem emelkedsz vagy meg se lõsz senkit és GG....bocs ha te ezt élvezetesnek találod akkor nem szóltam! O_O
visszadobom rá az undorító gumibevonattól megszabadított kis kar részt
holnap majd keresek egy megfelelõ lécet és fúrok bele egy akkora furatot mint amekkora a feje a végét meg bedomborítom olyanra mint a mûanyag alján az a "fél domb", hogy teljesen ráfeküdjön
minnél nagyobb felületen fekszik annál tutibb ugye 😊 és ha ez így egész jó akkor legjobb lenne mûgyantával kiönteni a lyukat és belenyomni a mûanyag kupakot, hogy belekössön izomból aztán az egészet rá lehet nyomni a kis joy csonkra és meg is oldódott a probléma 😄
elméletben persze 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

én nem bátorítok senkit sem arra, hogy nekiessen baltával a cuccaihoz 😄
az én joyomnál egyszerûen kivitelezhetõ volt mindenféle károkozás nélkül ezért is estem neki mert csak 9 vezetéket kellett meghosszabbítani aztán 2 bilinccsel nagyon szépen hozzá tudtam fogni a csövet az eredeti csonkhoz
a fej részt meg egyszerûen összecsavaroztam és ez meg is fogta úgyhogy nem tudom leszedni se elcsavarni 😊
ez az egy dolog nem mûködik rajta mert a rudder poti az eredeti csonk tetején van és beékelõdik a markolatba a helyére aztán így tud elforogni, na ez most üresen ácsorog a tetején de engem nem zavar mert sosem csavargattam a botot eddig sem, sõt be is volt csavarozva, hogy ne mozogjon 😊
A saitek 45 ös joy milyen? Érdemes ráépíteni egy WT tuning mühelyt?
új project.. 😊
van egy régebbi saitek gamepadom aminek egyes kopó részeit megette az idõ vasfoga és már egy 2 éve csak porosodik elpakolva, azt leszámítva, hogy a mûanyag alkatrészek undorítóvá váltak tökéletesen mûködik.
szét is kaptam (persze 😄)
a két kis analóg kar ugye egy mini joystick 😊
elég bika erejük van visszahúzást tekintve de ami még jobb, hogy közel 45 fokban kitérnek minden irányba és nagyon pontosak
egy nagy gond van velük, hogy a "bot" része csak egy fél centis 1 mili vastag fémdarabka 😊
ehhez kéne valahogy masszívan hozzáerõsíteni egy rendes bot részt..😊
Ez igaz, de ha a sors úgy akarja és megtalálom a módját, hogy kockásodás mentes tyube video-t tudjak csinálni 5mp alatt meggyõzlek kétség nélkül arról, hogy mit értek az alatt: irányíthatatlan pörgõ vasdarabbá tud válni az FW.
1000-1500 között sûrû szürke felhõréteg az egész pályán 😄
alatta nyüzsgõ la-5ök te meg csapkodjál felhõbõl ki-be 😄
utána mentem 2 kört zeroval hb-n és ennyi elég is volt 😊