War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
És ilyen ai-kat merre lehet találni? Igaz nem túl sokat mentem még, de még nem találkoztam velük.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"Honnan lehet tudni hogy AI?"

A nevébõl. És hogy reserve gép mindig. FRB-sek a kevés kill lehetõség hiányában, sokat gyilkoltak régebben ai-t, hogy gyûljön a lion. Mert ott tényleg nagyon brutálisan lassan jön. Nem is volt más alternatíva a kevés player miatt. Olyan 1-1,5 éves játékosoknak van átlag 1200-1400 kill. A +20% reward emiatt nagyon jól jött abban a játékmódban, mert nem kell ai ellen menni és bevétel is van. Szerencsére konstans nõ a játékosbázis ott is, de kezd néha nagyon fura lenni egy meccs.

"Illetve mit jelent a nevek mögött az, hogy Rammer, Nine Lives????"

Megszerezhetõ címek, rangok.
Bezzeg ha nekünk kell repülni, akkor olyan, mint a nyeletlen fejsze 😄

Próbáld kihasználni, hogy a nagy G erõket nem bírja (8-9 körül szétszakad, míg pl. egy Messernek a 13G se okoz gondot). Lehet még építeni olyanra, hogy a legkisebb negatív G erõtõl is szinte megáll a motorja, mert karburátoros szutyok (csak Mk I és II ellen mûködik). Spit ellen sose próbálj fordulózni, annak csak rossz vége lehet...

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Onnan hogy a nevük benne van egy szögletes zárójelben, péld. , , , stb. A nevek mögötti kiírás pedig egy választható titulus, amit a játékban elért eredményeid unlock -olnak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

darki81
volt egy gyerek aki lefordult leölt, spitfire géppel, és a gyerek neve is spitfire volt 😄
annyira szánalmas 😄
balancolhatnák már azt az ufót..

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Mi lesz még itt meg fizetve ebben a pár napban? Az enemy fele már zuhanás közben széthullik, a másik fele 500 méteren cselleng némelyik meg domination-nél megpróbál leszállni 😄
Honnan lehet tudni hogy AI? Illetve mit jelent a nevek mögött az, hogy Rammer, Nine Lives????
Coral Springs
Én ezt úgy oldanám meg, hogy aki legelõször beviszi az életveszélyes sérüléseket, az kapja a kill -t. Függetlenül attól hogy mondjuk a másik épp a pilótát lövi ki, nem érdekes, az érintetlen enemy-t lehet hogy el se találja.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a szokásos tier 6-7et összedobja az amcsi prém spittel 😊
az is igaz h nem kell nagyon sokat várni de azért na..😄
Manuálisan célozz bomberrel és használd a zoomot tail gunner view-ban.
Nekem elég rossz a meccs / kill mutató. Ezt ellensúlyozza, hogy legalább 300 humán killem van, nem ai-n boostolva nõtt a kill méterem és még lehet nagyon alá becsülöm. Sokszor a kezdéskor kilépek az eleve esélytelen meccsbõl. Megvárom amíg felszállnak, ha mindenki vagy majdnem mindenki a levegõben, akkor megyek. RB-n nem lehet 2v6-ot nyerni (még az 1/2 ratio is necces), amit egy fufu-val csináltunk pár hónapja HB-n. Nincs kedvnem 20 percet tekeregni, hogy becsomagoljanak 😊 Ai ellen nem fogok menni mikor végre itt vannak Event map-ok robotok nélkül. Bár a mai nap elgondolkodtató a free flight jobb-e? :o Nem mentem csak jetes napokon free-t mióta Event van.
Én nem értem ezt a játékot
Aláírom h én vagyoka béna.
Hurricane Mk3 vs Blenheim
szarrá lövöm - én halok meg.
Fordítva ha én ülök a bombázóba kb 5m alatt leszednek.

Tiszta AB feeling van brit oldalon. Lecsipegettem 4 rázuhanással egy stukát 200-300m-en critet kapott. Egyenes vonalban rázuhant egy surmó 😊 és övé lett a kill. Nem a lion zavar, meg hogy nem az enyém a kill, hanem a stílus.
Na sikerült 100 alá csökkenteni a különbséget 😄 580 repülés, 485 lelõtt repcsi, azért szeretném 1/1 felé tornászni a mutatót, az nekem már tökéletes.

