War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is HB-bban húzom a gépeket. Igaz elején kicsit hátrányban van, de a viszonylagos nyugalom felbecsülhetetlen.
Ma 60 földi egységet kell elpusztítani a Gf bétához. De akkor ezt most elakarják húzni decemberig? Meg az új gépeket tartalmazó patch is a GF-el együtt jön ki?
Torzonborz
Miért lenne õrültség HB-n húzni stock gépet ? Ha arányaiban nézzük akkor lehet ott még gyorsabb is mert 1 gépre megy az xp nem oszlik szét mint AB-n ( nyilvánvalóan ott is gép teljesítménytõl függõen oszlik el).
Én eddig minden gépet HB-n húztam és nem érzem hogy ez olyan nagy gond lenne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Coral Springs
Ezt megtudod csinálni olyan játékban ahol mindenki lemegy, de ahol megemelkednek te ott nem mész a csatatér feléig sem. Ez nem a játék hibája, hanem hogy hülye a team. Én már láttam olyat is, hogy egy G8N -re két Yak-9T ment 6-7 ezren, esélye sem volt, pillanatok alatt szétkapták.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Zárt béta elindult a GF-nél?

Akkor kicsit megcsúsztak...Lehet kèsziteni a nagy ágyukat, ma bomber roham lesz
Coral Springs
Van hogy elõfordul egy-egy potya vadász, de az elõbb utóbb lemegy hacsak meg nem támadod. Masszív fedezést nem szoktak kapni a bombázók. Ami a legtöbb kárt tudja okozni, ha sokan zuhanóbombáznak, viszont egy részük el se jut a célig, aki meg eljut az meg nem jut vissza. De az hogy valaki(k) lazán lebombáz(nak) egy bázist az nagyon ritka. B-17 -es squad -ok úgy esnek le mint ha ott se lettek volna, pedig az az egyik legerõsebb.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/77462-ground-forces-closed-beta-announcement/

Akit érdekel!

a második poszt EPIC 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A 410-es meszire nem jutt prém spitfire😄 Habár 3k-n már fuldoklik😄
Az amcsi nehézbomberekkel van teli gondolom. Bár egy jól irányzott rácsapás a K4/G10/G6 30mm-es variánsával azt is lenyalja. A 410-est meg kimondottan erre találták ki 😊

FRB-n Ruhr event van óriási poén a németek lelõdözik a jenkiket a jenkik meg folyamatosan nyernek😄
Ulvar
Magyar rajongói oldalon láttam õket meg másokat. Még kutatgatok, de fejben érett emberek társasága érdekel elsõsorban 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

GE-ért is lehet venni fejlesztést. Én tuti nem ölném magam árkádban. Akkor inkább FRB, ott nem annyira jön ki a gépek közötti különbség, ha jól taktikázol.

nem is játszok csak fejlesztések húzása miatt...,mert stocl gépekkel HB-ni öróltség😛 tehát marad a 22-es csapdája😊))

Keresd meg a Pumákat, õk szoktak együtt repülni.

Ulvar
Én HBzok egyre inkább, de jó lenne pár társ akivel együtt mehetnék.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Játsz HBt vagy FRBt, felejtsd el az Arcadeot. Nem tudok neked mást mondani, mert a ground attack pályák arcadeban a játék kezdete óta ilyenek, szóval nem valószínû hogy változtatnának rajta, ha eddig nem tették meg.

nah tessék anélkül,hogy összebeszéltem volna/hogyan is tudnék ki milyen géppel jön be elsõnek😛/
Do217-el 2000kg bombával felmentem 6500 méterre átzúgtam az ellenfél bázisa felett 730-al😛 majd fordulás és még 2x1000kg ledobva és BAMM vége lett 5:28 sec....most stopperoltam😊
azidõ alatt amig felkúsztam ,nálunk 2x B17 1 G8 meg egy Ki49 már zuhanóbombázásban elõttem megpuhította a terepet a b17 eket meg a Ki49-et lelõtték...,de hozzám senki se ért és a g8 is megúszta.....ennyi volt egyetlen kör:S és ez még lassu is volt,mert ha nem megyek fel és PE/TU/YER vagy DO-val jönnek a többiek is megvan 3 percen belül....

várom az ellenérveket,de igazából felesleges hiszen látom a saját szememmel mi megy ingame😛,mert ahogy mondtam ha erre rááll 4-5 ember megfeszûlhetsz akkor is 3-5 perc alatt vége a körnek.

