38447
-
Coral Springs #27926 A kedvencem, amikor nagy nyugodtan repülök a friendly oldalon, az isten háta mögötti hegyeken is túl, azt sorba jön rám az enemy. Mint ha összebeszéltek volna, hogy ezt az ipsét kell támadni. Nem kell nekem keresni a balhét, jön az magától, itt 4 -en támadtak meg. Szerencsére akadt egy társam. (A replay eléggé bug -os.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
oOBALAOo #27925 minden tiszteletem a tiéd!2(!!!) órája szívok ezzel a köcsög mai acsívmenttel!p26 a világ leszarabb gépe... -
Coral Springs #27924 Két kör. Rá kell érezni és meglesz az.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #27923 "AB-ban totál mindegy" Egyáltalán nem mindegy. Olyan drasztikus különbségek nincsenek ugyan mint RB -n, viszont ami van az pont elég arra, hogy meggondold a lépéseidet. Nem mindegy hogyan használod a géped, máskülönben beállhatsz szopni 3-4-5 halállal. -
Coral Springs #27922 Figyelmetlen voltál, sok volt a felhő, esetleg a Nap felől jöttek. Előfordul. -
Coral Springs #27921 Nagyrészt nagy tűzerejű, gyors gépekkel megyek, nincs okom problémázni ezen. De amikor megjön a kedv máshoz is, előjönnek a problémák. -
#27920 Ők a romulán birodalom gépeit használják. Amúgy előfordul az ilyen, nem vagy egyedül. -
#27919 Valaki árulja már el nekem, hogy az ellenfél milyen lopakodó technikát használ. Fél perce HB-n, látom egy spit elkezdi üldözni a csapattársam, elég közel voltam, mondom segítek rajta. Körülnéztem kétszer is mielőtt belevágtam volna a manőverbe, a környéken nem láttam senki mást. Erre amint befordulok sunyiban a páciens mögé két másik már darált is befele csak úgy a semmiből. -
sulouos #27918 Valamivel jobban bírja a sebességet, a vele egyszintű amik alig tudják levakarni magukról. Ha meg fordulni próbálnak, akkor kampó nekik. -
Nazarov77 #27917 Viszont a Ki-61el nem tudok megbarátkozni, míg a zero kiváló HBre a jó fordulása miatt addig ez annyira esetlenül nehézkesen fordul itt is meg ABn is. -
Nazarov77 #27916 Ki-102 anti bomber rolejával nem tudok betelni, annyira jó mikor szegény B-17et vagy akármit telibe kap az 57es és darabokra hullik >:D -
bgabor #27915 Stealthet próbáld, hagyd a tracert. -
vajakos21 #27914 tegyél a vitalytire böven pontot.nem lövik ki olyan könnyen a pilótát( ezt a hûlye átnevezést nem szokom mé...rb nekem még frb)'2 perc nem sok -
gezu1025 #27913 Megnéztem, a japán 20-as tracer 100%--ban HEF-T.
A steahlt meg HEF-T/HEF-T/HEF-T/AP/AP. -
gezu1025 #27912 A spit 20-asával semmi bajom. Zseniális. 1x 1 db golyóval eltörtem egy FW szárnyát vele 600méterről. Nagyon rendben van az angol 20-as, és a lőszere is. Már már túlságosan is rendben.......
A japánnal nem tudok igazán kibékülni. Asszem tracer van a 20-asba, mert mintha 100%-ban API-T lenne. Azthiszem. -
bgabor #27911 Zeron és Spiten is stealth ammot tölts a 20asokba, a kis géppuskákban úgy is van nyomjelző, és ne akkor lőj az ellenfélre amikor mögötte vagy hanem amikor fordul és a legnagyobb felületét mutatja. -
gezu1025 #27910 Hát nem is tudom. Nemzetfüggő. A prem spit 20-asa elég tud lenni 4 gépre is, sőt... A német 20-as is rendben van, lőszer ügyileg is, és máshogy is.
De se az orosz, se a japán 20-as nem áll a kezemre. A japán nem csinál semmit, az orosz meg mellémegy. Ennek következtében mindig kifogyok. Legalábbis én igy tapasztaltam. -
#27909 RB-ben mindig ilyen sokat kell várni a csatára?(ha a 2 perc egyáltalán soknak számít..)
Nagyon kezdő vagyok még az egész játékban és ma mentem az első 2 csatámat RB-ben.Első csata,elemelkedek a reptérről és egy barom belém jön hátulról.Második csata,Bf110-el,egy lövéssel kiszedik a pilótámat és a sértetlen gépet nézegethetem ahogy vége a csatámnak.