Egyébként pedig tényleg csak azért játszok, mert egyre jobban tetszik a játék. Ma unlockoltam végre 2 8-as gépet. Háááát ez a Yak9T a trollgunjával überbrutál fun 😄 Az elsõ repülõ ami szembe jött, második tölténytõl darabokra szakadt 😄

Az lenne a kérdésem, ha a 9-es gépeket még unlockolom és lesz 2 9-es,2 8-as, és a prém 9-es TU, amit kaptunk, akkor azt ki lehet hozni silver ügyileg nyereségesre prém nélkül???
de legalább gyorsan csatába jutnak😊
"Az elõbb 3 killel nyertük a meccset (csapatszinten) A többi brit simán lezúzta magát..."

Ya. A britek egyszerûen nem tudnak felszállni. Ok nem könnyû, de nem is lehetetlen.
Hát ez az event kezd nem kicsit felbaszni. Átlag AB úgy néz ki hogy 1 killra jut 5 assist.
nem kell az aa. Az elõbb 3 killel nyertük a meccset (csapatszinten) A többi brit simán lezúzta magát...
akker. azért elég szépen le tud szedni az AAA

megy...asszem
Coral Springs
Aki DDoS támadást tud csinálni, az nem egy egyszerû pronyó. Akinek botnet -je van az nem hülye, és valószínûleg több ember áll a háttérben.

az van...
Pedig most indultam volna farmolni a missziót 😄
na majd reggel 😊
Torzonborz
Na megint ddos van most írták be szép pirossal csetbe. Törném el a kezét az ilyen kis girnyónak .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ehh jól szétbarmolták a brit mapot. Destrok 2-3 km magasban kilõnek bent a város belsõ szélén, szárazföld felett. A germánok ott kempelnek felettük vagy visszazuhannak az AAA védelmébe. Nem érettem mire fel ez a 25-ös sor a germánoknál...
Torzonborz
Nna meghalt a sever vagy csak a matchmaker ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nortai
Komolyan ez röhej, 6 millió spit persze rögtön kilövik mind majd ellenfél rögtön kilép. 😄 Hát nekem erre nincs idõm, így is max 5 gépet tudtam leszedni elsõ körbõl, hogy ellenfélnél 2 perc után lelépett mindenki. 😞

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Megnézetm a videót. Jó volt ezzel a zenével. Elgondolkodtató.
Coral Springs
Nagy fun amikor 4-5km -rõl lezúdulsz, bele a tömegbe, majd hopp leesett valaki. Azok meg ott zavarognak hogy hol lehetek... Messze. <#alien>

0 halálos 10 es WIN streak😛 de Coral mondja jól....szinte sunyi módon bujkáltam végig 4 ezer méter körül és amikor valaki leszállt a zergtrain-rõl akkor ellenõriztem a jegye érvényességét😊))

LA5fn szerintem az egyik legjobb ruszki gép azon a tieren (LA buff óta), mondjuk annyi goldot nem adnék érte, kis híján egy éves prém ára(!).
Coral Springs
Arcade -ra van egy fontos szabály. Ne legyél feltûnõ, az enemy -nek legyél közömbös. Ezt úgy értem hogy rád ugyan "egy golyót nem lõtt ki" senki, ám mégis te vezeted a leaderboard -ot. Aki rambózik azt lelövik, ez van.