15-20 perces meccsek az igaziak...amikor a bombázó elbombázgat a vadászok elvadászgatnak és még pontot is lehet szerezni....ne mondjátok,hogy az ilyen meccsek normálisak....csak ha azt vesszük,hogy itt a példámban is annyit játszottam ,hogy 4x klikkeltem a release bomb gombra ez aztán marhára nem játékélmény😛

javbaslatom:
a, bázist ha szétbombázzák ne legyen vége a körnek csak adjon mondjuk egy 2x szorzót annak aki elõször lebombázta!
b, legyen sokkal több!! földi cél/fõleg épületek,katonai létesítmények,gyárak stb,/ meg se merem említeni nektek,hogy azt a cirka50 földi célt is 5 perc alatt lehet hozni hála az utántöltésnek meg annak,hogy ha akarja valaki bejön 9 bombázóval😊

Ez így elég röhej😄 Persze hozzá teszem minél jobb lesz az FM annál nehezebb lesz a szövi gépekel😉
Nekem meg 35mm-es a 20as géppuskám is <#nyes>

Aki árkádba megy annak ez a sorsa..
Ahogy a mûvelt francia mondaná: Aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók..

figyi 60-as vagyok 100+ óra játékkal 7 millió cash-el 19-17-16-15-10-es nemzetekkel.....átlagosan 3-4 embert lövök HB-ben ergó nem ma kezdtem tehát az "alapokkal" tisztában vagyok elhiheted😊 árkád nagyon random lehet nem lövök csak 1-2t aztán meg lehet lövök 20 enemyt....AB nem mérvadó,DE:
Árkádban szoktam kimaxolni a gépeken a fejlesztéseket amúgy HB zom.

Corall rendben is lenne amit írsz,de még ott vannak az ellenfél vadászai akik azért belepiszkálnak ebbe a javaslatodba...
az 50 földi célos mapeket is 5 perc alatt lelehet takarítani bombázókkal ha erre megy rá valaki az simán megcsinálja.
Nem csak az ellenfélrõl beszélek.Én árkádban is felszoktam menni 5-6 ezerre ez 2-3 perc és sokszor mire felérek és összefutok az elsõ értelmesebb ellenféllel már vége is.
Nemtudsz mit tenni ha a 700-800-al zuhanó 2-3 tonnás bombaterhet vivõ emberkék a bázisra mennek rá! Hiába vagy penge.....
az uccsó 10 meccsem amugy 5w-5l lett....nagyon random ,megakartam nézni nektek mennyi ideig tartottak,mert tegnap kegyetlen módon jöttek az ilyen gyors meccsek,de sajnos nem írja a statisztikánál:S😞(

na aki gamepadból akar joy-t csinálni az bele se kezdjen 😄

az illesztést tökéletesen meg lehet oldani azzal nincs is gond viszont akkora rohadt nagy deadzone-ja van a kis analóg karnak így meghosszabíttva, hogy használhatatlan 😊

lõttem róla egy szemléltetõ videót egyenletes mozgatás mellett
ja és nem méter hosszú bot van rajta csak egy normális átlagos méret 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor pedig így is lesz, õ nyomatta a népnek az igromir streamet 😊
1.36 teszt szerver nyílik 7 óra múlva egy gyutubé live stream szerint.

Itt a link.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Megoldás: tegyél be 5 Messert, pakold meg extra gépágyúval meg minengeschossal, oszt alulról huehuehue. VEDD EL A KEDVÜKET! Pont így szokattam lefelé a rossz helyen kempelésrõl az embereket WoT-ban tüzérként, gyorsan tanulnak ám 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Hova vársz te 2-3 percet egy arcade csatára? Engem még a jelenlegi legnagyobb szintû (11) repülõimmel is másodpercek alatt berak. Még HB-ra se kell ennyit várni...

