38447
-
BaleniX #27846 Megy a GF LIVE!
http://www.twitch.tv/warthunder
Végre angol nyelven, nagyon jó! -
oOBALAOo #27845 most 40körül van, és egy percről lement 50mp-re a bomba újratárazás.
-
bgabor #27844 A fegyverek besülése mellett a bombák és rakéták pontosságát javítja a leírás szerint. Minimum 50-esre told fel a bombázókhoz. -
Coral Springs #27843 Az a reload time amire te gondolsz. A másiknak nem tudom mennyi köze van a bombákhoz, de ha fejleszted a puskád kevesebbszer fog besülni. -
oOBALAOo #27842 a weapon maintence növelése gyorsítja a bombák újratárazását?(arcadban) -
zoltang #27841 Ha figyelmesebben olvasol látod, hogy igen (tudom, hogy egy picit a fórum belebarmolt). Jeleztem egy bosszantó gyors melegedést is zárójelben. Nem egy kört mentem már, hanem többet.
Azonkívül nem tudom, hogy a Me 109 G2/Trop. (tesztrepülés) ill. ennek az A5-nek nem bugos-e a rep. modellje, mert földközelben (100-500m) már mindketten érdekes UFO szerű pörgés és "ugrálás" után, semmilyen kormánymozdulatra nem reagálva földbe csapódtam tegnap és ma. Mindkétszer hirtelen történt, ép géppel, nem "sima dugóhúzó" stb. volt. -
vass17 #27840 'Mások' -
vass17 #27839 Gajin sok dolgot nem ért, de egyszer úgyis rájönnek, ha elvesztik a régi játékosokat. Amugy nem tudom megfigyeltétek-e, én amikor még játszottam figyeltem fel, hogy egyre jobban eltolódik az arány az oroszok felé, sokszor minden meccsen csak oroszul chatelnek. Vszínűleg ők még lenyelik, amit máskor már nem. -
Vaktermesz #27838 Mai feladat XF5F-hez 10 német gép lelövése, FRB meg ugye kevesebb. -
Vaktermesz #27837 Látom kikerült a második hullám, úgy látom azok kerülnek be akik minden Ground Forces HQ feladatot teljesítettek, én 26ból 20at csináltam meg, így jártam... -
vajakos21 #27836 Mi van FRb_n? 750 us 600 uk áll sorba IV tieren... -
sulouos #27835 Mentél vele akár egy kört is? -
zoltang #27834 Ez a fórum motor jól működik... :( Miket írogat bele? -
zoltang #27833 Eljutottam végre a kedvenc típusomhoz, a Focke-Wulf 190-hez. Korábban is láttam, de gondoltam elírás. Valaki mondja már meg nekem, hogy a fenébe adtak a 'kedves' készítők az A5-ös sorozatnak 607 km/h végsebességet. Az „alap kiszerelésű” meg 565 km/h, vagy mennyi (a MW-50/GM-el szinte rögtön 110 C)...
640-660 között kellene lennie nem ennyinek. Ez valami „balance” miatt van így?
-
Rue East #27832 ezt a játékot folyamatosan tönkre teszik, mégis folyamatosan játszotok vele... -
bgabor #27831 Nem kényszerít senki, ám az event szépen tönretette mára a játékot. A várakozó sorok teljesen asszimetrikusak, és az imént lőtte le a Hs-129esemet egy idióta csapattárs a messzerkéjével, hogy megnézze számít e a baráti kill az eventben... -
Glo #27830 Tége/ fegyverrel kényszerítenek,hogy megszerezz mindent? Én spec egyiket se grindelem. Veled látom nem lehet jót tenni. -
bgabor #27829 Nagyon valószínű hogy január 12-ig minden nap itt fogok szüttyögni a hülyébbnél hülyébb küldetésekkel egy tier1es orosz meg egy tier2es amcsi prémium gép kedvéért. Gaijinéknál nem értik a karácsonyi meglepetés fogalmát. -
Micsurin #27828 ok kösz , de nem izgatnak a gépek :D csak az zavar , hogy nem tudok a németekkel repülni mert a sok rám utazik..... mert , hogy német vagyok -
R3nton #27827 nem, mert január12-ig az összes küldetést meg kell csinálni napi szinten.