Kezdem úgy érezni hogy ez a játék nem nekem való.A WOWP nagyon unalmas volt,ez azért annál sokkal jobb de a WOT-nak a közelébe sincs játékélményben.Nagyon várom már a tankos részét,igyekezhetnének vele egy kicsit. :) -
bgabor #27908 Aki tudja hogy mit csinál annak 100-120 lősze gépágyúnként bőven elég, mire az kifogy amúgy is vissza kell menni üzemanyanyagot tölteni. Bomberekre meg amúgy is csak akkor megy az ember ha a vadászok már halottak. Aki meg rögtön az elején nekiesik a bombázóknak, beáll mögéjük és azok szitává lövik az teljesen meg is érdemli ami történik vele. -
gezu1025 #27907 Azaz 17 task lesz, és 10-et kell megcsinálni? -
twi452 #27906 na mindjárt barátságosabb így :) -
#27905 "Update: from now on it only takes 10 missions out of 17 to obtain each aircraft! TB-3 and XF5F are closer then ever!" -
Susarc #27904 japán 20 milisek nagyon odabaxósak 200 db elég is! Spitekben is elég szokott lenni 2-3 gépre...aztán leszállsz tölteni csokimoki -
vajakos21 #27903 A jóval több löszer az 200 db (japó).A többihez képest nem sok.A fö gond hogy utána 7 milis marad 2db..Sokszor van nagy amcsi bomber az meg nyeli -
oOBALAOo #27902 nekem isa összejött régen,mikor nem spitfire és yak7 volt az ellenfél, hanem fury és gladiator...
-
bgabor #27901 Vagy megtanulja hogyan kell beosztani a gépágyúlőszert, mint minden rendes vadászpilóta: A zero és spit ezért is jó gép kezdőknek, mert nagyon szépen rászoktat a lőszertakarékosságra. Aztán végül eljutnak a magasabb szintű Zerokhoz és Spitekhez, és azokban már jóval több lőszer lesz. -
twi452 #27900 én is ab-ben csináltam meg az oroszt, a legnagyobb gép ami jött az ajándék egyes prémium buffalok voltak -
Micsurin #27899 peashooter-el nem nehéz az a 10 kill :D meny be ab-be.... (legalábbis nekem ott még p26 al is ösze jön 2-3 mecs allat :D )
Meg van a bf109 f-1
viszont nem tudom hogyan tovább amcsi , japi v rucky-t kezdjek el mellé ? -
oOBALAOo #27898 2db 7mm borsópöckölővel, úgy, hogy b25, és yak3(!!!) jön szembe veled... -
oOBALAOo #27897 gyerekek ez az assignment egy nagy szivatás!a csajka még oké, de p26-al 10 kill.... -
twi452 #27896 ki lehet persze kapcsolni az instructort ha joy-al akarsz játszani
már a realistic beállításnál sem szól bele, ott csak annyi van, hogy nem kell trimmelni mert ahova beállítod a gépet ott marad
full real beállításnál már trimmelni kell vagy ellentartani -
Caterpillar #27895 Igazából csak a lustaság nem vitt rá eddig mert a felszerelés megvan. x45 + TrackIR is van, IL2-ben is van pár száz repült órám, LockOn szériában meg szerintem ezres nagyságrend, de ez nagyon más...
Igazából azért kérdeztem, mert anno olvastam, hogy még HB -n sem érdemes használni, de nekem megszokhatatlannak tűnik, hogy nem engedi átesni a gépet az instructor és ezért kacsázik. Ha ez joyal kiküszöbölhető akkor azt hiszem erőt kell vegyek magamon. -
twi452 #27894 hb: nagyobb kockázat nagyobb nyereség
ha ott ügyes vagy akkor többet kapsz, ha nem sikerül akkor viszont jóval több időt öltél bele mégis szerényebb lesz a jutalmad érte :)
Caterpillar
Grmlz joy-al nyomja hb-ben, ha rá tudod/akarod áldozni az időt, hogy megszokd, beletanulj stb akkor hajrá :) -
Caterpillar #27893 Feltennék egy ultimate kérdést, HB -ra érdemes beállítani a joy -t? Egérrel valahogy nem érzem a dolgot, és nagyon zavar az Instructor is... -
Micsurin #27892 elnézést a dupláért de.... HB-ban vagy AB-ban érdemes fejlödni prémiumal ? mert eddig ab-ban próbáltam és így jöttek olyan 4-5 ezrek.... HB-ban több lenne ? -
Micsurin #27891 Óké köszönöm :) még ma 6-ig van prémiumom még kell 6k rp az f es bf109-hez mit tanácsoltok húzzam a németeket vagy kezdjem el az amcsikat vagy a japokat ? -
twi452 #27890 szerintem mindegyik gépbe bele kell tanulni hb-ben úgyhogy tökmindegy mit választ :)
amelyik tetszik, azon belül meg tessék tanulni és akkor sikeres is lesz vele az ember, utána lehet szidni a csapattársakat :D -
twi452 #27889 spittel meg zeroval meg 2 mp alatt ellövi a lőszert és el is ment a kedve a hb-tól :) -
gezu1025 #27888 Teljesen igazad van. A probléma ott kezdődik, hogy jelenleg emelkedni sem képes úgy ahogy elvárnám. Ki kéne fejlesztenem. Ahhoz meg repülnöm kéne, és szopni vele. De miért szopjak vele, ha a p51-el tökéletesen el tudok gamelgetni? Sőt kikutatni a beart is. -
bgabor #27887 Egyik gép se kezdőknek való. A Corsair kifejezetten egy meghatározott repülési profillal üzelem jól, ha a kezdő elkezd vele forulózni másodpercek alatt megölik.