Coral Springs
Nem tudom téged hova dobál be a játék, milyen a játékstílusod, milyen taktikát követsz, stb. Amit viszont tudok hogy ahol én repülök ott anyázik aki hajigál, úgy esnek lefele a bombázók ahogy a #25088 -ban láthattad. Persze vannak kirívó esetek mint amit említettem, de ez ritka.

ha bettenék 5 yert akár én is végeznék egyedül! 5 percen belül.....és én csak 1 játékos vagyok és mint mondtam rengetegen csinálják ,nincs ellenszere

nemtudsz.....6-8 bomber egy kanyar alatt letakarítja a bázist! sebességbõl bezúzzák! ugye +2-3000 méterrõl indulnak már egy 11-es DO vagy PE is 750-el zakatolva potyogtatja az 1000 kg-os bombákat....

bár Coral szervezett squadott írt példának egyre többen csinálják ezt! nemtudod megfogni õket ha erre mennek....

Sulousos tedd a szivedre a kezed és árul már el,hogy átlag 2-3 percet vársz egy játékra majd 3-5 perc alatt vége is ezek miatt....lehet még fel sem emelkedsz vagy meg se lõsz senkit és GG....bocs ha te ezt élvezetesnek találod akkor nem szóltam! O_O

Innen nézve te is elbaszod X embernek a játékát, mert lelövöd a kedvenc láncfûrész-gépágyús repülõit, és nem hagyod szegényt játszani. Lehet ellene védekezni ugyanúgy, mint bármi más "taktika" ellen.

Coral Springs
Van egy squad, eddig háromszor találkoztam velük, BTD-1 -el felmennek pillanatok alatt 6-7km magasra, és onnan bombázzák a bázist. Õk tényleg gyorsan dózerolnak, de ez a gyorsaság ritkán jellemzõ, általában lekapják aki bázist bombázik, ha más nem akkor én. Az említett squad pedig azért veszélyes, mert távolról is kiszúrják hogy valaki fel akar mászni hozzájuk, rád esnek azt kakukk. Mondjuk az utolsó találkozásomnál velük otthagytam a névjegyemet, sikerült észrevétlenül felmásznom, kettõt kinyírtam közülük de már késõ volt, az utolsó bombák nyertek.

Úgy tûnik az Arcade nem változott semmit az alatt a háromnegyed év alatt, mióta utoljára játszottam ott.

zsír 29 embernek bassza csak el a játékát....GG meg sztem a sajátját is....

Aki szétbombázza, jó pénzt kap érte, és mehet a következõ csatába.

MI ÉRTELME VAN 3 PERC ALATT SZÉTBOMBÁZNI A QRVA BÁZIST?!?!?!?!?!!?!

közben megszületett az elsõ ötlet is a problémára 😊
visszadobom rá az undorító gumibevonattól megszabadított kis kar részt
holnap majd keresek egy megfelelõ lécet és fúrok bele egy akkora furatot mint amekkora a feje a végét meg bedomborítom olyanra mint a mûanyag alján az a "fél domb", hogy teljesen ráfeküdjön
minnél nagyobb felületen fekszik annál tutibb ugye 😊 és ha ez így egész jó akkor legjobb lenne mûgyantával kiönteni a lyukat és belenyomni a mûanyag kupakot, hogy belekössön izomból aztán az egészet rá lehet nyomni a kis joy csonkra és meg is oldódott a probléma 😄
elméletben persze 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Barkácsoló öcsívment! <#worship>