Én is megpróbáltam az arcade-ot de amikor 1 spit lefordulta az A6m2-em akkor inkább nyomtam egy exit-et 😄
5 kört szoptam az általad említett barmok miatt aztán jött egy ilyen....árkád olyan fokon RANDOM,hogy elmondani nem lehet😛

darki81
aha kösz, akkor valószínûleg nem éri meg megvenni, mert nem múlja felül közel sem a tier 8-as messersmitheket.
próbáltam azt az 5k goldos la5-öt, olyan mint az oroszoknál a la5 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Na igen, szerencsétlen volt AF-be belekeverni a GF closed betat. Engem pl abszolút nem érdekelnek, hidegen hagynak a tankok csak annyiban nem, hogy a kieg sikeres legyen. És mivel közös kliens lesz az AF-el, hátha javul a a repülõs rész grafikai render hibája.
A mai Gf mission miatt a HB olyan mint az AB, mármint emberanyagot illetõen. 1 gépre 5-en repülnek, összemennek, egymást lövik le. Ellopkodják egymás killjét, tõlem eddig csak 3 húztak be. Kezdek tenni a gf bétára 😄
Németnél az LA5 a legjobb, de látszik az árán is (nem véletlen).
darki81
P-47D az jó prémgép?
németeknél van 8-as tier
(szeretnék venni egyet, de csak akkor ha jó) 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

*Ki az új vezetõ hatalom.
Tény, hogy gusztustalan és bûnös dolgokat követtek el a japánok de ezekhez hasonló dolgokat sajnos több más nemzet is elkövetett, többek közt olyanok is akik a potsdami ultimátumot átnyújtották Japánnak.

Valóban nõtt az ellenállás ahogy a szigetek felé közeledtek az amerikaiak de az atombomba azért elég kétes fegyver és akkor a japán nagyvárosokat ért bombatámadásokról még nem volt szó (gyújtóbomba vs rizspapír ház). Ki kellett azt az atombombát próbálni (ezért nem is bombázták a szóba jövõ 4 várost korábban), meg kellett mutatni a világnak, hogy az új vezetõ hatalom.
Az Emperor c. filmben durrantottak el el egy érdekes mondatot: Mi a bûne japánnak? Mi is azt csináltuk amit a többi nyugati nemzet. Gyarmatosítottunk.
Ettõl még a gusztustalan dolgaik alól nem mentesülnek. Csak hát nézõpont kérdése az egész.
Valamit nagyon elszúrtak Gazsiék Hardest Day event belépek az emilel kinézzek jobbra 2x G-2-es😄DDDDDD
Ulvar
War Thunder Ground Units — Task #2: Task for November 14th 2013

From 11:00 GMT November 14th to 11:00 GMT November 15th (3:00 PST November 14th to 3:00 PST November 15th)

While flying one of the following aircraft:

A6M2, P-39N-0, Spitfire Mk.II, Yak-1B or Bf.109E-3 destroy the following number of enemy planes:

Arcade — 35 planes
History — 18 planes
Full Real - 6 planes
You can track your progress on the 'Profile — Achievements — Special' tab in the menu.

Completing the daily missions gives you a chance to earn access in the upcoming Ground Forces closed beta test. The more tasks you complete, the higher is your chance of being invited.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Leggyorsabban bombázókkal tudsz felhúzni nemzeteket HB-ban, még mindig többet ér, mint a vadászat. Persze ez gyakran már nagyon unalmas tud lenni és nem sokat fejlõdik közben a fighter tudásod, én azt mondanám, hogy felváltva a változatosság kedvéért.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ami a mai eventet illeti nem mindegy mivel géppel lövitek le a 35 célpontot arra figyeljetek! az acsik alatt látszik csak a fõoldalon NEM!!

Köszönöm a tanácsokat!
Akkor ezek szerint fizetés nélkül is el lehet érni a csúcsközeli szintet ,ezt jó hallani😊 ...gyakorlás gyakorlás és gyakorlás😊
Megpróbálom a japókkal!
Amúgy nem muszály a fordulós stratégia lehet más is csak csata küzben a ha rajtam vannak akkor a fordulás az ami nem megy😊
nos én se tenném le a fegyvert ha egy külföldi ország ölné a honfitársaimat családomat....ez ALAP nem fanatikusság.....és erre az atom a válasz? hát kapjákbe!

f24sg
Itt meg van 1-2 olvasnivaló a nipponokról.

Nanking

731

Az atomról:
történészek szerint a fanatikusságuk miatt volt rá szükség, az életbe nem tették volna le a fegyvert
Ulvar
Na most már kezdem felhúzni magam...órák óta semmi változás, ugyanúgy nem tudok felmenni szerverekre.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Meg aki rád ijeszt 😄