Azt nem tudom, hogy a tegnapit lehet-e pótolni, de nem lenne hátrány, mert bárkivel előfordulhat, hogy 1-1 nap nem ér rá, amit másnap akkor be tudna pótolni. -
Micsurin #27826 szal ha le puffantok 10 német gépet meg van a prémcsi gép ????
amúgy meg játszani nem tok a messerjeimel mert rb-ben is 5-en repülnek rám csak , hogy meglegyek nekik mert h német vok...... ez így szar -
sulyid #27825 Ezt elrontottam és mivel lusta vagyok szenvedni a képfeltöltéssel: 12 air kill, 3 ground T1-es orosz gépekkel. I love Csajka :D -
sulyid #27824 Tudom hogy árkád de jól esett. :D
-
bgabor #27823 Dehogy minek kell két részre bontatni hogy még bonyolultabb legyen? Hiába na, Gaijinék még csak tanulják a szakmát. -
R3nton #27822 Siker már jó!!! Köszi! És meg is van a 10 kill uh jól striguláztam :) -
twi452 #27821 érdekes :D
próbálj ki-belépni hátha..:D -
R3nton #27820 Nekem a 26-át nem is mutatja :/
[IMG][/IMG]
És még találtam egy ilyet:
[IMG][/IMG] -
twi452 #27819 pedig nem bonyolult :)
a szürke nincs kész az arany már kész van :)
a küldetések is két részre vannak bontva az látszik jobb oldalt az I-II ikonnal jelölve
pl a vadásznál az első kör 4 német kill a másodiknál pedig 6 és így jön ki összesen a napi 10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #27818 Megtaláltam köszönöm, de értelmezni nem tudom :D Fuck hülye vagyok :D még nem értem ennek a logikáját. Aranyszínűvel van a medál, de azt írja stage 1 of 2 és players shoot down 0/2, ja és a csík az üres.
Az orosz bombázónál ezüst a csillag, ahhoz hozzá se kezdtem, mert nem szoktam bombázni.
Hát nem tudom elivleg meg kéne, hogy legyen, mert és striguláztam magamnak a He-ket, BF-eket, DO-kat stb. Csak remélem nem valami prém gép volt valamelyik másik felségjelzéssel. Mondjuk többet is leszedtem, mint 10 belőlük...
-
Ytar #27817 naccerű' -
sulouos #27816 Pedig kiírták külön hírbe is, tegnap láttam, de már letörölték (?) -
twi452 #27815 Tegnapelőtt rakták ki a hírt, hogy lesz ilyen akció.
Aztán tegnap ahogy reggel 9 körül kiderült, hogy mi az első feladat frissítették a hírt és ott volt, hogy mi a küldetés
Ahogy ma is frissítették és már csak a mai küldetés van a hírben :) -
Ytar #27814 de jó hogy basztak kiírni a hírekbe. "Every day there will be a couple of tasks, complete all of them and get two unique premium aircraft: TB-3 and XF5F!" . ennyi van róla. de hogy mi volt/lesz maga a küldetés, arról egy szó se esett. eddig nem is tudtam az acsi/special fülről. :/ na mind1. -
Susarc #27813 kézifékes kanyarokat csinálnak:P:) -
twi452 #27812 tegnap volt az első, ha azt nem csináltad meg akkor igen :)
Every day there will be a couple of tasks, complete all of them and get two unique premium aircraft: TB-3 and XF5F! Completing all tasks is challenging, but you may choose only one desired aircraft and complete tasks only for this plane. -
Ytar #27811 már kiléptem, de mintha 25-ére is lett volna valami. akkor már b@szhatom, vagy rosszul láttam? -
twi452 #27810 a profilodban achievements fül és ott a special alatt vannak ezek
külön van az amcsi vadászra és az orosz bombázóra naponta 1-1 küldi
és mindegyiket teljesíteni kell, hogy megkapd majd :) -
Conqvistador #27809 Akkor csak az én orosz gépeim csesznek megfordulni?
Pedig nem is stockok... -
Ytar #27808 mimimi? nem elég csak azokat megcsinálni, amik érdekelnek? MINDET meg kell? én speciel erre a 10 német gépesre rá sem megyek. akkor ezt az orosz bombázót se kapom meg? .. cant find logic. -
R3nton #27807 Köszi! És ezt a special fület hol találom? Még tanulófázisban vagyok :)
Az előző napi küldetéseket is meg lehet nézni?