passz 😊
én nem bátorítok senkit sem arra, hogy nekiessen baltával a cuccaihoz 😄

az én joyomnál egyszerûen kivitelezhetõ volt mindenféle károkozás nélkül ezért is estem neki mert csak 9 vezetéket kellett meghosszabbítani aztán 2 bilinccsel nagyon szépen hozzá tudtam fogni a csövet az eredeti csonkhoz
a fej részt meg egyszerûen összecsavaroztam és ez meg is fogta úgyhogy nem tudom leszedni se elcsavarni 😊
ez az egy dolog nem mûködik rajta mert a rudder poti az eredeti csonk tetején van és beékelõdik a markolatba a helyére aztán így tud elforogni, na ez most üresen ácsorog a tetején de engem nem zavar mert sosem csavargattam a botot eddig sem, sõt be is volt csavarozva, hogy ne mozogjon 😊
Már várom mikor csinálsz egy régi junoszt TV-bõl egy sokol rádióból és egy motoros bõrsapkából oculus riftet <#vigyor2>
A saitek 45 ös joy milyen? Érdemes ráépíteni egy WT tuning mühelyt?

új project.. 😊
van egy régebbi saitek gamepadom aminek egyes kopó részeit megette az idõ vasfoga és már egy 2 éve csak porosodik elpakolva, azt leszámítva, hogy a mûanyag alkatrészek undorítóvá váltak tökéletesen mûködik.

szét is kaptam (persze 😄)
a két kis analóg kar ugye egy mini joystick 😊
elég bika erejük van visszahúzást tekintve de ami még jobb, hogy közel 45 fokban kitérnek minden irányba és nagyon pontosak

egy nagy gond van velük, hogy a "bot" része csak egy fél centis 1 mili vastag fémdarabka 😊
ehhez kéne valahogy masszívan hozzáerõsíteni egy rendes bot részt..😊
Coral Springs
Valószínûleg többes számban kellett volna írjam, nem csak te voltál. A szemem engem még nem vert át, szerencsére. Amit leírok azt pont azért mert szólásszabadság van, hogy ki mit kezd vele, egyéni szociális... soha nem állt szándékomban bárkit is meggyõzni. Meg amúgy is beszélnek a képek, videók, statisztikák, Hartmann -ból is van rengeteg, aki meg amerikai gépekkel tud érvényesülni alig néhány. 😊

MC-vel már lehet képet alkotni nagyjából. Az hasonlít, de csak hasonlít nagy vonalakban a 109-hez.
Én voltam. Alkothatsz , szólásszabadság van...csak nekem az nem meggyõzõ.
Coral Springs
Engem nem kell meggyõzni, én is az alapján alkotok véleményt amit látok, és amit gondolok x letolt csata után. Volt akinek nem tetszett, hogy német tech tree 3 -as szinttel véleményt merek alkotni a német gépekrõl. <#smile>

Borzalmasan frusztráló WT-ben az a fajta felhõzet amirõl írsz. A CloD-nak a grafikája kimaxolva olyan majdhogynem, mint a WT teljesen lebutítva, de a felhõmodell az sokkal profibb.
a 109es eset 😊

"Az hogy látsz valamit az kevés.."

Ez igaz, de ha a sors úgy akarja és megtalálom a módját, hogy kockásodás mentes tyube video-t tudjak csinálni 5mp alatt meggyõzlek kétség nélkül arról, hogy mit értek az alatt: irányíthatatlan pörgõ vasdarabbá tud válni az FW.
egy kört én is bementem némettel az eventre
1000-1500 között sûrû szürke felhõréteg az egész pályán 😄
alatta nyüzsgõ la-5ök te meg csapkodjál felhõbõl ki-be 😄
utána mentem 2 kört zeroval hb-n és ennyi elég is volt 😊
Coral Springs
Az hogy látsz valamit az kevés, minimum repülnöd kell vele x órát hogy ismerd a dörgést.

Nem ez lesz a kedvenc rb eventem. Megyek világtalanul, ló...t se látok. A FW190 A5re meg nem találok beállítást.Egyszerüen játszhatatlan..marad sima rb
Most hogy mondod 109-est még nem láttam úgy átesni, mint az FW-ket. Utóbbi a parabola tetején 0 ias-al aranyos bukfencet tud csinálni irányíthatatlanul. Megj. nem repülök igazán velük csak látom.